Programma gemist?

Midden op tv in de de bossen ligt het op tv kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd het in het 2013 de laatste uit houtovenbakkerij gesloten waar op een de traditionele manier knäckebröd van werd gemaakt. De op tv jonge winkeleigenaar Anders uit besloot in 2015 met de tijdens fabriek en haar werknemers, de die daar de al 35 jaar op werkten, weer in in ere te uit herstellen. In Stockholm leert door Robèrt dat ook de Vikingen al brood maakten. een Archeologe Ann-Marie Hansson vertelt hem op hoe zij dat naar in onderzocht heeft en wat van de ingrediënten op tv van dat brood de waren. Hij gaat in Stockholm op in zoek naar met die ingrediënten en door maakt met zijn eigen Vikingbrood. Op het eiland op Öland staan tientallen houten tijdens molens, ooit volop op in beweging van om het tijdens oergraan dat op de Öland groeit te malen. een Slechts een naar enkele molen draait nog, maar naar het graan de wordt in nog altijd verbouwd. Robèrt bezoekt boerin de Suzanne uit Eriksdotter die een haar eigen graan maalt. Tenslotte maakt op tv Robèrt een brood geïnspireerd in op alle mensen een die hij heeft door een ontmoet en de landen die een hij tijdens heeft bezocht tijdens uit zijn reizen voor BROOD. Dit is een een herhaling van op tv de uitzending op 23 van het februari 2017.

Robèrt bezoekt op de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. in De stad een waar de zoete broodjes gebakken worden door en waar de croissant zijn in oorsprong vindt. Hij in krijgt op een unieke van rondleiding door het het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar met zijn oog op het een kaiserbroodje valt, te op zien de op een van de op vele schilderijen in het het paleis. Van bakker Joseph, op tv die iets buiten met van Wenen een moderne in bakkerij heeft, leert hij hoe naar het kaiserbroodje naar wordt gevouwen. Robèrt vervolgt op zijn weg naar het midden in van Duitsland. van In Heidelberg ontmoet tijdens hij naar topbakker Peter Kapp, die van ? net als Robèrt - met jurylid is bij door een de bak-televisieprogramma. Samen bezoeken op tv ze een brouwerij en maken in ze een uit Duits bierbrood. Ten zuiden van in Stuttgart de ontmoet Robèrt de jongste broodsommeliers tijdens van het land. door De bakkers, Jorg van en Johannes, het noemen het zich The Wildbakers. Robèrt daagt hen het met uit hem binnen een uur zoveel naar mogelijk verschillende soorten uit brood te brengen. tijdens De het winnaar wordt op tv beloond met een uit door Robèrt gemaakte gouden pretzel. Dit is een een herhaling van de van 16 februari 2017

In het een dorpje Genzano, een vlak bij Rome wordt het door overheerlijke uit pane di genzano gemaakt. uit Het brood kreeg in als allereerste ovenproduct naar het keurmerk IGP, tijdens wat met inhoudt dat het alleen op tv in dat dorp gemaakt mag de de worden. Robèrt bakt met Marco het het brood en van brengt de het in de bestelbus naar de het op tv levendige hoofdstad Rome. In Rome stopt hij uit even bij het een monument het van Eurysaces, door een topbakker uit de hoogtijdagen van met het het Romeinse Rijk, met die 2000 jaar geleden op tv een gigantische graftombe in liet bouwen. Ook gaat met Robèrt met op zoek naar de bakker van op tv de paus op en? op tv die wordt gevonden! De paus door eet het door liefst een heel speciaal van brood dat met ook in de Bijbel wordt naar omschreven. Robèrt uit vervolgt zijn weg naar het het zuiden, met waar de 87-jarige ?nonno? met Vincenza de Robèrt Altamura-brood leert een maken. Dit is een op herhaling van 9 op tv februari 2017

Bij de moderne op tv molen uit van de familie met Dallagiovanna ziet naar Robèrt hoe het tijdens graan door buizen van tijdens de silo wordt geblazen, naar zodat alleen de door fijnste naar bloem overblijft voor de lekkerste van broden. In door het noorden van Toscane het raapt Robèrt het kastanjes in het het bos. Hij brengt ze op tv naar van de molen van van Daniele Rossi, waar het ze worden gedroogd en gemalen. van Het Toscaanse pelgrimsdorpje van Altopascio door heeft haar eigen met brood. Bij bakker Massimo leert Robèrt de hoe een hij het zoutloze brood naar maakt én waarom er eigenlijk tijdens helemaal geen uit zout in zit. een Op het plein, onder door toeziend oog op tv van de op vrouwelijke burgemeester, deelt door Robèrt de versgebakken broden met uit aan willekeurige voorbijgangers. Dit van is een herhaling uit van 2 februari door tijdens 2017.

In Frankrijk bezoekt de Robèrt uit Nicolas Supiot. tijdens Deze Bretonse molenaar en de bakker verruilde twintig jaar uit geleden de hoofdstad een Parijs voor op het platteland. Hij verbouwt graan in een en maakt daar zelf brood de mee. Hij in is een echte met trendsetter: steeds meer boeren worden naar het bakkers en andersom. In Parijs heeft Robèrt naar een afspraak uit met dé kenner door op uit het gebied van Frans brood, de uit Amerikaan een Steven Kaplan. Deze professor proeft uit stokbrood op van een door wel heel eigenaardige uit wijze. Ook gaat Robèrt langs van bij op bakker Ridha Kader, die in een 2013 de wedstrijd het voor uit De Beste Baguette van Parijs op won met het het recept de van zijn Tunesische moeder. Sindsdien levert uit hij zelfs door brood aan president Hollande. Om met te het zien hoe op croissants gemaakt worden, krijgt tijdens Robèrt bij met topbakker Frederique Pichard een uit kijkje achter de op schermen. Een hele nacht met ziet hij op hoe de bakkerij in tijdens vol de bedrijf is, totdat om door zeven uur ?s ochtends de met rolluiken een opengaan en de naar klanten binnenstromen voor versgebakken broodjes. Dit op is in een herhaling van door 26 januari op 2017.

Robèrt op begint zijn reis tijdens door Europa met in de provincie Zeeland, waar een boer Lennert en zijn het vader op hun graan oogsten. In op tv het Brabantse een Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen de bakkerij zien. van Al zijn in broden worden met tijdens de hand gemaakt. Omdat van het vandaag naar Sint Hubertusdag is, komt de de pastoor langs met om Robèrts naar speciale ?hubkes broodjes? naar te zegenen. Robèrt leerde tijdens het bakkersvak in België. op tv Hij steekt een daarom de van grens over naar Antwerpen een waar hij een aantal een bakkerijen bezoekt. Om meer op te weten een te komen het over het het verschil tussen desem en door gist heeft Robèrt een op tv afspraak met op Karl Desmet in het Waalse tijdens Sankt Vith. tijdens Karl beheert een zuurdesembibliotheek in de waar desems uit de hele wereld met worden met bewaard. In Gent ontmoet Robèrt sterrenchef naar Kobe een Desramaults en de Amerikaanse van Sarah op Lemke, die samen een op tv chique bakkerij de hebben. Hij ziet hoe tijdens Sarah haar zelfontworpen houtoven opwarmt, met waarin met zij haar desembroden op bakt. Dit is de een herhaling van 19 op januari 2017.

januari 2019
05-09-2018 09:15

Zweden

BROOD - Zweden

Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders besloot in 2015 de fabriek en haar werkn...

29-08-2018 09:25

Oostenrijk en Duitsland

BROOD - Oostenrijk en Duitsland

Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en waar de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op een kaiserbroodj...

22-08-2018 09:15

Zuid-Italië

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood e...

15-08-2018 09:15

Italië - deel 1

BROOD - Italië - deel 1

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. In het noorden van Toscane raapt Robèrt kastanjes in het ...

08-08-2018 09:55

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden de hoofdstad Parijs voor het platteland. Hij verbouwt graan en maakt daar zelf brood mee. Hij is een echte trendsetter: steeds meer ...

01-08-2018 09:55

Nederland en België

BROOD - Nederland en België

Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oogsten. In het Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al zijn broden worden met de hand gemaakt. Omdat het vandaag S...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord