Programma gemist?

Marius wil Ron op vermoorden, uit anders is alles met verloren. Hugo de probeert hem te helpen, maar komt met klem te de zitten. Kitty is met uit alle macht op bezig haar op schikking met de de FIOD te regelen. Hugo moet een het vertrouwen van naar door zowel zijn dochter als zijn op tv vriendin het terugwinnen.

Nu een Wally gevonden is tijdens wordt de situatie voor door Hugo en Marius op tv penibel. Ook Hugo's tijdens vriendin de Sophie begint aan hem te van twijfelen. De op tv politie stelt een een onderzoek in. Wout het legt zich er niet op tv bij naar neer.

Hugo door wordt door zijn tijdens eigen dochter beschuldigd dat door hij de opdrachtgever uit is de van de aanslag een op Wout. Marius naar beseft dat Ron uit hem nooit meer met rust met zal laten. van Kitty moet een een flinke som het geld witwassen.

Marius door is bang uit dat hij nooit meer uit met de gevangenis komt. Kitty met door probeert zich de FIOD uit van het een lijf te houden. op tv Hugo raakt ongewild meer en meer met bij de het Milners betrokken. een Laura vertrouwt het haar eigen vader niet uit meer.

Hugo met staat voor de tijdens keuze of hij het alibi in van de Marius bij de politie naar moet op bevestigen of niet. Marius naar is op zoek naar naar Kitty. van Wout zint op een wraak.

Marius probeert definitief naar een van Ron af tijdens te komen, met alle van gevaren van met dien. Kitty krijgt van last met de curator van haar uit op tv restaurant. Hugo beseft tijdens dat Marius' actie tegen Wout op zijn hele door leven kapot kan op maken.

Hugo de weigert mee te het werken aan Marius' alibi. de Wouts toestand op tv is nog met steeds kritiek. Laura probeert er met van het de politie achter te komen wie in de uit man in de het filmpje is. Kitty voelt van zich het verschrikkelijk schuldig.

Hugo op tv is geschokt door wat de er met Wout van is met gebeurd. Marius probeert zijn sporen van uit te wissen. met Kitty raakt steeds tijdens verder op verstrikt in haar door fraude.

Marius met wordt voor een een onmogelijke keuze gesteld door op crimineel Ron. Kitty met twijfelt naar of ze faillissementsfraude een moet plegen. Hugo is bang tijdens dat zijn dochter Laura op tv een fatale fout door maakt uit door met haar vriend Wout op te gaan uit samenwonen.

Vanavond start op het tweede het seizoen van de de spannende dramaserie Klem. op De afleveringen zijn elke donderdag van rond uit 20:35 uur te zien tijdens op NPO 1. De tijdens hoofdrollen tijdens zijn wederom voor Barry uit Atsma, Jacob Derwig het en Georgina naar Verbaan. Klem 2 op gaat verder het waar het eerste seizoen eindigde. het Ook Gijs Scholten van op tv Aschat, met Maarten Heijmans, Ellen op tv Parren en Edwin uit Jonker maken in het tijdens nieuwe seizoen hun opwachting. naar Er kleeft het bloed op tv aan de de handen van Hugo Warmond, directeur MKB op tv van de Belastingdienst tijdens (Barry door Atsma). Hij is meer verstrengeld in uit met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob naar Derwig) dan hij uit ooit naar voor mogelijk had de gehouden. Beiden proberen het tijdens verleden te begraven. Maar al met snel krijgen ze het van te maken met de op FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen tijdens en naar last but not least, de naar wraakzuchtige lange arm de van door de Amsterdamse de onderwereld.

De door politie wil een deal het maken met Hugo om op tv te praten door over Marius. Hannah is op Hugo's halve waarheden uit beu. Marius probeert in zijn met zaken met Wally voor van eens met en altijd te in regelen, maar deze op tv laat zich niet zomaar aan de de op kant zetten. Gastacteurs: Tobias Kersloot, door Bodil de la Parra, van Vincent van der van Valk, Erik het van van Sauers, Dunya Khayame en Ad een Knippels.

Marius beseft dat de de hij verraden is. Hij op tv probeert Abdu uit de tent met in te lokken. Hugo wil Kitty op tv niet in de door steek laten, maar op tv komt steeds meer het klem de te zitten tussen de politie uit en zijn relatie met het op tv de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, door Bodil met de la Parra, Vincent van der naar de Valk, Eric van Sauers, Dunya uit Khayame naar en Ad Knippels.

Wally heeft uit een huurmoordenaar op op Marius afgestuurd. Kitty naar vertelt van Hugo wat ze ontdekt heeft. De uit politie op zet Hugo onder naar druk en wil op tv weten wat de connectie op tussen Hugo en tijdens Marius is. Ook Hannah tijdens vindt dat op tv Hugo zich op tv vreemd gedraagt. Gastacteurs: Tobias naar Kersloot, Vincent naar van der Valk, uit Eric van op tv Sauers, Dunya Khayame het en Ad Knippels.

Hugo op zoekt het zwart geld-traject door van Van Galen een uit. Kitty op begint zich er noodgedwongen steeds met meer mee te op tv bemoeien. door Hugo weet niet naar dat hij in de gaten het naar gehouden wordt door de tijdens politie. Wally is het vastbesloten Marius met te vermoorden. Gastacteurs: een Tobias Kersloot, Bodil de la op Parra, Vincent van der van Valk, met Eric van het Sauers, Dunya Khayame en Ad uit Knippels.

Hugo besluit Marius de de en Kitty te door helpen. Marius moet dan met wel openheid van zaken geven. uit op Hugo viert zijn de benoeming tot directeur en probeert een opnieuw naar Hannah en Laura door tot elkaar te van brengen. Wally zet Abdu het onder druk om de erachter te komen tijdens waar Marius is. de Gastacteurs: Bodil van de la Parra, op tv Vincent van der Valk, Eric in van Sauers, Dunya Khayame het en met Ad Knippels.

juni 2020
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!