Programma gemist?

De 3Doc Gay tijdens Babyboom is een de door documentaire van Pim Mookhoek over tijdens het waarmaken van het de kinderwens onder naar gays. tijdens Het wordt steeds gewoner een dat homostellen aan kinderen met beginnen. met Je zou bijna denken door dat kinderen krijgen tijdens voor hen de gewoonste een zaak van de uit wereld is. in Maar nog steeds van is het op een hele klus. op Een geschikte donor vinden, in een draagmoeder... Daarna naar moet de conceptie op tv nog goed gaan. met En dan moet 't door opvoeden nog beginnen. In naar Gay Babyboom komen het verschillende homokoppels en op tv hun door kinderen aan bod. De centrale rol van is weggelegd op voor Len en Jermaine. met Twee aanstaande moeders uit die aan het op van begin van de film op uit zoek gaan op tv naar een een geschikte donor. Bij alle met stappen in het proces een mocht de de camera aanwezig zijn en dat van geeft een in intiem kijkje in tijdens hun leven. De op tv maker, Pim met Mookhoek, doet op tv verslag van deze naar zoektocht.

In naar de documentaire Gay Babyboom aandacht naar voor het een waarmaken van het een kinderwens onder gay stellen. naar Het wordt naar steeds normaler naar dat homostellen aan kinderen uit beginnen, maar een vaak wordt uit er niet stilgestaan bij de weg door die daarvoor de afgelegd dient tijdens te worden. van In deze documentaire in aandacht voor verschillende gay koppels op tv en in hun kinderen. Gay stellen kunnen de liefhebben, samenwonen, van trouwen en een hypotheek aanvragen, maar naar een als zij ook een kinderwens op tv delen, zal in er toch 'hulp' van buitenaf uit moeten komen. het Zeker als in zij de biologische ouders door willen zijn van hun op toekomstige kroost. de Regisseur, filmmaker EN vader tijdens van twee tijdens dochters, Pim een Mookhoek spreekt gay stellen over het het ouderschap, en op tv op hun kinderen over het leven tijdens met op twee moeders. Ook met volgt hij Len en Jermaine in een hun de zoektocht naar een geschikte uit donor, zodat hun de kids zich tijdens nooit hoeven af te vragen door wie in de biologische vader is. van Met Bas en tijdens Eddy hebben uit ze een van match, maar hoe nu van verder?

In 2001 in werd van in Nederland het eerste homohuwelijk ter met wereld gesloten. Wat naar een aantal op jaar tijdens later volgde kan worden gezien als een een ware door gay babyboom. Het werd met naar steeds gewoner dat uit ook homostellen aan de gezinsuitbreiding deden en je zou bijna op met denken dat kinderen tijdens krijgen ook voor hen de op tv gewoonste zaak van in de wereld is. tijdens Maar het van is voor homostellen nog op steeds een hele met klus om tijdens een kind op de van wereld te een zetten. Er moet een donor door worden het gevonden, een draagmoeder en misschien met wel een met vriend, vriendin, zus de of broer op die mee wil werken in aan naar deze grote droom. met Dan begint het proces van met de conceptie. Buisjes de zaad worden een door de stad gefietst met en ingespoten, en tijdens dan moet de naar opvoeding de nog beginnen? Over tijdens dit fenomeen gaat de 3Doc: tijdens Gay Babyboom. In Gay Babyboom door uit komen verschillende gay koppels een en hun naar kinderen aan bod. Maar de centrale uit rol op tv is weggelegd voor Len door en Jermaine. door Deze twee aanstaande de moeders gaan een aan het begin op tv van de film op zoek de naar een geschikte donor. uit Daarvoor moeten de ze hun wensenlijstjes naar op één van lijn krijgen. op tv En vind dan nog het maar eens een donor die op aan de verwachtingen door op voldoet. Dit is pas het begin, van er tijdens moet namelijk een tijdens zwangerschap tot stand komen en op naar er moeten duidelijke afspraken het worden gemaakt. de Bij al deze stappen de in het proces op mocht de camera aanwezig tijdens zijn. Naast Len en naar Jermaine komen er in uit nog andere gezinsconstructies aan bod waarin uit op kinderen onder bijzondere omstandigheden uit opgroeien. Pim Mookhoek, de naar maker van de naar film, is zelf ook het te zien het met zijn kinderen en op tv de moeders van door zijn kinderen. Vanuit uit zijn eigen in ervaringen doet de hij verslag van de zoektocht tijdens van zijn een hoofdpersonen met Len en Jermaine. Zijn van geluk is één van in de een motieven om deze film te een willen realiseren. Met deze op tv film schetst hij op tijdens een intiem en vrolijk portret op van een ons land waar de verworvenheid op van het vader- of met door moederschap niet alleen uit voor hetero?s is op tv weggelegd.

mei 2021
29-11-2017 22:05

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

De 3Doc Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens onder gays. Het wordt steeds gewoner dat homostellen aan kinderen beginnen. Je zou bijna denken dat kinderen krijgen voor hen de gewoonste zaak...

01-08-2017 20:30

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

In de documentaire Gay Babyboom aandacht voor het waarmaken van een kinderwens onder gay stellen. Het wordt steeds normaler dat homostellen aan kinderen beginnen, maar vaak wordt er niet stilgestaan bij de weg die daarvoor afgelegd dient te...

12-01-2017 21:05

Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Gay Babyboom

In 2001 werd in Nederland het eerste homohuwelijk ter wereld gesloten. Wat een aantal jaar later volgde kan worden gezien als een ware gay babyboom. Het werd steeds gewoner dat ook homostellen aan gezinsuitbreiding deden en je zou bijna den...

3Doc: Gay Babyboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Gay Babyboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Gay Babyboom bij 3Doc: Gay Babyboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Gay Babyboom. Heb je een uitzending van 3Doc: Gay Babyboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Gay Babyboom gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Gay Babyboom? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Gay Babyboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!