Programma gemist?

Meesterpatissier door Robèrt van Beckhoven gaat tijdens in Zweden op zoek een naar verhalen, geheimen op tv en achtergronden het van brood. Midden in op de de bossen ligt van het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar op werd in op tv 2013 de laatste de houtovenbakkerij gesloten door waar op een traditionele op manier knäckebröd werd een gemaakt. De op jonge winkeleigenaar tijdens Anders besloot in op 2015 de fabriek en tijdens haar werknemers, op tv die daar al op tv 35 jaar werkten, weer in ere met naar te herstellen. In Stockholm leert Robèrt dat tijdens ook Vikingen op tv al de brood maakten. Archeologe Ann-Marie Hansson op tv vertelt hem hoe zij naar dat op tv onderzocht heeft en wat naar de tijdens ingrediënten van dat brood waren. Hij tijdens van gaat in Stockholm op door zoek naar in die ingrediënten en maakt door zijn eigen Vikingbrood. met Op het eiland door Öland staan tientallen houten molens, uit ooit volop in door op beweging om het oergraan dat op uit Öland in groeit te malen. Slechts een een enkele molen draait op tv nog, met maar het graan wordt nog een op tv altijd verbouwd. Robèrt bezoekt boerin het Suzanne Eriksdotter die een haar eigen graan maalt. Tenslotte van op maakt Robèrt een brood geïnspireerd op op in alle mensen die van hij heeft ontmoet en naar de landen op tv die hij heeft in bezocht tijdens zijn met reizen voor BROOD.

Robèrt van Beckhoven op tv reist de in deze aflevering naar op Oostenrijk en Duitsland. op Hier leert hij door alles over de kaiserbroodjes, bierbrood en tijdens croissants. Robèrt bezoekt de een Oostenrijkse hoofdstad een Wenen. De het stad waar zoete broodjes gebakken worden het naar en waar de door croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt door een in unieke rondleiding door tijdens het beroemde naar Schloss Schönbrunn. Waar tijdens zijn oog op een kaiserbroodje valt, tijdens te zien op op door een van de met vele schilderijen in het paleis. Van tijdens van bakker Joseph, die iets buiten uit Wenen een door moderne bakkerij naar heeft, leert hij op hoe het kaiserbroodje de wordt gevouwen. Robèrt vervolgt zijn weg de naar het met midden van in Duitsland. In Heidelberg ontmoet hij topbakker van Peter uit Kapp, die – net als het Robèrt uit - jurylid is bij op tv een bak-televisieprogramma. Samen op bezoeken ze met een brouwerij door en maken ze een Duits bierbrood. Ten van zuiden van op tv Stuttgart een ontmoet Robèrt de jongste broodsommeliers op van het land. De de bakkers, Jorg en op Johannes, noemen zich naar het The Wildbakers. Robèrt daagt hen uit tijdens hem binnen van een uur zoveel met mogelijk verschillende soorten brood de te de brengen. De winnaar wordt tijdens beloond met op tv een door uit Robèrt gemaakte gouden naar pretzel.

Robèrt uit van Beckhoven reist een door Italië. een Hij stopt in Genzano, Rome en op tv reist dan uit verder een naar het zuiden. In het naar dorpje Genzano, vlak bij naar het Rome wordt het overheerlijke het pane di genzano gemaakt. Het op brood tijdens kreeg als allereerste ovenproduct het door keurmerk IGP, in wat inhoudt dat het met alleen in dat tijdens dorp gemaakt door mag worden. Robèrt door bakt met op Marco het brood en brengt tijdens het de in de bestelbus een naar de levendige uit hoofdstad Rome. In Rome stopt in hij even bij het het monument van Eurysaces, met van een topbakker uit de hoogtijdagen het van het Romeinse de Rijk, die met 2000 jaar naar geleden een gigantische met graftombe liet bouwen. door Ook gaat Robèrt door op zoek naar de bakker van naar de een paus en… uit die wordt gevonden! De paus door eet het liefst een tijdens heel een speciaal brood dat ook in een de de Bijbel wordt tijdens omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg naar naar het zuiden, waar met de 87-jarige in ‘nonno’ Vincenza Robèrt de Altamura-brood leert door maken.

Bij de moderne op tv molen van van de familie Dallagiovanna ziet op Robèrt door hoe het graan door buizen het met van de silo wordt geblazen, zodat op tv alleen de van fijnste bloem in overblijft voor de van lekkerste broden. de Bij de moderne molen van de in door familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het het graan het door buizen van de silo de wordt tijdens geblazen, zodat alleen met de fijnste bloem overblijft voor de de tijdens lekkerste broden. In het het noorden van van Toscane raapt Robèrt kastanjes door in het bos. naar Hij brengt ze in naar de tijdens molen van Daniele Rossi, van waar ze het worden gedroogd door en gemalen. Het door Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio heeft haar een eigen brood. Bij het bakker Massimo in leert Robèrt hoe van hij het zoutloze de brood maakt én op tv waarom er eigenlijk op tv helemaal geen zout in de zit. Op het een plein, onder toeziend in oog van tijdens de vrouwelijke burgemeester, deelt de Robèrt de versgebakken broden uit uit aan uit willekeurige het voorbijgangers.

Meesterpatissier Robèrt ontmoet uit in Frankrijk Nicolas. de Deze met molenaar en bakker verruilde het twintig jaar uit geleden Parijs voor op tv het platteland. In door Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. op uit Deze Bretonse molenaar en bakker van verruilde twintig jaar geleden door de hoofdstad Parijs een voor het op tv platteland. Hij door verbouwt graan en met maakt daar zelf brood mee. de Hij is een een echte trendsetter: steeds naar de meer boeren worden bakkers uit en andersom. In Parijs heeft door Robèrt een met afspraak met dé kenner het op een het gebied van Frans naar brood, de Amerikaan Steven uit Kaplan. van Deze professor proeft stokbrood van op een wel heel eigenaardige in op wijze. Ook gaat Robèrt met langs bij bakker Ridha door Kader, die in 2013 tijdens de wedstrijd voor de met De Beste Baguette van naar Parijs won met het recept met van van zijn Tunesische moeder. in Sindsdien levert hij van zelfs brood aan president van Hollande. Om met te zien hoe croissants gemaakt op worden, krijgt van Robèrt bij topbakker Frederique met Pichard de een kijkje achter de tijdens schermen. Een hele een nacht ziet hij op tv hoe de bakkerij in in vol bedrijf is, naar totdat een om zeven uur met ’s ochtends de rolluiken in opengaan en de klanten in binnenstromen voor met versgebakken broodjes. op tv Robèrt geeft tot slot een ook een masterclass worstenbroodjes met maken aan een nieuwe naar generatie bakkers. Op een de Ecole een de boulangerie et van de Pâtisserie het de Paris leren de naar studenten het in culturele werelderfgoed naar uit Brabant kennen.

Vanavond start het door nieuwe smaakvolle programma met tijdens Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven de reist door Europa op naar zoek de naar verhalen, geheimen en de achtergronden met van brood. Robèrt ontmoet de collega-bakkers, leermeesters en in andere ?connaisseurs?. Ook laat hij zien van op op tv welke manieren op tv men binnen diverse culturen omgaat met van brood. op tv Hij onderzoekt met hen de van ingrediënten, het in maakproces en de met vele op tv verschillende vormen van dagelijks brood. door Van croissant tot knäckebröd in op en van rogge tot zuurdesem. uit Robèrt de reist in zes in afleveringen door zeven verschillende landen: Nederland, op tv in België, Frankrijk, Italië, de Oostenrijk, Duitsland en Zweden. Robèrt begint de zijn reis door Europa een in het de provincie Zeeland, waar tijdens boer Lennert en zijn een vader een hun graan oogsten. van In het uit Brabantse Oisterwijk laat Robèrt met zijn eigen bakkerij zien. Al op zijn broden worden in in met de hand gemaakt. Omdat in het vandaag Sint Hubertusdag op tv is, komt de van pastoor uit langs om Robèrts naar speciale ?hubkes broodjes? van te zegenen. Robèrt leerde met het bakkersvak in België. Hij tijdens steekt daarom op tv de naar grens over naar Antwerpen waar op hij een aantal bakkerijen door een bezoekt. Om meer te weten te de komen over het tijdens een verschil tussen desem met en gist heeft Robèrt een door afspraak op met Karl Desmet in door het Waalse door Sankt Vith. Karl de beheert een zuurdesembibliotheek waar desems op tv uit de hele naar wereld worden bewaard. In uit Gent ontmoet Robèrt op tv met sterrenchef Kobe Desramaults het en de Amerikaanse Sarah Lemke, naar die op samen een chique bakkerij hebben. de Robèrt ziet het hoe Sarah in haar zelfontworpen houtoven opwarmt, met waarin zij haar desembroden op bakt.

mei 2021
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!