Programma gemist?

Compilaties. uit Damestassen: welke kunnen wel het en uit welke niet. En hoe ziet een de met basiscollectie eruit? We zien Frank een en Rogier in in St. Tropez op waar werkelijk uit zeer grote problemen zijn uit met hun zwembad. In in Den de Haag bezoeken wij tijdens een winkel met tweedehands dure merkkleding in en uit we reizen af naar uit een Military in het op gezellige Boekeloo. de Presentatie: Jort door Kelder.

Compilaties. uit Een echte een mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie op komen daar in en waarom. Hendrik van de Steenhoven op tv gaat een dagje op tv naar de hoofdstad het om door nieuwe schoenen te kopen met op alle gevolgen op van dien. Een op historisch met overzicht van de kakker op tv door de jaren heen door en een het test in van hoeverre het mondaine Knokke voldoet aan in tijdens de PC-normen. Presentatie: Jort een Kelder.

Compilaties. Een echte van uit mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen het daar en de waarom. Hendrik van op de Steenhoven gaat een dagje op tv naar de hoofdstad op om uit nieuwe schoenen te kopen uit met uit alle gevolgen van dien. uit Een historisch overzicht van met de kakker door een de jaren heen met en een uit test in hoeverre het mondaine van tijdens Knokke voldoet aan de uit PC-normen. Presentatie: Jort een Kelder.

Compilaties. op In Amsterdan-Zuid doen de inwoners uit met nog weleens (dure) in miskopen. Wij gaan op tv op bezoek bij twee de dames die daar een het handeltje van van hebben gemaakt, wij in volgen twee Haagse het hartsvriendinnen die relaxstoelen tijdens verkopen tijdens een tijdens polo-wedstrijd in Wassenaar, als je op als op vrouw mee wil tellen uit dan hoort bij op je standaard outfit door een met gay-best-friend. Wij onderzoeken dit fenomeen. door En Jort de gaat op bezoek van bij een Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: het Jort naar Kelder.

Compilaties. van Een heus door biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. door Jeanine van Vliet het is samen het met haar de zakenpartner Marcel en PA Ed razend naar druk in Dubai de om daar op vis aan de man de te op tv brengen en in we gaan jaren terug tijdens in de op tv tijd in Wassenaar waar met het paarden en koetsen de wordt gereden. Presentatie: op tv Jort in Kelder.

Compilaties. op tv Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt uit blootgelegd. Joris Lam met organiseert in samen met een vriendin naar een een heuse tassenshower ter ere van van de door 2.55. Jort onderzoekt de verschillen op tv tussen oud en nieuw van geld en wij de volgen de een Rotterdamse zakenvrouw Jeanine van van Vliet in van de door voorbereidingen van haar reis van naar Dubai waar ze verse in op vis gaat proberen een te kopen. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Compilaties. met Jort gaat op bezoek van bij door een kapper zonder op tv schaar, Landjonker Hendrik van tijdens der Steenhoven geeft een muzikaal door soiree en de dat vergt van de nodige op voorbereiding, een smaaktest in uit de PC: van proeven mensen het verschil tussen twee met tijdens identieke hapjes gemaakt uit ingrediënten op tv met een enorm prijsverschil met en Jort op tv reist af naar een een maatschoenmaker in Italië op uit om zijn nieuwe schoenen een op te halen. Met rode op tv met zool, dat dan weer op wel. Presentatie: Jort een Kelder.

Compilaties. Jort Kelder met onderzoekt het samen met de met Ajax-selectie en personal door shopper Bodo Breg de de complexe op wereld van de door dresscode's, wij volgen het de nijvere student Joris met Lam tijdens zijn afscheidsetentje een in een verband met zijn van vertrek naar Parijs op tv en ook daar zoeken wij hem op tv op én geven op wij inkijk in op tv de naar wereld van het van nieuwe netwerken. Presentatie: tijdens Jort Kelder.

Van naar mijnwerkerszoon tot miljonair en koning in van naar Ghana. Jort reist af door naar de naar Ardennen en wordt ontvangen door op het naar kasteel van deze bijzondere uit man. Joris naar Lam is even uit terug in Amsterdam van en moet 's van morgens heel vroeg met op in verband een met een studio-opname. Ook met laat hij zijn in voeten behandelen door vissen. naar Een uit fles cognac van ? uit 18.000,- en Jort tijdens is op in Blaricum op het Mosselgala tijdens waar de vastgoedman van in het van jaar wordt van verkozen. Presentatie: Jort op Kelder.

We hebben de met hand weten een te leggen op nieuwe uit informatie tijdens omtrent de haardracht van in vrouwen. Samen door met glamour-kapper Marc tijdens Biagio gaat Jort uit op onderzoek de uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd op het om in de jury te zitten met met van de mooiste vrouw van Nederland. uit van Dan moet je er natuurlijk zelf het ook op prachtig uitzien de en juist dat heeft nogal uit wat van voeten in aarde. In de koopjeskelder de een kunt u weer op tv genieten van een aantal onbetaalbare aanbiedingen. naar En slot in slot duikt Jort op in de wereld van van Champagne, de glamour-drank het bij op tv uitstek. Presentatie: een Jort Kelder.

Er met wordt een kijkje gegeven in uit de het wereld van de de elite. Altijd startend in vanuit de PC op tv Hoofstraat in Amsterdam, wordt door wederom een van aantal zeer op markante personages gevolgd van bij hun dagelijkse uit bezigheden, aankopen, feestjes, met ondernemingen en natuurlijk hun het uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht uit geeft in het deze bijzondere wereld. naar Zoals al het eerder neemt Jort regelmatig een naar kijkje buiten de met de PC en belandt hij op plekken het tijdens waar de trendy jetset bivakkeert. Zo door tijdens volgen we de op ons wel bekende op tv Jeanine met haar nieuwe de PA naar de shopwalhalla's in het Dubai een en dichter door bij huis geeft Henrik ons weer op tv een een verrassend kijkje in de door wereld van oud met geld. Nieuw met is student Joris die luncht door met champagne. op tv Dagelijks! Voor alledaagse het producten die in een deze wereld niet misstaan, door op kunnen we vanaf op heden terecht in Jorts tijdens Koopjeskelder. Van een flesje met zelfdenkende een shampoo voor bijna in ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd de het met diamanten voor ? 200.000,-. Hoe van is uit het gesteld de met kunst in op Amsterdam-Zuid en wat hebben het we zoal aan op het haakje hangen een aan oude op tv meesters. Jort gaat op het bezoek bij de kunstenares op in op tv Zuid van dit moment. op tv Hard work, hard play: Jort tijdens door gaat op stap uit met zakenman Alfred van der tijdens Heide. Er wordt van gezeild en natuurlijk uitgebreid uit gedronken. op tv In de op tv koopjeskelder hebben we weer gezellige aanbiedingen naar het voor de kleine beurs en tijdens tot slot in zakenvrouw Jeanine van door Vliet die, in samen met haar van personal assistant Ed en op haar twee chihuahua's Chloë en een een Chicky, naar Antwerpen in gaat om de op tv hondjes te laten verzorgen. Presentatie: een Jort naar Kelder.

Er wordt op een tijdens kijkje gegeven in de wereld van met de met elite. Altijd startend vanuit de door PC Hoofstraat met in Amsterdam, wordt op wederom een aantal zeer op tv markante in personages gevolgd bij naar hun dagelijkse van bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en van natuurlijk hun door uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht tijdens geeft van in deze bijzondere wereld. een Zoals op al eerder neemt Jort regelmatig het een kijkje op tv buiten de PC en op tv belandt hij op op plekken met waar de trendy jetset bivakkeert. Zo op tv naar volgen we de de ons wel bekende Jeanine met de haar nieuwe PA naar een de naar shopwalhalla's in Dubai en dichter een bij naar huis geeft Henrik ons uit weer op een verrassend kijkje tijdens in de wereld van in oud geld. Nieuw is student van Joris die luncht van met het champagne. Dagelijks! Voor op alledaagse producten op die in deze wereld naar niet misstaan, kunnen we vanaf tijdens heden terecht van in Jorts op tv Koopjeskelder. Van op een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna op ? 300,-, tot op tv een op tv hapjespan ingelegd met diamanten voor de ? 200.000,-. Wat op tv tijdens is het hoogste ideaal uit van verkopers met in de PC en hoe een is de ranking? de Een dag tijdens in het leven op tv van onze landjonker Hendrik van een der Steenhoven. Hij met moet een de restaurateur bezoeken, koopt het een notentaart bij de de Barones, hond van Karel is zoek in en hij moet met een etentje voorbereiden voor op tv zijn neefje van die met een aantal tijdens studenten komt door eten. En waar is van de dandy de anno 2011 met gebleven en hoe naar ziet die er dan uit? tijdens Tot slot van is Jort bij een met nieuwe recordpoging sabreren in en doet een hij iedereen van versteld staan. Presentatie: Jort in Kelder.

Er met wordt een kijkje gegeven met in de wereld door van de elite. Altijd op tv startend in vanuit de PC op Hoofstraat in uit Amsterdam, wordt wederom een aantal door zeer markante personages gevolgd door van bij hun dagelijkse de bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en uit natuurlijk hun uitspattingen, met hetgeen een naar onthullend inzicht geeft in deze de bijzondere uit wereld. Zoals door al eerder neemt Jort regelmatig uit een kijkje door buiten de PC en belandt door hij op plekken een waar de naar trendy door jetset bivakkeert. Zo tijdens volgen we de ons wel een bekende Jeanine het met haar nieuwe PA het naar de in shopwalhalla's in Dubai en door dichter bij een huis geeft Henrik ons weer een een verrassend kijkje naar naar in de wereld op van oud geld. door Nieuw is student Joris door die luncht uit met champagne. Dagelijks! Voor met alledaagse producten die in deze tijdens wereld het niet misstaan, kunnen het we vanaf heden uit terecht in Jorts Koopjeskelder. Van uit een in flesje zelfdenkende naar shampoo voor bijna ? naar 300,-, tot een hapjespan ingelegd tijdens met diamanten een voor ? 200.000,-. Hoe met wordt in door Amsterdam-Zuid de carnaval gevierd? Jort uit zoekt het uit en het is bij met de Prins Carnaval-verkiezing van de PC. op tv Alice tijdens en Michael hebben een met signeersessie de in de winkel van de op schrijfster waarvoor alles in uit orde door moet worden gemaakt. Vooral met de bouw tijdens van de champagnetoren blijkt van op grote problemen door te naar stuiten. Jort reist af naar door Italië en laat in op Florence een op tv pak maken door op de beste van maatkleermaker. In Boekelo is op een Military in en Jort met zoekt uit hoe het van is gesteld met de op Tukkerse chique. Presentatie: Jort het met Kelder.

Er naar wordt een kijkje gegeven in het de wereld uit van de elite. Altijd naar startend naar vanuit de in PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom het een aantal zeer op tv markante personages op tv gevolgd bij hun dagelijkse door een bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk door hun het uitspattingen, hetgeen een onthullend een inzicht op geeft in deze bijzondere wereld. Zoals met al naar eerder neemt in Jort regelmatig een kijkje buiten de tijdens PC en belandt in hij een op plekken waar de trendy van jetset bivakkeert. in Zo de volgen we de ons wel op tv bekende Jeanine uit met haar de nieuwe PA naar de shopwalhalla's op tv in Dubai een en dichter bij huis met geeft Henrik ons weer naar een van verrassend kijkje naar in de wereld met van oud geld. met Nieuw is student Joris die op luncht met tijdens champagne. Dagelijks! een Voor alledaagse producten die in de deze wereld niet uit misstaan, het kunnen we vanaf heden terecht in het Jorts Koopjeskelder. Van tijdens een flesje zelfdenkende tijdens met shampoo voor bijna van ? 300,-, tot een tijdens hapjespan ingelegd naar met diamanten voor ? 200.000,-. de Jort door meet de hoogte van de 'palen' het van door dames, Joris Lam geeft een op afscheidsfeest omdat hij het naar Parijs de vertrekt en de ook daar gaan we bij een hem op op tv bezoek, met personal shopper Bodo Breg leidt het ons uit rond in de naar wereld van de high-heels en de Jort reist af naar van Boekelo om uit deel te door nemen aan een het Military in op tv de bossen. Presentatie: Jort door Kelder.

Er met wordt een kijkje het gegeven in door de wereld van de elite. van Altijd startend vanuit de de PC het Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom naar een aantal van zeer markante personages gevolgd op bij hun dagelijkse door bezigheden, aankopen, het feestjes, op ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, uit hetgeen een van onthullend inzicht een geeft in deze bijzondere wereld. Zoals naar al eerder op tv neemt Jort met regelmatig een kijkje buiten de de door PC en belandt hij naar op plekken waar van de trendy jetset bivakkeert. in Zo in volgen we de tijdens ons wel bekende Jeanine met haar op tv nieuwe door PA naar de shopwalhalla's op in Dubai en in dichter bij huis op geeft op Henrik ons weer een op verrassend kijkje in de wereld naar van oud tijdens geld. Nieuw is op tv student Joris die een luncht met champagne. Dagelijks! in Voor alledaagse producten het de die in deze wereld niet misstaan, op van kunnen we vanaf heden een terecht in Jorts Koopjeskelder. Van tijdens een tijdens flesje zelfdenkende shampoo voor bijna door ? 300,-, het tot een hapjespan ingelegd tijdens met diamanten voor door van ? 200.000,-. Jort met duikt in de wereld van naar de in kleding van Ajax-voetballers. het De winkel van Alice en de Michael de wordt klaargemaakt voor een signeersessie tijdens die daar het gaat plaatsvinden en dat is tijdens een hele toestand. van Ook brengt hij op tv de verschillende in dresscodes in naar kaart en tot slot uit reist hij af de naar Florence waar de hij zijn maatschoenen gaat in ophalen. de Presentatie: Jort een Kelder.

december 2021
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!