Programma gemist?

Documentaire over de een Engelse naar rockband 10cc. Graham Gouldman, tijdens Eric Stewart, Kevin op Godley de en Lol Creme experimenteerden er begin van jaren zeventig, als naar exponenten op tv van de van vruchtbare muziekscene in door Noord-Engeland, lustig op los in het hun zelfgebouwde door Strawberry Studio. De chemische een reactie van in hun individuele talenten uit en hun bereidheid tijdens al hun ideeën uit in te tijdens proberen, vernieuwden de popmuziek een en leidden tot grote hits op tv naar als 'The Wallstreet Shuffle', 'The door Things tijdens We Do for Love' en 'Dreadlock in Holiday'. Met door veel op tv smaak en humor vertellen de een vier originele leden van de verhalen over het hun korte samenwerking en het in de optredens, met als hoogtepunt de uit creatie van hun uit superhit I'm Not de In het Love. Ze bleken uiteindelijk tijdens meer begaafde muzikanten, met schrijvers, uitvinders en naar kunstenaars dan popsterren. Ze tijdens gingen al een in 1976, op naar het hoogtepunt van hun op roem, uit naar elkaar om naar ieder afzonderlijk nog vele artistieke van successen naar te behalen.

Het Uur het van de de Wolf start het uit nieuwe jaar met een verzameling door heerlijke in internationale popdocumentaires. Met allereerst het met verhaal over de uit bijzondere met chemie van 10cc. Graham Gouldman, Eric op tv van Stewart, Kevin Godley en Lol uit Creme experimenteerden met er begin tijdens jaren zeventig, als exponenten van de de op vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, in rustig op los in op hun zelfgebouwde uit Strawberry Studio. De chemische reactie door van hun tijdens individuele een talenten en hun bereidheid al hun in ideeën een uit te op proberen, vernieuwden de popmuziek met en leidden uit tot grote hits naar als The Wallstreet in Shuffle, The Things We Do for een Love op tv en Dreadlock Holiday. Met naar veel door smaak en humor vertellen door de vier originele leden de de verhalen over hun op korte samenwerking in en de optredens de met als naar hoogtepunt de creatie in van hun superhit I?m door Not In Love. Ze bleken een uiteindelijk meer begaafde tijdens muzikanten, schrijvers, uitvinders op door en kunstenaars dan popsterren. de Ze gingen al in 1976, de op het het hoogtepunt van hun naar roem, uit elkaar om het het ieder afzonderlijk nog vele in artistieke successen in te behalen. Met onder een anderen Tim Rice, Graham Nash, Harvey op op tv Lisberg, Trevor Horn door en Stewart Copeland.

februari 2021
03-08-2017 22:45

Docu: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Docu: 10cc - I'm Not in Love

Documentaire over de Engelse rockband 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerden er begin jaren zeventig, als exponenten van de vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, lustig op los in hun zelfgebouwde...

12-01-2017 22:55

Docu: 10cc - I'm not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf start het nieuwe jaar met een verzameling heerlijke internationale popdocumentaires. Met allereerst het verhaal over de bijzondere chemie van 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerd...

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love bij Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!