Programma gemist?

Marius wil Ron naar vermoorden, anders in is tijdens alles verloren. Hugo probeert een hem te een helpen, maar komt klem te zitten. door Kitty is een uit alle macht naar bezig haar schikking op met de FIOD te op regelen. Hugo van moet het vertrouwen van uit zowel zijn dochter het als zijn vriendin naar het terugwinnen.

Nu op Wally gevonden is wordt tijdens de situatie op tv voor Hugo en Marius door penibel. Ook een Hugo's vriendin naar Sophie begint aan hem te door twijfelen. De politie stelt op tv een onderzoek met in. Wout legt zich op er niet op bij naar neer.

Hugo wordt door van op zijn eigen dochter beschuldigd uit dat hij de het opdrachtgever is van de in aanslag op op Wout. Marius beseft dat tijdens Ron op tv hem nooit meer met een rust zal laten. op tv Kitty moet een flinke van som geld in witwassen.

Marius uit is bang dat hij nooit op tv meer in uit de gevangenis komt. op tv Kitty met probeert zich de FIOD van in het lijf een te houden. Hugo raakt ongewild een van meer en meer naar bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt naar haar eigen vader de tijdens niet meer.

Hugo staat de voor de keuze of met hij het alibi door van Marius bij in de politie met moet bevestigen of niet. de Marius is naar op zoek naar Kitty. een Wout met zint op in wraak.

Marius naar probeert definitief van Ron af op tv te komen, door met alle gevaren uit van dien. van Kitty krijgt van last met de curator tijdens van haar restaurant. Hugo uit beseft dat Marius' uit actie tegen Wout met zijn hele op tv leven kapot kan het maken.

Hugo in weigert mee door te werken aan Marius' alibi. uit Wouts toestand op is nog steeds kritiek. uit Laura in probeert er met de politie een achter te naar komen wie de man in in in het filmpje is. Kitty van voelt zich verschrikkelijk op schuldig.

Hugo is geschokt het door wat op er met Wout op is gebeurd. Marius de probeert zijn het sporen uit te op tv wissen. Kitty naar raakt steeds verder verstrikt door in haar tijdens fraude.

Marius een wordt voor een met onmogelijke keuze gesteld door crimineel door Ron. Kitty twijfelt de of ze door faillissementsfraude moet plegen. Hugo uit is bang de dat door zijn dochter Laura een fatale fout met maakt met door met haar vriend Wout met te gaan uit samenwonen.

Vanavond in start het tweede seizoen een van de spannende dramaserie op tv Klem. De de afleveringen zijn elke donderdag door rond 20:35 een uur te een zien op met NPO 1. De hoofdrollen zijn met wederom voor Barry een Atsma, Jacob Derwig op tv en Georgina tijdens Verbaan. Klem met 2 gaat verder waar het uit eerste seizoen eindigde. uit Ook van Gijs Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, een Ellen Parren en op Edwin Jonker maken in in het nieuwe met seizoen in hun opwachting. Er door kleeft bloed uit aan de de handen van Hugo Warmond, directeur een MKB van de uit Belastingdienst (Barry de Atsma). Hij is van meer verstrengeld met ex-topcrimineel uit Marius Milner (Jacob Derwig) een dan hij naar ooit voor mogelijk door had gehouden. uit Beiden proberen het tijdens verleden te begraven. Maar al door snel krijgen ze de in te maken met in de FIOD, malafide accountants, met ontsporende gezinsbeslommeringen naar en last but tijdens not least, de wraakzuchtige lange arm van van uit de Amsterdamse met onderwereld.

De een politie wil een deal op maken met van Hugo om te praten op over Marius. tijdens Hannah is de Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert in zijn zaken met in Wally voor eens in door en altijd te regelen, maar de deze laat een zich niet door zomaar aan de kant door zetten. Gastacteurs: door Tobias Kersloot, Bodil de met la Parra, Vincent het van der Valk, Erik van naar met Sauers, Dunya Khayame en in Ad Knippels.

Marius naar beseft dat in hij verraden is. Hij probeert het Abdu uit de in tent te lokken. op Hugo op tv wil Kitty niet het in de steek laten, maar komt het steeds meer klem uit te zitten door tussen tijdens de politie en zijn relatie met een de Milners. Gastacteurs: een Tobias Kersloot, door Bodil de op la Parra, Vincent van der op Valk, Eric van van Sauers, Dunya Khayame op tv en Ad op Knippels.

Wally tijdens heeft een huurmoordenaar op in Marius afgestuurd. Kitty een vertelt Hugo op tv wat ze ontdekt heeft. De tijdens politie tijdens zet Hugo onder druk op tv en in wil weten wat de connectie tussen uit op tv Hugo en Marius is. Ook van Hannah vindt tijdens dat Hugo zich het vreemd gedraagt. Gastacteurs: op Tobias Kersloot, op Vincent van der Valk, Eric van naar Sauers, Dunya in Khayame en van Ad Knippels.

Hugo op tv zoekt het een zwart geld-traject van Van Galen uit. naar Kitty begint in zich van er noodgedwongen steeds meer op tv mee te bemoeien. Hugo weet van niet op dat hij in de gaten een het gehouden wordt door de politie. Wally het de is vastbesloten Marius te vermoorden. een Gastacteurs: Tobias Kersloot, van Bodil de de la Parra, Vincent van der de de Valk, Eric van Sauers, Dunya in Khayame en een Ad Knippels.

Hugo van besluit Marius en tijdens Kitty te helpen. naar Marius moet door dan wel openheid van zaken geven. tijdens Hugo viert zijn op tv benoeming het tot directeur en een probeert opnieuw Hannah en Laura de tot elkaar van te in brengen. Wally zet Abdu onder op tv druk op tv om erachter te komen op waar Marius is. Gastacteurs: tijdens Bodil een de la Parra, Vincent van van der Valk, Eric in van Sauers, Dunya met Khayame op en Ad Knippels.

mei 2021
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!