Programma gemist?

Documentaire over de de Engelse rockband 10cc. in Graham Gouldman, een Eric in Stewart, Kevin Godley uit en Lol Creme experimenteerden er uit begin jaren een zeventig, als exponenten op van de vruchtbare het muziekscene in Noord-Engeland, lustig van op los door in hun zelfgebouwde tijdens Strawberry Studio. De naar chemische reactie van hun individuele uit talenten van en hun bereidheid al hun naar ideeën uit te op proberen, uit vernieuwden de popmuziek en de leidden tot op grote hits door als 'The Wallstreet Shuffle', 'The Things naar door We Do for Love' uit en 'Dreadlock Holiday'. op tv Met veel smaak op en humor vertellen de de vier een originele leden de verhalen de over hun korte samenwerking van en de optredens, naar met op tv als hoogtepunt de creatie de van hun superhit I'm door Not In Love. Ze in een bleken uiteindelijk meer begaafde muzikanten, tijdens schrijvers, op uitvinders en kunstenaars dan popsterren. Ze van met gingen al in 1976, het op het hoogtepunt uit van hun roem, uit elkaar de om ieder afzonderlijk het naar nog vele artistieke successen te uit behalen.

Het Uur in van de Wolf start op tv het nieuwe met jaar naar met een verzameling heerlijke internationale op tv popdocumentaires. uit Met allereerst het op verhaal over de bijzondere chemie door van naar 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin op Godley en Lol Creme het naar experimenteerden er begin jaren zeventig, als naar de exponenten van de vruchtbare muziekscene naar in Noord-Engeland, rustig op naar met los in hun op tv zelfgebouwde Strawberry Studio. De chemische reactie een van hun op tv individuele talenten en naar hun bereidheid al naar hun ideeën uit te tijdens proberen, een vernieuwden de popmuziek en tijdens leidden op tot grote hits tijdens als The Wallstreet Shuffle, naar The Things We Do for naar Love en Dreadlock tijdens Holiday. Met in veel smaak en humor in uit vertellen de vier originele leden de tijdens verhalen over hun de korte de samenwerking en de uit optredens met als met hoogtepunt de creatie van hun tijdens superhit I?m op tv Not In Love. Ze een bleken uiteindelijk meer begaafde in muzikanten, met schrijvers, uitvinders en kunstenaars dan uit popsterren. Ze gingen op al door in 1976, uit op het hoogtepunt van hun door roem, uit elkaar om tijdens ieder afzonderlijk met nog vele door artistieke successen te behalen. Met onder naar anderen met Tim Rice, Graham Nash, in Harvey Lisberg, van Trevor Horn van en Stewart Copeland.

juli 2020
03-08-2017 22:45

Docu: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Docu: 10cc - I'm Not in Love

Documentaire over de Engelse rockband 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerden er begin jaren zeventig, als exponenten van de vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, lustig op los in hun zelfgebouwde...

12-01-2017 22:55

Docu: 10cc - I'm not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf start het nieuwe jaar met een verzameling heerlijke internationale popdocumentaires. Met allereerst het verhaal over de bijzondere chemie van 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerd...

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love bij Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!