Programma gemist?

Tweederde op tv van de gevangenen in in de Filipijnen zit vast naar zonder op te zijn veroordeeld. Voorarrest op kan van in het Aziatische land soms jaren naar duren. tijdens Veel gevangenissen hebben te weinig de geld, zijn overbevolkt van en worden gedomineerd een door bendes. in Paul uit Connolly bezoekt twee met gevangenissen en ervaart de barre omstandigheden op tv waarin mensen een hun uit straf uitzitten. Ook het maakt hij kennis met de een keiharde van realiteit van de macht die van sommige bendes binnen de met het gevangenismuren hebben.

In de naar woestijn in het tijdens noorden van in Mexico staat El het Hongo, een van moderne gevangenis waaruit het nog nooit iemand is ontsnapt. Om een te voorkomen dat uit hier, door zoals in uit de meeste andere het gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een uit streng naar beleid gevoerd. De zwaarste misdadigers, het onder wie bazen op van drugskartels van en huurmoordenaars, leven afgezonderd naar van van de andere uit gevangenen. Paul Connolly brengt een angstige in het nacht door in een cel met uit 37 uit veroordeelden. Hij praat met op tv moordenaars, ontvoerders en drugdealers, tijdens in maar ook met de gevangenisdirecteur die een grote offers op moet brengen voor zijn door in werk.

Paul Connolly laat naar zich vijf het dagen op tv opsluiten in de de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. op Hier zitten meer dan 700 met zware criminelen hun op straf uit. Om op de beruchte Grypsersbende op op uit te bannen wordt door een zerotolerancebeleid gehanteerd. naar Er wordt met veel discipline gevraagd in van zowel bewaarders als gevangenen. naar Paul krijgt te van maken met een aantal uit strafmaatregelen en in leert welke methodes uit de bewaarders gebruiken om met de uit gevangenen in toom te de houden.

Meedogenloze drugsbendes maken een het op arme Honduras tot een op van de meest criminele het landen ter op wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly een laat zich van een week vrijwillig opsluiten op in de Danli-gevangenis. tijdens Vanwege geldgebrek is tijdens er te in weinig personeel en de dus zijn de gevangenen het zelf verantwoordelijk met voor de dagelijkse op gang van zaken. Ze tijdens krijgen relatief door veel vrijheden, zoals familiebezoek van op tv en verlofweekenden, maar naar er is ook een keerzijde: door op het van gebrek aan camera's naar en bewaarders door is het er levensgevaarlijk. De gevangenis van uit is gebouwd voor naar 280 mensen, maar er leven van er inmiddels in meer dan 700. Het door is een kwestie door van tijd met voordat de vlam in de het pan de slaat.

maart 2020
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!