Programma gemist?

Marius naar wil Ron vermoorden, met anders is tijdens alles verloren. Hugo met probeert hem te helpen, door maar komt klem te zitten. in Kitty is naar uit alle macht bezig in haar schikking naar met de in FIOD te door regelen. Hugo moet het vertrouwen de van zowel zijn dochter op als door zijn vriendin uit terugwinnen.

Nu Wally een gevonden is wordt op de situatie voor Hugo door het en Marius penibel. Ook op Hugo's vriendin van Sophie begint aan hem van te twijfelen. De politie stelt van een onderzoek van in. Wout legt de zich uit er niet bij het neer.

Hugo door wordt door zijn eigen het dochter beschuldigd dat hij op tv de opdrachtgever is naar van de aanslag op tv op Wout. Marius van beseft dat het Ron hem nooit meer van met rust zal het laten. een Kitty moet een een flinke som op tv geld witwassen.

Marius de is bang de dat hij nooit meer uit tijdens de gevangenis komt. met Kitty probeert het zich de FIOD van in het lijf door te houden. Hugo tijdens raakt ongewild meer en een meer in bij de Milners betrokken. Laura door vertrouwt tijdens haar eigen vader naar niet meer.

Hugo op staat voor door de keuze of hij het alibi tijdens van Marius tijdens bij uit de politie moet uit bevestigen of niet. Marius uit is op zoek naar Kitty. met Wout zint op naar uit wraak.

Marius probeert definitief in tijdens van Ron af te komen, met met tijdens alle gevaren van dien. Kitty van krijgt last met de van curator van haar het naar restaurant. Hugo beseft naar dat Marius' actie tegen Wout zijn door het hele leven kapot op kan maken.

Hugo weigert het mee uit te werken aan van Marius' alibi. Wouts toestand is nog op steeds kritiek. Laura een probeert er met met de politie achter door te komen in wie de man met in het uit filmpje is. Kitty naar voelt zich een verschrikkelijk schuldig.

Hugo tijdens is geschokt door wat van er met Wout door is een gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit de te wissen. Kitty de raakt het steeds verder verstrikt in haar uit op tv fraude.

Marius wordt het voor een naar onmogelijke keuze gesteld door crimineel naar Ron. het Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude een moet de plegen. Hugo het is bang dat zijn dochter Laura met door een fatale fout maakt door op met haar een vriend Wout te gaan uit samenwonen.

Vanavond het start het op tv tweede seizoen van uit de spannende dramaserie van Klem. De afleveringen op zijn elke donderdag rond 20:35 uur van te zien in op NPO 1. De naar het hoofdrollen zijn wederom voor op Barry Atsma, Jacob Derwig in en op tv Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder een waar het eerste in seizoen eindigde. Ook op Gijs door Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, tijdens Ellen Parren van en Edwin Jonker op maken naar in het nieuwe op tv seizoen hun opwachting. Er kleeft op bloed aan de met handen van uit Hugo Warmond, directeur tijdens MKB in van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij van tijdens is meer verstrengeld van met ex-topcrimineel Marius het Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit in voor mogelijk een had gehouden. het Beiden proberen een het verleden te begraven. Maar uit al snel krijgen ze met te een maken met met de FIOD, malafide het accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en met last but not least, met de wraakzuchtige tijdens lange arm van de tijdens Amsterdamse op onderwereld.

De politie wil door een deal het maken het met Hugo om te op praten over de Marius. Hannah is Hugo's halve de waarheden het beu. Marius probeert zijn op zaken met Wally op voor eens en in altijd te regelen, maar op deze naar laat zich niet zomaar een aan de kant op tv zetten. Gastacteurs: Tobias van Kersloot, Bodil de la uit Parra, op Vincent van der van Valk, Erik van de Sauers, Dunya Khayame en Ad tijdens Knippels.

Marius van beseft dat de hij verraden is. het Hij probeert Abdu uit de tent door te lokken. van Hugo wil Kitty niet op tv het in de steek laten, maar door komt van steeds meer klem naar te zitten tussen de politie en de zijn het relatie met op tv de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil door de la uit Parra, het Vincent van der Valk, tijdens Eric van Sauers, Dunya de Khayame en Ad tijdens Knippels.

Wally op tv heeft een tijdens huurmoordenaar op Marius uit afgestuurd. Kitty vertelt met Hugo wat ze ontdekt met heeft. De politie zet Hugo op tv onder druk in en wil van weten wat de de connectie tussen door Hugo en Marius is. Ook Hannah uit vindt naar dat Hugo zich vreemd op gedraagt. Gastacteurs: Tobias Kersloot, uit Vincent van in der op tv Valk, Eric van Sauers, Dunya Khayame het en Ad met Knippels.

Hugo zoekt tijdens het tijdens zwart geld-traject van Van Galen uit. uit Kitty de begint zich er noodgedwongen in steeds meer mee te de bemoeien. Hugo weet van niet dat hij van in de gaten in gehouden wordt door tijdens de politie. Wally door is vastbesloten van Marius in te vermoorden. Gastacteurs: het Tobias Kersloot, Bodil de la Parra, van de Vincent van der Valk, Eric tijdens van Sauers, Dunya Khayame de en Ad op tv Knippels.

Hugo besluit van Marius en naar Kitty te helpen. Marius moet op dan wel openheid in op van zaken geven. in Hugo viert zijn benoeming tot directeur een en probeert door opnieuw Hannah en naar Laura tot elkaar in te brengen. naar Wally zet Abdu naar onder druk om erachter op te komen waar door Marius is. in Gastacteurs: Bodil de op la Parra, Vincent op tv van der Valk, uit Eric van Sauers, Dunya Khayame de een en Ad Knippels.

september 2020
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!