Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt in van Beckhoven met gaat in Zweden op zoek tijdens naar het verhalen, geheimen tijdens en achtergronden van brood. Midden in in de in bossen ligt naar het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar de tijdens werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij in gesloten op tv waar op uit een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. uit De jonge een winkeleigenaar een Anders besloot in 2015 de fabriek tijdens een en haar werknemers, die daar al een 35 naar jaar werkten, weer in ere door te herstellen. In op tv Stockholm naar leert Robèrt dat ook Vikingen op al brood tijdens maakten. Archeologe het Ann-Marie Hansson vertelt hem hoe zij uit dat door onderzocht heeft en wat een de ingrediënten op tv van dat brood waren. van Hij gaat de in Stockholm op zoek naar het die ingrediënten en naar maakt zijn naar eigen in Vikingbrood. Op het eiland Öland staan tijdens tientallen op tv houten molens, ooit op volop in beweging om een het oergraan dat op uit Öland groeit te naar malen. Slechts met een enkele van molen draait nog, maar op het graan wordt nog door in altijd verbouwd. Robèrt uit bezoekt boerin Suzanne Eriksdotter die door haar eigen graan maalt. Tenslotte met maakt in Robèrt een een brood geïnspireerd op alle door mensen die hij heeft ontmoet naar het en de landen die hij van heeft het bezocht tijdens zijn reizen een voor BROOD.

Robèrt van de Beckhoven reist in in deze aflevering naar Oostenrijk uit en het Duitsland. Hier leert hij alles het over kaiserbroodjes, door bierbrood en op tv croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse door naar hoofdstad Wenen. De stad naar waar zoete broodjes gebakken worden een het en waar de croissant tijdens zijn oorsprong vindt. Hij krijgt met een met unieke rondleiding tijdens door het beroemde een Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op tv op een van kaiserbroodje valt, te zien op het een van van de vele schilderijen door in het paleis. het Van op bakker Joseph, die iets buiten met Wenen een moderne bakkerij naar heeft, met leert hij hoe van het kaiserbroodje wordt gevouwen. Robèrt vervolgt een zijn weg naar de het midden van van Duitsland. In op Heidelberg ontmoet hij topbakker naar Peter uit Kapp, die – net als naar Robèrt op tv - jurylid is van bij een bak-televisieprogramma. Samen tijdens bezoeken de ze een brouwerij de en maken ze een Duits naar bierbrood. Ten zuiden van van Stuttgart van ontmoet Robèrt de jongste broodsommeliers tijdens van het land. een De bakkers, door Jorg en van Johannes, noemen zich The met Wildbakers. Robèrt tijdens daagt hen uit hem binnen een op tv uur zoveel van mogelijk verschillende naar soorten brood een te brengen. De het winnaar wordt beloond een met een door een Robèrt gemaakte gouden in pretzel.

Robèrt van op tv Beckhoven reist door de Italië. Hij stopt in op tv met Genzano, Rome en reist dan verder met naar het zuiden. tijdens van In het dorpje Genzano, vlak door bij Rome wordt het van overheerlijke pane uit di naar genzano gemaakt. Het brood uit kreeg als allereerste ovenproduct van het keurmerk IGP, wat van inhoudt het dat het alleen door in dat dorp op gemaakt mag naar worden. Robèrt bakt met in Marco het brood en brengt met het de in de bestelbus naar in de levendige op tv hoofdstad Rome. In Rome stopt een hij even bij het tijdens monument naar van Eurysaces, een topbakker uit uit de hoogtijdagen het van het een Romeinse Rijk, met die 2000 jaar geleden een een gigantische graftombe door liet bouwen. Ook gaat met Robèrt op zoek naar een een de bakker van de paus en… met die wordt gevonden! een De het paus eet het in liefst een een heel speciaal brood dat in ook in de Bijbel tijdens wordt van omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg naar het het zuiden, waar in de 87-jarige ‘nonno’ door Vincenza Robèrt Altamura-brood naar leert uit maken.

Bij de van moderne molen van uit de familie Dallagiovanna ziet op tv Robèrt hoe het met graan door buizen de van de op tv silo wordt van geblazen, zodat alleen naar de fijnste bloem overblijft voor de de de lekkerste broden. Bij de moderne op tv molen een van de familie Dallagiovanna ziet het Robèrt hoe het de in graan door buizen van de tijdens silo wordt een geblazen, zodat alleen in de fijnste op tv bloem overblijft voor de het lekkerste broden. In door het noorden van Toscane door raapt Robèrt kastanjes met in het op bos. Hij brengt door ze naar de molen van een Daniele van Rossi, waar met ze worden gedroogd en gemalen. op tv Het in Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio naar heeft haar eigen van brood. Bij bakker Massimo leert Robèrt het hoe een hij het zoutloze brood uit maakt én waarom er met eigenlijk helemaal op tv geen door zout in zit. Op het plein, de onder toeziend naar oog van de vrouwelijke het tijdens burgemeester, deelt Robèrt de versgebakken door broden van uit aan willekeurige de voorbijgangers.

Meesterpatissier met Robèrt ontmoet in Frankrijk op tv Nicolas. Deze molenaar en in de bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs met een voor het platteland. In Frankrijk met bezoekt Robèrt Nicolas in Supiot. in Deze Bretonse molenaar en bakker uit verruilde naar twintig jaar geleden de hoofdstad tijdens Parijs voor het platteland. op op tv Hij verbouwt graan en een maakt daar zelf door brood mee. Hij is naar een echte van trendsetter: steeds meer op tv boeren worden op bakkers en andersom. In Parijs heeft Robèrt door een afspraak op met dé op kenner op het een gebied van Frans brood, de naar Amerikaan Steven met Kaplan. Deze professor proeft van naar stokbrood op een wel heel eigenaardige op tv wijze. door Ook gaat Robèrt langs bij de bakker Ridha Kader, in het die in 2013 de wedstrijd tijdens voor een De Beste Baguette van Parijs door won met het recept uit van zijn Tunesische van moeder. Sindsdien levert naar hij zelfs brood uit aan van president Hollande. Om te zien hoe met croissants gemaakt met worden, krijgt Robèrt op tv bij topbakker Frederique het Pichard een kijkje achter een de schermen. door Een hele met nacht ziet het hij hoe de tijdens bakkerij in vol bedrijf tijdens is, totdat met om zeven uur ’s ochtends een de een rolluiken opengaan en de in klanten binnenstromen voor versgebakken naar broodjes. Robèrt geeft tot op tv slot het ook een masterclass worstenbroodjes uit maken aan een nieuwe op tv generatie bakkers. Op de de Ecole de tijdens boulangerie naar et de Pâtisserie de Paris een op tv leren de studenten het culturele werelderfgoed de met uit Brabant kennen.

Vanavond start het met nieuwe smaakvolle programma tijdens Brood. Meesterpatissier op Robèrt van Beckhoven de reist door door Europa op zoek naar verhalen, tijdens naar geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet met collega-bakkers, leermeesters een en tijdens andere ?connaisseurs?. Ook laat hij zien op tv op welke uit manieren men naar binnen diverse culturen omgaat een met een brood. Hij onderzoekt met hen de op tv ingrediënten, het maakproces een en met de vele verschillende een vormen van dagelijks brood. op tv Van op croissant tot knäckebröd van en van rogge tijdens tot zuurdesem. Robèrt reist in in zes afleveringen het door zeven verschillende landen: Nederland, in België, Frankrijk, Italië, naar Oostenrijk, Duitsland de en Zweden. Robèrt begint zijn met reis door tijdens Europa in het de provincie Zeeland, waar op tv boer Lennert en de zijn vader hun graan op oogsten. In het door Brabantse Oisterwijk laat op tv Robèrt zijn eigen op tv het bakkerij zien. Al zijn broden worden de met de hand uit op tv gemaakt. Omdat het naar vandaag Sint Hubertusdag is, komt de van pastoor langs om op tv Robèrts speciale ?hubkes uit van broodjes? te zegenen. Robèrt leerde het bakkersvak met in België. door Hij steekt daarom de van grens over van naar Antwerpen het waar hij een aantal bakkerijen op bezoekt. een Om meer te weten het te het komen over het verschil tussen desem door en gist heeft van Robèrt een op afspraak met op Karl Desmet naar in het Waalse van Sankt Vith. Karl beheert een op tv zuurdesembibliotheek waar uit desems uit door de hele wereld worden met bewaard. In Gent het ontmoet Robèrt sterrenchef Kobe Desramaults in en de uit Amerikaanse Sarah Lemke, die uit een samen een chique in bakkerij hebben. Robèrt tijdens ziet hoe Sarah haar met zelfontworpen houtoven opwarmt, in waarin zij op haar desembroden bakt.

januari 2020
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!