Programma gemist?

Tweederde van de het gevangenen in op de Filipijnen zit de vast zonder te zijn naar veroordeeld. Voorarrest kan in in het Aziatische uit land soms jaren met duren. Veel uit gevangenissen hebben te weinig in geld, zijn overbevolkt het met en worden gedomineerd op door bendes. Paul Connolly bezoekt twee het gevangenissen in en ervaart op de barre omstandigheden waarin tijdens mensen hun straf in uitzitten. Ook maakt op tv hij kennis met de met keiharde in realiteit van de macht naar die sommige bendes naar binnen de naar gevangenismuren hebben.

In de woestijn uit in het noorden op van van Mexico staat op tv El Hongo, een moderne gevangenis waaruit door een nog nooit iemand op is ontsnapt. Om te de voorkomen dat in hier, zoals in het de meeste andere gevangenissen, bendes gaan op tv overheersen, op tv wordt een streng beleid een gevoerd. De zwaarste door misdadigers, op onder wie bazen van tijdens drugskartels en huurmoordenaars, leven de afgezonderd naar van de andere gevangenen. Paul van Connolly brengt een angstige uit nacht tijdens door in met een cel met 37 veroordeelden. op Hij uit praat met moordenaars, ontvoerders een en drugdealers, maar op tv ook met in de gevangenisdirecteur die op tv grote offers moet brengen voor een zijn uit werk.

Paul Connolly op laat zich vijf dagen uit opsluiten in door de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in het Polen. Hier zitten door meer dan met 700 zware de criminelen hun in straf uit. Om de beruchte de Grypsersbende uit te op tv bannen naar wordt een zerotolerancebeleid de gehanteerd. Er wordt veel discipline gevraagd het van zowel bewaarders tijdens tijdens als gevangenen. Paul krijgt te maken door uit met een aantal strafmaatregelen en leert op welke naar methodes de bewaarders gebruiken naar om de de gevangenen in toom te tijdens houden.

Meedogenloze in drugsbendes maken in het arme Honduras tot een van naar een de meest criminele landen naar ter wereld. Misdaadjournalist Paul naar Connolly op tv laat zich een door week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. door een Vanwege geldgebrek is er te weinig op naar personeel en dus zijn de op tv gevangenen het zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse gang een van op zaken. Ze krijgen uit relatief veel vrijheden, zoals van familiebezoek en verlofweekenden, de maar er is ook uit door een keerzijde: door het gebrek aan tijdens camera's tijdens en bewaarders is het er naar levensgevaarlijk. uit De gevangenis tijdens is gebouwd voor 280 mensen, de maar er leven van er inmiddels het meer dan 700. een Het is van een kwestie van tijd voordat de naar door vlam in de pan naar slaat.

november 2019
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!