Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt van van Beckhoven gaat een in Zweden op zoek naar naar verhalen, geheimen het en op achtergronden van brood. Midden in het naar de bossen ligt het kleine dorpje een Stora uit Skedvi. Daar werd in 2013 het de naar laatste houtovenbakkerij gesloten waar op tijdens een traditionele manier naar knäckebröd werd gemaakt. tijdens De jonge winkeleigenaar op door Anders besloot in 2015 de fabriek het de en haar werknemers, die daar al naar 35 jaar werkten, van weer in ere naar te uit herstellen. In Stockholm op tv leert Robèrt dat ook Vikingen al een brood maakten. het Archeologe Ann-Marie Hansson vertelt de hem hoe in zij met dat onderzocht heeft en wat het de het ingrediënten van dat brood waren. Hij een gaat in Stockholm uit op zoek naar op tijdens die ingrediënten en maakt het zijn eigen door Vikingbrood. Op het van eiland Öland staan tientallen houten met molens, ooit volop in in beweging de om het oergraan dat op in van Öland groeit te malen. van Slechts een naar enkele molen draait nog, maar in het op graan wordt nog het altijd verbouwd. Robèrt bezoekt boerin met Suzanne Eriksdotter die haar op eigen graan maalt. Tenslotte van maakt in Robèrt een brood geïnspireerd van op alle op tv mensen die tijdens hij heeft ontmoet en de landen van in die hij heeft bezocht tijdens op tv zijn met reizen voor BROOD.

Robèrt van van Beckhoven reist in in deze naar aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier uit leert hij alles een op tv over kaiserbroodjes, bierbrood en uit croissants. Robèrt bezoekt de door Oostenrijkse van hoofdstad Wenen. De stad van waar zoete een broodjes gebakken worden en waar de naar croissant zijn oorsprong de vindt. Hij de krijgt een tijdens unieke rondleiding door op het beroemde Schloss op Schönbrunn. Waar zijn oog in op het een kaiserbroodje valt, te de zien op een een van de het vele schilderijen in op tv het paleis. Van bakker Joseph, de die iets buiten Wenen door een moderne bakkerij een uit heeft, leert hij hoe het kaiserbroodje door wordt gevouwen. Robèrt vervolgt een door zijn weg naar het een midden van Duitsland. In van Heidelberg in ontmoet hij topbakker Peter Kapp, die de – op net als Robèrt - jurylid op is bij van een in bak-televisieprogramma. Samen bezoeken van ze een brouwerij en maken op ze een het Duits bierbrood. Ten in zuiden van Stuttgart ontmoet tijdens Robèrt de jongste broodsommeliers op tv van het land. het De bakkers, van Jorg en het Johannes, noemen zich The Wildbakers. Robèrt met op tv daagt hen uit hem binnen een een uur op zoveel mogelijk verschillende soorten brood in van te brengen. De winnaar wordt door beloond met een door door Robèrt gemaakte op gouden tijdens pretzel.

Robèrt op tv van Beckhoven door reist door Italië. van Hij stopt in in Genzano, Rome en reist de dan verder naar het uit zuiden. uit In het dorpje van Genzano, vlak bij op Rome wordt het de overheerlijke pane di genzano op gemaakt. Het brood kreeg met als naar allereerste ovenproduct het keurmerk een IGP, wat inhoudt dat het op alleen in op dat dorp gemaakt in mag tijdens worden. Robèrt bakt met Marco door het brood en brengt op tv met het in de bestelbus naar tijdens de levendige door hoofdstad Rome. In tijdens Rome stopt hij even de bij het op tv monument van Eurysaces, een topbakker in uit de hoogtijdagen van de het op tv Romeinse Rijk, die door 2000 jaar geleden een gigantische naar graftombe het liet bouwen. Ook gaat Robèrt door door op zoek naar de bakker van op tv de het paus en… die door wordt gevonden! De in paus eet het naar liefst een heel tijdens speciaal brood dat door ook in de een Bijbel wordt omschreven. Robèrt de vervolgt zijn tijdens weg naar het zuiden, waar tijdens de 87-jarige met ‘nonno’ Vincenza door Robèrt Altamura-brood leert uit maken.

Bij op de moderne molen van tijdens de familie de Dallagiovanna ziet Robèrt hoe van het van graan door buizen van de met silo wordt het geblazen, zodat alleen uit de fijnste bloem overblijft in voor de naar lekkerste broden. Bij de de moderne molen van het de familie Dallagiovanna op tv ziet Robèrt hoe de het graan tijdens door buizen van tijdens de silo wordt door geblazen, zodat alleen met de fijnste bloem tijdens overblijft voor de uit lekkerste broden. In het het noorden van het Toscane raapt Robèrt kastanjes naar in het bos. van Hij brengt ze naar uit de door molen van Daniele Rossi, waar naar de ze worden gedroogd en gemalen. Het tijdens Toscaanse pelgrimsdorpje de Altopascio heeft haar tijdens eigen brood. Bij de bakker Massimo leert Robèrt naar hoe uit hij het zoutloze brood uit maakt én waarom er op eigenlijk helemaal op geen zout in zit. uit Op het naar plein, onder toeziend tijdens oog van de op tv vrouwelijke burgemeester, deelt van Robèrt op tv de versgebakken broden uit aan een willekeurige door voorbijgangers.

Meesterpatissier op tv Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. van Deze op tv molenaar en bakker verruilde twintig op jaar geleden van Parijs voor het uit platteland. In Frankrijk bezoekt uit Robèrt Nicolas uit Supiot. Deze de Bretonse molenaar en bakker verruilde de twintig jaar geleden tijdens het de hoofdstad Parijs voor het op tv platteland. Hij verbouwt graan een en op tv maakt daar zelf brood het mee. Hij is door een echte trendsetter: steeds op meer boeren met worden bakkers en het andersom. In Parijs heeft Robèrt het een afspraak met tijdens van dé kenner op het gebied van in een Frans brood, de in Amerikaan Steven Kaplan. Deze het professor proeft stokbrood op de een wel op tv heel eigenaardige wijze. Ook gaat een in Robèrt langs bij bakker Ridha tijdens Kader, van die in 2013 de in wedstrijd voor het De Beste Baguette van Parijs op won de met het recept van uit zijn Tunesische moeder. Sindsdien levert van in hij zelfs brood aan een president Hollande. Om te zien hoe de door croissants gemaakt worden, krijgt Robèrt naar bij topbakker met Frederique Pichard een kijkje de achter de schermen. op tv Een naar hele nacht ziet hij hoe naar de bakkerij de in vol bedrijf is, een totdat om naar zeven uur naar ’s ochtends de rolluiken opengaan met en de klanten het binnenstromen met voor versgebakken broodjes. van Robèrt geeft tot slot ook de een masterclass met worstenbroodjes maken door aan een nieuwe generatie tijdens bakkers. Op van de Ecole de van boulangerie et de Pâtisserie in de Paris leren op tv de studenten het culturele de werelderfgoed met uit Brabant kennen.

Vanavond start het een op tv nieuwe smaakvolle programma Brood. een Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist op door Europa de op naar zoek naar verhalen, geheimen en van achtergronden een van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, tijdens leermeesters en andere ?connaisseurs?. van Ook laat door hij zien de op welke manieren men binnen van diverse culturen omgaat met door een brood. Hij onderzoekt met in hen de ingrediënten, het uit maakproces en de vele naar verschillende vormen op van dagelijks brood. Van het croissant tot knäckebröd naar op en van rogge tot naar zuurdesem. Robèrt reist door in zes afleveringen door uit zeven van verschillende landen: Nederland, België, Frankrijk, het Italië, op tv Oostenrijk, Duitsland en Zweden. Robèrt begint zijn een reis door uit Europa in in de provincie Zeeland, waar op tv boer Lennert van en zijn vader door hun graan een oogsten. In het Brabantse de Oisterwijk laat Robèrt zijn tijdens eigen bakkerij zien. Al het zijn broden worden op met de van hand het gemaakt. Omdat het vandaag Sint Hubertusdag naar is, uit komt de pastoor langs met om Robèrts speciale ?hubkes de broodjes? te op zegenen. Robèrt leerde de het bakkersvak naar in België. Hij steekt op tv daarom de grens op over naar Antwerpen waar door hij een het aantal bakkerijen bezoekt. in Om meer te op tv weten te komen over het het verschil tussen desem uit naar en gist heeft tijdens Robèrt een afspraak met Karl Desmet in in het het Waalse Sankt Vith. het Karl het beheert een zuurdesembibliotheek waar desems op uit op de hele wereld worden bewaard. een In Gent met ontmoet Robèrt de sterrenchef Kobe Desramaults en tijdens de Amerikaanse uit Sarah Lemke, die van samen een chique bakkerij hebben. Robèrt het ziet hoe Sarah de haar met zelfontworpen houtoven opwarmt, op tv waarin zij haar desembroden de bakt.

september 2017
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-02-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord