Programma gemist?

Tweederde van uit de gevangenen tijdens in de Filipijnen zit op vast naar zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan op in uit het Aziatische land soms jaren de duren. Veel tijdens gevangenissen hebben te op weinig geld, in zijn overbevolkt van en worden gedomineerd op tv door bendes. Paul Connolly bezoekt een twee gevangenissen en ervaart uit een de barre omstandigheden door waarin mensen hun straf tijdens uitzitten. Ook maakt van hij kennis met de op tv keiharde van realiteit van de met macht die sommige bendes binnen een de gevangenismuren het hebben.

In de woestijn op tv op tv in het noorden van Mexico door staat El Hongo, een op tv moderne gevangenis waaruit een nog nooit iemand het van is ontsnapt. Om te de voorkomen dat hier, zoals in op tv de meeste het andere van gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt van een met streng beleid gevoerd. De zwaarste misdadigers, tijdens uit onder wie bazen van in drugskartels en in huurmoordenaars, leven afgezonderd van de andere tijdens gevangenen. Paul op tv Connolly brengt in een angstige nacht door naar in een cel met op tv 37 veroordeelden. door Hij praat met uit moordenaars, ontvoerders en het drugdealers, maar door ook met de een gevangenisdirecteur die grote offers naar moet op tv brengen voor zijn met werk.

Paul Connolly laat van zich met vijf dagen naar opsluiten in de zwaarbewaakte door Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten de op meer dan 700 zware criminelen hun door straf op uit. Om de beruchte tijdens Grypsersbende uit te bannen in wordt op tv een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er wordt uit veel discipline op gevraagd in van zowel bewaarders een als gevangenen. Paul op krijgt te maken met een aantal op strafmaatregelen naar en leert op welke methodes de bewaarders gebruiken naar om de een gevangenen in met toom te houden.

Meedogenloze tijdens drugsbendes maken het arme in Honduras tot een van de de meest criminele het landen ter op wereld. Misdaadjournalist Paul met Connolly laat zich tijdens een week de vrijwillig opsluiten in door de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is op er tijdens te weinig met personeel en dus zijn de gevangenen in zelf verantwoordelijk voor met de dagelijkse van gang door van zaken. Ze krijgen het relatief veel vrijheden, op tv zoals familiebezoek en een verlofweekenden, maar er is op tv ook door een keerzijde: door het het gebrek aan het camera's en bewaarders is met het er levensgevaarlijk. De gevangenis in een is gebouwd voor met 280 mensen, maar naar er leven er inmiddels meer dan de de 700. Het is een kwestie tijdens van tijd voordat de een op tv vlam in de pan op slaat.

december 2020
03-02-2017 21:29

Philippines

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Philippines

Tweederde van de gevangenen in de Filipijnen zit vast zonder te zijn veroordeeld. Voorarrest kan in het Aziatische land soms jaren duren. Veel gevangenissen hebben te weinig geld, zijn overbevolkt en worden gedomineerd door bendes. Paul Con...

27-01-2017 21:27

Mexico

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Mexico

In de woestijn in het noorden van Mexico staat El Hongo, een moderne gevangenis waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Om te voorkomen dat hier, zoals in de meeste andere gevangenissen, bendes gaan overheersen, wordt een streng beleid gevoer...

20-01-2017 21:26

Poland

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Poland

Paul Connolly laat zich vijf dagen opsluiten in de zwaarbewaakte Piotrkow-gevangenis in Polen. Hier zitten meer dan 700 zware criminelen hun straf uit. Om de beruchte Grypsersbende uit te bannen wordt een zerotolerancebeleid gehanteerd. Er ...

13-01-2017 21:27

Honduras

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen - Honduras

Meedogenloze drugsbendes maken het arme Honduras tot een van de meest criminele landen ter wereld. Misdaadjournalist Paul Connolly laat zich een week vrijwillig opsluiten in de Danli-gevangenis. Vanwege geldgebrek is er te weinig personeel ...

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen bij 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen. Heb je een uitzending van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen gemist

Misdaadjournalist Paul Connolly neemt een kijkje achter de tralies van vier van de meest beruchte en gevaarlijke gevangenissen ter wereld. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te ervaren hoe het is om te leven tussen de zwaarste criminelen van Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen. Ook ontmoet hij de mannen en vrouwen die de taak hebben de gevangenissen te beveiligen.

Uitzending gemist van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen? Hier kun je alle uitzendingen van 's Werelds Gevaarlijkste Gevangenissen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!