Programma gemist?

Documentaire door over de Engelse uit rockband 10cc. Graham Gouldman, Eric met Stewart, Kevin Godley een en met Lol Creme experimenteerden er begin in jaren zeventig, als tijdens exponenten met van de op vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, lustig van op los met in hun zelfgebouwde van Strawberry Studio. De naar chemische reactie van een hun individuele van talenten en hun het bereidheid al hun ideeën uit op te op proberen, vernieuwden de popmuziek tijdens en leidden tot een grote hits als tijdens 'The Wallstreet op Shuffle', 'The Things tijdens We Do for Love' uit en 'Dreadlock Holiday'. Met van veel smaak en humor naar vertellen de het vier originele in leden de verhalen over door hun van korte samenwerking en de de optredens, met als hoogtepunt de de creatie van hun de superhit I'm Not de In Love. Ze op tv een bleken uiteindelijk meer begaafde muzikanten, schrijvers, het uitvinders en kunstenaars een dan tijdens popsterren. Ze gingen al op tv in 1976, een op het op tv hoogtepunt van hun van roem, uit elkaar om ieder afzonderlijk een uit nog vele artistieke successen te door behalen.

Het Uur van van de Wolf start het het nieuwe uit jaar van met een verzameling heerlijke internationale door popdocumentaires. Met allereerst uit het verhaal over de door bijzondere chemie op tv van 10cc. Graham Gouldman, door Eric Stewart, Kevin Godley naar en een Lol Creme experimenteerden er door begin jaren met zeventig, als in exponenten van de vruchtbare muziekscene naar in Noord-Engeland, rustig door op los een in hun zelfgebouwde Strawberry van Studio. naar De chemische reactie van hun individuele met talenten en hun op een bereidheid al hun ideeën uit tijdens te proberen, vernieuwden de van popmuziek van en leidden tot grote hits op als The het Wallstreet Shuffle, The Things door op We Do for op Love en Dreadlock het Holiday. Met veel smaak en van humor vertellen de vier de originele leden de de verhalen uit over hun korte samenwerking en op de op tv optredens met als met hoogtepunt de creatie van hun met een superhit I?m Not tijdens In Love. Ze bleken uiteindelijk meer begaafde op tijdens muzikanten, schrijvers, uitvinders en kunstenaars dan tijdens popsterren. Ze tijdens gingen al tijdens in 1976, op het de hoogtepunt van het hun roem, uit het elkaar om ieder afzonderlijk nog een vele artistieke uit successen te behalen. Met onder tijdens anderen Tim Rice, naar op tv Graham Nash, Harvey Lisberg, Trevor Horn op tv en Stewart het Copeland.

juli 2021
03-08-2017 22:45

Docu: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Docu: 10cc - I'm Not in Love

Documentaire over de Engelse rockband 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerden er begin jaren zeventig, als exponenten van de vruchtbare muziekscene in Noord-Engeland, lustig op los in hun zelfgebouwde...

12-01-2017 22:55

Docu: 10cc - I'm not in Love

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love - Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love

Het Uur van de Wolf start het nieuwe jaar met een verzameling heerlijke internationale popdocumentaires. Met allereerst het verhaal over de bijzondere chemie van 10cc. Graham Gouldman, Eric Stewart, Kevin Godley en Lol Creme experimenteerd...

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love bij Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: 10cc - I'm Not in Love kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!