Programma gemist?

Meesterpatissier in Robèrt van Beckhoven door gaat in op Zweden op zoek naar verhalen, geheimen door en tijdens achtergronden van met brood. Midden in de naar bossen ligt het in kleine dorpje Stora uit Skedvi. Daar werd het in 2013 de laatste houtovenbakkerij uit op gesloten waar op het een traditionele manier knäckebröd van werd gemaakt. De uit jonge winkeleigenaar Anders besloot in een 2015 de fabriek uit en haar werknemers, in die daar uit al naar 35 jaar werkten, weer in met ere op tv te herstellen. In Stockholm door leert Robèrt dat ook Vikingen de al brood naar maakten. Archeologe uit Ann-Marie Hansson vertelt door hem hoe zij dat onderzocht de heeft en wat in de ingrediënten met van dat op brood waren. Hij gaat in Stockholm van uit op zoek naar die ingrediënten uit en maakt zijn door eigen Vikingbrood. Op naar het eiland Öland staan door tientallen een houten molens, ooit de volop in beweging om het de uit oergraan dat op tijdens Öland groeit te naar malen. Slechts een enkele molen draait op nog, maar uit het graan de wordt nog altijd verbouwd. Robèrt in bezoekt de boerin Suzanne uit Eriksdotter die haar eigen graan tijdens maalt. Tenslotte maakt Robèrt een met brood geïnspireerd met op alle mensen die door hij heeft ontmoet het tijdens en de landen die hij heeft van bezocht tijdens het zijn in reizen voor BROOD.

Robèrt door van Beckhoven reist in deze van aflevering naar op Oostenrijk en Duitsland. op Hier leert hij op tv alles over kaiserbroodjes, bierbrood op tv en croissants. Robèrt de bezoekt op de Oostenrijkse uit hoofdstad Wenen. De stad waar zoete met broodjes gebakken het worden naar en waar de een croissant zijn oorsprong vindt. op Hij krijgt een unieke rondleiding van van door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar uit zijn oog op het een uit kaiserbroodje valt, te zien naar op in een van de vele naar schilderijen in het op tv paleis. Van tijdens bakker Joseph, die naar iets buiten Wenen een het moderne bakkerij heeft, leert hij tijdens hoe het kaiserbroodje naar wordt gevouwen. Robèrt in vervolgt met zijn weg naar door het midden van Duitsland. In op Heidelberg ontmoet met hij topbakker Peter Kapp, van die – net als op tv Robèrt - op jurylid is bij de een bak-televisieprogramma. het Samen bezoeken ze een brouwerij tijdens en maken met ze het een Duits bierbrood. Ten zuiden tijdens van Stuttgart in ontmoet Robèrt de jongste broodsommeliers de van het land. De van op bakkers, Jorg en Johannes, noemen op zich The Wildbakers. Robèrt uit daagt hen tijdens uit hem door binnen een door uur zoveel mogelijk verschillende een soorten brood te brengen. een De tijdens winnaar wordt beloond met tijdens een door door Robèrt gemaakte gouden het pretzel.

Robèrt de van Beckhoven reist een door Italië. Hij stopt in van met Genzano, Rome en reist dan tijdens verder naar het zuiden. de In het dorpje naar Genzano, een vlak bij Rome wordt het naar overheerlijke tijdens pane di genzano gemaakt. Het de brood van kreeg als allereerste ovenproduct door het keurmerk IGP, tijdens wat inhoudt van dat het alleen in dat een dorp de gemaakt mag worden. Robèrt bakt met met Marco uit het op tv brood en brengt het uit in de bestelbus op naar de levendige op hoofdstad Rome. In op tv Rome stopt hij op tv even bij het monument van op Eurysaces, een van topbakker uit de in hoogtijdagen van het Romeinse een Rijk, die 2000 jaar met geleden een gigantische door graftombe liet met bouwen. met Ook gaat Robèrt op op tv zoek naar de de bakker van de uit paus en… door die wordt gevonden! De paus in eet het liefst het een heel speciaal tijdens brood dat ook in in de Bijbel wordt de omschreven. Robèrt vervolgt zijn door weg naar het een zuiden, waar uit de 87-jarige tijdens ‘nonno’ Vincenza Robèrt met Altamura-brood leert op maken.

Bij de met moderne molen van de naar familie Dallagiovanna het ziet Robèrt hoe het een graan door buizen op door van de silo wordt geblazen, zodat van alleen het de fijnste bloem overblijft voor de de het lekkerste broden. in Bij de moderne naar molen van de familie Dallagiovanna op tv ziet Robèrt op hoe het graan door de buizen van tijdens de silo wordt geblazen, met zodat door alleen de fijnste bloem overblijft voor met op de lekkerste broden. In het het noorden van Toscane raapt naar Robèrt uit kastanjes in het bos. de Hij uit brengt ze naar een de molen van Daniele de Rossi, waar ze worden gedroogd op tv en gemalen. naar Het Toscaanse een pelgrimsdorpje Altopascio op heeft haar eigen brood. Bij bakker een Massimo leert Robèrt naar met hoe hij het zoutloze brood maakt uit én waarom met er eigenlijk het helemaal geen met zout in zit. Op naar het plein, onder toeziend oog van tijdens van de vrouwelijke burgemeester, de deelt Robèrt de versgebakken broden naar de uit aan willekeurige in voorbijgangers.

Meesterpatissier Robèrt ontmoet een in Frankrijk Nicolas. de Deze molenaar door en tijdens bakker verruilde twintig jaar door geleden Parijs voor het platteland. op In Frankrijk bezoekt met Robèrt Nicolas Supiot. van Deze Bretonse molenaar met naar en bakker verruilde twintig jaar een geleden de hoofdstad Parijs met voor het platteland. op tv Hij van verbouwt graan en een maakt daar de zelf brood mee. op Hij is een echte trendsetter: in steeds op meer boeren worden bakkers met en andersom. In de Parijs heeft Robèrt een afspraak met van dé kenner door op het met gebied van Frans brood, de met Amerikaan met Steven Kaplan. Deze professor proeft van stokbrood op in een tijdens wel heel eigenaardige wijze. Ook gaat in met Robèrt langs bij tijdens bakker Ridha Kader, die in 2013 op de wedstrijd het voor De Beste het Baguette van Parijs won in met het recept met van door zijn Tunesische tijdens moeder. Sindsdien levert hij zelfs van brood aan president van Hollande. Om te zien hoe het croissants gemaakt worden, tijdens krijgt in Robèrt bij topbakker Frederique een Pichard de een kijkje achter de schermen. van Een op hele nacht ziet het hij hoe de bakkerij een in vol bedrijf van is, totdat met om zeven uur ’s ochtends het de rolluiken opengaan tijdens en de door klanten binnenstromen voor met versgebakken broodjes. Robèrt geeft tot tijdens slot ook het een masterclass worstenbroodjes met maken aan een met nieuwe generatie bakkers. Op op tv de Ecole met de boulangerie et een de Pâtisserie de Paris op tv leren de studenten door het culturele werelderfgoed in uit een Brabant kennen.

Vanavond start het van uit nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt tijdens van Beckhoven reist uit de door Europa op zoek naar tijdens verhalen, geheimen en naar achtergronden van met brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en van andere ?connaisseurs?. van Ook laat hij zien met tijdens op welke manieren men van binnen diverse culturen omgaat met op van brood. Hij onderzoekt met hen de een ingrediënten, het maakproces uit en de vele de op verschillende vormen van dagelijks op brood. Van in croissant tot knäckebröd uit en van rogge tot op tv zuurdesem. Robèrt reist uit in zes afleveringen door zeven de het verschillende landen: Nederland, door België, Frankrijk, Italië, de Oostenrijk, Duitsland en Zweden. Robèrt begint in zijn reis door Europa op tv in de door provincie Zeeland, waar boer in Lennert en op tv zijn vader van hun graan oogsten. In het uit Brabantse Oisterwijk op laat Robèrt zijn eigen in bakkerij zien. een Al zijn broden de worden tijdens met de hand tijdens gemaakt. Omdat het vandaag Sint op tv Hubertusdag is, op tv komt de pastoor door langs om Robèrts speciale ?hubkes van naar broodjes? te zegenen. Robèrt leerde het het bakkersvak tijdens in België. Hij steekt daarom tijdens de grens tijdens over naar Antwerpen waar van hij tijdens een aantal bakkerijen tijdens bezoekt. Om meer tijdens te weten te komen over het een verschil op tussen desem naar en gist heeft van Robèrt een afspraak met Karl Desmet door met in het Waalse Sankt Vith. het Karl naar beheert een zuurdesembibliotheek waar desems het uit de op hele wereld worden in bewaard. In Gent ontmoet op tv Robèrt sterrenchef Kobe in Desramaults de en de Amerikaanse Sarah op tv Lemke, die samen een chique met bakkerij door hebben. Robèrt ziet door hoe Sarah op tv haar zelfontworpen houtoven opwarmt, waarin zij tijdens haar desembroden op tv bakt.

november 2017
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-02-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord