Programma gemist?

Marius wil Ron tijdens vermoorden, een anders is alles verloren. Hugo door op tv probeert hem te op helpen, maar komt klem in te zitten. Kitty van is uit alle van macht bezig haar schikking de met de het FIOD te een regelen. Hugo moet het het vertrouwen van zowel zijn een dochter als zijn de vriendin op terugwinnen.

Nu van Wally gevonden is wordt de het situatie voor Hugo op tv en een Marius penibel. van Ook Hugo's vriendin Sophie uit begint aan hem te twijfelen. naar De politie op tv stelt een een onderzoek in. Wout legt tijdens zich er niet uit bij het neer.

Hugo wordt door op tv zijn eigen naar dochter beschuldigd dat hij van tijdens de opdrachtgever is een van de aanslag op Wout. een Marius beseft dat uit Ron hem nooit op meer met rust zal tijdens door laten. Kitty moet tijdens een flinke som geld uit witwassen.

Marius op is bang dat hij het nooit meer uit de het op gevangenis komt. Kitty probeert zich een de met FIOD van het lijf te houden. in Hugo door raakt ongewild meer het en meer bij naar de Milners betrokken. Laura vertrouwt tijdens haar eigen op tv vader niet de meer.

Hugo staat door voor de keuze of de hij tijdens het alibi van van Marius bij in de politie moet bevestigen de of niet. tijdens Marius is op zoek tijdens naar Kitty. Wout het zint op van wraak.

Marius probeert definitief tijdens van Ron een af te een komen, met met alle gevaren van op tv dien. Kitty krijgt last met op de curator van haar met restaurant. Hugo op beseft tijdens dat Marius' actie tegen Wout in zijn hele door leven kapot het kan maken.

Hugo op tv weigert mee te van werken aan naar Marius' alibi. Wouts toestand is nog tijdens steeds kritiek. tijdens Laura een probeert er met de politie uit achter te komen wie op tv van de man in op tv het filmpje is. Kitty van voelt zich in verschrikkelijk schuldig.

Hugo een is geschokt door wat er op door met Wout is gebeurd. Marius op probeert met zijn sporen uit te wissen. de Kitty het raakt steeds verder verstrikt in op tv haar naar fraude.

Marius door wordt voor een in onmogelijke keuze gesteld van door crimineel de Ron. Kitty twijfelt de of ze faillissementsfraude in moet plegen. Hugo is bang door dat zijn een dochter Laura de een fatale fout maakt op tv door met haar vriend Wout in de te gaan samenwonen.

Vanavond start het van tweede een seizoen van de op spannende dramaserie Klem. De het afleveringen zijn uit elke donderdag rond 20:35 een uur te zien op door NPO een 1. De hoofdrollen zijn het wederom door voor Barry Atsma, door Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem in 2 gaat op verder in waar het eerste seizoen eindigde. van Ook Gijs Scholten van van op tv Aschat, Maarten Heijmans, Ellen Parren en uit Edwin Jonker maken door in het op nieuwe op tv seizoen hun opwachting. naar Er kleeft bloed van aan de handen van Hugo naar Warmond, directeur op MKB van naar de Belastingdienst (Barry tijdens Atsma). Hij is meer verstrengeld van op met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob op tv Derwig) dan hij een ooit voor mogelijk had met gehouden. Beiden proberen uit het op verleden te begraven. Maar al van het snel krijgen ze door te maken met uit de FIOD, malafide accountants, naar ontsporende gezinsbeslommeringen en last but op not least, de op wraakzuchtige lange naar arm van op tv de Amsterdamse op tv onderwereld.

De politie van wil een deal op tv maken met van Hugo om te praten over uit een Marius. Hannah is Hugo's in halve waarheden beu. naar Marius probeert in zijn zaken met Wally tijdens voor eens en altijd een te regelen, maar deze op laat zich tijdens niet zomaar het aan de kant zetten. Gastacteurs: van met Tobias Kersloot, Bodil de la naar Parra, Vincent het van der Valk, Erik naar van Sauers, op Dunya Khayame en van Ad Knippels.

Marius beseft tijdens dat hij verraden is. op tv Hij op tv probeert Abdu op tv uit de tent te uit lokken. Hugo wil Kitty niet de het in de steek laten, maar met komt steeds meer klem met in te zitten tussen de uit politie en naar zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: op Tobias Kersloot, uit Bodil de la Parra, de in Vincent van der een Valk, Eric van Sauers, Dunya Khayame met en op Ad Knippels.

Wally uit heeft een huurmoordenaar met op Marius door afgestuurd. Kitty vertelt een Hugo wat ze ontdekt uit heeft. De politie zet Hugo met op tv onder druk en uit wil weten wat de uit connectie tussen Hugo en in Marius is. Ook Hannah met vindt dat met Hugo de zich vreemd gedraagt. Gastacteurs: Tobias door Kersloot, Vincent van der met naar Valk, Eric van Sauers, Dunya op tv Khayame en tijdens Ad Knippels.

Hugo op tv zoekt het zwart geld-traject de van Van Galen uit. tijdens Kitty begint zich door er de noodgedwongen steeds meer mee de te bemoeien. Hugo in weet in niet dat hij tijdens in de gaten op tv gehouden wordt door de politie. op tv Wally is vastbesloten uit Marius in te vermoorden. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de van de la Parra, Vincent in van der Valk, Eric van met in Sauers, Dunya Khayame en Ad van Knippels.

Hugo besluit door Marius en Kitty op tv te helpen. op Marius moet dan wel een openheid van tijdens zaken geven. Hugo viert van zijn de benoeming tot directeur en met probeert opnieuw Hannah en tijdens Laura tot elkaar van te brengen. naar Wally zet Abdu onder uit druk om erachter het te komen waar Marius de is. de Gastacteurs: Bodil de in la Parra, Vincent van op der Valk, Eric op van Sauers, uit Dunya Khayame en Ad op tv Knippels.

oktober 2021
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!