Programma gemist?

Marius door wil Ron vermoorden, het anders is alles verloren. Hugo door probeert hem te op tv de helpen, maar komt in klem te zitten. Kitty is uit naar alle macht bezig met haar een schikking met de naar FIOD te in regelen. Hugo moet het vertrouwen van uit zowel in zijn dochter in als zijn vriendin door terugwinnen.

Nu het Wally gevonden is een wordt de situatie voor Hugo door uit en Marius penibel. met Ook Hugo's vriendin de Sophie begint aan het hem te twijfelen. door De politie stelt een onderzoek het in. Wout een legt zich er in niet bij in neer.

Hugo het wordt door zijn met eigen dochter op beschuldigd dat hij de opdrachtgever de is van de naar aanslag op op Wout. Marius in beseft dat Ron hem nooit meer in met op tv rust zal door laten. Kitty moet een flinke som een geld door witwassen.

Marius is bang op met dat hij nooit meer het uit de gevangenis de komt. Kitty probeert zich de uit op FIOD van het op tv lijf te houden. Hugo uit raakt ongewild tijdens meer en meer bij van de Milners betrokken. uit Laura vertrouwt haar met eigen vader niet naar meer.

Hugo staat een voor de keuze of een hij het op alibi van op tv Marius bij de politie moet door bevestigen of in niet. het Marius is op zoek naar in Kitty. Wout zint op de door wraak.

Marius met probeert definitief van Ron af op te komen, met tijdens alle gevaren op van dien. Kitty van krijgt last door met de curator op tv van haar met restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie uit tegen Wout op tv zijn hele leven kapot uit kan op tv maken.

Hugo weigert mee in uit te werken aan Marius' alibi. tijdens Wouts toestand in is nog de steeds kritiek. Laura probeert er door met van de politie achter een te komen wie de man in tijdens het het filmpje is. Kitty voelt zich naar verschrikkelijk op tv schuldig.

Hugo het is geschokt tijdens door wat er met Wout is van uit gebeurd. Marius probeert zijn uit sporen uit te wissen. het Kitty de raakt steeds verder de verstrikt in haar tijdens fraude.

Marius wordt voor een een onmogelijke naar keuze gesteld op tv door crimineel Ron. Kitty twijfelt door van of ze faillissementsfraude moet op plegen. Hugo is de bang dat zijn dochter Laura van een fatale fout het maakt door met door haar vriend Wout het te gaan van samenwonen.

Vanavond naar start het tweede seizoen van uit de door spannende dramaserie Klem. tijdens De afleveringen tijdens zijn elke donderdag rond 20:35 in uur te zien op uit de NPO 1. De hoofdrollen naar zijn wederom voor de Barry Atsma, Jacob Derwig naar en Georgina Verbaan. op Klem 2 het gaat verder waar naar het eerste een seizoen eindigde. Ook Gijs Scholten van op tv Aschat, Maarten op Heijmans, tijdens Ellen Parren en Edwin op Jonker maken in het door nieuwe seizoen de hun opwachting. het Er kleeft bloed aan de het handen van Hugo met Warmond, op tv directeur MKB van een de Belastingdienst (Barry Atsma). op tv Hij is meer tijdens verstrengeld met ex-topcrimineel Marius tijdens een Milner (Jacob Derwig) dan naar hij ooit voor mogelijk een had gehouden. Beiden in proberen het verleden de te naar begraven. Maar al snel krijgen in ze te maken van met door de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen met en last het but not least, de van wraakzuchtige lange arm uit van de Amsterdamse door de onderwereld.

De een politie wil een deal maken door met in Hugo om te op praten over tijdens Marius. Hannah is Hugo's halve de waarheden beu. Marius probeert het zijn zaken met het van Wally voor eens en tijdens altijd te regelen, op maar deze laat tijdens zich niet zomaar aan de in kant de zetten. Gastacteurs: Tobias in Kersloot, Bodil de uit la Parra, uit Vincent van der Valk, Erik van door Sauers, de Dunya Khayame met en Ad Knippels.

Marius een beseft dat hij verraden door is. Hij probeert Abdu tijdens door uit de tent te lokken. de Hugo wil met Kitty niet met in de steek laten, van maar komt steeds meer op tv klem te zitten uit tussen op de politie en zijn relatie met van de Milners. op Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil met de la Parra, een Vincent van op tv der Valk, Eric naar van Sauers, Dunya Khayame tijdens en de Ad Knippels.

Wally heeft een op tv huurmoordenaar tijdens op Marius uit afgestuurd. Kitty vertelt Hugo het wat ze ontdekt heeft. De op tv politie zet op Hugo onder druk op en wil weten wat het naar de connectie tussen Hugo en Marius uit is. op tv Ook Hannah vindt dat in Hugo zich op vreemd gedraagt. de Gastacteurs: Tobias Kersloot, Vincent van van der Valk, op Eric van Sauers, Dunya een Khayame en Ad door Knippels.

Hugo zoekt het het zwart de geld-traject van Van Galen uit. op tv Kitty door begint zich naar er noodgedwongen steeds meer in mee te van bemoeien. Hugo weet niet dat tijdens hij in de een gaten gehouden wordt door op de uit politie. Wally is vastbesloten Marius naar een te vermoorden. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil het met de la Parra, tijdens Vincent van der de Valk, Eric van Sauers, in Dunya Khayame op en Ad Knippels.

Hugo van besluit Marius en Kitty door te helpen. naar Marius moet met dan wel openheid in van zaken geven. door Hugo viert zijn benoeming tot directeur uit en probeert tijdens opnieuw Hannah en Laura van tot elkaar te van brengen. Wally zet uit Abdu onder druk van de om erachter te komen waar Marius op tv is. Gastacteurs: Bodil tijdens de het la Parra, Vincent van der door Valk, Eric in van in Sauers, Dunya Khayame en met Ad Knippels.

januari 2020
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!