Programma gemist?

Onze uit kiloknallers hebben keihard geknokt dit het jaar! Tegen de een vooroordelen met en voor meer zelfvertrouwen. Want uit tijdens zoals Lieke terecht zegt: uit 'Je bent door mooi zoals je bent.' Maar in dan moet naar je daar wel uit in geloven en dat in is niet van altijd makkelijk. Ze de hebben gezweet, gesport, gelachen en de gehuild. We zagen door de tijdens pieken en van de dalen. Nu is het is uit naar tijd voor de finale: hebben ze op hun tijdens doelen gehaald? naar Kiloknallers sluit af zoals een het begon: met op een knal!

Soms tijdens weegt de last met van zwaar zijn op zwaarder dan de door kilo's... Mo krijgt een het tegenvaller op tv te verduren en vindt het dat de uitvinder van de uit met weegschaal de PIEP kan van krijgen. En het hij is niet de enige door die niet van op tv wegen houdt. op Hoe blijf je een in jezelf geloven als door de weegschaal niet in met je op tv gelooft? Nick werkt aan een het betere tijdens band met zijn uit broer, die na de scheiding naar bij naar zijn vader woont. uit Naomi heeft soms het gevoel naar dat ze naar zichzelf 'verstopt'. in Durft ze zichzelf op tv te laten van zien als ze gaat zwemmen door met een vrienden?

Waarom hou je naar toch zo van van uit snoep en waarom met loopt het water van in de mond bij het een zien van patat? tijdens Kun je daar iets tijdens tegen doen? De in Kiloknallers door zoeken het uit! Lieke tijdens moet helaas weer het naar de dokter, tijdens Mo van baalt ervan dat hij is aangekomen op en uit Mathilde zoekt uit hulp.

Het is van zomer! op Voordat de kiloknallers uitvliegen naar met Sicilië, Ibiza en het op tv pittig in warme Egypte, maken in ze de tijdens tussenstand op: hoe gaat het op tv met de goede op voornemens? Naomi heeft van een dipje en maakt de van nieuwe afspraken met haar met moeder, Nick op tv en Mo krijgen op goed nieuws. En de op vakantie heb de je nog steeds het obesitas.

Hoe in kan het toch dat Mathilde tijdens zo door zwaar is en haar broer naar niet? Ze zoekt door het uit! van Naomi geeft van tijdens een in zwempartij toe dat uit ze best jaloers is op haar met dunne vriendin. door Nicks vader en broer het wonen een na de scheiding met in een andere provincie en met dat is het niet altijd op tv makkelijk. Ook Lieke heeft met gescheiden ouders: zij wil op uit graag een betere band met van haar vader. Er wordt de geschaakt, geturnd, een naar hamster begraven op tv en er zijn op tv awesome tijdens bikini tips!

'Dikke olifant', een 'dikke baviaan', 'dikzak': uit pesten tijdens sucks. Hoe ga op tv je er mee om en hoe tijdens in krijg je meer een zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed advies, van Nick is jarig de en Mo uit moet naar een woedecursus naar door maar ziet dat een totaal niet zitten.

Kilo's aan diëten, de Lieke's pestverleden en door Mohameds eerste rentest. tijdens Mathilde vertelt tijdens over tijdens de moeilijke januari-maand, Naomi heeft een in op mooi gesprek met moeder van en we maken kennis met met een door hamster.

Maak op kennis met de grote uit helden die een jaar de op lang hun hele leven van laten zien: met Lieke, Naomi, Mohamed, uit Mathilde en Nick. Ze naar knallen deze nieuwe een periode in de met hun wensen, voornemens en tijdens verlangens.

Onze kiloknallers hebben door keihard geknokt dit naar jaar! Tegen de het vooroordelen een en voor meer zelfvertrouwen. met Ze hebben gezweet, gesport, een gelachen en gehuild. uit Hebben met ze hun doelen gehaald? op tv Onze naar kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! met Tegen de vooroordelen naar en op voor meer zelfvertrouwen. uit Want zoals Lieke terecht zegt: naar 'Je bent op tv mooi zoals tijdens je bent.' Maar dan moet uit je daar naar wel uit in geloven en dat is van niet altijd makkelijk. Ze met hebben uit gezweet, gesport, gelachen en gehuild. een met We zagen de pieken en de een dalen. op Nu is het is een tijd voor uit de finale: hebben ze hun naar doelen gehaald? door Kiloknallers sluit door af zoals het begon: met het een met knal!

Mo een vindt dat de uitvinder in van de de weegschaal de van PIEP kan krijgen. Nick werkt aan op tv uit een betere band met zijn broer naar en de Naomi heeft soms het gevoel een tijdens dat ze zichzelf het 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? uit Soms weegt in de last van zwaar tijdens uit zijn zwaarder dan van de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller in te verduren van en op tv vindt dat de uitvinder op tv van de weegschaal met de PIEP kan krijgen. En in hij is niet op tv de enige die door op niet van wegen van houdt. Hoe blijf je door in jezelf met geloven als de van weegschaal niet in je het gelooft? Nick werkt aan door een betere band met van zijn broer, het die na de het scheiding bij zijn vader op woont. de Naomi heeft de soms het gevoel de dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft op ze zichzelf te tijdens laten zien een als ze gaat van zwemmen met op vrienden?

Lieke van moet helaas door weer naar de dokter, Mo het baalt ervan dat hij door is uit aangekomen en Mathilde zoekt hulp. het En waarom op houden op tv we toch zo van het snoep en in waarom loopt het water in tijdens de mond in bij het zien door van patat? Waarom een hou je toch zo van door snoep en de waarom loopt het water door door in de mond bij het naar zien van patat? een Kun je de daar iets tegen doen? De op Kiloknallers zoeken tijdens het uit! Lieke moet tijdens helaas naar weer naar de dokter, Mo met baalt ervan dat uit hij door is aangekomen en met Mathilde zoekt het hulp.

Het is voortdurend de in het nieuws: op tv we worden te de dik. En in iedereen denkt met te weten wat we uit eraan moeten doen. Maar de hoe naar is het tijdens nou écht om een te zwaar te zijn? Vijf een kinderen met obesitas doen met hun uit verhaal.

Hoe tijdens kan het toch dat het Mathilde het zo zwaar is het en haar broer niet? Ze zoekt in tijdens het uit! Naomi het geeft tijdens een zwempartij door toe dat ze best jaloers de is op haar van dunne vriendin. Hoe naar kan uit het toch dat Mathilde op zo zwaar is het en haar broer naar niet? Ze uit zoekt het naar uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij van toe dat ze op best jaloers uit is op tijdens haar dunne vriendin. Nicks vader met en broer wonen door na de scheiding met in in een andere op tv provincie en dat op is niet altijd in makkelijk. Ook Lieke heeft tijdens gescheiden ouders: zij op wil graag de een betere band met haar vader. in Er wordt geschaakt, van geturnd, een hamster het naar begraven en er zijn uit awesome bikini een tips!

Het is voortdurend in in het nieuws: tijdens we worden op tv te dik. En door iedereen tijdens denkt te weten wat we naar eraan het moeten doen. Maar hoe is op het nou uit écht om te zwaar door te zijn? Vijf in kinderen met obesitas de doen hun op verhaal.

Het is voortdurend op tv in het nieuws: op tv we worden te door in dik. En iedereen denkt op te weten door wat we eraan moeten doen. de Maar hoe door is het nou op écht om te tijdens zwaar te op zijn? Vijf kinderen met obesitas in doen hun uit verhaal.

oktober 2018
22-10-2017 18:30

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Want zoals Lieke terecht zegt: 'Je bent mooi zoals je bent.' Maar dan moet je daar wel in geloven en dat is niet altijd makkelijk. Ze hebb...

15-10-2017 18:30

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder dan de kilo's... Mo krijgt een tegenvaller te verduren en vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. En hij is niet de enige die niet van wegen houdt. Hoe blijf je in jezelf gelo...

08-10-2017 18:30

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Waarom hou je toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Kun je daar iets tegen doen? De Kiloknallers zoeken het uit! Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathild...

01-10-2017 18:30

Zon, zee en zorgen

Kiloknallers - Zon, zee en zorgen

Het is zomer! Voordat de kiloknallers uitvliegen naar Sicilië, Ibiza en het pittig warme Egypte, maken ze de tussenstand op: hoe gaat het met de goede voornemens? Naomi heeft een dipje en maakt nieuwe afspraken met haar moeder, Nick en Mo k...

24-09-2017 18:30

Verre vaders en dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders en dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Nicks vader en broer wonen na de scheiding in een andere provincie en dat ...

17-09-2017 18:30

Pesten sucks en andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks en andere feiten

'Dikke olifant', 'dikke baviaan', 'dikzak': pesten sucks. Hoe ga je er mee om en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Lieke geeft Naomi goed advies, Nick is jarig en Mo moet naar een woedecursus maar ziet dat totaal niet zitten.

10-09-2017 18:30

Diëten en hamsteren

Kiloknallers - Diëten en hamsteren

Kilo's aan diëten, Lieke's pestverleden en Mohameds eerste rentest. Mathilde vertelt over de moeilijke januari-maand, Naomi heeft een mooi gesprek met moeder en we maken kennis met een hamster.

03-09-2017 18:30

Goede voornemens

Kiloknallers - Goede voornemens

Maak kennis met de grote helden die een jaar lang hun hele leven laten zien: Lieke, Naomi, Mohamed, Mathilde en Nick. Ze knallen deze nieuwe periode in met hun wensen, voornemens en verlangens.

05-03-2017 09:25

De finale

Kiloknallers - De finale

Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de vooroordelen en voor meer zelfvertrouwen. Ze hebben gezweet, gesport, gelachen en gehuild. Hebben ze hun doelen gehaald? Onze kiloknallers hebben keihard geknokt dit jaar! Tegen de...

26-02-2017 09:25

Weg met de weegschaal

Kiloknallers - Weg met de weegschaal

Mo vindt dat de uitvinder van de weegschaal de PIEP kan krijgen. Nick werkt aan een betere band met zijn broer en Naomi heeft soms het gevoel dat ze zichzelf 'verstopt'. Durft ze te gaan zwemmen? Soms weegt de last van zwaar zijn zwaarder d...

19-02-2017 09:25

Hongerige hersenen en duizenden dokters

Kiloknallers - Hongerige hersenen en duizenden dokters

Lieke moet helaas weer naar de dokter, Mo baalt ervan dat hij is aangekomen en Mathilde zoekt hulp. En waarom houden we toch zo van snoep en waarom loopt het water in de mond bij het zien van patat? Waarom hou je toch zo van snoep en waarom...

12-02-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

05-02-2017 09:25

Verre vaders & dunne broers

Kiloknallers - Verre vaders & dunne broers

Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het...

29-01-2017 09:20

Pesten sucks & andere feiten

Kiloknallers - Pesten sucks & andere feiten

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

22-01-2017 09:25

Kiloknallers

Kiloknallers - Kiloknallers

Het is voortdurend in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Vijf kinderen met obesitas doen hun verhaal.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kiloknallers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kiloknallers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kiloknallers bij Kiloknallers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kiloknallers. Heb je een uitzending van Kiloknallers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kiloknallers gemist

Uitzending gemist van Kiloknallers? Hier kun je alle uitzendingen van Kiloknallers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord