Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt door van Beckhoven gaat in de het Zweden op zoek naar verhalen, door geheimen en achtergronden van de brood. Midden in met de bossen ligt met het kleine dorpje een Stora naar Skedvi. Daar werd in 2013 op de van laatste houtovenbakkerij gesloten op tv waar op uit een traditionele manier knäckebröd werd door gemaakt. De jonge winkeleigenaar op Anders besloot met in 2015 de de fabriek op tv en haar werknemers, die daar al uit 35 jaar de werkten, weer in ere door te herstellen. In uit Stockholm leert Robèrt naar dat tijdens ook Vikingen al door brood maakten. Archeologe Ann-Marie het Hansson vertelt hem tijdens hoe zij dat onderzocht heeft door en wat de in ingrediënten van dat tijdens brood op tv waren. Hij naar gaat in Stockholm op zoek op naar die ingrediënten en op tv uit maakt zijn eigen Vikingbrood. een Op het van eiland Öland staan tientallen houten molens, naar ooit met volop in naar beweging om het oergraan een dat op Öland de groeit te malen. Slechts tijdens een enkele molen een draait nog, maar in het graan in wordt nog altijd verbouwd. Robèrt in bezoekt boerin op Suzanne in Eriksdotter die haar eigen een graan maalt. Tenslotte het maakt Robèrt een brood geïnspireerd op een alle mensen die op tv op hij heeft ontmoet en uit de landen die hij van heeft bezocht tijdens van zijn het reizen voor BROOD.

Robèrt van Beckhoven een de reist in deze een aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. een Hier leert uit hij alles over in kaiserbroodjes, bierbrood in en croissants. Robèrt bezoekt de naar Oostenrijkse in hoofdstad Wenen. De stad naar waar zoete broodjes gebakken worden van een en waar de croissant zijn oorsprong door vindt. Hij op krijgt een door unieke rondleiding door het tijdens beroemde op tv Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog door op een kaiserbroodje valt, op te van zien op op een van de vele schilderijen tijdens in het paleis. uit Van bakker Joseph, die met iets buiten Wenen tijdens een moderne bakkerij het naar heeft, leert hij hoe het kaiserbroodje op wordt op tv gevouwen. Robèrt vervolgt zijn weg naar een naar het midden van Duitsland. In de Heidelberg ontmoet hij topbakker tijdens Peter Kapp, naar die – net als het Robèrt - jurylid van een is bij een bak-televisieprogramma. Samen op tv bezoeken van ze een brouwerij en maken uit ze een Duits in bierbrood. Ten zuiden van op Stuttgart ontmoet Robèrt de tijdens jongste broodsommeliers naar van het land. het De bakkers, Jorg in en Johannes, noemen uit zich de The Wildbakers. Robèrt daagt op tv hen uit hem uit binnen een uur uit zoveel mogelijk verschillende de soorten brood te door brengen. De winnaar wordt beloond uit tijdens met een door Robèrt gemaakte gouden door van pretzel.

Robèrt op van Beckhoven reist de door Italië. Hij stopt naar in Genzano, Rome het en reist dan het verder in naar het zuiden. In de het dorpje Genzano, vlak in bij Rome wordt van het overheerlijke pane di op genzano gemaakt. Het de brood van kreeg als allereerste ovenproduct met het keurmerk door IGP, wat de inhoudt dat het alleen in met dat op dorp gemaakt mag worden. het Robèrt bakt met door Marco het brood en brengt de door het in de bestelbus naar in de de levendige hoofdstad Rome. In Rome stopt met hij even bij van het monument op tv van Eurysaces, van een topbakker uit uit de hoogtijdagen van op het Romeinse Rijk, die de 2000 jaar geleden een met gigantische graftombe liet met bouwen. Ook gaat een Robèrt naar op zoek naar de op tv bakker van de paus met en… naar die wordt gevonden! De paus het eet uit het liefst een heel speciaal met brood dat ook naar in de Bijbel wordt in omschreven. Robèrt uit vervolgt zijn door weg naar het zuiden, op waar de 87-jarige ‘nonno’ Vincenza op tv Robèrt Altamura-brood leert met het maken.

Bij de moderne tijdens molen tijdens van de de familie Dallagiovanna ziet Robèrt van hoe het graan met door buizen van een de silo wordt in geblazen, zodat door alleen de fijnste in bloem overblijft voor de lekkerste broden. het Bij de van moderne molen tijdens van de het familie Dallagiovanna ziet Robèrt naar hoe het met graan door buizen van de silo de wordt geblazen, met zodat alleen de de fijnste bloem overblijft de voor de in lekkerste broden. tijdens In het noorden van Toscane raapt naar Robèrt kastanjes in het het naar bos. Hij brengt tijdens ze naar in de molen van Daniele Rossi, waar op tv ze het worden gedroogd en in gemalen. Het Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio uit heeft door haar eigen brood. Bij bakker een Massimo naar leert Robèrt hoe uit hij het de zoutloze brood maakt én waarom het er eigenlijk helemaal geen van zout in met zit. Op het in plein, onder van toeziend oog van de door vrouwelijke uit burgemeester, deelt Robèrt de versgebakken broden door het uit aan willekeurige op tv voorbijgangers.

Meesterpatissier Robèrt ontmoet op in Frankrijk Nicolas. op tv Deze molenaar de en naar bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs een op tv voor het platteland. In Frankrijk op bezoekt Robèrt Nicolas met Supiot. Deze Bretonse met molenaar en bakker in verruilde twintig jaar geleden het de hoofdstad met Parijs voor in het platteland. het Hij verbouwt graan en door maakt daar zelf brood mee. tijdens Hij tijdens is een echte trendsetter: steeds op tv op tv meer boeren worden bakkers en andersom. In met Parijs heeft op tv Robèrt een afspraak op met het dé kenner op de het gebied van het Frans brood, de tijdens Amerikaan Steven Kaplan. Deze een professor proeft stokbrood van op een wel heel eigenaardige met het wijze. Ook gaat Robèrt op langs bij bakker op Ridha Kader, die op in 2013 een de wedstrijd voor uit De Beste Baguette van Parijs de won de met het recept van zijn met Tunesische moeder. Sindsdien levert uit hij zelfs brood het aan president Hollande. Om op te zien van hoe croissants gemaakt worden, door krijgt het Robèrt bij topbakker Frederique een Pichard een kijkje naar achter de de schermen. Een hele nacht ziet met hij hoe de de bakkerij in tijdens vol bedrijf is, totdat tijdens om door zeven uur ’s ochtends op de van rolluiken opengaan en door de klanten binnenstromen voor versgebakken broodjes. op Robèrt geeft uit tot in slot ook een op tv masterclass worstenbroodjes maken een aan een nieuwe een generatie bakkers. Op de Ecole de naar op tv boulangerie et de op tv Pâtisserie de Paris op tv leren de studenten het het culturele werelderfgoed uit Brabant naar kennen.

Vanavond tijdens start het nieuwe smaakvolle uit programma Brood. Meesterpatissier met Robèrt van van Beckhoven reist door Europa op tijdens zoek naar verhalen, naar geheimen en naar achtergronden van brood. Robèrt ontmoet door van collega-bakkers, leermeesters en andere op ?connaisseurs?. Ook laat hij het zien op welke tijdens manieren men binnen diverse naar met culturen omgaat met het brood. Hij onderzoekt met hen op tv de ingrediënten, uit het maakproces van en de vele van verschillende vormen van dagelijks brood. Van in in croissant tot knäckebröd naar en van rogge tot zuurdesem. Robèrt de reist in naar zes afleveringen door zeven van verschillende in landen: Nederland, België, Frankrijk, met Italië, Oostenrijk, Duitsland en het Zweden. Robèrt begint zijn naar reis door het Europa op in de provincie Zeeland, waar boer het Lennert met en zijn vader hun uit graan oogsten. In het de tijdens Brabantse Oisterwijk laat op tv Robèrt zijn eigen bakkerij zien. uit Al door zijn broden worden met een de hand het gemaakt. Omdat het vandaag Sint Hubertusdag door is, van komt de op tv pastoor langs om tijdens Robèrts speciale ?hubkes broodjes? op te zegenen. Robèrt leerde naar het bakkersvak op tv in België. Hij steekt daarom de het in grens over naar Antwerpen tijdens waar hij een op tv aantal bakkerijen bezoekt. het Om meer te weten te door komen over met het van verschil tussen desem naar en gist heeft Robèrt een afspraak door met Karl tijdens Desmet in het Waalse de Sankt Vith. Karl op beheert een naar zuurdesembibliotheek waar desems uit op uit de hele wereld worden het bewaard. In Gent de ontmoet Robèrt naar sterrenchef Kobe Desramaults door en de Amerikaanse in Sarah Lemke, die samen een op chique met bakkerij hebben. Robèrt ziet naar hoe Sarah door haar zelfontworpen houtoven opwarmt, een waarin zij haar desembroden tijdens bakt.

april 2018
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-02-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord