Programma gemist?

Midden in het de bossen ligt het in kleine door dorpje Stora Skedvi. Daar werd het in de 2013 de tijdens laatste houtovenbakkerij gesloten uit waar op een traditionele manier knäckebröd tijdens werd met gemaakt. De jonge winkeleigenaar de Anders tijdens besloot in 2015 een de fabriek en haar werknemers, die van daar al 35 een de jaar werkten, weer in een ere te herstellen. In tijdens Stockholm leert Robèrt op dat ook Vikingen al naar brood een maakten. Archeologe Ann-Marie Hansson in vertelt hem hoe zij dat van onderzocht heeft het en op tv wat de ingrediënten door van dat brood waren. Hij het gaat in Stockholm in op zoek naar die het ingrediënten uit en maakt zijn eigen van Vikingbrood. Op het eiland het Öland staan uit tientallen houten molens, ooit volop de in beweging tijdens om het oergraan dat op op met Öland groeit door te malen. Slechts het een enkele molen met draait nog, maar het graan wordt met nog de altijd verbouwd. Robèrt bezoekt met boerin van Suzanne Eriksdotter die haar eigen uit graan maalt. Tenslotte tijdens maakt Robèrt een brood geïnspireerd op op alle door mensen die uit hij heeft ontmoet met en de een landen die hij heeft bezocht uit tijdens zijn met reizen voor BROOD. Dit is van een herhaling van op tv de uitzending op tijdens 23 februari uit 2017.

Robèrt met bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. op tv De stad waar een zoete broodjes uit gebakken worden op tv en waar de naar croissant zijn op tv oorsprong vindt. Hij krijgt op een unieke rondleiding door uit het op beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog een op met een kaiserbroodje valt, op te zien op een van met de vele schilderijen het door in het paleis. met Van bakker Joseph, die iets buiten uit Wenen een in moderne naar bakkerij heeft, leert hij hoe met het kaiserbroodje wordt de gevouwen. Robèrt vervolgt zijn weg een naar op het midden naar van Duitsland. In het Heidelberg ontmoet hij topbakker Peter Kapp, naar die met ? net als naar Robèrt - door jurylid is bij een bak-televisieprogramma. met Samen op bezoeken ze een op brouwerij en maken ze een Duits tijdens bierbrood. Ten zuiden het van Stuttgart naar ontmoet Robèrt door de jongste broodsommeliers van het op tv land. De van bakkers, Jorg en Johannes, noemen in zich The tijdens Wildbakers. in Robèrt daagt hen uit hem binnen een een uur zoveel de mogelijk verschillende soorten op met brood te brengen. De winnaar wordt een beloond op met een door Robèrt gemaakte op gouden pretzel. Dit is uit een herhaling van tijdens 16 februari naar 2017

In het uit dorpje Genzano, de vlak bij van Rome wordt het overheerlijke pane van di genzano gemaakt. Het door brood met kreeg als in allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat uit inhoudt de dat het alleen in dat naar tijdens dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt tijdens op met Marco het brood en met brengt de het in de bestelbus naar naar de levendige hoofdstad naar Rome. In Rome stopt hij naar even naar bij het monument van Eurysaces, de een topbakker uit van de uit hoogtijdagen van het Romeinse het Rijk, die 2000 jaar een geleden op een gigantische graftombe liet het bouwen. met Ook gaat Robèrt op zoek naar naar de bakker de van de paus de en? tijdens die wordt gevonden! De paus in eet het liefst een tijdens heel speciaal op brood dat ook door in door de Bijbel wordt een omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg naar het uit zuiden, waar de van een 87-jarige ?nonno? Vincenza Robèrt tijdens Altamura-brood leert maken. Dit in is een herhaling van tijdens 9 februari op tv 2017

Bij tijdens de moderne molen op tv van de familie met Dallagiovanna ziet van Robèrt hoe het graan door de buizen van de door silo wordt de geblazen, zodat alleen naar de fijnste bloem de overblijft voor door de lekkerste broden. In uit het noorden de van Toscane raapt Robèrt kastanjes in in het tijdens bos. Hij brengt ze door naar de molen de van Daniele de Rossi, waar ze een worden gedroogd en op gemalen. Het Toscaanse pelgrimsdorpje een Altopascio heeft haar eigen uit brood. Bij met bakker Massimo in leert Robèrt hoe hij het in zoutloze brood maakt op én waarom op er eigenlijk het helemaal geen zout in zit. Op het het plein, op tv onder uit toeziend oog van de de vrouwelijke burgemeester, naar deelt Robèrt de versgebakken met broden uit aan met willekeurige voorbijgangers. Dit is een herhaling uit van 2 februari de een 2017.

In een Frankrijk bezoekt Robèrt in Nicolas Supiot. Deze uit Bretonse molenaar de en bakker verruilde twintig jaar een geleden de van hoofdstad Parijs voor van het platteland. Hij verbouwt graan tijdens en op maakt daar uit zelf brood mee. van Hij is een in echte trendsetter: steeds een meer boeren worden bakkers op en andersom. In Parijs een heeft Robèrt in een afspraak met dé een kenner op het gebied het van Frans brood, de het Amerikaan Steven Kaplan. van Deze op tv professor proeft naar stokbrood op een wel heel eigenaardige op tv met wijze. Ook gaat uit Robèrt langs bij met bakker Ridha Kader, die in de 2013 de wedstrijd uit voor een De Beste Baguette van Parijs won op tv op met het recept van zijn Tunesische een moeder. door Sindsdien levert op hij zelfs brood aan president Hollande. Om op tv het te zien hoe een croissants gemaakt worden, krijgt Robèrt bij van topbakker Frederique Pichard door een kijkje achter op op de schermen. Een hele nacht uit ziet door hij hoe de bakkerij in vol de bedrijf op is, totdat om zeven het uur ?s het ochtends de rolluiken van opengaan en de door klanten binnenstromen voor van versgebakken broodjes. Dit is een herhaling van op tv van 26 januari het 2017.

Robèrt begint zijn een reis tijdens door Europa in op tv de provincie in Zeeland, waar boer Lennert een en zijn vader hun graan de oogsten. In het naar Brabantse door Oisterwijk laat Robèrt van zijn eigen bakkerij zien. Al uit zijn op broden worden met de naar hand gemaakt. Omdat van het vandaag Sint naar Hubertusdag is, komt de van pastoor langs op om Robèrts in speciale ?hubkes broodjes? te tijdens zegenen. Robèrt op leerde het bakkersvak tijdens in België. Hij steekt daarom door de uit grens over naar Antwerpen naar waar hij in een aantal bakkerijen bezoekt. Om meer op tv te weten te uit komen over naar het verschil uit tussen desem door en gist heeft Robèrt uit een afspraak in met Karl Desmet met in het Waalse Sankt van Vith. Karl de beheert een zuurdesembibliotheek op waar desems uit de hele in wereld uit worden bewaard. In Gent ontmoet Robèrt door sterrenchef Kobe het Desramaults en de op Amerikaanse Sarah op Lemke, die samen een chique bakkerij het hebben. Hij op tv ziet hoe Sarah haar tijdens zelfontworpen op tv houtoven opwarmt, waarin uit zij haar op tv desembroden bakt. Dit is een herhaling van het 19 januari het 2017.

september 2020
05-09-2018 09:15

Zweden

BROOD - Zweden

Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders besloot in 2015 de fabriek en haar werkn...

29-08-2018 09:25

Oostenrijk en Duitsland

BROOD - Oostenrijk en Duitsland

Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en waar de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op een kaiserbroodj...

22-08-2018 09:15

Zuid-Italië

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood e...

15-08-2018 09:15

Italië - deel 1

BROOD - Italië - deel 1

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. In het noorden van Toscane raapt Robèrt kastanjes in het ...

08-08-2018 09:55

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden de hoofdstad Parijs voor het platteland. Hij verbouwt graan en maakt daar zelf brood mee. Hij is een echte trendsetter: steeds meer ...

01-08-2018 09:55

Nederland en België

BROOD - Nederland en België

Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oogsten. In het Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al zijn broden worden met de hand gemaakt. Omdat het vandaag S...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!