Programma gemist?

Compilaties. Damestassen: uit welke met kunnen wel en welke niet. En met hoe van ziet de basiscollectie eruit? op We met zien Frank en Rogier in St. uit Tropez waar tijdens werkelijk met zeer grote problemen zijn met hun in zwembad. In Den uit tijdens Haag bezoeken wij een op winkel met tweedehands dure merkkleding door en we het reizen af naar een van de Military in het tijdens gezellige Boekeloo. Presentatie: naar Jort Kelder.

Compilaties. uit Een echte door mannen-spa in Amsterdam-Zuid. naar Wie komen daar in en waarom. Hendrik van de de Steenhoven gaat door een dagje naar de hoofdstad van om nieuwe in schoenen te kopen met met op tv alle gevolgen van dien. Een op tv historisch overzicht uit van de kakker op door de jaren heen en uit een test op tv in hoeverre uit het mondaine Knokke voldoet aan op tv de PC-normen. op Presentatie: Jort in Kelder.

Compilaties. in Een echte mannen-spa in met Amsterdam-Zuid. het Wie komen daar en in waarom. Hendrik van de van Steenhoven gaat met een dagje in naar de hoofdstad om in nieuwe schoenen te het kopen met alle gevolgen op tv van dien. Een met historisch de overzicht van de kakker een door de jaren op heen en een test het in hoeverre het mondaine tijdens Knokke een voldoet aan door de PC-normen. Presentatie: Jort van Kelder.

Compilaties. naar In Amsterdan-Zuid doen de inwoners met nog weleens (dure) uit miskopen. Wij gaan de op bezoek bij de twee dames naar die daar het een handeltje van hebben naar gemaakt, wij volgen door twee Haagse hartsvriendinnen in die relaxstoelen verkopen tijdens tijdens een een polo-wedstrijd in Wassenaar, als je van als vrouw mee in wil tellen dan van hoort bij op tv je standaard outfit op een gay-best-friend. een Wij onderzoeken dit fenomeen. En van Jort gaat op tijdens door bezoek bij een Italiaanse maatkleermaker. van Presentatie: naar Jort Kelder.

Compilaties. Een heus van biologisch hondendiner in gehouden in het Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet in is samen met het haar zakenpartner op tv Marcel en PA Ed op razend druk op in Dubai om een daar vis door aan de man te van brengen en we een gaan jaren van terug in de op tijd in Wassenaar waar met met paarden en koetsen met wordt gereden. op Presentatie: Jort met Kelder.

Compilaties. Het door Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes tijdens wordt blootgelegd. Joris tijdens Lam organiseert met samen met een de vriendin een heuse de tassenshower ter ere van de tijdens 2.55. Jort door onderzoekt de op verschillen tussen oud en nieuw naar geld en wij door volgen uit de Rotterdamse zakenvrouw Jeanine van door Vliet in de uit voorbereidingen naar van haar reis met naar Dubai waar ze door verse vis gaat proberen naar in te kopen. Presentatie: Jort uit Kelder.

Compilaties. Jort gaat uit op bezoek de bij een kapper naar zonder op schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven op tv geeft een muzikaal naar soiree en dat de vergt de het nodige voorbereiding, een de smaaktest tijdens in de PC: proeven mensen het met verschil tussen twee het identieke hapjes een gemaakt uit ingrediënten in met door een enorm prijsverschil en Jort reist met af naar een naar maatschoenmaker op tv in Italië op tv om zijn nieuwe schoenen op te op tv halen. Met rode uit zool, dat dan door weer wel. door Presentatie: Jort op Kelder.

Compilaties. Jort Kelder een een onderzoekt samen met de Ajax-selectie op en een personal shopper Bodo op tv Breg de complexe op wereld van de dresscode's, op wij volgen de nijvere student het uit Joris Lam tijdens door zijn afscheidsetentje in in verband met zijn met vertrek naar Parijs en ook daar naar zoeken wij hem een op én de geven wij tijdens inkijk in de wereld van een het naar nieuwe netwerken. in Presentatie: Jort Kelder.

Van mijnwerkerszoon in tot naar miljonair en koning van Ghana. Jort op tv reist af naar op door de Ardennen en wordt ontvangen op met het kasteel door van deze door bijzondere man. met Joris Lam is van even terug in Amsterdam en van moet 's morgens in heel vroeg op het in verband in met een studio-opname. Ook met laat hij zijn voeten de behandelen door door vissen. Een fles op cognac van met ? 18.000,- en Jort het is in Blaricum naar op het tijdens Mosselgala waar de vastgoedman van uit het jaar wordt naar verkozen. Presentatie: tijdens Jort het Kelder.

We hebben in de een hand weten te leggen op nieuwe op informatie omtrent de van haardracht van vrouwen. tijdens Samen met glamour-kapper met Marc Biagio gaat op tv Jort op uit onderzoek op uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd de om in tijdens de jury te zitten uit van het de mooiste vrouw van Nederland. de Dan moet je op tv er uit natuurlijk zelf ook een prachtig uitzien en op tv juist dat heeft nogal wat op tv voeten in in aarde. In de koopjeskelder op tv een kunt u weer genieten van door een op tv aantal onbetaalbare aanbiedingen. En slot uit slot duikt met Jort in de uit wereld van Champagne, uit de glamour-drank bij uitstek. Presentatie: tijdens op Jort Kelder.

Er wordt een een kijkje naar gegeven in de door wereld van de elite. Altijd op tv startend vanuit de van PC Hoofstraat in van in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer in markante personages gevolgd op tv bij hun naar dagelijkse bezigheden, het aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk op hun in uitspattingen, hetgeen een de onthullend inzicht geeft in de deze bijzondere wereld. uit Zoals al op eerder neemt het Jort regelmatig een op kijkje buiten de PC in en belandt hij op van plekken met waar de trendy jetset bivakkeert. Zo op volgen we de een naar ons wel bekende Jeanine met het haar nieuwe PA naar met de shopwalhalla's door in uit Dubai en dichter bij uit huis geeft in Henrik ons weer de een verrassend kijkje in van de wereld naar van oud geld. Nieuw met is student Joris naar die luncht met het champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten naar die in van deze wereld niet het misstaan, kunnen de we vanaf heden terecht in de Jorts Koopjeskelder. naar Van het een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna in ? 300,-, tot met een hapjespan naar ingelegd met het diamanten voor ? 200.000,-. tijdens Hoe is de het gesteld met kunst in uit Amsterdam-Zuid en de wat hebben de we zoal aan het een haakje naar hangen aan oude meesters. Jort tijdens gaat het op bezoek bij de naar kunstenares in Zuid tijdens van dit tijdens moment. Hard work, hard play: Jort op op tv gaat op stap met zakenman naar Alfred van het der Heide. Er wordt gezeild een en natuurlijk op uitgebreid op tv gedronken. In de koopjeskelder het hebben we weer het gezellige aanbiedingen voor op tv de kleine beurs en tijdens tot slot op tv zakenvrouw Jeanine van Vliet die, op tv door samen met haar personal tijdens assistant Ed door en haar twee chihuahua's Chloë en met Chicky, op naar Antwerpen gaat in om de hondjes door te laten verzorgen. Presentatie: van Jort in Kelder.

Er een wordt een een kijkje gegeven in de wereld van tijdens de elite. van Altijd door startend vanuit de in PC Hoofstraat in Amsterdam, door wordt wederom een uit aantal zeer uit markante personages gevolgd in bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, met feestjes, ondernemingen en van natuurlijk hun het uitspattingen, hetgeen het een onthullend inzicht geeft in deze met de bijzondere wereld. Zoals al op tv eerder neemt Jort regelmatig een op kijkje buiten de van door PC en belandt de hij op plekken waar de naar trendy naar jetset bivakkeert. Zo volgen het we de de ons wel bekende Jeanine met met haar nieuwe PA naar op tv de shopwalhalla's in door Dubai en dichter op tv bij huis geeft het Henrik ons op weer van een verrassend kijkje in de wereld met van in oud geld. Nieuw door is student tijdens Joris die luncht met naar champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten een die in tijdens deze wereld niet misstaan, met op tv kunnen we vanaf heden terecht in op tv Jorts Koopjeskelder. Van de een door flesje zelfdenkende shampoo voor bijna tijdens in ? 300,-, tot door een hapjespan ingelegd met diamanten naar voor ? van 200.000,-. Wat in is het hoogste ideaal tijdens van verkopers tijdens in de PC en hoe is een de ranking? met Een met dag in het de leven van onze het landjonker Hendrik van der Steenhoven. op Hij moet in een restaurateur bezoeken, koopt een een uit notentaart bij de Barones, een hond Karel is op zoek en hij moet van een etentje voorbereiden op voor zijn neefje een die met een een aantal studenten komt eten. de En uit waar is de van dandy anno 2011 naar gebleven en hoe ziet die de de er dan uit? Tot slot een is Jort bij een het nieuwe recordpoging met sabreren en van doet hij naar iedereen versteld staan. Presentatie: Jort het Kelder.

Er met wordt een kijkje gegeven op tv in de wereld op van de elite. Altijd met startend vanuit door de met PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom het een aantal naar zeer markante een personages gevolgd bij de hun dagelijkse bezigheden, van aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk het uit hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht van geeft in op deze bijzondere wereld. Zoals uit al eerder het neemt Jort naar regelmatig een op kijkje buiten de PC en in belandt hij het op plekken waar de een trendy jetset bivakkeert. de Zo volgen uit we de door ons wel bekende Jeanine met een haar nieuwe PA de naar de naar shopwalhalla's in Dubai en dichter een bij door huis geeft Henrik ons door weer een door verrassend kijkje op in de wereld van oud naar geld. Nieuw is student van Joris die luncht het met champagne. in Dagelijks! van Voor alledaagse producten die uit in deze wereld op tv niet misstaan, door kunnen we vanaf heden terecht uit in Jorts Koopjeskelder. Van de op een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna naar ? 300,-, tot het een hapjespan ingelegd uit de met diamanten voor tijdens ? 200.000,-. Hoe wordt van in Amsterdam-Zuid carnaval gevierd? op tv Jort zoekt het het uit en is tijdens bij de in Prins Carnaval-verkiezing van op de PC. Alice en met Michael het hebben een signeersessie in de winkel van van de schrijfster van van waarvoor alles in met orde moet worden tijdens gemaakt. Vooral de bouw met van de champagnetoren blijkt op in grote problemen in te op tv stuiten. Jort reist een af naar Italië en de laat in Florence met een pak maken op tv door de beste maatkleermaker. een In Boekelo is een de Military door en Jort zoekt uit hoe door het is gesteld uit met de tijdens Tukkerse op chique. Presentatie: Jort op Kelder.

Er met wordt een door kijkje gegeven in de wereld van door de elite. Altijd met startend tijdens vanuit de het PC Hoofstraat in uit Amsterdam, wordt wederom een aantal het zeer markante personages gevolgd op met bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, met feestjes, ondernemingen en natuurlijk de hun uitspattingen, hetgeen op tv op een onthullend inzicht geeft in deze het een bijzondere wereld. Zoals al eerder een neemt Jort het regelmatig een kijkje de buiten de PC en uit belandt hij op tijdens plekken waar de een trendy jetset een bivakkeert. Zo volgen we op tv de door ons wel bekende Jeanine met met haar nieuwe PA door naar op tv de shopwalhalla's in op tv Dubai en dichter bij huis geeft het op tv Henrik ons weer een door verrassend kijkje uit in de wereld van oud naar geld. Nieuw is naar student Joris die luncht in met champagne. Dagelijks! met door Voor alledaagse producten die in deze door wereld niet misstaan, naar kunnen we vanaf op tv heden terecht uit in Jorts Koopjeskelder. het Van een met flesje zelfdenkende shampoo op tv voor bijna ? 300,-, tot uit op tv een hapjespan ingelegd met diamanten voor van ? de 200.000,-. Jort op tv meet de hoogte van de 'palen' met van dames, in Joris Lam in geeft een afscheidsfeest omdat in hij naar naar Parijs vertrekt en ook daar uit gaan de we bij in hem op bezoek, met personal shopper Bodo Breg leidt een ons rond in een de wereld van de naar high-heels en Jort uit reist af uit naar uit Boekelo om deel te nemen aan met een Military in uit de bossen. een Presentatie: Jort uit Kelder.

Er wordt een een kijkje op gegeven in de op tv wereld van de elite. Altijd tijdens in startend vanuit de PC Hoofstraat in een Amsterdam, wordt een wederom in een aantal zeer markante met personages gevolgd bij met hun dagelijkse tijdens bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk op hun uitspattingen, hetgeen op tv een onthullend naar inzicht geeft in tijdens deze bijzondere het wereld. Zoals een al eerder neemt Jort regelmatig een met kijkje op buiten de PC en met belandt hij op op plekken waar de in trendy jetset bivakkeert. Zo de het volgen we de ons wel de bekende een Jeanine met haar een nieuwe PA naar de shopwalhalla's de in van Dubai en dichter uit bij huis geeft Henrik ons op weer een verrassend uit kijkje naar in de wereld van oud geld. uit Nieuw is tijdens student Joris die een luncht met champagne. met Dagelijks! Voor alledaagse producten uit die in de deze van wereld niet misstaan, kunnen we door vanaf heden met terecht in Jorts Koopjeskelder. op tv Van een een flesje zelfdenkende op shampoo voor bijna ? op 300,-, tot een het hapjespan ingelegd een met diamanten voor ? 200.000,-. uit Jort in duikt in de wereld van de de het kleding van Ajax-voetballers. naar De winkel van Alice en Michael op tv wordt klaargemaakt voor van een signeersessie die uit daar gaat naar plaatsvinden met en dat is een hele op toestand. door Ook brengt hij uit de verschillende dresscodes in kaart en tijdens tot slot reist op tv hij af op naar Florence waar van hij door zijn maatschoenen gaat de ophalen. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

januari 2019
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord