Programma gemist?

De 3Doc uit Gay Babyboom met is een met documentaire van Pim Mookhoek over de het waarmaken van op de van kinderwens onder gays. Het de wordt steeds gewoner dat de homostellen aan op tv kinderen beginnen. Je van zou bijna denken dat tijdens kinderen krijgen voor naar hen de gewoonste in zaak van de wereld in een is. Maar nog door steeds is het met een hele klus. van Een geschikte donor op tv vinden, een draagmoeder... de Daarna moet de conceptie op nog goed gaan. op En dan moet 't door opvoeden nog beginnen. In Gay met Babyboom komen verschillende met homokoppels en naar hun door kinderen aan bod. De centrale met rol is weggelegd op voor Len een en Jermaine. Twee een aanstaande moeders die aan het in begin op tv van de film het op zoek gaan naar een een geschikte donor. een Bij alle stappen door in van het proces mocht tijdens de camera aanwezig zijn en dat de geeft op een intiem kijkje in hun door leven. De van maker, Pim Mookhoek, een doet het verslag van deze naar zoektocht.

In met de documentaire op tv Gay Babyboom aandacht voor het het waarmaken op tv van een kinderwens onder gay stellen. van Het het wordt steeds normaler dat homostellen in aan kinderen beginnen, in van maar vaak wordt er niet van stilgestaan met bij de weg die de daarvoor afgelegd dient uit te worden. In met deze documentaire aandacht voor verschillende de gay koppels en een hun kinderen. Gay een stellen een kunnen liefhebben, samenwonen, trouwen en een naar hypotheek aanvragen, maar met als zij door ook met een kinderwens delen, zal de er toch 'hulp' van de buitenaf moeten komen. een Zeker als zij in de biologische ouders willen het door zijn van hun toekomstige kroost. Regisseur, op tv op tv filmmaker EN vader van twee met dochters, Pim Mookhoek een spreekt gay stellen over de het naar ouderschap, en hun tijdens kinderen over het leven de met twee moeders. Ook de naar volgt hij Len en Jermaine tijdens in hun zoektocht naar op een geschikte op donor, uit zodat hun kids zich nooit van hoeven af te vragen door de wie de biologische op vader is. Met van Bas en Eddy hebben ze met een match, maar het hoe nu naar verder?

In naar 2001 werd in in Nederland het eerste in homohuwelijk ter wereld gesloten. Wat op tv een een aantal jaar door later volgde kan worden gezien naar als een de ware gay met babyboom. Het werd op steeds gewoner dat het ook homostellen aan gezinsuitbreiding op deden en naar je zou bijna denken dat kinderen de krijgen ook voor op hen van de gewoonste zaak het van de uit wereld is. Maar het naar is voor homostellen nog steeds van met een hele klus om een kind op op van de wereld te tijdens zetten. Er moet een donor door worden het gevonden, een draagmoeder en misschien in wel een op tv vriend, vriendin, zus of op tv met broer die mee wil werken tijdens aan deze de grote droom. van Dan begint het proces tijdens van de conceptie. Buisjes zaad tijdens worden door in de stad op gefietst en ingespoten, en met dan uit moet de opvoeding in nog beginnen? Over dit een fenomeen gaat de 3Doc: in Gay Babyboom. In Gay het Babyboom komen verschillende gay op tv koppels en hun naar kinderen aan bod. van Maar de centrale met rol is weggelegd op tv voor op tv Len en Jermaine. Deze twee van het aanstaande moeders gaan het aan het begin van de de film op zoek door naar een geschikte donor. naar Daarvoor op moeten ze hun wensenlijstjes op tijdens één lijn krijgen. in door En vind dan nog van maar eens een met donor die aan de verwachtingen naar voldoet. Dit op is pas het begin, tijdens het er moet namelijk een zwangerschap naar tot stand komen uit en er moeten duidelijke van afspraken naar worden gemaakt. Bij al deze door stappen op in het proces mocht met de camera in aanwezig zijn. Naast Len op en Jermaine komen er op nog andere gezinsconstructies tijdens aan bod waarin de van kinderen onder bijzondere omstandigheden opgroeien. Pim op Mookhoek, het de maker van de film, in is zelf ook een te zien met een zijn kinderen van en de moeders van in zijn tijdens kinderen. Vanuit zijn eigen ervaringen het doet hij een verslag van de tijdens zoektocht van zijn hoofdpersonen het Len en Jermaine. tijdens Zijn tijdens geluk is één van tijdens de motieven om deze het film het te willen uit realiseren. Met deze film schetst hij uit het een intiem en vrolijk naar portret van ons land door waar de verworvenheid op van de het vader- of moederschap niet alleen op tv op tv voor hetero?s is op weggelegd.

september 2020
29-11-2017 22:05

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

De 3Doc Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens onder gays. Het wordt steeds gewoner dat homostellen aan kinderen beginnen. Je zou bijna denken dat kinderen krijgen voor hen de gewoonste zaak...

01-08-2017 20:30

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

In de documentaire Gay Babyboom aandacht voor het waarmaken van een kinderwens onder gay stellen. Het wordt steeds normaler dat homostellen aan kinderen beginnen, maar vaak wordt er niet stilgestaan bij de weg die daarvoor afgelegd dient te...

12-01-2017 21:05

Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Gay Babyboom

In 2001 werd in Nederland het eerste homohuwelijk ter wereld gesloten. Wat een aantal jaar later volgde kan worden gezien als een ware gay babyboom. Het werd steeds gewoner dat ook homostellen aan gezinsuitbreiding deden en je zou bijna den...

3Doc: Gay Babyboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Gay Babyboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Gay Babyboom bij 3Doc: Gay Babyboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Gay Babyboom. Heb je een uitzending van 3Doc: Gay Babyboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Gay Babyboom gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Gay Babyboom? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Gay Babyboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!