Programma gemist?

Marius wil Ron door vermoorden, anders is naar alles verloren. Hugo op probeert op hem te helpen, maar komt op klem met te zitten. Kitty in is uit alle macht in bezig haar schikking met door met de FIOD te regelen. Hugo moet op tv het vertrouwen van op op tv zowel zijn dochter als op zijn vriendin een terugwinnen.

Nu Wally met gevonden is wordt de uit situatie voor met Hugo en Marius penibel. de Ook door Hugo's vriendin Sophie begint een aan hem te uit twijfelen. De politie stelt van een onderzoek op in. Wout legt door zich er uit niet bij naar neer.

Hugo naar wordt door zijn eigen dochter op tv beschuldigd de dat hij met de opdrachtgever is de van de aanslag op tv op Wout. Marius beseft dat Ron tijdens hem nooit van meer naar met rust zal laten. Kitty moet een een flinke som van geld op witwassen.

Marius tijdens is bang in dat hij nooit meer uit de naar gevangenis komt. tijdens Kitty van probeert zich de uit FIOD van het met lijf te houden. in Hugo raakt ongewild meer en naar meer van bij de Milners betrokken. naar Laura vertrouwt haar eigen vader een niet de meer.

Hugo staat voor in de keuze van of hij het alibi op van door Marius bij uit de politie moet bevestigen door of niet. Marius is op uit zoek naar uit Kitty. Wout zint op in op tv wraak.

Marius probeert van definitief van Ron af tijdens te op komen, met de alle gevaren van het dien. Kitty krijgt last met de een curator van haar het naar restaurant. Hugo beseft dat Marius' uit actie naar tegen Wout zijn hele leven uit kapot kan uit maken.

Hugo weigert mee een te werken aan met Marius' van alibi. Wouts toestand tijdens is nog steeds kritiek. Laura uit probeert uit er met de politie achter tijdens te komen in wie de op tv man in het filmpje is. naar Kitty in voelt zich verschrikkelijk met schuldig.

Hugo is naar geschokt op door wat er in met Wout is gebeurd. Marius in probeert op zijn sporen uit te wissen. het Kitty een raakt steeds verder tijdens verstrikt in haar van fraude.

Marius uit wordt voor uit een onmogelijke keuze uit gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt het of naar ze faillissementsfraude een moet plegen. Hugo is bang dat tijdens door zijn dochter Laura een in fatale fout maakt door met op haar vriend Wout uit door te gaan samenwonen.

Vanavond door start het tweede het seizoen van de een spannende dramaserie Klem. De afleveringen in uit zijn elke donderdag rond 20:35 tijdens uur te zien op van naar NPO 1. De hoofdrollen zijn tijdens wederom voor Barry Atsma, het door Jacob Derwig en Georgina naar Verbaan. Klem 2 gaat verder met de waar het eerste seizoen door eindigde. Ook Gijs van Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, op tv Ellen Parren in en Edwin het Jonker maken in het nieuwe op tv seizoen de hun opwachting. Er kleeft tijdens bloed aan de de handen de van Hugo Warmond, directeur op tv MKB van de door Belastingdienst (Barry uit Atsma). Hij is meer een verstrengeld met ex-topcrimineel tijdens Marius Milner in (Jacob Derwig) dan hij ooit een door voor mogelijk had gehouden. Beiden proberen met de het verleden te begraven. op tv Maar al snel op krijgen ze te maken met naar de van FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen in en tijdens last but not least, de tijdens wraakzuchtige lange een arm een van de Amsterdamse van onderwereld.

De door politie wil tijdens een deal maken het met Hugo om te praten over met Marius. Hannah uit is Hugo's halve naar waarheden beu. Marius op probeert de zijn zaken met Wally voor eens op tv tijdens en altijd te regelen, maar deze een laat zich niet de zomaar aan door de kant zetten. Gastacteurs: uit Tobias Kersloot, het Bodil de tijdens la Parra, Vincent de van der Valk, Erik op van de Sauers, Dunya Khayame van en Ad Knippels.

Marius een beseft dat hij verraden op is. het Hij probeert Abdu uit de tent het te in lokken. Hugo wil uit Kitty niet in de het steek met laten, maar komt steeds meer klem op tv te zitten tussen op de naar politie en zijn op relatie met een de Milners. Gastacteurs: van Tobias Kersloot, Bodil de la van Parra, Vincent van der van Valk, Eric van tijdens Sauers, in Dunya Khayame en Ad door Knippels.

Wally heeft een de naar huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty tijdens vertelt Hugo van wat ze ontdekt heeft. De op politie een zet Hugo onder druk naar en de wil weten wat de connectie op tv tussen Hugo en op tv Marius is. door Ook Hannah vindt het dat Hugo zich vreemd door gedraagt. Gastacteurs: Tobias uit Kersloot, de Vincent van der Valk, uit Eric van Sauers, Dunya een Khayame in en Ad Knippels.

Hugo op zoekt het zwart geld-traject van op tv Van Galen van uit. Kitty begint op tv zich er noodgedwongen steeds uit meer mee te naar bemoeien. Hugo een weet niet dat hij uit in de een gaten gehouden wordt uit door de politie. Wally naar is vastbesloten op tv Marius te met vermoorden. Gastacteurs: Tobias Kersloot, tijdens Bodil de la Parra, uit door Vincent van der Valk, van Eric van een Sauers, Dunya Khayame en tijdens Ad Knippels.

Hugo besluit op Marius en Kitty te tijdens met helpen. Marius moet dan een wel openheid van zaken geven. door Hugo viert uit zijn in benoeming tot directeur en met probeert opnieuw Hannah en de Laura tot elkaar te een brengen. in Wally zet Abdu onder druk een een om erachter te komen waar met Marius is. Gastacteurs: Bodil uit de la door Parra, in Vincent van der Valk, Eric van door Sauers, Dunya uit Khayame en de Ad Knippels.

januari 2019
22-11-2018 20:30

Naar Hartelust

Klem - Naar Hartelust

Marius wil Ron vermoorden, anders is alles verloren. Hugo probeert hem te helpen, maar komt klem te zitten. Kitty is uit alle macht bezig haar schikking met de FIOD te regelen. Hugo moet het vertrouwen van zowel zijn dochter als zijn vriend...

15-11-2018 20:35

Een kakbuurt in Zuid

Klem - Een kakbuurt in Zuid

Nu Wally gevonden is wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie stelt een onderzoek in. Wout legt zich er niet bij neer.

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord