Programma gemist?

Hugo het wordt door het zijn eigen dochter beschuldigd dat hij op tv in de opdrachtgever is van de op tv aanslag op Wout. Marius met beseft dat Ron door hem de nooit meer tijdens met rust zal laten. een Kitty moet een uit flinke som geld naar witwassen.

Marius tijdens is bang dat hij nooit naar meer op uit de gevangenis komt. naar Kitty probeert zich de tijdens FIOD op tv van het lijf te houden. tijdens Hugo raakt ongewild op tv meer en de meer bij tijdens de Milners betrokken. Laura vertrouwt in haar eigen de vader niet met meer.

Hugo met staat voor de keuze in of hij het alibi tijdens met van Marius bij de een politie moet bevestigen of niet. het Marius is van op zoek het naar Kitty. Wout zint op naar het wraak.

Marius de probeert definitief van Ron af een te komen, met door alle gevaren naar van dien. de Kitty krijgt in last met de curator met van haar restaurant. door Hugo beseft dat op Marius' actie tegen Wout zijn op hele leven het kapot kan op maken.

Hugo weigert mee de met te werken aan Marius' alibi. Wouts het toestand is met nog steeds kritiek. door Laura probeert er met op tv de politie achter in te komen wie op tv op de man in het filmpje uit is. Kitty voelt door zich verschrikkelijk door schuldig.

Hugo is geschokt in door wat er op tv met tijdens Wout is gebeurd. op tv Marius probeert zijn van sporen uit te een wissen. Kitty raakt naar steeds verder verstrikt in tijdens haar van fraude.

Marius wordt tijdens voor een op onmogelijke keuze de gesteld door crimineel Ron. Kitty tijdens twijfelt op of ze faillissementsfraude moet plegen. naar Hugo is de bang dat zijn uit dochter Laura een met fatale fout maakt door uit met haar vriend met Wout te op tv gaan samenwonen.

Vanavond start uit het tweede seizoen tijdens van naar de spannende dramaserie Klem. De van afleveringen zijn elke donderdag de rond met 20:35 uur te zien op naar NPO 1. De een door hoofdrollen zijn wederom voor Barry in Atsma, Jacob Derwig en uit Georgina Verbaan. van Klem 2 gaat in verder waar het eerste in van seizoen eindigde. Ook van Gijs Scholten van Aschat, van Maarten Heijmans, Ellen Parren met en in Edwin Jonker maken in in het nieuwe seizoen hun van opwachting. van Er kleeft bloed aan tijdens de handen van Hugo met Warmond, op tv directeur MKB van een de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij het is meer verstrengeld door met ex-topcrimineel met Marius door Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit het voor mogelijk had door gehouden. Beiden proberen op tv het het verleden te begraven. Maar al op tv snel krijgen een ze te maken met naar de in FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen tijdens en op last but een not least, de wraakzuchtige in lange arm van de uit Amsterdamse het onderwereld.

De politie wil met een deal maken een met Hugo naar om te praten op over Marius. Hannah uit is Hugo's naar halve waarheden beu. Marius probeert naar in zijn zaken met in Wally voor eens en door altijd te regelen, maar deze een laat zich uit niet zomaar aan de de kant naar zetten. Gastacteurs: Tobias de Kersloot, Bodil de la naar Parra, Vincent van met der Valk, Erik een van Sauers, Dunya het Khayame tijdens en Ad Knippels.

Marius beseft dat van hij van verraden is. door Hij probeert Abdu uit van de tent te lokken. Hugo op wil Kitty tijdens niet in de steek op laten, maar het komt op tv steeds meer klem de te zitten tussen de politie en uit zijn relatie uit met de op tv Milners. Gastacteurs: van Tobias Kersloot, Bodil de op la Parra, het Vincent van der Valk, Eric een van Sauers, Dunya op Khayame en tijdens Ad Knippels.

Wally naar heeft een huurmoordenaar op op Marius afgestuurd. Kitty een vertelt Hugo wat ze tijdens ontdekt op tv heeft. De politie zet op tv Hugo onder druk en het wil weten op wat op de connectie tussen Hugo door en Marius van is. Ook Hannah vindt met dat Hugo zich in vreemd gedraagt. Gastacteurs: Tobias naar Kersloot, van Vincent van der Valk, Eric van op Sauers, op Dunya Khayame en Ad van Knippels.

Hugo tijdens zoekt het zwart een geld-traject van Van in Galen uit. Kitty begint zich op tv er noodgedwongen steeds uit meer een mee te bemoeien. Hugo weet van niet de dat hij in op tv de gaten met gehouden wordt door de politie. Wally op tv is vastbesloten Marius op van te vermoorden. Gastacteurs: Tobias Kersloot, op Bodil tijdens de la Parra, op tv Vincent van der Valk, Eric van tijdens Sauers, van Dunya Khayame en op Ad Knippels.

Hugo besluit Marius een en Kitty te het helpen. Marius moet door dan naar wel openheid van zaken geven. naar Hugo viert van zijn benoeming tot directeur naar en probeert opnieuw door Hannah door en Laura uit tot elkaar te brengen. Wally tijdens zet Abdu door onder druk om een erachter te komen waar Marius met is. door Gastacteurs: Bodil de op la Parra, Vincent van van der in Valk, Eric van van Sauers, Dunya Khayame en in Ad Knippels.

Suzan met is zoekgeraakt op tv in de bossen van naar de jeugdherberg. Marius is bang uit dat naar zijn vijanden erachter zitten. Hugo de wordt een bijna gek door van bezorgdheid. Laura heeft liefdesverdriet. Marius het ziet zich het genoodzaakt zelf de tijdens wapens op te nemen tijdens tegen een Wally. Gastacteurs: uit Bodil de la Parra, de Vincent van het der Valk, Eric van Sauers, tijdens Dunya Khayame en Ad van tijdens Knippels.

Marius komt steeds door meer in uit de het knel en probeert Russische huurmoordenaars in met te huren de om Wally tijdens te grazen in te nemen. Hugo probeert door zijn relatie met Hannah te naar redden. tijdens Intussen heeft hij steeds de minder op grip op zijn dochters. Gastacteurs: de Tobias Kersloot, van Bodil de la met Parra, Vincent van der Valk, op tv Eric het van Sauers en Dunya door Khayame.

november 2018
08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

29-07-2018 22:40

Warm en sterk

Klem - Warm en sterk

Suzan is zoekgeraakt in de bossen van de jeugdherberg. Marius is bang dat zijn vijanden erachter zitten. Hugo wordt bijna gek van bezorgdheid. Laura heeft liefdesverdriet. Marius ziet zich genoodzaakt zelf de wapens op te nemen tegen Wally....

23-07-2018 00:05

Ik lief je

Klem - Ik lief je

Marius komt steeds meer in de knel en probeert Russische huurmoordenaars in te huren om Wally te grazen te nemen. Hugo probeert zijn relatie met Hannah te redden. Intussen heeft hij steeds minder grip op zijn dochters. Gastacteurs: Tobias K...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 08-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord