Programma gemist?

Compilaties. Damestassen: op welke kunnen wel uit en tijdens welke niet. En hoe ziet de een basiscollectie eruit? We uit zien op tv Frank en Rogier in St. op tv Tropez waar werkelijk met zeer op tv grote problemen zijn naar met hun zwembad. een In Den naar Haag bezoeken wij een winkel met uit tweedehands tijdens dure merkkleding en we van reizen af naar een de met Military in het gezellige door Boekeloo. Presentatie: Jort uit Kelder.

Compilaties. in Een echte mannen-spa in op tv Amsterdam-Zuid. met Wie komen daar in en waarom. Hendrik van de Steenhoven uit gaat in een dagje naar de het hoofdstad uit om nieuwe schoenen te kopen met een alle gevolgen de van dien. Een historisch een overzicht van de een van kakker door de op jaren heen en een test met in hoeverre het mondaine de Knokke voldoet van aan de van PC-normen. Presentatie: Jort het Kelder.

Compilaties. Een echte in mannen-spa naar in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar een een en waarom. Hendrik een van de Steenhoven gaat een van dagje naar met de hoofdstad om nieuwe op schoenen te het kopen met op alle gevolgen van dien. Een het historisch overzicht van in de kakker door van de jaren heen naar en een op tv test in hoeverre het mondaine op tv Knokke voldoet naar aan het de PC-normen. Presentatie: Jort op Kelder.

Compilaties. In Amsterdan-Zuid in doen de van inwoners nog van weleens (dure) miskopen. Wij gaan het op een bezoek bij het twee dames die daar een een handeltje van hebben in gemaakt, wij door volgen twee met Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens op een polo-wedstrijd met in een Wassenaar, als je als vrouw mee van op tv wil tellen dan hoort bij je tijdens standaard outfit tijdens een gay-best-friend. Wij onderzoeken tijdens dit op fenomeen. En op Jort gaat op bezoek bij uit een naar Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: Jort met Kelder.

Compilaties. de Een heus biologisch op tv hondendiner gehouden op in Amsterdam-Zuid. Jeanine van de Vliet is samen met haar van zakenpartner naar Marcel en een PA Ed razend druk in Dubai met om tijdens daar vis aan de man de met te brengen en we een gaan jaren terug in het de tijd in van Wassenaar waar met in paarden tijdens en koetsen wordt gereden. Presentatie: tijdens Jort het Kelder.

Compilaties. Het door Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt een blootgelegd. Joris door Lam op organiseert samen met een een vriendin een tijdens heuse tassenshower ter ere door van de 2.55. Jort onderzoekt van de de verschillen tussen oud en een nieuw geld op tv en wij naar volgen de Rotterdamse zakenvrouw een Jeanine van Vliet in de van voorbereidingen van haar op van reis naar Dubai waar uit ze verse vis gaat proberen de te de kopen. Presentatie: Jort van Kelder.

Compilaties. tijdens Jort gaat op bezoek op bij een kapper zonder met op tv schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven de geeft een muzikaal van soiree uit en dat tijdens vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest een in de PC: door proeven mensen het het verschil tussen een twee met identieke hapjes gemaakt uit ingrediënten naar met een enorm prijsverschil in van en Jort reist af naar een de maatschoenmaker in tijdens Italië het om zijn nieuwe schoenen het op te halen. Met op rode zool, door dat dan met weer wel. Presentatie: Jort door Kelder.

Compilaties. op tv Jort Kelder onderzoekt samen met de de van Ajax-selectie en personal shopper het Bodo Breg de door complexe in wereld van de op dresscode's, wij volgen met de nijvere student naar Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje op in verband met een zijn vertrek naar een Parijs op en ook daar zoeken op wij hem op én tijdens geven wij inkijk op tv in de wereld van tijdens het nieuwe naar netwerken. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Van mijnwerkerszoon met tot miljonair de en koning met van Ghana. Jort reist tijdens af naar de het Ardennen en in wordt ontvangen op het kasteel naar van deze bijzondere man. uit Joris Lam op tv is even terug het in de Amsterdam en moet de 's morgens heel vroeg op in op verband met in een studio-opname. van Ook laat een hij zijn voeten behandelen met door vissen. Een een fles cognac van ? door 18.000,- en Jort het is in Blaricum in op het het Mosselgala waar de vastgoedman van van het tijdens jaar wordt verkozen. Presentatie: Jort een op Kelder.

We op hebben de hand een weten te leggen in op nieuwe informatie omtrent de door haardracht van vrouwen. naar Samen naar met glamour-kapper Marc Biagio naar gaat Jort op tijdens onderzoek uit. Alice en naar met Michael zijn uitgenodigd om in de naar jury met te zitten van naar de mooiste vrouw tijdens van Nederland. Dan moet je met naar er natuurlijk zelf ook prachtig met uitzien en juist een dat heeft nogal uit wat de voeten in aarde. In tijdens de koopjeskelder kunt u weer in met genieten van een aantal op tv onbetaalbare aanbiedingen. En slot een slot duikt Jort op in de het wereld van Champagne, de glamour-drank van in bij uitstek. Presentatie: naar Jort Kelder.

Er uit wordt een kijkje gegeven de in uit de wereld van de elite. van Altijd startend vanuit de tijdens PC Hoofstraat in uit Amsterdam, wordt door wederom het een aantal zeer markante personages met gevolgd bij hun dagelijkse op tv bezigheden, op aankopen, feestjes, van ondernemingen en natuurlijk hun door uitspattingen, hetgeen een van onthullend inzicht geeft in de deze bijzondere wereld. Zoals van al het eerder neemt uit Jort regelmatig een een kijkje buiten de PC en tijdens belandt op hij op plekken waar door de trendy jetset uit bivakkeert. Zo volgen we het de ons wel bekende een Jeanine op met haar nieuwe PA van naar de shopwalhalla's het in Dubai uit en dichter bij huis de geeft Henrik ons weer met een verrassend van kijkje in in de wereld van oud geld. tijdens uit Nieuw is student Joris die luncht door met de champagne. Dagelijks! tijdens Voor alledaagse producten naar die in deze wereld van niet misstaan, kunnen we met vanaf heden terecht door in Jorts Koopjeskelder. Van door een flesje zelfdenkende het shampoo voor bijna het ? tijdens 300,-, tot een hapjespan op ingelegd op met diamanten voor op tv ? 200.000,-. Hoe is het gesteld het in met kunst in Amsterdam-Zuid een en wat hebben we zoal op aan de het haakje op hangen aan oude meesters. op Jort gaat met op bezoek bij de kunstenares de in Zuid van van dit moment. de Hard work, hard play: Jort tijdens een gaat op stap met zakenman naar Alfred op van der Heide. Er wordt gezeild op tv en op natuurlijk uitgebreid gedronken. In de de koopjeskelder hebben een we weer gezellige aanbiedingen het voor de kleine een beurs in en tot slot uit zakenvrouw Jeanine van Vliet naar die, samen met haar van tijdens personal assistant Ed en haar twee het chihuahua's Chloë op tv en Chicky, naar Antwerpen uit gaat om de een hondjes te laten van verzorgen. Presentatie: Jort van uit Kelder.

Er wordt een van kijkje gegeven op in de naar wereld van de elite. tijdens Altijd startend vanuit de op tv PC tijdens Hoofstraat in Amsterdam, met wordt wederom een aantal zeer op markante personages van gevolgd bij op tv hun dagelijkse met bezigheden, aankopen, feestjes, door ondernemingen en natuurlijk hun door uitspattingen, hetgeen een onthullend in inzicht geeft in van deze de bijzondere wereld. Zoals al het eerder neemt Jort de regelmatig een kijkje in buiten de PC van en belandt hij uit op plekken waar de door trendy jetset bivakkeert. het Zo de volgen we de ons wel op bekende Jeanine van met haar nieuwe het PA naar naar de shopwalhalla's in op tv Dubai en dichter met bij huis geeft Henrik ons tijdens weer uit een verrassend kijkje in de met wereld de van oud geld. Nieuw is op student Joris die luncht de met champagne. van Dagelijks! Voor alledaagse producten het die in in deze de wereld niet misstaan, kunnen we met vanaf heden terecht het in door Jorts Koopjeskelder. Van een van flesje zelfdenkende shampoo voor uit bijna ? 300,-, tot op een hapjespan naar ingelegd met op tv diamanten voor door ? 200.000,-. Wat is het de hoogste tijdens ideaal van verkopers in de PC van en hoe is het naar de ranking? Een dag in op tv het tijdens leven van onze landjonker uit Hendrik van uit der Steenhoven. Hij moet een restaurateur een bezoeken, uit koopt een notentaart een bij de van Barones, hond Karel is van zoek en tijdens hij moet een etentje voorbereiden een voor uit zijn neefje die uit met een aantal studenten op tv komt eten. En waar is in de dandy anno tijdens 2011 gebleven naar en hoe ziet die met er in dan uit? Tot door slot is uit Jort bij een met nieuwe recordpoging sabreren van en doet hij iedereen versteld staan. op tv Presentatie: Jort door Kelder.

Er wordt een een kijkje met gegeven in de wereld van van de elite. Altijd tijdens startend een vanuit de PC Hoofstraat de in Amsterdam, een wordt wederom een aantal zeer met in markante personages gevolgd bij hun dagelijkse met de bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en het natuurlijk hun met uitspattingen, hetgeen een van onthullend inzicht in geeft in deze bijzondere met wereld. Zoals al eerder met neemt Jort regelmatig een in kijkje buiten de door tijdens PC en belandt hij op op plekken waar de tijdens trendy jetset de bivakkeert. Zo volgen we op de op ons wel bekende op tv Jeanine met haar nieuwe PA naar een uit de shopwalhalla's in Dubai en dichter naar bij huis op geeft Henrik met ons weer een verrassend kijkje uit in van de wereld van van oud geld. van Nieuw is student Joris die op tv luncht met champagne. Dagelijks! op Voor alledaagse producten een die in deze uit wereld door niet misstaan, naar kunnen we vanaf heden terecht in in Jorts Koopjeskelder. Van met een flesje zelfdenkende de shampoo voor in bijna ? in 300,-, tot een een hapjespan ingelegd met diamanten voor naar ? 200.000,-. tijdens Hoe naar wordt in Amsterdam-Zuid op tv carnaval gevierd? Jort met zoekt het uit op tv en is bij de van Prins Carnaval-verkiezing in van de PC. Alice en op Michael naar hebben een signeersessie in de door winkel van van de schrijfster waarvoor alles op tv in orde in moet worden gemaakt. Vooral op tv de bouw van de de champagnetoren blijkt naar op grote problemen te met op tv stuiten. Jort reist een af naar Italië en laat uit in Florence een pak het maken met door de beste maatkleermaker. In het van Boekelo is een Military en Jort uit zoekt uit tijdens hoe het op tv is gesteld met een de Tukkerse uit chique. Presentatie: Jort van Kelder.

Er in wordt een kijkje gegeven in op de wereld een van een de elite. Altijd startend vanuit de met PC Hoofstraat in van uit Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer van markante personages met gevolgd bij hun dagelijkse het de bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen op tv en natuurlijk hun uitspattingen, door hetgeen met een onthullend inzicht geeft in een deze bijzondere wereld. Zoals een al eerder neemt uit Jort tijdens regelmatig een op kijkje buiten de PC en belandt naar hij op plekken met op tv waar de trendy jetset bivakkeert. op tv Zo volgen we uit de het ons wel bekende Jeanine tijdens met haar de nieuwe PA naar uit de shopwalhalla's in Dubai en uit dichter bij op huis geeft Henrik ons in weer een uit verrassend kijkje in met de wereld van oud uit geld. Nieuw in is student Joris die uit luncht op tv met champagne. Dagelijks! Voor op alledaagse producten die de in deze wereld uit niet misstaan, kunnen we in vanaf heden terecht in in van Jorts Koopjeskelder. Van een een flesje zelfdenkende van shampoo voor bijna ? op tv 300,-, tot een hapjespan op tv ingelegd met uit diamanten voor ? tijdens 200.000,-. Jort in meet de hoogte van naar de 'palen' van op tv dames, Joris Lam met geeft een afscheidsfeest omdat in hij naar Parijs een vertrekt en ook daar de gaan we in bij hem op naar bezoek, personal shopper Bodo naar Breg leidt in ons rond in de op tv wereld van het de high-heels en Jort een op reist af naar Boekelo om deel met met te nemen aan een Military uit in de bossen. op Presentatie: uit Jort Kelder.

Er wordt een het kijkje gegeven in op de op tv wereld van het de elite. Altijd startend vanuit de op tv PC Hoofstraat in in Amsterdam, door wordt wederom een aantal zeer het markante personages het gevolgd bij hun dagelijkse naar bezigheden, aankopen, feestjes, een ondernemingen en natuurlijk uit van hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht op in geeft in deze bijzondere wereld. Zoals naar al eerder op neemt Jort naar regelmatig een kijkje het buiten de PC tijdens en belandt tijdens hij op plekken op waar de trendy jetset bivakkeert. van Zo volgen het we de door ons wel bekende Jeanine met haar door nieuwe PA de naar de shopwalhalla's op in door Dubai en dichter bij door huis geeft Henrik op tv ons weer een verrassend op kijkje in van de wereld van oud geld. de in Nieuw is student Joris op die luncht tijdens met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse met producten door die in deze wereld niet een misstaan, kunnen we naar vanaf heden terecht in tijdens Jorts Koopjeskelder. een Van een flesje zelfdenkende uit shampoo voor op tv bijna ? van 300,-, tot een hapjespan op tv ingelegd in met diamanten voor ? 200.000,-. in Jort van duikt in de wereld van naar de kleding van op tv Ajax-voetballers. De winkel de van Alice uit en Michael op wordt klaargemaakt voor een signeersessie met die door daar gaat plaatsvinden en uit dat is het een hele toestand. Ook met brengt hij de de verschillende dresscodes in kaart een en tot op tv slot reist hij af naar een Florence de waar hij tijdens zijn maatschoenen gaat ophalen. Presentatie: Jort naar van Kelder.

september 2018
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord