Programma gemist?

Tweederde van de een gevangenen in uit de op Filipijnen zit vast zonder te zijn de uit veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische uit land het soms jaren duren. Veel gevangenissen in hebben een te weinig op geld, zijn overbevolkt en worden met gedomineerd door bendes. Paul in op tv Connolly bezoekt twee naar gevangenissen en ervaart de een barre omstandigheden waarin mensen van hun straf de uitzitten. Ook maakt hij op kennis in met de keiharde realiteit van van de macht naar die sommige bendes met binnen de uit gevangenismuren hebben.

In de woestijn naar tijdens in het noorden van Mexico staat van El het Hongo, een moderne gevangenis met waaruit nog de nooit iemand is ontsnapt. door Om te voorkomen dat op tv hier, een zoals in de in meeste andere gevangenissen, bendes het gaan door overheersen, wordt een streng beleid gevoerd. in De zwaarste misdadigers, de onder wie bazen een van drugskartels en van huurmoordenaars, leven afgezonderd uit van de met andere gevangenen. Paul tijdens Connolly brengt een een angstige naar nacht door in een cel met tijdens 37 naar veroordeelden. Hij praat op met moordenaars, ontvoerders en van drugdealers, maar de ook met uit de gevangenisdirecteur die grote op offers moet brengen voor naar zijn een werk.

Paul Connolly laat in in zich vijf dagen opsluiten in de door zwaarbewaakte naar Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier door zitten op tv meer dan 700 zware een criminelen hun straf uit. met Om de beruchte op tv Grypsersbende de uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid op tv in gehanteerd. Er wordt veel uit discipline gevraagd van het zowel bewaarders als gevangenen. het Paul krijgt te maken op met een aantal door strafmaatregelen en leert op tv welke de methodes de bewaarders gebruiken tijdens om de van gevangenen in toom het te houden.

Meedogenloze drugsbendes maken uit door het arme Honduras tot een de van de meest criminele door landen ter naar wereld. Misdaadjournalist Paul uit Connolly laat zich uit een van week vrijwillig opsluiten in naar de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is tijdens er te weinig op naar personeel en dus zijn de uit gevangenen zelf verantwoordelijk op voor de met dagelijkse gang van zaken. het Ze krijgen relatief uit veel vrijheden, zoals familiebezoek op tv en verlofweekenden, het maar er op is ook een keerzijde: door op tv het gebrek de aan camera's op en bewaarders is het in er levensgevaarlijk. uit De gevangenis door is gebouwd voor 280 in mensen, maar er leven er van inmiddels met meer dan 700. Het is op tv met een kwestie van naar tijd voordat de vlam in de uit pan de slaat.

november 2020
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!