Programma gemist?

Compilaties. door Damestassen: welke kunnen wel en in welke niet. de En hoe ziet van de basiscollectie eruit? We met van zien Frank en Rogier met in St. Tropez waar naar werkelijk zeer met grote problemen zijn met hun met zwembad. van In Den een Haag bezoeken wij een winkel met het tweedehands naar dure merkkleding en we de reizen af naar op tv een Military door in het uit gezellige Boekeloo. Presentatie: van Jort Kelder.

Compilaties. de Een echte naar mannen-spa in Amsterdam-Zuid. de Wie komen daar door en waarom. Hendrik van naar de Steenhoven gaat een met dagje naar de hoofdstad op het om nieuwe schoenen te uit kopen met alle met gevolgen van dien. Een tijdens historisch overzicht van de een kakker door de uit jaren heen en van een test in in hoeverre het mondaine het Knokke voldoet aan de de PC-normen. Presentatie: op Jort tijdens Kelder.

Compilaties. Een echte het door mannen-spa in Amsterdam-Zuid. naar Wie komen daar op en waarom. Hendrik van naar de Steenhoven gaat een een dagje naar door de hoofdstad om nieuwe schoenen de uit te kopen met alle met gevolgen van dien. uit Een historisch overzicht naar van de tijdens kakker door de jaren heen en tijdens een test op tv in hoeverre op tv het mondaine Knokke voldoet door aan de PC-normen. naar Presentatie: Jort uit Kelder.

Compilaties. op In Amsterdan-Zuid doen de inwoners uit nog weleens op (dure) op tv miskopen. Wij gaan tijdens op bezoek bij twee dames die in uit daar een handeltje van hebben door gemaakt, door wij volgen twee Haagse de hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen een tijdens een polo-wedstrijd in met Wassenaar, als je uit tijdens als vrouw mee wil door tellen dan naar hoort bij je standaard een outfit een gay-best-friend. Wij onderzoeken van in dit fenomeen. En door Jort gaat op bezoek bij een naar Italiaanse maatkleermaker. uit Presentatie: Jort door Kelder.

Compilaties. Een op tv heus de biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. op Jeanine tijdens van Vliet is samen met naar haar met zakenpartner Marcel en PA Ed door razend druk in in Dubai om daar vis uit aan de in man tijdens te brengen en een we gaan jaren terug in de de tijd in Wassenaar een waar op tv met paarden naar en koetsen wordt gereden. Presentatie: door Jort met Kelder.

Compilaties. met Het Amsterdam-Zuid verschijnsel op tv scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris met Lam organiseert samen uit met het een vriendin een heuse tassenshower ter de ere van het de 2.55. op Jort onderzoekt de verschillen tussen de oud de en nieuw geld en een wij volgen de Rotterdamse tijdens op zakenvrouw Jeanine van Vliet in de de van voorbereidingen van haar de reis naar Dubai waar naar ze verse vis gaat proberen de te kopen. Presentatie: naar Jort met Kelder.

Compilaties. Jort gaat tijdens op bezoek bij door een kapper zonder van schaar, Landjonker het Hendrik in van der Steenhoven geeft op tv een muzikaal soiree van en dat vergt de met nodige door voorbereiding, een smaaktest in op tv de PC: proeven tijdens mensen het verschil tussen met twee identieke hapjes gemaakt op uit ingrediënten met een tijdens een enorm prijsverschil en Jort reist op tv af uit naar een maatschoenmaker in uit Italië om zijn naar nieuwe schoenen het op te halen. Met met rode een zool, dat dan de weer wel. Presentatie: Jort door Kelder.

Compilaties. Jort Kelder de onderzoekt naar samen met op de Ajax-selectie en personal shopper Bodo een Breg de op complexe wereld van op de dresscode's, wij op volgen de nijvere student door naar Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in uit verband met zijn naar vertrek naar Parijs het naar en ook daar zoeken van wij hem op én geven uit wij een inkijk in de wereld van de de het nieuwe netwerken. Presentatie: Jort in Kelder.

Van in mijnwerkerszoon tot van miljonair en koning van met Ghana. Jort een reist af naar het de Ardennen en naar wordt ontvangen op van het kasteel van deze van bijzondere man. Joris de Lam is door even terug in Amsterdam en op tv moet 's morgens heel door vroeg op tijdens in door verband met een door studio-opname. Ook laat hij zijn voeten uit behandelen door op vissen. Een een fles cognac van ? 18.000,- op en Jort is op in Blaricum op het het Mosselgala tijdens waar de van vastgoedman van op het jaar wordt verkozen. Presentatie: uit Jort de Kelder.

We van hebben de hand door weten te leggen op nieuwe op tv informatie uit omtrent de haardracht van in vrouwen. naar Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat op tv met Jort op onderzoek uit. Alice en met Michael zijn door uitgenodigd om in door de jury te van zitten van de mooiste van de vrouw van Nederland. naar Dan moet je door er natuurlijk zelf ook prachtig uitzien de en juist dat uit naar heeft nogal wat een voeten in aarde. In op de koopjeskelder kunt u weer op genieten van het een aantal onbetaalbare aanbiedingen. door met En slot slot duikt Jort van in de wereld op van Champagne, de glamour-drank met bij uitstek. tijdens Presentatie: Jort van Kelder.

Er op tv wordt een in kijkje gegeven in op tv de wereld van de elite. naar Altijd startend op vanuit de PC van Hoofstraat in Amsterdam, naar wordt wederom een uit aantal zeer op tv markante personages gevolgd bij hun met dagelijkse bezigheden, met aankopen, feestjes, op tv ondernemingen en natuurlijk hun op tv uitspattingen, hetgeen een van onthullend inzicht van geeft in deze bijzondere wereld. op tv Zoals op al eerder neemt Jort regelmatig een tijdens kijkje buiten de door het PC en belandt hij op tijdens plekken waar een de trendy naar jetset bivakkeert. Zo volgen we een de ons wel tijdens bekende Jeanine in met haar nieuwe PA door naar de uit shopwalhalla's in Dubai en met dichter bij huis de geeft op Henrik ons weer in een verrassend kijkje het in de wereld van oud geld. tijdens Nieuw is van student op Joris die luncht met champagne. Dagelijks! naar van Voor alledaagse producten die in door deze wereld de niet misstaan, kunnen op tv we vanaf heden terecht een in Jorts op tv Koopjeskelder. Van de een flesje zelfdenkende naar shampoo voor bijna ? op tv 300,-, tot een hapjespan uit ingelegd met diamanten voor uit ? de 200.000,-. Hoe is het gesteld op met in kunst in Amsterdam-Zuid en uit wat hebben we van zoal de aan het haakje hangen aan oude het meesters. op tv Jort gaat op bezoek bij het de de kunstenares in Zuid van van dit moment. Hard work, naar hard play: Jort de gaat op tijdens stap met zakenman op Alfred van der Heide. het Er wordt gezeild op en natuurlijk uitgebreid met tijdens gedronken. In de uit koopjeskelder hebben we de weer gezellige aanbiedingen tijdens voor de kleine beurs en tot van van slot zakenvrouw Jeanine van Vliet van die, samen met het haar personal assistant naar Ed een en haar twee chihuahua's Chloë en op Chicky, naar tijdens Antwerpen gaat van om de hondjes te laten tijdens tijdens verzorgen. Presentatie: Jort op tv Kelder.

Er wordt tijdens een kijkje gegeven in een de op wereld van naar de elite. Altijd startend een vanuit de PC Hoofstraat in een Amsterdam, wordt wederom op tv een de aantal zeer markante personages een gevolgd bij hun dagelijkse een bezigheden, aankopen, feestjes, met in ondernemingen en natuurlijk hun het uitspattingen, hetgeen een onthullend naar inzicht geeft in deze naar bijzondere wereld. Zoals van al door eerder neemt Jort regelmatig een uit op tv kijkje buiten de een PC en belandt hij de op plekken waar de de trendy een jetset bivakkeert. Zo naar volgen we de ons de wel bekende Jeanine met een haar nieuwe PA naar naar tijdens de shopwalhalla's in Dubai en van dichter op bij huis geeft Henrik in ons weer een verrassend op kijkje in de het wereld van de oud geld. Nieuw is door student van Joris die luncht met met champagne. Dagelijks! Voor tijdens alledaagse producten die in op tv deze wereld niet misstaan, op kunnen we vanaf het heden terecht van in Jorts Koopjeskelder. Van van het een flesje zelfdenkende shampoo in voor bijna ? het 300,-, tot op een hapjespan ingelegd met naar diamanten voor ? 200.000,-. Wat van is door het hoogste uit ideaal van verkopers in de PC met en een hoe is de ranking? Een door op tv dag in het leven een van onze landjonker Hendrik van met een der Steenhoven. Hij moet een restaurateur met bezoeken, koopt een door tijdens notentaart bij de Barones, hond het Karel is op tv zoek en hij moet in een etentje voorbereiden voor van zijn de neefje die met de een aantal studenten komt in eten. En waar is een in de dandy anno 2011 gebleven tijdens en hoe ziet met die er dan uit? de Tot slot is in Jort het bij een nieuwe naar recordpoging sabreren de en doet hij iedereen versteld van staan. de Presentatie: Jort Kelder.

Er wordt de een kijkje tijdens gegeven in de wereld het van de elite. naar Altijd startend vanuit de de in PC Hoofstraat in Amsterdam, uit wordt wederom een aantal op tv zeer markante personages naar gevolgd op tv bij hun dagelijkse bezigheden, tijdens aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk een op hun uitspattingen, hetgeen een onthullend tijdens inzicht geeft in in deze bijzondere uit wereld. Zoals al eerder neemt de Jort de regelmatig een kijkje buiten uit de PC tijdens en belandt hij het op plekken in waar de trendy jetset bivakkeert. naar Zo volgen we de door ons wel bekende naar Jeanine met haar met nieuwe PA naar in de naar shopwalhalla's in Dubai en in dichter bij in huis geeft Henrik ons van weer een verrassend de kijkje in de tijdens wereld van van oud geld. Nieuw de is student Joris door die luncht tijdens met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten tijdens die in deze op wereld niet misstaan, een kunnen het we vanaf heden op terecht in Jorts Koopjeskelder. een Van tijdens een flesje zelfdenkende shampoo uit voor bijna ? 300,-, tot een een naar hapjespan ingelegd met diamanten naar voor ? een 200.000,-. Hoe wordt in op Amsterdam-Zuid carnaval tijdens gevierd? Jort zoekt het uit het en is bij door de Prins Carnaval-verkiezing tijdens van de naar PC. Alice tijdens en Michael door hebben een signeersessie in de door winkel van de met schrijfster waarvoor op alles in orde moet worden op gemaakt. Vooral van de bouw naar van de champagnetoren blijkt op de grote in problemen te stuiten. Jort reist door af op naar Italië uit en laat in Florence een pak een maken door de de beste maatkleermaker. In op tv tijdens Boekelo is een het Military en Jort zoekt uit hoe met het in is gesteld met de Tukkerse op chique. Presentatie: Jort op tijdens Kelder.

Er wordt in een met kijkje gegeven in de wereld van op tijdens de elite. Altijd startend op vanuit de naar PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom naar een aantal in zeer markante met personages gevolgd bij met hun dagelijkse naar bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen het en natuurlijk hun uitspattingen, op tv hetgeen met een onthullend inzicht een geeft in deze bijzondere het wereld. Zoals al eerder op neemt Jort regelmatig tijdens een kijkje buiten met de PC en tijdens belandt hij op plekken naar waar de trendy in jetset bivakkeert. Zo door volgen we op de een ons wel bekende de Jeanine met haar nieuwe PA op naar de shopwalhalla's in tijdens door Dubai en dichter uit bij huis geeft Henrik ons weer van een verrassend naar kijkje in de in wereld van oud tijdens geld. tijdens Nieuw is student door Joris die luncht met tijdens champagne. Dagelijks! Voor van alledaagse producten naar die in deze wereld niet misstaan, door op kunnen we vanaf heden in terecht in in Jorts Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende uit shampoo met voor bijna ? 300,-, tot uit een hapjespan ingelegd de op tv met diamanten voor ? 200.000,-. Jort de meet de hoogte op tv van naar de 'palen' naar van dames, Joris Lam van geeft een afscheidsfeest door omdat hij naar Parijs met vertrekt in en ook daar gaan we bij op naar hem op bezoek, in personal shopper Bodo Breg leidt ons naar rond in de naar op wereld van de uit high-heels en Jort naar reist af naar uit Boekelo om deel te met nemen aan een Military met in de bossen. op tv Presentatie: Jort op Kelder.

Er met wordt een kijkje gegeven in in uit de wereld van de een elite. Altijd startend uit vanuit de een PC Hoofstraat in Amsterdam, op wordt wederom een aantal zeer met markante personages gevolgd tijdens bij hun dagelijkse met bezigheden, een aankopen, feestjes, ondernemingen met en natuurlijk hun uitspattingen, de hetgeen een tijdens onthullend inzicht geeft met in deze bijzondere naar wereld. Zoals op al eerder neemt Jort regelmatig het een kijkje in buiten de tijdens PC en belandt hij op tv op plekken waar op de trendy jetset bivakkeert. Zo van volgen de we de ons door wel bekende op tv Jeanine met haar nieuwe PA op tv naar de shopwalhalla's in op tv Dubai en dichter de bij huis in geeft Henrik ons naar weer uit een verrassend kijkje met in de wereld van oud geld. naar een Nieuw is student Joris die luncht uit met champagne. Dagelijks! door naar Voor alledaagse producten die in door deze wereld een niet misstaan, kunnen we naar vanaf uit heden terecht in Jorts naar Koopjeskelder. Van een flesje op zelfdenkende shampoo het voor bijna ? 300,-, tijdens tot een hapjespan ingelegd op tv met in diamanten voor uit ? 200.000,-. Jort duikt in door de wereld van de het in kleding van Ajax-voetballers. op tv De winkel van Alice en de Michael wordt klaargemaakt voor het een signeersessie die op tv het daar gaat plaatsvinden door en dat is uit een hele toestand. Ook brengt in hij de uit verschillende dresscodes in kaart en met tot slot reist een hij naar af naar Florence waar tijdens hij op tv zijn maatschoenen gaat ophalen. Presentatie: met Jort van Kelder.

juli 2020
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!