Programma gemist?

Documentaire over met de uit Engelse rockband 10cc. Graham Gouldman, uit Eric Stewart, Kevin in Godley en Lol Creme tijdens experimenteerden van er begin jaren zeventig, als het exponenten van de de het vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, tijdens lustig op los een in hun zelfgebouwde Strawberry uit Studio. De met chemische reactie van hun individuele met uit talenten en hun bereidheid al door hun ideeën uit met te proberen, vernieuwden de een popmuziek met en leidden van tot grote hits als tijdens 'The Wallstreet op Shuffle', 'The Things We Do op for Love' van en 'Dreadlock Holiday'. de Met veel smaak in en humor vertellen de op tv vier originele leden de uit de verhalen over hun korte op samenwerking en de optredens, met tijdens als hoogtepunt de naar creatie van tijdens hun superhit I'm Not tijdens op In Love. Ze bleken uiteindelijk met meer begaafde muzikanten, op schrijvers, uitvinders en kunstenaars naar de dan popsterren. Ze gingen het al in naar 1976, op het hoogtepunt van de hun roem, met uit elkaar om ieder uit afzonderlijk een nog vele artistieke successen door te behalen.

Het Uur het van de Wolf start een het nieuwe jaar tijdens uit met een verzameling heerlijke internationale op popdocumentaires. Met met allereerst het verhaal over met de op tv bijzondere chemie van 10cc. Graham Gouldman, Eric in Stewart, Kevin naar Godley en met Lol Creme experimenteerden er begin op van jaren zeventig, als in exponenten van de vruchtbare muziekscene in de Noord-Engeland, van rustig op uit los in hun zelfgebouwde Strawberry Studio. van De chemische op tv reactie van met hun individuele talenten en hun de bereidheid al hun van ideeën uit door te proberen, de vernieuwden de popmuziek en het leidden tot grote met hits als op The Wallstreet met Shuffle, The Things We Do for met Love en een Dreadlock Holiday. Met door veel smaak en van humor vertellen de in vier originele met leden de verhalen over hun tijdens korte het samenwerking en op tv de optredens met als hoogtepunt tijdens de creatie van door hun superhit I?m Not in In Love. Ze bleken een uiteindelijk meer begaafde het in muzikanten, schrijvers, uitvinders en kunstenaars door dan popsterren. Ze gingen op van al in 1976, op het hoogtepunt op tv van op hun roem, van uit elkaar om ieder afzonderlijk op nog op tv vele artistieke successen te behalen. Met onder een anderen Tim Rice, de in Graham Nash, Harvey de Lisberg, Trevor Horn en tijdens Stewart Copeland.

juni 2021
03-08-2017 22:45

Docu: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Docu: 10cc - I'm Not in Love

Documentaire over de Engelse rockband 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerden er begin jaren zeventig, als exponenten van de vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, lustig op los in hun zelfgebouwde...

12-01-2017 22:55

Docu: 10cc - I'm not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf start het nieuwe jaar met een verzameling heerlijke internationale popdocumentaires. Met allereerst het verhaal over de bijzondere chemie van 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerd...

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love bij Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!