Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt van de Beckhoven gaat in op Zweden de op zoek van naar verhalen, geheimen en achtergronden in van brood. Midden in door de een bossen ligt het kleine uit dorpje Stora naar Skedvi. Daar werd naar in 2013 de laatste met houtovenbakkerij gesloten op waar op uit een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. een De jonge winkeleigenaar op Anders besloot de in een 2015 de fabriek en op haar werknemers, die op daar al een 35 jaar werkten, weer tijdens in ere te herstellen. In Stockholm door leert tijdens Robèrt dat ook op Vikingen al brood door maakten. Archeologe Ann-Marie van Hansson vertelt hem hoe zij met dat in onderzocht heeft en wat naar de in ingrediënten van dat brood waren. met Hij gaat uit in Stockholm op zoek in naar die ingrediënten en de maakt naar zijn eigen Vikingbrood. Op naar het eiland het Öland staan tientallen houten op tv molens, in ooit volop in beweging om het op tv naar oergraan dat op Öland groeit een te malen. Slechts naar een enkele molen door draait nog, maar het naar graan op wordt nog altijd van verbouwd. Robèrt bezoekt in boerin Suzanne een Eriksdotter die haar eigen graan op maalt. Tenslotte maakt Robèrt met een tijdens brood geïnspireerd op alle mensen de die uit hij heeft ontmoet en de het landen naar die hij heeft bezocht tijdens de zijn reizen voor op tv BROOD.

Robèrt uit van Beckhoven op tv reist in deze van aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier met leert hij alles uit het over kaiserbroodjes, bierbrood uit en croissants. Robèrt bezoekt de op tv Oostenrijkse op hoofdstad Wenen. De de stad waar zoete broodjes op gebakken worden en waar tijdens de croissant zijn de oorsprong vindt. van Hij krijgt een unieke rondleiding in door het beroemde tijdens Schloss Schönbrunn. Waar op zijn oog op door uit een kaiserbroodje valt, te zien op door een van de het uit vele schilderijen in het paleis. door Van bakker Joseph, van die iets buiten door Wenen in een moderne bakkerij heeft, leert met hij hoe het door kaiserbroodje wordt door gevouwen. Robèrt vervolgt zijn het weg naar het midden naar van Duitsland. In de Heidelberg ontmoet hij met topbakker uit Peter Kapp, die het – net als Robèrt van - jurylid is bij in een bak-televisieprogramma. Samen tijdens bezoeken ze van een brouwerij tijdens en maken ze een op Duits bierbrood. Ten zuiden het van Stuttgart ontmoet op tv Robèrt de jongste broodsommeliers van van het op land. De bakkers, Jorg in en Johannes, het noemen zich The door Wildbakers. Robèrt daagt hen uit met hem binnen met een uur zoveel in mogelijk verschillende de soorten brood met te brengen. De de winnaar wordt beloond met uit een door in Robèrt gemaakte gouden tijdens pretzel.

Robèrt in van Beckhoven reist door Italië. tijdens het Hij stopt in Genzano, uit Rome en reist dan op tv verder naar op het zuiden. In het het dorpje op Genzano, vlak bij Rome wordt het tijdens overheerlijke pane di de genzano gemaakt. Het een brood kreeg als tijdens allereerste ovenproduct naar het keurmerk IGP, op wat inhoudt de dat het tijdens alleen in dat dorp naar gemaakt mag worden. Robèrt bakt op de met Marco het brood met en brengt het in op tv de bestelbus naar uit de tijdens levendige hoofdstad Rome. In Rome stopt hij een even bij het op tv met monument van Eurysaces, een topbakker uit uit de door hoogtijdagen van het een Romeinse Rijk, uit die 2000 jaar geleden een gigantische op graftombe liet in bouwen. met Ook gaat Robèrt op zoek naar van de bakker van op tv de paus en… op tv die wordt van gevonden! door De paus eet het van liefst een heel van speciaal brood dat op tv ook in de van Bijbel wordt omschreven. Robèrt vervolgt zijn in weg naar op het door zuiden, waar de 87-jarige op ‘nonno’ Vincenza Robèrt Altamura-brood op leert tijdens maken.

Bij een de moderne molen met van de familie Dallagiovanna van ziet met Robèrt hoe het graan door een buizen het van de silo wordt geblazen, het zodat alleen de fijnste op bloem overblijft met voor de lekkerste in broden. Bij het de moderne molen het van de familie op tv Dallagiovanna ziet Robèrt hoe in het graan door buizen met de van de silo wordt geblazen, uit zodat alleen de fijnste op tv bloem overblijft op voor de lekkerste broden. in In uit het noorden van een Toscane raapt op Robèrt kastanjes in het uit bos. Hij brengt ze naar naar de molen in van Daniele Rossi, het waar ze uit worden gedroogd de en gemalen. Het van Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio heeft haar eigen een brood. Bij met bakker Massimo van leert Robèrt hoe hij het op tijdens zoutloze brood maakt én op waarom er de eigenlijk helemaal geen zout in op zit. het Op het plein, onder tijdens toeziend oog van de op vrouwelijke burgemeester, deelt Robèrt van de versgebakken broden van door uit aan willekeurige door voorbijgangers.

Meesterpatissier op tv Robèrt ontmoet uit in Frankrijk Nicolas. op tv Deze molenaar en naar bakker verruilde twintig jaar in geleden Parijs voor het platteland. uit op In Frankrijk bezoekt van Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse naar molenaar op tv en bakker verruilde twintig jaar tijdens geleden de met hoofdstad Parijs voor met het platteland. Hij verbouwt op tv graan en maakt in daar zelf brood mee. met Hij is het een echte trendsetter: naar steeds meer naar boeren worden het bakkers en andersom. In op Parijs heeft Robèrt een afspraak de met dé kenner op in het gebied van naar Frans in brood, de Amerikaan Steven Kaplan. van in Deze professor proeft stokbrood op door een wel heel naar eigenaardige door wijze. Ook gaat met Robèrt langs bij uit bakker Ridha Kader, die in 2013 tijdens de op tv wedstrijd voor De op Beste Baguette van Parijs het won met uit het recept van zijn Tunesische een van moeder. Sindsdien levert uit hij zelfs brood op tv aan president Hollande. Om te zien hoe met croissants gemaakt worden, in uit krijgt Robèrt bij topbakker Frederique Pichard door een een kijkje achter in de schermen. Een hele nacht ziet op tv hij hoe met de bakkerij in vol een bedrijf is, van totdat om zeven uur een van ’s ochtends de rolluiken van opengaan en de klanten binnenstromen naar voor uit versgebakken broodjes. Robèrt geeft tot op tv slot met ook een in masterclass worstenbroodjes maken aan een nieuwe in generatie bakkers. Op door de Ecole in de boulangerie et de de op Pâtisserie de Paris leren van de studenten tijdens het culturele werelderfgoed uit Brabant op tv kennen.

Vanavond uit start het nieuwe smaakvolle door programma Brood. Meesterpatissier Robèrt tijdens van Beckhoven op reist door Europa op tijdens zoek het naar verhalen, geheimen en achtergronden het uit van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, op tv leermeesters en andere uit ?connaisseurs?. Ook laat hij op zien op van welke manieren tijdens men binnen diverse culturen omgaat met uit brood. Hij onderzoekt door met hen de in een ingrediënten, het maakproces en de uit vele verschillende vormen van van dagelijks brood. Van naar croissant tot in knäckebröd en met van rogge tot zuurdesem. Robèrt in reist in op tv zes door afleveringen door zeven op verschillende landen: Nederland, België, Frankrijk, Italië, met van Oostenrijk, Duitsland en Zweden. Robèrt van begint zijn reis uit door Europa in de provincie de Zeeland, naar waar boer Lennert en zijn met een vader hun graan op tv oogsten. In het Brabantse van Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen tijdens bakkerij zien. Al het uit zijn broden worden op met de hand gemaakt. Omdat door het vandaag Sint Hubertusdag op tv is, komt de een pastoor tijdens langs om Robèrts speciale ?hubkes tijdens broodjes? te in zegenen. Robèrt leerde op het bakkersvak in België. van Hij steekt daarom uit de grens over een naar Antwerpen waar hij met de een aantal bakkerijen bezoekt. Om door meer van te weten te komen over uit het verschil tussen van desem en gist heeft van Robèrt door een afspraak met Karl een Desmet in tijdens het Waalse Sankt Vith. Karl met beheert een naar zuurdesembibliotheek waar desems uit met de hele wereld een worden bewaard. In in Gent ontmoet een Robèrt sterrenchef een Kobe Desramaults en door de Amerikaanse Sarah Lemke, die in samen een het chique bakkerij hebben. Robèrt naar ziet tijdens hoe Sarah haar zelfontworpen het houtoven opwarmt, waarin zij in haar desembroden het bakt.

november 2018
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord