Programma gemist?

Meesterpatissier de Robèrt van Beckhoven gaat het in Zweden op zoek naar naar verhalen, tijdens geheimen een en achtergronden van brood. Midden tijdens in de bossen op tv ligt een het kleine dorpje de Stora Skedvi. Daar werd in van 2013 op tv de laatste houtovenbakkerij naar gesloten waar op naar een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. tijdens tijdens De jonge winkeleigenaar van Anders besloot in 2015 de fabriek een en haar werknemers, het die daar al de 35 naar jaar werkten, weer in ere het te een herstellen. In Stockholm leert Robèrt op tv dat ook de Vikingen al door brood maakten. Archeologe Ann-Marie Hansson op vertelt uit hem hoe zij dat onderzocht heeft door en wat in de ingrediënten van dat op tv brood waren. uit Hij de gaat in Stockholm op zoek naar op die ingrediënten en op maakt zijn tijdens eigen tijdens Vikingbrood. Op het de eiland Öland staan naar tientallen houten molens, ooit volop in in beweging in om het oergraan dat op een uit Öland groeit te malen. Slechts een de enkele molen tijdens draait nog, maar het tijdens graan wordt nog in de altijd verbouwd. Robèrt bezoekt op tv boerin Suzanne Eriksdotter door die haar uit eigen graan maalt. Tenslotte op tv maakt Robèrt een in brood geïnspireerd op alle mensen die op tv hij heeft met ontmoet en de uit landen van die hij heeft bezocht naar tijdens zijn reizen op voor BROOD.

Robèrt met van Beckhoven reist in op deze de aflevering naar Oostenrijk in en Duitsland. Hier leert op hij alles tijdens over kaiserbroodjes, bierbrood en van croissants. Robèrt bezoekt het de Oostenrijkse hoofdstad naar Wenen. De op stad waar zoete broodjes gebakken op worden en waar tijdens de uit croissant zijn oorsprong vindt. Hij tijdens krijgt een unieke naar rondleiding naar door het beroemde Schloss van Schönbrunn. Waar zijn oog van op het een kaiserbroodje valt, te zien op de een tijdens van de vele schilderijen op in van het paleis. Van bakker Joseph, door die iets buiten met Wenen een moderne tijdens bakkerij een heeft, leert hij naar hoe het kaiserbroodje wordt gevouwen. Robèrt van vervolgt zijn weg naar de het midden door van Duitsland. In van Heidelberg de ontmoet hij topbakker Peter Kapp, het die – in net als Robèrt in - jurylid is bij een de bak-televisieprogramma. Samen in bezoeken ze een brouwerij een door en maken ze op tv een Duits bierbrood. Ten zuiden van het Stuttgart ontmoet Robèrt naar de het jongste broodsommeliers van het van land. De bakkers, Jorg door en Johannes, tijdens noemen zich The op Wildbakers. Robèrt uit daagt hen uit hem binnen op een uur zoveel door mogelijk verschillende soorten op brood uit te brengen. De winnaar wordt de beloond met met een door Robèrt op tv gemaakte gouden van pretzel.

Robèrt tijdens van Beckhoven naar reist door Italië. Hij op tv stopt in in Genzano, Rome en reist op tv dan verder op naar het zuiden. In het dorpje het Genzano, in vlak bij naar Rome wordt het overheerlijke uit pane di genzano een gemaakt. Het brood kreeg als naar allereerste op ovenproduct het keurmerk IGP, in wat inhoudt in dat het alleen in dat door dorp gemaakt mag de worden. Robèrt bakt met met Marco het in brood en naar brengt het op in de een bestelbus naar de levendige hoofdstad de Rome. In Rome met stopt hij even op tv bij het van monument van Eurysaces, een in topbakker uit naar de hoogtijdagen van van het Romeinse Rijk, naar die 2000 jaar geleden uit een gigantische met graftombe liet bouwen. Ook gaat Robèrt uit op door zoek naar de een bakker van de van paus en… die wordt op gevonden! De paus eet een het van liefst een heel speciaal door brood op tv dat ook in de Bijbel wordt op omschreven. Robèrt vervolgt door zijn weg naar het met zuiden, waar de uit 87-jarige ‘nonno’ Vincenza met door Robèrt Altamura-brood leert op tv maken.

Bij de in moderne van molen van de met familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het in graan tijdens door buizen van de silo van wordt geblazen, het zodat op alleen de fijnste in bloem overblijft voor de op tv lekkerste broden. Bij de de moderne met molen van de het familie Dallagiovanna ziet Robèrt uit hoe het graan door buizen tijdens naar van de silo wordt met geblazen, zodat op tv alleen de fijnste bloem van overblijft voor de door lekkerste broden. In van het noorden van van Toscane raapt Robèrt op tv kastanjes in het het bos. Hij brengt ze de naar op tv de molen van Daniele Rossi, met waar tijdens ze worden gedroogd op en gemalen. Het Toscaanse pelgrimsdorpje uit Altopascio de heeft haar eigen door brood. Bij bakker het Massimo leert Robèrt hoe hij de het door zoutloze brood maakt én van waarom er eigenlijk op helemaal geen zout in tijdens zit. Op met het plein, tijdens onder toeziend oog van de een vrouwelijke burgemeester, tijdens deelt Robèrt de versgebakken met broden uit aan willekeurige uit door voorbijgangers.

Meesterpatissier Robèrt uit ontmoet in Frankrijk door Nicolas. Deze het molenaar en op bakker verruilde twintig jaar een geleden Parijs voor het platteland. het In Frankrijk bezoekt het Robèrt Nicolas op tv Supiot. Deze het Bretonse molenaar en bakker tijdens verruilde twintig tijdens jaar geleden de hoofdstad Parijs van voor een het platteland. Hij verbouwt graan uit en tijdens maakt daar zelf in brood mee. Hij met is een echte trendsetter: steeds op naar meer boeren worden bakkers en van andersom. In Parijs heeft Robèrt een een afspraak van met op tv dé kenner op het gebied van in het Frans brood, de van Amerikaan Steven Kaplan. naar Deze professor proeft stokbrood op een van wel heel eigenaardige in wijze. een Ook gaat van Robèrt langs bij bakker Ridha Kader, een die in 2013 door tijdens de wedstrijd voor De tijdens Beste Baguette van Parijs het won met het recept op van zijn Tunesische tijdens moeder. Sindsdien met levert hij zelfs brood het met aan president Hollande. Om een te zien hoe croissants het gemaakt worden, door krijgt Robèrt bij topbakker Frederique Pichard tijdens een kijkje achter naar in de schermen. Een hele tijdens nacht ziet tijdens hij hoe de bakkerij in vol op bedrijf de is, totdat om tijdens zeven uur ’s ochtends de van rolluiken opengaan de en in de klanten binnenstromen voor versgebakken broodjes. op Robèrt een geeft tot slot ook een op tv masterclass met worstenbroodjes maken aan een de nieuwe met generatie bakkers. Op de een Ecole de boulangerie in et de Pâtisserie de Paris op een leren de studenten het culturele van werelderfgoed uit Brabant een kennen.

Vanavond van start het nieuwe smaakvolle naar programma op Brood. Meesterpatissier Robèrt in van Beckhoven reist door het Europa op zoek naar verhalen, van geheimen en achtergronden uit een van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en het andere ?connaisseurs?. in Ook het laat hij zien op welke manieren tijdens het men binnen diverse culturen omgaat de met brood. door Hij onderzoekt met een hen de een ingrediënten, het maakproces uit en de vele verschillende het vormen van dagelijks brood. Van het croissant een tot knäckebröd en van rogge van tot uit zuurdesem. Robèrt op tv reist in zes afleveringen uit door zeven verschillende landen: Nederland, op een België, Frankrijk, Italië, in Oostenrijk, Duitsland en Zweden. Robèrt begint zijn naar reis door van Europa in de provincie tijdens met Zeeland, waar boer op Lennert en zijn door vader hun graan oogsten. In tijdens het Brabantse Oisterwijk op tv laat Robèrt zijn naar eigen bakkerij met zien. Al van zijn broden worden met de hand uit van gemaakt. Omdat het vandaag Sint uit Hubertusdag is, komt tijdens de naar pastoor langs om van Robèrts speciale ?hubkes broodjes? te een zegenen. Robèrt leerde het bakkersvak uit in in België. Hij steekt daarom de naar een grens over naar Antwerpen op tv waar hij een naar aantal bakkerijen bezoekt. Om meer op te weten te in komen over het het verschil naar tussen desem en de gist heeft Robèrt een afspraak op met Karl Desmet in op tv in het Waalse Sankt Vith. Karl de beheert een een zuurdesembibliotheek waar desems uit het de uit hele wereld worden bewaard. op tv In naar Gent ontmoet Robèrt sterrenchef tijdens Kobe Desramaults en de Amerikaanse tijdens Sarah Lemke, die de samen een chique een een bakkerij hebben. Robèrt ziet een hoe Sarah in haar zelfontworpen houtoven opwarmt, waarin zij op haar de desembroden bakt.

april 2019
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord