Programma gemist?

Documentaire over de een Engelse de rockband 10cc. Graham Gouldman, een Eric Stewart, Kevin tijdens Godley en Lol Creme naar experimenteerden tijdens er begin jaren naar zeventig, als exponenten tijdens van de vruchtbare muziekscene in de Noord-Engeland, lustig op met los in hun naar zelfgebouwde Strawberry Studio. de De chemische reactie tijdens van hun op individuele talenten en tijdens hun het bereidheid al hun het ideeën uit te uit proberen, vernieuwden de popmuziek en leidden het het tot grote hits door als 'The Wallstreet Shuffle', op tv 'The Things We Do met for op tv Love' en 'Dreadlock Holiday'. Met door veel van smaak en humor vertellen de vier in originele leden naar de verhalen over hun in korte samenwerking en van de optredens, met van naar als hoogtepunt de door creatie van hun superhit I'm op tv Not tijdens In Love. Ze in bleken uiteindelijk meer begaafde het muzikanten, schrijvers, uitvinders en uit kunstenaars dan popsterren. Ze met gingen al in in 1976, op het op hoogtepunt van op hun van roem, uit elkaar om ieder afzonderlijk uit op tv nog vele artistieke successen te een behalen.

Het Uur de van het de Wolf start het het nieuwe jaar met een verzameling in in heerlijke internationale popdocumentaires. Met een allereerst het verhaal over van de bijzondere chemie op van 10cc. Graham Gouldman, in Eric Stewart, Kevin de Godley en Lol Creme door experimenteerden er begin tijdens jaren zeventig, als de exponenten van het de uit vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, rustig op een los in uit hun zelfgebouwde tijdens Strawberry Studio. door De chemische reactie van de hun individuele naar talenten en hun bereidheid door al hun ideeën uit op te proberen, vernieuwden de in popmuziek en leidden in tot grote hits tijdens als The een Wallstreet Shuffle, The tijdens Things We Do for door Love en Dreadlock tijdens Holiday. Met veel in smaak tijdens en humor vertellen een de vier originele leden op tv de in verhalen over hun korte samenwerking naar en de optredens op met als hoogtepunt de op creatie tijdens van hun superhit I?m Not een In Love. Ze bleken met uiteindelijk meer begaafde op tv een muzikanten, schrijvers, uitvinders naar en kunstenaars dan popsterren. Ze door gingen tijdens al in 1976, op van het hoogtepunt van hun naar roem, van uit elkaar om ieder afzonderlijk nog naar vele artistieke successen naar tijdens te behalen. Met onder anderen naar Tim Rice, Graham Nash, Harvey op Lisberg, Trevor een Horn uit en Stewart Copeland.

januari 2020
03-08-2017 22:45

Docu: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Docu: 10cc - I'm Not in Love

Documentaire over de Engelse rockband 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerden er begin jaren zeventig, als exponenten van de vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, lustig op los in hun zelfgebouwde...

12-01-2017 22:55

Docu: 10cc - I'm not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf start het nieuwe jaar met een verzameling heerlijke internationale popdocumentaires. Met allereerst het verhaal over de bijzondere chemie van 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerd...

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love bij Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!