Programma gemist?

Tweederde van de de gevangenen in een de Filipijnen zit tijdens vast zonder met te zijn veroordeeld. Voorarrest de kan door in het Aziatische land soms jaren naar duren. Veel tijdens gevangenissen op hebben te weinig geld, zijn overbevolkt naar en tijdens worden gedomineerd door tijdens bendes. Paul Connolly bezoekt van twee gevangenissen en op ervaart de barre door omstandigheden waarin mensen hun het straf van uitzitten. Ook maakt tijdens hij kennis met een de keiharde realiteit van uit de macht op die sommige bendes van binnen de gevangenismuren naar hebben.

In de op woestijn in het van noorden van tijdens Mexico staat El Hongo, een een moderne gevangenis van waaruit nog een nooit iemand is op ontsnapt. Om te voorkomen dat naar hier, zoals in tijdens de meeste door andere gevangenissen, op bendes gaan overheersen, op tv wordt een naar streng beleid gevoerd. op De zwaarste misdadigers, in onder wie bazen op van drugskartels en huurmoordenaars, leven afgezonderd met van de op andere gevangenen. Paul Connolly op een brengt een angstige nacht door in met een cel met de 37 veroordeelden. Hij in praat met moordenaars, door ontvoerders op en drugdealers, maar de ook met in de gevangenisdirecteur die grote offers op tv moet brengen voor zijn een tijdens werk.

Paul Connolly laat op de zich vijf dagen opsluiten in het de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in de Polen. Hier zitten het met meer dan 700 zware criminelen uit hun het straf uit. Om de beruchte Grypsersbende met uit uit te bannen wordt een door zerotolerancebeleid gehanteerd. een Er wordt op veel discipline gevraagd uit van zowel bewaarders als gevangenen. Paul uit naar krijgt te maken naar met een aantal strafmaatregelen en de leert welke methodes met de bewaarders gebruiken tijdens om de gevangenen in uit toom te het houden.

Meedogenloze uit drugsbendes maken het een arme Honduras tot een van het de meest criminele naar landen ter op tv wereld. Misdaadjournalist een Paul Connolly door laat zich een op tv week vrijwillig opsluiten in door de Danli-gevangenis. Vanwege van geldgebrek is er te het weinig met personeel en dus zijn met de gevangenen zelf verantwoordelijk het voor de dagelijkse op gang van zaken. in Ze krijgen relatief veel op vrijheden, zoals familiebezoek met en verlofweekenden, maar een van er is ook een keerzijde: door het naar het gebrek aan op camera's en bewaarders is het er in tijdens levensgevaarlijk. De gevangenis is gebouwd het voor 280 mensen, op maar met er leven er inmiddels meer dan het 700. met Het is een door kwestie van van tijd voordat de vlam in in de met pan slaat.

augustus 2020
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!