Programma gemist?

Onze het kiloknallers hebben keihard geknokt door dit jaar! tijdens Tegen de vooroordelen en uit voor meer zelfvertrouwen. Want een de zoals Lieke terecht zegt: naar 'Je bent mooi zoals een je bent.' Maar dan tijdens moet op je daar wel in geloven uit en een dat is niet altijd makkelijk. door Ze uit hebben gezweet, in gesport, gelachen en gehuild. de We zagen de tijdens pieken en de dalen. Nu op tv is van het is op tijd voor de finale: de hebben ze hun doelen gehaald? een de Kiloknallers sluit af zoals het begon: uit met van een knal!

Soms tijdens weegt de last van tijdens zwaar zijn zwaarder het dan de kilo's... het Mo krijgt een op tegenvaller te verduren en op tijdens vindt dat de uitvinder uit van de weegschaal de door PIEP kan krijgen. En tijdens met hij is niet de enige op die niet van van wegen uit houdt. Hoe blijf je in jezelf door geloven als met de weegschaal in niet in met je gelooft? Nick werkt aan met een een betere band met uit zijn broer, die na een de scheiding het bij zijn vader woont. Naomi op heeft soms het het gevoel dat ze zichzelf de 'verstopt'. de Durft ze zichzelf te de laten zien als naar ze tijdens gaat zwemmen met door vrienden?

Waarom in hou je toch het zo van snoep het en waarom uit loopt het water in de op tv mond bij met het zien van patat? Kun op je door daar iets tegen doen? De van Kiloknallers met zoeken het het uit! Lieke moet helaas weer naar naar de dokter, op Mo baalt ervan op tv dat hij is aangekomen met naar en Mathilde zoekt op hulp.

Het het is zomer! Voordat de de kiloknallers uitvliegen naar Sicilië, in Ibiza van en het pittig warme op Egypte, maken in ze de tussenstand met op: hoe gaat het tijdens met de de goede voornemens? Naomi met heeft een dipje tijdens en maakt nieuwe afspraken met een haar moeder, Nick de en het Mo krijgen goed nieuws. En door in op vakantie heb een je nog steeds naar obesitas.

Hoe op tv kan het in toch dat Mathilde zo zwaar een is en haar broer op tv niet? Ze zoekt naar het uit! tijdens Naomi geeft tijdens tijdens een zwempartij op tv toe dat de ze best jaloers op is op haar het dunne vriendin. Nicks naar vader en broer wonen op tv na de scheiding in naar een andere in provincie en dat is niet van uit altijd makkelijk. Ook Lieke op tv heeft gescheiden ouders: zij wil op graag naar een betere band met haar op tv vader. Er wordt door geschaakt, van geturnd, een hamster begraven het en er zijn awesome uit bikini met tips!

'Dikke olifant', in 'dikke baviaan', het 'dikzak': pesten sucks. Hoe ga door je de er mee om en hoe met krijg op je meer op zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed advies, met Nick is jarig in en Mo het moet naar in een woedecursus door maar ziet dat op tv totaal niet zitten.

Kilo's het aan diëten, tijdens Lieke's pestverleden en Mohameds eerste de rentest. Mathilde vertelt uit over de de moeilijke januari-maand, Naomi een heeft een mooi met gesprek met moeder en we het maken van kennis met een naar hamster.

Maak naar kennis met door de grote helden die een de jaar lang door hun hele leven de laten zien: Lieke, Naomi, op tv Mohamed, Mathilde en Nick. het Ze met knallen deze nieuwe periode in in met met hun wensen, voornemens met en verlangens.

Onze uit kiloknallers hebben keihard geknokt naar dit de jaar! Tegen de vooroordelen en voor met meer uit zelfvertrouwen. Ze hebben gezweet, gesport, op tv gelachen en de gehuild. tijdens Hebben ze hun doelen gehaald? een Onze kiloknallers op hebben keihard geknokt een dit jaar! op Tegen de vooroordelen en voor door meer zelfvertrouwen. Want naar zoals Lieke terecht zegt: de tijdens 'Je bent mooi zoals je bent.' op Maar dan op moet op je daar wel in geloven op tv en dat is niet door van altijd makkelijk. Ze hebben tijdens gezweet, gesport, gelachen en naar gehuild. een We zagen de pieken met en de in dalen. Nu is uit het is tijd voor met de finale: hebben van ze hun doelen naar gehaald? Kiloknallers uit sluit af zoals het begon: het met een het knal!

Mo de vindt dat door de uitvinder van in de weegschaal de PIEP kan uit krijgen. Nick werkt naar aan een betere band met met tijdens zijn broer en door Naomi heeft soms op het gevoel dat ze door zichzelf 'verstopt'. Durft ze het naar te gaan zwemmen? Soms weegt de uit last in van zwaar zijn met zwaarder dan de kilo's... Mo met krijgt een op tv tegenvaller in te verduren en vindt dat de tijdens naar uitvinder van de weegschaal op tv de PIEP van kan krijgen. En hij is niet door de enige die tijdens niet van wegen op tv houdt. naar Hoe blijf je in jezelf een in geloven als de weegschaal niet in op tv uit je gelooft? Nick werkt tijdens aan een in betere band met zijn broer, die een na de scheiding met bij een zijn vader woont. Naomi uit heeft soms uit het gevoel dat ze zichzelf naar 'verstopt'. in Durft ze zichzelf het te laten zien als ze het gaat zwemmen een met naar vrienden?

Lieke moet helaas tijdens weer naar op de dokter, Mo baalt naar ervan dat hij op is aangekomen in en Mathilde een zoekt hulp. En waarom houden een we met toch zo tijdens van snoep en waarom loopt het op tv water in de in mond bij door het uit zien van patat? Waarom hou op tv je met toch zo van snoep en van waarom een loopt het water in de naar mond bij in het zien van patat? Kun naar tijdens je daar iets tegen doen? De op tv Kiloknallers zoeken het op tv uit! Lieke moet het helaas van weer naar de dokter, Mo op met baalt ervan dat met hij is aangekomen en met Mathilde zoekt door hulp.

Het is op voortdurend in het nieuws: het de we worden te dik. En een iedereen denkt te van weten wat we eraan door moeten met doen. Maar hoe is het op tv nou uit écht om te zwaar tijdens te zijn? Vijf met kinderen met obesitas tijdens doen hun het verhaal.

Hoe in kan het een toch dat Mathilde door zo zwaar is en haar broer de niet? Ze uit zoekt het uit! naar Naomi geeft tijdens een van zwempartij op tv toe dat op ze best jaloers is op haar uit het dunne vriendin. Hoe kan het in toch het dat Mathilde zo zwaar is en in haar de broer niet? tijdens Ze zoekt het met uit! Naomi geeft tijdens tijdens een zwempartij toe dat met ze best met jaloers is op haar op tv dunne vriendin. Nicks door vader en in broer wonen na de scheiding naar in een andere van in provincie en dat is niet op tv altijd makkelijk. Ook Lieke uit heeft tijdens gescheiden ouders: zij wil graag de een betere tijdens band met haar tijdens vader. Er naar wordt geschaakt, geturnd, een naar hamster begraven naar en er zijn naar awesome bikini het tips!

Het tijdens is voortdurend door in het nieuws: we worden te met dik. van En iedereen op tv denkt te weten uit wat we eraan moeten doen. Maar het hoe is het een nou écht de om door te zwaar te zijn? Vijf kinderen tijdens met naar obesitas doen van hun verhaal.

Het is voortdurend uit door in het nieuws: we van worden te op dik. En iedereen denkt het te weten wat we het eraan moeten uit doen. Maar hoe het is het met nou écht om te zwaar te uit door zijn? Vijf kinderen in met obesitas doen hun het verhaal.

augustus 2019
22-10-2017 18:30

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Want zoals Lieke terecht zegt: 'Je bent mooi zoals je bent.' Maar dan moet je daar wel in geloven en dat is niet altijd makkelijk. Ze hebb...

15-10-2017 18:30

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder dan de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller te verduren en vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. En hij is niet de enige die niet van wegen houdt. Hoe blijf je in jezelf gelo...

08-10-2017 18:30

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Waarom hou je toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Kun je daar iets tegen doen? De Kiloknallers zoeken het uit! Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathild...

01-10-2017 18:30

Zon, zee en zorgen

Kiloknallers - Zon, zee en zorgen

Het is zomer! Voordat de kiloknallers uitvliegen naar Sicilië, Ibiza en het pittig warme Egypte, maken ze de tussenstand op: hoe gaat het met de goede voornemens? Naomi heeft een dipje en maakt nieuwe afspraken met haar moeder, Nick en Mo k...

24-09-2017 18:30

Verre vaders en dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders en dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Nicks vader en broer wonen na de scheiding in een andere provincie en dat ...

17-09-2017 18:30

Pesten sucks en andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks en andere feiten

'Dikke olifant', 'dikke baviaan', 'dikzak': pesten sucks. Hoe ga je er mee om en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed advies, Nick is jarig en Mo moet naar een woedecursus maar ziet dat totaal niet zitten.

10-09-2017 18:30

Diëten en hamsteren

Kiloknallers - Diëten en hamsteren

Kilo's aan diëten, Lieke's pestverleden en Mohameds eerste rentest. Mathilde vertelt over de moeilijke januari-maand, Naomi heeft een mooi gesprek met moeder en we maken kennis met een hamster.

03-09-2017 18:30

Goede voornemens

Kiloknallers - Goede voornemens

Maak kennis met de grote helden die een jaar lang hun hele leven laten zien: Lieke, Naomi, Mohamed, Mathilde en Nick. Ze knallen deze nieuwe periode in met hun wensen, voornemens en verlangens.

05-03-2017 09:25

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Ze hebben gezweet, gesport, gelachen en gehuild. Hebben ze hun doelen gehaald? Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de...

26-02-2017 09:25

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Mo vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. Nick werkt aan een betere band met zijn broer en Naomi heeft soms het gevoel dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder d...

19-02-2017 09:25

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathilde zoekt hulp. En waarom houden we toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Waarom hou je toch zo van snoep en waarom...

12-02-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

05-02-2017 09:25

Verre vaders & dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders & dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het...

29-01-2017 09:20

Pesten sucks & andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks & andere feiten

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

22-01-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kiloknallers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kiloknallers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kiloknallers bij Kiloknallers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kiloknallers. Heb je een uitzending van Kiloknallers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kiloknallers gemist

Uitzending gemist van Kiloknallers? Hier kun je alle uitzendingen van Kiloknallers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord