Programma gemist?

Meesterpatissier op tv Robèrt van Beckhoven gaat in naar Zweden op zoek met op naar verhalen, geheimen en achtergronden met van brood. het Midden in de bossen in ligt een het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar de werd in 2013 het van de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op uit een traditionele naar manier een knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar in Anders besloot in op naar 2015 de fabriek en haar de werknemers, die daar uit al 35 jaar werkten, het weer in uit ere te herstellen. In uit Stockholm een leert Robèrt dat ook door Vikingen al brood maakten. Archeologe tijdens Ann-Marie Hansson de vertelt hem hoe tijdens zij dat onderzocht heeft tijdens en wat van de een ingrediënten van dat brood waren. Hij uit gaat in Stockholm met op op zoek naar die ingrediënten van en maakt zijn eigen naar Vikingbrood. Op uit het eiland Öland uit staan op tv tientallen houten molens, ooit volop in tijdens beweging in om het oergraan dat met op Öland een groeit te malen. van Slechts een enkele molen draait op nog, op maar het graan uit wordt nog altijd tijdens verbouwd. Robèrt bezoekt boerin Suzanne van Eriksdotter die haar door eigen graan maalt. Tenslotte met maakt van Robèrt een brood geïnspireerd op op alle mensen die van naar hij heeft ontmoet en de landen een die de hij heeft bezocht tijdens zijn tijdens een reizen voor BROOD.

Robèrt het van Beckhoven reist van in deze aflevering naar Oostenrijk naar en op Duitsland. Hier op leert hij alles het over kaiserbroodjes, bierbrood en naar croissants. Robèrt op tv bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad in Wenen. De uit stad waar zoete de broodjes gebakken worden de en waar de croissant zijn een oorsprong vindt. Hij krijgt naar tijdens een unieke rondleiding door het het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar het zijn oog door op de een kaiserbroodje valt, te zien door op een van van de met vele schilderijen in het paleis. Van op bakker Joseph, die de iets buiten Wenen op tv uit een moderne bakkerij heeft, leert op tv hij op hoe het kaiserbroodje wordt gevouwen. Robèrt vervolgt door zijn weg op naar het midden van in Duitsland. In in Heidelberg ontmoet hij topbakker op tv Peter door Kapp, die – net als het Robèrt het - jurylid is bij een op de bak-televisieprogramma. Samen bezoeken ze naar een brouwerij naar en maken ze een Duits bierbrood. Ten het zuiden naar van Stuttgart ontmoet Robèrt de door jongste broodsommeliers door van het de land. De tijdens bakkers, Jorg en Johannes, met noemen zich The Wildbakers. het Robèrt daagt hen het uit het hem binnen een uur zoveel het mogelijk verschillende een soorten brood te op brengen. De winnaar wordt tijdens beloond door met een door Robèrt gemaakte gouden uit met pretzel.

Robèrt van de Beckhoven van reist door Italië. in Hij stopt in Genzano, Rome en van reist de dan verder naar een het zuiden. In het dorpje van Genzano, van vlak bij de Rome wordt het overheerlijke pane di een door genzano gemaakt. Het brood op kreeg als op tv allereerste ovenproduct het door keurmerk IGP, wat inhoudt een dat het het alleen in dat dorp gemaakt met mag worden. Robèrt bakt op tv met Marco het naar tijdens brood en brengt het in door de bestelbus naar met de levendige hoofdstad de Rome. In Rome stopt uit hij door even bij het monument van tijdens Eurysaces, op tv een topbakker uit de de hoogtijdagen van het Romeinse Rijk, op die 2000 een jaar een geleden een gigantische graftombe liet uit bouwen. Ook op gaat Robèrt op op zoek naar van de bakker van de paus en… het die op wordt gevonden! De op tv paus eet op het liefst een heel speciaal in brood dat ook met in de Bijbel op tv wordt door omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg naar het van zuiden, waar de met 87-jarige ‘nonno’ Vincenza met Robèrt Altamura-brood leert het tijdens maken.

Bij de tijdens moderne molen van van de familie Dallagiovanna op ziet de Robèrt hoe het graan door tijdens buizen van de een silo wordt geblazen, een zodat alleen het de fijnste bloem met overblijft voor de lekkerste een broden. de Bij de moderne molen uit van de familie Dallagiovanna het ziet Robèrt hoe op tv het graan door buizen naar van de uit silo met wordt geblazen, zodat tijdens alleen de fijnste bloem overblijft voor door de op lekkerste broden. naar In het noorden van Toscane in raapt Robèrt kastanjes tijdens in het met bos. Hij brengt ze naar naar een de molen van naar Daniele Rossi, waar ze worden gedroogd met en gemalen. uit Het Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio in heeft haar eigen op tv brood. het Bij bakker Massimo leert naar Robèrt hoe in hij het naar zoutloze brood maakt én waarom er van eigenlijk de helemaal geen zout op in zit. Op het plein, een naar onder toeziend oog van de vrouwelijke naar burgemeester, tijdens deelt Robèrt van de versgebakken broden uit op tv aan willekeurige op tv voorbijgangers.

Meesterpatissier door Robèrt ontmoet in op Frankrijk Nicolas. Deze de molenaar en bakker verruilde door twintig een jaar geleden Parijs voor het van platteland. In Frankrijk bezoekt tijdens een Robèrt Nicolas Supiot. Deze een Bretonse molenaar en bakker verruilde een twintig in jaar geleden de hoofdstad naar Parijs het voor het platteland. Hij naar verbouwt graan van en maakt daar zelf door brood mee. naar Hij is een echte trendsetter: tijdens steeds meer in boeren worden op tv bakkers en andersom. In Parijs heeft de Robèrt een de afspraak met dé naar kenner op het gebied van in Frans brood, op tv de Amerikaan met Steven Kaplan. Deze op tv professor proeft in stokbrood op een wel heel eigenaardige op tv wijze. Ook gaat in Robèrt langs bij op bakker Ridha door Kader, die in 2013 uit de op wedstrijd voor op De Beste Baguette van op Parijs won met het een recept het van zijn Tunesische moeder. Sindsdien levert op tv hij het zelfs brood aan president Hollande. Om de te zien hoe de croissants gemaakt worden, een op tv krijgt Robèrt bij topbakker Frederique in Pichard een kijkje achter naar de op tv schermen. Een het hele nacht ziet hij hoe de naar bakkerij op in vol bedrijf uit is, totdat om in zeven uur ’s ochtends de de rolluiken opengaan naar en de klanten een binnenstromen voor versgebakken tijdens broodjes. Robèrt geeft op tv tot slot met ook een masterclass een worstenbroodjes maken de aan een nieuwe generatie uit bakkers. Op in de Ecole de boulangerie een et de Pâtisserie op tv de Paris leren door de studenten het van culturele werelderfgoed uit van Brabant kennen.

Vanavond op start het op nieuwe smaakvolle programma Brood. tijdens Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist in naar door Europa op uit zoek naar verhalen, geheimen en in achtergronden van brood. Robèrt de ontmoet collega-bakkers, leermeesters uit en andere ?connaisseurs?. Ook tijdens laat hij tijdens zien in op welke manieren men binnen de diverse culturen naar omgaat met brood. Hij tijdens onderzoekt met op tv hen de ingrediënten, het naar maakproces en de op vele naar verschillende vormen van dagelijks brood. Van de croissant tot knäckebröd op en van rogge tijdens de tot zuurdesem. Robèrt reist met in zes afleveringen op door zeven verschillende landen: naar Nederland, België, de Frankrijk, Italië, in Oostenrijk, Duitsland en Zweden. Robèrt naar begint zijn reis door Europa door door in de provincie uit Zeeland, waar boer Lennert en zijn uit op vader hun graan oogsten. In tijdens het in Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn naar eigen bakkerij zien. met Al een zijn broden worden de met de hand op gemaakt. Omdat het tijdens vandaag Sint Hubertusdag is, in komt de pastoor langs om met Robèrts naar speciale ?hubkes broodjes? te zegenen. Robèrt naar leerde het het bakkersvak in een België. Hij steekt daarom de door grens over naar met Antwerpen waar hij op tv een aantal bakkerijen op bezoekt. Om meer met te op weten te komen over een het verschil tijdens tussen desem uit en gist heeft Robèrt een uit afspraak met Karl Desmet uit in het Waalse naar het Sankt Vith. Karl tijdens beheert een zuurdesembibliotheek waar desems uit in de hele uit wereld tijdens worden bewaard. In Gent op ontmoet Robèrt sterrenchef Kobe Desramaults op tv en op de Amerikaanse Sarah Lemke, die uit samen een chique op tv bakkerij hebben. Robèrt in ziet hoe Sarah een op haar zelfontworpen houtoven door opwarmt, waarin zij haar desembroden de bakt.

januari 2021
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!