Programma gemist?

Een extra aflevering door waarin de de jongeren vertellen in over hoe het nu met door in ze gaat. Hoe hebben in de leerlingen de intensieve op weken ervaren uit en wat van hebben ze ervan geleerd? door Het slotfestival op tv op de laatste met dag is een van bijzondere afsluiting waarin ouders naar en vrienden een zien wat de jongeren hebben uit gedaan. in Eric en Lucia kijken op tv samen met de uit leerlingen terug op deze een periode.

De het les van majoor het Marco Kroon en zijn in soldaten naar brengt bij o.a. Chantal een belangrijke op doorbraak tijdens teweeg. Cheyenne laat sinds met het gesprek uit met Lucia en de Eric een heel op tv andere, positieve kant in van zichzelf zien. Ook naar Whitney sluit de het les goed af, maar van verschijnt naderhand uit toch niet op haar tijdens van stage en twijfelt over haar van verdere deelname. In de de tweede op tv les van Wilfred Genee op komt het door tot een behoorlijke confrontatie, het waarna ook andere leerlingen een het naar laten afweten op op hun stage.

Het komt met tot een pittige een confrontatie tussen een Olcay Gulsen en van Cheyenne. Lucia en Eric zien met het haar gedrag al een paar van dagen steeds opstandiger naar en tijdens brutaler worden en besluiten met het haar te gaan zitten. uit door Dat resulteert in een in uitdagende opdracht door voor Cheyenne. Ook Zoey zit van aan tafel in bij Eric, die hem van tot naar een meer proactieve door houding probeert te bewegen. Killian raakt door tijdens de les naar van Lucia geblesseerd, op tv waardoor hij van lessen mist de en dit roept bij hem een direct het aloude op bekende gevoel tijdens van falen op. Maar naar Lucia op weet hem de een andere blik een op de zaak te op geven. Ondertussen het gaan de lessen natuurlijk de gewoon door. op Floortje Dessing wil de op tv jongeren hun horizon laten verbreden een door naar ze hun eigen naar reis naar het einde van van de wereld de te laten voorbereiden. de En na op de eerste mitsen en maren op tv heeft dit een het de verrassend resultaat. Politicus naar Lodewijk Asscher ontdekt een in zijn tweede les een uit aantal door heuse debattalenten en ook Duncan Stutterheim op tv is eigenlijk best van te naar spreken over met de voortgang van de door feestvoorbereidingen. Maar als de door jongeren door majoor een Marco in Kroon en zijn soldaten over in een stormbaan worden door gejaagd, slaat uit de sfeer behoorlijk met om...

Whitney tijdens is nog van erg boos over de de interventie van tijdens Lucia bij de in les van Goedele. in En ook Joëlle heeft het moeilijk. naar Ze wil zelfs een stoppen met naar DREAM SCHOOL uit en gaat niet mee op op de eerste excursie. de in Ronilla Snellen van de naar stichting FutureNL, die als uit doel heeft met álle jongeren in een Nederland digitaal vaardig te maken, met neemt de met groep namelijk mee uit naar een bijzondere van nieuwe opleiding. En in ook al tijdens lijkt ICT de meeste op tv jongeren eerst niks, op tv ze op tv ontdooien toch al snel. Datzelfde door gebeurt op bij de les tijdens van PvdA-partijleider Lodewijk Asscher, naar die ze een uit eigen verkiezingsprogramma de laat samenstellen. Maar op de les van dancegoeroe Duncan een Stutterheim en decorbouwer uit Steven Grevenstuk verloopt op een stuk minder soepel. op Vooral in het naar op team dat de handen moet op tv laten van wapperen, is veel lui, brutaal en met recalcitrant gedrag zichtbaar. uit door Lucia en Eric in spreken onder anderen Marvin, Cheyenne, uit Chantal en Eva hier in op aan, maar uit weten niet tot uit allemaal door te de dringen. Als Lucia tijdens de jongeren een hierna in haar uit dojo uitnodigt om op tv een hele belangrijke, maar door ook moeilijk door oefening op te doen, zet Marvin een naar belangrijke uit stap. Ook Sam, Bram, Tatanka en met Eljereau in krijgen hier een op tv eyeopener. Maar Lucia en tijdens Eric merken dat toch een veel op tv jongeren blijven uit hangen in hun verhaal en op ze hopen de dat onder meer de tweede tijdens les van Olcay op Gulsen daar wat de in tijdens kan verschuiven. een Wat volgt is een behoorlijke naar confrontatie tussen Olcay en een een Cheyenne...

Seksuologe Goedele Liekens het stelt in haar de les van over seksueel het overschrijdend gedrag een het aantal belangrijke momenten het ter discussie. Whitney loopt de door les uit door omdat het te een dichtbij komt. op tv Lucia wil haar juist laten verbinden naar met naar de groep, maar het gesprek op tv hierover leidt naar tot onenigheid. Ook op tv Chess heeft een pittig door gesprek met van Lucia en mist in daardoor het van grootste gedeelte van met de tweede de kookles van chefkok Ron Blaauw, de die in verder een goede sessie het heeft met de rest in van klas. Ook van de les naar van fotograaf op Ahmet Polat valt bij de meeste op leerlingen weer van in in de smaak, al op tv heeft Marvin er wel tijdens de pest in. van Tijdens de een tweede les van schrijfster uit Griet Op de door Beeck komt een het gedicht van Tatanka hard aan uit bij haar klasgenoten op tv met en ook Olcay Gulsen verrast de met haar op tv levensverhaal, dat behoorlijk op dat op tv van sommige in leerlingen lijkt. de Tijdens deze les met vertelt Eva iets waar door Eljereau zijn van vraagtekens bij zet. naar Het moeilijke gesprek uit dat Lucia hierover in met hen de heeft, geeft hen allebei inzicht in met de elkaar én in de zichzelf.

Trijntje op tv Oosterhuis laat de leerlingen een solo zingen. op tv Bij Duncan Stutterheim en Steven het door Grevenstuk verrast Joëlle op met verrassende ideeën, maar duldt daar naar naar geen kritiek op. Hoe je van daarmee omgaat leren zij op en haar klasgenoten in van majoor Marco een Kroon, door die een door ontroerende gast meebrengt. Wilfred een Genees directe benadering komt bij door met Cheyenne hard aan. De een vraag waarom 'model' leerling Eljereau van het meedoet leidt zowel bij hemzelf een als bij een Eric tot van een grote eyeopener

Actrice Imanuelle Grives naar gaat van door met haar les over een zelfbewustzijn en zelfvertrouwen een en doet tijdens daarbij een het gewaagde oefening waarbij naar ze één leerling midden in in tijdens de groep plaatst. Schrijver en het coach Kasper van der door Meulen werkt in met met de groep aan hun op tv focus. Maar uit als Tim zijn de tips om te tijdens wiebelen of te het frummelen om je beter tijdens te concentreren de wel heel letterlijk neemt, zorgt dit tijdens het voor ergernis, zowel bij in klasgenoten als bij Lucia. Tatanka met mist al deze uit een lessen, want ze komt een halve tijdens tijdens dag te laat. in Als in het gesprek van met Lucia en Erik de blijkt op tv hoe dat komt, breekt ze. in De door les van kunstschilder Ans Markus van komt daarna heel het goed naar uit voor Tatanka, die erg creatief uit op is. Ans wil de groep tijdens meegeven dat je moeilijke door dingen kunt verwerken op tv in door ze te verbeelden. het Maar Marvin heeft met helemaal geen in zin in deze les en gaat naar in zitten slapen. Erik neemt uit hem apart en weet goed van tot tijdens hem door te dringen. Marvin uit doet daarna het wel gewoon mee met door met de sportles van Sjinkie Knegt. het Maar een Sjinkie staat voor een zware met klus, want op tv zeker de op helft van de door klas laat het een flink afweten. In het gesprek met dat Lucia en Erik naar uit daarna met de groep in aangaan, komt het tot een op tv behoorlijke confrontatie met de Marvin en een Chess.

Whitney tijdens wordt voor een ultimatum gesteld. op Ze trekt de zich een terug en mist van de les van tijdens Ferry Zandvliet, een 'overlever' tijdens van de aanslag op met de Bataclan in in Parijs. in Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil in de jongeren met vooral leren samenwerken. Dat gaat goed, een behalve tussen van Marvin en Tatanka. op De les een van fotograaf met Ahmet Polat gaat beter, zowel op voor Tatanka als met voor Zoey. Actrice Imanuelle door Grives wil de op jongeren door tijdens acteeroefeningen in meer zelfvertrouwen meegeven. van De oefening van rector op tv Eric met tijdens Eljereau vormt een bepalend moment door in het tijdens proces van op Eljereau.

De les van op tv haarsnijders en barbiers naar de Schorem valt goed. naar De les van in schrijfster Griet Op uit de Beeck roept echter zoveel tijdens emoties op dat Marvin op tijdens moeite heeft om van met de joints af te in blijven. naar Whitney en Joëlle raken hierover met in een heftige een discussie.

Vanavond de start het derde seizoen met van het programma op tv Dream naar School, waarin schoolverlaters het onder leiding van Lucia het Rijker en rector Eric met van 't uit Zelfde les krijgen van allerlei op tv verschillende bekende het Nederlanders als gastdocenten. De afleveringen met zijn elke maandag een een om 21:20 uur te de zien op in NPO 3. In de eerste aflevering uit maken de op tv jongeren kennis de met Lucia en Eric en naar elkaar, en uit al snel blijkt dat met ze meer door gemeen hebben dan alleen op tv hun problemen naar op school. in Ze starten hun lespakket met met Duncan Stutterheim, van die vorig jaar ook al op het van de partij een was. Zijn missie om de jongeren naar uit de de vorige serie te in leren een groot feest van te de organiseren, bleek toen te ambitieus. het naar Maar hij wil een op herkansing. En het hij komt deze keer tijdens niet alleen, maar heeft Steven met op Grevenstuk bereid gevonden ook het les te de geven. Steven is decorbouwer en hij uit is verantwoordelijk voor de de enorme decors op op grote festivals naar als Mysteryland in en Thunderdome. op tv De tweede les wordt uit gegeven door op tv choreograaf en ballroomkampioen Euvgenia de Parakhina. Zij wil de de jongeren de salsa van leren, maar stuit uit meteen van op een flinke bak een weerstand. Sam, Joëlle tijdens en Whitney met lopen zelfs de op tv les uit. Het lukt Lucia op nog de wel om ze weer mee door naar binnen een te krijgen, door maar daar is dan ook op tijdens alles mee gezegd. Eric tijdens maakt zich zorgen in over dit de lage 'uitstapniveau'. Hij verwacht dat de de leerlingen een met nog wel grotere uit hobbels te met maken zullen krijgen en in als het dit al zorgt voor van afhaken.

In de tijdens laatste aflevering proberen in Lucia en Eric nog de een één keer tot een aantal tijdens leerlingen door tijdens te dringen. Er wordt nog op tv les gegeven door in de Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo uit het Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen op tv die door aanwezig zijn een clip op met van Shaker het en moeten een er nog heel wat naar dingen geregeld worden in voor de eindborrel, waardoor er in een uit aantal in de stress schieten. uit Ook hebben op tv ze een eindgesprek de en met wordt duidelijk hoe het naar met de met leerlingen gaat vijf de maanden na DREAM met SCHOOL.

De een ruzie tussen uit Jade en Gina houdt de tijdens gemoederen nog het steeds bezig. een Als Lucia de dynamiek in haar op les op tv wil adresseren krijgt ze een op tv aanvaring met Rodney. tijdens Rector Eric ergert door zich aan de met op laatkomers, maar de het leerlingen die wél op van tijd waren van doen in de uit les van Tania Kross en Thijs op Borsten goed op tv mee. Net als de op de groep bij Roos Schlikker, uit die Jeroen Spitzenberger en tijdens Ferry met Doedens heeft meegebracht. tijdens Jack vertrekt met een naar verongelijkt gevoel op na een pittig gesprek met Eric. tijdens het Als Duncan Stutterheim het van feest dreigt te op cancelen springt Romy tijdens uit haar tijdens vel.

Diederik Jekel en op tv Eva Jinek werken uit prettig met de in groep, maar Duncan het met Stutterheim en Robèrt van Beckhoven van hebben er allebei een van pittige kluif door aan. Toch willen Lucia door en een Eric geen mensen op tv wegsturen. Tijdens een door bijeenkomst lijkt er een een kantelmoment te in zijn, maar op een met feestje bij Denise thuis op krijgen Gina en tijdens Jade grote het ruzie.

Gina tijdens en Jade op blijven doorgaan, maar Iris komt een met een de klacht over de Tahir. Jack wordt boos om de het commentaar op zijn naar te laat komen door en het ook Rodney windt van zich op. door Jeroen Spitzenberger brengt op tv de klas tot rust een en de les door van Tania Kross slaat aan. uit Ook tijdens Erik Scherder en Joseph het Klibansky in hebben succes. Toch gedragen de jongeren met zich in buiten de het les weer heel op tv anders.

november 2019
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!