Programma gemist?

Documentaire van over de het Engelse rockband 10cc. Graham Gouldman, Eric met Stewart, Kevin Godley in een en Lol Creme experimenteerden er begin naar jaren op tv zeventig, als exponenten uit van de vruchtbare muziekscene een in Noord-Engeland, lustig de op los in met hun zelfgebouwde Strawberry het Studio. De chemische door reactie van het hun individuele talenten en hun op tv bereidheid de al hun ideeën de uit te proberen, vernieuwden de naar popmuziek en leidden de tot grote hits met als 'The Wallstreet tijdens Shuffle', op tv 'The Things We Do door for het Love' en 'Dreadlock Holiday'. Met veel met smaak en uit humor vertellen de vier op tv originele leden op tv de verhalen over in hun korte samenwerking tijdens en de optredens, met tijdens als hoogtepunt de op tv creatie uit van hun in superhit I'm Not van In Love. Ze de bleken uiteindelijk meer begaafde muzikanten, in schrijvers, uitvinders en in kunstenaars dan popsterren. Ze van door gingen al in 1976, op uit het hoogtepunt door van hun met roem, uit elkaar om ieder afzonderlijk met nog uit vele artistieke de successen te behalen.

Het Uur een van de uit Wolf start het nieuwe met jaar de met een verzameling heerlijke internationale in popdocumentaires. Met door allereerst het naar verhaal over de bijzondere chemie op tv van 10cc. Graham Gouldman, Eric op tv tijdens Stewart, Kevin Godley en Lol een Creme experimenteerden met er begin jaren zeventig, als door exponenten van de het tijdens vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, rustig op tijdens uit los in hun zelfgebouwde Strawberry Studio. uit De chemische reactie op tv van op hun individuele van talenten en hun bereidheid al hun een ideeën uit te het proberen, vernieuwden de tijdens van popmuziek en leidden tot op grote hits als het The Wallstreet de Shuffle, The Things We Do op tv for Love een en Dreadlock Holiday. op Met veel smaak en humor van met vertellen de vier originele leden de van verhalen in over hun korte samenwerking door en de optredens met van op tv als hoogtepunt de creatie met van hun superhit I?m Not door In Love. Ze de bleken uiteindelijk naar meer begaafde een muzikanten, schrijvers, uitvinders en kunstenaars dan op tv de popsterren. Ze gingen al in op 1976, op in het hoogtepunt van van hun roem, uit elkaar om in op ieder afzonderlijk nog vele artistieke successen op tv op tv te behalen. Met onder anderen het Tim Rice, Graham Nash, Harvey op naar Lisberg, Trevor Horn en Stewart de Copeland.

oktober 2020
03-08-2017 22:45

Docu: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Docu: 10cc - I'm Not in Love

Documentaire over de Engelse rockband 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerden er begin jaren zeventig, als exponenten van de vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, lustig op los in hun zelfgebouwde...

12-01-2017 22:55

Docu: 10cc - I'm not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf start het nieuwe jaar met een verzameling heerlijke internationale popdocumentaires. Met allereerst het verhaal over de bijzondere chemie van 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerd...

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love bij Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!