Programma gemist?

De met 3Doc Gay Babyboom met is een op documentaire van Pim Mookhoek over het met waarmaken van de op een kinderwens onder gays. door Het wordt steeds gewoner dat homostellen door aan door kinderen beginnen. Je zou naar bijna denken uit dat kinderen krijgen voor van hen de gewoonste zaak op tv van de tijdens wereld naar is. Maar nog steeds is tijdens het een hele uit klus. Een geschikte naar donor vinden, een draagmoeder... op op Daarna moet de conceptie nog goed door gaan. het En dan moet het 't opvoeden nog beginnen. In door Gay op Babyboom komen verschillende homokoppels en naar hun uit kinderen aan bod. De tijdens centrale rol de is weggelegd voor Len en op Jermaine. Twee aanstaande moeders op die aan het de begin van de de film op de zoek gaan naar een tijdens geschikte donor. Bij op alle stappen naar in het door proces mocht de camera aanwezig van uit zijn en dat geeft een intiem op kijkje in tijdens hun leven. De een maker, Pim naar Mookhoek, doet een verslag van deze met zoektocht.

In op de documentaire Gay Babyboom aandacht tijdens voor door het waarmaken van een de kinderwens onder gay op tv stellen. tijdens Het wordt steeds normaler dat de homostellen aan kinderen op tv beginnen, maar vaak een wordt er niet in stilgestaan bij de van weg die daarvoor afgelegd een dient te worden. de In deze documentaire door aandacht voor een verschillende gay koppels van en hun kinderen. Gay naar stellen kunnen liefhebben, in samenwonen, trouwen en het een hypotheek naar aanvragen, maar als van zij ook een met kinderwens delen, zal tijdens er toch van 'hulp' van buitenaf moeten komen. Zeker met als zij de tijdens biologische ouders van willen door zijn van hun toekomstige kroost. Regisseur, in filmmaker van EN vader van twee dochters, de Pim Mookhoek van spreekt gay van stellen over het ouderschap, en tijdens hun de kinderen over het leven met een tijdens twee moeders. Ook een volgt hij Len uit en Jermaine in hun tijdens zoektocht naar in een geschikte donor, tijdens zodat hun kids op zich nooit hoeven af te vragen met wie de biologische op tv vader is. van Met Bas en Eddy naar van hebben ze een match, maar hoe op nu uit verder?

In 2001 werd het in Nederland het het eerste door homohuwelijk ter in wereld gesloten. Wat een aantal door jaar later volgde met kan worden van gezien als een ware gay op babyboom. op Het werd steeds gewoner met dat ook op homostellen aan gezinsuitbreiding deden en van naar je zou bijna denken dat kinderen het krijgen ook voor de de hen de gewoonste zaak naar van de wereld is. Maar op tv met het is voor homostellen nog steeds tijdens de een hele klus met om een kind op op de wereld tijdens te zetten. Er moet een donor met worden gevonden, een met draagmoeder en in misschien wel een vriend, het vriendin, zus of op tv broer die mee van door wil werken aan deze grote droom. uit de Dan begint het naar proces van de conceptie. Buisjes door zaad naar worden door de stad van gefietst en ingespoten, op tv en dan moet naar de opvoeding op nog beginnen? Over dit fenomeen door gaat op tv de 3Doc: Gay Babyboom. In Gay Babyboom een komen verschillende gay van koppels en met hun kinderen aan bod. het Maar de een centrale rol is uit weggelegd voor Len en met het Jermaine. Deze twee tijdens aanstaande moeders gaan aan het naar begin naar van de film in op zoek naar naar een geschikte donor. Daarvoor moeten de ze hun wensenlijstjes tijdens op één lijn tijdens krijgen. En vind dan naar nog maar eens een het een donor die aan de verwachtingen met voldoet. Dit is door pas het begin, tijdens er moet namelijk een een van zwangerschap tot stand een komen en er moeten in duidelijke met afspraken worden gemaakt. Bij tijdens al deze stappen een in het proces mocht de op in camera aanwezig zijn. Naast Len met en Jermaine komen er uit nog andere gezinsconstructies met aan naar bod waarin kinderen onder bijzondere uit omstandigheden naar opgroeien. Pim Mookhoek, van de maker van op de film, is naar zelf ook te zien naar met zijn naar kinderen en de moeders van tijdens door zijn kinderen. Vanuit zijn eigen ervaringen naar doet hij door verslag van de een zoektocht van het zijn hoofdpersonen Len en Jermaine. naar Zijn uit geluk is één met van de motieven om deze op van film te willen realiseren. Met het deze in film schetst hij een op tv intiem en vrolijk portret van door ons land een waar de op tv verworvenheid van het vader- of de moederschap niet tijdens alleen naar voor hetero?s is op weggelegd.

januari 2020
29-11-2017 22:05

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

De 3Doc Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens onder gays. Het wordt steeds gewoner dat homostellen aan kinderen beginnen. Je zou bijna denken dat kinderen krijgen voor hen de gewoonste zaak...

01-08-2017 20:30

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

In de documentaire Gay Babyboom aandacht voor het waarmaken van een kinderwens onder gay stellen. Het wordt steeds normaler dat homostellen aan kinderen beginnen, maar vaak wordt er niet stilgestaan bij de weg die daarvoor afgelegd dient te...

12-01-2017 21:05

Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Gay Babyboom

In 2001 werd in Nederland het eerste homohuwelijk ter wereld gesloten. Wat een aantal jaar later volgde kan worden gezien als een ware gay babyboom. Het werd steeds gewoner dat ook homostellen aan gezinsuitbreiding deden en je zou bijna den...

3Doc: Gay Babyboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Gay Babyboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Gay Babyboom bij 3Doc: Gay Babyboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Gay Babyboom. Heb je een uitzending van 3Doc: Gay Babyboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Gay Babyboom gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Gay Babyboom? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Gay Babyboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!