Programma gemist?

De 3Doc Gay met Babyboom is een door tijdens documentaire van Pim Mookhoek met over het uit waarmaken van de kinderwens onder gays. tijdens Het een wordt steeds gewoner tijdens dat homostellen aan kinderen het beginnen. Je zou bijna een denken dat op kinderen krijgen tijdens voor hen de gewoonste tijdens zaak een van de wereld is. op Maar nog steeds met is het een naar hele klus. Een geschikte donor door vinden, een draagmoeder... de Daarna moet de een conceptie nog met goed gaan. het En dan moet naar 't opvoeden nog een beginnen. In Gay het Babyboom komen verschillende een homokoppels en hun kinderen aan tijdens bod. De centrale in rol met is weggelegd voor Len met en Jermaine. Twee tijdens aanstaande moeders die aan door het begin van de in film op zoek van gaan naar een het geschikte naar donor. Bij alle uit stappen in het het proces mocht de de camera aanwezig zijn tijdens en dat geeft een intiem op tv op kijkje in hun leven. tijdens De maker, Pim Mookhoek, op tv doet verslag van op tv deze van zoektocht.

In naar de documentaire van Gay Babyboom aandacht voor het op waarmaken door van een kinderwens onder tijdens gay stellen. Het wordt steeds uit normaler een dat homostellen het aan kinderen beginnen, maar een vaak wordt door er niet stilgestaan bij de weg een het die daarvoor afgelegd dient het te worden. met In deze documentaire aandacht uit voor verschillende gay in koppels en de hun kinderen. Gay stellen het kunnen liefhebben, samenwonen, trouwen en naar een hypotheek aanvragen, maar naar op tv als zij ook een kinderwens delen, het zal de er toch 'hulp' door van buitenaf moeten komen. het Zeker als zij de door biologische ouders willen het zijn tijdens van hun toekomstige kroost. van Regisseur, op tv filmmaker EN vader van met twee dochters, in Pim Mookhoek spreekt gay stellen in over het ouderschap, op tv en hun kinderen over tijdens het leven met op tv twee moeders. het Ook uit volgt hij Len op en Jermaine in tijdens hun zoektocht naar een geschikte donor, een zodat hun kids het zich naar nooit hoeven af te in vragen naar wie de biologische vader is. naar Met Bas de en Eddy hebben met ze een match, maar in hoe nu uit verder?

In op tv 2001 werd in een Nederland het met eerste homohuwelijk ter wereld in gesloten. Wat een aantal op tv jaar later de volgde kan worden tijdens gezien als de een ware gay uit babyboom. Het werd door steeds gewoner dat ook homostellen aan de gezinsuitbreiding de deden en het je zou bijna denken dat kinderen tijdens krijgen ook tijdens voor hen de een gewoonste met zaak van de een wereld is. Maar het door is voor homostellen door nog steeds een tijdens hele klus door om een kind op tv op de wereld te zetten. op tv Er moet een de donor worden gevonden, in een draagmoeder en misschien op wel uit een vriend, vriendin, naar zus of broer in die mee wil werken naar aan deze een grote droom. Dan begint op het proces de van de conceptie. Buisjes in zaad uit worden door de stad gefietst en uit ingespoten, en op dan moet de opvoeding met nog beginnen? door Over dit fenomeen uit gaat tijdens de 3Doc: Gay uit Babyboom. In Gay Babyboom komen in verschillende gay koppels van en hun kinderen aan het bod. op Maar de centrale tijdens rol is weggelegd voor Len en de Jermaine. Deze met twee aanstaande moeders tijdens gaan aan tijdens het begin van de met film op zoek naar op tv op tv een geschikte donor. Daarvoor tijdens moeten ze hun wensenlijstjes het op één van lijn krijgen. En op vind dan naar nog maar eens een donor op die aan de verwachtingen naar voldoet. tijdens Dit is op tv pas het begin, er moet namelijk in een zwangerschap een tot stand op tv komen en er moeten duidelijke de het afspraken worden gemaakt. Bij al deze het stappen in in het in proces mocht de camera uit aanwezig zijn. naar Naast Len en Jermaine komen er naar nog andere naar gezinsconstructies aan bod naar waarin kinderen onder door bijzondere omstandigheden opgroeien. Pim een met Mookhoek, de maker van de van film, is zelf ook uit op tv te zien met zijn kinderen de en de moeders van van zijn kinderen. met Vanuit in zijn eigen ervaringen doet hij een verslag tijdens van de zoektocht van van zijn hoofdpersonen Len een en Jermaine. Zijn geluk is met één van de op motieven een om deze op film te willen realiseren. Met deze de film schetst door hij een intiem en uit vrolijk portret een van ons land uit waar de door verworvenheid van het de vader- of moederschap niet in alleen voor hetero?s op is met weggelegd.

september 2021
29-11-2017 22:05

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

De 3Doc Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens onder gays. Het wordt steeds gewoner dat homostellen aan kinderen beginnen. Je zou bijna denken dat kinderen krijgen voor hen de gewoonste zaak...

01-08-2017 20:30

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

In de documentaire Gay Babyboom aandacht voor het waarmaken van een kinderwens onder gay stellen. Het wordt steeds normaler dat homostellen aan kinderen beginnen, maar vaak wordt er niet stilgestaan bij de weg die daarvoor afgelegd dient te...

12-01-2017 21:05

Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Gay Babyboom

In 2001 werd in Nederland het eerste homohuwelijk ter wereld gesloten. Wat een aantal jaar later volgde kan worden gezien als een ware gay babyboom. Het werd steeds gewoner dat ook homostellen aan gezinsuitbreiding deden en je zou bijna den...

3Doc: Gay Babyboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Gay Babyboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Gay Babyboom bij 3Doc: Gay Babyboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Gay Babyboom. Heb je een uitzending van 3Doc: Gay Babyboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Gay Babyboom gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Gay Babyboom? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Gay Babyboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!