Programma gemist?

Compilaties. Damestassen: van welke door kunnen wel en welke niet. En uit hoe ziet de door het basiscollectie eruit? We zien Frank tijdens en Rogier in St. uit Tropez waar tijdens werkelijk door zeer grote problemen zijn met in hun uit zwembad. In Den Haag tijdens bezoeken wij een uit winkel met tweedehands dure naar merkkleding in en we reizen af een naar een Military van in het gezellige Boekeloo. Presentatie: in Jort van Kelder.

Compilaties. Een echte van mannen-spa door in Amsterdam-Zuid. van Wie komen daar tijdens en waarom. Hendrik van van de Steenhoven gaat een het dagje naar in de hoofdstad naar om nieuwe schoenen te kopen met in alle gevolgen van uit dien. op Een historisch overzicht van van de kakker met door de op jaren heen en uit een test in hoeverre van het mondaine uit Knokke voldoet aan de naar PC-normen. Presentatie: op Jort Kelder.

Compilaties. Een echte op mannen-spa in op tv Amsterdam-Zuid. Wie komen in daar de en waarom. Hendrik van uit de Steenhoven het gaat een dagje naar uit de hoofdstad het om nieuwe schoenen te naar kopen met een alle gevolgen van dien. Een een historisch overzicht van de van van kakker door de jaren heen door en een test tijdens in hoeverre het mondaine uit Knokke de voldoet aan een de PC-normen. Presentatie: Jort naar Kelder.

Compilaties. In Amsterdan-Zuid naar doen de inwoners door nog het weleens (dure) tijdens miskopen. Wij gaan op tijdens bezoek bij in twee dames die daar door een handeltje van op tv hebben gemaakt, een wij volgen twee met Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens uit een het polo-wedstrijd in op Wassenaar, als je naar als vrouw mee wil op tv tellen dan door hoort bij je standaard outfit uit een van gay-best-friend. Wij onderzoeken dit tijdens fenomeen. En Jort het gaat op bezoek bij een op tv op tv Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: de Jort Kelder.

Compilaties. Een heus van biologisch hondendiner het gehouden de in Amsterdam-Zuid. Jeanine met van Vliet is samen met haar een zakenpartner Marcel en het PA met Ed razend druk het in Dubai door om daar vis aan tijdens de man te brengen op en van we gaan jaren terug naar in de tijd in uit Wassenaar door waar met paarden en in koetsen wordt gereden. Presentatie: Jort door op Kelder.

Compilaties. uit Het Amsterdam-Zuid verschijnsel de scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam op een organiseert samen met een vriendin naar een een heuse tassenshower ter ere van op tv de 2.55. Jort van onderzoekt de verschillen uit tussen door oud en nieuw door geld en wij volgen de Rotterdamse naar uit zakenvrouw Jeanine van Vliet tijdens in de voorbereidingen van een haar naar reis naar Dubai waar ze verse naar vis gaat naar proberen te op kopen. Presentatie: Jort in Kelder.

Compilaties. Jort op gaat op van bezoek bij van een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik de van der tijdens Steenhoven uit geeft een muzikaal soiree uit en dat in vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in het in de PC: proeven naar mensen het verschil het tussen twee identieke hapjes gemaakt van uit een ingrediënten met een van enorm prijsverschil en naar Jort reist op tv af naar een maatschoenmaker in Italië op tv met om zijn nieuwe schoenen op te tijdens halen. met Met rode zool, naar dat dan weer wel. Presentatie: op Jort uit Kelder.

Compilaties. op Jort Kelder onderzoekt in samen met de Ajax-selectie op en naar personal shopper Bodo Breg de complexe door wereld van de een de dresscode's, wij volgen met de nijvere student op Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in met met verband met zijn de vertrek naar Parijs en ook daar een een zoeken wij hem op én op tv geven wij van inkijk in op tv de wereld van naar het nieuwe netwerken. Presentatie: van Jort Kelder.

Van mijnwerkerszoon tot naar miljonair en de koning door van Ghana. Jort reist af een naar de Ardennen de en tijdens wordt ontvangen op het op tv kasteel van deze door bijzondere man. Joris Lam is naar even de terug in Amsterdam en door moet 's een morgens heel vroeg tijdens op in verband met van een studio-opname. Ook van laat hij zijn voeten door behandelen door vissen. in Een fles tijdens cognac van ? op tv 18.000,- en Jort door is in Blaricum de op het Mosselgala waar door de op vastgoedman van het jaar wordt een verkozen. Presentatie: Jort op tv tijdens Kelder.

We hebben de van hand weten te het een leggen op nieuwe informatie omtrent het de haardracht van de vrouwen. Samen met een glamour-kapper een Marc Biagio gaat Jort op onderzoek met uit. op Alice en Michael zijn het uitgenodigd om in in de jury door te zitten van door de mooiste naar vrouw van Nederland. Dan moet in je tijdens er natuurlijk zelf het ook prachtig uitzien en in juist dat heeft nogal wat met voeten in uit aarde. In de van koopjeskelder kunt het u weer genieten van een een op tv aantal onbetaalbare aanbiedingen. En slot met slot van duikt Jort in de van wereld van Champagne, in de glamour-drank bij naar uitstek. Presentatie: Jort van Kelder.

Er wordt een een kijkje gegeven naar in het de wereld van van de elite. Altijd startend vanuit de op tv PC door Hoofstraat in Amsterdam, wordt op tv wederom een aantal het zeer markante met personages gevolgd op tv bij hun dagelijkse door bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en het natuurlijk hun uit uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht met het geeft in deze bijzondere wereld. een Zoals al eerder neemt het Jort regelmatig uit een kijkje van buiten de uit PC en belandt hij op plekken naar de waar de trendy jetset bivakkeert. Zo door volgen we de het ons naar wel bekende Jeanine met haar het nieuwe PA de naar de shopwalhalla's in door Dubai en dichter door bij in huis geeft Henrik van ons weer in een verrassend kijkje in tijdens de wereld tijdens van oud geld. door Nieuw is student Joris die een luncht op tv met champagne. Dagelijks! tijdens Voor alledaagse producten tijdens die in deze wereld niet naar misstaan, kunnen we tijdens vanaf heden terecht de in uit Jorts Koopjeskelder. Van op een flesje zelfdenkende shampoo voor in bijna ? 300,-, op tv tot een hapjespan het ingelegd met diamanten voor op tv ? 200.000,-. van Hoe is op tv het gesteld met door kunst in Amsterdam-Zuid en wat uit op tv hebben we zoal aan het haakje de hangen het aan oude meesters. Jort naar gaat op bezoek een bij de op kunstenares in van Zuid van dit moment. Hard het work, hard play: in Jort gaat op stap in met van zakenman Alfred uit van der Heide. Er het wordt gezeild en op tv natuurlijk uitgebreid gedronken. naar In de koopjeskelder hebben naar we weer een gezellige aanbiedingen voor de kleine door beurs door en tot slot zakenvrouw Jeanine naar van Vliet naar die, samen met het haar in personal assistant Ed van en haar twee chihuahua's door Chloë en Chicky, naar door Antwerpen een gaat om de met hondjes te laten verzorgen. Presentatie: door Jort door Kelder.

Er met wordt een op kijkje gegeven in de met wereld van de elite. Altijd tijdens startend naar vanuit de het PC Hoofstraat in Amsterdam, tijdens wordt wederom een aantal zeer met op tv markante personages gevolgd met bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, op ondernemingen en tijdens natuurlijk in hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht op geeft van in deze een bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt een Jort regelmatig een van kijkje met buiten de tijdens PC en belandt een hij op plekken tijdens waar de trendy jetset bivakkeert. Zo in door volgen we de ons het wel bekende Jeanine op met haar nieuwe PA een naar de shopwalhalla's de in Dubai en van dichter door bij huis geeft door Henrik ons weer een een verrassend kijkje door in de wereld door van oud geld. Nieuw is student in naar Joris die luncht een met champagne. Dagelijks! door Voor alledaagse producten die in door deze de wereld niet misstaan, kunnen we vanaf van heden op terecht in met Jorts Koopjeskelder. Van een de flesje zelfdenkende shampoo voor door bijna ? door 300,-, tot een op tv hapjespan ingelegd met diamanten naar voor ? 200.000,-. in Wat is op het hoogste ideaal de van verkopers in de PC op tv en hoe door is de ranking? Een op dag in het in leven van het onze landjonker uit Hendrik van der in Steenhoven. Hij moet een restaurateur met bezoeken, koopt een op tv notentaart op tv bij de van Barones, hond Karel is zoek het en hij moet een tijdens etentje het voorbereiden voor in zijn neefje die met een aantal uit uit studenten komt eten. En op waar is de de dandy anno 2011 gebleven en op tv hoe ziet tijdens die er dan uit? een Tot slot is uit Jort bij een in nieuwe naar recordpoging sabreren door en doet hij iedereen versteld een staan. in Presentatie: Jort Kelder.

Er wordt uit een kijkje gegeven in van de wereld van een de elite. door Altijd startend vanuit de in een PC Hoofstraat in Amsterdam, in wordt wederom een aantal zeer een markante op tv personages gevolgd de bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, het ondernemingen tijdens en natuurlijk hun de uitspattingen, hetgeen een onthullend het inzicht geeft een in deze bijzondere wereld. Zoals op al eerder een neemt Jort de regelmatig een kijkje buiten door de PC en belandt de hij op plekken een waar de trendy naar in jetset bivakkeert. Zo op tv volgen we de ons de wel bekende Jeanine op tv met haar het nieuwe PA naar de naar shopwalhalla's in Dubai een en dichter bij huis uit geeft Henrik ons weer uit een een verrassend kijkje in op tv de wereld van oud geld. op Nieuw is student op tv Joris die tijdens luncht uit met champagne. Dagelijks! Voor in alledaagse producten die in deze door wereld niet misstaan, met kunnen de we vanaf tijdens heden terecht in Jorts op tv Koopjeskelder. Van een flesje een zelfdenkende shampoo uit voor bijna ? 300,-, van tot een hapjespan ingelegd op met diamanten voor op tv tijdens ? 200.000,-. Hoe wordt in Amsterdam-Zuid het carnaval gevierd? Jort naar zoekt uit het uit en is de bij de met Prins Carnaval-verkiezing van de op tv PC. Alice en Michael door hebben een signeersessie met in met de winkel van de een schrijfster in waarvoor alles in orde moet worden uit gemaakt. Vooral de de bouw van de op champagnetoren blijkt op tijdens uit grote problemen te stuiten. een Jort reist af naar op Italië en laat de in Florence tijdens een pak maken door op tv de beste maatkleermaker. In de Boekelo met is een Military door en Jort zoekt uit op hoe het is gesteld het met de Tukkerse uit chique. van Presentatie: Jort in Kelder.

Er wordt een het kijkje op gegeven in in de wereld van de elite. een Altijd startend vanuit tijdens de op PC Hoofstraat in Amsterdam, tijdens wordt wederom een door aantal zeer markante personages gevolgd op tv bij hun op dagelijkse bezigheden, aankopen, naar feestjes, naar ondernemingen en natuurlijk met hun uitspattingen, hetgeen in een onthullend inzicht geeft in met deze bijzondere wereld. Zoals uit al eerder met neemt van Jort regelmatig een kijkje buiten de op tv PC het en belandt op tv hij op plekken waar van de trendy jetset bivakkeert. naar Zo volgen we de een ons wel bekende tijdens naar Jeanine met haar nieuwe PA naar door de shopwalhalla's in op tv een Dubai en dichter bij de huis geeft Henrik ons weer in een verrassend kijkje in in de de wereld van oud van geld. Nieuw met is student met Joris die luncht met champagne. door Dagelijks! Voor het alledaagse producten die de in deze wereld in niet misstaan, kunnen we vanaf uit heden terecht de in uit Jorts Koopjeskelder. Van een uit flesje zelfdenkende shampoo op voor bijna ? 300,-, tot met het een hapjespan ingelegd met van diamanten voor uit ? 200.000,-. Jort meet de hoogte in van met de 'palen' van een dames, Joris Lam geeft een de afscheidsfeest omdat hij het naar in Parijs vertrekt en de ook daar gaan tijdens we bij de hem op bezoek, personal shopper Bodo op tv een Breg leidt ons rond op in de wereld het van de high-heels en Jort tijdens reist af naar in een Boekelo om deel op te nemen aan een Military de in de bossen. Presentatie: uit Jort de Kelder.

Er uit wordt een kijkje gegeven van in de wereld naar van in de elite. Altijd startend vanuit door de PC een Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom door een aantal op zeer markante personages gevolgd een van bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, een een ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, van hetgeen met een onthullend inzicht uit geeft in deze bijzondere wereld. Zoals op tv een al eerder neemt Jort het regelmatig een kijkje buiten de naar PC en door belandt hij naar op plekken waar de de trendy jetset bivakkeert. Zo van volgen we op de ons in wel bekende naar Jeanine met haar uit nieuwe PA naar de shopwalhalla's op tv in Dubai uit en dichter bij huis met geeft Henrik ons door weer het een verrassend kijkje in door de wereld van oud geld. naar Nieuw met is student Joris een die luncht met uit champagne. Dagelijks! Voor alledaagse naar producten die in deze de wereld op niet misstaan, kunnen we op vanaf heden tijdens terecht in Jorts Koopjeskelder. op tv Van een door flesje zelfdenkende op tv shampoo voor bijna ? naar 300,-, tot een hapjespan van ingelegd met diamanten voor uit ? 200.000,-. tijdens Jort duikt in de uit wereld van uit de kleding de van Ajax-voetballers. De winkel van van Alice en Michael van wordt door klaargemaakt voor een signeersessie die de daar gaat plaatsvinden op en dat is het van een hele toestand. Ook brengt de hij de verschillende dresscodes op in kaart en het tot tijdens slot reist hij af tijdens naar Florence waar de hij zijn maatschoenen op gaat uit ophalen. Presentatie: Jort op Kelder.

juli 2017
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord