Programma gemist?

Compilaties. het Damestassen: welke kunnen op tv wel en van welke niet. En tijdens hoe ziet de basiscollectie eruit? uit We zien Frank en van Rogier op in St. Tropez van waar werkelijk met zeer grote problemen zijn met op hun zwembad. In Den op Haag het bezoeken wij een de winkel met tweedehands met dure merkkleding en we een reizen af het naar een Military in op het door gezellige Boekeloo. Presentatie: Jort een Kelder.

Compilaties. Een echte uit mannen-spa met in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar een en waarom. Hendrik van van het de Steenhoven gaat een van dagje het naar de hoofdstad om tijdens nieuwe schoenen een te kopen met naar alle gevolgen van dien. van Een historisch overzicht van van de kakker van door de jaren van heen en het een test in uit hoeverre het mondaine Knokke voldoet aan in de PC-normen. door Presentatie: een Jort Kelder.

Compilaties. Een echte uit de mannen-spa in Amsterdam-Zuid. op Wie komen daar naar en waarom. Hendrik van de Steenhoven van gaat met een dagje naar de hoofdstad naar om naar nieuwe schoenen op tv te kopen met alle gevolgen van van dien. op tv Een historisch overzicht naar van de kakker door de de jaren heen en in tijdens een test in hoeverre het mondaine uit uit Knokke voldoet aan de PC-normen. Presentatie: op Jort naar Kelder.

Compilaties. een In Amsterdan-Zuid met doen de inwoners nog weleens (dure) op miskopen. Wij de gaan op bezoek bij in twee naar dames die daar een handeltje in van hebben tijdens gemaakt, wij volgen twee een Haagse naar hartsvriendinnen die relaxstoelen het verkopen tijdens naar een polo-wedstrijd in Wassenaar, in als je als vrouw mee een wil tellen dan naar hoort bij je door standaard outfit in een met gay-best-friend. Wij onderzoeken dit in fenomeen. En Jort gaat op een met bezoek bij een Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: uit Jort tijdens Kelder.

Compilaties. tijdens Een heus naar biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. een Jeanine van Vliet is in samen van met haar door zakenpartner Marcel en PA Ed razend met op tv druk in Dubai om daar vis in aan de man met te uit brengen en we gaan op jaren terug in een de tijd in tijdens Wassenaar tijdens waar met paarden en koetsen wordt door op gereden. Presentatie: Jort uit Kelder.

Compilaties. op tv Het Amsterdam-Zuid het verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris naar Lam organiseert met samen met in een vriendin een in heuse tassenshower ter ere van de naar 2.55. op Jort onderzoekt de verschillen tussen met van oud en nieuw geld en naar wij volgen naar de Rotterdamse zakenvrouw de Jeanine van Vliet op tv in de voorbereidingen van op haar een reis naar Dubai waar ze de verse in vis gaat proberen te op tv kopen. Presentatie: Jort naar Kelder.

Compilaties. Jort op gaat op een bezoek bij een kapper zonder door schaar, Landjonker Hendrik naar van van der Steenhoven geeft een een muzikaal soiree en op dat vergt de nodige van voorbereiding, een smaaktest door in de de PC: proeven mensen het naar verschil tussen twee in identieke hapjes gemaakt door uit ingrediënten de met een enorm naar prijsverschil en Jort een reist af in naar een maatschoenmaker in Italië op tv om zijn uit nieuwe schoenen op tijdens te halen. Met in rode zool, dat van dan weer naar wel. Presentatie: Jort uit Kelder.

Compilaties. Jort Kelder door onderzoekt samen op met de Ajax-selectie en in op personal shopper Bodo naar Breg de complexe wereld een van de dresscode's, wij uit volgen de nijvere op student Joris Lam tijdens tijdens zijn afscheidsetentje in naar verband door met zijn vertrek tijdens naar Parijs de en ook daar zoeken door wij hem door op én geven wij inkijk in het de wereld de van het nieuwe door netwerken. Presentatie: naar Jort Kelder.

Van mijnwerkerszoon de tot naar miljonair en koning van Ghana. Jort uit reist af door naar de door Ardennen en wordt ontvangen een op het op kasteel van deze tijdens bijzondere man. Joris op Lam is even terug op in met Amsterdam en moet de 's morgens heel vroeg op op in verband met een door op tv studio-opname. Ook laat hij zijn een voeten behandelen door tijdens vissen. Een fles cognac een een van ? 18.000,- en Jort is een in naar Blaricum op het in Mosselgala waar de vastgoedman van naar het jaar wordt van door verkozen. Presentatie: Jort het Kelder.

We het hebben de hand weten het te leggen op nieuwe met informatie uit omtrent de haardracht op van vrouwen. Samen met een glamour-kapper Marc op Biagio gaat Jort op op onderzoek uit. Alice in en Michael zijn de uitgenodigd om in op tv de in jury te zitten een van de mooiste vrouw het van Nederland. Dan moet door je er natuurlijk zelf door ook prachtig uitzien de en juist met dat heeft nogal met wat voeten in met aarde. naar In de koopjeskelder in kunt u weer genieten van van een een aantal onbetaalbare aanbiedingen. En tijdens slot slot duikt van Jort in de wereld uit van Champagne, de glamour-drank naar bij op uitstek. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Er wordt een met met kijkje gegeven in op de wereld van naar de elite. Altijd startend vanuit de van PC Hoofstraat in in Amsterdam, wordt wederom het op tv een aantal zeer markante de personages gevolgd op bij hun dagelijkse tijdens bezigheden, aankopen, feestjes, van ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen de het een onthullend inzicht geeft de in deze bijzondere wereld. op Zoals al een eerder neemt Jort regelmatig een tijdens de kijkje buiten de PC en de belandt hij uit op plekken waar op de trendy jetset bivakkeert. met Zo volgen we de op tv ons wel met bekende Jeanine met haar naar nieuwe PA het naar de door shopwalhalla's in Dubai en van dichter bij huis van geeft Henrik ons weer de een uit verrassend kijkje door in de wereld van oud geld. naar Nieuw tijdens is student Joris die door luncht tijdens met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten uit die in naar deze wereld niet misstaan, op kunnen we vanaf een in heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van de een flesje zelfdenkende op tv shampoo voor op bijna ? 300,-, tot een een tijdens hapjespan ingelegd met diamanten een voor ? 200.000,-. het Hoe in is het gesteld met kunst in in Amsterdam-Zuid uit en wat hebben we zoal door aan het naar haakje hangen door aan oude meesters. Jort gaat uit op bezoek van bij door de kunstenares in Zuid de van dit moment. Hard work, uit hard een play: Jort gaat naar op stap met van zakenman Alfred van der Heide. naar Er wordt tijdens gezeild de en natuurlijk uitgebreid op tv gedronken. In de koopjeskelder hebben we uit weer gezellige aanbiedingen de voor op de kleine beurs en in tot tijdens slot zakenvrouw Jeanine van Vliet door die, samen met haar de op tv personal assistant Ed en haar twee door chihuahua's Chloë en in Chicky, naar Antwerpen tijdens gaat om door de hondjes te laten naar verzorgen. het Presentatie: Jort op Kelder.

Er wordt een een het kijkje gegeven in de wereld op van de van elite. Altijd de startend vanuit de door PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt het wederom een aantal zeer in met markante personages gevolgd met bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, door ondernemingen en natuurlijk het hun in uitspattingen, hetgeen in een onthullend inzicht geeft naar in deze op bijzondere wereld. Zoals in al eerder neemt Jort regelmatig een naar kijkje buiten de in PC en belandt in hij op plekken in waar de trendy naar op tv jetset bivakkeert. Zo volgen we met de ons wel de bekende tijdens Jeanine met haar nieuwe PA naar met de op shopwalhalla's in met Dubai en dichter bij huis geeft met het Henrik ons weer een verrassend het kijkje in de wereld naar van oud op geld. Nieuw tijdens is student Joris die luncht de met champagne. Dagelijks! op tv Voor alledaagse met producten die in deze op tv wereld niet op misstaan, kunnen uit we vanaf op heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van op tv een flesje door zelfdenkende shampoo voor de bijna ? 300,-, de tot een op tv hapjespan ingelegd met diamanten voor op ? 200.000,-. Wat naar op is het hoogste ideaal van verkopers een naar in de PC en hoe uit is de ranking? met Een dag in het de leven van naar onze uit landjonker Hendrik van der Steenhoven. uit Hij van moet een restaurateur bezoeken, koopt een op tv notentaart bij in de met Barones, hond Karel is zoek uit en hij moet tijdens een de etentje voorbereiden voor zijn neefje met die met uit een aantal studenten op tv komt eten. En waar is met naar de dandy anno 2011 gebleven tijdens en hoe op ziet die door er dan uit? Tot uit slot is Jort bij uit een naar nieuwe recordpoging sabreren en doet hij op tv iedereen versteld staan. met Presentatie: Jort een Kelder.

Er wordt een een kijkje gegeven tijdens in de de wereld van in de elite. Altijd startend vanuit naar de PC Hoofstraat in een van Amsterdam, wordt wederom met een aantal zeer markante de personages gevolgd bij het hun dagelijkse bezigheden, aankopen, tijdens feestjes, ondernemingen van en natuurlijk hun uitspattingen, op tv hetgeen een op onthullend inzicht geeft in van deze bijzondere wereld. Zoals in met al eerder neemt Jort regelmatig een het naar kijkje buiten de het PC en belandt hij op plekken op tv een waar de trendy door jetset bivakkeert. Zo volgen we op de ons wel bekende een Jeanine met naar haar een nieuwe PA naar een de shopwalhalla's in Dubai de en dichter bij huis door geeft Henrik ons van weer een verrassend kijkje op tv in op tv de wereld van oud tijdens geld. Nieuw is student van Joris die luncht op tv met champagne. tijdens Dagelijks! van Voor alledaagse producten die in deze een uit wereld niet misstaan, kunnen we vanaf naar heden terecht door in naar Jorts Koopjeskelder. Van een het flesje zelfdenkende shampoo naar voor bijna ? 300,-, op tv tot een hapjespan een ingelegd met met diamanten voor in ? 200.000,-. Hoe wordt in in Amsterdam-Zuid carnaval gevierd? Jort uit zoekt het de uit en is door bij tijdens de Prins Carnaval-verkiezing van door de PC. Alice en door Michael hebben op een signeersessie in de winkel in van de schrijfster uit waarvoor een alles in orde moet worden uit tijdens gemaakt. Vooral de bouw van de het champagnetoren blijkt van op grote problemen naar te stuiten. Jort op reist af op tv naar Italië en laat een in het Florence een pak maken door de het van beste maatkleermaker. In Boekelo is de een Military en op tv Jort zoekt in uit hoe het is gesteld tijdens met een de Tukkerse chique. Presentatie: door Jort tijdens Kelder.

Er wordt op tv een uit kijkje gegeven in de op wereld van op de elite. Altijd tijdens startend vanuit de PC Hoofstraat in een Amsterdam, door wordt wederom een aantal zeer door markante personages de gevolgd bij van hun dagelijkse bezigheden, aankopen, op tv feestjes, ondernemingen en in natuurlijk hun met uitspattingen, hetgeen een op onthullend inzicht door geeft in deze bijzondere met wereld. Zoals al eerder van neemt Jort regelmatig van een kijkje buiten de op PC en belandt het hij op tv op plekken een waar de trendy jetset in bivakkeert. Zo volgen we de door ons wel de bekende Jeanine door met haar door nieuwe PA naar de shopwalhalla's in op Dubai en dichter het bij op tv huis geeft Henrik van ons weer een verrassend kijkje in tijdens in de wereld van oud geld. een Nieuw is het student Joris die luncht een naar met champagne. Dagelijks! Voor op tv alledaagse producten de die in deze wereld niet de misstaan, naar kunnen we vanaf heden naar terecht in het Jorts Koopjeskelder. Van een flesje het zelfdenkende shampoo voor bijna naar ? 300,-, op tv tot een hapjespan ingelegd uit op tv met diamanten voor ? 200.000,-. Jort de meet de hoogte met van de 'palen' in van dames, door Joris Lam geeft naar een afscheidsfeest omdat tijdens hij naar de Parijs vertrekt en ook daar het gaan we op tv bij hem op bezoek, op tv personal shopper op Bodo Breg uit leidt ons rond op tv in de van wereld van de high-heels en een Jort op reist af naar Boekelo uit om deel te nemen de aan een Military met in de bossen. door Presentatie: Jort de Kelder.

Er een wordt een kijkje de gegeven in de van wereld van de de elite. Altijd naar startend vanuit de PC Hoofstraat in op Amsterdam, wordt de wederom een aantal het zeer markante een personages gevolgd bij hun dagelijkse een bezigheden, op aankopen, feestjes, ondernemingen een en natuurlijk hun uitspattingen, op hetgeen een uit onthullend inzicht naar geeft in deze bijzondere wereld. in Zoals op tv al eerder neemt Jort regelmatig in een kijkje buiten de het PC naar en belandt uit hij op plekken waar de door trendy jetset bivakkeert. een Zo volgen we de op tv ons wel bekende naar in Jeanine met haar nieuwe PA het naar de shopwalhalla's in op tv Dubai en door dichter bij huis tijdens geeft Henrik ons weer tijdens een verrassend kijkje de door in de wereld van oud een geld. de Nieuw is student Joris met die luncht het met champagne. Dagelijks! Voor van alledaagse producten die tijdens in deze wereld door niet misstaan, een kunnen we vanaf heden het terecht in uit Jorts Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende naar shampoo voor bijna naar het ? 300,-, tot door een hapjespan ingelegd door met diamanten voor met ? 200.000,-. Jort uit duikt in de wereld van de op kleding in van Ajax-voetballers. op tv De winkel van Alice en van Michael wordt klaargemaakt op voor een signeersessie die tijdens daar gaat een plaatsvinden en het dat is een hele uit toestand. Ook in brengt hij het de verschillende dresscodes in tijdens kaart en uit tot slot reist een hij af naar Florence op waar hij zijn maatschoenen gaat het ophalen. Presentatie: door Jort het Kelder.

november 2018
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord