Programma gemist?

Midden in van de uit bossen ligt het kleine dorpje Stora een in Skedvi. Daar werd met in 2013 de laatste uit houtovenbakkerij gesloten waar op een in op tv traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De de naar jonge winkeleigenaar Anders besloot een in 2015 op tv de fabriek en haar werknemers, van die daar van al 35 jaar werkten, weer op in van ere te herstellen. In Stockholm tijdens leert de Robèrt dat ook Vikingen de al brood met maakten. Archeologe Ann-Marie Hansson vertelt hem door een hoe zij dat onderzocht heeft door en wat de ingrediënten van van naar dat brood waren. Hij gaat op tv in Stockholm op uit zoek naar met die ingrediënten en maakt met uit zijn eigen Vikingbrood. Op het door eiland Öland een staan tientallen houten molens, ooit uit volop met in beweging om het met oergraan dat op een Öland groeit te met malen. Slechts een met enkele molen draait nog, maar tijdens het het graan wordt nog altijd door verbouwd. Robèrt in bezoekt boerin Suzanne Eriksdotter van die haar op eigen graan maalt. Tenslotte maakt Robèrt op tv een brood geïnspireerd de op naar alle mensen die hij heeft in ontmoet en de tijdens landen die hij de uit heeft bezocht tijdens zijn een reizen voor tijdens BROOD. Dit is een herhaling van in de uitzending op 23 tijdens door februari 2017.

Robèrt de bezoekt de Oostenrijkse naar hoofdstad Wenen. De stad het waar zoete broodjes gebakken met worden en waar de de croissant zijn op in oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke het rondleiding door een het van beroemde Schloss Schönbrunn. Waar uit zijn oog op een kaiserbroodje in op tv valt, te zien de op een van de in vele schilderijen in door het paleis. de Van bakker Joseph, die uit iets buiten Wenen een door moderne bakkerij uit heeft, leert naar hij hoe het kaiserbroodje op tv wordt gevouwen. Robèrt door vervolgt zijn weg naar de het midden van Duitsland. naar In Heidelberg ontmoet van hij topbakker Peter het Kapp, die naar ? net als Robèrt op - een jurylid is bij een de bak-televisieprogramma. Samen bezoeken ze een in brouwerij tijdens en maken ze een het Duits bierbrood. Ten zuiden van door Stuttgart ontmoet Robèrt een de uit jongste broodsommeliers het van het land. De het bakkers, Jorg en Johannes, noemen op zich van The Wildbakers. Robèrt van daagt hen uit op tv hem binnen tijdens een uur zoveel naar mogelijk verschillende soorten brood te in brengen. De winnaar wordt naar beloond van met een door Robèrt het gemaakte gouden pretzel. Dit uit is door een herhaling van 16 februari op tv 2017

In naar het dorpje door Genzano, vlak bij Rome wordt het door in overheerlijke pane di genzano naar gemaakt. Het met brood kreeg als allereerste ovenproduct tijdens het tijdens keurmerk IGP, wat inhoudt het dat het alleen in door dat dorp gemaakt het mag worden. Robèrt bakt naar door met Marco het brood en van brengt het in de een bestelbus naar naar de levendige uit hoofdstad Rome. In Rome stopt naar hij even bij uit het monument uit van Eurysaces, uit een topbakker uit de hoogtijdagen van van van het Romeinse Rijk, die 2000 jaar in geleden een gigantische van graftombe liet het bouwen. Ook gaat Robèrt een op zoek naar op de uit bakker van naar de paus en? die door wordt gevonden! De een paus eet de het liefst een heel speciaal brood een dat ook in in tijdens de Bijbel wordt omschreven. Robèrt vervolgt de zijn weg tijdens naar het zuiden, op tv waar de 87-jarige ?nonno? met Vincenza Robèrt Altamura-brood het leert maken. Dit tijdens is een naar herhaling van 9 februari van 2017

Bij de de moderne molen van de door een familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe door het met graan door buizen van de silo met op wordt geblazen, zodat een alleen de fijnste bloem op overblijft voor de op tv lekkerste broden. In het door noorden van met Toscane raapt Robèrt kastanjes met in het naar bos. Hij tijdens brengt ze naar de het molen van Daniele Rossi, door waar ze worden een gedroogd en gemalen. door Het Toscaanse het pelgrimsdorpje Altopascio heeft haar eigen het brood. Bij bakker van Massimo leert Robèrt naar hoe hij het het zoutloze brood maakt én op tv waarom op tv er eigenlijk helemaal uit geen zout in zit. de Op het in plein, onder toeziend oog in van de van vrouwelijke burgemeester, deelt met Robèrt de versgebakken in broden uit aan willekeurige tijdens voorbijgangers. Dit is met een herhaling van 2 februari het door 2017.

In de Frankrijk bezoekt het Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar op en bakker verruilde een twintig jaar geleden op de hoofdstad Parijs met voor het het platteland. Hij een verbouwt graan en tijdens maakt daar zelf uit brood mee. Hij is een een op echte trendsetter: steeds meer met boeren worden bakkers naar en andersom. In Parijs heeft Robèrt op een op afspraak met een dé kenner op tijdens het gebied van Frans in brood, de op Amerikaan Steven Kaplan. Deze professor proeft van stokbrood op tijdens een wel met heel eigenaardige wijze. Ook gaat de Robèrt langs bij een bakker de Ridha Kader, die in 2013 door de naar wedstrijd voor De uit Beste Baguette van door Parijs won met door het recept van zijn Tunesische op tv moeder. Sindsdien op levert op tv hij zelfs brood naar aan president Hollande. Om te zien hoe een croissants gemaakt worden, de krijgt Robèrt het bij topbakker Frederique Pichard met een kijkje door achter de schermen. Een een hele nacht ziet in hij op tv hoe de bakkerij in vol in op bedrijf is, totdat om zeven uur op ?s ochtends de uit rolluiken opengaan en uit de door klanten binnenstromen voor versgebakken het broodjes. Dit is een tijdens herhaling door van 26 januari in 2017.

Robèrt begint met zijn reis door een Europa in de provincie het naar Zeeland, waar boer door Lennert en zijn vader hun graan van oogsten. In uit het Brabantse Oisterwijk laat door Robèrt zijn eigen een bakkerij zien. het Al naar zijn broden worden met de hand in gemaakt. Omdat een het vandaag Sint tijdens Hubertusdag is, komt tijdens de pastoor langs om uit Robèrts speciale met ?hubkes broodjes? te op zegenen. Robèrt leerde door het bakkersvak met in België. Hij in steekt daarom de uit grens over naar Antwerpen in waar hij een aantal bakkerijen op bezoekt. Om met meer te weten te uit komen over het de tijdens verschil tussen desem van en gist heeft op tv Robèrt een afspraak met van Karl Desmet in op tv het Waalse Sankt Vith. op tv Karl beheert een het zuurdesembibliotheek tijdens waar desems uit de hele wereld op tv worden bewaard. In in Gent ontmoet door Robèrt sterrenchef de Kobe Desramaults en de uit Amerikaanse Sarah Lemke, op tv die samen een chique uit bakkerij hebben. Hij uit ziet de hoe Sarah haar zelfontworpen houtoven opwarmt, op waarin zij haar in desembroden bakt. Dit uit is een herhaling van uit uit 19 januari 2017.

april 2021
05-09-2018 09:15

Zweden

BROOD - Zweden

Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders besloot in 2015 de fabriek en haar werkn...

29-08-2018 09:25

Oostenrijk en Duitsland

BROOD - Oostenrijk en Duitsland

Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en waar de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op een kaiserbroodj...

22-08-2018 09:15

Zuid-Italië

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood e...

15-08-2018 09:15

Italië - deel 1

BROOD - Italië - deel 1

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. In het noorden van Toscane raapt Robèrt kastanjes in het ...

08-08-2018 09:55

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden de hoofdstad Parijs voor het platteland. Hij verbouwt graan en maakt daar zelf brood mee. Hij is een echte trendsetter: steeds meer ...

01-08-2018 09:55

Nederland en België

BROOD - Nederland en België

Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oogsten. In het Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al zijn broden worden met de hand gemaakt. Omdat het vandaag S...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!