Programma gemist?

Onze uit kiloknallers hebben keihard geknokt dit de jaar! Tegen de uit vooroordelen en de voor meer met zelfvertrouwen. Want zoals Lieke terecht de zegt: 'Je bent de van mooi zoals je van bent.' Maar dan op tv moet je daar wel in tijdens geloven en dat is op tv niet altijd makkelijk. de Ze hebben gezweet, de op gesport, gelachen en gehuild. We zagen naar de pieken en in de dalen. Nu de is tijdens het is tijd op voor de in finale: hebben ze hun doelen uit gehaald? Kiloknallers naar sluit af zoals het in begon: met een op tv knal!

Soms in weegt de last van zwaar door op zijn zwaarder dan de kilo's... Mo in krijgt een een tegenvaller te verduren van en door vindt dat de uitvinder van de met van weegschaal de PIEP kan krijgen. En naar hij naar is niet de enige met die op niet van wegen houdt. Hoe in blijf van je in jezelf geloven als op tv de weegschaal een niet in je gelooft? Nick uit uit werkt aan een betere band een met zijn broer, op die de na de scheiding bij tijdens zijn vader woont. met Naomi heeft soms het van gevoel het dat ze zichzelf 'verstopt'. op Durft ze zichzelf te uit laten zien als ze op gaat zwemmen van met een vrienden?

Waarom hou door je het toch zo van snoep en waarom de loopt het water op tv in de de mond bij het uit zien van patat? Kun van je in daar iets tegen doen? De op tv Kiloknallers zoeken het van het uit! Lieke moet helaas weer door naar de dokter, Mo uit baalt op ervan dat hij op tv is aangekomen en Mathilde de zoekt op hulp.

Het is zomer! het het Voordat de kiloknallers uitvliegen op naar Sicilië, Ibiza en een het van pittig warme Egypte, op maken ze de uit tussenstand op: hoe gaat met het met de goede voornemens? naar Naomi heeft door een dipje en van maakt in nieuwe afspraken met haar moeder, Nick door naar en Mo krijgen goed nieuws. En een op vakantie uit heb op je nog steeds in obesitas.

Hoe tijdens kan het toch dat Mathilde tijdens zo zwaar is uit en haar broer een niet? Ze zoekt op met het uit! Naomi geeft op tijdens een tijdens zwempartij toe dat ze naar best jaloers is op uit haar dunne vriendin. Nicks van vader en op broer wonen na de de scheiding op tv in een andere provincie uit en dat door is niet altijd makkelijk. Ook uit op tv Lieke heeft gescheiden tijdens ouders: zij wil een graag een betere band met van haar vader. Er wordt in van geschaakt, geturnd, een hamster begraven en in er zijn in awesome bikini in tips!

'Dikke in olifant', 'dikke baviaan', 'dikzak': pesten op tv sucks. Hoe ga op tv je op er mee door om en hoe krijg van je meer zelfvertrouwen? Lieke geeft een met Naomi goed advies, Nick is jarig met in en Mo moet naar een woedecursus naar maar van ziet dat totaal niet op zitten.

Kilo's uit aan diëten, Lieke's in pestverleden en in Mohameds eerste rentest. Mathilde vertelt over de de moeilijke met januari-maand, Naomi heeft het een mooi gesprek met naar moeder en een we maken kennis het met een het hamster.

Maak de kennis met naar de grote helden in die een jaar in lang hun hele leven laten zien: de van Lieke, Naomi, Mohamed, Mathilde en op tv Nick. Ze knallen deze met de nieuwe periode in met naar hun wensen, voornemens en uit verlangens.

Onze kiloknallers hebben door van keihard geknokt dit jaar! Tegen de in vooroordelen en voor een meer zelfvertrouwen. Ze met hebben op tv gezweet, gesport, naar gelachen en gehuild. Hebben door ze hun doelen gehaald? Onze door uit kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! het op tv Tegen de vooroordelen en door voor meer zelfvertrouwen. door Want zoals Lieke terecht zegt: op 'Je bent mooi op tv zoals je van bent.' Maar door dan moet het je daar wel in op tv geloven en dat is niet naar altijd makkelijk. met Ze op hebben gezweet, gesport, op gelachen en gehuild. We zagen de op pieken en de de dalen. van Nu is het is met tijd voor naar de finale: hebben ze tijdens hun op doelen gehaald? Kiloknallers sluit een af zoals tijdens het begon: met een naar knal!

Mo vindt op dat de uitvinder uit van op tv de weegschaal de PIEP kan krijgen. de Nick werkt aan uit een betere band door met de zijn broer en Naomi heeft naar soms in het gevoel dat ze zichzelf met naar 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? naar met Soms weegt de last tijdens van zwaar zijn zwaarder dan door de kilo's... Mo in krijgt een tegenvaller met naar te verduren en vindt dat de op tv uitvinder van in de weegschaal een de PIEP in kan krijgen. En hij een is niet de met enige die niet van wegen uit houdt. van Hoe blijf je in jezelf van geloven in als de weegschaal niet op tv in je gelooft? op tv Nick werkt aan in een betere band in met zijn broer, van die na de op tv scheiding bij op tv zijn vader het woont. Naomi heeft een soms het gevoel het dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze op zichzelf op te laten naar zien als ze gaat zwemmen de met door vrienden?

Lieke moet een helaas weer naar uit de dokter, het Mo baalt ervan door dat hij is aangekomen een en Mathilde zoekt hulp. met tijdens En waarom houden we toch zo uit het van snoep en waarom loopt van het water op tv in de mond een bij het van zien van patat? Waarom hou een je de toch zo van in snoep en waarom loopt het een water in de naar mond bij het van zien van patat? Kun het van je daar iets tegen doen? op tv De Kiloknallers zoeken het de uit! Lieke moet in helaas op weer naar de dokter, Mo tijdens baalt ervan dat van hij is van aangekomen met en Mathilde zoekt op tv hulp.

Het op tv is voortdurend in tijdens het nieuws: we door worden te dik. En op tv iedereen denkt naar te weten wat we uit eraan moeten de doen. Maar hoe is met het nou écht om tijdens door te zwaar te zijn? Vijf kinderen op met obesitas doen een hun naar verhaal.

Hoe een kan het toch dat Mathilde op tv zo zwaar is met en haar tijdens broer niet? uit Ze zoekt het uit! Naomi de geeft tijdens een naar zwempartij de toe dat een ze best jaloers op tv is op haar dunne uit vriendin. Hoe kan in het toch dat Mathilde de zo het zwaar is en haar broer niet? de Ze zoekt het van uit! Naomi in geeft tijdens naar een zwempartij toe dat uit ze uit best jaloers is het op haar dunne vriendin. uit Nicks vader en in broer wonen na op de scheiding in naar een andere provincie en de dat van is niet altijd op makkelijk. Ook Lieke heeft op tv gescheiden ouders: zij op wil graag een de betere band met door haar vader. Er het wordt geschaakt, geturnd, een in hamster de begraven en er zijn awesome bikini in naar tips!

Het een is voortdurend in het op tv nieuws: we worden met te dik. En het iedereen denkt te van weten wat op we eraan op tv moeten doen. Maar hoe is het uit nou tijdens écht om te zwaar te in zijn? Vijf kinderen het met op tv obesitas doen hun naar verhaal.

Het is door voortdurend in het in nieuws: we worden te een dik. door En iedereen door denkt te weten een wat we eraan moeten uit doen. Maar de hoe is het nou écht om op tv te zwaar in te zijn? Vijf in kinderen met obesitas doen met door hun verhaal.

december 2018
22-10-2017 18:30

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Want zoals Lieke terecht zegt: 'Je bent mooi zoals je bent.' Maar dan moet je daar wel in geloven en dat is niet altijd makkelijk. Ze hebb...

15-10-2017 18:30

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder dan de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller te verduren en vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. En hij is niet de enige die niet van wegen houdt. Hoe blijf je in jezelf gelo...

08-10-2017 18:30

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Waarom hou je toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Kun je daar iets tegen doen? De Kiloknallers zoeken het uit! Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathild...

01-10-2017 18:30

Zon, zee en zorgen

Kiloknallers - Zon, zee en zorgen

Het is zomer! Voordat de kiloknallers uitvliegen naar Sicilië, Ibiza en het pittig warme Egypte, maken ze de tussenstand op: hoe gaat het met de goede voornemens? Naomi heeft een dipje en maakt nieuwe afspraken met haar moeder, Nick en Mo k...

24-09-2017 18:30

Verre vaders en dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders en dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Nicks vader en broer wonen na de scheiding in een andere provincie en dat ...

17-09-2017 18:30

Pesten sucks en andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks en andere feiten

'Dikke olifant', 'dikke baviaan', 'dikzak': pesten sucks. Hoe ga je er mee om en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed advies, Nick is jarig en Mo moet naar een woedecursus maar ziet dat totaal niet zitten.

10-09-2017 18:30

Diëten en hamsteren

Kiloknallers - Diëten en hamsteren

Kilo's aan diëten, Lieke's pestverleden en Mohameds eerste rentest. Mathilde vertelt over de moeilijke januari-maand, Naomi heeft een mooi gesprek met moeder en we maken kennis met een hamster.

03-09-2017 18:30

Goede voornemens

Kiloknallers - Goede voornemens

Maak kennis met de grote helden die een jaar lang hun hele leven laten zien: Lieke, Naomi, Mohamed, Mathilde en Nick. Ze knallen deze nieuwe periode in met hun wensen, voornemens en verlangens.

05-03-2017 09:25

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Ze hebben gezweet, gesport, gelachen en gehuild. Hebben ze hun doelen gehaald? Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de...

26-02-2017 09:25

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Mo vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. Nick werkt aan een betere band met zijn broer en Naomi heeft soms het gevoel dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder d...

19-02-2017 09:25

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathilde zoekt hulp. En waarom houden we toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Waarom hou je toch zo van snoep en waarom...

12-02-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

05-02-2017 09:25

Verre vaders & dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders & dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het...

29-01-2017 09:20

Pesten sucks & andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks & andere feiten

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

22-01-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kiloknallers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kiloknallers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kiloknallers bij Kiloknallers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kiloknallers. Heb je een uitzending van Kiloknallers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kiloknallers gemist

Uitzending gemist van Kiloknallers? Hier kun je alle uitzendingen van Kiloknallers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord