Programma gemist?

Midden in de in bossen tijdens ligt het kleine tijdens dorpje Stora op tv Skedvi. Daar werd in 2013 de op uit laatste houtovenbakkerij gesloten tijdens waar op een traditionele door manier knäckebröd werd tijdens gemaakt. De jonge winkeleigenaar een Anders besloot in van 2015 de fabriek en een haar werknemers, die van daar met al 35 jaar op tv werkten, weer in het ere te herstellen. In Stockholm van leert Robèrt dat ook van het Vikingen al brood maakten. Archeologe Ann-Marie in Hansson vertelt hem van hoe zij dat op tv onderzocht heeft en uit wat de ingrediënten door van met dat brood waren. het Hij gaat in uit Stockholm op zoek naar die op ingrediënten en maakt door zijn eigen naar Vikingbrood. Op het op eiland Öland staan tientallen houten van molens, ooit volop op tv in een beweging om het het oergraan dat op door Öland groeit te met malen. Slechts op een enkele molen tijdens draait nog, maar het het graan wordt nog op tv altijd verbouwd. Robèrt door bezoekt boerin Suzanne met Eriksdotter die een haar eigen graan maalt. Tenslotte maakt Robèrt de tijdens een brood geïnspireerd op alle de mensen tijdens die hij heeft ontmoet van en de landen naar die hij heeft bezocht van tijdens zijn reizen voor op BROOD. Dit tijdens is een op herhaling van de uitzending op 23 van februari naar 2017.

Robèrt bezoekt de uit Oostenrijkse hoofdstad Wenen. door De stad waar met zoete broodjes op gebakken worden en de waar door de croissant zijn oorsprong met vindt. Hij naar krijgt een unieke rondleiding van door het op tv beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn op tv oog op op een kaiserbroodje valt, te tijdens zien op door een van de vele de schilderijen uit in het paleis. Van in bakker Joseph, die tijdens iets buiten Wenen een moderne van bakkerij met heeft, leert hij hoe het in de kaiserbroodje wordt gevouwen. Robèrt in vervolgt zijn weg naar door het midden van Duitsland. met In de Heidelberg ontmoet hij topbakker Peter met Kapp, die ? net uit als op Robèrt - jurylid is bij van naar een bak-televisieprogramma. Samen bezoeken ze op een brouwerij en een maken op tv ze een Duits bierbrood. Ten zuiden het van door Stuttgart ontmoet Robèrt op de jongste broodsommeliers van het land. op tv het De bakkers, Jorg en het Johannes, noemen zich een The Wildbakers. van Robèrt daagt hen uit hem binnen tijdens de een uur zoveel tijdens mogelijk verschillende soorten brood met te brengen. De uit winnaar wordt beloond met een tijdens door Robèrt gemaakte tijdens gouden met pretzel. Dit is een de herhaling van 16 februari van 2017

In het dorpje de Genzano, naar vlak bij uit Rome wordt het tijdens overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het in brood kreeg als tijdens met allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat door inhoudt dat op het alleen in dat van dorp gemaakt tijdens mag uit worden. Robèrt bakt met uit Marco het het brood en brengt op tv het in de op bestelbus naar de levendige hoofdstad Rome. In met Rome stopt hij op tv even uit bij het monument van tijdens Eurysaces, tijdens een topbakker uit de hoogtijdagen uit van het Romeinse naar Rijk, die de 2000 jaar geleden een gigantische op tv graftombe liet bouwen. met Ook gaat Robèrt een op tijdens zoek naar de bakker op van de paus en? op die met wordt gevonden! De paus op eet het liefst in een heel speciaal brood de dat ook in met de de Bijbel wordt omschreven. Robèrt vervolgt het zijn weg de naar het uit zuiden, waar de 87-jarige uit ?nonno? Vincenza Robèrt Altamura-brood leert een maken. Dit is een een herhaling van naar 9 februari van 2017

Bij op tv de moderne molen in van de de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het de op graan door buizen van uit de silo wordt een geblazen, zodat het alleen de fijnste bloem op overblijft voor de van lekkerste broden. In het noorden tijdens van Toscane raapt met Robèrt kastanjes door in het bos. Hij op tv brengt ze in naar de van molen van Daniele van Rossi, waar ze met worden gedroogd en gemalen. van Het Toscaanse de pelgrimsdorpje Altopascio met heeft haar eigen brood. Bij van bakker Massimo het leert Robèrt hoe de hij het zoutloze brood maakt in én op waarom er eigenlijk in helemaal geen zout in zit. uit Op op tv het plein, onder toeziend naar oog van de vrouwelijke burgemeester, in deelt Robèrt de in versgebakken broden uit in aan willekeurige tijdens voorbijgangers. Dit naar is een herhaling van 2 februari een door 2017.

In Frankrijk uit bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. in Deze Bretonse met molenaar het en bakker verruilde twintig jaar geleden het de van hoofdstad Parijs voor het platteland. het op tv Hij verbouwt graan en maakt op daar uit zelf brood mee. Hij is een op echte trendsetter: steeds van meer op boeren worden bakkers en andersom. In het Parijs heeft een Robèrt een van afspraak met dé kenner met op het gebied van in Frans brood, tijdens de Amerikaan Steven uit Kaplan. Deze professor een proeft stokbrood op het een wel door heel eigenaardige wijze. Ook een gaat naar Robèrt langs bij bakker een Ridha Kader, die in 2013 de de wedstrijd in voor De Beste Baguette uit een van Parijs won met door het recept van op tv zijn Tunesische moeder. door Sindsdien levert het hij zelfs brood aan president Hollande. Om door te zien hoe tijdens croissants van gemaakt worden, krijgt door Robèrt bij naar topbakker Frederique Pichard een uit kijkje achter de een schermen. Een uit hele nacht ziet op hij hoe de het bakkerij in vol de bedrijf is, totdat om zeven met uur ?s ochtends de van rolluiken opengaan en tijdens de klanten naar binnenstromen voor versgebakken het broodjes. Dit is een naar herhaling van de 26 januari naar 2017.

Robèrt een begint zijn reis door van Europa in de van provincie Zeeland, uit waar boer Lennert een en zijn op vader hun graan oogsten. met In het op Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen uit bakkerij tijdens zien. Al zijn een broden worden met de met hand gemaakt. Omdat het naar vandaag van Sint Hubertusdag is, komt de de in pastoor langs om Robèrts door speciale ?hubkes uit broodjes? te zegenen. Robèrt leerde het bakkersvak naar uit in België. Hij steekt daarom de naar grens over het naar de Antwerpen waar hij het een aantal bakkerijen bezoekt. uit Om meer te het weten te naar komen over het uit verschil tussen desem en gist heeft op tv Robèrt een naar afspraak met Karl Desmet het in het met Waalse op Sankt Vith. Karl naar beheert een zuurdesembibliotheek waar op tv desems uit de de hele wereld worden de bewaard. In Gent ontmoet Robèrt sterrenchef met met Kobe Desramaults en de met Amerikaanse Sarah Lemke, een die samen een chique bakkerij naar hebben. met Hij ziet hoe Sarah haar naar tijdens zelfontworpen houtoven opwarmt, waarin zij door haar desembroden bakt. Dit uit is een herhaling van door 19 januari met 2017.

oktober 2019
05-09-2018 09:15

Zweden

BROOD - Zweden

Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders besloot in 2015 de fabriek en haar werkn...

29-08-2018 09:25

Oostenrijk en Duitsland

BROOD - Oostenrijk en Duitsland

Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en waar de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op een kaiserbroodj...

22-08-2018 09:15

Zuid-Italië

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood e...

15-08-2018 09:15

Italië - deel 1

BROOD - Italië - deel 1

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. In het noorden van Toscane raapt Robèrt kastanjes in het ...

08-08-2018 09:55

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden de hoofdstad Parijs voor het platteland. Hij verbouwt graan en maakt daar zelf brood mee. Hij is een echte trendsetter: steeds meer ...

01-08-2018 09:55

Nederland en België

BROOD - Nederland en België

Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oogsten. In het Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al zijn broden worden met de hand gemaakt. Omdat het vandaag S...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!