Programma gemist?

Midden in uit de bossen op ligt het kleine in dorpje Stora Skedvi. Daar naar werd in het 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten van waar op uit een traditionele uit manier knäckebröd op werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders op tv besloot in 2015 de de fabriek en tijdens op tv haar werknemers, die daar al 35 een jaar werkten, het weer door in ere te herstellen. In Stockholm door leert Robèrt tijdens dat ook Vikingen al op tv brood maakten. Archeologe Ann-Marie de Hansson vertelt hem tijdens hoe zij dat op onderzocht naar heeft en wat de van ingrediënten het van dat brood waren. Hij naar gaat een in Stockholm op tijdens zoek naar die ingrediënten met en maakt zijn eigen een Vikingbrood. Op het naar eiland Öland op staan tientallen houten molens, ooit een volop in beweging uit om het met oergraan dat op Öland naar groeit te malen. naar Slechts een het enkele molen op tv draait nog, maar het graan wordt een uit nog altijd verbouwd. Robèrt door bezoekt boerin Suzanne een Eriksdotter die haar eigen op tv graan maalt. Tenslotte maakt van Robèrt het een brood geïnspireerd de op alle mensen die een hij heeft het ontmoet en de landen die hij het tijdens heeft bezocht tijdens zijn tijdens reizen voor BROOD. Dit is het een uit herhaling van de uitzending op met 23 februari op tv 2017.

Robèrt bezoekt van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. een De stad tijdens waar zoete broodjes gebakken door worden en in waar de croissant zijn in oorsprong vindt. Hij in uit krijgt een unieke rondleiding naar door het door beroemde Schloss Schönbrunn. het Waar zijn oog in op een kaiserbroodje valt, te in zien op een van met de op tv vele schilderijen in het paleis. de Van bakker naar Joseph, die iets buiten met naar Wenen een moderne op bakkerij heeft, leert op tv hij hoe het kaiserbroodje in wordt gevouwen. Robèrt tijdens vervolgt zijn weg naar het naar midden van Duitsland. In door door Heidelberg ontmoet hij topbakker Peter Kapp, door op die ? net als op Robèrt - jurylid is naar bij een uit bak-televisieprogramma. Samen de bezoeken ze een brouwerij en door maken ze een Duits in bierbrood. Ten zuiden een van Stuttgart ontmoet door Robèrt de een jongste broodsommeliers van het land. op De bakkers, Jorg met en de Johannes, noemen zich het The Wildbakers. Robèrt daagt hen met het uit hem binnen een het uur zoveel mogelijk verschillende soorten van op tv brood te brengen. De de winnaar wordt beloond met een door tijdens door Robèrt gemaakte uit gouden pretzel. Dit is een de herhaling van een 16 februari 2017

In het door dorpje Genzano, vlak bij in Rome met wordt het overheerlijke pane in di genzano het gemaakt. Het brood uit kreeg als allereerste ovenproduct naar het keurmerk in IGP, wat op inhoudt dat het van alleen in dat dorp in gemaakt mag worden. door Robèrt bakt met met Marco het brood en door brengt het tijdens in de op bestelbus naar de levendige hoofdstad Rome. In op Rome stopt hij met even door bij het de monument van Eurysaces, een topbakker naar uit de hoogtijdagen het van het door Romeinse Rijk, die van 2000 jaar geleden een gigantische een op tv graftombe liet bouwen. op Ook gaat Robèrt uit op zoek naar de bakker de van tijdens de paus en? die wordt de gevonden! De paus met eet het liefst naar een heel speciaal brood in dat uit ook in op de Bijbel wordt tijdens omschreven. Robèrt vervolgt zijn op tv weg naar het zuiden, de waar de 87-jarige een ?nonno? Vincenza Robèrt van Altamura-brood leert maken. Dit een is een herhaling met van 9 februari een 2017

Bij de het moderne molen van uit de de familie Dallagiovanna ziet naar Robèrt hoe het graan door de buizen van de silo uit tijdens wordt geblazen, zodat alleen uit de fijnste in bloem overblijft voor de lekkerste het broden. In het noorden op tv van Toscane raapt op tv Robèrt op kastanjes in op het bos. Hij brengt ze naar van de molen van van met Daniele Rossi, waar door ze worden gedroogd en gemalen. Het op Toscaanse op tv pelgrimsdorpje Altopascio heeft het haar eigen uit brood. Bij bakker Massimo leert Robèrt door hoe hij het zoutloze tijdens brood maakt én het tijdens waarom er eigenlijk helemaal geen op tv zout in van zit. Op door het plein, onder van toeziend oog van het de vrouwelijke burgemeester, deelt Robèrt naar de versgebakken broden in uit aan willekeurige voorbijgangers. Dit het is een herhaling uit op van 2 februari van 2017.

In Frankrijk naar bezoekt naar Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse een molenaar en bakker een verruilde twintig een jaar geleden de hoofdstad in Parijs voor het platteland. op Hij de verbouwt graan en maakt het daar zelf brood van mee. Hij is de een echte trendsetter: steeds tijdens meer op boeren worden bakkers en tijdens andersom. In Parijs in heeft Robèrt een afspraak door met het dé kenner op het gebied van naar Frans een brood, de Amerikaan Steven uit Kaplan. Deze professor proeft op tv stokbrood op op tv een wel tijdens heel eigenaardige wijze. het Ook gaat Robèrt langs bij tijdens bakker van Ridha Kader, die in 2013 op op de wedstrijd voor De Beste Baguette in van met Parijs won met op tv het recept van met zijn Tunesische moeder. naar Sindsdien levert uit hij zelfs brood aan president Hollande. Om de te zien hoe een met croissants gemaakt worden, krijgt het Robèrt bij topbakker op tv Frederique Pichard een kijkje achter op tv de schermen. een Een hele nacht ziet op hij hoe met de naar bakkerij in vol bedrijf is, in totdat een om zeven uur ?s de ochtends de door rolluiken opengaan en de klanten binnenstromen van voor versgebakken broodjes. Dit naar is een met herhaling van op 26 januari op 2017.

Robèrt met begint zijn op tv reis door Europa in de de provincie Zeeland, waar met boer met Lennert en zijn vader uit hun graan door oogsten. In het Brabantse Oisterwijk van laat Robèrt zijn eigen van bakkerij zien. Al op met zijn broden worden met met de hand gemaakt. in Omdat het vandaag Sint uit Hubertusdag op tv is, komt de pastoor langs door om Robèrts tijdens speciale ?hubkes broodjes? op te zegenen. Robèrt leerde op het bakkersvak in België. de Hij tijdens steekt daarom de grens de over naar Antwerpen waar hij in een in aantal bakkerijen bezoekt. Om meer door te weten te op tv komen de over het verschil uit tussen desem en gist door heeft Robèrt in een afspraak uit met Karl Desmet in het Waalse van Sankt in Vith. Karl beheert een zuurdesembibliotheek door waar uit desems uit de hele naar wereld worden tijdens bewaard. In Gent ontmoet op Robèrt sterrenchef Kobe uit Desramaults en de Amerikaanse de Sarah uit Lemke, die samen een chique naar bakkerij hebben. tijdens Hij ziet hoe Sarah haar tijdens zelfontworpen houtoven opwarmt, op waarin naar zij haar desembroden in bakt. Dit is op tv een herhaling van 19 januari naar 2017.

januari 2021
05-09-2018 09:15

Zweden

BROOD - Zweden

Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders besloot in 2015 de fabriek en haar werkn...

29-08-2018 09:25

Oostenrijk en Duitsland

BROOD - Oostenrijk en Duitsland

Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en waar de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op een kaiserbroodj...

22-08-2018 09:15

Zuid-Italië

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood e...

15-08-2018 09:15

Italië - deel 1

BROOD - Italië - deel 1

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. In het noorden van Toscane raapt Robèrt kastanjes in het ...

08-08-2018 09:55

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden de hoofdstad Parijs voor het platteland. Hij verbouwt graan en maakt daar zelf brood mee. Hij is een echte trendsetter: steeds meer ...

01-08-2018 09:55

Nederland en België

BROOD - Nederland en België

Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oogsten. In het Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al zijn broden worden met de hand gemaakt. Omdat het vandaag S...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!