Programma gemist?

Vanavond naar start het tweede naar seizoen van de spannende het dramaserie Klem. De de afleveringen zijn de elke donderdag naar rond 20:35 uur te zien de op naar NPO 1. De op tv hoofdrollen zijn wederom voor het Barry Atsma, Jacob tijdens Derwig en Georgina Verbaan. de Klem 2 gaat verder het waar op het eerste seizoen eindigde. van Ook Gijs Scholten op van Aschat, Maarten op Heijmans, Ellen Parren en naar Edwin tijdens Jonker maken in het nieuwe door met seizoen hun opwachting. Er de kleeft op tv bloed aan de door handen van Hugo Warmond, uit directeur MKB van de door Belastingdienst door (Barry Atsma). Hij is de meer verstrengeld met in ex-topcrimineel Marius Milner in (Jacob Derwig) dan hij een ooit voor mogelijk op tv had in gehouden. Beiden proberen het verleden te op tv van begraven. Maar al snel krijgen op tv ze te maken met het de FIOD, naar malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen met en last door but not least, de het wraakzuchtige lange van arm van van de Amsterdamse de onderwereld.

De politie wil naar een deal maken de met Hugo om van te een praten over Marius. Hannah is naar Hugo's halve waarheden naar beu. Marius probeert de zijn zaken met op tv Wally tijdens voor eens een en altijd te naar regelen, maar deze laat in zich niet zomaar aan van de kant zetten. op Gastacteurs: op tv Tobias Kersloot, Bodil de la van Parra, Vincent van door der Valk, in Erik van Sauers, een Dunya Khayame en Ad naar Knippels.

Marius uit beseft dat het hij verraden is. de Hij probeert Abdu uit met de tent in te lokken. Hugo wil uit Kitty niet in op de steek op laten, maar komt steeds meer klem de een te zitten tussen de met politie en zijn de relatie met de Milners. Gastacteurs: tijdens Tobias Kersloot, de Bodil naar de la Parra, Vincent naar van der Valk, Eric van op tv Sauers, een Dunya Khayame en in Ad Knippels.

Wally heeft een op de huurmoordenaar op Marius naar afgestuurd. Kitty vertelt Hugo op wat ze ontdekt heeft. naar De politie zet in Hugo onder druk en de wil weten naar wat de uit connectie tussen op tv Hugo en Marius is. Ook in Hannah vindt dat Hugo van zich in vreemd gedraagt. Gastacteurs: Tobias uit Kersloot, Vincent van der de Valk, een Eric van Sauers, Dunya Khayame op door en Ad Knippels.

Hugo van zoekt het zwart in geld-traject van Van uit Galen uit. Kitty begint zich naar er een noodgedwongen steeds meer mee te op tv bemoeien. Hugo weet op tv niet van dat hij in uit de gaten door gehouden wordt door de in politie. Wally is met vastbesloten Marius van te vermoorden. Gastacteurs: met Tobias Kersloot, Bodil de la op Parra, Vincent van der het van Valk, Eric van Sauers, Dunya Khayame op en door Ad Knippels.

Hugo van besluit Marius en Kitty te uit helpen. door Marius moet dan een wel openheid een van zaken geven. Hugo viert op tv zijn de benoeming tot directeur en naar probeert opnieuw Hannah het en Laura tot elkaar te een de brengen. Wally zet Abdu naar onder druk om erachter te met komen op tv waar Marius is. Gastacteurs: Bodil de de la van Parra, Vincent uit van der op tv Valk, Eric van de Sauers, Dunya Khayame en door Ad Knippels.

Suzan van is zoekgeraakt door in de bossen van van de jeugdherberg. Marius tijdens is bang van dat zijn vijanden door erachter zitten. Hugo wordt bijna op gek van bezorgdheid. Laura op tv heeft liefdesverdriet. op tv Marius ziet zich genoodzaakt uit zelf naar de wapens op door te nemen in tegen Wally. Gastacteurs: Bodil de la met Parra, Vincent uit van der het Valk, Eric tijdens van Sauers, Dunya tijdens Khayame en Ad naar Knippels.

Marius op tv komt steeds meer in in de knel en op probeert Russische een huurmoordenaars in te huren door om Wally te grazen de op te nemen. Hugo tijdens probeert zijn relatie naar met Hannah te redden. Intussen heeft in naar hij steeds minder op tv grip op zijn dochters. door Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil het de la Parra, tijdens Vincent van in der Valk, Eric van Sauers door en op tv Dunya Khayame.

Chrissie logeert door bij Suus. Laura in komt erachter tijdens dat Hugo in een veel jongere vriendin blijkt tijdens te hebben. uit Vanwege de door schietpartij verblijft Kitty voor de veiligheid met bij haar ouders. tijdens Marius tijdens zoekt uit alle macht van naar een oplossing van voor tijdens zijn geldproblemen. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil het de tijdens la Parra, Eric van met Sauers, met Dunya Khayame en Ad tijdens Knippels.

Marius Milner wordt op verdacht van op de door moord op zijn oude op compagnon en een bedreigd door Wally, die op op korte termijn de een miljoen van hem de eist. Hugo is op zich lam geschrokken. van Hij probeert de zijn jongste dochter koste naar wat het een kost uit Marius' buurt te tijdens tijdens houden.

Hoge op belastingfunctionaris Hugo Warmond is weduwnaar. uit Hij probeert met zijn leven de weer op de rails te met krijgen met op tv zijn puberdochter op Laura en zijn achtjarige uit Suzanne. De laatste op tv heeft een een boezemvriendin, Christine, wier vader tot in met Hugo's schrik een gevaarlijke het achtergrond blijkt een te hebben.

Verraadt in Hugo Marius, nu op tv de politie een de deal met een hem wil sluiten? Of de rust van door na vandaag is door teruggekeerd valt nog de maar te bezien. Meteen tijdens na de de eerste aflevering werd er een door tweede seizoen van KLEM op aangekondigd, en op tv dat wordt natuurlijk naar knap saai met als alles pais en uit vree door is. Vandaag de een laatste aflevering van seizoen in 1. De politie wil de een deal het maken met Hugo de om te praten over Marius. uit Hannah is Hugo's uit halve naar waarheden beu. Marius probeert zijn zaken van met Wally voor het eens en op tv altijd met te regelen, maar van die laat zich niet door zomaar aan de op kant zetten.

Marius door beseft dat hij door verraden is en probeert met Abdu een uit de tent te in lokken. Hugo wil Kitty niet op tv in het de steek laten, maar met komt steeds meer van klem te in zitten tussen de politie op en zijn relatie met een de uit Milners. Marius door beseft dat hij verraden op is. Hij naar probeert Abdu uit de tent tijdens te lokken. van Hugo wil Kitty niet tijdens in de steek laten, door uit maar komt steeds naar meer klem te zitten tussen op tv de politie en zijn door relatie met de in Milners. Gastacteurs: uit Tobias Kersloot, Bodil met de tijdens la Parra, Vincent van der Valk, in Eric van Sauers, de Dunya Khayame naar en een Ad Knippels.

Wally heeft de een huurmoordenaar op in Marius afgestuurd. een Kitty vertelt uit Hugo wat ze ontdekt heeft. uit De politie zet in Hugo het onder druk en Hannah vindt in dat hij zich een vreemd gedraagt. van Wally heeft een het huurmoordenaar op op tv Marius afgestuurd. Kitty vertelt naar Hugo wat ze ontdekt heeft. in door De politie zet met Hugo onder druk tijdens en wil weten van wat de connectie tussen Hugo de en Marius is. Ook in Hannah vindt op dat Hugo zich vreemd met gedraagt. Gastacteurs: uit Tobias Kersloot, Vincent van de der Valk, door Eric met van Sauers, Dunya Khayame en tijdens Ad de Knippels.

Hugo de zoekt het zwart geld-traject het van Van Galen uit. uit Kitty bemoeit van zich er ook in meer op mee. Hugo weet niet van dat hij in de van gaten door gehouden wordt door de het politie. Wally is op tv vastbesloten Marius het te vermoorden. Hugo op zoekt het zwart door geld-traject van Van Galen uit. Kitty op begint zich door er noodgedwongen steeds naar meer van mee te bemoeien. Hugo weet niet het dat hij uit in de gaten gehouden met wordt door de met politie. de Wally is uit vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs: Tobias een Kersloot, Bodil tijdens de op la Parra, Vincent de van der Valk, Eric van van Sauers, met Dunya Khayame en Ad de Knippels.

september 2018
13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

29-07-2018 22:40

Warm en sterk

Klem - Warm en sterk

Suzan is zoekgeraakt in de bossen van de jeugdherberg. Marius is bang dat zijn vijanden erachter zitten. Hugo wordt bijna gek van bezorgdheid. Laura heeft liefdesverdriet. Marius ziet zich genoodzaakt zelf de wapens op te nemen tegen Wally....

23-07-2018 00:05

Ik lief je

Klem - Ik lief je

Marius komt steeds meer in de knel en probeert Russische huurmoordenaars in te huren om Wally te grazen te nemen. Hugo probeert zijn relatie met Hannah te redden. Intussen heeft hij steeds minder grip op zijn dochters. Gastacteurs: Tobias K...

16-07-2018 00:15

Als een kind zo blij

Klem - Als een kind zo blij

Chrissie logeert bij Suus. Laura komt erachter dat Hugo een veel jongere vriendin blijkt te hebben. Vanwege de schietpartij verblijft Kitty voor de veiligheid bij haar ouders. Marius zoekt uit alle macht naar een oplossing voor zijn geldpro...

08-07-2018 23:05

Een bepaald soort man

Klem - Een bepaald soort man

Marius Milner wordt verdacht van de moord op zijn oude compagnon en bedreigd door Wally, die op korte termijn een miljoen van hem eist. Hugo is zich lam geschrokken. Hij probeert zijn jongste dochter koste wat het kost uit Marius' buurt te ...

02-07-2018 00:15

Bloedvriendinnen

Klem - Bloedvriendinnen

Hoge belastingfunctionaris Hugo Warmond is weduwnaar. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen met zijn puberdochter Laura en zijn achtjarige Suzanne. De laatste heeft een boezemvriendin, Christine, wier vader tot Hugo's schrik e...

23-03-2017 20:30

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

Verraadt Hugo Marius, nu de politie een deal met hem wil sluiten? Of de rust na vandaag is teruggekeerd valt nog maar te bezien. Meteen na de eerste aflevering werd er een tweede seizoen van KLEM aangekondigd, en dat wordt natuurlijk knap s...

16-03-2017 20:35

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is en probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Marius beseft dat hij verraden is. Hij p...

09-03-2017 20:30

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en Hannah vindt dat hij zich vreemd gedraagt. Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hu...

02-03-2017 20:30

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty bemoeit zich er ook meer mee. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Hugo zoekt het zwart geld-traject van Va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 13-09-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord