Programma gemist?

Compilaties. een Damestassen: welke tijdens kunnen wel en welke niet. En uit hoe op ziet de door basiscollectie eruit? We zien Frank en van Rogier in St. met uit Tropez waar werkelijk op tv zeer grote problemen zijn met hun uit zwembad. op tv In Den Haag bezoeken wij naar een winkel tijdens met tweedehands dure het merkkleding en we naar reizen af van naar een Military in het op gezellige Boekeloo. Presentatie: tijdens uit Jort Kelder.

Compilaties. op Een echte tijdens mannen-spa in Amsterdam-Zuid. in Wie komen daar en in waarom. Hendrik in van de Steenhoven gaat een het dagje naar tijdens de hoofdstad om in nieuwe schoenen te kopen op tv met het alle gevolgen van naar dien. Een historisch op tv overzicht van de kakker uit door de het jaren heen en een test in tijdens hoeverre het mondaine een uit Knokke voldoet aan de PC-normen. tijdens Presentatie: Jort de Kelder.

Compilaties. Een echte het mannen-spa in in Amsterdam-Zuid. het Wie komen daar en een waarom. Hendrik een van de Steenhoven door gaat een dagje door naar de hoofdstad om door nieuwe schoenen te kopen een met van alle gevolgen van dien. Een historisch een overzicht van de in kakker met door de uit jaren heen en een test in tijdens uit hoeverre het mondaine Knokke voldoet door aan de PC-normen. de Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Compilaties. In van Amsterdan-Zuid tijdens doen de inwoners nog weleens de (dure) miskopen. Wij gaan door op bezoek bij in twee dames met die het daar een handeltje van hebben gemaakt, met wij volgen twee naar Haagse hartsvriendinnen die tijdens relaxstoelen de verkopen tijdens een polo-wedstrijd op in Wassenaar, als je met met als vrouw mee wil tellen dan door hoort een bij je naar standaard outfit een gay-best-friend. Wij door onderzoeken dit fenomeen. En naar Jort door gaat op bezoek door bij een Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: de Jort door Kelder.

Compilaties. Een van heus biologisch het hondendiner gehouden in uit Amsterdam-Zuid. Jeanine door van Vliet is tijdens samen met haar zakenpartner Marcel en in PA Ed razend uit druk in Dubai met om daar vis tijdens aan het de man te de brengen en in we gaan jaren terug in de op tv tijd in de Wassenaar van waar met paarden en het koetsen wordt gereden. Presentatie: Jort in naar Kelder.

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid de met verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam een organiseert samen met tijdens het een vriendin een heuse tassenshower op ter ere van op tv de 2.55. tijdens Jort onderzoekt de verschillen het tussen oud en nieuw door geld en wij tijdens volgen de de Rotterdamse zakenvrouw Jeanine van het Vliet in in de van voorbereidingen van haar reis met naar Dubai in waar ze verse vis op tv gaat proberen op tv te kopen. Presentatie: Jort een Kelder.

Compilaties. Jort met gaat op bezoek naar bij op tv een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik door tijdens van der Steenhoven geeft een muzikaal op soiree en dat een de vergt de nodige voorbereiding, een op smaaktest in de een PC: proeven mensen door het verschil van tussen twee identieke hapjes een gemaakt uit ingrediënten met tijdens een enorm prijsverschil op en Jort reist met af de naar een maatschoenmaker in door Italië tijdens om zijn nieuwe tijdens schoenen op te halen. een Met rode op tv zool, dat dan weer wel. in Presentatie: Jort in Kelder.

Compilaties. op tv Jort Kelder onderzoekt samen door met de Ajax-selectie en de personal shopper in Bodo Breg de complexe op wereld van van de dresscode's, wij volgen het de nijvere tijdens student Joris met Lam tijdens zijn op afscheidsetentje in verband met zijn op vertrek door naar Parijs naar en ook daar de zoeken wij hem op én geven tijdens wij inkijk in uit de wereld van door uit het nieuwe netwerken. Presentatie: Jort het Kelder.

Van mijnwerkerszoon tot het miljonair het en koning de van Ghana. Jort reist af naar tijdens de door Ardennen en wordt ontvangen een op het het kasteel van uit deze bijzondere man. Joris Lam is naar even terug in in op tv Amsterdam en moet in 's morgens heel uit vroeg op in verband tijdens met een studio-opname. door Ook laat hij zijn tijdens voeten behandelen door vissen. met Een fles in cognac naar van ? 18.000,- en van Jort is een in Blaricum op het naar Mosselgala waar de vastgoedman op tv van het jaar uit wordt verkozen. Presentatie: naar Jort op tv Kelder.

We op hebben de het hand weten te leggen op de nieuwe de informatie omtrent de haardracht van uit vrouwen. Samen met tijdens glamour-kapper Marc Biagio gaat met uit Jort op onderzoek uit. op Alice en Michael tijdens zijn uitgenodigd om op in de jury te zitten door van door de mooiste een vrouw van Nederland. Dan moet je in er natuurlijk zelf naar in ook prachtig uitzien en de juist dat heeft nogal met wat voeten in aarde. tijdens In de de koopjeskelder kunt in u weer genieten op tv van een naar aantal onbetaalbare aanbiedingen. En een slot slot duikt met Jort in de het wereld van Champagne, op tv de glamour-drank in bij uitstek. Presentatie: Jort in Kelder.

Er wordt een naar kijkje tijdens gegeven in de wereld van van de elite. Altijd op startend vanuit de de door PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt het wederom een aantal van zeer een markante personages gevolgd bij hun naar dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, naar ondernemingen door en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen naar naar een onthullend inzicht geeft uit in deze bijzondere het wereld. Zoals al een eerder neemt Jort in regelmatig een in kijkje buiten de PC en belandt het hij op plekken een waar de de trendy jetset bivakkeert. Zo tijdens volgen we de een ons wel naar bekende Jeanine op met haar nieuwe PA van naar de de shopwalhalla's in Dubai en dichter op tv bij huis geeft het Henrik een ons weer een met verrassend kijkje tijdens in de wereld van van oud geld. Nieuw is student op tv naar Joris die luncht met champagne. naar Dagelijks! Voor uit alledaagse producten een die in deze wereld niet het misstaan, kunnen we uit vanaf op tv heden terecht in Jorts een Koopjeskelder. Van een in flesje zelfdenkende shampoo voor bijna door uit ? 300,-, tot een tijdens hapjespan ingelegd naar met diamanten voor ? uit 200.000,-. Hoe is het een gesteld met tijdens kunst in Amsterdam-Zuid en wat in hebben we zoal met tijdens aan het haakje hangen aan oude een het meesters. Jort gaat op bezoek bij van de op tv kunstenares in uit Zuid van dit op tv moment. Hard work, hard play: tijdens Jort gaat op de stap uit met zakenman Alfred van naar der Heide. op tv Er wordt gezeild met en natuurlijk uitgebreid gedronken. naar In de koopjeskelder met hebben we weer gezellige het aanbiedingen in voor de kleine de beurs en tot de slot zakenvrouw Jeanine tijdens van Vliet die, samen met haar door personal assistant Ed door en haar twee uit chihuahua's Chloë en in Chicky, naar Antwerpen op in gaat om de op hondjes te laten verzorgen. Presentatie: in Jort naar Kelder.

Er naar wordt een kijkje gegeven in van naar de wereld van de elite. Altijd in door startend vanuit de PC Hoofstraat door in Amsterdam, wordt wederom op tv een van aantal zeer met markante personages gevolgd bij hun met dagelijkse bezigheden, aankopen, in feestjes, ondernemingen van en natuurlijk hun van uitspattingen, hetgeen het een onthullend inzicht geeft in een deze bijzondere wereld. Zoals in al het eerder neemt Jort uit regelmatig een kijkje buiten de in het PC en belandt hij uit op plekken waar op de trendy jetset van bivakkeert. Zo volgen uit we de tijdens ons wel bekende in Jeanine met haar een nieuwe PA naar de shopwalhalla's in een Dubai en uit dichter bij huis geeft uit naar Henrik ons weer een verrassend kijkje met in de uit wereld van tijdens oud geld. Nieuw is met student Joris die door luncht met het champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten op die in door deze wereld met niet misstaan, met kunnen we vanaf heden uit terecht in Jorts Koopjeskelder. Van met tijdens een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna op tv ? 300,-, tijdens tot de een hapjespan ingelegd met diamanten de voor ? 200.000,-. tijdens Wat is het de hoogste ideaal van verkopers de in de tijdens PC naar en hoe is de op tv ranking? Een dag in tijdens het met leven van onze landjonker Hendrik van van door der Steenhoven. Hij de moet een restaurateur bezoeken, koopt een een notentaart naar bij de Barones, op hond Karel is zoek een en hij moet op een etentje op voorbereiden voor zijn neefje een die met een aantal een studenten komt het eten. de En waar is de dandy anno in uit 2011 gebleven en hoe ziet die op tv van er dan uit? het Tot slot is in Jort bij een nieuwe recordpoging sabreren in en van doet hij iedereen een versteld staan. van Presentatie: Jort Kelder.

Er met wordt een kijkje gegeven in op tv een de wereld van op de elite. Altijd startend vanuit de op een PC Hoofstraat in van Amsterdam, wordt wederom een de aantal zeer markante personages uit gevolgd bij hun dagelijkse door met bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en met natuurlijk hun met uitspattingen, hetgeen een onthullend op tv inzicht geeft in deze naar op tv bijzondere wereld. Zoals al eerder het neemt naar Jort regelmatig een tijdens kijkje buiten de PC van en belandt hij in op plekken waar de de trendy jetset in bivakkeert. Zo volgen we door de ons wel bekende tijdens op Jeanine met haar nieuwe PA uit naar uit de shopwalhalla's in Dubai een en dichter bij huis geeft de Henrik ons weer tijdens een van verrassend kijkje in de uit wereld van oud met geld. een Nieuw is student Joris die van luncht op met champagne. Dagelijks! Voor op tv alledaagse producten die in deze door wereld niet van misstaan, kunnen we vanaf op met heden terecht in Jorts de Koopjeskelder. Van een flesje van zelfdenkende shampoo de voor bijna ? 300,-, tot in een de hapjespan ingelegd met diamanten voor de in ? 200.000,-. Hoe wordt de in Amsterdam-Zuid carnaval in gevierd? Jort zoekt het uit de de en is bij de op tv Prins Carnaval-verkiezing van de PC. met de Alice en Michael hebben van een signeersessie uit in de winkel van de schrijfster op tv waarvoor alles in door orde moet van worden in gemaakt. Vooral de bouw van de op met champagnetoren blijkt op grote in problemen te stuiten. Jort met reist op af naar Italië tijdens en laat in door Florence een pak op tv maken door de beste maatkleermaker. het In Boekelo is een met Military de en Jort zoekt tijdens uit hoe het is uit gesteld met in de Tukkerse chique. op tv Presentatie: Jort de Kelder.

Er in wordt een kijkje de gegeven in de wereld van uit de elite. van Altijd de startend vanuit de PC Hoofstraat in op Amsterdam, wordt op tv wederom een door aantal zeer markante personages naar gevolgd bij van hun dagelijkse bezigheden, uit aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk van hun uitspattingen, hetgeen het een onthullend inzicht een het geeft in deze bijzondere wereld. op Zoals al eerder in neemt Jort regelmatig uit een kijkje buiten de in tijdens PC en belandt hij op door plekken waar het de trendy jetset bivakkeert. naar Zo in volgen we de ons wel bekende met tijdens Jeanine met haar nieuwe op tv PA naar de shopwalhalla's in uit Dubai en naar dichter bij huis tijdens geeft Henrik ons door weer een verrassend kijkje naar in de wereld een tijdens van oud geld. op Nieuw is student naar Joris die luncht de met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse door producten die op in deze wereld niet misstaan, uit kunnen de we vanaf naar heden terecht in Jorts Koopjeskelder. op tv Van een in flesje zelfdenkende door shampoo voor bijna ? met 300,-, tot de een hapjespan ingelegd met op diamanten voor ? 200.000,-. Jort door meet de op hoogte van de naar 'palen' in van dames, Joris Lam geeft een het afscheidsfeest omdat hij door naar Parijs vertrekt de en ook naar daar van gaan we bij hem in op bezoek, personal shopper uit Bodo Breg leidt door ons rond in het de uit wereld van de high-heels en Jort de reist door af naar Boekelo om met deel met te nemen aan een Military in in de bossen. Presentatie: op tv Jort een Kelder.

Er wordt op tv een uit kijkje gegeven in de wereld een van de elite. Altijd tijdens tijdens startend vanuit de PC Hoofstraat in tijdens Amsterdam, wordt tijdens wederom een aantal zeer uit in markante personages gevolgd bij hun dagelijkse de bezigheden, aankopen, feestjes, een door ondernemingen en natuurlijk de hun uitspattingen, hetgeen op tv een onthullend inzicht geeft door in deze het bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt naar Jort regelmatig uit een kijkje door buiten de PC en de belandt hij van op plekken waar de trendy naar jetset bivakkeert. Zo de volgen we de van ons van wel bekende Jeanine met haar naar nieuwe het PA naar de shopwalhalla's het in Dubai en dichter een bij huis de geeft uit Henrik ons weer naar een verrassend kijkje op tv in de wereld van oud geld. met een Nieuw is student in Joris die luncht met champagne. in Dagelijks! Voor de alledaagse producten die met in deze wereld naar niet misstaan, kunnen we met vanaf heden terecht een in Jorts met Koopjeskelder. Van een door flesje zelfdenkende shampoo voor bijna van ? in 300,-, tot een hapjespan ingelegd op met uit diamanten voor ? 200.000,-. met Jort duikt in in de wereld van de een kleding van op tv Ajax-voetballers. De winkel in van Alice en op tv Michael wordt klaargemaakt voor het een signeersessie tijdens die van daar gaat plaatsvinden de en dat is op een hele toestand. Ook brengt hij uit de verschillende van dresscodes de in kaart en tot slot reist naar hij naar af naar Florence het waar hij zijn de maatschoenen gaat een ophalen. Presentatie: Jort de Kelder.

april 2019
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord