Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt van een Beckhoven gaat in van op Zweden op zoek naar naar verhalen, geheimen en achtergronden op van brood. met Midden in de op tv bossen ligt het kleine naar dorpje Stora Skedvi. Daar door werd in 2013 door de het laatste houtovenbakkerij gesloten met waar op een traditionele door manier knäckebröd werd naar gemaakt. De jonge winkeleigenaar tijdens Anders op tv besloot in van 2015 de fabriek en haar met werknemers, die daar de al 35 jaar werkten, van weer in een ere te herstellen. In Stockholm in leert Robèrt met dat ook tijdens Vikingen al brood het maakten. Archeologe Ann-Marie Hansson op tv vertelt de hem hoe zij dat naar onderzocht heeft en wat de een ingrediënten van dat op brood waren. met Hij gaat in een Stockholm op naar zoek naar die op ingrediënten en maakt zijn door eigen Vikingbrood. Op op tv het met eiland Öland staan tientallen houten molens, op tijdens ooit volop in beweging om met het oergraan dat tijdens op Öland groeit in te op tv malen. Slechts een enkele molen van draait door nog, maar het graan wordt nog van altijd verbouwd. Robèrt in het bezoekt boerin Suzanne Eriksdotter tijdens die haar van eigen graan maalt. Tenslotte door maakt Robèrt een brood in geïnspireerd op alle het mensen die hij heeft ontmoet in en de een landen die hij in heeft bezocht het tijdens zijn reizen voor op tv BROOD.

Robèrt het van Beckhoven reist in deze een tijdens aflevering naar Oostenrijk en van Duitsland. Hier leert hij door alles over kaiserbroodjes, op tv bierbrood en croissants. Robèrt in van bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. naar De uit stad waar zoete broodjes op tv gebakken worden van en waar de croissant zijn op oorsprong op tv vindt. Hij krijgt het een unieke rondleiding door op tv het beroemde Schloss Schönbrunn. op Waar het zijn oog op een door kaiserbroodje valt, op tv te zien op een met van de vele schilderijen in op tv de het paleis. Van bakker Joseph, die het iets buiten het Wenen een een moderne bakkerij heeft, leert hij op hoe het kaiserbroodje op tv in wordt gevouwen. Robèrt vervolgt het zijn weg naar het midden van naar Duitsland. In uit Heidelberg ontmoet hij een topbakker Peter de Kapp, die – net op tv als op Robèrt - jurylid is het bij een van bak-televisieprogramma. Samen bezoeken ze in een brouwerij met en maken ze een Duits uit bierbrood. Ten zuiden van uit Stuttgart ontmoet Robèrt met de jongste broodsommeliers van van het land. De het bakkers, Jorg en door Johannes, noemen zich naar The Wildbakers. van Robèrt daagt hen uit op naar hem binnen een uur zoveel mogelijk het verschillende soorten het brood te brengen. naar De winnaar in wordt beloond in met een door Robèrt gemaakte gouden op het pretzel.

Robèrt van met Beckhoven reist in door Italië. Hij stopt van in Genzano, Rome en de het reist dan verder het naar het zuiden. In in het dorpje Genzano, vlak bij van Rome wordt het naar overheerlijke pane di op tv naar genzano gemaakt. Het brood kreeg als van allereerste ovenproduct in het in keurmerk IGP, wat een inhoudt dat het op tv alleen in dat dorp van gemaakt mag worden. Robèrt tijdens bakt met Marco door het naar brood en brengt het in de uit bestelbus naar door de levendige een hoofdstad Rome. In Rome tijdens stopt hij even bij het op monument van Eurysaces, tijdens een topbakker van uit het de hoogtijdagen van het Romeinse Rijk, het met die 2000 jaar geleden op een gigantische graftombe liet bouwen. op Ook gaat van Robèrt op zoek naar op door de bakker van de paus naar en… die wordt gevonden! op tv De uit paus eet tijdens het liefst een heel speciaal brood met een dat ook in de Bijbel naar wordt omschreven. Robèrt vervolgt zijn op het weg naar het zuiden, het waar de 87-jarige ‘nonno’ uit Vincenza Robèrt Altamura-brood naar leert uit maken.

Bij het de moderne molen door van de familie Dallagiovanna ziet tijdens het Robèrt hoe het graan door buizen op van de uit silo wordt tijdens geblazen, zodat alleen de fijnste de bloem het overblijft voor de lekkerste door broden. Bij de van moderne molen van de met familie Dallagiovanna naar ziet de Robèrt hoe het graan door de buizen door van de silo een wordt geblazen, zodat alleen de een fijnste op bloem overblijft voor de met lekkerste broden. In het noorden op tv van Toscane raapt de Robèrt kastanjes in op het van bos. Hij brengt ze een naar de molen op van Daniele naar Rossi, waar ze in worden gedroogd en gemalen. Het tijdens Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio naar heeft haar naar eigen brood. het Bij bakker Massimo leert op Robèrt hoe hij het in zoutloze een brood maakt én waarom met er van eigenlijk helemaal geen met zout in zit. Op het plein, van onder toeziend het oog met van de vrouwelijke in burgemeester, deelt Robèrt de versgebakken broden uit de uit aan willekeurige in voorbijgangers.

Meesterpatissier met Robèrt ontmoet in door Frankrijk Nicolas. Deze molenaar door en bakker verruilde de twintig jaar geleden naar Parijs van voor het platteland. In Frankrijk uit bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. op op tv Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde naar twintig jaar geleden het de hoofdstad Parijs door voor het het platteland. de Hij verbouwt graan en maakt op daar met zelf brood mee. uit Hij is een echte trendsetter: steeds uit een meer boeren worden bakkers naar en andersom. In Parijs heeft een Robèrt een afspraak met met met dé kenner op een het gebied van Frans brood, op de Amerikaan op tv Steven Kaplan. Deze professor proeft in stokbrood op een op tv wel heel met eigenaardige wijze. Ook in gaat de Robèrt langs bij bakker Ridha in Kader, uit die in 2013 de wedstrijd uit voor tijdens De Beste Baguette van Parijs won uit met het het recept op van zijn Tunesische moeder. Sindsdien met levert uit hij zelfs brood aan president Hollande. Om het te van zien hoe croissants uit gemaakt worden, krijgt Robèrt een bij topbakker Frederique Pichard op tv een naar kijkje achter de schermen. Een het hele op tv nacht ziet hij hoe de van bakkerij in van vol bedrijf van is, totdat om het zeven uur ’s ochtends de door rolluiken opengaan en uit de klanten het binnenstromen met voor versgebakken broodjes. Robèrt geeft tot de slot tijdens ook een masterclass worstenbroodjes maken in aan een nieuwe de generatie in bakkers. Op een de Ecole de boulangerie et door de Pâtisserie de het Paris een leren de studenten het culturele werelderfgoed het uit Brabant het kennen.

Vanavond start op het nieuwe smaakvolle naar programma met Brood. Meesterpatissier Robèrt de van Beckhoven reist door Europa het op zoek uit naar verhalen, geheimen en achtergronden een een van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en op tv andere ?connaisseurs?. Ook de laat hij in zien op welke op manieren door men binnen diverse culturen omgaat de met brood. Hij onderzoekt in met hen de tijdens op ingrediënten, het maakproces tijdens en de vele verschillende vormen naar van dagelijks tijdens brood. Van croissant tot knäckebröd uit en van naar rogge van tot zuurdesem. Robèrt reist in naar zes afleveringen door een zeven met verschillende landen: Nederland, met België, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, op tv Duitsland en op Zweden. Robèrt begint zijn reis een door Europa in in de provincie Zeeland, waar boer naar Lennert en zijn van met vader hun graan oogsten. In op tv het Brabantse Oisterwijk laat op door Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al tijdens zijn broden worden uit met in de hand op gemaakt. Omdat het vandaag van Sint Hubertusdag door is, komt de pastoor van langs om Robèrts speciale op ?hubkes broodjes? te zegenen. Robèrt het leerde het bakkersvak in in België. in Hij een steekt daarom de grens over een naar Antwerpen waar de hij een aantal bakkerijen een bezoekt. Om van meer te met weten te komen naar over het verschil tussen in desem en gist tijdens heeft naar Robèrt een afspraak met Karl uit Desmet in het het Waalse door Sankt Vith. Karl beheert een op tv zuurdesembibliotheek waar door desems uit de hele van wereld worden bewaard. een In met Gent ontmoet Robèrt sterrenchef Kobe Desramaults door en uit de Amerikaanse Sarah Lemke, die op tv samen tijdens een chique bakkerij hebben. door Robèrt ziet hoe tijdens Sarah haar uit zelfontworpen houtoven uit opwarmt, waarin zij haar op desembroden bakt.

september 2020
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!