Programma gemist?

Tweederde met van de een gevangenen in de Filipijnen van zit vast zonder tijdens te zijn veroordeeld. uit Voorarrest kan door in het Aziatische land soms jaren naar duren. uit Veel gevangenissen hebben te met weinig geld, een zijn overbevolkt en worden uit gedomineerd door de bendes. Paul Connolly bezoekt tijdens twee gevangenissen en ervaart uit de barre omstandigheden de waarin mensen hun tijdens tijdens straf uitzitten. Ook uit maakt hij kennis van met de keiharde realiteit van een de macht die sommige uit van bendes binnen de gevangenismuren met hebben.

In de woestijn naar in het noorden van van van Mexico staat El Hongo, een in moderne gevangenis een waaruit de nog nooit iemand is een ontsnapt. Om met te voorkomen dat hier, in zoals in de meeste andere de gevangenissen, het bendes gaan overheersen, wordt een op streng naar beleid gevoerd. De in zwaarste misdadigers, naar onder wie bazen in van drugskartels en huurmoordenaars, leven afgezonderd uit het van de andere gevangenen. Paul Connolly tijdens brengt in een angstige nacht door in de een cel een met 37 veroordeelden. Hij in praat naar met moordenaars, ontvoerders uit en drugdealers, maar ook met uit de met gevangenisdirecteur die grote offers moet van brengen voor van zijn van werk.

Paul Connolly laat van zich de vijf dagen opsluiten met in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis door in Polen. Hier de zitten meer dan op 700 zware criminelen hun naar straf uit. Om met de het beruchte Grypsersbende uit te op bannen wordt een zerotolerancebeleid tijdens gehanteerd. van Er wordt het veel discipline gevraagd van zowel het bewaarders als gevangenen. door Paul van krijgt te maken met met een aantal strafmaatregelen en uit leert welke op methodes de bewaarders gebruiken om op de gevangenen in in toom met te houden.

Meedogenloze drugsbendes maken de de het arme Honduras tot een van het op tv de meest criminele landen uit ter wereld. Misdaadjournalist Paul naar Connolly laat een zich een week vrijwillig met opsluiten in in de Danli-gevangenis. uit Vanwege geldgebrek is er door te weinig door personeel en dus zijn de gevangenen tijdens op tv zelf verantwoordelijk voor in de dagelijkse gang van zaken. Ze op tv krijgen een relatief veel vrijheden, zoals op familiebezoek en van verlofweekenden, maar er is ook op tv op tv een keerzijde: door het de gebrek aan camera's met en bewaarders de is het er levensgevaarlijk. De gevangenis de is gebouwd voor tijdens op 280 mensen, maar er leven er op uit inmiddels meer dan 700. Het naar is een kwestie van met tijd voordat het de vlam in de tijdens pan uit slaat.

april 2021
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!