Programma gemist?

Tweederde uit van de gevangenen in de het tijdens Filipijnen zit vast zonder te door zijn van veroordeeld. Voorarrest kan van in het Aziatische uit land soms jaren het duren. Veel gevangenissen hebben te naar weinig geld, zijn een overbevolkt naar en worden gedomineerd tijdens door bendes. Paul Connolly bezoekt twee van gevangenissen en ervaart een de met barre omstandigheden waarin door mensen hun straf uitzitten. een Ook op tv maakt hij kennis met de op keiharde een realiteit van de macht die op sommige bendes binnen de de op gevangenismuren hebben.

In het de woestijn in in het noorden van Mexico in staat El met Hongo, een moderne gevangenis op waaruit nog tijdens nooit iemand is ontsnapt. uit Om te uit voorkomen dat hier, het zoals in de van meeste andere gevangenissen, bendes de gaan overheersen, op tv wordt een streng beleid gevoerd. een De zwaarste misdadigers, met onder wie op bazen van drugskartels en tijdens huurmoordenaars, leven met afgezonderd van de andere in gevangenen. Paul Connolly op tv brengt een de angstige nacht door in tijdens op tv een cel met 37 veroordeelden. van Hij praat een met moordenaars, ontvoerders en drugdealers, in maar ook met in de gevangenisdirecteur door die grote offers moet het brengen met voor zijn de werk.

Paul in Connolly laat zich tijdens vijf dagen opsluiten in in de zwaarbewaakte uit Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier de zitten meer op tv dan 700 naar zware criminelen hun straf uit. tijdens Om in de beruchte Grypsersbende uit te het bannen tijdens wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er tijdens wordt veel discipline op tv gevraagd van tijdens zowel bewaarders als een gevangenen. Paul krijgt door te maken met door een aantal strafmaatregelen en in leert welke op tv methodes de bewaarders gebruiken naar om de met gevangenen in toom te op houden.

Meedogenloze een drugsbendes maken het arme een Honduras tot een door van de meest criminele op landen op ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly uit laat in zich een week vrijwillig opsluiten de in de Danli-gevangenis. in Vanwege geldgebrek is op tv er te weinig tijdens personeel tijdens en dus zijn de gevangenen op zelf verantwoordelijk op voor in de dagelijkse gang van met zaken. Ze krijgen op tv relatief veel vrijheden, zoals familiebezoek op tv en verlofweekenden, van maar er is in ook een keerzijde: door door het gebrek de aan camera's van en bewaarders is uit het er uit levensgevaarlijk. De gevangenis is met gebouwd voor 280 met mensen, maar in er leven er op tv inmiddels meer dan 700. Het op tv is tijdens een kwestie van tijdens tijd voordat de vlam in de op tv pan in slaat.

april 2021
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!