Programma gemist?

De het 3Doc Gay Babyboom is een naar documentaire van door Pim de Mookhoek over het waarmaken naar van de kinderwens uit onder gays. Het wordt op tv steeds op tv gewoner dat homostellen aan kinderen uit beginnen. Je zou op bijna denken dat kinderen van het krijgen voor hen naar de gewoonste zaak een van de wereld is. naar Maar nog steeds is de het een hele op klus. Een het geschikte donor vinden, een draagmoeder... naar Daarna moet de uit naar conceptie nog goed gaan. op tv En dan moet 't de opvoeden nog beginnen. In Gay de uit Babyboom komen verschillende homokoppels en op tv hun op tv kinderen aan bod. De centrale rol op is weggelegd voor naar op tv Len en Jermaine. de Twee aanstaande moeders uit die aan het naar begin van de film op zoek naar gaan op tv naar een tijdens geschikte donor. Bij alle stappen in uit de het proces mocht naar de camera aanwezig het zijn en dat geeft een intiem van op tv kijkje in hun leven. op De maker, Pim van Mookhoek, doet verslag van naar deze tijdens zoektocht.

In door de documentaire Gay Babyboom aandacht de tijdens voor het waarmaken van een naar kinderwens onder gay stellen. van Het wordt naar steeds normaler op dat homostellen aan kinderen het beginnen, maar vaak wordt van er de niet stilgestaan op tv bij de weg op die daarvoor afgelegd dient van te worden. In deze tijdens documentaire aandacht voor verschillende door de gay koppels en de hun kinderen. Gay stellen kunnen liefhebben, in samenwonen, trouwen naar en een een hypotheek aanvragen, maar met als zij ook een een kinderwens delen, zal er toch op 'hulp' van door buitenaf een moeten komen. Zeker als zij de op met biologische ouders willen zijn van uit hun toekomstige in kroost. Regisseur, filmmaker EN op vader van twee uit dochters, op Pim Mookhoek spreekt gay stellen naar over het ouderschap, de en hun kinderen tijdens over op tv het leven met twee moeders. Ook naar volgt hij op tv Len en Jermaine door in hun een zoektocht naar een geschikte van donor, uit zodat hun kids zich nooit hoeven in met af te vragen op wie de biologische vader op tv is. Met Bas en Eddy van hebben ze in een tijdens match, maar hoe uit nu verder?

In 2001 met werd een in Nederland het eerste op homohuwelijk ter wereld van gesloten. Wat een aantal in jaar de later volgde kan worden gezien als in een ware gay uit naar babyboom. Het werd steeds gewoner het dat ook met homostellen aan gezinsuitbreiding deden op en het je zou bijna denken de dat kinderen tijdens krijgen ook voor hen het de gewoonste een zaak van de wereld is. op Maar het is op tv voor homostellen nog op steeds een de hele klus om een een kind op in de wereld te in zetten. Er moet een een donor worden gevonden, een door draagmoeder en tijdens misschien van wel een vriend, vriendin, met zus of een broer die mee door wil werken aan deze van grote droom. in Dan begint het naar proces van de conceptie. in Buisjes zaad worden door de door door stad gefietst en ingespoten, en door dan naar moet de opvoeding nog van beginnen? Over dit uit fenomeen gaat een de 3Doc: Gay van Babyboom. In Gay Babyboom een komen verschillende gay naar koppels en hun in kinderen aan bod. Maar uit de centrale met rol is weggelegd voor Len het en Jermaine. tijdens Deze twee aanstaande een moeders gaan met aan het begin van de film met op zoek het naar met een geschikte donor. op tv Daarvoor moeten ze van hun wensenlijstjes op één de lijn krijgen. En vind in dan uit nog maar eens een donor die naar aan van de verwachtingen voldoet. Dit is op tv de pas het begin, er tijdens moet namelijk naar een zwangerschap tot stand komen tijdens en er moeten duidelijke met afspraken worden gemaakt. op tv Bij al een deze stappen in op het proces op mocht de camera door aanwezig zijn. Naast Len en uit Jermaine komen er op nog op tv andere gezinsconstructies aan bod uit waarin kinderen onder met bijzondere naar omstandigheden opgroeien. Pim Mookhoek, uit de maker van de film, een de is zelf ook te zien uit met zijn kinderen door en de moeders door van door zijn kinderen. Vanuit tijdens zijn eigen ervaringen doet in hij verslag van de een zoektocht uit van zijn hoofdpersonen in Len en Jermaine. Zijn geluk naar is één van de de met motieven om deze met film te willen realiseren. van Met deze film schetst hij de een intiem tijdens en vrolijk portret van van ons land op waar het de verworvenheid van het vader- uit of moederschap niet in alleen voor van hetero?s is de weggelegd.

december 2020
29-11-2017 22:05

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

De 3Doc Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens onder gays. Het wordt steeds gewoner dat homostellen aan kinderen beginnen. Je zou bijna denken dat kinderen krijgen voor hen de gewoonste zaak...

01-08-2017 20:30

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

In de documentaire Gay Babyboom aandacht voor het waarmaken van een kinderwens onder gay stellen. Het wordt steeds normaler dat homostellen aan kinderen beginnen, maar vaak wordt er niet stilgestaan bij de weg die daarvoor afgelegd dient te...

12-01-2017 21:05

Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Gay Babyboom

In 2001 werd in Nederland het eerste homohuwelijk ter wereld gesloten. Wat een aantal jaar later volgde kan worden gezien als een ware gay babyboom. Het werd steeds gewoner dat ook homostellen aan gezinsuitbreiding deden en je zou bijna den...

3Doc: Gay Babyboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Gay Babyboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Gay Babyboom bij 3Doc: Gay Babyboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Gay Babyboom. Heb je een uitzending van 3Doc: Gay Babyboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Gay Babyboom gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Gay Babyboom? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Gay Babyboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!