Programma gemist?

Midden uit in de bossen het ligt het kleine dorpje op Stora Skedvi. Daar het werd in tijdens 2013 de op laatste houtovenbakkerij gesloten waar op van een traditionele op manier knäckebröd een werd gemaakt. De een jonge winkeleigenaar Anders besloot in naar 2015 de fabriek de en in haar werknemers, die daar al 35 van jaar op tv werkten, weer in ere te door herstellen. In Stockholm tijdens leert van Robèrt dat ook Vikingen al op brood maakten. het Archeologe Ann-Marie Hansson vertelt op tv hem hoe zij uit dat onderzocht het heeft en wat de ingrediënten een van van dat brood in waren. Hij gaat in op tv Stockholm op de zoek naar die op tv ingrediënten en maakt van zijn eigen Vikingbrood. Op het eiland Öland op uit staan tientallen houten molens, op tv ooit volop in beweging uit om het oergraan de dat op Öland groeit op te malen. Slechts van van een enkele molen draait in nog, maar het graan wordt met nog altijd op tv verbouwd. Robèrt bezoekt in boerin Suzanne Eriksdotter uit die haar eigen graan de in maalt. Tenslotte maakt Robèrt een brood geïnspireerd naar met op alle mensen die hij heeft op tv het ontmoet en de landen die met hij heeft bezocht tijdens in naar zijn reizen voor BROOD. Dit is een in herhaling van de van uitzending op 23 tijdens februari uit 2017.

Robèrt bezoekt van de uit Oostenrijkse hoofdstad Wenen. het De stad waar het zoete broodjes gebakken worden uit en waar op de croissant zijn oorsprong in vindt. Hij krijgt het een unieke rondleiding door uit het beroemde op Schloss Schönbrunn. van Waar zijn oog op in een kaiserbroodje valt, tijdens te zien op een van tijdens in de vele schilderijen in het paleis. in het Van bakker Joseph, die van iets buiten Wenen een moderne met bakkerij heeft, leert op tv hij hoe het naar kaiserbroodje tijdens wordt gevouwen. Robèrt vervolgt zijn weg in naar naar het midden van het Duitsland. In de Heidelberg ontmoet hij topbakker de Peter Kapp, die ? de net als Robèrt - tijdens jurylid een is bij een een bak-televisieprogramma. Samen bezoeken ze uit een door brouwerij en maken ze naar een Duits bierbrood. Ten zuiden van uit Stuttgart ontmoet op tv Robèrt de jongste broodsommeliers de van naar het land. De in bakkers, Jorg en Johannes, noemen op tv zich The op tv Wildbakers. Robèrt daagt uit hen uit hem binnen een in een uur zoveel mogelijk verschillende een soorten brood op tv te brengen. het De winnaar wordt beloond tijdens met een door Robèrt gemaakte op gouden pretzel. Dit in is een herhaling op van 16 februari van 2017

In het dorpje door Genzano, het vlak bij Rome wordt het op door overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het met brood kreeg als een allereerste ovenproduct het tijdens een keurmerk IGP, wat inhoudt door dat het alleen in dat van dorp gemaakt een mag in worden. Robèrt bakt het met Marco het brood en uit brengt het in tijdens de bestelbus uit naar de levendige met hoofdstad Rome. In Rome stopt hij op even bij naar het monument het van Eurysaces, een topbakker uit in de hoogtijdagen van met het Romeinse Rijk, het uit die 2000 jaar geleden een gigantische de in graftombe liet bouwen. van Ook gaat Robèrt op op zoek naar in de bakker van van de paus en? die wordt de gevonden! De paus eet tijdens het op tv liefst een heel speciaal uit brood dat ook met in de Bijbel het wordt van omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg naar het op zuiden, waar de uit in 87-jarige ?nonno? Vincenza Robèrt Altamura-brood met leert maken. Dit is een een herhaling van 9 in februari op 2017

Bij de in moderne molen van de in door familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het naar graan door in buizen van de silo door op tv wordt geblazen, zodat alleen de fijnste de een bloem overblijft voor de naar lekkerste broden. In het noorden naar een van Toscane raapt Robèrt kastanjes naar in het bos. Hij op brengt ze naar een de molen van een Daniele het Rossi, waar ze tijdens worden gedroogd met en gemalen. Het Toscaanse op tv pelgrimsdorpje Altopascio heeft haar met eigen brood. Bij op tv bakker Massimo leert Robèrt hoe op hij het zoutloze van brood maakt én naar waarom uit er eigenlijk helemaal geen zout een in zit. het Op het het plein, onder naar toeziend oog van in de vrouwelijke burgemeester, deelt Robèrt de naar tijdens versgebakken broden uit aan de willekeurige voorbijgangers. Dit een is een herhaling van 2 februari van een 2017.

In Frankrijk van bezoekt Robèrt op Nicolas Supiot. Deze Bretonse door molenaar en bakker verruilde naar twintig jaar geleden uit de hoofdstad tijdens Parijs op tv voor het platteland. Hij van verbouwt graan en maakt de daar zelf de brood mee. Hij van is een echte trendsetter: steeds het door meer boeren worden bakkers de en andersom. In Parijs heeft in Robèrt op tv een afspraak met dé de kenner op naar het gebied van Frans brood, naar de Amerikaan door Steven Kaplan. Deze professor door proeft stokbrood naar op een wel in heel eigenaardige wijze. Ook van gaat Robèrt langs op bij bakker Ridha Kader, op tv met die in 2013 de wedstrijd voor het De Beste Baguette tijdens van Parijs door won met het naar recept van zijn Tunesische op moeder. Sindsdien levert door hij de zelfs brood aan president Hollande. Om het te zien hoe het croissants uit gemaakt worden, krijgt Robèrt van bij topbakker het Frederique Pichard naar een kijkje achter de de schermen. Een hele nacht op ziet op hij hoe de bakkerij in vol met bedrijf door is, totdat een om zeven uur door ?s ochtends de met rolluiken opengaan en de klanten op tv binnenstromen voor versgebakken broodjes. Dit naar is een op tv herhaling door van 26 januari van 2017.

Robèrt een begint zijn reis door in Europa in uit de provincie Zeeland, waar boer de Lennert een en zijn vader de hun graan oogsten. In op tv het op Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen tijdens bakkerij zien. Al in zijn van broden worden met de in hand de gemaakt. Omdat het van vandaag Sint Hubertusdag is, komt uit de pastoor langs om uit tijdens Robèrts speciale ?hubkes broodjes? door te zegenen. Robèrt leerde het bakkersvak in op in België. Hij steekt daarom de op grens de over naar een Antwerpen waar hij een aantal bakkerijen door een bezoekt. Om meer te weten te een komen over de het verschil tussen de desem en een gist heeft Robèrt een afspraak door het met Karl Desmet in het Waalse de Sankt naar Vith. Karl beheert naar een zuurdesembibliotheek van waar desems uit de hele wereld van worden op bewaard. In Gent ontmoet Robèrt sterrenchef tijdens met Kobe Desramaults en de Amerikaanse op Sarah Lemke, door die samen de een chique bakkerij het hebben. Hij ziet de hoe Sarah haar zelfontworpen door houtoven opwarmt, waarin zij een haar in desembroden bakt. Dit is een herhaling met van 19 januari het 2017.

juni 2020
05-09-2018 09:15

Zweden

BROOD - Zweden

Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders besloot in 2015 de fabriek en haar werkn...

29-08-2018 09:25

Oostenrijk en Duitsland

BROOD - Oostenrijk en Duitsland

Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en waar de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op een kaiserbroodj...

22-08-2018 09:15

Zuid-Italië

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood e...

15-08-2018 09:15

Italië - deel 1

BROOD - Italië - deel 1

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. In het noorden van Toscane raapt Robèrt kastanjes in het ...

08-08-2018 09:55

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden de hoofdstad Parijs voor het platteland. Hij verbouwt graan en maakt daar zelf brood mee. Hij is een echte trendsetter: steeds meer ...

01-08-2018 09:55

Nederland en België

BROOD - Nederland en België

Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oogsten. In het Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al zijn broden worden met de hand gemaakt. Omdat het vandaag S...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!