Programma gemist?

Marius op wil Ron naar vermoorden, anders is op tv alles verloren. Hugo probeert de hem te uit helpen, maar komt in klem te zitten. tijdens Kitty is uit alle macht op tv bezig naar haar schikking met de FIOD te het regelen. tijdens Hugo moet het op vertrouwen van zowel op tv zijn dochter als zijn vriendin op tv uit terugwinnen.

Nu Wally gevonden tijdens is wordt de door de situatie voor Hugo en op Marius penibel. Ook van Hugo's vriendin Sophie begint aan met hem te twijfelen. door De politie uit stelt een in onderzoek in. Wout legt in zich er met niet bij in neer.

Hugo in wordt door zijn uit eigen dochter beschuldigd op tv dat hij de met opdrachtgever is van de aanslag op tv op Wout. door Marius beseft dat Ron door hem de nooit meer naar met rust zal laten. Kitty moet op tv een flinke som door geld uit witwassen.

Marius is naar bang dat hij nooit het meer uit de van gevangenis de komt. Kitty probeert door zich de FIOD van het op tv lijf te de houden. met Hugo raakt ongewild meer en uit meer op tv bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt tijdens haar eigen vader in niet uit meer.

Hugo staat in voor de het keuze of hij het alibi naar van Marius bij een de op politie moet een bevestigen of niet. Marius is op tv op zoek naar een Kitty. Wout de zint op in wraak.

Marius probeert definitief door van Ron af van te komen, naar met alle gevaren van het dien. van Kitty krijgt last met de het het curator van haar in restaurant. Hugo beseft dat een Marius' actie tegen in Wout zijn hele leven van kapot kan met maken.

Hugo tijdens weigert mee te het werken aan de Marius' alibi. Wouts toestand is nog uit steeds kritiek. tijdens Laura probeert uit er met op de politie achter te komen door wie uit de man in met het filmpje is. van Kitty voelt zich verschrikkelijk op schuldig.

Hugo de is geschokt in door wat er de met Wout is gebeurd. tijdens Marius probeert in zijn sporen uit te het wissen. Kitty raakt naar steeds verder verstrikt door in haar de fraude.

Marius op tv wordt voor een onmogelijke op keuze gesteld door crimineel met Ron. Kitty door twijfelt of met ze faillissementsfraude moet met plegen. Hugo met is bang dat in zijn dochter Laura een het fatale fout maakt door op tv met haar vriend Wout van te gaan in samenwonen.

Vanavond het start het tweede seizoen de van de spannende een dramaserie Klem. De afleveringen van zijn op tv elke donderdag rond de 20:35 uur te zien een op NPO 1. tijdens De hoofdrollen zijn de wederom voor Barry Atsma, uit Jacob Derwig en door Georgina Verbaan. van Klem 2 gaat verder tijdens waar het tijdens eerste seizoen eindigde. op Ook op Gijs Scholten van Aschat, Maarten een Heijmans, Ellen Parren tijdens en Edwin Jonker in maken in het nieuwe het seizoen hun opwachting. de Er kleeft de bloed aan naar de handen van Hugo de tijdens Warmond, directeur MKB van het de Belastingdienst (Barry Atsma). een Hij is meer de verstrengeld met ex-topcrimineel naar Marius in Milner (Jacob Derwig) een dan hij ooit voor van mogelijk had met gehouden. Beiden proberen het verleden te het begraven. door Maar al snel van krijgen ze te maken met op de een FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen in en last but het not de least, de met wraakzuchtige lange arm van op tv de Amsterdamse door onderwereld.

De op tv politie wil een deal maken het met Hugo om het te praten over in Marius. Hannah met is Hugo's halve van waarheden beu. Marius een probeert van zijn zaken met Wally voor eens tijdens en op altijd te tijdens regelen, maar deze laat zich een niet zomaar aan de naar kant het zetten. Gastacteurs: naar Tobias Kersloot, Bodil de het la Parra, met Vincent van der in Valk, Erik van Sauers, Dunya Khayame een en Ad op Knippels.

Marius het beseft dat tijdens hij verraden is. Hij probeert Abdu tijdens uit de naar tent op te lokken. Hugo wil Kitty door niet uit in de steek laten, uit maar komt steeds meer klem uit te zitten uit tussen de politie naar en zijn relatie met de de met Milners. Gastacteurs: Tobias tijdens Kersloot, Bodil de la in Parra, Vincent van der tijdens Valk, door Eric van Sauers, Dunya op Khayame en Ad uit Knippels.

Wally heeft een op huurmoordenaar met op Marius afgestuurd. Kitty vertelt de op Hugo wat ze ontdekt tijdens heeft. De politie op tv zet Hugo onder druk de en wil van weten wat de connectie tussen door op tv Hugo en Marius is. Ook naar Hannah vindt dat in Hugo op tv zich vreemd gedraagt. Gastacteurs: uit Tobias Kersloot, op tv Vincent van der Valk, Eric van de Sauers, in Dunya Khayame en Ad een Knippels.

Hugo zoekt uit het zwart geld-traject een van een Van Galen uit. Kitty uit begint zich er noodgedwongen door steeds uit meer mee te bemoeien. met Hugo weet met niet dat hij in de door gaten gehouden wordt op tv door de politie. de Wally is vastbesloten Marius de te vermoorden. Gastacteurs: van Tobias Kersloot, Bodil uit op tv de la Parra, Vincent van op der Valk, op Eric van Sauers, met Dunya Khayame door en Ad Knippels.

Hugo besluit Marius de en Kitty te een helpen. Marius moet het dan wel naar openheid van zaken geven. naar Hugo op viert zijn benoeming tot in directeur en probeert op tv opnieuw door Hannah en Laura tot in elkaar te het brengen. Wally zet Abdu door onder druk van om erachter te komen tijdens waar Marius is. Gastacteurs: tijdens Bodil de la door Parra, naar Vincent van der naar Valk, Eric van Sauers, Dunya in Khayame en Ad tijdens Knippels.

augustus 2019
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord