Programma gemist?

Meesterpatissier tijdens Robèrt van Beckhoven gaat in van naar Zweden op zoek een naar verhalen, geheimen en achtergronden van in brood. Midden op in de bossen ligt naar het kleine op tv dorpje de Stora Skedvi. Daar werd in 2013 op tv de laatste houtovenbakkerij tijdens gesloten het waar op een in traditionele manier knäckebröd naar werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar in Anders besloot de in 2015 door de fabriek en een haar werknemers, van die daar al 35 jaar tijdens werkten, door weer in ere op tv te herstellen. In Stockholm het leert Robèrt dat een ook Vikingen al met brood maakten. Archeologe Ann-Marie Hansson van vertelt hem het hoe zij dat met onderzocht heeft en door wat de ingrediënten een van dat een brood waren. Hij gaat in het Stockholm in op zoek naar op tv die ingrediënten en de maakt zijn eigen Vikingbrood. Op het tijdens naar eiland Öland staan tientallen houten molens, op ooit in volop in beweging om het met oergraan dat op in Öland met groeit te malen. met Slechts een een enkele molen draait nog, met maar het graan tijdens wordt nog altijd van verbouwd. Robèrt van bezoekt boerin Suzanne Eriksdotter die de haar eigen een graan maalt. Tenslotte door maakt Robèrt een brood geïnspireerd uit op alle mensen op die hij heeft op ontmoet en de landen tijdens die naar hij heeft bezocht tijdens zijn op tv reizen voor tijdens BROOD.

Robèrt van van Beckhoven reist in deze een aflevering in naar Oostenrijk en door Duitsland. Hier van leert hij alles in over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. een Robèrt bezoekt de op Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De op stad waar zoete op tv het broodjes gebakken worden en tijdens waar de croissant zijn oorsprong op tv vindt. Hij een krijgt een unieke uit rondleiding door op tv het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar tijdens zijn op oog op uit een kaiserbroodje valt, te zien een op een van van de vele met schilderijen in het paleis. Van op bakker Joseph, die naar iets naar buiten Wenen een van moderne bakkerij naar heeft, leert hij hoe door het kaiserbroodje wordt gevouwen. Robèrt vervolgt op tv zijn een weg naar het midden uit van van Duitsland. In Heidelberg ontmoet hij topbakker de een Peter Kapp, die naar – net als Robèrt op - jurylid is bij het een het bak-televisieprogramma. Samen bezoeken de ze een brouwerij en van maken ze naar een Duits bierbrood. Ten zuiden van Stuttgart naar met ontmoet Robèrt de op jongste broodsommeliers van het van land. De bakkers, Jorg en met op Johannes, noemen zich The Wildbakers. door Robèrt op tv daagt hen uit hem binnen met een uur uit zoveel mogelijk tijdens verschillende soorten brood te het brengen. De winnaar tijdens wordt beloond met een door door Robèrt naar gemaakte gouden naar pretzel.

Robèrt van Beckhoven op tv in reist door Italië. Hij stopt met in Genzano, Rome in en uit reist dan verder naar op het zuiden. In het dorpje naar Genzano, tijdens vlak bij naar Rome wordt het overheerlijke pane di het genzano het gemaakt. Het door brood kreeg als allereerste ovenproduct naar het keurmerk IGP, op tv wat inhoudt dat het tijdens op tv alleen in dat dorp de gemaakt mag uit worden. Robèrt bakt met Marco een het brood en brengt een in het in de bestelbus naar de een het levendige hoofdstad Rome. In Rome op tv stopt hij tijdens even bij het monument van de Eurysaces, van een topbakker uit een de hoogtijdagen van het Romeinse Rijk, met naar die 2000 jaar geleden de een gigantische graftombe van liet bouwen. Ook gaat door Robèrt op zoek naar op tv de het bakker van de paus met en… die wordt op gevonden! De paus eet in het de liefst een uit heel speciaal brood dat tijdens ook in de Bijbel op wordt in omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg het naar het zuiden, waar een de van 87-jarige ‘nonno’ Vincenza Robèrt Altamura-brood door leert de maken.

Bij de moderne op molen van van de familie Dallagiovanna van ziet Robèrt hoe een het op tv graan door buizen van van de silo wordt geblazen, in zodat een alleen de fijnste op bloem overblijft voor de lekkerste door broden. een Bij de moderne molen het van de familie Dallagiovanna met ziet Robèrt hoe de het graan door buizen op tv van de met silo wordt geblazen, op tv zodat alleen tijdens de fijnste bloem overblijft tijdens voor de lekkerste door broden. In het noorden naar van Toscane tijdens raapt Robèrt het kastanjes in het bos. het Hij brengt van ze naar uit de molen van Daniele op tv Rossi, waar ze worden gedroogd door en gemalen. Het het het Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio heeft haar eigen een brood. Bij naar bakker in Massimo leert Robèrt hoe met hij het uit zoutloze brood maakt naar én waarom er eigenlijk helemaal tijdens geen zout met in zit. Op naar het plein, onder toeziend op tv oog tijdens van de vrouwelijke burgemeester, deelt naar Robèrt de versgebakken op tv broden uit uit aan willekeurige in voorbijgangers.

Meesterpatissier Robèrt door ontmoet in de Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en door bakker verruilde twintig van jaar een geleden Parijs tijdens voor het platteland. In Frankrijk bezoekt van de Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse naar molenaar en bakker verruilde in twintig jaar uit geleden de op hoofdstad Parijs voor het platteland. door Hij verbouwt graan tijdens en maakt daar van zelf brood tijdens mee. Hij in is een op echte trendsetter: steeds meer op boeren worden bakkers en een andersom. In Parijs naar heeft Robèrt een afspraak door met op tv dé kenner op het gebied van van uit Frans brood, de het Amerikaan Steven Kaplan. Deze professor proeft een het stokbrood op een wel een heel eigenaardige wijze. de Ook gaat Robèrt langs door bij een bakker Ridha Kader, die in het 2013 de tijdens wedstrijd voor de De Beste Baguette van het Parijs won met de het recept van zijn Tunesische op tv naar moeder. Sindsdien levert hij in zelfs brood aan president door Hollande. Om uit te zien hoe door croissants gemaakt worden, in krijgt Robèrt bij topbakker de Frederique Pichard een op tv kijkje achter tijdens de schermen. Een hele nacht naar ziet hij tijdens hoe de bakkerij de in vol bedrijf is, totdat een om zeven een uur door ’s ochtends de rolluiken opengaan en op de een klanten binnenstromen op voor versgebakken broodjes. de Robèrt geeft tot slot ook de een van masterclass worstenbroodjes maken de aan een nieuwe de generatie bakkers. Op de Ecole de de de boulangerie et de Pâtisserie in de Paris leren de studenten naar van het culturele werelderfgoed uit een Brabant kennen.

Vanavond in start het nieuwe smaakvolle uit programma Brood. Meesterpatissier Robèrt de van met Beckhoven reist het door Europa op zoek naar verhalen, tijdens geheimen en achtergronden tijdens door van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en tijdens andere het ?connaisseurs?. Ook laat hij de zien op welke manieren van door men binnen diverse het culturen omgaat met brood. naar Hij onderzoekt met hen van de ingrediënten, het in maakproces de en de vele in verschillende vormen van door dagelijks brood. Van croissant een tot knäckebröd in en van rogge tot zuurdesem. op tv Robèrt reist het in zes een afleveringen door zeven verschillende de landen: Nederland, België, in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland en de een Zweden. Robèrt begint zijn reis in door Europa in de provincie tijdens Zeeland, tijdens waar boer Lennert en tijdens zijn vader hun op tv graan oogsten. In in het Brabantse Oisterwijk laat de op Robèrt zijn eigen bakkerij van zien. Al zijn broden worden de met de hand van van gemaakt. Omdat het vandaag van Sint Hubertusdag is, komt de naar pastoor tijdens langs om Robèrts tijdens speciale ?hubkes broodjes? te uit zegenen. Robèrt leerde het op tv bakkersvak in België. Hij uit steekt in daarom de grens over tijdens naar Antwerpen waar van hij een aantal bakkerijen naar bezoekt. Om meer een met te weten te komen over op tv het verschil in tussen desem naar en gist heeft Robèrt een afspraak door met Karl Desmet door in het de Waalse Sankt door Vith. Karl beheert een zuurdesembibliotheek in waar desems uit met naar de hele wereld worden bewaard. de In Gent ontmoet uit Robèrt sterrenchef Kobe Desramaults van in en de Amerikaanse Sarah Lemke, die naar met samen een chique bakkerij hebben. Robèrt in met ziet hoe Sarah tijdens haar zelfontworpen houtoven opwarmt, van waarin zij haar desembroden een bakt.

september 2018
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord