Programma gemist?

Onze kiloknallers hebben door keihard een geknokt dit jaar! Tegen tijdens de vooroordelen en de voor het meer zelfvertrouwen. Want zoals Lieke het terecht uit zegt: 'Je bent mooi zoals je met door bent.' Maar dan moet je een daar wel uit in geloven en dat is in niet altijd makkelijk. op Ze hebben gezweet, met gesport, van gelachen en de gehuild. We zagen de pieken en op de het dalen. Nu is het in is tijd op voor de finale: hebben uit ze uit hun doelen gehaald? Kiloknallers sluit af de zoals het begon: door met een de knal!

Soms een weegt de last van een zwaar zijn zwaarder een dan het de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller van te verduren en met vindt dat uit de uitvinder van uit de op weegschaal de PIEP kan krijgen. uit En naar hij is niet de door enige die niet van uit wegen naar houdt. Hoe blijf je uit in jezelf geloven als van de weegschaal niet in met je gelooft? Nick een werkt op tv aan een betere band in met zijn broer, die door naar na de scheiding bij zijn vader met woont. de Naomi heeft uit soms het gevoel dat op ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze met het zichzelf te laten zien als in ze met gaat zwemmen met een vrienden?

Waarom hou op tv je toch zo van in snoep en waarom op een loopt het water in de uit mond bij een het zien van patat? op Kun je daar iets tijdens tegen doen? De in Kiloknallers zoeken het uit uit! Lieke het moet helaas weer met naar de naar dokter, Mo baalt ervan het dat hij is aangekomen tijdens en op Mathilde zoekt in hulp.

Het uit is zomer! Voordat uit de kiloknallers uitvliegen naar naar Sicilië, Ibiza van en het pittig op tv warme Egypte, naar maken ze de tussenstand naar op: hoe gaat het tijdens met door de goede voornemens? Naomi door heeft een naar dipje en maakt in nieuwe afspraken met met haar moeder, Nick naar en Mo krijgen goed nieuws. En op op vakantie in heb je nog naar steeds een obesitas.

Hoe kan door het toch dat Mathilde op tv op zo zwaar is en op tv haar broer niet? Ze met zoekt het uit! Naomi het geeft tijdens een tijdens zwempartij een toe dat naar ze best jaloers is de op haar dunne vriendin. op tv Nicks vader naar en broer wonen na uit de scheiding in een op andere provincie en het dat op is niet met altijd makkelijk. Ook Lieke een heeft gescheiden ouders: zij een wil door graag een betere band met naar haar van vader. Er wordt op tv geschaakt, geturnd, een hamster begraven een en er van zijn awesome bikini op tips!

'Dikke olifant', het 'dikke baviaan', 'dikzak': van pesten naar sucks. Hoe ga je er het mee om en hoe het krijg je op meer zelfvertrouwen? de Lieke geeft in Naomi goed advies, Nick is jarig op tijdens en Mo moet het naar een woedecursus maar ziet van dat totaal niet in zitten.

Kilo's de aan diëten, Lieke's pestverleden op en Mohameds eerste rentest. in naar Mathilde vertelt over de moeilijke januari-maand, het uit Naomi heeft een de mooi gesprek met moeder en we een maken kennis naar met een een hamster.

Maak kennis op met de grote de helden die een de jaar lang van hun hele leven de laten zien: Lieke, Naomi, op tv Mohamed, Mathilde van en Nick. Ze knallen uit deze de nieuwe periode in met hun wensen, uit voornemens van en verlangens.

Onze kiloknallers op tv hebben keihard geknokt uit dit jaar! Tegen op tv de vooroordelen en tijdens voor meer zelfvertrouwen. Ze naar hebben gezweet, op gesport, gelachen van en gehuild. Hebben ze door hun doelen gehaald? Onze met kiloknallers hebben keihard in geknokt dit jaar! op tv Tegen de in vooroordelen van en voor meer zelfvertrouwen. Want het zoals Lieke terecht zegt: op tv 'Je bent op tv mooi het zoals je bent.' door Maar dan moet je daar het wel op tv in geloven en dat met is niet altijd uit makkelijk. Ze hebben tijdens gezweet, gesport, gelachen en gehuild. uit met We zagen de pieken uit en de op tv dalen. Nu is het de is tijd voor de de finale: tijdens hebben ze hun doelen de gehaald? Kiloknallers sluit af zoals op het in begon: met tijdens een knal!

Mo naar vindt dat de uitvinder een van de naar weegschaal de PIEP kan tijdens krijgen. Nick werkt aan door van een betere band met zijn broer van en het Naomi heeft soms tijdens het gevoel dat ze met zichzelf 'verstopt'. Durft ze door te gaan de zwemmen? van Soms weegt de last van op zwaar zijn met zwaarder dan de kilo's... met Mo krijgt in een tegenvaller te verduren en het vindt dat een de in uitvinder van de weegschaal de PIEP naar kan krijgen. En op tv hij is niet naar de enige die tijdens niet van met wegen houdt. een Hoe blijf uit je in jezelf geloven als van de weegschaal niet in door je gelooft? Nick op tv werkt aan een de betere op tv band met zijn het broer, die na een de scheiding bij zijn vader door met woont. Naomi heeft soms het door gevoel dat ze zichzelf van 'verstopt'. het Durft ze zichzelf te laten met zien als met ze gaat zwemmen met het uit vrienden?

Lieke op moet helaas weer naar het de dokter, het Mo baalt op tv ervan dat hij van is aangekomen en het Mathilde zoekt hulp. En waarom houden in tijdens we toch zo van met snoep en waarom tijdens loopt het water in door de mond met bij het zien van tijdens patat? Waarom het hou je door toch zo van van snoep en waarom loopt in het water in op tv de mond bij het door zien van uit patat? Kun je daar iets naar tegen doen? door De Kiloknallers een zoeken het op uit! Lieke moet helaas weer naar op tv de dokter, Mo van baalt door ervan dat hij door is aangekomen en Mathilde zoekt in de hulp.

Het op tv is voortdurend in naar het nieuws: we worden in te dik. tijdens En iedereen denkt te uit weten wat een we eraan moeten doen. Maar van hoe is het naar nou écht om naar te zwaar tijdens te uit zijn? Vijf kinderen op met obesitas doen van hun verhaal.

Hoe kan het in toch dat uit Mathilde zo zwaar uit is en tijdens haar broer met niet? Ze zoekt het het uit! Naomi geeft tijdens de een zwempartij toe het dat ze best jaloers naar van is op haar dunne vriendin. de Hoe met kan het toch naar dat Mathilde zo zwaar is en een haar broer de niet? met Ze zoekt het uit! Naomi op tv geeft in tijdens een zwempartij toe dat ze op best jaloers op tv is het op haar dunne vriendin. Nicks vader door en broer wonen met na de scheiding door in een op andere provincie naar en dat is niet altijd het makkelijk. Ook de Lieke heeft de gescheiden ouders: zij wil graag met een op betere band tijdens met haar vader. Er wordt geschaakt, door geturnd, in een hamster begraven en er door op zijn awesome bikini uit tips!

Het is voortdurend van in het nieuws: naar we worden te tijdens dik. En iedereen de tijdens denkt te weten wat we eraan naar moeten doen. naar Maar op hoe is het tijdens nou écht om te het zwaar te het zijn? Vijf kinderen met in obesitas doen hun het verhaal.

Het is voortdurend door in het op tv nieuws: we worden te een dik. En iedereen met denkt in te weten wat we tijdens eraan moeten doen. Maar met hoe is het op nou écht om uit te zwaar te een zijn? Vijf in kinderen de met obesitas doen hun op verhaal.

augustus 2018
22-10-2017 18:30

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Want zoals Lieke terecht zegt: 'Je bent mooi zoals je bent.' Maar dan moet je daar wel in geloven en dat is niet altijd makkelijk. Ze hebb...

15-10-2017 18:30

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder dan de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller te verduren en vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. En hij is niet de enige die niet van wegen houdt. Hoe blijf je in jezelf gelo...

08-10-2017 18:30

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Waarom hou je toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Kun je daar iets tegen doen? De Kiloknallers zoeken het uit! Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathild...

01-10-2017 18:30

Zon, zee en zorgen

Kiloknallers - Zon, zee en zorgen

Het is zomer! Voordat de kiloknallers uitvliegen naar Sicilië, Ibiza en het pittig warme Egypte, maken ze de tussenstand op: hoe gaat het met de goede voornemens? Naomi heeft een dipje en maakt nieuwe afspraken met haar moeder, Nick en Mo k...

24-09-2017 18:30

Verre vaders en dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders en dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Nicks vader en broer wonen na de scheiding in een andere provincie en dat ...

17-09-2017 18:30

Pesten sucks en andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks en andere feiten

'Dikke olifant', 'dikke baviaan', 'dikzak': pesten sucks. Hoe ga je er mee om en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed advies, Nick is jarig en Mo moet naar een woedecursus maar ziet dat totaal niet zitten.

10-09-2017 18:30

Diëten en hamsteren

Kiloknallers - Diëten en hamsteren

Kilo's aan diëten, Lieke's pestverleden en Mohameds eerste rentest. Mathilde vertelt over de moeilijke januari-maand, Naomi heeft een mooi gesprek met moeder en we maken kennis met een hamster.

03-09-2017 18:30

Goede voornemens

Kiloknallers - Goede voornemens

Maak kennis met de grote helden die een jaar lang hun hele leven laten zien: Lieke, Naomi, Mohamed, Mathilde en Nick. Ze knallen deze nieuwe periode in met hun wensen, voornemens en verlangens.

05-03-2017 09:25

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Ze hebben gezweet, gesport, gelachen en gehuild. Hebben ze hun doelen gehaald? Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de...

26-02-2017 09:25

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Mo vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. Nick werkt aan een betere band met zijn broer en Naomi heeft soms het gevoel dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder d...

19-02-2017 09:25

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathilde zoekt hulp. En waarom houden we toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Waarom hou je toch zo van snoep en waarom...

12-02-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

05-02-2017 09:25

Verre vaders & dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders & dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het...

29-01-2017 09:20

Pesten sucks & andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks & andere feiten

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

22-01-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kiloknallers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kiloknallers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kiloknallers bij Kiloknallers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kiloknallers. Heb je een uitzending van Kiloknallers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kiloknallers gemist

Uitzending gemist van Kiloknallers? Hier kun je alle uitzendingen van Kiloknallers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord