Programma gemist?

De een 3Doc Gay van Babyboom is een documentaire van Pim met Mookhoek over het het in waarmaken van de kinderwens onder gays. met een Het wordt steeds op tv gewoner dat homostellen aan kinderen tijdens beginnen. Je zou bijna door denken dat door kinderen het krijgen voor hen in de gewoonste zaak van de wereld het is. op tv Maar nog steeds van is het uit een hele klus. Een de geschikte donor vinden, door een draagmoeder... Daarna moet een de conceptie nog uit goed gaan. uit En dan moet 't de opvoeden naar nog beginnen. In Gay het Babyboom komen verschillende een homokoppels en hun tijdens kinderen aan bod. op tv De centrale rol is weggelegd op voor Len tijdens en Jermaine. Twee aanstaande op tv moeders die aan van het begin van de op film op door zoek gaan naar een tijdens geschikte donor. Bij op tv alle tijdens stappen in door het proces mocht de naar camera aanwezig zijn en dat naar geeft een intiem van kijkje in op hun leven. in De maker, van Pim Mookhoek, doet verslag een van deze met zoektocht.

In de het documentaire Gay Babyboom een aandacht een voor het waarmaken naar van een kinderwens onder het gay stellen. op Het wordt steeds normaler dat naar homostellen aan kinderen beginnen, een op maar vaak wordt er niet een stilgestaan bij de in weg die daarvoor uit afgelegd dient te worden. van tijdens In deze documentaire een aandacht voor verschillende gay koppels en naar hun kinderen. Gay naar stellen kunnen liefhebben, door samenwonen, trouwen met en een hypotheek in aanvragen, maar door als zij ook een op tv kinderwens delen, zal een er toch naar 'hulp' van buitenaf moeten naar komen. Zeker als het zij de biologische met ouders willen zijn van hun op toekomstige kroost. Regisseur, tijdens filmmaker EN uit vader van op tv twee dochters, Pim op tv Mookhoek spreekt gay stellen over op het ouderschap, de en hun het kinderen over het leven naar met op twee moeders. Ook volgt tijdens hij Len en Jermaine in van hun zoektocht op tv naar een geschikte naar donor, zodat hun kids in tijdens zich nooit hoeven naar af te vragen wie naar de biologische vader is. door Met Bas naar en Eddy hebben ze een met match, door maar hoe nu op tv verder?

In 2001 op tv werd een in Nederland het door eerste homohuwelijk ter naar wereld gesloten. Wat een een aantal jaar later volgde kan met tijdens worden gezien als een met ware gay babyboom. Het werd een steeds gewoner de dat tijdens ook homostellen aan gezinsuitbreiding van deden en je zou bijna op tv denken dat kinderen op van krijgen ook voor hen de gewoonste uit zaak van de uit naar wereld is. Maar in het is voor homostellen nog tijdens steeds een op hele klus om een een kind op uit de wereld te zetten. Er met moet een door donor worden gevonden, met een op tv draagmoeder en misschien een wel een vriend, vriendin, zus of op broer op die mee in wil werken aan deze grote droom. op Dan begint het het proces naar van de naar conceptie. Buisjes zaad worden door de op tv stad op tv gefietst en het ingespoten, en dan moet de door opvoeding naar nog beginnen? Over een dit fenomeen gaat de op tv 3Doc: Gay Babyboom. In het Gay Babyboom komen verschillende uit gay koppels en een hun kinderen aan bod. van Maar op tv de centrale tijdens rol is weggelegd voor op tv Len en Jermaine. Deze tijdens twee aanstaande het moeders gaan aan het begin de van de een film op zoek naar op een geschikte donor. in Daarvoor moeten ze uit door hun wensenlijstjes op van één lijn krijgen. En de vind dan nog maar tijdens eens een donor uit die aan op de verwachtingen voldoet. Dit in is pas het met begin, er een moet namelijk een zwangerschap tot de stand komen in en er moeten duidelijke het in afspraken worden gemaakt. Bij al deze tijdens stappen in het het proces mocht door de camera op tv aanwezig zijn. Naast Len en op uit Jermaine komen er nog door andere gezinsconstructies van aan bod waarin kinderen onder bijzondere het omstandigheden met opgroeien. Pim Mookhoek, de in maker van op tv de film, is zelf het ook te zien met een zijn in kinderen en de de moeders van zijn tijdens kinderen. Vanuit zijn eigen ervaringen van doet in hij verslag van de een zoektocht van zijn uit hoofdpersonen Len tijdens en Jermaine. Zijn op geluk is één het van de motieven op tv om deze film te willen op realiseren. naar Met deze naar film schetst hij een intiem tijdens en uit vrolijk portret van de ons land waar naar de verworvenheid van het op vader- of moederschap de niet alleen voor hetero?s is van door weggelegd.

juli 2020
29-11-2017 22:05

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

De 3Doc Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens onder gays. Het wordt steeds gewoner dat homostellen aan kinderen beginnen. Je zou bijna denken dat kinderen krijgen voor hen de gewoonste zaak...

01-08-2017 20:30

Docu: Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Docu: Gay Babyboom

In de documentaire Gay Babyboom aandacht voor het waarmaken van een kinderwens onder gay stellen. Het wordt steeds normaler dat homostellen aan kinderen beginnen, maar vaak wordt er niet stilgestaan bij de weg die daarvoor afgelegd dient te...

12-01-2017 21:05

Gay Babyboom

3Doc: Gay Babyboom - Gay Babyboom

In 2001 werd in Nederland het eerste homohuwelijk ter wereld gesloten. Wat een aantal jaar later volgde kan worden gezien als een ware gay babyboom. Het werd steeds gewoner dat ook homostellen aan gezinsuitbreiding deden en je zou bijna den...

3Doc: Gay Babyboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Gay Babyboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Gay Babyboom bij 3Doc: Gay Babyboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Gay Babyboom. Heb je een uitzending van 3Doc: Gay Babyboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Gay Babyboom gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Gay Babyboom? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Gay Babyboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!