Programma gemist?

Marius wil Ron met vermoorden, van anders is alles verloren. Hugo het probeert uit hem te helpen, maar komt tijdens klem te zitten. de met Kitty is uit van alle macht bezig door haar schikking met uit de FIOD te regelen. Hugo moet van het vertrouwen van door zowel zijn dochter tijdens als zijn door vriendin naar terugwinnen.

Nu Wally gevonden in is wordt de de situatie voor Hugo uit en Marius penibel. op tijdens Ook Hugo's vriendin op tv Sophie begint aan hem te een twijfelen. De op politie stelt een een onderzoek in. Wout legt zich op er uit niet bij de neer.

Hugo op tv wordt door een zijn eigen dochter beschuldigd uit dat hij de opdrachtgever in is van de aanslag met op op Wout. Marius beseft dat Ron het naar hem nooit meer met een rust zal naar laten. Kitty moet met een flinke som geld naar witwassen.

Marius met is bang het dat hij nooit naar meer uit de gevangenis komt. uit Kitty probeert zich de met op FIOD van het de lijf te houden. Hugo raakt ongewild van meer en met meer bij door de Milners betrokken. Laura een vertrouwt op haar eigen vader niet de meer.

Hugo staat voor door de keuze of tijdens hij op het alibi van Marius bij het de politie moet op tv bevestigen of tijdens niet. op Marius is op het zoek naar Kitty. Wout zint op naar in wraak.

Marius probeert op tv definitief van Ron af op te komen, op tv met alle het gevaren van dien. de Kitty krijgt uit last met de curator van haar naar de restaurant. Hugo beseft dat Marius' tijdens actie tegen Wout in zijn het hele leven kapot kan in maken.

Hugo weigert het mee te werken aan naar Marius' het alibi. Wouts toestand is door nog steeds kritiek. de Laura probeert er met tijdens de politie in achter te de komen wie de man van in het in filmpje is. Kitty voelt zich naar verschrikkelijk de schuldig.

Hugo is geschokt van door uit wat er met een Wout is gebeurd. naar Marius probeert tijdens zijn sporen uit te op wissen. Kitty raakt het steeds verder op verstrikt in haar de fraude.

Marius wordt van voor een onmogelijke door keuze van gesteld door crimineel met Ron. Kitty twijfelt of in ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo van is bang op dat van zijn dochter Laura een fatale een fout maakt op tv door met haar vriend tijdens Wout te gaan een samenwonen.

Vanavond start het een tweede van seizoen van de het spannende dramaserie Klem. De afleveringen op tv zijn elke donderdag in rond op tv 20:35 uur te zien met op NPO 1. De van hoofdrollen een zijn wederom voor door Barry Atsma, op tv Jacob Derwig en Georgina Verbaan. een Klem 2 van gaat verder waar tijdens het eerste seizoen eindigde. in Ook op Gijs Scholten van uit Aschat, Maarten Heijmans, van Ellen Parren en Edwin tijdens Jonker maken tijdens in het nieuwe seizoen hun opwachting. op tv op tv Er kleeft bloed aan de op handen van uit Hugo Warmond, de directeur MKB van de Belastingdienst in (Barry in Atsma). Hij is meer uit verstrengeld tijdens met ex-topcrimineel Marius Milner tijdens (Jacob Derwig) dan hij ooit door voor mogelijk van had gehouden. de Beiden proberen het het verleden te op begraven. Maar al snel krijgen uit ze te maken met op tv tijdens de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen een van en last but not een least, de wraakzuchtige een lange arm van de uit Amsterdamse het onderwereld.

De door politie wil een deal door maken door met Hugo om een te praten over Marius. met Hannah is Hugo's uit halve waarheden beu. de Marius probeert zijn zaken met een Wally voor eens met het en altijd te de regelen, maar deze laat zich niet naar zomaar aan een de kant zetten. Gastacteurs: de Tobias een Kersloot, Bodil van de la Parra, Vincent van door der tijdens Valk, Erik van met Sauers, Dunya Khayame en het Ad Knippels.

Marius het beseft dat op tv hij verraden is. Hij probeert uit Abdu uit de tent uit te lokken. Hugo met wil Kitty niet op tv in de tijdens steek laten, maar een komt steeds meer door klem te zitten tussen van de politie en een een zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: de Tobias Kersloot, de Bodil de la Parra, in de Vincent van der de Valk, Eric van van Sauers, Dunya Khayame uit en Ad Knippels.

Wally heeft een het huurmoordenaar op Marius tijdens afgestuurd. Kitty in vertelt Hugo naar wat ze ontdekt heeft. met De politie zet Hugo tijdens door onder druk en het wil weten wat de connectie tussen uit het Hugo en Marius de is. Ook Hannah vindt dat Hugo het uit zich vreemd gedraagt. Gastacteurs: Tobias Kersloot, een Vincent uit van der Valk, met Eric van Sauers, Dunya het Khayame en Ad op Knippels.

Hugo uit zoekt het zwart geld-traject van met met Van Galen uit. Kitty op begint zich er noodgedwongen steeds van meer mee met te bemoeien. Hugo weet het op niet dat hij in de de gaten een gehouden wordt door de met politie. Wally van is vastbesloten Marius op tv te vermoorden. Gastacteurs: Tobias Kersloot, op Bodil op tv de la Parra, Vincent in van der Valk, Eric door van Sauers, door Dunya Khayame tijdens en Ad Knippels.

Hugo besluit Marius in het en Kitty te de helpen. Marius moet dan wel openheid de van zaken tijdens geven. Hugo viert zijn naar benoeming tot uit directeur en probeert tijdens opnieuw tijdens Hannah en Laura tot elkaar te door brengen. Wally zet in Abdu onder druk op tv om erachter in te van komen waar Marius is. Gastacteurs: door Bodil de met la Parra, Vincent van naar der Valk, Eric van uit Sauers, door Dunya Khayame en op Ad Knippels.

april 2019
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord