Programma gemist?

Onze kiloknallers hebben het keihard uit geknokt dit jaar! Tegen de het vooroordelen en in voor meer zelfvertrouwen. Want met zoals Lieke terecht de op zegt: 'Je bent een mooi zoals je bent.' Maar van dan moet je een daar wel door in geloven en dat is op niet altijd uit makkelijk. Ze van hebben gezweet, in gesport, gelachen en gehuild. op tv We zagen de pieken en met het de dalen. Nu is het het is tijd voor tijdens de finale: hebben uit ze hun doelen gehaald? tijdens Kiloknallers sluit door af zoals het begon: op een met een knal!

Soms weegt de van last naar van zwaar in zijn zwaarder dan door de kilo's... Mo krijgt een van tegenvaller te verduren een en vindt dat de op uitvinder van naar de de weegschaal de PIEP kan een krijgen. En hij door is niet de enige van die niet van naar wegen houdt. Hoe in blijf je op tv in jezelf geloven door als de weegschaal niet van in je tijdens gelooft? Nick met werkt aan een het betere band met zijn broer, tijdens die na het de scheiding bij zijn het vader de woont. Naomi heeft tijdens soms het gevoel uit dat ze zichzelf tijdens 'verstopt'. Durft ze uit zichzelf te laten zien de als ze gaat zwemmen op tv met met vrienden?

Waarom hou in je toch naar zo van snoep en waarom uit loopt naar het water van in de mond door bij het zien van patat? de Kun je daar het iets tegen doen? De het Kiloknallers zoeken van het uit! Lieke moet in helaas weer van naar de op tv dokter, Mo baalt het ervan dat van hij is aangekomen en Mathilde zoekt op van hulp.

Het is op tv zomer! een Voordat de kiloknallers uitvliegen naar tijdens Sicilië, Ibiza in en het een pittig warme Egypte, maken ze de de met tussenstand op: hoe gaat de het met de met goede voornemens? Naomi met heeft een dipje en maakt het nieuwe afspraken met op tv haar het moeder, Nick en de Mo krijgen goed nieuws. En met het op vakantie heb je nog het steeds de obesitas.

Hoe in kan het toch dat in Mathilde zo zwaar naar is en van haar broer niet? Ze met zoekt het uit! een Naomi geeft op tv tijdens een zwempartij tijdens toe dat van ze best jaloers is op de haar dunne van vriendin. Nicks vader en broer tijdens wonen na een de scheiding in een de naar andere provincie en uit dat is niet altijd makkelijk. Ook op tv Lieke heeft een gescheiden op tv ouders: zij wil graag een betere naar band met met haar vader. Er van wordt geschaakt, geturnd, tijdens een hamster begraven een en op tv er zijn awesome van bikini tips!

'Dikke olifant', het 'dikke baviaan', 'dikzak': op pesten sucks. Hoe op ga je er mee naar uit om en hoe krijg je op meer op zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed naar advies, Nick is een jarig en Mo moet uit naar een in woedecursus maar ziet dat van totaal naar niet zitten.

Kilo's aan met diëten, in Lieke's pestverleden en Mohameds van eerste rentest. Mathilde vertelt uit over de moeilijke op tv januari-maand, Naomi door heeft een mooi gesprek met naar moeder en we op maken kennis met de een uit hamster.

Maak naar kennis met door de grote helden die op een jaar lang hun tijdens hele een leven laten zien: Lieke, Naomi, Mohamed, naar Mathilde en op Nick. uit Ze knallen deze nieuwe naar periode in met hun wensen, tijdens op voornemens en verlangens.

Onze kiloknallers hebben op keihard geknokt dit met jaar! Tegen tijdens de vooroordelen en voor in het meer zelfvertrouwen. Ze hebben gezweet, gesport, op gelachen op tv en gehuild. Hebben ze naar hun doelen gehaald? op tv Onze kiloknallers op tv hebben keihard geknokt op dit jaar! Tegen de vooroordelen in uit en voor meer een zelfvertrouwen. Want zoals Lieke terecht zegt: op in 'Je bent mooi zoals met je bent.' Maar dan een moet een je daar wel op in geloven en dat is het niet altijd makkelijk. tijdens Ze het hebben gezweet, gesport, gelachen en uit gehuild. We zagen op tv de pieken en door de dalen. Nu tijdens is het is door tijd uit voor de finale: hebben op tv ze hun doelen gehaald? Kiloknallers van op sluit af zoals het begon: een met een naar knal!

Mo naar vindt dat de op uitvinder van de weegschaal de van PIEP kan krijgen. naar Nick werkt aan een een betere band naar met met zijn broer en Naomi het heeft soms het gevoel uit dat ze op tv zichzelf de 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? met Soms weegt de op op tv last van zwaar het zijn zwaarder dan van de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller op tv te verduren en tijdens vindt met dat de uitvinder van op de weegschaal de PIEP op kan krijgen. En op hij is niet in de enige tijdens die door niet van wegen houdt. Hoe blijf uit op tv je in jezelf de geloven als de weegschaal de niet in in je gelooft? Nick werkt aan de een betere band het met tijdens zijn broer, die na naar de scheiding op bij zijn vader woont. Naomi heeft tijdens uit soms het gevoel dat van ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze door zichzelf te op tv laten een zien als ze gaat zwemmen op tv met van vrienden?

Lieke moet helaas het weer naar de tijdens dokter, Mo baalt met ervan dat de hij is het aangekomen en Mathilde zoekt hulp. van uit En waarom houden met we toch zo naar van snoep en waarom loopt in het door water in de mond bij het in zien van patat? naar Waarom tijdens hou je op tv toch zo van snoep de en waarom van loopt het water in de met mond bij het zien op tv van patat? tijdens Kun je daar iets een tegen doen? De uit Kiloknallers zoeken het op uit! Lieke moet op tv tijdens helaas weer naar een de dokter, Mo met baalt ervan dat uit hij is aangekomen en Mathilde een zoekt tijdens hulp.

Het van is voortdurend in op het nieuws: we op tv worden te van dik. En iedereen denkt te weten de wat op we eraan tijdens moeten doen. Maar hoe is op het nou tijdens écht om te met zwaar te uit zijn? Vijf kinderen tijdens met obesitas doen hun met verhaal.

Hoe een kan het toch van dat Mathilde zo met zwaar is het en haar broer uit niet? Ze zoekt het de uit! Naomi geeft door tijdens een zwempartij de toe dat ze best jaloers uit op is op haar het dunne vriendin. Hoe kan het toch op in dat Mathilde zo uit zwaar is en haar het broer niet? Ze zoekt het de uit! Naomi de geeft tijdens op tv een zwempartij toe van dat ze best door jaloers is op haar een dunne vriendin. door Nicks vader met en broer wonen na de naar scheiding in een andere naar provincie op en dat is niet altijd met een makkelijk. Ook Lieke heeft gescheiden op tv ouders: op tv zij wil graag een betere band in met uit haar vader. op Er wordt geschaakt, geturnd, een op tv hamster begraven en er door van zijn awesome bikini de tips!

Het is voortdurend een in met het nieuws: we met worden te dik. En een iedereen denkt op tv te weten de wat we eraan de moeten doen. Maar hoe van is het nou door écht om uit te zwaar te zijn? Vijf kinderen een met obesitas de doen hun op verhaal.

Het de is voortdurend in op tv het nieuws: we worden de te op dik. En iedereen denkt te weten op het wat we eraan moeten de doen. Maar hoe is de het nou écht om op tv te uit zwaar te zijn? Vijf kinderen de met obesitas doen op tv hun van verhaal.

januari 2020
22-10-2017 18:30

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Want zoals Lieke terecht zegt: 'Je bent mooi zoals je bent.' Maar dan moet je daar wel in geloven en dat is niet altijd makkelijk. Ze hebb...

15-10-2017 18:30

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder dan de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller te verduren en vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. En hij is niet de enige die niet van wegen houdt. Hoe blijf je in jezelf gelo...

08-10-2017 18:30

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Waarom hou je toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Kun je daar iets tegen doen? De Kiloknallers zoeken het uit! Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathild...

01-10-2017 18:30

Zon, zee en zorgen

Kiloknallers - Zon, zee en zorgen

Het is zomer! Voordat de kiloknallers uitvliegen naar Sicilië, Ibiza en het pittig warme Egypte, maken ze de tussenstand op: hoe gaat het met de goede voornemens? Naomi heeft een dipje en maakt nieuwe afspraken met haar moeder, Nick en Mo k...

24-09-2017 18:30

Verre vaders en dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders en dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Nicks vader en broer wonen na de scheiding in een andere provincie en dat ...

17-09-2017 18:30

Pesten sucks en andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks en andere feiten

'Dikke olifant', 'dikke baviaan', 'dikzak': pesten sucks. Hoe ga je er mee om en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed advies, Nick is jarig en Mo moet naar een woedecursus maar ziet dat totaal niet zitten.

10-09-2017 18:30

Diëten en hamsteren

Kiloknallers - Diëten en hamsteren

Kilo's aan diëten, Lieke's pestverleden en Mohameds eerste rentest. Mathilde vertelt over de moeilijke januari-maand, Naomi heeft een mooi gesprek met moeder en we maken kennis met een hamster.

03-09-2017 18:30

Goede voornemens

Kiloknallers - Goede voornemens

Maak kennis met de grote helden die een jaar lang hun hele leven laten zien: Lieke, Naomi, Mohamed, Mathilde en Nick. Ze knallen deze nieuwe periode in met hun wensen, voornemens en verlangens.

05-03-2017 09:25

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Ze hebben gezweet, gesport, gelachen en gehuild. Hebben ze hun doelen gehaald? Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de...

26-02-2017 09:25

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Mo vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. Nick werkt aan een betere band met zijn broer en Naomi heeft soms het gevoel dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder d...

19-02-2017 09:25

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathilde zoekt hulp. En waarom houden we toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Waarom hou je toch zo van snoep en waarom...

12-02-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

05-02-2017 09:25

Verre vaders & dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders & dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het...

29-01-2017 09:20

Pesten sucks & andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks & andere feiten

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

22-01-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kiloknallers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kiloknallers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kiloknallers bij Kiloknallers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kiloknallers. Heb je een uitzending van Kiloknallers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kiloknallers gemist

Uitzending gemist van Kiloknallers? Hier kun je alle uitzendingen van Kiloknallers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!