Programma gemist?
april 2017
27-08-2011 18:55

Aflevering 73

Bij ons in de PC - Aflevering 73

Compilaties. Damestassen: welke kunnen wel en welke niet. En hoe ziet de basiscollectie eruit? We zien Frank en Rogier in St. Tropez waar werkelijk zeer grote problemen zijn met hun zwembad. In Den Haag bezoeken wij een winkel met tweedehands dure merkkleding en we reizen af naar een Military in het gezellige Boekeloo. Presentatie: Jort Kelder.

25-08-2011 22:25

Aflevering 72

Bij ons in de PC - Aflevering 72

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de jaren heen en een test in hoeverre het mondaine Knokke voldoet aan de PC-normen. Presentatie: Jort Kelder.

20-08-2011 18:55

Aflevering 71

Bij ons in de PC - Aflevering 71

Compilaties. Een echte mannen-spa in Amsterdam-Zuid. Wie komen daar en waarom. Hendrik van de Steenhoven gaat een dagje naar de hoofdstad om nieuwe schoenen te kopen met alle gevolgen van dien. Een historisch overzicht van de kakker door de jaren heen en een test in hoeverre het mondaine Knokke voldoet aan de PC-normen. Presentatie: Jort Kelder.

18-08-2011 22:25

Aflevering 70

Bij ons in de PC - Aflevering 70

Compilaties. In Amsterdan-Zuid doen de inwoners nog weleens (dure) miskopen. Wij gaan op bezoek bij twee dames die daar een handeltje van hebben gemaakt, wij volgen twee Haagse hartsvriendinnen die relaxstoelen verkopen tijdens een polo-wedstrijd in Wassenaar, als je als vrouw mee wil tellen dan hoort bij je standaard outfit een gay-best-friend. Wij onderzoeken dit fenomeen. En Jort gaat op bezoek bij een Italiaanse maatkleermaker. Presentatie: Jort Kelder.

11-08-2011 22:25

Aflevering 69

Bij ons in de PC - Aflevering 69

Compilaties. Een heus biologisch hondendiner gehouden in Amsterdam-Zuid. Jeanine van Vliet is samen met haar zakenpartner Marcel en PA Ed razend druk in Dubai om daar vis aan de man te brengen en we gaan jaren terug in de tijd in Wassenaar waar met paarden en koetsen wordt gereden. Presentatie: Jort Kelder.

04-08-2011 22:25

Aflevering 68

Bij ons in de PC - Aflevering 68

Compilaties. Het Amsterdam-Zuid verschijnsel scootermeisjes wordt blootgelegd. Joris Lam organiseert samen met een vriendin een heuse tassenshower ter ere van de 2.55. Jort onderzoekt de verschillen tussen oud en nieuw geld en wij volgen de Rotterdamse zakenvrouw Jeanine van Vliet in de voorbereidingen van haar reis naar Dubai waar ze verse vis gaat proberen te kopen. Presentatie: Jort Kelder.

28-07-2011 22:25

Aflevering 67

Bij ons in de PC - Aflevering 67

Compilaties. Jort gaat op bezoek bij een kapper zonder schaar, Landjonker Hendrik van der Steenhoven geeft een muzikaal soiree en dat vergt de nodige voorbereiding, een smaaktest in de PC: proeven mensen het verschil tussen twee identieke hapjes gemaakt uit ingrediënten met een enorm prijsverschil en Jort reist af naar een maatschoenmaker in Italië om zijn nieuwe schoenen op te halen. Met rode zool, dat dan weer wel. Presentatie: Jort Kelder.

21-07-2011 22:25

Aflevering 66

Bij ons in de PC - Aflevering 66

Compilaties. Jort Kelder onderzoekt samen met de Ajax-selectie en personal shopper Bodo Breg de complexe wereld van de dresscode's, wij volgen de nijvere student Joris Lam tijdens zijn afscheidsetentje in verband met zijn vertrek naar Parijs en ook daar zoeken wij hem op én geven wij inkijk in de wereld van het nieuwe netwerken. Presentatie: Jort Kelder.

12-02-2011 21:30

Aflevering 47

Bij ons in de PC - Aflevering 47

Van mijnwerkerszoon tot miljonair en koning van Ghana. Jort reist af naar de Ardennen en wordt ontvangen op het kasteel van deze bijzondere man. Joris Lam is even terug in Amsterdam en moet 's morgens heel vroeg op in verband met een studio-opname. Ook laat hij zijn voeten behandelen door vissen. Een fles cognac van ? 18.000,- en Jort is in Blaricum op het Mosselgala waar de vastgoedman van het jaar wordt verkozen. Presentatie: Jort Kelder.

05-02-2011 21:30

Aflevering 46

Bij ons in de PC - Aflevering 46

We hebben de hand weten te leggen op nieuwe informatie omtrent de haardracht van vrouwen. Samen met glamour-kapper Marc Biagio gaat Jort op onderzoek uit. Alice en Michael zijn uitgenodigd om in de jury te zitten van de mooiste vrouw van Nederland. Dan moet je er natuurlijk zelf ook prachtig uitzien en juist dat heeft nogal wat voeten in aarde. In de koopjeskelder kunt u weer genieten van een aantal onbetaalbare aanbiedingen. En slot slot duikt Jort in de wereld van Champagne, de glamour-drank bij uitstek. Presentatie: Jort Kelder.

29-01-2011 21:30

Aflevering 45

Bij ons in de PC - Aflevering 45

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in deze bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt Jort regelmatig een kijkje buiten de PC en belandt hij op plekken waar de trendy jetset bivakkeert. Zo volgen we de ons wel bekende Jeanine met haar nieuwe PA naar de shopwalhalla's in Dubai en dichter bij huis geeft Henrik ons weer een verrassend kijkje in de wereld van oud geld. Nieuw is student Joris die luncht met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten die in deze wereld niet misstaan, kunnen we vanaf heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd met diamanten voor ? 200.000,-. Hoe is het gesteld met kunst in Amsterdam-Zuid en wat hebben we zoal aan het haakje hangen aan oude meesters. Jort gaat op bezoek bij de kunstenares in Zuid van dit moment. Hard work, hard play: Jort gaat op stap met zakenman Alfred van der Heide. Er wordt gezeild en natuurlijk uitgebreid gedronken. In de koopjeskelder hebben we weer gezellige aanbiedingen voor de kleine beurs en tot slot zakenvrouw Jeanine van Vliet die, samen met haar personal assistant Ed en haar twee chihuahua's Chloë en Chicky, naar Antwerpen gaat om de hondjes te laten verzorgen. Presentatie: Jort Kelder.

22-01-2011 21:30

Aflevering 44

Bij ons in de PC - Aflevering 44

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in deze bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt Jort regelmatig een kijkje buiten de PC en belandt hij op plekken waar de trendy jetset bivakkeert. Zo volgen we de ons wel bekende Jeanine met haar nieuwe PA naar de shopwalhalla's in Dubai en dichter bij huis geeft Henrik ons weer een verrassend kijkje in de wereld van oud geld. Nieuw is student Joris die luncht met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten die in deze wereld niet misstaan, kunnen we vanaf heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd met diamanten voor ? 200.000,-. Wat is het hoogste ideaal van verkopers in de PC en hoe is de ranking? Een dag in het leven van onze landjonker Hendrik van der Steenhoven. Hij moet een restaurateur bezoeken, koopt een notentaart bij de Barones, hond Karel is zoek en hij moet een etentje voorbereiden voor zijn neefje die met een aantal studenten komt eten. En waar is de dandy anno 2011 gebleven en hoe ziet die er dan uit? Tot slot is Jort bij een nieuwe recordpoging sabreren en doet hij iedereen versteld staan. Presentatie: Jort Kelder.

15-01-2011 21:30

Aflevering 43

Bij ons in de PC - Aflevering 43

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in deze bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt Jort regelmatig een kijkje buiten de PC en belandt hij op plekken waar de trendy jetset bivakkeert. Zo volgen we de ons wel bekende Jeanine met haar nieuwe PA naar de shopwalhalla's in Dubai en dichter bij huis geeft Henrik ons weer een verrassend kijkje in de wereld van oud geld. Nieuw is student Joris die luncht met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten die in deze wereld niet misstaan, kunnen we vanaf heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd met diamanten voor ? 200.000,-. Hoe wordt in Amsterdam-Zuid carnaval gevierd? Jort zoekt het uit en is bij de Prins Carnaval-verkiezing van de PC. Alice en Michael hebben een signeersessie in de winkel van de schrijfster waarvoor alles in orde moet worden gemaakt. Vooral de bouw van de champagnetoren blijkt op grote problemen te stuiten. Jort reist af naar Italië en laat in Florence een pak maken door de beste maatkleermaker. In Boekelo is een Military en Jort zoekt uit hoe het is gesteld met de Tukkerse chique. Presentatie: Jort Kelder.

08-01-2011 21:30

Aflevering 42

Bij ons in de PC - Aflevering 42

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in deze bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt Jort regelmatig een kijkje buiten de PC en belandt hij op plekken waar de trendy jetset bivakkeert. Zo volgen we de ons wel bekende Jeanine met haar nieuwe PA naar de shopwalhalla's in Dubai en dichter bij huis geeft Henrik ons weer een verrassend kijkje in de wereld van oud geld. Nieuw is student Joris die luncht met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten die in deze wereld niet misstaan, kunnen we vanaf heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd met diamanten voor ? 200.000,-. Jort meet de hoogte van de 'palen' van dames, Joris Lam geeft een afscheidsfeest omdat hij naar Parijs vertrekt en ook daar gaan we bij hem op bezoek, personal shopper Bodo Breg leidt ons rond in de wereld van de high-heels en Jort reist af naar Boekelo om deel te nemen aan een Military in de bossen. Presentatie: Jort Kelder.

30-10-2010 22:00

Aflevering 41

Bij ons in de PC - Aflevering 41

Er wordt een kijkje gegeven in de wereld van de elite. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat in Amsterdam, wordt wederom een aantal zeer markante personages gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in deze bijzondere wereld. Zoals al eerder neemt Jort regelmatig een kijkje buiten de PC en belandt hij op plekken waar de trendy jetset bivakkeert. Zo volgen we de ons wel bekende Jeanine met haar nieuwe PA naar de shopwalhalla's in Dubai en dichter bij huis geeft Henrik ons weer een verrassend kijkje in de wereld van oud geld. Nieuw is student Joris die luncht met champagne. Dagelijks! Voor alledaagse producten die in deze wereld niet misstaan, kunnen we vanaf heden terecht in Jorts Koopjeskelder. Van een flesje zelfdenkende shampoo voor bijna ? 300,-, tot een hapjespan ingelegd met diamanten voor ? 200.000,-. Jort duikt in de wereld van de kleding van Ajax-voetballers. De winkel van Alice en Michael wordt klaargemaakt voor een signeersessie die daar gaat plaatsvinden en dat is een hele toestand. Ook brengt hij de verschillende dresscodes in kaart en tot slot reist hij af naar Florence waar hij zijn maatschoenen gaat ophalen. Presentatie: Jort Kelder.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bij ons in de PC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bij ons in de PC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bij ons in de PC bij Bij ons in de PC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bij ons in de PC. Heb je een uitzending van Bij ons in de PC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bij ons in de PC gemist

De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voorde verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden,aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in dezebijzondere wereld. Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komthij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondereevents, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht. Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoalsbijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomtniet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Uitzending gemist van Bij ons in de PC? Hier kun je alle uitzendingen van Bij ons in de PC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord