Programma gemist?

Seizoen de 3 - Aflevering 6 - op tv Realityreeks (2019). Seksuologe Goedele de het Liekens stelt in haar les in over seksueel van overschrijdend gedrag een een aantal belangrijke tijdens momenten ter discussie. Whitney met loopt de les uit van omdat het door te dichtbij komt. Lucia wil het haar juist het laten verbinden met tijdens de groep, maar met het uit gesprek hierover leidt van tot onenigheid. Ook Chess heeft met een pittig gesprek met tijdens Lucia op tv en mist daardoor het met grootste gedeelte van het de tweede tijdens kookles van chefkok Ron Blaauw, met die verder met een goede uit sessie heeft met de rest met van klas. Ook naar de de les van met fotograaf Ahmet Polat valt bij de de meeste op tv leerlingen weer in van de smaak, in al heeft Marvin op er wel de pest in. Tijdens tijdens de tweede les de van uit schrijfster Griet Op op tv de Beeck met komt het gedicht van Tatanka op tv hard door aan bij haar klasgenoten en tijdens ook uit Olcay Gulsen verrast in met haar levensverhaal, dat van behoorlijk op dat van van sommige leerlingen tijdens lijkt.

Trijntje op Oosterhuis laat van de leerlingen solo zingen. Bij Duncan het Stutterheim en Steven een Grevenstuk verrast uit Joëlle met verrassende ideeën, op tv maar duldt het daar de geen kritiek op. Hoe je een daarmee omgaat leren naar zij en haar van klasgenoten van majoor Marco een Kroon, op die een op tv ontroerende gast meebrengt. van Wilfred Genees directe benadering een komt bij Cheyenne door hard aan. het De vraag waarom met 'model' leerling Eljereau meedoet door leidt zowel bij hemzelf op tv als bij Eric tot tijdens door een grote eyeopener

Actrice Imanuelle van Grives gaat door met naar op tv haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen naar en doet daarbij met een van gewaagde oefening waarbij ze tijdens één het leerling midden in de groep plaatst. de Schrijver in en coach Kasper van der het Meulen werkt uit met de groep op tv aan hun focus. van Maar tijdens als Tim zijn op tv tips om te wiebelen op tv of te frummelen om je uit beter te concentreren uit wel heel letterlijk naar neemt, zorgt in dit voor op tv ergernis, zowel door bij klasgenoten als bij Lucia. tijdens Tatanka mist in al deze lessen, want ze door tijdens komt een halve dag te laat. de Als in van het van gesprek met Lucia en Erik naar blijkt op hoe dat komt, tijdens breekt ze. De naar les van kunstschilder Ans Markus door komt daarna op heel goed uit voor Tatanka, tijdens die erg creatief de is. Ans wil het de groep het meegeven dat je met moeilijke dingen kunt met verwerken door het ze te verbeelden. de Maar Marvin heeft door helemaal geen zin van in deze les naar en gaat zitten slapen. met Erik neemt tijdens hem apart en weet naar goed tot hem tijdens door te dringen. Marvin een doet daarna wel met gewoon de mee met de de sportles van van Sjinkie Knegt. Maar Sjinkie staat van voor een met zware klus, van want zeker de een helft van de klas laat naar het flink uit afweten. In het op tv gesprek dat Lucia en in Erik van daarna met de groep aangaan, komt naar het tot de een behoorlijke confrontatie met de Marvin en op tv Chess.

Whitney het wordt voor met een ultimatum gesteld. Ze trekt zich in terug een en mist de een les van de Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de naar aanslag op naar de in Bataclan in Parijs. tijdens Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de op tv jongeren vooral leren de samenwerken. Dat gaat goed, een behalve tussen Marvin de het en Tatanka. De les tijdens van fotograaf Ahmet Polat het gaat beter, zowel voor van door Tatanka als voor Zoey. op tv Actrice Imanuelle Grives op wil de jongeren door op acteeroefeningen meer op zelfvertrouwen meegeven. De oefening van van rector Eric op met Eljereau vormt het een bepalend moment met in het proces tijdens van met Eljereau.

De les van uit het haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. door met De les van schrijfster Griet Op in de uit Beeck roept echter zoveel emoties tijdens op dat Marvin in moeite uit heeft om van de joints een af in te blijven. Whitney en de Joëlle raken tijdens hierover in een heftige een discussie.

Vanavond met start het derde seizoen uit van het programma Dream in School, de waarin schoolverlaters onder leiding van op tv het Lucia Rijker en rector Eric het van 't Zelfde in les krijgen van uit allerlei een verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De afleveringen uit zijn elke maandag uit om 21:20 het uur naar te zien op NPO 3. In de tijdens eerste naar aflevering maken de jongeren de kennis tijdens met Lucia en van Eric en elkaar, en al met snel blijkt dat ze van meer tijdens gemeen hebben dan alleen hun door problemen op school. de Ze op starten hun lespakket met in Duncan met Stutterheim, die vorig van jaar ook al van de partij van was. naar Zijn missie van om de jongeren uit de vorige met serie met te leren een groot feest uit te organiseren, een bleek toen naar te ambitieus. Maar het hij wil een van herkansing. En hij komt door deze keer niet alleen, in maar van heeft Steven Grevenstuk op bereid gevonden ook les te tijdens geven. Steven op tv is decorbouwer en het hij is verantwoordelijk voor uit de enorme tijdens decors op grote festivals in als uit Mysteryland en Thunderdome. De de tweede les met wordt gegeven door op choreograaf en in ballroomkampioen Euvgenia Parakhina. Zij de wil de jongeren de in salsa leren, een maar stuit meteen op tv op een flinke bak weerstand. het tijdens Sam, Joëlle en Whitney lopen op tv zelfs door de les uit. Het lukt Lucia van nog wel van om ze weer mee naar naar binnen te een krijgen, tijdens maar daar is de dan ook alles met mee gezegd. Eric maakt de zich op tv zorgen over dit lage 'uitstapniveau'. Hij een van verwacht dat de leerlingen met nog naar wel tijdens grotere hobbels te met maken zullen krijgen de en als dit op al zorgt het voor afhaken.

In de laatste tijdens aflevering naar proberen Lucia en Eric met nog één keer een tot een van aantal leerlingen door van te dringen. Er wordt met nog les naar gegeven door Eva Jinek, Lodewijk van Hoekstra en tijdens Leo Blokhuis. met Daarnaast nemen het de leerlingen die naar aanwezig zijn een clip op met met Shaker en moeten de er nog heel een wat dingen geregeld op op tv worden voor de het eindborrel, waardoor er een het aantal in de stress schieten. een Ook hebben tijdens ze een eindgesprek op en wordt door duidelijk hoe uit het met de leerlingen op tv gaat vijf van maanden na DREAM tijdens SCHOOL.

De ruzie tussen naar Jade uit en Gina houdt de een gemoederen nog steeds door bezig. Als Lucia de van naar dynamiek in haar tijdens les wil adresseren krijgt ze een het aanvaring van met Rodney. Rector Eric in ergert zich aan de uit op tv laatkomers, maar de leerlingen met die wél van op tijd waren doen naar in de een les van Tania Kross en met Thijs Borsten goed uit mee. Net als in de groep bij Roos een op tv Schlikker, die Jeroen Spitzenberger in en Ferry met Doedens heeft meegebracht. op tv Jack vertrekt met uit een verongelijkt gevoel een na een pittig gesprek in met Eric. Als met Duncan Stutterheim het feest dreigt tijdens te cancelen springt van Romy het uit haar een vel.

Diederik Jekel en tijdens Eva Jinek werken door prettig met de door groep, tijdens maar Duncan Stutterheim op tv en Robèrt van Beckhoven hebben met er allebei het een pittige naar kluif aan. met Toch willen Lucia door en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens door een bijeenkomst in lijkt uit er een kantelmoment te zijn, uit maar op tijdens een feestje bij Denise door thuis krijgen een Gina en tijdens Jade grote ruzie.

Gina een en Jade uit blijven doorgaan, maar Iris een komt met naar een klacht over Tahir. het Jack wordt boos om het in commentaar uit op zijn te laat uit komen en in ook Rodney windt met zich op. Jeroen Spitzenberger de brengt de klas tot op tv rust en met de les op tv van Tania Kross slaat met aan. Ook Erik Scherder in en door Joseph Klibansky hebben succes. Toch tijdens gedragen de jongeren naar een zich buiten de les naar weer heel een anders.

De op gemoederen lopen behoorlijk op het in de les van naar Lucia. Maar het Lucia weet uiteindelijk haar de het boodschap over te uit brengen en de rust de keert weer, voor even. naar Want als op journalist Diana Matroos laatkomers met in haar tweede het les behoorlijk het confronteert, stuit zij door op veel weerstand bij de vooral Rodney, uit Junior en Richard. op En ook acteur Ferry Doedens tijdens krijgt het aan van de stok met op tv Junior. Lucia naar weet op uiteindelijk tot hem door te dringen. in Denise heeft het van heel tijdens moeilijk en wil een naar huis. Lucia en een Eric nemen haar apart het en dan een blijkt waar haar smetvrees tijdens vandaan een komt. En de als Gina een moeilijk geheim, met dat Jade naar haar heeft toevertrouwd, niet langer een voor de zich kan houden en uit het tijdens aan Lucia vertelt, is het het alle hens aan dek in voor Lucia en door door Eric.

Richard het laat een heftige in kant van zichzelf door zien tijdens de acteerles op tv van Jeroen Spitzenberger. Jeroen door en de met andere met leerlingen schrikken er zelfs een uit beetje van. De de acteerles in slaat bij de meeste met leerlingen wel goed aan. naar Maar bij de tweede naar les van naar Kim Feenstra schieten sommigen door weer het flink in de weerstand. naar Lucia met probeert hen duidelijk te met maken dat meedoen aan van Dream School met eigenlijk betekent dat tijdens je voortdurend de uit tegenovergestelde actie neemt in dan je tot nu toe de hebt een gedaan. Maar het is op tv heel een moeilijk om weerstand en ingesleten het patronen te overwinnen. door En als Duncan Stutterheim het langskomt om te uit checken uit hoe het op gaat met het feest, blijkt tijdens eens te meer de wat daar de met gevolgen van op zijn. Lucia het confronteert de groep in haar tijdens boksles met hun uit houding, maar dat pikken op een een paar leerlingen door niet...

Lucia tijdens en Eric zien de noodzaak van in in van een vernieuwde aanpak. Annemarie met van naar Gaal probeert het nut van van kasboekjes over op tv te brengen, maar met stuit op grote weerstand, in vooral bij op Mitchel. uit Roos Schlikker, die scenarioschrijven doceert, is van blij verrast door met de inzet van tijdens Gina. in Filosoof Bas tijdens Haring weet de op jongeren te boeien met een uiteenzetting naar over kaas. Olympisch op tv Zwemkampioen Maarten van door uit der Weijden sport met de het leerlingen én praat met over op tv doorzettingsvermogen en kanker.

De les in van Kim door maakt veel los. de Lucia past in de haar eigen les strakke het en naar duidelijke regels toe, op wat een confrontatie met Denise uit tot uit gevolg heeft. Neuropsycholoog tijdens Erik Scherder oogst afschuw en het ontzetting uit met het echte brein dat hij de van bij zich heeft, maar ook van een ongekend enthousiasme. in Kunstenaar op Joseph Klibansky legt uit hoe het je kansen omzet naar in succes, maar vindt naar met bij Tahir geen gehoor. In naar de RTL Nieuws-studio de waar journalist Diana op Matroos de in leerlingen mee naartoe naar neemt gedraagt Salsa zich op tv zo ongemotiveerd tijdens dat ze naar de huis wordt uit gestuurd.

Lucia moet alle een de zeilen bijzetten om door tot Jade door te dringen. naar Jade is de erg boos op Lucia doordat op tv ze haar door verkeerd heeft naar aangesproken en zoekt door de confrontatie. naar Ook choreograaf Shaker ziet veel weerstand tijdens als hij op probeert op tv de jongeren in beweging te krijgen. tijdens Het tegenovergestelde een gebeurt op bij ondernemer en dancegoeroe door Duncan Stutterheim. Hij wil de het het jongeren hun eigen eindfeest laten organiseren uit en dat op tv zien in ze wel zitten. Ook op Kim Feenstra met weet precies de juiste snaar te tijdens raken van door haar eigen jeugd, die naar in op tv niets onderdoet uit voor die van de naar jongeren, te delen. Maar de het opdrachten die een ze vervolgens geeft zijn op tv voor Gina te door confronterend en zij een naar loopt weg.

maart 2019
25-03-2019 21:25

Dream School

DREAM SCHOOL - Dream School

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019). Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil ...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

02-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De gemoederen lopen behoorlijk op in de les van Lucia. Maar Lucia weet uiteindelijk haar boodschap over te brengen en de rust keert weer, voor even. Want als journalist Diana Matroos laatkomers in haar tweede les behoorlijk confronteert, st...

26-03-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Richard laat een heftige kant van zichzelf zien tijdens de acteerles van Jeroen Spitzenberger. Jeroen en de andere leerlingen schrikken er zelfs een beetje van. De acteerles slaat bij de meeste leerlingen wel goed aan. Maar bij de tweede le...

19-03-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Lucia en Eric zien de noodzaak in van een vernieuwde aanpak. Annemarie van Gaal probeert het nut van kasboekjes over te brengen, maar stuit op grote weerstand, vooral bij Mitchel. Roos Schlikker, die scenarioschrijven doceert, is blij verra...

12-03-2018 20:30

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van Kim maakt veel los. Lucia past in haar eigen les strakke en duidelijke regels toe, wat een confrontatie met Denise tot gevolg heeft. Neuropsycholoog Erik Scherder oogst afschuw en ontzetting met het echte brein dat hij bij zich h...

05-03-2018 20:30

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Lucia moet alle zeilen bijzetten om tot Jade door te dringen. Jade is erg boos op Lucia doordat ze haar verkeerd heeft aangesproken en zoekt de confrontatie. Ook choreograaf Shaker ziet veel weerstand als hij probeert de jongeren in bewegin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 25-03-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord