Programma gemist?

Compilaties. Damestassen: naar welke kunnen wel door en in welke niet. En hoe ziet de een met basiscollectie eruit? We zien Frank en de Rogier op tv in St. van Tropez waar werkelijk uit zeer grote problemen zijn naar met hun een zwembad. In Den Haag bezoeken wij op een de winkel met tweedehands door dure merkkleding en we op tv reizen af naar op tv een Military in het naar het gezellige Boekeloo. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Compilaties. Een echte op in mannen-spa in Amsterdam-Zuid. een Wie komen daar en waarom. door Hendrik op van de Steenhoven op gaat een dagje naar de door hoofdstad om nieuwe uit schoenen te op tv kopen met naar alle gevolgen van op tv dien. Een historisch overzicht van de op tv kakker door de uit jaren tijdens heen en een test het in op tv hoeverre het mondaine Knokke in voldoet aan tijdens de PC-normen. Presentatie: Jort in Kelder.

Compilaties. een Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. een Wie komen uit daar door en waarom. Hendrik van de door Steenhoven gaat een op tv dagje naar de in hoofdstad om naar nieuwe schoenen een te kopen met de alle gevolgen van van dien. Een historisch uit overzicht van de kakker door de naar jaren heen het en een test op tv in hoeverre het in mondaine Knokke van voldoet aan de tijdens PC-normen. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Compilaties. In het Amsterdan-Zuid doen de een inwoners van nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op op bezoek bij in twee dames door die daar met een handeltje van hebben een gemaakt, wij volgen twee naar Haagse hartsvriendinnen tijdens die relaxstoelen verkopen door tijdens een polo-wedstrijd naar in met Wassenaar, als je als naar vrouw mee een wil tellen dan het hoort bij je van standaard outfit een gay-best-friend. met Wij onderzoeken dit fenomeen. op En het Jort gaat op bezoek op bij een op tv Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: op Jort Kelder.

Compilaties. Een uit heus een biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. een Jeanine van Vliet uit is samen met haar op tv zakenpartner Marcel en met PA Ed razend naar druk in uit Dubai om daar in vis aan naar de man te brengen door en we gaan in jaren terug in de op tijd in Wassenaar in waar een met paarden op tv en koetsen wordt gereden. Presentatie: het Jort op Kelder.

Compilaties. in Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt van blootgelegd. Joris Lam op organiseert het samen met op een vriendin een naar heuse tassenshower ter ere een van de van 2.55. Jort onderzoekt de door verschillen tussen oud en nieuw de geld uit en wij volgen van de Rotterdamse zakenvrouw Jeanine op tv van een Vliet in de op voorbereidingen van haar op reis naar Dubai op tv waar ze verse vis gaat de proberen te de kopen. Presentatie: Jort van Kelder.

Compilaties. Jort gaat van op bezoek bij in een kapper zonder tijdens schaar, de Landjonker Hendrik de van der Steenhoven op tv geeft een muzikaal soiree en dat door vergt op de nodige voorbereiding, een de smaaktest in de PC: door proeven mensen het in verschil naar tussen twee tijdens identieke hapjes gemaakt op tv uit ingrediënten met het een enorm prijsverschil en Jort van reist af naar de een het maatschoenmaker in Italië om zijn nieuwe een schoenen op te op halen. Met op tv rode zool, dat een dan in weer wel. Presentatie: Jort op Kelder.

Compilaties. naar Jort Kelder onderzoekt samen uit met het de Ajax-selectie en op tv personal shopper Bodo Breg in de complexe de wereld van de dresscode's, door wij volgen een de nijvere student Joris Lam van tijdens zijn afscheidsetentje in op tv het verband met zijn vertrek naar Parijs door en ook daar tijdens zoeken wij hem door op in én geven wij inkijk in door de wereld een van tijdens het nieuwe netwerken. Presentatie: in Jort Kelder.

Van het mijnwerkerszoon tot miljonair en een koning van Ghana. Jort van reist af naar de de de Ardennen en wordt het ontvangen op het kasteel van in deze bijzondere op man. Joris Lam is met in even terug in Amsterdam en in moet 's van morgens heel tijdens vroeg op in verband in met een studio-opname. Ook tijdens laat naar hij zijn voeten door behandelen door vissen. Een fles cognac uit van ? van 18.000,- en een Jort is in op tv Blaricum op het door Mosselgala waar de vastgoedman van met het jaar wordt van verkozen. Presentatie: Jort uit een Kelder.

We hebben de van hand weten naar te de leggen op nieuwe van informatie omtrent de haardracht van vrouwen. op tv Samen met glamour-kapper een het Marc Biagio gaat naar Jort op onderzoek uit uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd met om op tv in de jury op tv te zitten van op tv de mooiste vrouw van Nederland. naar Dan op tv moet je er natuurlijk van zelf ook prachtig uitzien tijdens uit en juist dat op heeft nogal wat voeten door in aarde. In de koopjeskelder het het kunt u weer genieten van een het aantal onbetaalbare op tv aanbiedingen. En naar slot slot duikt de Jort in de wereld op van in Champagne, de glamour-drank met bij uitstek. Presentatie: Jort in Kelder.

Er wordt in een tijdens kijkje gegeven in naar de wereld van naar de elite. Altijd de startend vanuit de PC Hoofstraat in op tv Amsterdam, wordt de wederom een het aantal zeer markante personages van gevolgd uit bij hun dagelijkse door bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en het natuurlijk hun op tv uitspattingen, hetgeen een onthullend een inzicht geeft uit in deze bijzondere wereld. een Zoals al eerder op neemt Jort in regelmatig een kijkje met buiten de PC van en belandt hij op met plekken waar de trendy een jetset bivakkeert. Zo naar met volgen we de ons wel bekende de in Jeanine met haar nieuwe PA naar in de shopwalhalla's op tv in Dubai en dichter op tv bij op huis geeft Henrik ons weer op tv een tijdens verrassend kijkje in de naar wereld van oud de geld. Nieuw is student uit uit Joris die luncht met in champagne. Dagelijks! Voor alledaagse het producten die op in deze wereld van niet misstaan, kunnen we het vanaf heden terecht naar in Jorts Koopjeskelder. het Van een in flesje zelfdenkende uit shampoo voor bijna ? 300,-, op tot een hapjespan ingelegd op met diamanten op tv voor ? 200.000,-. Hoe op is met het gesteld op tv met kunst in Amsterdam-Zuid een en wat uit hebben we zoal met aan het haakje hangen aan oude de meesters. Jort gaat tijdens op bezoek bij met de kunstenares in de Zuid van dit op tv moment. tijdens Hard work, hard uit play: Jort gaat op het stap het met zakenman Alfred van het der Heide. uit Er wordt gezeild en natuurlijk van uitgebreid tijdens gedronken. In de koopjeskelder hebben op tv we weer gezellige door aanbiedingen voor in de kleine beurs en tot de slot zakenvrouw Jeanine het van Vliet die, met samen met haar met personal assistant naar Ed en haar op twee chihuahua's Chloë en uit Chicky, naar Antwerpen een gaat om de op hondjes te laten door verzorgen. Presentatie: uit Jort van Kelder.

Er de wordt een kijkje gegeven een in van de wereld van de elite. Altijd het startend uit vanuit de PC de Hoofstraat in Amsterdam, de wordt wederom een aantal in zeer markante personages gevolgd van bij hun dagelijkse door tijdens bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk op tv hun op uitspattingen, hetgeen een onthullend uit inzicht uit geeft in deze bijzondere wereld. op tv Zoals al eerder op tv neemt van Jort regelmatig een door kijkje buiten de een PC en belandt hij op naar plekken met waar de trendy jetset van bivakkeert. Zo volgen het we de ons wel op tv bekende Jeanine met haar van nieuwe met PA naar de shopwalhalla's in op tv Dubai met en dichter bij huis van geeft op Henrik ons weer een verrassend kijkje naar in de op tv wereld van oud het geld. het Nieuw is student Joris die op luncht naar met champagne. Dagelijks! uit Voor alledaagse producten die door in deze op tv wereld niet misstaan, kunnen we vanaf van heden terecht in door Jorts met Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende met shampoo met voor bijna de ? 300,-, tot de een hapjespan ingelegd met de diamanten voor ? 200.000,-. een Wat is het hoogste op tv ideaal van door verkopers tijdens in de PC op en hoe is de door ranking? Een dag in de het leven de van onze door landjonker Hendrik van der Steenhoven. op Hij moet een een restaurateur bezoeken, koopt de een de notentaart bij de Barones, uit hond Karel is met zoek en naar hij moet een etentje voorbereiden door voor zijn neefje die door met een uit aantal studenten komt eten. de En waar is tijdens de uit dandy anno 2011 gebleven in en hoe ziet die uit er dan in uit? Tot slot het is Jort bij een een nieuwe recordpoging van sabreren en op tv doet hij iedereen versteld staan. tijdens Presentatie: naar Jort Kelder.

Er wordt een door kijkje gegeven met in met de wereld van de met elite. Altijd startend tijdens vanuit de PC Hoofstraat het in Amsterdam, een wordt wederom op tv een aantal zeer door markante personages gevolgd naar bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, een feestjes, ondernemingen door en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen op een onthullend op inzicht geeft in naar deze bijzondere wereld. een Zoals al eerder neemt in Jort regelmatig een een een kijkje buiten de PC en belandt een hij op plekken van waar de trendy op tv jetset op tv bivakkeert. Zo volgen we de tijdens ons wel de bekende Jeanine het met haar nieuwe PA naar een de shopwalhalla's in uit Dubai en het dichter met bij huis geeft Henrik ons in weer een de verrassend kijkje in door de wereld van oud in geld. door Nieuw is student Joris uit die luncht met uit champagne. Dagelijks! Voor van alledaagse producten tijdens die in deze wereld niet misstaan, door op kunnen we vanaf de heden terecht in Jorts Koopjeskelder. uit Van een flesje zelfdenkende van shampoo voor op bijna ? 300,-, tot uit in een hapjespan ingelegd de met diamanten voor ? naar 200.000,-. Hoe wordt in tijdens Amsterdam-Zuid naar carnaval gevierd? Jort zoekt het op tv uit en is met bij tijdens de Prins Carnaval-verkiezing van de op tv PC. in Alice en Michael op hebben een signeersessie in naar de winkel van door de schrijfster waarvoor alles in uit orde moet worden op tv gemaakt. Vooral de de bouw door van de van champagnetoren blijkt op grote problemen te uit stuiten. Jort in reist af in naar Italië en naar laat in uit Florence een pak maken door de een tijdens beste maatkleermaker. In Boekelo uit is een Military en Jort door zoekt uit hoe door op tv het is gesteld met de Tukkerse met chique. Presentatie: uit Jort uit Kelder.

Er wordt op tv een van kijkje gegeven in de van wereld van de in elite. Altijd startend met vanuit de op PC Hoofstraat in in Amsterdam, wordt wederom een een aantal zeer markante personages gevolgd van bij de hun dagelijkse bezigheden, aankopen, in feestjes, ondernemingen met en natuurlijk hun het uitspattingen, hetgeen een onthullend met inzicht geeft in naar deze bijzondere een wereld. Zoals al eerder in neemt Jort tijdens regelmatig een kijkje buiten de door PC en belandt tijdens uit hij op plekken van waar de trendy jetset bivakkeert. Zo uit volgen op tv we de naar ons wel bekende tijdens Jeanine met haar nieuwe PA naar uit door de shopwalhalla's in Dubai van en dichter bij het huis geeft Henrik ons weer uit een op verrassend kijkje in de wereld in het van oud geld. Nieuw is uit student door Joris die luncht met champagne. Dagelijks! op tv Voor alledaagse op producten die in op tv deze wereld niet naar misstaan, kunnen we vanaf een op tv heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van met een tijdens flesje zelfdenkende het shampoo voor bijna ? van 300,-, tot met een hapjespan ingelegd met diamanten met voor een ? 200.000,-. Jort meet van de hoogte van door de 'palen' van dames, Joris met Lam geeft tijdens een door afscheidsfeest omdat hij tijdens naar Parijs vertrekt en ook de daar gaan we de bij met hem op bezoek, personal op shopper Bodo Breg uit leidt ons naar rond in de wereld van op de high-heels en Jort op tv reist met af naar van Boekelo om deel te uit nemen aan een met Military in de bossen. Presentatie: het de Jort Kelder.

Er wordt naar een kijkje gegeven in op tv het de wereld van de de elite. Altijd door startend vanuit de een PC Hoofstraat in in Amsterdam, wordt wederom het een aantal zeer markante het personages gevolgd bij op hun dagelijkse bezigheden, aankopen, de feestjes, ondernemingen met en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen door een onthullend inzicht op op tv geeft in deze bijzondere op tv wereld. Zoals al eerder neemt op tv Jort op regelmatig een kijkje buiten een de in PC en belandt van hij op plekken waar door de trendy jetset bivakkeert. Zo naar volgen we de naar ons de wel bekende uit Jeanine met haar nieuwe PA tijdens naar tijdens de shopwalhalla's in Dubai en dichter van bij huis geeft door Henrik ons door weer een tijdens verrassend kijkje op tv in de wereld van oud door geld. Nieuw van is student Joris op die luncht met champagne. Dagelijks! een Voor in alledaagse producten die in de deze wereld niet misstaan, een kunnen op tv we vanaf op tv heden terecht in Jorts Koopjeskelder. door Van een flesje naar zelfdenkende shampoo voor van bijna ? door 300,-, tot op tv een hapjespan ingelegd met diamanten voor de ? 200.000,-. tijdens Jort duikt in de naar wereld van de de kleding van een Ajax-voetballers. De de winkel van Alice en met Michael wordt klaargemaakt voor op een signeersessie die op tv daar gaat plaatsvinden van en dat het is een hele toestand. het Ook brengt uit hij de verschillende het dresscodes in kaart tijdens en tot de slot reist hij af naar op tv tijdens Florence waar hij zijn maatschoenen uit gaat ophalen. Presentatie: Jort een de Kelder.

oktober 2020
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!