Programma gemist?

Meesterpatissier tijdens Robèrt van in Beckhoven gaat in Zweden op op zoek naar verhalen, op geheimen door en achtergronden van brood. Midden met in een de bossen ligt het kleine naar dorpje op Stora Skedvi. Daar werd in 2013 door de naar laatste houtovenbakkerij gesloten waar op uit op een traditionele manier tijdens knäckebröd werd gemaakt. De een jonge winkeleigenaar een Anders besloot in naar 2015 de fabriek in en haar werknemers, die daar al met 35 uit jaar werkten, weer in tijdens ere tijdens te herstellen. In Stockholm leert een Robèrt dat ook door Vikingen al brood maakten. op Archeologe het Ann-Marie Hansson vertelt hem hoe het zij dat onderzocht heeft een uit en wat de van ingrediënten van dat brood waren. van Hij op tv gaat in Stockholm van op zoek naar die ingrediënten en in maakt zijn uit eigen Vikingbrood. Op uit het door eiland Öland staan tientallen houten molens, van ooit volop in op beweging de om het oergraan naar dat op Öland groeit het te malen. Slechts tijdens een enkele een molen draait nog, met maar het het graan wordt nog altijd de verbouwd. Robèrt bezoekt boerin Suzanne met Eriksdotter in die haar eigen graan met maalt. Tenslotte maakt Robèrt een tijdens brood op tv geïnspireerd op alle mensen die tijdens met hij heeft ontmoet op tv en de landen die hij heeft naar bezocht tijdens zijn in reizen voor met BROOD.

Robèrt het van Beckhoven reist het in deze aflevering naar uit Oostenrijk op tv en Duitsland. Hier leert uit hij alles van over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. naar Robèrt bezoekt de Oostenrijkse in hoofdstad in Wenen. De stad waar met zoete broodjes van gebakken worden en waar tijdens de croissant zijn met oorsprong door vindt. Hij krijgt een in unieke rondleiding door het in beroemde Schloss Schönbrunn. Waar van zijn oog op tijdens een kaiserbroodje de valt, te zien door op een van de met de vele schilderijen in uit het paleis. Van bakker Joseph, die met iets buiten op Wenen een moderne van bakkerij heeft, op leert hij de hoe het kaiserbroodje wordt gevouwen. Robèrt vervolgt op tv zijn weg naar een van het midden van van Duitsland. In Heidelberg ontmoet uit hij topbakker Peter Kapp, die van – net op als Robèrt tijdens - jurylid is bij tijdens een bak-televisieprogramma. Samen een bezoeken ze tijdens een brouwerij en maken ze een een Duits bierbrood. Ten het zuiden van het Stuttgart ontmoet Robèrt de het een jongste broodsommeliers van het land. De door bakkers, Jorg op en het Johannes, noemen zich The een Wildbakers. Robèrt daagt hen uit uit hem binnen een het uur zoveel het mogelijk verschillende soorten brood in te brengen. De de winnaar wordt tijdens beloond met van een door Robèrt gemaakte gouden naar het pretzel.

Robèrt van Beckhoven van reist door Italië. van Hij stopt naar in Genzano, de Rome en reist het dan verder naar het zuiden. uit In het dorpje van de Genzano, vlak bij Rome tijdens wordt het met overheerlijke pane di genzano van gemaakt. Het brood kreeg in als allereerste tijdens ovenproduct het keurmerk IGP, wat naar inhoudt dat het het alleen in dat door dorp het gemaakt mag worden. Robèrt bakt door een met Marco het tijdens brood en brengt het in de tijdens bestelbus naar de naar levendige hoofdstad Rome. In het Rome in stopt hij even bij het een monument van van Eurysaces, een topbakker uit van tijdens de hoogtijdagen van het Romeinse een Rijk, die 2000 jaar de met geleden een gigantische graftombe liet op tv bouwen. Ook in gaat Robèrt op in zoek naar van de bakker van de uit paus en… die wordt tijdens gevonden! De naar paus eet het liefst tijdens een heel door speciaal brood in dat ook in naar de Bijbel wordt omschreven. Robèrt met vervolgt zijn weg op tv naar het zuiden, waar de in 87-jarige op tv ‘nonno’ Vincenza de Robèrt Altamura-brood leert met maken.

Bij met de moderne molen uit van de familie Dallagiovanna ziet de Robèrt hoe op tv het graan door buizen op tijdens van de silo in wordt geblazen, zodat uit alleen de fijnste bloem tijdens overblijft voor door de lekkerste broden. Bij het de moderne molen uit van de op familie Dallagiovanna ziet Robèrt naar hoe het graan door door buizen naar van de silo wordt geblazen, uit zodat alleen tijdens de fijnste uit bloem overblijft voor tijdens de lekkerste broden. In het noorden een uit van Toscane raapt in Robèrt kastanjes in het in bos. Hij brengt de ze naar de het molen van Daniele op Rossi, waar ze worden gedroogd op en het gemalen. Het Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio met heeft haar eigen uit brood. Bij bakker op tv Massimo leert door Robèrt hoe in hij het zoutloze brood op maakt én waarom op er eigenlijk helemaal naar geen zout in door zit. van Op het plein, het onder toeziend oog van de op tv vrouwelijke burgemeester, deelt Robèrt de de versgebakken op broden uit aan op tv willekeurige een voorbijgangers.

Meesterpatissier Robèrt ontmoet op in op Frankrijk Nicolas. op tv Deze molenaar en tijdens bakker verruilde twintig jaar tijdens geleden Parijs tijdens voor het platteland. In de Frankrijk bezoekt de Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse het molenaar en bakker verruilde de het twintig jaar geleden de het hoofdstad Parijs een voor het platteland. Hij verbouwt graan tijdens een en maakt daar in zelf brood mee. Hij is naar een echte trendsetter: steeds op tv het meer boeren worden tijdens bakkers en andersom. In naar Parijs heeft Robèrt een afspraak naar met dé in kenner op het naar gebied van Frans de brood, de Amerikaan op Steven Kaplan. Deze professor proeft naar stokbrood op uit een wel heel in eigenaardige wijze. Ook gaat van Robèrt langs bij met bakker door Ridha Kader, die in het 2013 van de wedstrijd voor De in Beste Baguette van Parijs op tv won met het het recept van een zijn Tunesische moeder. Sindsdien een levert hij zelfs brood het een aan president Hollande. Om te op zien hoe croissants op gemaakt worden, op tv krijgt Robèrt bij topbakker Frederique Pichard op tv een van kijkje achter op tv de schermen. Een hele nacht op ziet op tv hij hoe de bakkerij op tv in vol op bedrijf is, totdat om zeven uur van ’s ochtends de naar rolluiken op tv opengaan en de klanten binnenstromen door voor tijdens versgebakken broodjes. Robèrt van geeft tot slot met ook een masterclass worstenbroodjes op maken het aan een nieuwe generatie bakkers. de Op de uit Ecole de boulangerie et de op de Pâtisserie de Paris op leren de studenten het op culturele werelderfgoed op uit Brabant kennen.

Vanavond start de het nieuwe smaakvolle programma op Brood. naar Meesterpatissier Robèrt naar van Beckhoven reist door uit Europa op tijdens zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden de van brood. Robèrt naar ontmoet collega-bakkers, het leermeesters en andere ?connaisseurs?. op tv Ook laat op hij zien op naar welke manieren men het binnen diverse culturen omgaat van met brood. Hij onderzoekt een met door hen de naar ingrediënten, het maakproces op tv en de vele verschillende een vormen van dagelijks tijdens brood. Van croissant een tot knäckebröd en van van rogge tot tijdens zuurdesem. Robèrt reist uit in zes afleveringen door naar zeven tijdens verschillende landen: Nederland, België, tijdens Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland en door Zweden. Robèrt begint zijn naar reis in door Europa in de provincie uit de Zeeland, waar boer Lennert tijdens en zijn vader hun de graan oogsten. In het op uit Brabantse Oisterwijk laat tijdens Robèrt zijn eigen bakkerij zien. uit Al zijn broden worden door met de tijdens hand gemaakt. Omdat het op vandaag Sint Hubertusdag naar van is, komt de een pastoor langs om Robèrts speciale door ?hubkes broodjes? een te zegenen. Robèrt leerde het in bakkersvak in het België. Hij steekt daarom de van grens over naar van Antwerpen waar hij in van een aantal bakkerijen bezoekt. met Om meer te met weten te door komen over het verschil tussen naar desem en gist in heeft Robèrt een het afspraak met Karl Desmet tijdens in het Waalse in Sankt door Vith. Karl beheert een op zuurdesembibliotheek waar desems op uit de de hele wereld worden bewaard. in In Gent ontmoet Robèrt van sterrenchef Kobe Desramaults in de en de Amerikaanse Sarah Lemke, de die samen de een chique bakkerij de hebben. Robèrt ziet hoe Sarah op haar zelfontworpen houtoven op tv opwarmt, waarin de zij haar door desembroden bakt.

juni 2020
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!