Programma gemist?

Marius wil op tv Ron de vermoorden, anders is alles verloren. Hugo op de probeert hem te tijdens helpen, maar komt op tv klem te zitten. Kitty is door uit alle een macht bezig haar schikking met op de FIOD te door regelen. tijdens Hugo moet het vertrouwen van uit uit zowel zijn dochter als zijn de vriendin op tv terugwinnen.

Nu Wally gevonden de is door wordt de situatie voor de Hugo en Marius penibel. met op Ook Hugo's vriendin Sophie op begint aan hem te twijfelen. uit De politie stelt op een onderzoek in. op met Wout legt zich er niet bij in in neer.

Hugo door wordt door zijn op eigen dochter beschuldigd het dat hij naar de opdrachtgever is van de aanslag tijdens in op Wout. Marius beseft dat Ron een hem nooit een meer met rust naar zal laten. Kitty moet het een flinke som van geld het witwassen.

Marius is de bang het dat hij nooit meer uit het de gevangenis komt. Kitty een probeert het zich de FIOD van uit het lijf te een houden. Hugo raakt ongewild de meer met en meer bij de Milners het betrokken. op Laura vertrouwt uit haar eigen vader niet tijdens meer.

Hugo staat voor naar uit de keuze of hij het alibi tijdens van van Marius bij de politie moet in het bevestigen of niet. Marius is op een zoek naar naar Kitty. van Wout zint op in wraak.

Marius tijdens probeert definitief van Ron naar af het te komen, met alle door gevaren van dien. Kitty op tv krijgt last met de uit curator van uit haar restaurant. uit Hugo beseft dat Marius' actie op tegen Wout een zijn door hele leven kapot kan op tv maken.

Hugo weigert door mee naar te werken aan Marius' alibi. uit Wouts toestand is nog de steeds kritiek. tijdens Laura probeert er met uit de politie achter tijdens te komen wie met de man in in het tijdens filmpje is. Kitty voelt zich met verschrikkelijk naar schuldig.

Hugo met is geschokt door wat er naar het met Wout is van gebeurd. Marius probeert zijn door sporen uit te wissen. Kitty door raakt steeds verder een de verstrikt in haar naar fraude.

Marius wordt voor door een een onmogelijke keuze gesteld door op tv crimineel uit Ron. Kitty twijfelt of ze een faillissementsfraude moet op tv plegen. Hugo het is bang dat zijn dochter naar Laura een fatale fout uit maakt door met de een haar vriend Wout te gaan naar samenwonen.

Vanavond in start het tweede seizoen van van de de spannende dramaserie op tv Klem. De afleveringen zijn elke donderdag met het rond 20:35 uur te op zien op NPO in 1. De hoofdrollen zijn een wederom voor Barry de Atsma, Jacob van Derwig en Georgina Verbaan. Klem de 2 gaat het verder waar het eerste in seizoen eindigde. Ook een Gijs Scholten naar van Aschat, Maarten Heijmans, van Ellen Parren het en op tv Edwin Jonker maken tijdens in het nieuwe uit seizoen hun opwachting. Er kleeft met bloed aan de van handen van naar Hugo Warmond, directeur MKB van van van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij door is meer verstrengeld de met een ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) in een dan hij ooit voor mogelijk tijdens had naar gehouden. Beiden proberen uit het verleden te begraven. uit Maar al op snel krijgen ze te maken met in de FIOD, op tv malafide accountants, met ontsporende gezinsbeslommeringen en tijdens last but not least, de uit op wraakzuchtige lange arm van een de Amsterdamse op onderwereld.

De met politie wil een deal de maken met uit Hugo om uit te praten over Marius. Hannah op is Hugo's halve waarheden door beu. Marius van probeert zijn door zaken met Wally voor uit eens een en altijd te regelen, naar maar deze laat tijdens zich niet zomaar de aan de kant zetten. Gastacteurs: een Tobias Kersloot, Bodil uit op tv de la Parra, Vincent van op der Valk, door Erik van Sauers, Dunya een Khayame in en Ad Knippels.

Marius met beseft dat hij verraden op is. het Hij probeert Abdu uit tijdens de tent te lokken. Hugo tijdens door wil Kitty niet in door de steek laten, maar door komt steeds uit meer klem te op tv zitten tussen de politie en in zijn relatie met met de de Milners. Gastacteurs: Tobias op Kersloot, Bodil door de la Parra, Vincent van der van Valk, Eric van een Sauers, Dunya het Khayame en Ad in Knippels.

Wally in heeft een huurmoordenaar op naar Marius in afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze de ontdekt heeft. de De politie zet Hugo met onder op tv druk en wil weten door wat de naar connectie tussen op tv Hugo en Marius is. uit Ook Hannah vindt dat het Hugo zich vreemd naar gedraagt. Gastacteurs: Tobias Kersloot, op tv Vincent van der een op tv Valk, Eric van door Sauers, Dunya Khayame en Ad van Knippels.

Hugo in zoekt het zwart geld-traject van naar Van Galen met uit. Kitty begint zich in het er noodgedwongen steeds meer een mee te op bemoeien. Hugo weet naar niet dat hij in de de gaten gehouden wordt uit door de politie. Wally met is vastbesloten Marius op tv te vermoorden. een Gastacteurs: Tobias op Kersloot, Bodil de la Parra, op op tv Vincent van der Valk, Eric van van Sauers, Dunya door Khayame en Ad tijdens Knippels.

Hugo op besluit Marius en met Kitty te door helpen. Marius moet dan naar wel openheid de van zaken geven. in Hugo viert zijn benoeming tot directeur met en probeert met opnieuw Hannah en de Laura de tot elkaar te brengen. Wally zet met Abdu onder druk in naar om erachter te een komen waar Marius is. Gastacteurs: Bodil op tv de la Parra, een Vincent op tv van der Valk, Eric van het Sauers, Dunya het Khayame en Ad het Knippels.

januari 2019
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord