Programma gemist?

Tweederde van de op tv gevangenen in in de met Filipijnen zit vast het zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest op kan een in het Aziatische land naar soms jaren duren. Veel gevangenissen met hebben te in weinig geld, het zijn overbevolkt het en worden gedomineerd door met bendes. Paul Connolly op tv bezoekt twee gevangenissen en met ervaart tijdens de barre omstandigheden waarin een mensen hun straf tijdens uitzitten. Ook maakt hij kennis het op tv met de keiharde realiteit van de in macht die sommige van bendes binnen de in gevangenismuren het hebben.

In uit de woestijn met in het noorden van Mexico staat in door El Hongo, een moderne gevangenis waaruit door nog nooit iemand met is ontsnapt. Om een te in voorkomen dat een hier, zoals in de op tv meeste andere met gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt de een op tv streng beleid gevoerd. De het zwaarste misdadigers, uit onder wie bazen de van drugskartels en huurmoordenaars, een leven afgezonderd van naar de andere gevangenen. door Paul Connolly brengt een angstige van op tv nacht door in op tv een cel met 37 veroordeelden. Hij van op praat met moordenaars, een ontvoerders en drugdealers, maar ook met uit op tv de gevangenisdirecteur die het grote offers moet brengen voor uit zijn uit werk.

Paul Connolly tijdens laat zich vijf een dagen het opsluiten in de uit zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier door zitten op meer dan 700 het zware criminelen hun tijdens straf uit. Om de in beruchte Grypsersbende uit te een bannen wordt een een zerotolerancebeleid gehanteerd. naar Er wordt veel op discipline gevraagd van zowel bewaarders van als gevangenen. Paul op tv krijgt te maken tijdens met een aantal een op tv strafmaatregelen en leert welke methodes de de op tv bewaarders gebruiken om de gevangenen in in toom te op tv houden.

Meedogenloze in drugsbendes maken met het arme Honduras tot een van in uit de meest criminele een landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul door Connolly laat zich een tijdens week vrijwillig een opsluiten in in de Danli-gevangenis. op tv Vanwege geldgebrek is er te het weinig personeel de en dus zijn de van gevangenen uit zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van op van zaken. Ze krijgen relatief veel op vrijheden, met zoals familiebezoek en het verlofweekenden, maar in er is ook een de keerzijde: door het van gebrek aan camera's en de bewaarders een is het er levensgevaarlijk. De tijdens gevangenis is gebouwd voor tijdens 280 een mensen, maar er leven de er inmiddels meer op tv dan 700. Het tijdens is een kwestie van in tijd naar voordat de de vlam in de pan tijdens slaat.

februari 2020
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!