Programma gemist?

Compilaties. op Damestassen: welke kunnen wel een en welke uit niet. En hoe ziet met de basiscollectie het eruit? We zien Frank en de het Rogier in St. Tropez waar de werkelijk zeer grote het problemen in zijn met hun zwembad. door In Den een Haag bezoeken wij met een winkel met tweedehands uit dure merkkleding en het we reizen het af naar een Military in op tv het gezellige op Boekeloo. Presentatie: Jort het Kelder.

Compilaties. de Een echte op mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie op tv komen daar en waarom. Hendrik van van de naar Steenhoven gaat een dagje door naar het de hoofdstad om nieuwe op schoenen op te kopen met alle gevolgen van door dien. uit Een historisch overzicht een van de kakker door de een jaren heen en met een een test in hoeverre het in mondaine Knokke tijdens voldoet aan de PC-normen. in Presentatie: uit Jort Kelder.

Compilaties. Een met echte mannen-spa een in Amsterdam-Zuid. Wie komen naar daar met en waarom. Hendrik van de Steenhoven uit gaat een het dagje naar de door hoofdstad van om nieuwe schoenen te van kopen met alle tijdens gevolgen van in dien. Een historisch een overzicht van de uit kakker door de jaren heen uit en een test in het hoeverre het het mondaine Knokke voldoet op tv aan van de PC-normen. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Compilaties. In Amsterdan-Zuid met doen de uit inwoners nog weleens (dure) naar miskopen. door Wij gaan op op tv bezoek bij in twee dames die door daar een handeltje naar van hebben gemaakt, wij de volgen twee Haagse op hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens op tv een polo-wedstrijd het in Wassenaar, als je tijdens als uit vrouw mee wil tellen dan op hoort bij je de standaard naar outfit een gay-best-friend. Wij onderzoeken door dit tijdens fenomeen. En Jort gaat op het bezoek bij een met in Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: Jort uit Kelder.

Compilaties. in Een heus biologisch hondendiner gehouden op tv in Amsterdam-Zuid. Jeanine de van van Vliet is samen met op tv haar op tv zakenpartner Marcel en PA Ed uit razend druk uit in Dubai om daar uit vis aan de op tv man naar te brengen en tijdens we gaan jaren terug in de in de tijd in Wassenaar waar een met paarden in en koetsen wordt gereden. Presentatie: in Jort op tv Kelder.

Compilaties. Het op Amsterdam-Zuid op verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam naar organiseert in samen met een op vriendin een heuse op tassenshower ter ere van een de 2.55. Jort onderzoekt tijdens de verschillen door tussen oud op tv en nieuw geld en een wij op volgen de Rotterdamse het zakenvrouw Jeanine van een Vliet in de voorbereidingen van haar in reis naar Dubai op tv waar ze verse in vis gaat proberen op te kopen. van Presentatie: Jort het Kelder.

Compilaties. uit Jort gaat op uit bezoek bij een kapper door zonder schaar, Landjonker Hendrik een van naar der Steenhoven geeft op een muzikaal tijdens soiree en dat vergt de een nodige uit voorbereiding, een smaaktest tijdens in de PC: het proeven mensen het naar verschil tussen twee identieke hapjes gemaakt een uit tijdens ingrediënten met met een enorm prijsverschil en Jort het reist af het naar een maatschoenmaker in van Italië om zijn een nieuwe in schoenen op te halen. van Met rode door zool, dat dan weer naar wel. Presentatie: Jort het Kelder.

Compilaties. door Jort Kelder een onderzoekt samen met de de Ajax-selectie en personal shopper Bodo door Breg de de complexe wereld van door de dresscode's, wij op volgen de nijvere door student Joris Lam tijdens in zijn naar afscheidsetentje in verband met het zijn met vertrek naar Parijs en ook daar het een zoeken wij hem op én geven naar wij inkijk de in de wereld van van het nieuwe netwerken. het op Presentatie: Jort Kelder.

Van mijnwerkerszoon de tot miljonair tijdens en koning van met Ghana. Jort reist af met naar de Ardennen en naar wordt ontvangen op op met het kasteel van deze van bijzondere man. Joris Lam is het even tijdens terug in Amsterdam en van moet 's morgens in heel vroeg op in in verband met een een met studio-opname. Ook laat hij zijn met voeten behandelen door vissen. het Een fles cognac naar van uit ? 18.000,- tijdens en Jort is het in Blaricum op naar het Mosselgala waar de vastgoedman het van het jaar wordt de verkozen. Presentatie: Jort een de Kelder.

We uit hebben de hand weten de te leggen de op nieuwe informatie omtrent op de haardracht de van vrouwen. Samen met naar glamour-kapper Marc Biagio op tv gaat Jort op onderzoek met op tv uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd in om in de in jury te naar zitten van de de mooiste vrouw van Nederland. naar Dan door moet je er natuurlijk het zelf een ook prachtig uitzien en juist dat door heeft op tv nogal wat voeten in aarde. door In de uit koopjeskelder door kunt u weer het genieten van een aantal onbetaalbare aanbiedingen. de En tijdens slot slot duikt Jort op tv in op de wereld van van Champagne, de glamour-drank bij uitstek. van Presentatie: Jort van Kelder.

Er wordt een het kijkje gegeven het in het de wereld van de elite. Altijd van van startend vanuit de PC Hoofstraat in in Amsterdam, wordt wederom op een aantal zeer het markante op tv personages gevolgd bij hun dagelijkse door bezigheden, door aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk de hun het uitspattingen, hetgeen een naar onthullend inzicht geeft het in deze van bijzondere wereld. Zoals al eerder op neemt Jort de regelmatig een kijkje buiten de op PC uit en belandt hij met op plekken waar de trendy op jetset bivakkeert. met Zo met volgen we de ons wel bekende op Jeanine met haar op tv naar nieuwe PA naar de shopwalhalla's de in met Dubai en dichter bij huis geeft het Henrik op tv ons weer de een verrassend kijkje in een de wereld van van oud geld. Nieuw de is student Joris met die luncht met champagne. Dagelijks! van Voor alledaagse producten op tijdens die in deze wereld van niet misstaan, kunnen we vanaf uit een heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van op een flesje met zelfdenkende shampoo voor bijna tijdens ? 300,-, uit tot uit een hapjespan ingelegd van met diamanten voor ? 200.000,-. Hoe van op is het gesteld een met kunst in op Amsterdam-Zuid en wat hebben we zoal uit aan het haakje uit hangen de aan oude meesters. de Jort gaat op bezoek op tv bij de kunstenares in een Zuid op tv van dit moment. Hard work, de op hard play: Jort gaat in op stap op met zakenman Alfred van der Heide. de Er wordt gezeild naar en natuurlijk uitgebreid de gedronken. In de de koopjeskelder hebben door we weer gezellige van aanbiedingen in voor de kleine beurs en van tot slot met zakenvrouw Jeanine van in Vliet die, samen met een haar naar personal assistant Ed en haar op tv twee chihuahua's Chloë in en Chicky, naar Antwerpen tijdens gaat tijdens om de hondjes te laten uit een verzorgen. Presentatie: Jort met Kelder.

Er wordt van een kijkje gegeven in tijdens de door wereld van een de elite. Altijd startend vanuit de op met PC Hoofstraat in een Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer door markante op personages gevolgd bij op hun dagelijkse bezigheden, aankopen, op feestjes, ondernemingen en natuurlijk tijdens hun uitspattingen, hetgeen het een in onthullend inzicht geeft door in deze bijzondere wereld. Zoals naar op tv al eerder neemt door Jort regelmatig een kijkje buiten naar de PC en belandt een hij op op tv plekken waar door de trendy jetset bivakkeert. Zo tijdens volgen een we de ons wel de bekende tijdens Jeanine met haar nieuwe PA naar in de shopwalhalla's met in uit Dubai en dichter bij huis geeft uit tijdens Henrik ons weer in een verrassend kijkje uit in de wereld van oud geld. in door Nieuw is student Joris met die luncht met champagne. Dagelijks! tijdens in Voor alledaagse producten die op tv in deze wereld op niet misstaan, kunnen we de vanaf het heden terecht in Jorts Koopjeskelder. van Van in een flesje zelfdenkende de shampoo voor bijna ? 300,-, tot een een hapjespan ingelegd door met van diamanten voor ? 200.000,-. de Wat is het hoogste op ideaal van naar verkopers in de met PC en hoe is in de ranking? door Een dag in het het het leven van onze landjonker Hendrik het van der de Steenhoven. Hij van moet een restaurateur bezoeken, van koopt een notentaart bij de met het Barones, hond Karel tijdens is zoek en hij uit moet een etentje voorbereiden naar voor zijn neefje op die met op tv een aantal op tv studenten komt eten. En waar in is de de dandy anno een 2011 gebleven en hoe ziet van die er dan van uit? Tot slot is in op tv Jort bij een nieuwe door recordpoging sabreren en naar doet hij een iedereen versteld staan. het Presentatie: Jort Kelder.

Er wordt door een op tv kijkje gegeven in de wereld van een de met elite. Altijd startend tijdens vanuit de PC Hoofstraat door in Amsterdam, de wordt wederom van een aantal zeer markante personages met gevolgd naar bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, met feestjes, ondernemingen en natuurlijk op hun van uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht uit geeft in een deze bijzondere wereld. in Zoals al eerder een neemt van Jort regelmatig een kijkje buiten de in PC en naar belandt hij op plekken van op tv waar de trendy naar jetset bivakkeert. Zo naar volgen we de een ons wel bekende Jeanine met haar met nieuwe PA van naar de shopwalhalla's in uit Dubai op en dichter bij uit huis geeft Henrik van ons weer een verrassend kijkje met in de het wereld van in oud geld. Nieuw een is student Joris die luncht op met het champagne. Dagelijks! Voor door alledaagse producten die in deze met tijdens wereld niet misstaan, door kunnen we vanaf naar heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van met in een flesje zelfdenkende shampoo voor de bijna ? 300,-, tot uit een hapjespan ingelegd door met de diamanten voor ? 200.000,-. Hoe het in wordt in Amsterdam-Zuid carnaval gevierd? in Jort zoekt een het uit en is bij het de Prins een Carnaval-verkiezing van in de PC. Alice op tv en Michael hebben een signeersessie de in op tv de winkel van de naar schrijfster waarvoor alles een in orde met moet worden gemaakt. Vooral naar de bouw van het de champagnetoren blijkt op tv op grote problemen te naar op stuiten. Jort reist af naar Italië de en laat in de Florence een pak met maken het door de beste maatkleermaker. In in op Boekelo is een Military en Jort in zoekt uit hoe door het op tv is gesteld met naar de Tukkerse chique. Presentatie: het Jort het Kelder.

Er een wordt een kijkje het gegeven in de op wereld van de tijdens elite. Altijd startend vanuit uit de PC Hoofstraat de in Amsterdam, door wordt wederom een aantal zeer het markante van personages gevolgd op tv bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, een feestjes, ondernemingen en natuurlijk het hun uitspattingen, hetgeen door een onthullend inzicht met geeft in tijdens deze de bijzondere wereld. Zoals al uit eerder neemt de Jort regelmatig een kijkje het buiten de PC tijdens en belandt het hij op plekken waar de op trendy jetset bivakkeert. het Zo naar volgen we de met ons wel bekende Jeanine door met haar nieuwe PA naar naar de shopwalhalla's op in Dubai de en dichter met bij huis geeft naar Henrik ons weer het een verrassend kijkje in de wereld op tv van oud tijdens geld. van Nieuw is student Joris die op luncht met op champagne. Dagelijks! Voor op tv alledaagse producten die van in deze wereld niet misstaan, uit kunnen we vanaf tijdens heden op tv terecht in Jorts Koopjeskelder. uit Van een flesje zelfdenkende uit shampoo voor bijna van ? 300,-, uit tot een uit hapjespan ingelegd met diamanten tijdens voor een ? 200.000,-. Jort het meet de hoogte van de 'palen' het met van dames, Joris met Lam geeft een afscheidsfeest omdat hij een naar Parijs van vertrekt op tv en ook daar gaan we bij naar hem op met bezoek, personal de shopper Bodo Breg leidt ons van met rond in de wereld van met de high-heels en het Jort reist op tv af naar Boekelo om deel op te nemen aan in een het Military in de bossen. met Presentatie: Jort uit Kelder.

Er door wordt een uit kijkje gegeven in de wereld van op tv de van elite. Altijd startend op tv vanuit de PC Hoofstraat in op tv uit Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer door markante personages gevolgd het bij met hun dagelijkse bezigheden, door aankopen, feestjes, ondernemingen en van natuurlijk naar hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht van op tv geeft in deze bijzondere wereld. Zoals in al eerder naar neemt Jort regelmatig tijdens een kijkje in buiten de PC een en belandt hij met op plekken het waar de trendy jetset naar bivakkeert. Zo volgen we een de ons wel bekende een in Jeanine met haar nieuwe PA in naar de op tv shopwalhalla's in tijdens Dubai en dichter bij uit huis geeft Henrik ons de weer een verrassend kijkje het in op de wereld van oud het geld. een Nieuw is student tijdens Joris die luncht met met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten op tv die in het deze wereld naar niet misstaan, een kunnen we vanaf op heden terecht in Jorts het Koopjeskelder. Van een flesje met zelfdenkende shampoo voor in bijna de ? 300,-, tot een hapjespan op ingelegd op tv met diamanten voor ? 200.000,-. de Jort duikt in de uit wereld van op tv de kleding van door Ajax-voetballers. De het winkel van Alice en Michael uit wordt klaargemaakt de voor een signeersessie het die daar uit gaat plaatsvinden en dat is het een hele toestand. een Ook een brengt hij de met verschillende dresscodes in het kaart en tot van slot reist hij af naar met Florence uit waar hij zijn maatschoenen op tv gaat op ophalen. Presentatie: Jort uit Kelder.

april 2018
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord