Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt van door Beckhoven gaat in op tv Zweden uit op zoek naar verhalen, geheimen het met en achtergronden van van brood. Midden in de uit bossen ligt het kleine door dorpje op Stora Skedvi. Daar werd in naar 2013 op de laatste houtovenbakkerij op gesloten waar op een traditionele een manier knäckebröd het werd gemaakt. De jonge naar winkeleigenaar Anders besloot in tijdens 2015 op de fabriek en haar werknemers, op tv die naar daar al 35 jaar werkten, door weer in ere tijdens van te herstellen. In Stockholm leert het Robèrt dat ook Vikingen al door brood maakten. de Archeologe Ann-Marie het Hansson vertelt op hem hoe zij dat onderzocht heeft van tijdens en wat de ingrediënten van dat van brood de waren. Hij op gaat in Stockholm op zoek naar in naar die ingrediënten en naar maakt zijn eigen Vikingbrood. Op tijdens het eiland in Öland staan tientallen houten molens, met ooit volop een in naar beweging om het oergraan naar dat op naar Öland groeit te malen. Slechts een van enkele met molen draait de nog, maar het graan op wordt nog altijd van verbouwd. Robèrt bezoekt boerin het Suzanne Eriksdotter die met haar eigen graan een maalt. Tenslotte in maakt Robèrt een brood tijdens geïnspireerd op alle mensen die van hij heeft met ontmoet op en de landen die hij heeft tijdens bezocht op tijdens zijn reizen voor op tv BROOD.

Robèrt met van Beckhoven naar reist in deze aflevering het naar Oostenrijk en Duitsland. Hier op tv leert hij alles met over een kaiserbroodjes, bierbrood en op croissants. Robèrt het bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad uit Wenen. De stad naar waar zoete broodjes gebakken worden op uit en waar de croissant zijn oorsprong met vindt. in Hij krijgt het een unieke rondleiding door het beroemde op Schloss Schönbrunn. het Waar naar zijn oog op een kaiserbroodje valt, de op te zien op een van de op tv vele schilderijen in naar het paleis. de Van bakker Joseph, die naar iets een buiten Wenen op tv een moderne bakkerij op tv heeft, leert hij hoe het de kaiserbroodje wordt uit gevouwen. Robèrt vervolgt op tv zijn weg naar het op tv midden van Duitsland. In Heidelberg op tv ontmoet hij topbakker een Peter Kapp, met die – net in als Robèrt een - jurylid in is bij een bak-televisieprogramma. Samen bezoeken de in ze een brouwerij en in maken ze een op tv Duits bierbrood. Ten zuiden van het Stuttgart op ontmoet Robèrt de door jongste broodsommeliers van het land. De uit op tv bakkers, Jorg en Johannes, noemen op tv zich The Wildbakers. op tv Robèrt daagt hen uit van hem binnen een met uur zoveel mogelijk tijdens verschillende de soorten brood te brengen. De op tv winnaar naar wordt beloond met een het door Robèrt op tv gemaakte gouden van pretzel.

Robèrt van van Beckhoven naar reist door Italië. Hij stopt in met Genzano, Rome op en naar reist dan verder naar het een zuiden. in In het dorpje Genzano, vlak op bij Rome wordt het op van overheerlijke pane di genzano in gemaakt. Het brood kreeg als met allereerste op ovenproduct het het keurmerk IGP, wat inhoudt door dat het alleen in dat een met dorp gemaakt mag worden. Robèrt in bakt het met Marco het brood met en brengt het in de naar van bestelbus naar de in levendige hoofdstad Rome. In Rome stopt het hij de even bij het monument van op tv Eurysaces, een een topbakker uit de hoogtijdagen van van het Romeinse Rijk, op die een 2000 jaar geleden een gigantische naar graftombe liet bouwen. op tv Ook gaat Robèrt op tv op van zoek naar de op bakker van de paus en… uit in die wordt gevonden! het De paus eet met het liefst een heel een speciaal brood tijdens dat ook in in de Bijbel wordt omschreven. Robèrt met vervolgt zijn weg naar naar het zuiden, waar de tijdens 87-jarige ‘nonno’ uit Vincenza Robèrt op tv Altamura-brood leert het maken.

Bij met de moderne molen van de door familie Dallagiovanna van ziet Robèrt hoe de het graan door buizen naar van met de silo wordt geblazen, met zodat alleen naar de fijnste het bloem overblijft voor de lekkerste met broden. tijdens Bij de moderne molen van de een op familie Dallagiovanna ziet Robèrt met hoe het graan in door buizen in van de silo wordt geblazen, het zodat van alleen de fijnste bloem overblijft voor met op de lekkerste broden. In het de noorden van Toscane raapt met op tv Robèrt kastanjes in het naar bos. Hij brengt ze naar met de molen van van Daniele Rossi, waar met ze worden op gedroogd en door gemalen. Het Toscaanse pelgrimsdorpje een Altopascio door heeft haar eigen brood. Bij bakker het Massimo leert op Robèrt hoe van hij het in zoutloze brood maakt én waarom van er van eigenlijk helemaal geen zout een in zit. op Op het plein, onder naar toeziend oog van de vrouwelijke uit burgemeester, deelt Robèrt tijdens met de versgebakken broden uit aan willekeurige op door voorbijgangers.

Meesterpatissier tijdens Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. een Deze molenaar van en bakker verruilde door twintig jaar geleden tijdens Parijs voor het platteland. de In van Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas met Supiot. Deze op Bretonse molenaar naar en bakker verruilde twintig op jaar geleden de hoofdstad Parijs tijdens voor het in platteland. Hij verbouwt graan met en maakt daar een zelf brood mee. naar Hij naar is een echte trendsetter: steeds op tv van meer boeren worden bakkers en op andersom. In Parijs heeft in Robèrt een afspraak met een naar dé kenner op het gebied van uit uit Frans brood, de Amerikaan Steven Kaplan. door Deze professor door proeft stokbrood de op een wel heel eigenaardige in wijze. door Ook gaat Robèrt op langs bij bakker op Ridha Kader, die in met 2013 de wedstrijd voor van De Beste Baguette tijdens van de Parijs won met het door recept van in zijn Tunesische van moeder. Sindsdien levert hij zelfs tijdens brood aan president Hollande. Om het te op tv zien hoe croissants het gemaakt worden, krijgt Robèrt van bij topbakker in Frederique Pichard een kijkje achter een de schermen. Een in een hele nacht ziet uit hij hoe de bakkerij in met vol op tv bedrijf is, totdat om zeven uur de ’s ochtends uit de rolluiken in opengaan en de in klanten binnenstromen voor versgebakken de broodjes. Robèrt geeft naar tot slot een ook een op masterclass worstenbroodjes maken aan met een nieuwe generatie de bakkers. Op de Ecole door de boulangerie et in de Pâtisserie de de Paris leren de studenten de het culturele werelderfgoed een uit Brabant door kennen.

Vanavond de start het met nieuwe smaakvolle programma de Brood. Meesterpatissier Robèrt met van Beckhoven reist met door Europa op een zoek naar verhalen, geheimen in en achtergronden van het brood. Robèrt ontmoet op tv collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?. Ook op laat hij uit zien tijdens op welke manieren men met binnen diverse culturen omgaat naar met op tv brood. Hij onderzoekt met hen naar de met ingrediënten, het maakproces en de de vele verschillende naar vormen van dagelijks van brood. Van croissant in tot knäckebröd en van rogge tijdens tot zuurdesem. tijdens Robèrt reist het in zes afleveringen door zeven de van verschillende landen: Nederland, België, Frankrijk, Italië, op Oostenrijk, de Duitsland en van Zweden. Robèrt begint zijn reis door tijdens Europa in de in provincie Zeeland, uit waar boer Lennert en zijn met vader hun uit graan oogsten. In het het Brabantse in Oisterwijk laat Robèrt zijn een eigen bakkerij op tv zien. Al zijn met broden worden met een de hand gemaakt. Omdat naar het met vandaag Sint Hubertusdag is, komt de de pastoor op langs om Robèrts speciale de ?hubkes broodjes? te zegenen. Robèrt door leerde het met bakkersvak in België. Hij met steekt daarom de de grens tijdens over naar Antwerpen waar met hij door een aantal bakkerijen naar bezoekt. Om meer te uit weten te tijdens komen over het verschil met tussen desem en gist met heeft Robèrt een met afspraak met Karl van Desmet in uit het Waalse Sankt Vith. Karl in in beheert een zuurdesembibliotheek waar op tv desems uit het de hele wereld de worden bewaard. In Gent ontmoet een Robèrt sterrenchef het Kobe Desramaults en naar de Amerikaanse tijdens Sarah Lemke, die op samen een chique bakkerij hebben. tijdens Robèrt ziet hoe met Sarah haar van zelfontworpen houtoven het opwarmt, waarin zij haar in desembroden bakt.

juli 2018
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-02-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord