Programma gemist?

Midden in de de bossen het ligt het kleine dorpje Stora in naar Skedvi. Daar werd in 2013 de het van laatste houtovenbakkerij gesloten waar op naar een traditionele manier op knäckebröd werd gemaakt. De op jonge winkeleigenaar Anders van door besloot in 2015 een de fabriek en naar haar werknemers, die daar al 35 het jaar werkten, weer op tv in ere te het uit herstellen. In Stockholm leert Robèrt dat ook de Vikingen al brood op maakten. op Archeologe Ann-Marie Hansson vertelt uit hem hoe zij dat van onderzocht naar heeft en van wat de ingrediënten van dat brood met waren. in Hij gaat door in Stockholm op zoek tijdens naar die ingrediënten en van maakt zijn eigen de Vikingbrood. Op het de eiland Öland staan tientallen houten in molens, ooit op volop de in beweging om het oergraan dat het op Öland met groeit te in malen. Slechts een enkele molen door draait nog, in maar het het graan wordt nog altijd verbouwd. het door Robèrt bezoekt boerin Suzanne Eriksdotter van die haar eigen graan uit maalt. Tenslotte in maakt Robèrt een brood geïnspireerd op tv op alle tijdens mensen die hij heeft de ontmoet op en de landen die hij tijdens heeft uit bezocht tijdens zijn reizen op voor BROOD. Dit tijdens is een door herhaling van de op uitzending op 23 februari uit 2017.

Robèrt bezoekt tijdens de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. door De naar stad waar zoete broodjes gebakken met worden en het waar de croissant zijn van oorsprong het vindt. Hij krijgt een op tv unieke naar rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. naar Waar naar zijn oog op uit een kaiserbroodje valt, te tijdens zien het op een van de vele schilderijen op in het op tv paleis. met Van bakker Joseph, die iets buiten door Wenen een tijdens moderne bakkerij heeft, een leert hij hoe het het een kaiserbroodje wordt gevouwen. Robèrt vervolgt zijn in weg naar het een midden van Duitsland. In de een Heidelberg ontmoet hij topbakker Peter Kapp, op die ? uit net als Robèrt - uit op jurylid is bij een tijdens bak-televisieprogramma. Samen bezoeken ze op tv een brouwerij en maken uit ze een tijdens Duits bierbrood. Ten in zuiden van Stuttgart ontmoet op Robèrt de jongste broodsommeliers op tv van op tv het land. De bakkers, uit Jorg en Johannes, noemen op tv zich The Wildbakers. in Robèrt in daagt hen uit hem binnen een een uur zoveel uit mogelijk van verschillende soorten brood te op tv brengen. tijdens De winnaar wordt met beloond met een door tijdens Robèrt gemaakte gouden naar pretzel. Dit is een herhaling op tv van 16 februari op 2017

In het een dorpje Genzano, op tv vlak bij op Rome wordt het overheerlijke pane door di genzano gemaakt. met Het naar brood kreeg als allereerste het ovenproduct het met keurmerk IGP, wat inhoudt dat het het alleen in dat een dorp gemaakt mag op tv een worden. Robèrt bakt met Marco het op brood en brengt van een het in de bestelbus een naar de levendige hoofdstad naar Rome. In Rome stopt tijdens hij even bij het naar monument van op Eurysaces, uit een topbakker uit de tijdens hoogtijdagen van in het Romeinse Rijk, die 2000 jaar tijdens geleden door een gigantische graftombe liet uit bouwen. de Ook gaat Robèrt op het zoek naar tijdens de bakker van op de paus en? die van wordt gevonden! uit De paus eet het in liefst een heel het speciaal brood een dat ook in op tv de Bijbel wordt omschreven. Robèrt vervolgt zijn uit weg tijdens naar het zuiden, door waar de 87-jarige ?nonno? Vincenza een Robèrt Altamura-brood leert tijdens uit maken. Dit is een herhaling van 9 uit februari op tv 2017

Bij naar de moderne een molen van de familie op Dallagiovanna ziet het Robèrt hoe het graan tijdens door buizen van de naar silo met wordt geblazen, zodat het alleen de fijnste bloem overblijft het voor op tv de lekkerste broden. In het noorden op tv van Toscane raapt met Robèrt tijdens kastanjes in het op tv bos. Hij brengt op ze naar de molen van op tv met Daniele Rossi, waar uit ze worden gedroogd en gemalen. Het op tv Toscaanse pelgrimsdorpje Altopascio op heeft haar eigen op tv brood. Bij bakker het Massimo leert Robèrt het hoe hij een het zoutloze op tv brood maakt én waarom er eigenlijk het helemaal geen zout het op tv in zit. Op het op plein, onder toeziend oog van door de vrouwelijke burgemeester, het deelt Robèrt tijdens de versgebakken broden de uit aan tijdens willekeurige voorbijgangers. Dit is van een herhaling van 2 met februari van 2017.

In Frankrijk bezoekt het Robèrt Nicolas Supiot. in een Deze Bretonse molenaar en bakker het verruilde door twintig jaar geleden op tv de hoofdstad Parijs voor het op tv platteland. een Hij verbouwt graan en op maakt daar zelf brood mee. uit Hij is een door echte op trendsetter: steeds het meer boeren worden uit bakkers en andersom. In Parijs op heeft Robèrt een afspraak naar met dé kenner op met een het gebied van door Frans brood, de Amerikaan Steven Kaplan. met Deze professor proeft tijdens van stokbrood op een wel heel de eigenaardige wijze. in Ook gaat Robèrt door langs bij met bakker Ridha Kader, die op in 2013 op tv de wedstrijd voor De op tv Beste Baguette van de Parijs won met het recept met van op zijn Tunesische moeder. Sindsdien levert op hij zelfs brood van aan president van Hollande. Om te zien uit hoe tijdens croissants gemaakt worden, krijgt Robèrt naar bij topbakker van Frederique Pichard een kijkje met achter van de schermen. Een hele nacht ziet op hij hoe de met bakkerij in in vol bedrijf op tv is, totdat om op tv zeven uur ?s naar ochtends de rolluiken op tv opengaan en de klanten binnenstromen uit voor versgebakken van broodjes. Dit is een herhaling door van op 26 januari de 2017.

Robèrt begint zijn met reis door Europa het tijdens in de provincie Zeeland, waar het boer Lennert op en zijn in vader hun graan door oogsten. In het Brabantse Oisterwijk van laat Robèrt zijn de eigen bakkerij zien. met Al zijn op broden worden uit met de hand gemaakt. uit Omdat het vandaag met Sint Hubertusdag is, komt met de in pastoor langs om naar Robèrts speciale ?hubkes broodjes? te zegenen. Robèrt naar leerde in het bakkersvak tijdens in België. Hij steekt daarom uit de grens het over naar Antwerpen waar met hij een op aantal bakkerijen bezoekt. Om meer tijdens uit te weten te komen tijdens over het verschil tussen het desem en gist heeft op een Robèrt een afspraak met Karl tijdens Desmet in door het Waalse Sankt van Vith. Karl op beheert een zuurdesembibliotheek waar naar desems uit naar de hele wereld worden bewaard. In Gent op ontmoet Robèrt sterrenchef tijdens Kobe op Desramaults en de Amerikaanse Sarah naar Lemke, die samen tijdens een chique bakkerij van hebben. Hij uit ziet hoe Sarah de haar zelfontworpen het houtoven opwarmt, waarin uit zij haar desembroden bakt. Dit van is een van herhaling van 19 januari het 2017.

maart 2019
05-09-2018 09:15

Zweden

BROOD - Zweden

Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders besloot in 2015 de fabriek en haar werkn...

29-08-2018 09:25

Oostenrijk en Duitsland

BROOD - Oostenrijk en Duitsland

Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en waar de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op een kaiserbroodj...

22-08-2018 09:15

Zuid-Italië

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood e...

15-08-2018 09:15

Italië - deel 1

BROOD - Italië - deel 1

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. In het noorden van Toscane raapt Robèrt kastanjes in het ...

08-08-2018 09:55

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden de hoofdstad Parijs voor het platteland. Hij verbouwt graan en maakt daar zelf brood mee. Hij is een echte trendsetter: steeds meer ...

01-08-2018 09:55

Nederland en België

BROOD - Nederland en België

Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oogsten. In het Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al zijn broden worden met de hand gemaakt. Omdat het vandaag S...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord