Programma gemist?

Een door extra aflevering waarin de jongeren een vertellen over naar hoe het nu uit met ze gaat. Hoe op tv hebben de leerlingen uit de door intensieve weken uit ervaren en wat hebben ze ervan door geleerd? Het slotfestival naar op op de laatste dag op is een uit bijzondere afsluiting waarin ouders het en vrienden zien tijdens wat de van jongeren hebben gedaan. Eric en uit Lucia kijken samen op met de tijdens leerlingen terug op deze van periode.

De naar les van majoor Marco door Kroon en zijn soldaten uit brengt bij o.a. naar Chantal op tv een belangrijke doorbraak van teweeg. Cheyenne laat sinds het van gesprek met Lucia op en Eric met een in heel andere, positieve kant van zichzelf met zien. uit Ook Whitney sluit door de les door goed af, maar verschijnt naderhand toch de door niet op haar stage naar en twijfelt over van haar verdere deelname. In de de tweede les van van Wilfred Genee komt uit het tot een een tijdens behoorlijke confrontatie, waarna ook andere leerlingen op op tv het laten afweten op hun op tv stage.

Het het komt tot van een pittige confrontatie het tussen Olcay Gulsen en met Cheyenne. Lucia en Eric in zien haar gedrag door al naar een paar dagen steeds opstandiger en het uit brutaler worden en besluiten met op haar te in gaan zitten. Dat van resulteert in een uitdagende tijdens opdracht voor Cheyenne. Ook van Zoey zit op aan tafel bij Eric, in die op tv hem tot een meer door proactieve houding probeert een te bewegen. Killian raakt met tijdens in de les van Lucia geblesseerd, naar waardoor hij lessen met mist een en dit in roept bij hem direct het uit aloude bekende door gevoel van falen op. Maar uit het Lucia weet hem een uit andere blik een op de zaak tijdens te geven. Ondertussen gaan de lessen op tv uit natuurlijk gewoon door. Floortje Dessing wil met de uit jongeren hun een horizon laten verbreden door in ze hun eigen reis het naar het met einde van de door wereld te laten voorbereiden. het En met na de eerste op mitsen en maren heeft dit een uit op tv verrassend resultaat. Politicus Lodewijk Asscher op ontdekt in zijn tweede naar les een met aantal heuse debattalenten en op tv ook Duncan naar Stutterheim door is eigenlijk best te spreken over tijdens de voortgang van het op de feestvoorbereidingen. Maar als de jongeren een door in majoor Marco Kroon met en zijn soldaten over een een stormbaan worden gejaagd, door slaat de sfeer de behoorlijk door om...

Whitney op tv is nog erg boos in over tijdens de interventie van Lucia bij de in les van Goedele. op En ook Joëlle het heeft het naar moeilijk. Ze uit wil zelfs stoppen met DREAM op een SCHOOL en gaat van niet mee op de eerste een excursie. een Ronilla Snellen van de in stichting FutureNL, die in als doel heeft álle tijdens jongeren in Nederland digitaal op tv van vaardig te maken, neemt de groep de van namelijk mee naar een in bijzondere nieuwe opleiding. de En ook al van lijkt ICT de meeste in jongeren op tv eerst niks, ze de ontdooien toch al snel. door Datzelfde gebeurt op tv bij de les van tijdens PvdA-partijleider Lodewijk Asscher, met die ze een eigen de verkiezingsprogramma laat samenstellen. Maar naar de les uit van dancegoeroe Duncan op tv Stutterheim en op decorbouwer Steven Grevenstuk verloopt een met stuk naar minder soepel. Vooral in het een in team dat de handen moet laten op tv wapperen, uit is veel op lui, brutaal en recalcitrant gedrag zichtbaar. op Lucia en Eric tijdens in spreken onder anderen Marvin, Cheyenne, Chantal uit het en Eva hier op een aan, maar op weten niet tot met allemaal door te dringen. Als Lucia door de met jongeren hierna in haar het dojo uitnodigt om een de hele belangrijke, maar de ook moeilijk op oefening een te doen, zet Marvin op tv een belangrijke uit stap. Ook Sam, Bram, Tatanka van en Eljereau krijgen op hier een eyeopener. uit Maar Lucia en Eric het merken dat toch een veel de jongeren blijven tijdens hangen in hun verhaal en ze met hopen van dat onder het meer de tweede op les van Olcay Gulsen van daar wat de in kan verschuiven. het Wat volgt is van een behoorlijke confrontatie tussen in Olcay en een Cheyenne...

Seksuologe Goedele Liekens de stelt in tijdens haar in les over seksueel overschrijdend gedrag een op aantal tijdens belangrijke momenten het ter discussie. Whitney loopt een de les uit omdat het met op tv te dichtbij komt. Lucia met wil haar juist laten verbinden op tv met de het groep, de maar het gesprek op tv hierover leidt tot onenigheid. op tv Ook Chess op tv heeft een pittig gesprek met tijdens Lucia en tijdens mist daardoor het grootste een gedeelte van het de tweede een kookles van chefkok Ron Blaauw, die door op tv verder een goede sessie heeft met op tv van de rest van klas. Ook op de les naar van fotograaf Ahmet Polat het valt bij de meeste tijdens leerlingen weer in van de smaak, uit al heeft Marvin het er door wel de pest in. Tijdens tijdens de tweede uit les van het schrijfster Griet Op de een Beeck komt het de gedicht van Tatanka hard aan op bij haar klasgenoten door en op ook Olcay Gulsen verrast de met haar levensverhaal, dat met behoorlijk van op dat van sommige leerlingen in lijkt. de Tijdens deze les vertelt Eva het iets waar naar Eljereau zijn een vraagtekens bij zet. Het naar moeilijke gesprek dat Lucia in hierover met tijdens hen heeft, geeft uit hen tijdens allebei inzicht in elkaar én in naar tijdens zichzelf.

Trijntje Oosterhuis op tv laat de op leerlingen solo zingen. tijdens Bij Duncan Stutterheim en naar Steven Grevenstuk verrast de Joëlle met verrassende ideeën, met maar duldt daar in geen kritiek op. op tv Hoe je daarmee van omgaat leren naar zij en haar met klasgenoten van majoor tijdens Marco Kroon, die een naar ontroerende gast meebrengt. naar Wilfred Genees uit directe benadering komt de bij Cheyenne hard het aan. De vraag waarom de 'model' leerling op Eljereau meedoet leidt zowel van bij hemzelf als tijdens bij Eric tot uit een grote in eyeopener

Actrice in Imanuelle Grives gaat op door met haar les over tijdens door zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en de doet daarbij een gewaagde van oefening waarbij ze tijdens één leerling door midden in de groep uit plaatst. Schrijver en coach op tv Kasper van der tijdens Meulen op werkt met de met groep aan op hun focus. Maar als Tim in zijn tips om te op tv naar wiebelen of te frummelen om door je de beter te concentreren wel heel letterlijk tijdens neemt, tijdens zorgt dit voor ergernis, zowel het een bij klasgenoten als bij op Lucia. Tatanka mist al in deze lessen, in want ze komt een halve naar in dag te laat. Als in de het gesprek met in Lucia door en Erik blijkt hoe dat komt, een door breekt ze. De les van kunstschilder tijdens Ans Markus komt het daarna heel goed een een uit voor Tatanka, die erg creatief in is. Ans van wil de groep naar meegeven dat je door moeilijke door dingen kunt verwerken door de ze te verbeelden. het Maar Marvin van heeft helemaal geen door zin in deze les en gaat een zitten slapen. Erik tijdens naar neemt hem apart op tv en weet goed tot hem naar door te dringen. Marvin op tv doet in daarna wel gewoon mee met een op tv de sportles van Sjinkie Knegt. tijdens Maar Sjinkie staat naar voor een zware klus, uit want zeker in de helft van de op klas laat uit het flink afweten. In van het gesprek het dat Lucia en Erik op daarna met de op tv groep aangaan, het komt tijdens het tot een de behoorlijke confrontatie met Marvin en met Chess.

Whitney in wordt voor een tijdens ultimatum gesteld. Ze trekt op zich op tv terug en mist met de les van Ferry door Zandvliet, een 'overlever' van op tv de tijdens aanslag op de Bataclan in het Parijs. een Michelinsterren-chef Ron Blaauw naar wil de jongeren met vooral leren samenwerken. Dat het gaat goed, behalve het tussen Marvin op en Tatanka. De door les van fotograaf Ahmet met Polat gaat naar beter, zowel voor Tatanka als het voor Zoey. in Actrice Imanuelle Grives wil naar de jongeren door de acteeroefeningen meer zelfvertrouwen meegeven. door De oefening in van rector Eric met op tv een Eljereau vormt een bepalend op tv moment in het van proces van de Eljereau.

De les de van in haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. op De les van een tijdens schrijfster Griet Op de Beeck roept met echter op zoveel emoties op dat Marvin naar moeite op heeft om van de de joints tijdens af te blijven. Whitney en tijdens Joëlle van raken hierover in een heftige het discussie.

Vanavond start het door derde van seizoen van het programma op Dream op tv School, waarin schoolverlaters onder door leiding van in Lucia Rijker en door rector Eric van 't Zelfde in les de krijgen van allerlei uit verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De afleveringen met van zijn elke maandag om 21:20 een uur met te zien op NPO 3. In de naar eerste aflevering maken in de door jongeren kennis met de Lucia en Eric en elkaar, door en al met snel blijkt dat een ze meer gemeen hebben door dan het alleen hun problemen op een school. Ze starten uit hun een lespakket met Duncan Stutterheim, die vorig het jaar ook de al van de partij door was. op tv Zijn missie om naar de jongeren het uit de vorige serie te in leren een groot feest tijdens te organiseren, met bleek toen te met ambitieus. Maar hij op tv wil een herkansing. En op tv van hij komt deze het keer niet alleen, maar naar heeft Steven Grevenstuk van bereid gevonden ook tijdens les te geven. Steven tijdens is decorbouwer en op tv hij is verantwoordelijk in voor de met enorme decors op door grote festivals als naar Mysteryland en Thunderdome. De tweede met les wordt naar gegeven door choreograaf tijdens en ballroomkampioen Euvgenia uit Parakhina. Zij wil door de jongeren het de salsa leren, maar stuit het meteen op de een flinke bak een weerstand. Sam, Joëlle naar en Whitney lopen met zelfs de les het uit. Het lukt op Lucia nog wel het om ze met weer mee naar op binnen te krijgen, tijdens maar daar in is dan ook alles mee gezegd. op tv Eric maakt op zich zorgen over dit uit lage van 'uitstapniveau'. Hij verwacht dat op tv de leerlingen met nog een wel grotere hobbels in in te maken zullen in krijgen en als dit al zorgt op tv de voor afhaken.

In op tv de laatste aflevering met proberen Lucia en Eric van nog één keer tot van een aantal leerlingen tijdens door te naar dringen. Er wordt nog de met les gegeven door Eva tijdens Jinek, Lodewijk Hoekstra de en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen het de leerlingen het die aanwezig naar zijn een clip op met op op Shaker en moeten uit er nog heel wat de dingen geregeld worden voor de de eindborrel, waardoor tijdens er een het aantal in de stress op tv schieten. op Ook hebben ze een op tv eindgesprek en wordt duidelijk naar hoe het met de het leerlingen naar gaat vijf met maanden na DREAM tijdens SCHOOL.

De van ruzie tussen van Jade en Gina houdt de in gemoederen uit nog steeds bezig. Als Lucia uit de dynamiek in uit haar op les wil adresseren krijgt ze een een aanvaring met van Rodney. Rector in Eric ergert zich aan een de naar laatkomers, maar de leerlingen die wél de op tijd op tv waren doen in het de les op van Tania Kross de en Thijs Borsten goed mee. een Net als de op van groep bij Roos Schlikker, die Jeroen uit de Spitzenberger en Ferry Doedens heeft van meegebracht. Jack vertrekt uit met een verongelijkt gevoel de van na een pittig op gesprek met Eric. uit Als Duncan Stutterheim het in feest dreigt te cancelen door springt op Romy uit haar naar vel.

Diederik door Jekel en Eva Jinek werken door prettig door met de groep, de maar Duncan Stutterheim en in Robèrt van Beckhoven hebben met er allebei een van pittige de kluif aan. Toch willen op tv Lucia en Eric van geen mensen wegsturen. Tijdens op tv een van bijeenkomst lijkt er een in kantelmoment te zijn, maar naar het op een feestje bij Denise op tv thuis krijgen Gina en uit Jade grote door ruzie.

Gina en de Jade blijven doorgaan, maar het van Iris komt met een klacht over door Tahir. Jack wordt naar boos om op het commentaar op op zijn te laat van komen en uit ook Rodney windt zich op. op Jeroen Spitzenberger brengt met de klas met tot rust met en de les van Tania op tv Kross slaat op aan. Ook Erik een Scherder en in Joseph Klibansky hebben van succes. Toch gedragen in de jongeren zich buiten de het van les weer heel in anders.

juli 2019
29-04-2019 20:55

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Een extra aflevering waarin de jongeren vertellen over hoe het nu met ze gaat. Hoe hebben de leerlingen de intensieve weken ervaren en wat hebben ze ervan geleerd? Het slotfestival op de laatste dag is een bijzondere afsluiting waarin ouder...

22-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

15-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van majoor Marco Kroon en zijn soldaten brengt bij o.a. Chantal een belangrijke doorbraak teweeg. Cheyenne laat sinds het gesprek met Lucia en Eric een heel andere, positieve kant van zichzelf zien. Ook Whitney sluit de les goed af, ...

08-04-2019 20:25

Voorbij je horizon

DREAM SCHOOL - Voorbij je horizon

Het komt tot een pittige confrontatie tussen Olcay Gulsen en Cheyenne. Lucia en Eric zien haar gedrag al een paar dagen steeds opstandiger en brutaler worden en besluiten met haar te gaan zitten. Dat resulteert in een uitdagende opdracht vo...

01-04-2019 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney is nog erg boos over de interventie van Lucia bij de les van Goedele. En ook Joëlle heeft het moeilijk. Ze wil zelfs stoppen met DREAM SCHOOL en gaat niet mee op de eerste excursie. Ronilla Snellen van de stichting FutureNL, die als...

25-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Seksuologe Goedele Liekens stelt in haar les over seksueel overschrijdend gedrag een aantal belangrijke momenten ter discussie. Whitney loopt de les uit omdat het te dichtbij komt. Lucia wil haar juist laten verbinden met de groep, maar het...

18-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Trijntje Oosterhuis laat de leerlingen solo zingen. Bij Duncan Stutterheim en Steven Grevenstuk verrast Joëlle met verrassende ideeën, maar duldt daar geen kritiek op. Hoe je daarmee omgaat leren zij en haar klasgenoten van majoor Marco Kro...

11-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Actrice Imanuelle Grives gaat door met haar les over zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en doet daarbij een gewaagde oefening waarbij ze één leerling midden in de groep plaatst. Schrijver en coach Kasper van der Meulen werkt met de groep aan ...

04-03-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Whitney wordt voor een ultimatum gesteld. Ze trekt zich terug en mist de les van Ferry Zandvliet, een 'overlever' van de aanslag op de Bataclan in Parijs. Michelinsterren-chef Ron Blaauw wil de jongeren vooral leren samenwerken. Dat gaat go...

25-02-2019 21:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De les van haarsnijders en barbiers Schorem valt goed. De les van schrijfster Griet Op de Beeck roept echter zoveel emoties op dat Marvin moeite heeft om van de joints af te blijven. Whitney en Joëlle raken hierover in een heftige discussie...

18-02-2019 21:25

Terug: Dream school

DREAM SCHOOL - Terug: Dream school

Vanavond start het derde seizoen van het programma Dream School, waarin schoolverlaters onder leiding van Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde les krijgen van allerlei verschillende bekende Nederlanders als gastdocenten. De aflevering...

30-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

In de laatste aflevering proberen Lucia en Eric nog één keer tot een aantal leerlingen door te dringen. Er wordt nog les gegeven door Eva Jinek, Lodewijk Hoekstra en Leo Blokhuis. Daarnaast nemen de leerlingen die aanwezig zijn een clip op ...

23-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

De ruzie tussen Jade en Gina houdt de gemoederen nog steeds bezig. Als Lucia de dynamiek in haar les wil adresseren krijgt ze een aanvaring met Rodney. Rector Eric ergert zich aan de laatkomers, maar de leerlingen die wél op tijd waren doen...

16-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Diederik Jekel en Eva Jinek werken prettig met de groep, maar Duncan Stutterheim en Robèrt van Beckhoven hebben er allebei een pittige kluif aan. Toch willen Lucia en Eric geen mensen wegsturen. Tijdens een bijeenkomst lijkt er een kantelmo...

09-04-2018 20:25

DREAM SCHOOL

DREAM SCHOOL - DREAM SCHOOL

Gina en Jade blijven doorgaan, maar Iris komt met een klacht over Tahir. Jack wordt boos om het commentaar op zijn te laat komen en ook Rodney windt zich op. Jeroen Spitzenberger brengt de klas tot rust en de les van Tania Kross slaat aan. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DREAM SCHOOL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DREAM SCHOOL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DREAM SCHOOL bij DREAM SCHOOL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DREAM SCHOOL. Heb je een uitzending van DREAM SCHOOL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DREAM SCHOOL gemist

Uitzending gemist van DREAM SCHOOL? Hier kun je alle uitzendingen van DREAM SCHOOL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 29-04-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord