Programma gemist?

Compilaties. met Damestassen: welke op kunnen wel en welke niet. in En hoe van ziet de in basiscollectie eruit? We zien Frank en van Rogier in tijdens St. Tropez waar door werkelijk zeer grote een problemen in zijn met hun naar zwembad. In Den met Haag bezoeken wij een met winkel met tweedehands dure van merkkleding uit en we reizen af naar een naar Military in naar het gezellige Boekeloo. uit Presentatie: Jort het Kelder.

Compilaties. in Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. door Wie komen daar met en waarom. uit Hendrik van tijdens de Steenhoven tijdens gaat een dagje naar door de hoofdstad om met nieuwe schoenen te kopen met met alle gevolgen van tijdens dien. Een door historisch tijdens overzicht van de kakker door de uit jaren heen en met van een test in de hoeverre het mondaine Knokke voldoet de aan door de PC-normen. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Compilaties. Een echte tijdens mannen-spa een in Amsterdam-Zuid. Wie komen een daar naar en waarom. Hendrik van naar de Steenhoven door gaat een dagje naar de op tv hoofdstad om nieuwe schoenen het te kopen van met alle gevolgen van door dien. Een historisch op tv overzicht met van de op kakker door de tijdens jaren heen en door een test in tijdens hoeverre het mondaine Knokke voldoet een aan de PC-normen. Presentatie: van Jort het Kelder.

Compilaties. In de Amsterdan-Zuid doen de tijdens inwoners nog weleens (dure) op miskopen. Wij het gaan op met bezoek bij twee de dames die daar een handeltje op tv van hebben de gemaakt, wij volgen twee tijdens op Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen tijdens verkopen tijdens op een polo-wedstrijd in Wassenaar, als je tijdens uit als vrouw mee het wil tellen dan hoort bij je van standaard door outfit een gay-best-friend. Wij met onderzoeken dit fenomeen. En op Jort gaat op een bezoek bij een in Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: van van Jort Kelder.

Compilaties. een Een heus de biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine op tv van een Vliet is samen in met haar uit zakenpartner Marcel en PA Ed razend met druk in Dubai tijdens een om daar vis aan de op tv man te brengen de en we tijdens gaan jaren terug in de de tijd het in Wassenaar waar met paarden naar en koetsen met wordt gereden. Presentatie: Jort tijdens met Kelder.

Compilaties. Het op Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes met wordt blootgelegd. op tv Joris Lam organiseert een samen met een vriendin een het van heuse tassenshower ter ere in van de tijdens 2.55. Jort onderzoekt de met verschillen tussen oud en met nieuw geld en wij uit volgen de Rotterdamse het op zakenvrouw Jeanine van uit Vliet in de naar voorbereidingen van haar reis naar tijdens Dubai waar ze verse naar vis met gaat proberen te kopen. een Presentatie: Jort door Kelder.

Compilaties. Jort gaat op op in bezoek bij een kapper zonder de schaar, van Landjonker Hendrik van der Steenhoven tijdens geeft een muzikaal met soiree en op dat vergt de nodige in voorbereiding, een een smaaktest in de uit PC: op tv proeven mensen het verschil tussen in twee identieke hapjes gemaakt een uit ingrediënten met de een enorm prijsverschil in uit en Jort reist af naar een van in maatschoenmaker in Italië op tv om zijn nieuwe naar schoenen op te tijdens halen. Met rode het zool, dat dan de weer wel. Presentatie: Jort het Kelder.

Compilaties. Jort de Kelder onderzoekt met samen met de Ajax-selectie en naar tijdens personal shopper Bodo Breg de op tv complexe wereld van de op dresscode's, wij op tv volgen door de nijvere student Joris uit Lam tijdens zijn met afscheidsetentje in op verband met zijn vertrek uit naar Parijs en ook door daar het zoeken wij hem op tijdens én geven met wij inkijk in de wereld van een het nieuwe netwerken. tijdens Presentatie: Jort het Kelder.

Van naar mijnwerkerszoon tot miljonair en koning tijdens van Ghana. Jort in reist af van naar de tijdens Ardennen en de wordt ontvangen op het op kasteel van deze een bijzondere man. Joris Lam is met in even terug in met Amsterdam en moet 's naar morgens heel vroeg op uit in verband in met een de studio-opname. Ook laat hij zijn voeten door behandelen door van vissen. met Een fles cognac van ? een 18.000,- door en Jort is uit in Blaricum op op het Mosselgala waar de vastgoedman met van het het jaar wordt verkozen. naar Presentatie: Jort een Kelder.

We op tv hebben de hand weten te met leggen op van nieuwe informatie op tv omtrent de het haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper een Marc Biagio de gaat het Jort op onderzoek uit. Alice op tv en Michael zijn op tv uitgenodigd om op tv in de jury op te zitten van de mooiste door vrouw van van Nederland. een Dan moet je er naar natuurlijk zelf ook prachtig uitzien met en juist dat op van heeft nogal wat voeten in aarde. op tv In een de koopjeskelder kunt naar u weer genieten door van een aantal op tv onbetaalbare aanbiedingen. En uit slot slot duikt uit Jort in tijdens de wereld van Champagne, de op glamour-drank bij van uitstek. Presentatie: het Jort Kelder.

Er wordt uit een kijkje gegeven in uit de wereld van in de tijdens elite. Altijd startend van vanuit de PC door Hoofstraat in tijdens Amsterdam, wordt wederom op een aantal zeer in markante personages gevolgd bij hun op dagelijkse bezigheden, aankopen, met feestjes, van ondernemingen en natuurlijk hun naar uitspattingen, hetgeen een in onthullend inzicht geeft in deze op tv naar bijzondere wereld. Zoals al eerder op neemt Jort regelmatig een de kijkje buiten de van het PC en belandt hij op met plekken in waar de trendy jetset met bivakkeert. Zo van volgen we de ons wel bekende met Jeanine met haar in nieuwe PA naar de tijdens de shopwalhalla's in Dubai van en dichter met bij huis geeft Henrik het ons weer tijdens een verrassend kijkje uit in de wereld van oud geld. naar in Nieuw is student Joris die van luncht op tv met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse door producten die in deze tijdens tijdens wereld niet misstaan, kunnen we vanaf van heden uit terecht in op tv Jorts Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende naar shampoo voor een bijna in ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd een met diamanten uit voor ? 200.000,-. met Hoe is tijdens het gesteld met kunst op in Amsterdam-Zuid en wat op hebben we naar zoal aan het haakje uit hangen aan oude op tv meesters. Jort op gaat op bezoek bij uit de kunstenares in in Zuid van dit de moment. Hard work, het hard play: Jort in gaat op door stap met zakenman met Alfred op tv van der Heide. Er een wordt gezeild en natuurlijk op tv uitgebreid op tv gedronken. In de koopjeskelder van hebben we weer van gezellige aanbiedingen voor de kleine de beurs en tot de slot de zakenvrouw Jeanine van de Vliet die, samen op met haar personal op tv assistant Ed de en haar twee chihuahua's Chloë en door Chicky, naar het Antwerpen het gaat om de hondjes in te laten verzorgen. op tv Presentatie: Jort in Kelder.

Er op wordt een kijkje gegeven in tijdens de wereld de van op tv de elite. Altijd startend vanuit de het naar PC Hoofstraat in Amsterdam, een wordt wederom een aantal in zeer markante personages gevolgd het bij het hun dagelijkse bezigheden, aankopen, een feestjes, ondernemingen en een natuurlijk naar hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht van geeft in deze een bijzondere wereld. Zoals tijdens al eerder door neemt Jort regelmatig een het in kijkje buiten de PC en de belandt hij op naar plekken waar de trendy een jetset bivakkeert. Zo in volgen van we de in ons wel bekende Jeanine met de haar nieuwe PA tijdens naar de shopwalhalla's tijdens in van Dubai en dichter bij tijdens huis geeft Henrik ons uit weer met een verrassend kijkje het in de wereld van naar oud geld. Nieuw is op tv student Joris het die luncht met champagne. van Dagelijks! op tv Voor alledaagse producten de die in deze wereld niet misstaan, van kunnen we tijdens vanaf heden terecht in een Jorts met Koopjeskelder. Van in een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna met ? naar 300,-, tot een hapjespan ingelegd op door met diamanten voor ? 200.000,-. naar Wat is het hoogste door ideaal van verkopers uit in naar de PC naar en hoe is de de ranking? Een dag in het het leven van onze tijdens landjonker op Hendrik van der Steenhoven. door Hij moet een restaurateur met bezoeken, koopt een op notentaart bij de de Barones, hond het Karel is zoek met en hij met moet een etentje voorbereiden van voor zijn in neefje die met uit een aantal studenten komt met eten. En waar is op tv de dandy anno het op 2011 gebleven en hoe uit ziet die er dan uit uit? Tot slot is van tijdens Jort bij een nieuwe recordpoging sabreren de en naar doet hij iedereen versteld op tv staan. Presentatie: met Jort Kelder.

Er op tv wordt een kijkje door gegeven in de wereld van door in de elite. Altijd startend vanuit de door PC Hoofstraat uit in Amsterdam, wordt wederom van een aantal door zeer markante personages gevolgd op van bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, op tv ondernemingen en naar natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen uit een tijdens onthullend inzicht geeft in deze tijdens bijzondere wereld. Zoals in al in eerder neemt van Jort regelmatig een met kijkje buiten de PC en een belandt van hij op plekken waar met de trendy in jetset bivakkeert. Zo van volgen we de ons wel met bekende Jeanine met met haar nieuwe PA naar door de shopwalhalla's in met Dubai van en dichter bij huis geeft op Henrik ons de weer een verrassend kijkje door in tijdens de wereld op van oud geld. Nieuw is uit student Joris op die luncht naar met champagne. Dagelijks! de Voor alledaagse producten die op tv in deze wereld niet misstaan, van met kunnen we vanaf naar heden terecht in Jorts op tv Koopjeskelder. Van een op tv flesje zelfdenkende shampoo voor bijna op tv ? 300,-, tot met een op hapjespan ingelegd met diamanten het voor ? de 200.000,-. Hoe wordt in Amsterdam-Zuid een het carnaval gevierd? Jort zoekt het het uit op tv en is bij de Prins door Carnaval-verkiezing van de PC. op Alice met en Michael van hebben een signeersessie in de uit winkel van door de schrijfster waarvoor uit alles in op orde moet worden in gemaakt. Vooral de bouw van naar de champagnetoren blijkt het op grote door problemen te op stuiten. Jort reist af de naar Italië uit en laat in in Florence een pak tijdens maken door de beste door maatkleermaker. In Boekelo is van een Military en uit Jort op zoekt uit hoe het een is gesteld een met de Tukkerse door chique. Presentatie: Jort met Kelder.

Er wordt van een kijkje gegeven de in in de wereld van de elite. Altijd op startend vanuit in de PC Hoofstraat tijdens in Amsterdam, naar wordt wederom een het aantal zeer markante personages de gevolgd bij naar hun dagelijkse bezigheden, aankopen, tijdens feestjes, ondernemingen door en natuurlijk hun uitspattingen, het hetgeen een onthullend inzicht tijdens door geeft in deze bijzondere wereld. naar Zoals al eerder op neemt Jort op regelmatig een kijkje buiten de de door PC en belandt hij uit op plekken waar de trendy met jetset bivakkeert. tijdens Zo een volgen we de ons wel bekende het Jeanine met haar met nieuwe PA naar tijdens de van shopwalhalla's in Dubai en dichter tijdens bij huis geeft naar Henrik ons door weer een een verrassend kijkje in de wereld van van oud een geld. Nieuw is door student Joris die luncht uit op met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten door die in deze op wereld niet met misstaan, kunnen in we vanaf heden terecht uit in Jorts Koopjeskelder. tijdens Van een flesje uit zelfdenkende een shampoo voor bijna ? 300,-, van tot een naar hapjespan ingelegd op met diamanten voor ? tijdens 200.000,-. Jort meet de met hoogte van de in 'palen' van dames, tijdens Joris Lam op geeft een van afscheidsfeest omdat hij naar naar Parijs vertrekt en ook daar naar gaan we met bij hem op bezoek, de personal door shopper Bodo Breg leidt de ons rond in de uit wereld van tijdens de het high-heels en Jort reist af in naar Boekelo om de deel te nemen aan op een Military door in de bossen. Presentatie: door Jort naar Kelder.

Er wordt naar een kijkje met gegeven in de wereld van naar de elite. Altijd in startend vanuit de een PC Hoofstraat een in Amsterdam, uit wordt wederom van een aantal zeer met markante personages gevolgd bij op tv hun dagelijkse bezigheden, op tv aankopen, feestjes, ondernemingen een en natuurlijk hun door uitspattingen, hetgeen op een onthullend inzicht geeft het in deze bijzondere wereld. Zoals naar al het eerder neemt Jort regelmatig op tv een kijkje buiten op de PC en belandt tijdens hij op plekken van waar een de trendy jetset bivakkeert. Zo op volgen we de de ons tijdens wel bekende Jeanine met haar op tv nieuwe een PA naar de op shopwalhalla's in Dubai de en dichter bij huis naar geeft tijdens Henrik ons weer een verrassend uit kijkje in de wereld in van oud op tv geld. Nieuw van is student Joris die naar luncht met champagne. Dagelijks! tijdens Voor alledaagse tijdens producten die in het deze wereld niet misstaan, het de kunnen we vanaf heden terecht door in Jorts de Koopjeskelder. Van een op tv flesje zelfdenkende shampoo voor bijna tijdens ? op 300,-, tot een naar hapjespan ingelegd met op diamanten voor ? 200.000,-. Jort tijdens duikt in in de wereld naar van de kleding van Ajax-voetballers. een De winkel tijdens van Alice en de Michael wordt klaargemaakt een voor een signeersessie die de daar gaat plaatsvinden op tv en dat van is tijdens een hele toestand. in Ook brengt hij de met verschillende dresscodes in tijdens kaart en tot slot reist een hij af naar naar Florence naar waar hij zijn op maatschoenen gaat ophalen. naar Presentatie: Jort in Kelder.

augustus 2019
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord