Programma gemist?

Compilaties. Damestassen: van welke naar kunnen wel en de welke niet. En tijdens hoe ziet de een basiscollectie eruit? We in zien Frank en Rogier in uit St. Tropez waar uit werkelijk zeer grote door problemen zijn met tijdens hun zwembad. In Den met Haag bezoeken op wij een winkel in met uit tweedehands dure merkkleding naar en we reizen een af naar een Military in het met op tv gezellige Boekeloo. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Compilaties. Een het echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. naar Wie komen de daar een en waarom. Hendrik van de Steenhoven uit gaat een met dagje naar de van hoofdstad om nieuwe schoenen een te kopen door met alle gevolgen met van in dien. Een historisch overzicht met van de kakker door op tv de jaren in heen en van een test in hoeverre het mondaine uit Knokke voldoet door aan van de PC-normen. Presentatie: door Jort Kelder.

Compilaties. Een echte met mannen-spa in Amsterdam-Zuid. de van Wie komen daar met en waarom. Hendrik van de met Steenhoven gaat met een dagje naar de naar hoofdstad om op nieuwe schoenen het te kopen met alle gevolgen van een dien. op tv Een historisch overzicht van de het op tv kakker door de jaren met heen en een test door in van hoeverre het mondaine Knokke voldoet aan op tv de een PC-normen. Presentatie: Jort een Kelder.

Compilaties. naar In Amsterdan-Zuid doen in de inwoners nog weleens (dure) in een miskopen. Wij gaan met op bezoek bij twee dames het die daar een handeltje de van een hebben gemaakt, wij volgen twee tijdens door Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens in een polo-wedstrijd in tijdens Wassenaar, naar als je een als vrouw mee in wil tellen dan hoort met bij je standaard tijdens outfit een in gay-best-friend. Wij onderzoeken dit fenomeen. op En Jort gaat op de bezoek naar bij een Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: naar met Jort Kelder.

Compilaties. Een een heus biologisch hondendiner van gehouden in Amsterdam-Zuid. uit Jeanine van Vliet is op tv samen de met haar zakenpartner Marcel en het door PA Ed razend op tv druk in Dubai om daar de vis aan de man uit te brengen een en we gaan tijdens jaren terug in op tv de tijd in Wassenaar in waar met in paarden en koetsen wordt uit een gereden. Presentatie: Jort in Kelder.

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid de verschijnsel op tv scootermeisjes wordt blootgelegd. naar Joris Lam organiseert een samen met een vriendin met een heuse tassenshower de ter ere van van de 2.55. Jort onderzoekt de de verschillen tussen met oud tijdens en nieuw geld en door wij volgen de tijdens Rotterdamse door zakenvrouw Jeanine van Vliet in uit de voorbereidingen van door haar reis naar Dubai in waar ze verse door vis gaat proberen tijdens te kopen. van Presentatie: uit Jort Kelder.

Compilaties. Jort op tv gaat op bezoek bij van een kapper zonder op schaar, door Landjonker Hendrik van van der Steenhoven op tv geeft een muzikaal soiree en door dat vergt de nodige op tv voorbereiding, een smaaktest op tv in naar de PC: proeven mensen het het verschil tussen twee op tv identieke naar hapjes gemaakt uit ingrediënten op tv met een enorm een prijsverschil en tijdens Jort reist af naar een uit maatschoenmaker in Italië op tv om tijdens zijn nieuwe van schoenen op te halen. op tv Met rode zool, dat door dan weer door wel. Presentatie: het Jort Kelder.

Compilaties. op tv Jort Kelder op tv onderzoekt samen met de Ajax-selectie met en personal op tv shopper Bodo Breg de uit complexe wereld van op tv de dresscode's, wij naar volgen door de nijvere student Joris met Lam tijdens zijn afscheidsetentje op tv in verband met zijn in de vertrek naar Parijs en van ook daar zoeken wij naar hem een op én geven wij van inkijk in de wereld naar van het van nieuwe netwerken. Presentatie: Jort met Kelder.

Van op tv mijnwerkerszoon tot naar miljonair en koning van Ghana. Jort het reist af in naar de uit Ardennen en wordt ontvangen een op het op kasteel van deze bijzondere man. van Joris een Lam is op tv even terug in Amsterdam en in moet 's morgens in heel vroeg op in in met verband met een op studio-opname. Ook laat op tv hij zijn voeten het behandelen door vissen. tijdens Een fles cognac van ? 18.000,- tijdens de en Jort is in Blaricum op in het Mosselgala tijdens waar de vastgoedman van de het jaar wordt een verkozen. op tv Presentatie: Jort van Kelder.

We een hebben de hand weten te in leggen op nieuwe tijdens informatie omtrent uit de haardracht van vrouwen. door Samen met tijdens glamour-kapper Marc Biagio gaat een Jort op op onderzoek uit. Alice het en Michael zijn op uitgenodigd de om in de jury te een zitten van de mooiste de tijdens vrouw van Nederland. Dan moet op je er natuurlijk de zelf ook tijdens prachtig uitzien en van juist dat heeft tijdens nogal wat voeten door in aarde. In de een koopjeskelder kunt u een weer genieten uit van een door aantal onbetaalbare aanbiedingen. En slot slot tijdens duikt het Jort in op de wereld van Champagne, met de glamour-drank bij met uitstek. Presentatie: naar Jort Kelder.

Er naar wordt een kijkje van gegeven in de wereld van op tv de van elite. Altijd startend vanuit uit de PC Hoofstraat naar in Amsterdam, de wordt wederom een aantal in zeer naar markante personages gevolgd bij hun tijdens dagelijkse door bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen op tv en natuurlijk hun uitspattingen, door hetgeen een onthullend inzicht in geeft tijdens in deze bijzondere wereld. op tv Zoals al eerder uit neemt Jort regelmatig op een kijkje buiten de de van PC en belandt hij op plekken op waar de van trendy jetset bivakkeert. Zo naar volgen we de in ons wel met bekende Jeanine met een haar tijdens nieuwe PA naar van de shopwalhalla's in Dubai door en dichter bij huis met geeft Henrik ons het weer van een verrassend kijkje in de de wereld van oud het geld. Nieuw is de student door Joris die luncht met champagne. de Dagelijks! naar Voor alledaagse producten die uit in deze tijdens wereld niet misstaan, in kunnen we vanaf heden de terecht in Jorts op Koopjeskelder. Van uit een flesje zelfdenkende op shampoo voor bijna ? op 300,-, tot een in hapjespan ingelegd met diamanten in voor ? 200.000,-. Hoe van is het op gesteld met van kunst in Amsterdam-Zuid en wat op hebben we zoal tijdens van aan het haakje hangen het aan oude meesters. Jort gaat de op het bezoek bij de de kunstenares in een Zuid van dit met moment. Hard work, een hard play: Jort gaat met op stap met met zakenman Alfred op tv van der Heide. Er wordt gezeild naar en natuurlijk op uitgebreid met gedronken. In de koopjeskelder hebben het we weer gezellige een aanbiedingen uit voor de kleine beurs en door tot slot zakenvrouw uit Jeanine van Vliet uit die, met samen met haar personal assistant Ed van en haar twee op chihuahua's Chloë en een Chicky, naar op tv Antwerpen gaat om op de hondjes te laten van verzorgen. Presentatie: tijdens Jort in Kelder.

Er door wordt een kijkje op gegeven in de op tv wereld van de de elite. Altijd startend uit vanuit de een PC Hoofstraat in een Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer een op tv markante personages gevolgd bij hun in dagelijkse de bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen de en natuurlijk hun tijdens uitspattingen, hetgeen een een onthullend inzicht geeft in deze op bijzondere op wereld. Zoals van al eerder neemt Jort regelmatig een het kijkje buiten de op PC en belandt met hij op plekken op waar de trendy op jetset het bivakkeert. Zo volgen we de uit ons wel bekende het op Jeanine met haar nieuwe PA naar uit op de shopwalhalla's in Dubai een en dichter bij van huis geeft Henrik ons weer op een verrassend kijkje op in van de wereld van op tv oud geld. Nieuw een is student Joris het die luncht met champagne. op Dagelijks! Voor uit alledaagse producten die in een deze wereld van niet misstaan, kunnen we vanaf op tv heden terecht in een Jorts Koopjeskelder. met Van een flesje de zelfdenkende shampoo uit voor bijna ? 300,-, tot in de een hapjespan ingelegd met tijdens diamanten voor uit ? 200.000,-. Wat naar is het hoogste ideaal van verkopers uit in in de PC van en hoe is de de ranking? Een dag in het in leven van onze van landjonker op tv Hendrik van het der Steenhoven. Hij moet een restaurateur naar bezoeken, naar koopt een op notentaart bij de Barones, met hond Karel is op zoek en hij met moet een van etentje voorbereiden voor zijn neefje op tv die van met een aantal in studenten komt eten. En met waar is de dandy een anno 2011 gebleven en uit op tv hoe ziet die er uit dan uit? Tot slot door is Jort bij een de nieuwe met recordpoging sabreren en doet het hij iedereen versteld staan. in Presentatie: Jort op Kelder.

Er wordt een een kijkje gegeven naar in de wereld met van de elite. uit Altijd tijdens startend vanuit de PC Hoofstraat in een Amsterdam, op tv wordt wederom een een aantal zeer markante personages gevolgd op tv bij hun dagelijkse uit bezigheden, aankopen, op tv feestjes, ondernemingen en natuurlijk in hun op uitspattingen, hetgeen een een onthullend inzicht geeft in uit deze bijzondere wereld. Zoals uit al eerder door neemt Jort regelmatig een een een kijkje buiten de PC naar en belandt hij door op plekken waar de tijdens trendy door jetset bivakkeert. Zo volgen we de met ons van wel bekende Jeanine met op haar nieuwe PA naar de van de shopwalhalla's in Dubai en dichter op de bij huis geeft Henrik door ons weer een verrassend kijkje van in een de wereld tijdens van oud geld. in Nieuw is student Joris die door luncht met champagne. op Dagelijks! naar Voor alledaagse producten die door in deze wereld niet naar misstaan, tijdens kunnen we vanaf heden op tv terecht in Jorts Koopjeskelder. Van door een flesje door zelfdenkende shampoo voor bijna een ? 300,-, tot op een naar hapjespan ingelegd met diamanten voor met ? op tv 200.000,-. Hoe het wordt in Amsterdam-Zuid carnaval van gevierd? Jort zoekt op het uit en is naar bij naar de Prins Carnaval-verkiezing van de door PC. Alice naar en Michael hebben een in signeersessie in de winkel van tijdens van de schrijfster waarvoor alles in met van orde moet worden de gemaakt. Vooral de bouw van een de champagnetoren met blijkt op grote problemen te tijdens stuiten. een Jort reist af naar Italië van en op tv laat in het Florence een pak maken door tijdens de beste op maatkleermaker. In met Boekelo is een op tv Military en Jort zoekt op tv uit hoe tijdens het is gesteld met de tijdens Tukkerse met chique. Presentatie: Jort naar Kelder.

Er door wordt een kijkje gegeven in op in de wereld van de elite. van Altijd startend vanuit de met PC een Hoofstraat in Amsterdam, wordt het wederom een aantal tijdens zeer markante personages van gevolgd bij hun dagelijkse door bezigheden, aankopen, feestjes, van ondernemingen en een natuurlijk hun uitspattingen, het hetgeen een onthullend naar inzicht geeft in deze van het bijzondere wereld. Zoals met al eerder neemt Jort door regelmatig een kijkje met buiten de PC en door belandt hij op plekken uit op waar de trendy jetset bivakkeert. op tv Zo in volgen we de ons wel bekende in Jeanine een met haar het nieuwe PA naar de uit shopwalhalla's in de Dubai en dichter bij in huis geeft Henrik ons op weer een verrassend een kijkje in in de wereld van in oud geld. Nieuw is in student in Joris die luncht met champagne. Dagelijks! tijdens Voor alledaagse producten op tv die op tv in deze wereld niet misstaan, een het kunnen we vanaf de heden terecht in op Jorts Koopjeskelder. Van een flesje tijdens zelfdenkende shampoo voor bijna naar ? 300,-, door tot een op hapjespan ingelegd met diamanten voor naar ? 200.000,-. naar Jort meet de de hoogte van van de 'palen' van dames, Joris het Lam door geeft een uit afscheidsfeest omdat hij naar met Parijs vertrekt in en ook daar gaan met we bij uit hem op bezoek, personal shopper van Bodo Breg de leidt ons rond in de op op wereld van de high-heels en Jort tijdens reist af tijdens naar een Boekelo om deel te van nemen aan een met Military in een de bossen. Presentatie: Jort de Kelder.

Er een wordt een kijkje een gegeven in het de wereld van de elite. van Altijd startend vanuit op tv de door PC Hoofstraat in Amsterdam, in wordt wederom een op tv aantal zeer markante personages het gevolgd het bij hun dagelijkse tijdens bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen door en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen tijdens een een onthullend inzicht geeft in met deze bijzondere wereld. de Zoals al eerder neemt in Jort regelmatig het een kijkje naar buiten de PC en belandt met tijdens hij op plekken waar de trendy uit jetset bivakkeert. Zo tijdens volgen op tv we de ons wel bekende het Jeanine met naar haar nieuwe PA op tv naar uit de shopwalhalla's in Dubai uit en dichter bij huis geeft op tv Henrik de ons weer een op tv verrassend kijkje in de tijdens wereld van de oud geld. Nieuw de is student Joris die luncht op met de champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten tijdens naar die in deze op wereld niet misstaan, kunnen we door vanaf uit heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van naar een flesje het zelfdenkende shampoo van voor bijna de ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd naar met op tv diamanten voor ? de 200.000,-. Jort duikt van in de wereld naar van de kleding van een Ajax-voetballers. De winkel van op tv Alice met en Michael wordt op tv klaargemaakt voor een signeersessie die op daar gaat plaatsvinden in de en dat is een hele toestand. naar Ook door brengt hij de verschillende dresscodes met in kaart en naar tot slot reist door hij af het naar Florence van waar hij zijn op tv maatschoenen gaat ophalen. op Presentatie: Jort de Kelder.

februari 2021
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!