Programma gemist?

Compilaties. Damestassen: het welke van kunnen wel en welke niet. op tv En hoe naar ziet de basiscollectie het eruit? We in zien Frank en Rogier in St. in Tropez naar waar werkelijk zeer op tv grote problemen zijn met hun naar zwembad. In Den de in Haag bezoeken wij een winkel de met uit tweedehands dure merkkleding en we reizen op tv af uit naar een Military in tijdens het gezellige Boekeloo. het Presentatie: Jort in Kelder.

Compilaties. Een echte op met mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie tijdens komen daar de en waarom. Hendrik van de Steenhoven in een gaat een dagje naar op de hoofdstad het om nieuwe schoenen te in kopen met alle gevolgen tijdens van dien. een Een historisch overzicht van in de op tv kakker door de jaren heen op en een test in het hoeverre het het mondaine Knokke voldoet uit aan de de PC-normen. Presentatie: Jort uit Kelder.

Compilaties. een Een echte naar mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar tijdens op tv en waarom. Hendrik van de Steenhoven op tv op gaat een dagje naar de de hoofdstad om naar nieuwe schoenen te van kopen met van alle gevolgen van uit dien. Een historisch overzicht een van de de kakker door de jaren heen en op tv een test door in hoeverre het op tv mondaine Knokke voldoet een aan de PC-normen. Presentatie: op tv Jort de Kelder.

Compilaties. door In Amsterdan-Zuid doen de met inwoners de nog weleens (dure) miskopen. van Wij gaan op bezoek bij met twee van dames die van daar een handeltje van hebben gemaakt, van op wij volgen twee tijdens Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens tijdens een de polo-wedstrijd in de Wassenaar, als je als op vrouw mee wil tellen dan de hoort bij de je standaard naar outfit een gay-best-friend. Wij onderzoeken met dit naar fenomeen. En Jort gaat tijdens op bezoek op tv bij een Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: naar Jort de Kelder.

Compilaties. met Een heus biologisch hondendiner gehouden naar in Amsterdam-Zuid. in Jeanine de van Vliet is samen met met haar zakenpartner Marcel en het PA Ed op tv razend op druk in Dubai de om daar vis met aan de man te in brengen en we het gaan jaren terug in de met naar tijd in Wassenaar waar op tv met paarden op en koetsen wordt gereden. Presentatie: naar Jort tijdens Kelder.

Compilaties. van Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt het blootgelegd. Joris Lam uit tijdens organiseert samen met een in vriendin een door heuse tassenshower ter ere de van de 2.55. Jort naar onderzoekt de op tv verschillen tussen oud en van nieuw geld de en wij volgen uit de Rotterdamse zakenvrouw Jeanine van met Vliet in het de het voorbereidingen van haar de reis naar Dubai waar ze van verse vis uit gaat proberen een te kopen. Presentatie: Jort op tv Kelder.

Compilaties. de Jort gaat op bezoek een bij een met kapper zonder schaar, naar Landjonker Hendrik van een der Steenhoven geeft een van muzikaal soiree een en dat vergt met de nodige voorbereiding, een smaaktest een in de naar PC: proeven op tv mensen het verschil tussen twee op identieke hapjes tijdens gemaakt uit ingrediënten met het een het enorm prijsverschil en Jort reist door af uit naar een maatschoenmaker in op Italië van om zijn nieuwe een schoenen op te halen. Met rode het zool, dat het dan weer van wel. Presentatie: op tv Jort Kelder.

Compilaties. tijdens Jort Kelder uit onderzoekt samen met de Ajax-selectie en het personal shopper op tv Bodo door Breg de complexe wereld het van de dresscode's, naar wij volgen de nijvere uit student het Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje een in verband met op zijn vertrek naar naar Parijs en door ook daar zoeken tijdens wij hem een op én geven wij inkijk op tv in de de wereld van het nieuwe met netwerken. Presentatie: Jort de Kelder.

Van tijdens mijnwerkerszoon tot miljonair tijdens en koning een van Ghana. Jort reist uit af naar de door Ardennen en uit wordt ontvangen op het kasteel van de deze van bijzondere man. Joris Lam is een even naar terug in Amsterdam en naar moet 's morgens door heel vroeg op van in verband tijdens met een studio-opname. Ook laat tijdens hij het zijn voeten door behandelen door vissen. Een fles uit cognac van met ? 18.000,- en op tv Jort is in Blaricum een op op tv het Mosselgala waar de vastgoedman van de door het jaar wordt verkozen. Presentatie: Jort met uit Kelder.

We hebben de naar hand weten tijdens te op tv leggen op nieuwe informatie omtrent de uit haardracht van vrouwen. op tv naar Samen met glamour-kapper Marc Biagio het gaat op Jort op onderzoek door uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd het om in het de jury uit te zitten een van de mooiste vrouw van door Nederland. Dan moet op je er op natuurlijk zelf ook uit prachtig uitzien en naar juist dat heeft het nogal wat voeten in een aarde. In de op tv koopjeskelder kunt u uit weer een genieten van een aantal onbetaalbare door aanbiedingen. En door slot slot tijdens duikt Jort in de wereld het van met Champagne, de glamour-drank bij uitstek. uit Presentatie: een Jort Kelder.

Er wordt op tv een kijkje gegeven in een de door wereld van de elite. een Altijd startend op tv vanuit de PC Hoofstraat in naar op tv Amsterdam, wordt wederom op tv een aantal zeer markante personages gevolgd op tv bij hun het dagelijkse bezigheden, aankopen, van feestjes, ondernemingen en naar natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen tijdens in een onthullend inzicht geeft in deze uit bijzondere wereld. Zoals uit op tv al eerder neemt Jort regelmatig een door kijkje buiten de op op PC en belandt hij naar op plekken waar de door trendy jetset van bivakkeert. Zo volgen we een de ons wel bekende uit Jeanine met op haar nieuwe PA naar door de shopwalhalla's een in tijdens Dubai en dichter op bij huis geeft Henrik door ons weer naar een verrassend kijkje in de wereld in van van oud geld. Nieuw is student met Joris die naar luncht van met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten op tv door die in deze wereld niet misstaan, een kunnen we vanaf een heden terecht uit in tijdens Jorts Koopjeskelder. Van een op flesje zelfdenkende shampoo voor uit bijna ? in 300,-, tot een hapjespan een ingelegd met van diamanten voor ? het 200.000,-. Hoe is het gesteld naar de met kunst in Amsterdam-Zuid en met wat hebben naar we zoal op aan het haakje hangen met aan oude meesters. Jort van gaat op bezoek bij met het de kunstenares in Zuid op tv van dit naar moment. Hard work, hard play: naar Jort een gaat op stap met zakenman Alfred met een van der Heide. Er wordt gezeild met en natuurlijk op tv uitgebreid gedronken. een In de koopjeskelder van hebben we de weer gezellige aanbiedingen voor een de kleine beurs en de tot slot zakenvrouw Jeanine van van een Vliet die, samen met het haar personal assistant Ed van en in haar twee chihuahua's Chloë de en Chicky, naar naar Antwerpen gaat om de van hondjes te tijdens laten in verzorgen. Presentatie: Jort door Kelder.

Er de wordt een kijkje van gegeven in de wereld het van de elite. tijdens Altijd tijdens startend vanuit de PC Hoofstraat in tijdens Amsterdam, wordt wederom een een aantal zeer het markante personages gevolgd in naar bij hun dagelijkse tijdens bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en naar natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen in een onthullend een inzicht geeft de in deze bijzondere wereld. Zoals door al eerder van neemt Jort regelmatig een een van kijkje buiten de van PC en belandt hij op tijdens plekken waar de de trendy jetset bivakkeert. met Zo volgen we op de ons wel het bekende Jeanine met haar van nieuwe PA naar met de op shopwalhalla's in uit Dubai en dichter bij de huis geeft een Henrik ons weer een op verrassend kijkje in de in wereld het van oud geld. in Nieuw is student van Joris die luncht met op tv champagne. Dagelijks! met Voor alledaagse producten met die in deze tijdens wereld niet misstaan, kunnen we een vanaf heden terecht het in in Jorts Koopjeskelder. Van tijdens een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna op ? 300,-, het tot op tv een hapjespan ingelegd met diamanten voor met naar ? 200.000,-. Wat is het hoogste tijdens ideaal van verkopers uit in de PC naar en hoe is de de ranking? Een tijdens dag in het met een leven van onze de landjonker Hendrik van de der Steenhoven. Hij moet een met restaurateur bezoeken, koopt een een notentaart met bij de Barones, hond de Karel op tv is zoek en op hij moet een etentje voorbereiden voor met zijn neefje op tv die in met een aantal studenten komt de eten. En waar is van de op dandy anno 2011 gebleven en van hoe ziet naar die er dan tijdens uit? Tot op tv slot is Jort bij door een nieuwe recordpoging sabreren van en doet hij door iedereen op versteld staan. Presentatie: Jort uit Kelder.

Er op tv wordt een kijkje gegeven in het de wereld van op de elite. tijdens Altijd startend vanuit de het PC Hoofstraat uit in Amsterdam, van wordt wederom een aantal zeer door markante personages uit gevolgd bij door hun dagelijkse op bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen met en natuurlijk op tv hun uitspattingen, hetgeen een onthullend in inzicht geeft in in deze bijzondere wereld. het Zoals al eerder neemt met een Jort regelmatig een kijkje buiten de een PC en de belandt hij naar op plekken waar in de trendy jetset bivakkeert. van Zo volgen we tijdens de ons een wel bekende van Jeanine met haar met nieuwe PA naar de shopwalhalla's in op tv op tv Dubai en dichter bij de huis geeft Henrik ons weer in een verrassend op tv kijkje in het de wereld van oud uit geld. op Nieuw is student van Joris die luncht met champagne. Dagelijks! de naar Voor alledaagse producten die in deze op wereld uit niet misstaan, van kunnen we vanaf heden een terecht in Jorts Koopjeskelder. Van het de een flesje zelfdenkende een shampoo voor bijna ? 300,-, tijdens tot een uit hapjespan ingelegd met tijdens diamanten voor ? een 200.000,-. Hoe wordt in van Amsterdam-Zuid carnaval gevierd? Jort van zoekt het met uit van en is bij de Prins Carnaval-verkiezing in de van de PC. Alice en Michael een in hebben een signeersessie in de tijdens winkel van de schrijfster van het waarvoor alles in tijdens orde moet worden in gemaakt. Vooral de een bouw van de champagnetoren blijkt tijdens op grote problemen te tijdens stuiten. Jort met reist af naar op Italië en uit laat in Florence naar een pak maken door de van beste met maatkleermaker. In Boekelo is een tijdens Military en Jort de zoekt op tv uit hoe het is in gesteld met de Tukkerse met chique. van Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Er wordt op tv een kijkje gegeven in het de het wereld van de een elite. Altijd startend door vanuit de naar PC Hoofstraat in Amsterdam, uit wordt wederom een aantal op zeer op tv markante personages gevolgd bij hun met dagelijkse bezigheden, op aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk uit hun uitspattingen, tijdens hetgeen met een onthullend inzicht geeft het in deze bijzondere in wereld. Zoals al eerder in neemt op tv Jort regelmatig een kijkje buiten het de een PC en belandt met hij op plekken waar de de trendy jetset het bivakkeert. Zo uit volgen we de ons wel de bekende Jeanine met in haar het nieuwe PA naar de shopwalhalla's op in Dubai en dichter op tv bij huis het geeft Henrik door ons weer een verrassend kijkje in uit in de wereld van oud op tv geld. Nieuw op is student Joris die luncht tijdens met champagne. het Dagelijks! Voor het alledaagse producten die in deze op wereld niet tijdens misstaan, kunnen we het vanaf heden terecht naar in Jorts op Koopjeskelder. Van een in flesje zelfdenkende shampoo naar voor bijna ? op 300,-, tot door een hapjespan ingelegd met diamanten voor op ? de 200.000,-. Jort meet de een hoogte van de 'palen' op van dames, tijdens Joris in Lam geeft een afscheidsfeest omdat door hij naar Parijs vertrekt van en ook daar op tv gaan we door bij hem het op bezoek, personal door shopper Bodo Breg op tv leidt ons rond tijdens in de wereld van op tv de naar high-heels en Jort van reist af naar Boekelo om deel het te nemen aan uit een Military in op de bossen. Presentatie: het Jort de Kelder.

Er wordt de een kijkje gegeven uit in de wereld uit van de elite. Altijd door startend door vanuit de PC in Hoofstraat in Amsterdam, de wordt wederom van een aantal zeer markante personages van gevolgd bij hun in dagelijkse bezigheden, het aankopen, feestjes, ondernemingen en een natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen de een onthullend inzicht de het geeft in deze bijzondere een wereld. Zoals al in eerder neemt Jort door regelmatig een kijkje buiten de de PC en naar belandt hij naar op plekken op tv waar de trendy naar jetset bivakkeert. Zo volgen door we de ons op tv wel bekende Jeanine het met haar nieuwe PA naar naar de shopwalhalla's met in Dubai naar en dichter het bij huis geeft Henrik een ons weer een verrassend kijkje van van in de wereld van oud geld. tijdens Nieuw naar is student Joris die luncht de met champagne. met Dagelijks! Voor de alledaagse producten in die in deze wereld op tv niet misstaan, kunnen we vanaf het heden terecht op tv in Jorts tijdens Koopjeskelder. Van een van flesje zelfdenkende naar shampoo voor bijna van ? 300,-, tot een hapjespan de ingelegd met een diamanten voor ? 200.000,-. naar Jort duikt in de een wereld van de in een kleding van Ajax-voetballers. De tijdens winkel van Alice en naar Michael wordt klaargemaakt een voor een naar signeersessie die daar in gaat plaatsvinden en dat is de een hele toestand. op tv een Ook brengt hij tijdens de verschillende dresscodes in van kaart en tot slot van reist hij af naar in Florence waar door hij zijn maatschoenen gaat door ophalen. Presentatie: naar Jort het Kelder.

juli 2018
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord