Programma gemist?

Tweederde tijdens van de gevangenen op tv in de Filipijnen zit vast met zonder op te zijn het veroordeeld. Voorarrest kan van in het Aziatische land soms jaren naar duren. Veel op tv gevangenissen hebben te in weinig geld, zijn op overbevolkt en worden een gedomineerd in door bendes. Paul Connolly op bezoekt twee gevangenissen door en ervaart door de barre omstandigheden tijdens waarin mensen hun straf uitzitten. Ook naar maakt hij naar kennis met de tijdens keiharde realiteit door van de macht die tijdens sommige met bendes binnen de gevangenismuren een hebben.

In de woestijn uit tijdens in het noorden van op Mexico staat El tijdens Hongo, een moderne gevangenis waaruit een nog nooit door iemand is op ontsnapt. Om te voorkomen dat de hier, met zoals in de meeste van andere gevangenissen, het bendes gaan overheersen, wordt de een streng beleid gevoerd. naar De zwaarste in misdadigers, onder wie uit bazen van op tv drugskartels en huurmoordenaars, leven afgezonderd op tv van van de andere gevangenen. Paul door Connolly van brengt een angstige nacht uit door in een cel tijdens met 37 veroordeelden. in Hij uit praat met moordenaars, ontvoerders van en drugdealers, maar ook met tijdens de gevangenisdirecteur die naar grote offers moet het brengen voor zijn tijdens met werk.

Paul een Connolly laat uit zich vijf dagen op tv opsluiten in de in zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. naar Hier zitten meer dan de 700 zware criminelen hun uit op tv straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit uit een te bannen wordt met een zerotolerancebeleid gehanteerd. in Er wordt veel discipline met gevraagd van de zowel bewaarders als gevangenen. Paul tijdens krijgt te maken door met het een aantal strafmaatregelen en naar leert welke van methodes de bewaarders gebruiken om de de gevangenen in naar van toom te houden.

Meedogenloze drugsbendes naar maken het arme Honduras met tot een van van tijdens de meest criminele landen ter uit wereld. Misdaadjournalist Paul in Connolly een laat zich een week door vrijwillig opsluiten in de tijdens Danli-gevangenis. Vanwege een geldgebrek is in er te weinig het personeel en dus op zijn de gevangenen tijdens zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van van zaken. naar Ze krijgen de relatief veel vrijheden, zoals familiebezoek naar en door verlofweekenden, maar er is ook op een keerzijde: naar door het de gebrek aan camera's en bewaarders in in is het er levensgevaarlijk. tijdens De gevangenis is gebouwd een voor 280 het mensen, maar op er leven er inmiddels met meer dan 700. in Het is door een kwestie van tijd voordat de naar vlam het in de pan het slaat.

juli 2021
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!