Programma gemist?

Midden in op de bossen ligt het van een kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd met in 2013 op de laatste de houtovenbakkerij gesloten waar op een met traditionele tijdens manier knäckebröd werd van gemaakt. De jonge winkeleigenaar het Anders besloot in in 2015 uit de fabriek en haar werknemers, die op daar al 35 door jaar werkten, een weer in het ere te op herstellen. In Stockholm leert tijdens Robèrt dat ook Vikingen op tv al brood de maakten. Archeologe Ann-Marie Hansson vertelt hem in hoe tijdens zij dat onderzocht heeft en in uit wat de ingrediënten van dat de brood waren. de Hij gaat in Stockholm op naar zoek naar op die het ingrediënten en maakt zijn door eigen Vikingbrood. Op naar het eiland Öland staan het tientallen houten molens, ooit volop met in beweging op om het de oergraan dat naar op Öland groeit te tijdens malen. Slechts een enkele op tv molen draait de nog, maar van het graan wordt nog altijd tijdens verbouwd. een Robèrt bezoekt boerin Suzanne van Eriksdotter die haar door eigen graan maalt. Tenslotte de maakt Robèrt een brood geïnspireerd de op alle mensen een die naar hij heeft ontmoet en van de landen die hij de heeft door bezocht tijdens zijn de reizen voor BROOD. Dit is een een tijdens herhaling van de uitzending op 23 de februari het 2017.

Robèrt het bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad een Wenen. De stad waar van zoete broodjes in gebakken worden met en waar de croissant het zijn oorsprong vindt. Hij een krijgt een in unieke rondleiding op door het beroemde in Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog het op een kaiserbroodje het valt, tijdens te zien op een het van de de vele schilderijen op in het paleis. een Van bakker Joseph, die iets op buiten Wenen een in moderne bakkerij heeft, leert een hij hoe uit het een kaiserbroodje wordt gevouwen. Robèrt vervolgt zijn uit weg naar naar het midden van de Duitsland. In met Heidelberg ontmoet hij topbakker in Peter Kapp, die op ? net als Robèrt naar - jurylid is in bij een naar bak-televisieprogramma. Samen uit bezoeken ze een brouwerij tijdens en maken uit ze een Duits bierbrood. Ten een zuiden van Stuttgart ontmoet Robèrt uit tijdens de jongste broodsommeliers van het de land. uit De bakkers, Jorg en Johannes, van noemen zich The door Wildbakers. Robèrt met daagt hen op uit hem binnen een uur zoveel van mogelijk verschillende soorten tijdens brood te brengen. een De winnaar op tv wordt beloond op tv met een op tv door Robèrt gemaakte van gouden pretzel. Dit is een herhaling van op 16 door februari 2017

In uit het dorpje tijdens Genzano, vlak bij Rome van wordt het overheerlijke pane door di genzano gemaakt. Het tijdens brood kreeg tijdens als allereerste ovenproduct het door een keurmerk IGP, wat inhoudt de dat het alleen in een dat dorp een gemaakt mag op tv worden. Robèrt bakt met Marco het naar op brood en brengt het in de met bestelbus tijdens naar de levendige naar hoofdstad Rome. In door Rome stopt hij even bij een het monument van uit Eurysaces, op een topbakker uit de hoogtijdagen op tv van het uit Romeinse Rijk, die 2000 jaar door geleden een een gigantische graftombe liet het bouwen. een Ook gaat Robèrt uit op zoek naar de in bakker van met de paus en? naar die wordt gevonden! De paus eet op tv het van liefst een heel op speciaal brood de dat ook in de Bijbel wordt in naar omschreven. Robèrt vervolgt zijn weg naar van het zuiden, waar de in tijdens 87-jarige ?nonno? Vincenza Robèrt Altamura-brood leert door maken. Dit is een van het herhaling van 9 februari op tv 2017

Bij de in moderne molen van uit de familie Dallagiovanna ziet van Robèrt van hoe het het graan door buizen door van de silo wordt uit geblazen, zodat alleen de fijnste tijdens van bloem overblijft voor de uit lekkerste broden. In het tijdens noorden van Toscane op raapt Robèrt de kastanjes in het van bos. Hij brengt ze op naar tijdens de molen van Daniele een Rossi, waar ze worden naar gedroogd en gemalen. Het op Toscaanse het pelgrimsdorpje Altopascio op heeft haar eigen brood. Bij de bakker Massimo leert Robèrt de hoe hij het in zoutloze de brood maakt én waarom er eigenlijk op tijdens helemaal geen zout in zit. Op in naar het plein, onder toeziend door oog van de in vrouwelijke burgemeester, deelt Robèrt de tijdens versgebakken broden uit tijdens aan het willekeurige voorbijgangers. Dit is op een herhaling van in 2 februari op tv 2017.

In Frankrijk bezoekt op tv tijdens Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse door molenaar en bakker verruilde de twintig jaar door geleden de hoofdstad een Parijs voor het het platteland. Hij de verbouwt graan en maakt daar het zelf tijdens brood mee. tijdens Hij is een echte in trendsetter: steeds tijdens meer boeren worden bakkers en andersom. In naar Parijs heeft Robèrt tijdens een afspraak op tv met op tv dé kenner op van het gebied van Frans brood, de van Amerikaan naar Steven Kaplan. Deze professor proeft de stokbrood op een een wel heel eigenaardige van wijze. in Ook gaat Robèrt langs een bij bakker door Ridha Kader, die in van 2013 de door wedstrijd voor op De Beste Baguette van Parijs het won een met het recept een van zijn Tunesische moeder. Sindsdien het levert hij zelfs brood een aan president van Hollande. Om te zien tijdens hoe croissants een gemaakt worden, naar krijgt Robèrt bij topbakker Frederique op tv Pichard het een kijkje achter de schermen. een Een hele nacht naar ziet hij tijdens hoe de bakkerij in vol op bedrijf is, totdat in om zeven uur in ?s ochtends de op tv rolluiken opengaan in en de het klanten binnenstromen met voor versgebakken broodjes. Dit is een herhaling in van 26 door januari met 2017.

Robèrt tijdens begint zijn reis door een Europa in de de provincie Zeeland, een waar boer Lennert de en zijn door vader hun graan naar oogsten. In het Brabantse door Oisterwijk laat Robèrt zijn tijdens eigen bakkerij een zien. Al zijn broden op tv worden met de op tv hand gemaakt. Omdat het een vandaag Sint Hubertusdag op tv is, komt de uit pastoor tijdens langs om Robèrts door speciale ?hubkes broodjes? met te zegenen. Robèrt leerde het het bakkersvak in België. met Hij steekt in daarom de grens over de naar Antwerpen waar hij in in een aantal bakkerijen bezoekt. in Om meer te weten op te van komen over het tijdens verschil tussen desem en gist tijdens heeft Robèrt een een afspraak met Karl Desmet naar in het Waalse de het Sankt Vith. Karl beheert een in zuurdesembibliotheek waar met desems uit de op hele wereld worden bewaard. In Gent naar ontmoet een Robèrt sterrenchef Kobe tijdens Desramaults en de Amerikaanse Sarah uit Lemke, die samen uit een chique het bakkerij hebben. Hij ziet tijdens hoe Sarah uit haar zelfontworpen een houtoven opwarmt, waarin zij haar uit op desembroden bakt. Dit is een herhaling van door 19 januari een 2017.

september 2021
05-09-2018 09:15

Zweden

BROOD - Zweden

Midden in de bossen ligt het kleine dorpje Stora Skedvi. Daar werd in 2013 de laatste houtovenbakkerij gesloten waar op een traditionele manier knäckebröd werd gemaakt. De jonge winkeleigenaar Anders besloot in 2015 de fabriek en haar werkn...

29-08-2018 09:25

Oostenrijk en Duitsland

BROOD - Oostenrijk en Duitsland

Robèrt bezoekt de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De stad waar zoete broodjes gebakken worden en waar de croissant zijn oorsprong vindt. Hij krijgt een unieke rondleiding door het beroemde Schloss Schönbrunn. Waar zijn oog op een kaiserbroodj...

22-08-2018 09:15

Zuid-Italië

BROOD - Zuid-Italië

In het dorpje Genzano, vlak bij Rome wordt het overheerlijke pane di genzano gemaakt. Het brood kreeg als allereerste ovenproduct het keurmerk IGP, wat inhoudt dat het alleen in dat dorp gemaakt mag worden. Robèrt bakt met Marco het brood e...

15-08-2018 09:15

Italië - deel 1

BROOD - Italië - deel 1

Bij de moderne molen van de familie Dallagiovanna ziet Robèrt hoe het graan door buizen van de silo wordt geblazen, zodat alleen de fijnste bloem overblijft voor de lekkerste broden. In het noorden van Toscane raapt Robèrt kastanjes in het ...

08-08-2018 09:55

Frankrijk

BROOD - Frankrijk

In Frankrijk bezoekt Robèrt Nicolas Supiot. Deze Bretonse molenaar en bakker verruilde twintig jaar geleden de hoofdstad Parijs voor het platteland. Hij verbouwt graan en maakt daar zelf brood mee. Hij is een echte trendsetter: steeds meer ...

01-08-2018 09:55

Nederland en België

BROOD - Nederland en België

Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oogsten. In het Brabantse Oisterwijk laat Robèrt zijn eigen bakkerij zien. Al zijn broden worden met de hand gemaakt. Omdat het vandaag S...

BROOD gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BROOD de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BROOD bij BROOD liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BROOD. Heb je een uitzending van BROOD gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BROOD gemist

Uitzending gemist van BROOD? Hier kun je alle uitzendingen van BROOD kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 05-09-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!