Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt een van Beckhoven gaat het in Zweden op van zoek naar verhalen, een geheimen het en achtergronden van brood. Midden in de de bossen een ligt het kleine dorpje met Stora Skedvi. Daar het het werd in 2013 de laatste van houtovenbakkerij gesloten waar op op tv een op tv traditionele manier een knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar de Anders besloot op in 2015 met de fabriek en haar van werknemers, die daar al de door 35 jaar werkten, op tv weer in ere met te herstellen. In Stockholm van leert Robèrt dat ook Vikingen al van brood maakten. het Archeologe Ann-Marie door Hansson vertelt met hem hoe zij met dat onderzocht heeft en naar wat de ingrediënten van het dat het brood waren. Hij van gaat in Stockholm op zoek door naar die op ingrediënten en maakt zijn een eigen met Vikingbrood. Op het eiland op Öland staan tientallen houten molens, op ooit de volop in beweging om het het oergraan van dat op naar Öland groeit te door malen. Slechts een enkele molen een draait naar nog, maar het graan wordt nog het altijd op verbouwd. Robèrt bezoekt boerin Suzanne met Eriksdotter tijdens die haar eigen graan een maalt. Tenslotte maakt het Robèrt een brood geïnspireerd naar op alle mensen die met hij heeft in ontmoet de en de landen de die hij heeft bezocht de tijdens zijn uit reizen voor BROOD.

Robèrt een van Beckhoven reist in uit deze aflevering naar van Oostenrijk uit en Duitsland. Hier leert hij alles een over op tv kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. het Robèrt uit bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. uit De stad op tv waar zoete uit broodjes gebakken worden en uit waar de croissant zijn op oorsprong vindt. in Hij krijgt een unieke met rondleiding door op het beroemde Schloss de Schönbrunn. Waar zijn oog op naar in een kaiserbroodje valt, uit te zien op een van met de vele schilderijen naar in het paleis. het Van op bakker Joseph, die iets buiten Wenen met een moderne bakkerij uit de heeft, leert hij uit hoe het kaiserbroodje het wordt gevouwen. Robèrt vervolgt van zijn weg naar het midden van de Duitsland. met In Heidelberg ontmoet hij tijdens topbakker Peter Kapp, naar die op tv – net als Robèrt - op tv jurylid op is bij een bak-televisieprogramma. Samen bezoeken uit van ze een brouwerij en uit maken ze een Duits bierbrood. Ten het zuiden van Stuttgart met ontmoet Robèrt een de van jongste broodsommeliers van in het land. De bakkers, uit Jorg en op Johannes, noemen zich The tijdens Wildbakers. Robèrt daagt hen uit naar hem binnen door een uur de zoveel mogelijk verschillende soorten tijdens brood te brengen. op De de winnaar wordt beloond het met een door Robèrt van gemaakte gouden de pretzel.

Robèrt de van Beckhoven op reist door Italië. Hij naar stopt in Genzano, Rome op en een reist dan verder naar in het zuiden. In het van dorpje Genzano, vlak bij op Rome wordt het naar van overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het op brood kreeg door als uit allereerste ovenproduct het in keurmerk IGP, wat inhoudt dat met het alleen op tv in dat dorp gemaakt mag tijdens met worden. Robèrt bakt met Marco het het brood en brengt naar het in de met bestelbus het naar de levendige op tv hoofdstad Rome. In Rome in stopt hij de even bij het monument van Eurysaces, het een topbakker met uit de het hoogtijdagen van het Romeinse Rijk, de tijdens die 2000 jaar geleden een in gigantische graftombe liet in bouwen. Ook een gaat Robèrt op tijdens zoek naar de bakker van in de de paus en… de die wordt gevonden! De paus tijdens eet het liefst een het heel op tv speciaal brood dat ook in met de Bijbel op tv wordt omschreven. Robèrt vervolgt zijn in weg naar het het zuiden, waar de op tv het 87-jarige ‘nonno’ Vincenza uit Robèrt Altamura-brood leert het maken.

Bij met de moderne molen van de de op tv familie Dallagiovanna ziet Robèrt tijdens hoe het graan door door buizen van de uit silo in wordt geblazen, zodat een alleen de fijnste bloem overblijft van voor de lekkerste broden. van Bij de tijdens moderne molen van de de familie het Dallagiovanna ziet in Robèrt hoe het het graan door buizen van de het silo wordt geblazen, zodat op tv in alleen de fijnste bloem overblijft voor de het de lekkerste broden. In naar het noorden naar van Toscane raapt Robèrt kastanjes een in het bos. de Hij brengt ze naar met de molen van van Daniele Rossi, waar op tv ze worden gedroogd de en gemalen. Het van de Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio van heeft haar eigen brood. tijdens Bij bakker Massimo het leert Robèrt hoe hij het door zoutloze brood naar maakt én van waarom er eigenlijk op tv helemaal geen het zout in zit. tijdens Op het plein, onder uit toeziend oog van de naar vrouwelijke naar burgemeester, deelt Robèrt de van versgebakken broden uit aan in willekeurige naar voorbijgangers.

Meesterpatissier Robèrt in ontmoet in uit Frankrijk Nicolas. Deze door molenaar en tijdens bakker verruilde twintig jaar geleden door Parijs voor tijdens het platteland. tijdens In Frankrijk bezoekt op Robèrt Nicolas Supiot. Deze op tv Bretonse molenaar en in bakker verruilde twintig jaar tijdens geleden de het hoofdstad Parijs voor het platteland. tijdens tijdens Hij verbouwt graan en het maakt daar zelf brood mee. de Hij is een naar het echte trendsetter: steeds meer boeren worden naar bakkers met en andersom. In Parijs heeft Robèrt uit een afspraak met van dé kenner op met het gebied op tv van Frans met brood, de Amerikaan Steven uit Kaplan. Deze professor tijdens proeft stokbrood op met een van wel heel eigenaardige wijze. Ook door gaat uit Robèrt langs bij bakker tijdens Ridha Kader, uit die in 2013 de wedstrijd voor een De op Beste Baguette van Parijs won tijdens met het van recept van uit zijn Tunesische het moeder. Sindsdien levert hij zelfs met brood op tv aan president Hollande. Om te zien een hoe croissants uit gemaakt worden, krijgt Robèrt bij een topbakker Frederique Pichard in uit een kijkje achter de schermen. Een een hele uit nacht ziet hij hoe de een bakkerij in op vol bedrijf is, door totdat om zeven uur de met ’s ochtends de rolluiken opengaan en uit de klanten binnenstromen door voor versgebakken van broodjes. Robèrt geeft uit tot slot ook een door op tv masterclass worstenbroodjes maken met aan een nieuwe generatie bakkers. Op een de van Ecole de boulangerie et de in Pâtisserie de Paris door leren de door studenten het culturele werelderfgoed met uit Brabant van kennen.

Vanavond start het uit door nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt in van Beckhoven reist tijdens door Europa naar op in zoek naar verhalen, geheimen en een achtergronden van brood. Robèrt ontmoet een de collega-bakkers, leermeesters en andere door ?connaisseurs?. Ook laat het hij zien op welke in manieren men binnen met diverse culturen de omgaat met brood. met Hij onderzoekt met hen tijdens de ingrediënten, het maakproces in op en de vele verschillende vormen van op dagelijks brood. het Van croissant tot de knäckebröd en van een rogge tot op zuurdesem. Robèrt reist in op zes afleveringen door zeven het op tv verschillende landen: Nederland, België, in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland van en Zweden. Robèrt uit begint zijn reis naar door Europa in de met provincie Zeeland, op waar boer Lennert en zijn op tv vader hun graan de oogsten. In het met Brabantse Oisterwijk laat naar Robèrt de zijn eigen bakkerij met zien. Al zijn broden de worden met de tijdens hand van gemaakt. Omdat het vandaag Sint op Hubertusdag is, komt de een pastoor de langs om Robèrts naar speciale ?hubkes broodjes? te zegenen. Robèrt met leerde het op bakkersvak een in België. Hij steekt daarom naar de grens over naar naar Antwerpen van waar hij een aantal bakkerijen tijdens met bezoekt. Om meer te weten door te komen op tv over het verschil het tussen desem en gist heeft op Robèrt uit een afspraak met Karl het Desmet in met het Waalse Sankt Vith. Karl uit beheert op een zuurdesembibliotheek waar desems uit de de hele wereld het worden tijdens bewaard. In een Gent ontmoet Robèrt in sterrenchef Kobe Desramaults van en de Amerikaanse Sarah Lemke, die het samen een chique uit tijdens bakkerij hebben. Robèrt ziet hoe Sarah het haar naar zelfontworpen houtoven opwarmt, waarin op zij haar desembroden op bakt.

februari 2018
23-02-2017 22:20

Zweden

BROOD - Zweden

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven gaat in Zweden op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een tra...

16-02-2017 22:25

Oostenrijk & Duitsland

BROOD - Oostenrijk & Duitsland

Robèrt van Beckhoven reist in deze aflevering naar Oostenrijk en Duitsland. Hier leert hij alles over kaiserbroodjes, bierbrood en croissants. Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en wa...

09-02-2017 22:20

Italië - deel 2

BROOD - Italië - deel 2

Robèrt van Beckhoven reist door Italië. Hij stopt in Genzano, Rome en reist dan verder naar het zuiden. In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het ke...

02-02-2017 22:20

Italië

BROOD - Italië

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Ro...

26-01-2017 22:20

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

Meesterpatissier Robèrt ontmoet in Frankrijk Nicolas. Deze molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden Parijs voor het platteland. In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar gel...

19-01-2017 22:25

BROOD

BROOD - BROOD

Vanavond start het nieuwe smaakvolle programma Brood. Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven reist door Europa op zoek naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Robèrt ontmoet collega-bakkers, leermeesters en andere ?connaisseurs?...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-02-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord