Programma gemist?

Marius wil Ron met vermoorden, met anders is alles een verloren. Hugo probeert in hem te helpen, maar komt op klem de te zitten. Kitty is uit van alle macht met bezig haar schikking met van de op FIOD te regelen. Hugo moet in het vertrouwen een van in zowel zijn dochter het als zijn vriendin uit terugwinnen.

Nu Wally gevonden een is de wordt de situatie voor de Hugo en Marius van penibel. Ook Hugo's door vriendin een Sophie begint aan hem te twijfelen. tijdens De met politie stelt een onderzoek op tv in. Wout het legt zich er naar niet bij tijdens neer.

Hugo wordt de door zijn met eigen dochter beschuldigd dat hij het de opdrachtgever is door van de met aanslag op de Wout. Marius door beseft dat Ron hem nooit de meer met rust zal naar laten. Kitty een moet een de flinke som geld met witwassen.

Marius naar is bang dat naar hij nooit meer uit uit de gevangenis komt. in Kitty tijdens probeert zich de FIOD van tijdens het lijf door te houden. Hugo raakt ongewild met meer in en meer bij op tv de Milners betrokken. naar Laura vertrouwt haar eigen met vader niet door meer.

Hugo staat voor van op tv de keuze of hij het tijdens alibi van Marius bij naar uit de politie moet bevestigen of de niet. Marius tijdens is op zoek naar naar Kitty. Wout zint op de met wraak.

Marius in probeert definitief van Ron af op uit te komen, met alle naar gevaren van dien. Kitty een krijgt last met op de curator van het haar restaurant. Hugo beseft een dat Marius' uit actie tegen Wout zijn in hele leven kapot uit kan tijdens maken.

Hugo weigert door mee te werken aan van Marius' alibi. van Wouts van toestand is nog steeds uit kritiek. Laura probeert uit er met de het politie achter te op komen wie een de man in het filmpje is. met Kitty op tv voelt zich verschrikkelijk op schuldig.

Hugo met is geschokt een door wat er met uit Wout is gebeurd. Marius het probeert zijn sporen van uit met te wissen. Kitty raakt uit steeds verder in verstrikt in haar het fraude.

Marius in wordt voor uit een onmogelijke keuze gesteld door crimineel door Ron. Kitty uit twijfelt de of ze faillissementsfraude moet een plegen. Hugo is bang dat met zijn dochter Laura op tv een fatale uit fout maakt door met de haar naar vriend Wout te gaan van samenwonen.

Vanavond het start het tweede seizoen met van de naar spannende dramaserie Klem. op tv De afleveringen zijn elke donderdag naar rond 20:35 het uur door te zien op NPO 1. tijdens De hoofdrollen in zijn wederom voor Barry uit Atsma, Jacob Derwig en tijdens Georgina Verbaan. Klem door 2 van gaat verder uit waar het eerste uit seizoen eindigde. Ook uit Gijs Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, uit Ellen Parren op en Edwin naar Jonker maken in het nieuwe van seizoen met hun opwachting. op Er kleeft bloed tijdens aan de handen van de Hugo Warmond, directeur het MKB van de in Belastingdienst (Barry van Atsma). Hij is door meer verstrengeld met in ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) door met dan hij ooit voor mogelijk van had gehouden. Beiden in proberen het verleden te door begraven. van Maar al de snel krijgen ze in te maken met de het FIOD, malafide accountants, met ontsporende gezinsbeslommeringen in en last but uit not least, de wraakzuchtige op tv lange arm van de uit Amsterdamse met onderwereld.

De politie uit wil een deal maken met met Hugo om uit te praten tijdens over Marius. Hannah is uit naar Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert door zijn zaken uit met Wally voor eens het en naar altijd te regelen, maar deze op laat zich niet met zomaar aan in de kant zetten. Gastacteurs: met op tv Tobias Kersloot, Bodil de la van Parra, Vincent van op tv der Valk, op Erik van Sauers, naar Dunya Khayame en Ad uit Knippels.

Marius naar beseft dat tijdens hij verraden is. Hij met probeert Abdu in uit de tent te de lokken. Hugo het wil Kitty niet in de door steek laten, maar tijdens komt steeds meer op tv klem van te zitten tussen de politie de en zijn relatie met op de Milners. de Gastacteurs: op tv Tobias Kersloot, Bodil op de la Parra, Vincent door van der Valk, op Eric van in Sauers, Dunya Khayame op en Ad Knippels.

Wally op heeft een huurmoordenaar op uit Marius afgestuurd. Kitty door vertelt Hugo wat uit ze ontdekt de heeft. De politie zet Hugo uit een onder druk en wil weten wat op tv de connectie tussen tijdens Hugo en Marius met is. tijdens Ook Hannah vindt naar dat Hugo zich vreemd tijdens gedraagt. op Gastacteurs: Tobias Kersloot, Vincent van der de Valk, Eric van op tv met Sauers, Dunya Khayame en Ad met Knippels.

Hugo naar zoekt het zwart geld-traject van op tv Van Galen door uit. Kitty tijdens begint zich er naar noodgedwongen steeds meer met mee te met bemoeien. Hugo weet niet dat op hij in de de gaten op gehouden wordt door de politie. met Wally op is vastbesloten Marius de te vermoorden. Gastacteurs: Tobias Kersloot, de Bodil de la een Parra, Vincent van der naar Valk, Eric op tv van Sauers, Dunya Khayame het en met Ad Knippels.

Hugo besluit een Marius op en Kitty te naar helpen. Marius moet dan het wel openheid van zaken geven. door Hugo viert de zijn benoeming tot met directeur de en probeert opnieuw Hannah en Laura in tot op elkaar te brengen. naar Wally zet Abdu onder door druk om tijdens erachter te komen waar Marius het is. Gastacteurs: met Bodil de de la Parra, een Vincent van der Valk, van Eric van Sauers, van Dunya Khayame en Ad tijdens Knippels.

mei 2019
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord