Programma gemist?

Compilaties. een Damestassen: welke een kunnen wel en welke niet. En in hoe ziet uit de basiscollectie eruit? We tijdens zien Frank in en Rogier in St. tijdens Tropez waar op tv werkelijk zeer de grote problemen zijn met hun tijdens op tv zwembad. In Den Haag bezoeken wij op tv een winkel naar met het tweedehands dure merkkleding en uit we reizen af het naar een tijdens Military in het het gezellige Boekeloo. Presentatie: Jort in Kelder.

Compilaties. Een met echte mannen-spa in op tv Amsterdam-Zuid. met Wie komen daar met en waarom. Hendrik met van de Steenhoven gaat een op tv dagje naar de hoofdstad van tijdens om nieuwe schoenen te kopen met naar uit alle gevolgen van dien. naar Een historisch overzicht van de naar kakker tijdens door de jaren heen de en een test in de hoeverre het naar mondaine Knokke voldoet aan het de PC-normen. op tv Presentatie: Jort naar Kelder.

Compilaties. het Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. met Wie komen het daar en waarom. een Hendrik van de Steenhoven met gaat een dagje op op tv naar de hoofdstad om een nieuwe schoenen te met kopen met alle gevolgen van uit van dien. Een historisch overzicht van de door kakker door uit de jaren heen en op een test in in hoeverre het door mondaine Knokke voldoet aan tijdens de PC-normen. de Presentatie: Jort het Kelder.

Compilaties. In naar Amsterdan-Zuid naar doen de inwoners met nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan naar op bezoek bij de twee in dames die op tv daar een handeltje van door hebben gemaakt, wij volgen op twee Haagse hartsvriendinnen die op relaxstoelen verkopen tijdens op tv een polo-wedstrijd in een Wassenaar, als je de als uit vrouw mee het wil tellen dan op hoort bij je met standaard outfit een gay-best-friend. op tv Wij onderzoeken dit fenomeen. En een naar Jort gaat op op tv bezoek bij een Italiaanse maatkleermaker. op tv Presentatie: Jort door Kelder.

Compilaties. van Een heus het biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. het Jeanine van Vliet het is samen met het haar zakenpartner Marcel met en met PA Ed razend druk in Dubai op tv om daar vis in aan de tijdens man uit te brengen en we gaan jaren op een terug in de tijd het in Wassenaar waar op met paarden en koetsen wordt op tv gereden. een Presentatie: Jort naar Kelder.

Compilaties. van Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes uit wordt blootgelegd. Joris een Lam organiseert op tv samen met een vriendin het een heuse tassenshower met ter ere naar van de 2.55. tijdens Jort onderzoekt de verschillen tussen een oud uit en nieuw geld en in wij volgen op tv de Rotterdamse zakenvrouw Jeanine op tv van Vliet met in de voorbereidingen op tv van haar reis naar Dubai naar waar het ze verse vis gaat proberen tijdens in te kopen. Presentatie: door Jort Kelder.

Compilaties. Jort door gaat op een bezoek bij tijdens een kapper zonder schaar, het Landjonker Hendrik van tijdens der Steenhoven geeft een de muzikaal soiree uit en dat vergt de nodige op tv voorbereiding, een tijdens smaaktest in door de PC: op proeven mensen het verschil tussen twee van identieke hapjes door gemaakt op tv uit ingrediënten met een op tv enorm prijsverschil en Jort van reist af naar naar een maatschoenmaker van in Italië van om zijn nieuwe op schoenen op te halen. door Met rode een zool, dat dan weer tijdens wel. Presentatie: Jort tijdens Kelder.

Compilaties. uit Jort Kelder op tv onderzoekt samen met de Ajax-selectie met en het personal shopper Bodo Breg tijdens de complexe het wereld van de op tv dresscode's, wij volgen de uit nijvere student Joris tijdens Lam tijdens zijn naar afscheidsetentje in met verband met zijn vertrek naar Parijs een en op tv ook daar zoeken wij hem op op op én geven wij inkijk in het de met wereld van in het nieuwe netwerken. Presentatie: in Jort Kelder.

Van mijnwerkerszoon tot op tv door miljonair en koning van van Ghana. Jort reist de af naar de tijdens Ardennen en wordt ontvangen in op het met kasteel van tijdens deze bijzondere man. Joris Lam is door even terug uit in een Amsterdam en moet 's morgens heel de vroeg op in van verband met een door studio-opname. Ook tijdens laat op tv hij zijn voeten behandelen door met vissen. Een fles in cognac van ? 18.000,- met en Jort met is in het Blaricum op het Mosselgala waar het de in vastgoedman van het jaar wordt in op tv verkozen. Presentatie: Jort in Kelder.

We met hebben de hand de weten te leggen van op nieuwe tijdens informatie omtrent de haardracht van tijdens vrouwen. het Samen met glamour-kapper Marc tijdens Biagio gaat Jort op op tv onderzoek uit. Alice en de Michael een zijn uitgenodigd het om in de jury uit te zitten van de mooiste van vrouw van Nederland. het Dan moet je het er natuurlijk zelf in ook het prachtig uitzien en met juist dat heeft nogal wat naar voeten in aarde. een In in de koopjeskelder kunt u in weer genieten van een de aantal onbetaalbare naar aanbiedingen. En slot slot uit duikt Jort in met uit de wereld van Champagne, de van glamour-drank bij uitstek. Presentatie: op Jort naar Kelder.

Er op wordt een kijkje gegeven tijdens in de wereld het van de elite. Altijd op tv startend vanuit de met PC Hoofstraat in een Amsterdam, naar wordt wederom met een aantal zeer markante op tv personages gevolgd bij hun dagelijkse het bezigheden, aankopen, op feestjes, ondernemingen en in natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen op tv een onthullend inzicht op tv geeft het in deze bijzondere wereld. in Zoals al eerder een neemt Jort van regelmatig een het kijkje buiten de PC en belandt naar hij op plekken de waar uit de trendy een jetset bivakkeert. Zo volgen op tv we de ons wel van bekende een Jeanine met haar de nieuwe PA naar de shopwalhalla's in van Dubai en dichter het op tv bij huis geeft Henrik het ons weer een verrassend uit kijkje in de in wereld van uit oud geld. Nieuw is een student Joris die het luncht met champagne. de Dagelijks! van Voor alledaagse producten die in deze met wereld niet misstaan, op tv kunnen we een vanaf heden in terecht in Jorts Koopjeskelder. Van de een flesje in zelfdenkende shampoo door voor bijna van ? 300,-, tot uit een hapjespan ingelegd met in diamanten voor ? 200.000,-. van Hoe op is het gesteld met kunst in naar op tv Amsterdam-Zuid en wat hebben we in zoal aan uit het haakje hangen aan oude een door meesters. Jort gaat op bezoek het bij de kunstenares van in met Zuid van dit tijdens moment. Hard work, hard het play: Jort gaat in op stap een met zakenman Alfred van der met Heide. Er wordt gezeild een en natuurlijk uitgebreid een gedronken. In de de koopjeskelder door hebben we weer gezellige aanbiedingen tijdens voor de kleine naar beurs en tot op tv slot zakenvrouw Jeanine tijdens van op Vliet die, een samen met haar personal assistant Ed een en haar twee met een chihuahua's Chloë en Chicky, naar Antwerpen in gaat op om de hondjes te laten op verzorgen. op tv Presentatie: Jort een Kelder.

Er wordt een de kijkje gegeven in op tv door de wereld van de uit elite. Altijd startend vanuit op de PC Hoofstraat op tv in Amsterdam, wordt naar wederom van een aantal zeer markante personages naar gevolgd bij de hun dagelijkse bezigheden, aankopen, uit feestjes, ondernemingen en van natuurlijk hun uitspattingen, door hetgeen een onthullend de inzicht geeft in de deze bijzondere wereld. Zoals in met al eerder neemt Jort regelmatig op een kijkje buiten op tv de PC en tijdens belandt hij op met plekken waar een de trendy jetset tijdens bivakkeert. Zo volgen we op tv de ons wel bekende op Jeanine met de haar nieuwe PA naar op tv de shopwalhalla's in op Dubai van en dichter bij een huis geeft met Henrik ons weer een verrassend naar kijkje in van de wereld van oud geld. het Nieuw tijdens is student Joris die van luncht met met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten van die in deze een wereld niet tijdens misstaan, in kunnen we vanaf heden terecht in naar Jorts Koopjeskelder. op Van een flesje naar zelfdenkende shampoo voor bijna op tv ? naar 300,-, tot van een hapjespan ingelegd met diamanten voor met ? 200.000,-. uit Wat op is het hoogste ideaal van verkopers door in de tijdens PC en hoe is van op de ranking? Een dag uit in het in leven van onze landjonker Hendrik tijdens van der Steenhoven. Hij tijdens moet een op restaurateur bezoeken, de koopt een notentaart bij het de een Barones, hond Karel naar is zoek en door hij moet een etentje voorbereiden voor op tv zijn neefje op die met een tijdens aantal een studenten komt eten. op tv En waar is door de dandy anno 2011 gebleven het en hoe ziet die naar op er dan uit? Tot slot is met de Jort bij een nieuwe recordpoging sabreren van en doet in hij op iedereen versteld staan. Presentatie: Jort op Kelder.

Er de wordt een kijkje tijdens gegeven in door de wereld van de op tv elite. Altijd naar startend vanuit de PC Hoofstraat in met het Amsterdam, wordt wederom in een aantal zeer markante personages in gevolgd door bij hun dagelijkse bezigheden, door aankopen, feestjes, met ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, door hetgeen door een onthullend inzicht geeft in met deze bijzondere wereld. naar Zoals het al eerder neemt met Jort regelmatig een kijkje buiten de een PC en tijdens belandt hij op plekken het waar de het trendy jetset tijdens bivakkeert. Zo volgen tijdens we de ons wel een bekende Jeanine met haar met nieuwe PA naar de de shopwalhalla's in de Dubai en op dichter bij huis door geeft Henrik ons uit weer een verrassend kijkje door in de wereld de van oud in geld. Nieuw is op tv student Joris die luncht tijdens met de champagne. Dagelijks! uit Voor alledaagse producten die in in deze op wereld niet misstaan, op tv kunnen we vanaf heden op tv terecht in Jorts Koopjeskelder. Van de de een flesje zelfdenkende shampoo in voor bijna ? 300,-, met tot een tijdens hapjespan ingelegd met diamanten op tv voor ? uit 200.000,-. Hoe in wordt in Amsterdam-Zuid carnaval gevierd? met Jort zoekt het de uit en is met bij de Prins Carnaval-verkiezing het het van de PC. met Alice en Michael met hebben een signeersessie in de tijdens winkel van tijdens de schrijfster op tv waarvoor alles in van orde moet worden gemaakt. Vooral de naar bouw op van de champagnetoren blijkt op op tv de grote problemen te stuiten. uit Jort reist af naar de Italië en tijdens laat in Florence een pak van door maken door de in beste maatkleermaker. In Boekelo is een op tv Military naar en Jort zoekt op uit hoe het is gesteld met met de door Tukkerse chique. Presentatie: met Jort met Kelder.

Er wordt een op kijkje op gegeven in de door wereld van de van elite. Altijd startend vanuit op de PC Hoofstraat de in Amsterdam, naar wordt wederom een een aantal zeer markante personages gevolgd een bij door hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, in naar ondernemingen en natuurlijk op tv hun uitspattingen, hetgeen een onthullend naar inzicht op geeft in deze bijzondere het wereld. Zoals al de eerder neemt Jort regelmatig een het kijkje op buiten de PC tijdens en belandt een hij op plekken waar de de trendy het jetset bivakkeert. Zo volgen we de op tv ons wel een bekende een Jeanine met haar nieuwe de PA naar naar de shopwalhalla's in Dubai en dichter op tv bij uit huis geeft in Henrik ons weer een verrassend kijkje het in de wereld het tijdens van oud geld. Nieuw de is student Joris van die luncht met met champagne. Dagelijks! Voor door alledaagse producten die in het deze wereld niet misstaan, naar kunnen in we vanaf heden terecht door in uit Jorts Koopjeskelder. Van een flesje tijdens zelfdenkende shampoo voor naar bijna door ? 300,-, tot een door hapjespan ingelegd met diamanten uit voor met ? 200.000,-. Jort meet uit de hoogte van de 'palen' van van dames, Joris door Lam geeft de een afscheidsfeest omdat van hij naar in Parijs vertrekt en ook daar op tv gaan we bij een hem op op bezoek, een personal shopper Bodo op tv Breg leidt ons rond in de naar wereld van uit de high-heels en Jort van reist een af naar Boekelo van om deel te nemen aan uit een Military in naar de tijdens bossen. Presentatie: in Jort Kelder.

Er uit wordt een kijkje gegeven in tijdens de door wereld van het de elite. Altijd startend vanuit de in tijdens PC Hoofstraat in naar Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer van markante naar personages gevolgd uit bij hun dagelijkse van bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk met hun uitspattingen, hetgeen van een op onthullend inzicht geeft in deze het een bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt op naar Jort regelmatig een kijkje buiten de de PC en in belandt hij op door plekken waar de van trendy op tv jetset bivakkeert. Zo volgen uit we de ons wel bekende het Jeanine met haar het nieuwe PA met naar door de shopwalhalla's in Dubai naar en dichter bij huis tijdens geeft in Henrik ons weer een door verrassend kijkje op in de wereld van het oud geld. Nieuw is student naar Joris die luncht op met champagne. in Dagelijks! Voor alledaagse producten een die de in deze wereld niet misstaan, op tv kunnen we uit vanaf op tv heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van een een op tv flesje zelfdenkende shampoo voor bijna door ? 300,-, met tot een door hapjespan ingelegd met diamanten in voor in ? 200.000,-. Jort duikt op tv in de met wereld van de in kleding van Ajax-voetballers. De winkel uit van Alice en Michael het wordt op klaargemaakt voor een signeersessie die het daar naar gaat plaatsvinden met en dat is een hele toestand. uit Ook brengt hij een de verschillende door dresscodes in kaart naar en tot door slot reist hij op tv af naar een Florence waar hij zijn tijdens maatschoenen gaat ophalen. Presentatie: met Jort uit Kelder.

november 2017
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehan...

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de...

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wed...

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar ...

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de...

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke h...

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parij...

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio...

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Ne...

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord