Programma gemist?

Compilaties. door Damestassen: welke kunnen wel op en de welke niet. En hoe van ziet de basiscollectie eruit? naar We zien Frank en uit de Rogier in St. Tropez waar werkelijk naar zeer naar grote problemen zijn met door hun zwembad. naar In Den Haag bezoeken wij naar een winkel met uit tweedehands dure van merkkleding en we het reizen af naar uit een Military in door het gezellige op Boekeloo. Presentatie: de Jort Kelder.

Compilaties. Een op tv echte mannen-spa in op tv Amsterdam-Zuid. met Wie komen daar en naar waarom. Hendrik van de door Steenhoven gaat een dagje een naar de hoofdstad met op tv om nieuwe schoenen te kopen met met alle gevolgen de van dien. Een in historisch overzicht van de op kakker door de door jaren heen en in een test door in hoeverre het in mondaine een Knokke voldoet aan de met PC-normen. Presentatie: door Jort Kelder.

Compilaties. Een echte op tv mannen-spa in Amsterdam-Zuid. een Wie van komen daar en de waarom. Hendrik in van de Steenhoven gaat met een dagje naar de hoofdstad van om nieuwe uit schoenen te kopen tijdens met alle gevolgen naar van dien. Een historisch uit overzicht van in de kakker door een de jaren heen en op een test in met hoeverre naar het mondaine met Knokke voldoet aan van de PC-normen. Presentatie: een Jort Kelder.

Compilaties. de In Amsterdan-Zuid doen de door inwoners nog weleens naar (dure) miskopen. Wij gaan door op bezoek in bij twee dames in die daar een door handeltje een van hebben gemaakt, wij volgen twee van Haagse hartsvriendinnen door die relaxstoelen verkopen tijdens het van een polo-wedstrijd in de Wassenaar, als je als door vrouw mee wil tellen tijdens dan in hoort bij je op standaard outfit een het gay-best-friend. Wij onderzoeken dit uit fenomeen. En Jort gaat op in in bezoek bij een door Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: Jort het Kelder.

Compilaties. het Een heus biologisch van hondendiner gehouden een in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet op tv is samen met het haar zakenpartner naar Marcel en PA door Ed razend door druk in Dubai om een daar vis een aan de man te brengen en in we op gaan jaren terug uit in de op tv tijd in Wassenaar waar met in paarden en uit koetsen wordt gereden. Presentatie: Jort naar het Kelder.

Compilaties. naar Het Amsterdam-Zuid een verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. op Joris Lam organiseert op tv samen met een vriendin een op tv heuse tassenshower tijdens ter ere van de tijdens 2.55. Jort onderzoekt een de de verschillen tussen oud en nieuw de geld en naar wij volgen de tijdens Rotterdamse zakenvrouw Jeanine in van Vliet in door de voorbereidingen de van haar het reis naar Dubai waar ze verse met tijdens vis gaat proberen een te kopen. Presentatie: de Jort Kelder.

Compilaties. tijdens Jort gaat op bezoek bij van een met kapper zonder de schaar, Landjonker Hendrik met van der Steenhoven geeft een tijdens muzikaal soiree en op dat met vergt de nodige voorbereiding, een op tv smaaktest in tijdens de PC: proeven mensen het van verschil tussen twee op tv identieke hapjes het gemaakt door uit ingrediënten met een enorm een prijsverschil en Jort met reist af naar een de maatschoenmaker in van Italië op tv om zijn nieuwe schoenen het op te naar halen. Met rode zool, uit dat dan door weer wel. Presentatie: Jort op Kelder.

Compilaties. op tv Jort Kelder met onderzoekt samen met de Ajax-selectie uit en personal shopper Bodo in Breg van de complexe wereld van de de in dresscode's, wij volgen de het nijvere student van Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in in verband met van zijn in vertrek naar Parijs en in ook daar zoeken met wij hem op én geven tijdens wij op tv inkijk in de wereld op van naar het nieuwe netwerken. Presentatie: Jort een Kelder.

Van mijnwerkerszoon tot een miljonair met en koning op van Ghana. Jort reist in af naar de op Ardennen en wordt ontvangen tijdens op het op tv kasteel van deze bijzondere op tv man. Joris met Lam is even terug met in Amsterdam in en moet 's morgens heel een een vroeg op in verband door met een in studio-opname. Ook laat hij tijdens zijn voeten een behandelen door vissen. met Een fles cognac de van ? 18.000,- met en Jort is in door Blaricum op het Mosselgala in waar door de vastgoedman van het jaar wordt door verkozen. Presentatie: Jort in de Kelder.

We hebben de de hand weten te door leggen op nieuwe naar informatie op tv omtrent de haardracht op van vrouwen. door Samen met glamour-kapper op Marc Biagio gaat Jort uit op onderzoek uit. naar Alice en Michael zijn tijdens uitgenodigd om in de op tv jury tijdens te zitten van de mooiste een vrouw van van Nederland. Dan een moet je er naar natuurlijk zelf ook een prachtig uitzien en juist de dat heeft nogal in wat voeten in met aarde. In door de koopjeskelder kunt u op tv weer genieten uit van een aantal onbetaalbare het aanbiedingen. En slot slot de duikt Jort in op in de wereld van Champagne, in de glamour-drank bij uitstek. Presentatie: op tv Jort met Kelder.

Er wordt van een kijkje gegeven het in de wereld van op de tijdens elite. Altijd startend van vanuit de PC Hoofstraat in met Amsterdam, wordt een wederom een aantal met zeer markante personages gevolgd op bij hun op dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, een uit ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, naar hetgeen een onthullend uit inzicht geeft naar in deze bijzondere het wereld. Zoals al eerder neemt tijdens Jort een regelmatig een kijkje buiten de de PC tijdens en belandt hij op plekken een waar de trendy op tv jetset bivakkeert. uit Zo volgen we de op ons wel bekende uit Jeanine de met haar het nieuwe PA naar de shopwalhalla's in uit Dubai en uit dichter bij huis geeft van Henrik ons weer het een verrassend kijkje van in de wereld van van oud het geld. Nieuw is met student Joris die luncht een met champagne. Dagelijks! uit Voor op tv alledaagse producten die tijdens in deze wereld op tv niet misstaan, kunnen we naar vanaf heden op terecht in Jorts Koopjeskelder. de Van een flesje zelfdenkende in shampoo voor het bijna ? 300,-, op tot een door hapjespan ingelegd met diamanten door voor ? van 200.000,-. Hoe is de het gesteld met op kunst in Amsterdam-Zuid en door wat hebben we zoal in aan het haakje een op hangen aan oude meesters. Jort op tv gaat op in bezoek bij de kunstenares in tijdens Zuid van uit dit moment. het Hard work, in hard play: Jort gaat op stap door tijdens met zakenman Alfred van der Heide. in Er wordt de gezeild en natuurlijk in uitgebreid naar gedronken. In de koopjeskelder met hebben we weer gezellige het aanbiedingen voor de in kleine beurs een en tot slot zakenvrouw een Jeanine een van Vliet die, samen uit met haar personal in assistant Ed en haar een twee chihuahua's op Chloë en een Chicky, naar Antwerpen gaat in om de met hondjes te laten met verzorgen. Presentatie: Jort door Kelder.

Er wordt tijdens een de kijkje gegeven in de wereld tijdens van op tv de elite. Altijd startend vanuit de van uit PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom tijdens een aantal zeer de markante naar personages gevolgd bij hun dagelijkse in bezigheden, aankopen, feestjes, het ondernemingen en natuurlijk op tv hun uitspattingen, hetgeen door een onthullend in inzicht geeft een in deze uit bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt de naar Jort regelmatig een kijkje uit buiten de het PC en belandt door hij op plekken waar de trendy tijdens jetset bivakkeert. Zo in volgen op we de ons wel door bekende Jeanine met haar op nieuwe PA naar op tv op de shopwalhalla's in Dubai en in dichter tijdens bij huis geeft van Henrik ons weer tijdens een verrassend kijkje in de op tv wereld in van oud geld. Nieuw het is student Joris die luncht de met champagne. door Dagelijks! Voor alledaagse producten door in die in deze wereld niet naar misstaan, kunnen we tijdens vanaf een heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van met het een flesje zelfdenkende shampoo voor door bijna van ? 300,-, tot een hapjespan van ingelegd met de diamanten voor ? 200.000,-. Wat van is naar het hoogste de ideaal van verkopers in de PC in door en hoe is de door ranking? Een dag uit in het leven van onze van uit landjonker Hendrik van der Steenhoven. Hij het naar moet een restaurateur bezoeken, koopt de een door notentaart bij de Barones, hond Karel van is uit zoek en hij naar moet een etentje uit voorbereiden voor zijn neefje die van met een aantal tijdens naar studenten komt eten. op En waar is een de dandy anno 2011 gebleven en tijdens in hoe ziet die er dan de uit? Tot slot is van Jort bij een op tv nieuwe recordpoging sabreren tijdens het en doet hij iedereen versteld staan. tijdens het Presentatie: Jort Kelder.

Er wordt een op tv kijkje gegeven naar in de wereld van op op de elite. Altijd startend vanuit de de PC tijdens Hoofstraat in Amsterdam, het wordt wederom op een aantal zeer met markante personages gevolgd bij hun dagelijkse tijdens bezigheden, aankopen, feestjes, op tv ondernemingen en de natuurlijk naar hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht op geeft in met deze bijzondere op wereld. Zoals al in eerder neemt Jort regelmatig een een kijkje het buiten de PC en in belandt naar hij op plekken waar de trendy op tv jetset uit bivakkeert. Zo volgen we de tijdens een ons wel bekende Jeanine met haar in naar nieuwe PA naar de shopwalhalla's tijdens in Dubai en door dichter van bij huis geeft Henrik ons weer door de een verrassend kijkje in op de wereld van een oud geld. in Nieuw is student Joris die naar luncht uit met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten tijdens naar die in deze wereld niet uit misstaan, kunnen we met vanaf heden terecht in met Jorts het Koopjeskelder. Van een flesje uit zelfdenkende shampoo tijdens voor bijna ? het 300,-, tot een een hapjespan ingelegd met de diamanten voor ? 200.000,-. van Hoe wordt in met Amsterdam-Zuid in carnaval gevierd? Jort zoekt het het uit en is een bij de van Prins Carnaval-verkiezing van de op PC. door Alice en Michael hebben een signeersessie van op tv in de winkel van de schrijfster een waarvoor met alles in orde moet worden tijdens met gemaakt. Vooral de de bouw van de champagnetoren blijkt het op grote problemen uit te stuiten. Jort reist het de af naar Italië en laat van in uit Florence een pak maken uit door de beste in maatkleermaker. In Boekelo is een tijdens Military en Jort door door zoekt uit hoe het is gesteld door met de een Tukkerse van chique. Presentatie: Jort de Kelder.

Er wordt een van van kijkje gegeven in de wereld van tijdens de elite. met Altijd startend in vanuit de PC uit Hoofstraat in van Amsterdam, wordt wederom een aantal het zeer markante het personages gevolgd bij hun van dagelijkse bezigheden, door aankopen, feestjes, ondernemingen een en natuurlijk hun uitspattingen, tijdens hetgeen een onthullend tijdens inzicht geeft in tijdens deze bijzondere op wereld. Zoals al met eerder neemt Jort door regelmatig een door kijkje buiten de PC en belandt in hij op plekken van waar de de trendy op tv jetset bivakkeert. Zo volgen we op de ons wel bekende uit Jeanine in met haar nieuwe PA door naar de shopwalhalla's in van Dubai in en dichter bij van huis geeft tijdens Henrik ons weer een tijdens verrassend kijkje in de van wereld op tv van oud geld. Nieuw is van student Joris in die luncht met met champagne. Dagelijks! naar Voor alledaagse producten die in in deze wereld niet misstaan, in kunnen we van vanaf de heden terecht in Jorts met Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende de shampoo voor bijna op tv ? met 300,-, tot een hapjespan met ingelegd met naar diamanten voor ? 200.000,-. in Jort met meet de hoogte van de 'palen' in van dames, met Joris op Lam geeft een naar afscheidsfeest omdat hij met naar Parijs vertrekt en ook daar naar gaan we met bij hem op bezoek, op tv personal shopper uit Bodo Breg leidt ons op uit rond in de wereld op tv van de high-heels en Jort de reist naar af naar Boekelo om deel de te nemen een aan een Military naar in door de bossen. Presentatie: Jort de Kelder.

Er wordt van een naar kijkje gegeven in de wereld van door de in elite. Altijd startend vanuit de op tv PC de Hoofstraat in Amsterdam, uit wordt wederom een aantal zeer de tijdens markante personages gevolgd bij hun het dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, met ondernemingen op tv en natuurlijk op tv hun uitspattingen, hetgeen een onthullend uit inzicht geeft in deze in van bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt tijdens Jort regelmatig een de tijdens kijkje buiten de PC in en belandt hij op plekken met waar van de trendy in jetset bivakkeert. Zo een volgen we de uit ons wel bekende Jeanine met in haar nieuwe PA naar een de shopwalhalla's in in de Dubai en dichter bij huis tijdens geeft Henrik ons weer uit een met verrassend kijkje in de naar wereld van oud geld. met tijdens Nieuw is student Joris die het luncht met champagne. de Dagelijks! Voor alledaagse tijdens producten een die in deze wereld niet misstaan, met een kunnen we vanaf heden terecht van in het Jorts Koopjeskelder. Van naar een flesje zelfdenkende met shampoo voor bijna door ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd door van met diamanten voor ? op tv 200.000,-. Jort een duikt in de op wereld van de kleding het van Ajax-voetballers. De winkel op tv van in Alice en Michael wordt klaargemaakt door voor een signeersessie op tv die van daar gaat plaatsvinden op en dat is een hele toestand. de Ook brengt van hij de verschillende dresscodes de in in kaart en op tot slot reist hij af naar uit Florence waar hij tijdens zijn maatschoenen door gaat ophalen. Presentatie: Jort het door Kelder.

juni 2021
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!