Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt van door Beckhoven gaat in van Zweden op van zoek naar verhalen, geheimen op en achtergronden in van brood. Midden naar in van de bossen ligt het kleine dorpje met Stora Skedvi. naar Daar werd op tv in 2013 de laatste op houtovenbakkerij het gesloten waar op een traditionele door manier tijdens knäckebröd werd gemaakt. de De jonge winkeleigenaar Anders besloot tijdens in 2015 de fabriek door en haar naar werknemers, die daar al in 35 in jaar werkten, op weer in ere naar te herstellen. In Stockholm leert een Robèrt dat tijdens ook Vikingen al brood in maakten. Archeologe Ann-Marie met Hansson vertelt op hem hoe zij dat onderzocht heeft in en naar wat de ingrediënten van dat uit brood waren. op Hij gaat in Stockholm van op zoek met naar die ingrediënten en een maakt zijn eigen de Vikingbrood. Op het de eiland Öland staan het tientallen houten molens, op naar ooit volop in door beweging om het oergraan dat in op Öland groeit naar te malen. met Slechts een enkele molen de draait nog, de maar het graan tijdens wordt nog altijd verbouwd. Robèrt op tv bezoekt boerin de Suzanne Eriksdotter die haar in op eigen graan maalt. Tenslotte maakt Robèrt een een brood geïnspireerd naar op alle mensen uit die hij heeft ontmoet de op en de landen die hij met heeft bezocht tijdens zijn door reizen voor op tv BROOD.

Robèrt van Beckhoven de reist in deze in naar aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. naar Hier leert hij in alles over kaiserbroodjes, bierbrood naar en croissants. door Robèrt bezoekt de Oostenrijkse door hoofdstad tijdens Wenen. De stad tijdens waar zoete broodjes gebakken worden de door en waar de met croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt tijdens het een unieke rondleiding door het beroemde naar door Schloss Schönbrunn. Waar zijn op tv oog op een kaiserbroodje tijdens valt, te zien naar op een van een de vele van schilderijen in het paleis. Van van bakker met Joseph, die iets buiten Wenen naar een een moderne bakkerij heeft, leert de hij hoe het kaiserbroodje het wordt gevouwen. Robèrt vervolgt het zijn door weg naar het de midden van Duitsland. in In Heidelberg naar ontmoet hij topbakker door Peter Kapp, die – net als in Robèrt - het jurylid naar is bij een op bak-televisieprogramma. Samen bezoeken met ze een brouwerij en maken ze een op tv een Duits bierbrood. Ten zuiden op tv van Stuttgart ontmoet Robèrt van de jongste broodsommeliers naar van het land. De het bakkers, tijdens Jorg en in Johannes, noemen zich tijdens The Wildbakers. Robèrt daagt hen uit door hem binnen met een uur een zoveel mogelijk verschillende soorten brood op tv te tijdens brengen. De winnaar in wordt beloond tijdens met een door Robèrt gemaakte met gouden het pretzel.

Robèrt het van Beckhoven reist door Italië. op in Hij stopt in Genzano, op tv Rome en reist op tv dan verder naar het zuiden. het In van het dorpje Genzano, een vlak bij Rome wordt tijdens het overheerlijke tijdens pane di tijdens genzano gemaakt. Het van brood kreeg als van allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat met inhoudt dat op het alleen in dat uit dorp gemaakt door mag worden. Robèrt naar bakt met naar Marco het brood en van brengt het in op tv de bestelbus tijdens naar de levendige hoofdstad naar Rome. In met Rome stopt hij even door bij het monument in van Eurysaces, een van topbakker uit de hoogtijdagen van in het Romeinse Rijk, naar die 2000 jaar een geleden door een gigantische graftombe met liet bouwen. met Ook gaat Robèrt op zoek op naar de bakker de van een de paus en… die wordt door gevonden! De paus eet op tv het een liefst een heel speciaal het brood dat ook uit in de Bijbel naar wordt door omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg naar het op tv zuiden, waar het de 87-jarige de ‘nonno’ Vincenza de Robèrt Altamura-brood leert uit maken.

Bij de naar moderne naar molen van de in familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe met het graan in door buizen op tv van de silo wordt geblazen, het zodat alleen de uit fijnste bloem overblijft in voor de lekkerste broden. de het Bij de moderne molen van in de familie Dallagiovanna op ziet op Robèrt hoe het graan op tv door buizen naar van de silo het wordt geblazen, zodat tijdens alleen de fijnste bloem het overblijft voor door de lekkerste broden. tijdens In het noorden een van Toscane raapt Robèrt op kastanjes in het bos. Hij een brengt ze met naar de molen tijdens van Daniele Rossi, uit waar ze worden gedroogd naar en gemalen. Het met van Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio in heeft haar eigen brood. in Bij bakker Massimo leert Robèrt uit hoe hij op tv het zoutloze brood uit maakt én waarom er met van eigenlijk helemaal geen zout in de zit. Op het uit plein, onder naar toeziend oog van de vrouwelijke met burgemeester, deelt Robèrt naar op tv de versgebakken broden uit naar aan willekeurige van voorbijgangers.

Meesterpatissier Robèrt ontmoet het in Frankrijk een Nicolas. het Deze molenaar en bakker verruilde met twintig jaar geleden de Parijs voor het op tv platteland. In de Frankrijk bezoekt Robèrt van Nicolas Supiot. Deze het Bretonse molenaar met en bakker verruilde twintig in jaar geleden de hoofdstad de Parijs voor het naar platteland. Hij verbouwt de graan en maakt met daar zelf brood met mee. Hij is een met echte trendsetter: op steeds meer de boeren worden bakkers en in andersom. In op Parijs heeft Robèrt een afspraak in met op tv dé kenner op naar het gebied van op Frans brood, de uit Amerikaan Steven Kaplan. Deze door professor proeft in stokbrood op een wel heel eigenaardige de wijze. Ook de gaat Robèrt langs bij op tv bakker Ridha tijdens Kader, die in 2013 met de wedstrijd voor uit De Beste Baguette op van Parijs won het met het recept een van zijn door Tunesische moeder. met Sindsdien levert hij zelfs brood het aan president Hollande. Om in te zien tijdens hoe een croissants gemaakt worden, krijgt de Robèrt bij topbakker Frederique Pichard met een kijkje achter met de schermen. Een door hele uit nacht ziet hij hoe naar de van bakkerij in vol door bedrijf is, totdat om uit zeven uur ’s ochtends op de rolluiken opengaan en naar een de klanten binnenstromen voor in versgebakken broodjes. van Robèrt geeft tot slot een ook een masterclass worstenbroodjes op tv maken aan van een nieuwe generatie bakkers. Op tijdens de Ecole de uit uit boulangerie et de Pâtisserie de het Paris leren het de studenten het culturele door werelderfgoed uit Brabant de kennen.

Vanavond start tijdens het nieuwe smaakvolle programma een Brood. Meesterpatissier Robèrt naar van Beckhoven door reist uit door Europa op zoek door naar verhalen, geheimen en een achtergronden van brood. Robèrt ontmoet het op tv collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?. Ook het laat in hij zien op welke tijdens manieren een men binnen diverse culturen omgaat met op brood. Hij onderzoekt naar met hen het de ingrediënten, het tijdens maakproces en de vele in verschillende vormen van op tv dagelijks brood. Van in met croissant tot knäckebröd en van het rogge tot een zuurdesem. Robèrt reist in naar zes afleveringen door door zeven verschillende landen: de Nederland, België, in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland het en Zweden. Robèrt de begint zijn reis door in Europa in de provincie in Zeeland, waar boer naar Lennert door en zijn een vader hun graan oogsten. In door het in Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn op eigen bakkerij zien. door Al zijn broden worden de met uit de hand gemaakt. Omdat door het de vandaag Sint Hubertusdag is, komt met de naar pastoor langs om Robèrts van speciale ?hubkes de broodjes? te zegenen. Robèrt op tv leerde het bakkersvak in met België. Hij steekt daarom op tv de grens de over naar de Antwerpen waar hij door een aantal bakkerijen uit bezoekt. Om meer te weten te op naar komen over het verschil tussen een desem naar en gist heeft tijdens Robèrt een afspraak met Karl met Desmet in het Waalse een Sankt Vith. het Karl een beheert een zuurdesembibliotheek waar desems uit uit de hele op wereld door worden bewaard. In Gent ontmoet Robèrt een sterrenchef Kobe op Desramaults en het de Amerikaanse Sarah Lemke, die met samen een chique met in bakkerij hebben. Robèrt ziet hoe Sarah in haar zelfontworpen van houtoven opwarmt, de waarin zij haar op desembroden bakt.

mei 2019
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord