Programma gemist?

Onze de kiloknallers hebben keihard geknokt van dit jaar! Tegen op de vooroordelen en voor de met meer zelfvertrouwen. Want zoals Lieke naar terecht zegt: 'Je bent de mooi zoals je op tv bent.' door Maar dan uit moet je daar wel in met geloven het en dat is niet altijd door makkelijk. Ze hebben gezweet, met gesport, gelachen door en gehuild. op tv We zagen de op tv pieken en door de dalen. Nu een is het is tijd voor de van finale: hebben ze uit hun een doelen gehaald? Kiloknallers sluit af naar zoals het begon: door op met een knal!

Soms door weegt de last uit van zwaar zijn naar zwaarder dan de kilo's... een Mo krijgt een in tegenvaller te verduren en naar vindt in dat de uitvinder van de de weegschaal de door PIEP kan op krijgen. En op tv hij is niet de enige uit die niet van van wegen houdt. Hoe op blijf je een in jezelf geloven met als de naar weegschaal niet in je gelooft? Nick het werkt uit aan een betere band met een zijn broer, die tijdens na op de scheiding naar bij zijn vader woont. Naomi in heeft soms van het gevoel dat het ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze naar een zichzelf te laten zien als een ze gaat zwemmen met door op vrienden?

Waarom in hou je toch zo van op tv snoep en waarom met loopt het water het in de naar mond bij het een zien van van patat? Kun je daar in iets naar tegen doen? De Kiloknallers met zoeken het uit! op tv Lieke moet helaas de weer naar de dokter, met Mo baalt naar ervan dat hij is aangekomen op tv en met Mathilde zoekt door hulp.

Het is door zomer! Voordat de kiloknallers door uitvliegen tijdens naar Sicilië, Ibiza tijdens en het pittig op warme Egypte, maken de ze de de tussenstand op: hoe gaat het met de de goede op tv voornemens? tijdens Naomi heeft een dipje en naar maakt nieuwe afspraken in met haar op moeder, Nick en naar Mo krijgen goed op tv nieuws. En op vakantie een heb je een nog steeds uit obesitas.

Hoe van kan het toch dat uit Mathilde zo zwaar de is en haar broer een de niet? Ze zoekt op het uit! Naomi geeft tijdens uit een een zwempartij toe dat ze best jaloers van is op haar uit dunne op tv vriendin. Nicks vader en broer het wonen na met de scheiding in uit een andere provincie en naar dat naar is niet in altijd makkelijk. Ook op Lieke heeft gescheiden ouders: zij naar wil tijdens graag een betere band met haar in vader. Er wordt de naar geschaakt, geturnd, een hamster begraven uit en er zijn awesome met bikini uit tips!

'Dikke het olifant', 'dikke door baviaan', 'dikzak': pesten sucks. Hoe het ga naar je er mee om en tijdens hoe krijg een je meer zelfvertrouwen? van Lieke geeft een Naomi goed advies, Nick door is jarig en door Mo moet naar een woedecursus naar maar ziet op tv dat totaal niet naar zitten.

Kilo's tijdens aan diëten, het Lieke's pestverleden en Mohameds door eerste rentest. Mathilde met vertelt over de tijdens moeilijke januari-maand, Naomi in heeft een mooi gesprek uit met moeder en een we maken kennis uit met een door hamster.

Maak kennis met op de grote uit helden die in een jaar lang hun naar hele op leven laten zien: Lieke, Naomi, door Mohamed, Mathilde en Nick. in Ze knallen uit deze nieuwe periode in het op met hun wensen, voornemens en door verlangens.

Onze naar kiloknallers hebben keihard geknokt een dit op tv jaar! Tegen de de vooroordelen en voor de meer zelfvertrouwen. Ze naar hebben gezweet, gesport, in gelachen en gehuild. Hebben ze hun de in doelen gehaald? Onze kiloknallers met hebben keihard geknokt dit jaar! van Tegen een de vooroordelen en voor met meer zelfvertrouwen. Want zoals naar Lieke terecht op zegt: 'Je een bent mooi zoals je naar bent.' Maar het dan moet je daar wel door in naar geloven en dat is met niet altijd makkelijk. op Ze hebben gezweet, gesport, de gelachen en een gehuild. door We zagen de pieken en de met dalen. Nu op tv is het is de tijd voor met de finale: hebben ze in hun van doelen gehaald? Kiloknallers sluit af door zoals een het begon: met een het knal!

Mo het vindt dat de uitvinder van in door de weegschaal de op tv PIEP kan krijgen. Nick werkt aan op door een betere band uit met zijn broer en Naomi in heeft met soms het gevoel dat ze zichzelf uit 'verstopt'. Durft ze van naar te gaan zwemmen? Soms weegt de met last door van zwaar zijn zwaarder dan op tijdens de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller de te het verduren en het vindt dat de uitvinder de van de weegschaal de in PIEP kan krijgen. En op hij is tijdens niet de door enige die niet van wegen van houdt. Hoe blijf door je uit in jezelf geloven als een de weegschaal niet tijdens in je gelooft? Nick op tv werkt aan een met betere band met het tijdens zijn broer, die na de in scheiding bij naar zijn vader woont. Naomi heeft in van soms het gevoel van dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze in zichzelf te door laten zien als ze het gaat zwemmen met met het vrienden?

Lieke de moet helaas weer met naar de dokter, de Mo baalt ervan dat hij met is aangekomen en het Mathilde zoekt door hulp. En waarom houden een op we toch zo van tijdens snoep en waarom tijdens loopt het met water in de mond bij het in zien van uit patat? het Waarom hou je in toch zo van op tv snoep en waarom loopt het van water in de mond naar op tv bij het zien tijdens van patat? Kun je daar iets door tegen doen? De op tv Kiloknallers zoeken met het uit! Lieke moet een helaas een weer naar de dokter, in Mo in baalt ervan dat hij is aangekomen met en op tv Mathilde zoekt in hulp.

Het in is voortdurend in het in nieuws: we worden te uit in dik. En iedereen denkt te weten uit de wat we eraan in moeten doen. Maar op hoe is het nou écht tijdens om te zwaar met te zijn? van Vijf kinderen in met obesitas doen van hun verhaal.

Hoe kan de het toch tijdens dat Mathilde zo naar zwaar is en haar met broer niet? Ze zoekt met het uit! op Naomi geeft tijdens een een zwempartij toe dat door ze het best jaloers een is op haar uit dunne vriendin. Hoe kan het door toch dat Mathilde zo op tv het zwaar is en naar haar broer niet? Ze zoekt het tijdens het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij van het toe dat ze best jaloers is het op haar het dunne tijdens vriendin. Nicks vader en broer in wonen na de van scheiding in een de andere provincie en dat met door is niet altijd in makkelijk. Ook Lieke heeft gescheiden uit ouders: zij wil op graag een betere band in met met haar vader. Er wordt geschaakt, een geturnd, een van hamster begraven in en er zijn door awesome bikini het tips!

Het het is voortdurend in het nieuws: op tv we door worden te dik. En op iedereen denkt op tv te weten wat uit we eraan in moeten doen. Maar het hoe is het op tv nou écht om tijdens te zwaar te zijn? Vijf kinderen de naar met obesitas doen hun het verhaal.

Het tijdens is voortdurend in het nieuws: van op we worden te op dik. En iedereen denkt te weten het wat het we eraan tijdens moeten doen. Maar hoe van is het nou écht om van het te zwaar te zijn? Vijf op kinderen van met obesitas doen het hun verhaal.

maart 2019
22-10-2017 18:30

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Want zoals Lieke terecht zegt: 'Je bent mooi zoals je bent.' Maar dan moet je daar wel in geloven en dat is niet altijd makkelijk. Ze hebb...

15-10-2017 18:30

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder dan de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller te verduren en vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. En hij is niet de enige die niet van wegen houdt. Hoe blijf je in jezelf gelo...

08-10-2017 18:30

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Waarom hou je toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Kun je daar iets tegen doen? De Kiloknallers zoeken het uit! Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathild...

01-10-2017 18:30

Zon, zee en zorgen

Kiloknallers - Zon, zee en zorgen

Het is zomer! Voordat de kiloknallers uitvliegen naar Sicilië, Ibiza en het pittig warme Egypte, maken ze de tussenstand op: hoe gaat het met de goede voornemens? Naomi heeft een dipje en maakt nieuwe afspraken met haar moeder, Nick en Mo k...

24-09-2017 18:30

Verre vaders en dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders en dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Nicks vader en broer wonen na de scheiding in een andere provincie en dat ...

17-09-2017 18:30

Pesten sucks en andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks en andere feiten

'Dikke olifant', 'dikke baviaan', 'dikzak': pesten sucks. Hoe ga je er mee om en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed advies, Nick is jarig en Mo moet naar een woedecursus maar ziet dat totaal niet zitten.

10-09-2017 18:30

Diëten en hamsteren

Kiloknallers - Diëten en hamsteren

Kilo's aan diëten, Lieke's pestverleden en Mohameds eerste rentest. Mathilde vertelt over de moeilijke januari-maand, Naomi heeft een mooi gesprek met moeder en we maken kennis met een hamster.

03-09-2017 18:30

Goede voornemens

Kiloknallers - Goede voornemens

Maak kennis met de grote helden die een jaar lang hun hele leven laten zien: Lieke, Naomi, Mohamed, Mathilde en Nick. Ze knallen deze nieuwe periode in met hun wensen, voornemens en verlangens.

05-03-2017 09:25

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Ze hebben gezweet, gesport, gelachen en gehuild. Hebben ze hun doelen gehaald? Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de...

26-02-2017 09:25

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Mo vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. Nick werkt aan een betere band met zijn broer en Naomi heeft soms het gevoel dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder d...

19-02-2017 09:25

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathilde zoekt hulp. En waarom houden we toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Waarom hou je toch zo van snoep en waarom...

12-02-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

05-02-2017 09:25

Verre vaders & dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders & dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het...

29-01-2017 09:20

Pesten sucks & andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks & andere feiten

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

22-01-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kiloknallers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kiloknallers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kiloknallers bij Kiloknallers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kiloknallers. Heb je een uitzending van Kiloknallers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kiloknallers gemist

Uitzending gemist van Kiloknallers? Hier kun je alle uitzendingen van Kiloknallers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord