Programma gemist?

Meesterpatissier van Robèrt van Beckhoven gaat het in Zweden op tv op zoek naar verhalen, in geheimen en het achtergronden van tijdens brood. Midden in naar de bossen ligt het kleine op tv dorpje op tv Stora Skedvi. Daar naar werd in 2013 de laatste uit houtovenbakkerij gesloten op waar op een traditionele manier op door knäckebröd werd gemaakt. de De jonge winkeleigenaar naar Anders besloot in 2015 de fabriek door en haar op werknemers, die daar op al 35 een jaar werkten, het weer in ere te naar herstellen. In Stockholm leert van Robèrt dat ook Vikingen al op tv brood een maakten. Archeologe Ann-Marie Hansson door vertelt hem hoe zij de dat onderzocht uit heeft en wat door de ingrediënten van dat door brood waren. in Hij gaat in Stockholm met op van zoek naar die ingrediënten naar en maakt zijn eigen naar Vikingbrood. Op op het door eiland Öland staan tientallen door houten molens, ooit volop op tv in een beweging om het oergraan dat op op tv Öland de groeit te op malen. Slechts een enkele molen naar draait nog, uit maar het graan wordt nog in altijd verbouwd. Robèrt een bezoekt in boerin Suzanne in Eriksdotter die haar eigen graan maalt. Tenslotte de maakt Robèrt een een van brood geïnspireerd op alle mensen die van hij heeft op ontmoet en de landen met die hij in heeft bezocht tijdens zijn naar reizen voor naar BROOD.

Robèrt van door Beckhoven van reist in deze tijdens aflevering naar Oostenrijk op en Duitsland. Hier leert hij alles de naar over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. tijdens Robèrt bezoekt de de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. uit De stad waar van zoete tijdens broodjes gebakken worden en waar de de de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt met een unieke rondleiding in met door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar naar zijn naar oog op in een kaiserbroodje valt, in te zien op uit een van de het vele schilderijen in het naar paleis. Van de bakker Joseph, die iets naar buiten Wenen een naar moderne bakkerij heeft, leert hij van hoe het kaiserbroodje op van wordt gevouwen. Robèrt vervolgt door zijn weg naar van het midden van op Duitsland. In Heidelberg ontmoet in hij topbakker Peter met Kapp, die – net het als Robèrt - met jurylid van is bij een bak-televisieprogramma. Samen het bezoeken ze een de brouwerij en een maken ze een Duits een bierbrood. Ten zuiden van Stuttgart op ontmoet het Robèrt de jongste broodsommeliers het van het het land. De bakkers, Jorg tijdens en Johannes, noemen zich de The Wildbakers. op tv Robèrt daagt hen op uit hem op tv binnen een uur zoveel mogelijk tijdens verschillende soorten uit brood te brengen. in De winnaar wordt beloond een met de een door Robèrt gemaakte gouden op tv in pretzel.

Robèrt op tv van Beckhoven reist van door Italië. Hij stopt tijdens in op tv Genzano, Rome en tijdens reist dan verder naar het door zuiden. In het dorpje het Genzano, het vlak bij Rome wordt uit het van overheerlijke pane di genzano de gemaakt. Het brood kreeg in als allereerste ovenproduct het uit keurmerk IGP, wat met inhoudt dat het in tijdens alleen in dat dorp gemaakt mag op worden. Robèrt bakt op met Marco van het brood op tv en brengt het in de de bestelbus naar de in levendige het hoofdstad Rome. In in Rome stopt hij even bij het uit monument van tijdens Eurysaces, een naar topbakker uit de door hoogtijdagen van het Romeinse de Rijk, die 2000 jaar uit geleden een op tv gigantische graftombe liet het bouwen. Ook gaat in Robèrt op zoek naar een de bakker van uit tijdens de paus en… die wordt gevonden! uit De paus eet uit het liefst naar een heel een speciaal brood het dat ook in de op tv Bijbel wordt omschreven. Robèrt vervolgt het zijn weg naar met het zuiden, een waar de van 87-jarige ‘nonno’ Vincenza Robèrt Altamura-brood de leert een maken.

Bij de in moderne molen van door de familie een Dallagiovanna ziet Robèrt hoe een het op tv graan door buizen naar van de silo wordt geblazen, zodat door een alleen de fijnste bloem overblijft uit voor op tv de lekkerste broden. Bij een de moderne molen van van de familie met Dallagiovanna ziet Robèrt hoe door het graan door van buizen van de in silo wordt in geblazen, zodat alleen de fijnste op bloem overblijft de voor in de lekkerste broden. in In het noorden tijdens van Toscane raapt Robèrt kastanjes in uit het tijdens bos. Hij brengt ze in naar het de molen van in Daniele Rossi, waar ze worden door gedroogd en op gemalen. Het Toscaanse uit pelgrimsdorpje Altopascio heeft haar op tv eigen brood. Bij door bakker Massimo op leert Robèrt hoe hij het tijdens zoutloze naar brood maakt én waarom er op tv een eigenlijk helemaal geen zout in het zit. in Op het plein, in onder toeziend oog uit van de vrouwelijke burgemeester, deelt uit Robèrt de versgebakken uit broden uit van aan willekeurige met voorbijgangers.

Meesterpatissier op tv Robèrt ontmoet in Frankrijk in Nicolas. Deze molenaar en met bakker met verruilde twintig jaar op tv geleden Parijs voor het uit platteland. In Frankrijk bezoekt uit Robèrt Nicolas Supiot. tijdens de Deze Bretonse molenaar en van bakker verruilde twintig jaar op tv geleden de uit hoofdstad Parijs voor door het platteland. Hij naar verbouwt graan tijdens en maakt daar de zelf brood mee. Hij met is een echte trendsetter: tijdens steeds meer boeren worden tijdens bakkers en andersom. In op Parijs heeft de Robèrt een afspraak met van dé kenner het op het gebied in van Frans brood, het de op Amerikaan Steven Kaplan. Deze op professor proeft stokbrood op tijdens een tijdens wel heel eigenaardige wijze. Ook gaat door Robèrt langs bij van bakker Ridha Kader, van die in tijdens 2013 door de wedstrijd voor in De Beste Baguette van Parijs won in met uit het recept uit van zijn Tunesische moeder. Sindsdien levert een hij zelfs op tv brood aan president Hollande. Om naar te zien de hoe een croissants gemaakt worden, krijgt Robèrt bij door topbakker Frederique Pichard tijdens een naar kijkje achter op tv de schermen. Een hele nacht op tv ziet hij hoe de het van bakkerij in vol bedrijf in is, totdat om door zeven uur ’s in ochtends de rolluiken opengaan en een de klanten de binnenstromen voor versgebakken tijdens broodjes. Robèrt geeft op tv tot slot ook een op tv masterclass worstenbroodjes door maken aan van een nieuwe tijdens generatie bakkers. Op de Ecole met de boulangerie et het de op tv Pâtisserie de Paris leren de studenten op tv het culturele werelderfgoed uit uit Brabant op tv kennen.

Vanavond start de het nieuwe een smaakvolle programma Brood. uit Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist de door van Europa op zoek door naar verhalen, geheimen en achtergronden van van van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, een leermeesters en andere ?connaisseurs?. Ook de laat hij zien van op welke manieren op men binnen door diverse culturen uit omgaat met naar brood. Hij onderzoekt met door hen de ingrediënten, naar het maakproces met en de vele verschillende vormen van van de dagelijks brood. Van croissant tot knäckebröd naar en van van rogge op tot zuurdesem. Robèrt reist de in zes afleveringen uit door zeven verschillende landen: Nederland, van België, Frankrijk, Italië, van Oostenrijk, Duitsland en het Zweden. Robèrt uit begint zijn reis door de Europa een in de provincie Zeeland, het waar boer Lennert en door zijn vader op hun graan een oogsten. In het Brabantse tijdens Oisterwijk laat naar Robèrt zijn eigen bakkerij op tv zien. Al zijn broden in worden tijdens met de hand gemaakt. Omdat het naar vandaag Sint Hubertusdag het is, komt de uit uit pastoor langs om Robèrts speciale naar ?hubkes op tv broodjes? te zegenen. Robèrt leerde het van bakkersvak in België. op Hij steekt daarom van de grens op over naar Antwerpen waar hij door uit een aantal bakkerijen bezoekt. Om van meer te weten te naar komen over het naar verschil tussen op desem en gist het heeft Robèrt door een afspraak met Karl het Desmet in op tv het Waalse Sankt Vith. naar Karl beheert met een zuurdesembibliotheek waar een desems uit door de hele wereld worden bewaard. In in Gent ontmoet Robèrt op het sterrenchef Kobe Desramaults en in de Amerikaanse Sarah Lemke, die door samen het een chique de bakkerij hebben. Robèrt het ziet hoe Sarah op tv haar zelfontworpen houtoven op tv opwarmt, waarin zij haar desembroden uit bakt.

juni 2018
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-02-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord