Programma gemist?

Marius een wil Ron vermoorden, anders is op alles door verloren. Hugo probeert hem door te helpen, maar van komt klem te zitten. de Kitty is uit de op alle macht bezig haar met schikking met naar de FIOD te regelen. Hugo tijdens moet in het vertrouwen van op zowel zijn dochter als van zijn vriendin in terugwinnen.

Nu met Wally gevonden is van wordt de situatie voor uit Hugo en de Marius penibel. de Ook Hugo's vriendin Sophie door begint aan hem te twijfelen. uit De politie stelt in een met onderzoek in. Wout legt zich het er niet tijdens bij in neer.

Hugo door wordt door zijn eigen op tv dochter beschuldigd de dat hij de opdrachtgever is van van de tijdens aanslag de op Wout. Marius beseft dat een Ron uit hem nooit meer met rust zal op laten. Kitty op tv moet een met flinke som geld op tv witwassen.

Marius is door bang dat hij het nooit meer uit met de gevangenis tijdens komt. Kitty probeert door zich de FIOD van het in van lijf te houden. Hugo raakt op ongewild meer en meer de op tv bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt met door haar eigen vader een niet meer.

Hugo van staat voor de keuze of van met hij het alibi van op tv Marius bij de in politie moet uit bevestigen of niet. door Marius is op op tv zoek naar Kitty. Wout zint op van uit wraak.

Marius een probeert definitief naar van Ron af te komen, door met naar alle gevaren van uit dien. Kitty krijgt last met naar de met curator van haar naar restaurant. Hugo beseft dat met Marius' actie tegen Wout in zijn hele leven kapot op tv uit kan maken.

Hugo van weigert mee te werken naar aan Marius' alibi. uit Wouts op tv toestand is nog steeds kritiek. Laura een probeert er met met met de politie achter met te komen wie de man in met het filmpje op is. Kitty op voelt zich verschrikkelijk naar schuldig.

Hugo in is geschokt door het wat er met in Wout is een gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit uit te wissen. Kitty op met raakt steeds verder verstrikt een in haar door fraude.

Marius een wordt voor naar een onmogelijke keuze gesteld door in crimineel op Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude met door moet plegen. Hugo is bang dat een van zijn dochter Laura een fatale van fout maakt door met met het haar vriend Wout met te gaan samenwonen.

Vanavond start het naar tweede seizoen de van de spannende dramaserie op Klem. tijdens De afleveringen in zijn elke donderdag rond een 20:35 uur te zien op door tijdens NPO 1. De hoofdrollen naar zijn wederom voor Barry met Atsma, een Jacob Derwig en in Georgina Verbaan. Klem van 2 gaat verder waar het een eerste seizoen eindigde. uit Ook Gijs van Scholten van Aschat, met Maarten Heijmans, Ellen het Parren en Edwin Jonker van maken in het nieuwe van seizoen hun opwachting. op tv naar Er kleeft bloed met aan de handen van Hugo op tv Warmond, directeur MKB de een van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij op tv een is meer verstrengeld met ex-topcrimineel naar Marius Milner (Jacob Derwig) op tv dan hij het ooit voor mogelijk had van met gehouden. Beiden proberen uit het verleden te begraven. Maar al op snel krijgen ze tijdens te op tv maken met de FIOD, malafide tijdens accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen de naar en last but not met least, de wraakzuchtige lange tijdens arm van de op Amsterdamse door onderwereld.

De politie wil met een deal maken in met Hugo door om te tijdens praten over Marius. Hannah op tv is Hugo's halve waarheden op tv naar beu. Marius probeert zijn op tv zaken met Wally voor eens tijdens de en altijd te regelen, maar in deze laat op tv zich niet zomaar tijdens aan de kant zetten. naar Gastacteurs: Tobias Kersloot, met Bodil de la op Parra, op tv Vincent van der Valk, Erik met van Sauers, Dunya het Khayame en een Ad Knippels.

Marius beseft met dat hij in verraden is. Hij op probeert Abdu uit een de tent te lokken. uit Hugo van wil Kitty niet in de steek door laten, maar komt door steeds meer klem op te zitten tussen uit de politie in en naar zijn relatie met de Milners. met Gastacteurs: een Tobias Kersloot, Bodil de la Parra, van Vincent met van der Valk, Eric van de uit Sauers, Dunya Khayame en op tv Ad Knippels.

Wally heeft een met huurmoordenaar op tv op Marius op afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat van ze tijdens ontdekt heeft. De politie zet Hugo van onder druk en door van wil weten wat de connectie tussen met Hugo de en Marius is. Ook Hannah van op vindt dat Hugo het zich vreemd gedraagt. Gastacteurs: Tobias Kersloot, van Vincent van der uit Valk, uit Eric van in Sauers, Dunya Khayame en Ad tijdens Knippels.

Hugo tijdens zoekt het zwart het geld-traject van Van Galen uit. de Kitty begint zich tijdens er met noodgedwongen steeds meer in mee te bemoeien. Hugo weet met niet door dat hij in de door gaten gehouden wordt door naar uit de politie. Wally is met vastbesloten Marius te vermoorden. uit Gastacteurs: tijdens Tobias Kersloot, Bodil de la van Parra, Vincent van der op op Valk, Eric van Sauers, op Dunya Khayame met en Ad Knippels.

Hugo tijdens besluit Marius en Kitty te de helpen. Marius moet op tv dan van wel openheid van het zaken geven. tijdens Hugo viert zijn benoeming tijdens tot directeur en probeert tijdens opnieuw Hannah en door Laura op tv tot elkaar te een brengen. Wally zet Abdu onder de druk naar om erachter te komen waar Marius tijdens is. met Gastacteurs: Bodil op de la Parra, Vincent van een der Valk, Eric op tv van Sauers, op Dunya Khayame uit en Ad Knippels.

januari 2021
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!