Programma gemist?

Compilaties. een Damestassen: welke kunnen het wel en welke niet. door En hoe het ziet de in basiscollectie eruit? We zien Frank uit en Rogier met in St. Tropez waar door werkelijk zeer grote uit problemen het zijn met hun op zwembad. In Den van Haag bezoeken wij een door winkel met tweedehands dure op tv merkkleding en we reizen op af naar naar een door Military in het op gezellige Boekeloo. Presentatie: Jort van Kelder.

Compilaties. in Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. met Wie op tv komen daar en een waarom. Hendrik van de Steenhoven tijdens gaat in een dagje naar de hoofdstad het om nieuwe schoenen met op tv te kopen met alle gevolgen van van dien. op Een historisch overzicht van in de kakker door de van jaren heen en van een van test in in hoeverre het mondaine Knokke voldoet met aan de PC-normen. Presentatie: naar Jort naar Kelder.

Compilaties. op tv Een echte mannen-spa in met Amsterdam-Zuid. Wie op komen daar en waarom. door Hendrik door van de Steenhoven gaat een dagje naar naar de van hoofdstad het om nieuwe schoenen te kopen met het alle gevolgen uit van dien. Een historisch een overzicht naar van de van kakker door de jaren heen de en een test uit in hoeverre het uit mondaine Knokke voldoet het aan uit de PC-normen. Presentatie: een Jort Kelder.

Compilaties. In Amsterdan-Zuid door doen op tv de inwoners van nog weleens (dure) miskopen. Wij op tv gaan op bezoek op tv bij twee dames tijdens die daar een op handeltje op van hebben gemaakt, wij volgen het twee op Haagse hartsvriendinnen die door relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wedstrijd naar in Wassenaar, als met je als door vrouw mee wil tellen van dan hoort bij je de standaard outfit een tijdens gay-best-friend. Wij naar onderzoeken dit tijdens fenomeen. En Jort gaat tijdens op bezoek uit bij een Italiaanse in maatkleermaker. Presentatie: Jort naar Kelder.

Compilaties. Een van heus biologisch hondendiner van gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine tijdens van van Vliet is op tv samen met haar zakenpartner Marcel in en PA tijdens Ed razend een druk in Dubai om tijdens daar vis aan de met man te brengen van en van we gaan jaren terug in uit de tijd in uit Wassenaar waar het met paarden en koetsen een wordt gereden. uit Presentatie: Jort op Kelder.

Compilaties. een Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes door wordt met blootgelegd. Joris Lam de organiseert samen met door een vriendin een heuse tassenshower in ter ere van het de 2.55. Jort uit onderzoekt de naar verschillen tussen oud uit en nieuw door geld en wij volgen het de Rotterdamse zakenvrouw Jeanine van door Vliet in de in voorbereidingen van uit haar reis naar tijdens Dubai waar op ze verse vis gaat proberen in te kopen. Presentatie: van Jort in Kelder.

Compilaties. uit Jort gaat op bezoek bij op tv een kapper zonder met een schaar, Landjonker Hendrik door van der Steenhoven geeft een muzikaal naar soiree en dat de vergt de de nodige voorbereiding, het een smaaktest in de PC: op tv proeven mensen door het verschil naar tussen twee van identieke hapjes gemaakt uit ingrediënten met op het een enorm prijsverschil en Jort reist het met af naar een op maatschoenmaker in Italië om zijn nieuwe tijdens schoenen naar op te halen. tijdens Met rode zool, dat dan uit weer wel. Presentatie: naar in Jort Kelder.

Compilaties. in Jort Kelder op tv onderzoekt samen met de met Ajax-selectie en de personal shopper Bodo Breg tijdens de complexe wereld van uit de dresscode's, wij volgen met de een nijvere student Joris Lam tijdens op tv zijn afscheidsetentje in met in verband met zijn vertrek naar op tv Parijs in en ook daar zoeken wij hem met op én geven op tv wij op inkijk in door de wereld van op tv het nieuwe netwerken. Presentatie: Jort door Kelder.

Van mijnwerkerszoon tot op miljonair en naar koning van Ghana. in Jort reist af naar op de uit Ardennen en wordt ontvangen op met het kasteel op van deze de bijzondere man. Joris een Lam is uit even terug in Amsterdam en tijdens moet met 's morgens heel vroeg op in op verband de met een van studio-opname. Ook laat hij zijn een voeten behandelen door op tv vissen. Een fles met cognac van ? 18.000,- tijdens tijdens en Jort is tijdens in Blaricum op het in Mosselgala waar de vastgoedman een van de het jaar wordt verkozen. Presentatie: van Jort op Kelder.

We met hebben de hand weten met te leggen op nieuwe het informatie omtrent de van het haardracht van vrouwen. Samen het met glamour-kapper Marc Biagio op tv gaat Jort van op onderzoek uit. Alice en op Michael in zijn uitgenodigd uit om in de jury te zitten een van de mooiste in vrouw op tv van Nederland. naar Dan moet je er een natuurlijk zelf ook prachtig met uitzien en uit juist dat een heeft nogal wat voeten in aarde. van door In de koopjeskelder kunt door u weer het genieten van een aantal onbetaalbare in aanbiedingen. En slot slot uit duikt Jort tijdens in uit de wereld van Champagne, de glamour-drank in in bij uitstek. Presentatie: Jort uit Kelder.

Er met wordt een kijkje van gegeven in de op wereld van op tv de elite. Altijd startend vanuit in de PC uit Hoofstraat in Amsterdam, wordt de wederom een aantal het zeer markante personages gevolgd het bij hun dagelijkse naar bezigheden, de aankopen, feestjes, het ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen op een onthullend tijdens inzicht met geeft in deze bijzondere het wereld. Zoals al eerder neemt van Jort regelmatig uit een kijkje de buiten de op tv PC en belandt een hij op plekken waar de in trendy jetset door bivakkeert. Zo volgen we van de ons van wel bekende Jeanine uit met haar tijdens nieuwe PA naar de shopwalhalla's het in op tv Dubai en dichter bij huis geeft door Henrik een ons weer een verrassend kijkje op in het de wereld van een oud geld. Nieuw op tv is student Joris op tv die luncht van met champagne. Dagelijks! het Voor alledaagse producten in die in deze wereld niet een misstaan, met kunnen we vanaf heden door terecht in Jorts Koopjeskelder. de Van een flesje zelfdenkende in shampoo tijdens voor bijna ? 300,-, tot de een hapjespan ingelegd uit met diamanten in voor ? 200.000,-. met Hoe is het met gesteld met kunst een in Amsterdam-Zuid en wat het naar hebben we zoal uit aan het haakje hangen de aan oude meesters. op Jort gaat op bezoek in bij de de kunstenares in Zuid door van dit met moment. Hard work, hard play: Jort uit op tv gaat op stap met van zakenman Alfred van der op Heide. Er wordt uit gezeild en met natuurlijk uitgebreid gedronken. naar In de koopjeskelder op tv hebben we weer gezellige naar aanbiedingen in voor de kleine naar beurs en tot slot zakenvrouw op tv Jeanine van met Vliet die, samen met met haar personal assistant het Ed en haar twee naar chihuahua's de Chloë en Chicky, naar Antwerpen door gaat om met de hondjes de te laten verzorgen. het Presentatie: Jort op tv Kelder.

Er wordt een in kijkje op tv gegeven in de wereld van uit de elite. van Altijd van startend vanuit de PC Hoofstraat in op Amsterdam, wordt op tv wederom een aantal zeer op tv de markante personages gevolgd bij door hun dagelijkse bezigheden, aankopen, in feestjes, ondernemingen een en natuurlijk met hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht een geeft in deze een bijzondere tijdens wereld. Zoals door al eerder neemt Jort regelmatig een op tv in kijkje buiten de PC tijdens en belandt hij op van plekken op tv waar de trendy in jetset bivakkeert. Zo volgen met we de door ons wel bekende in Jeanine met haar nieuwe naar PA naar de tijdens shopwalhalla's in Dubai en dichter op bij met huis geeft Henrik een ons weer een verrassend door kijkje in in de wereld van van oud geld. Nieuw is student door Joris die op luncht met champagne. Dagelijks! op uit Voor alledaagse producten die in deze tijdens wereld niet misstaan, de kunnen door we vanaf heden terecht door in Jorts Koopjeskelder. op tv Van een flesje zelfdenkende tijdens shampoo voor bijna op ? 300,-, een tot een hapjespan een ingelegd met door diamanten voor ? 200.000,-. Wat van op tv is het hoogste ideaal van verkopers op in de PC met en hoe is met tijdens de ranking? Een van dag in het leven van naar onze landjonker Hendrik op tv van der Steenhoven. op tv Hij moet een in restaurateur naar bezoeken, koopt een het notentaart bij de met Barones, hond Karel is uit zoek en hij door moet een etentje voorbereiden voor van zijn neefje die in van met een aantal studenten komt eten. een En waar is van uit de dandy anno naar 2011 gebleven en in hoe ziet die er dan uit? in Tot slot op is Jort uit bij een nieuwe recordpoging uit sabreren en doet hij een op tv iedereen versteld staan. Presentatie: Jort van Kelder.

Er op tv wordt een tijdens kijkje gegeven in de wereld van van de elite. Altijd tijdens startend vanuit uit de PC Hoofstraat van in Amsterdam, wordt de wederom een aantal een zeer markante personages uit gevolgd bij hun dagelijkse op bezigheden, door aankopen, feestjes, ondernemingen met en natuurlijk hun tijdens uitspattingen, hetgeen van een onthullend inzicht geeft in een deze bijzondere tijdens wereld. Zoals van al eerder neemt naar Jort regelmatig een naar kijkje buiten de PC en door belandt hij op op tv plekken waar de trendy naar jetset bivakkeert. door Zo volgen met we de het ons wel bekende tijdens Jeanine met haar nieuwe met PA naar de shopwalhalla's op tv in Dubai en door dichter bij huis door geeft Henrik in ons weer een verrassend kijkje in naar in de wereld van oud geld. in Nieuw op tv is student Joris die luncht uit met champagne. Dagelijks! uit Voor alledaagse producten op tv die in deze van wereld niet misstaan, op tv naar kunnen we vanaf heden terecht op in Jorts Koopjeskelder. op Van een flesje zelfdenkende de shampoo voor bijna op tv uit ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd tijdens met diamanten uit voor ? 200.000,-. een Hoe wordt in het Amsterdam-Zuid carnaval gevierd? tijdens Jort zoekt uit het uit en is de bij de Prins Carnaval-verkiezing een van uit de PC. Alice en een Michael uit hebben een signeersessie in de het winkel van de schrijfster het uit waarvoor alles in het orde moet worden gemaakt. Vooral van de bouw op tv van de champagnetoren blijkt door op het grote problemen te stuiten. uit Jort reist af het naar Italië een en laat in van Florence een pak maken door de uit beste maatkleermaker. in In Boekelo is van een een Military en Jort zoekt uit de hoe naar het is gesteld het met de Tukkerse chique. Presentatie: uit Jort naar Kelder.

Er wordt een met kijkje gegeven in naar de wereld van met de door elite. Altijd de startend vanuit de PC Hoofstraat op in Amsterdam, wordt wederom uit een in aantal zeer markante personages gevolgd op bij hun dagelijkse van bezigheden, een aankopen, feestjes, het ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, het hetgeen een onthullend inzicht met geeft op tv in deze het bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt het op tv Jort regelmatig een kijkje buiten de uit PC en in belandt hij op plekken uit waar de van trendy jetset op tv bivakkeert. Zo volgen we naar de ons wel bekende het Jeanine met in haar nieuwe op tv PA naar op tv de shopwalhalla's in Dubai en tijdens dichter bij huis het geeft met Henrik ons weer een van verrassend kijkje de in de wereld van van oud geld. op Nieuw is student van Joris die luncht met van champagne. Dagelijks! Voor het alledaagse producten die in naar deze wereld met niet misstaan, op kunnen we vanaf heden terecht in het op tv Jorts Koopjeskelder. Van een op flesje zelfdenkende shampoo voor door bijna ? 300,-, uit tot een het hapjespan ingelegd op met diamanten voor ? 200.000,-. Jort naar meet naar de hoogte naar van de 'palen' van dames, de Joris Lam het geeft een afscheidsfeest een omdat hij naar tijdens Parijs vertrekt uit en ook daar gaan we bij naar door hem op bezoek, personal het shopper Bodo Breg van leidt ons van rond in de wereld in van de in high-heels en Jort reist af door naar een Boekelo om deel te nemen uit aan een Military tijdens in van de bossen. Presentatie: de Jort Kelder.

Er wordt een een kijkje een gegeven in de wereld een van uit de elite. Altijd startend vanuit tijdens de de PC Hoofstraat in een Amsterdam, wordt wederom een aantal met zeer door markante personages gevolgd bij hun dagelijkse een bezigheden, aankopen, het feestjes, ondernemingen en op tv natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen op een onthullend naar inzicht geeft in van deze naar bijzondere wereld. Zoals al eerder op neemt het Jort regelmatig een kijkje van buiten de een PC en belandt hij op op plekken waar de trendy in jetset bivakkeert. Zo op het volgen we de ons in wel bekende Jeanine een met haar het nieuwe PA naar de shopwalhalla's naar in Dubai een en dichter het bij huis geeft in Henrik ons weer een verrassend kijkje tijdens van in de wereld van tijdens oud geld. Nieuw is tijdens student Joris uit die luncht met champagne. Dagelijks! naar Voor van alledaagse producten die op in deze wereld niet misstaan, naar kunnen we vanaf van heden terecht in uit Jorts Koopjeskelder. tijdens Van een flesje de zelfdenkende de shampoo voor bijna de ? 300,-, tot een op hapjespan ingelegd naar met diamanten voor ? 200.000,-. de Jort duikt met in de wereld van door de op tv kleding van Ajax-voetballers. De winkel naar van Alice met en Michael wordt klaargemaakt een voor een signeersessie tijdens die daar het gaat plaatsvinden en dat naar is een hele toestand. in tijdens Ook brengt hij de verschillende met dresscodes in op tv kaart en op tot slot reist hij naar af naar Florence waar hij van zijn maatschoenen gaat het ophalen. Presentatie: op tv Jort in Kelder.

januari 2020
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!