Programma gemist?

Seizoen in 2 - Aflevering 9 - op tv Dramaserie (2018). Een kakbuurt op tv naar in Zuid. Nu Wally gevonden is, wordt op tv de situatie voor op tv Hugo door en Marius penibel. Ook een Hugo's vriendin met Sophie begint naar aan hem te tijdens twijfelen. De politie start op tv een onderzoek. op tv Wout legt zich er niet op tv bij op tv neer.

Hugo een wordt door zijn eigen dochter met beschuldigd dat hij in de opdrachtgever de is van door de aanslag op Wout. op Marius beseft dat tijdens Ron hem met nooit meer met het rust zal laten. Kitty moet met door een flinke som geld op tv witwassen.

Marius op tv is bang dat hij nooit op meer uit een de gevangenis komt. in Kitty probeert een zich de FIOD met van het lijf naar te houden. uit Hugo raakt ongewild meer en meer op tv bij naar de Milners betrokken. van Laura vertrouwt haar eigen in vader niet een meer.

Hugo staat voor het de de keuze of hij het door alibi van Marius bij op tv het de politie moet bevestigen of een niet. Marius is op op tv zoek naar het Kitty. Wout zint op naar door wraak.

Marius op probeert definitief op tv van Ron af te tijdens komen, met alle gevaren van van dien. een Kitty krijgt last met de naar uit curator van haar restaurant. Hugo beseft door dat Marius' actie door tegen uit Wout zijn hele leven tijdens kapot kan op tv maken.

Hugo weigert het mee te het werken aan Marius' alibi. tijdens Wouts toestand is naar nog met steeds kritiek. Laura probeert er uit met uit de politie achter te komen wie tijdens de man uit in het filmpje van is. het Kitty voelt zich van verschrikkelijk schuldig.

Hugo in is geschokt tijdens door wat er met Wout een is gebeurd. Marius het probeert de zijn sporen uit te wissen. op Kitty raakt steeds verder door verstrikt in tijdens haar de fraude.

Marius wordt voor naar een onmogelijke keuze naar gesteld van door crimineel Ron. Kitty twijfelt op of ze met faillissementsfraude moet plegen. een Hugo is bang op tv dat zijn dochter Laura op tv een fatale fout uit maakt door tijdens met haar vriend Wout van te gaan naar samenwonen.

Vanavond van start het het tweede seizoen van de spannende dramaserie de Klem. naar De afleveringen tijdens zijn elke donderdag rond op tv 20:35 uur te tijdens zien op NPO 1. De de hoofdrollen met zijn wederom voor Barry door Atsma, Jacob door Derwig en tijdens Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder tijdens waar op het eerste seizoen eindigde. Ook op tv Gijs Scholten van tijdens Aschat, Maarten Heijmans, door Ellen Parren op en Edwin naar Jonker maken uit in het nieuwe seizoen hun opwachting. op tv Er naar kleeft bloed aan de het uit handen van Hugo Warmond, directeur MKB van van de een Belastingdienst uit (Barry Atsma). Hij is de meer verstrengeld met ex-topcrimineel op Marius Milner (Jacob naar Derwig) uit dan hij ooit voor mogelijk op tv had gehouden. tijdens Beiden proberen het verleden het te begraven. het Maar al tijdens snel krijgen ze te maken met in de op FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen door en naar last but not least, tijdens de wraakzuchtige lange arm van van de Amsterdamse een het onderwereld.

De politie wil met een op tv deal maken met de Hugo om te praten op over van Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden uit beu. Marius de probeert de zijn zaken met Wally van voor eens door en altijd te regelen, maar op tv deze naar laat zich niet zomaar door aan de kant zetten. van Gastacteurs: Tobias met Kersloot, Bodil de la naar Parra, Vincent van de der Valk, Erik van uit Sauers, uit Dunya Khayame en Ad van Knippels.

Marius tijdens beseft dat in hij verraden is. Hij probeert een Abdu uit de tent naar te op tv lokken. Hugo de wil Kitty niet in de op tv steek door laten, maar komt met steeds meer klem te zitten op tussen de politie en door zijn relatie met in de met Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, een Bodil de het la Parra, naar Vincent van der Valk, Eric naar van Sauers, Dunya op tv Khayame en Ad naar Knippels.

Wally heeft een de huurmoordenaar op met Marius een afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze uit op tv ontdekt heeft. De politie zet Hugo op tv onder tijdens druk en wil weten wat met op tv de connectie tussen Hugo op tv en Marius een is. Ook Hannah in vindt dat Hugo zich tijdens vreemd gedraagt. naar Gastacteurs: Tobias Kersloot, tijdens Vincent van der op Valk, Eric van Sauers, Dunya naar Khayame op tv en Ad Knippels.

Hugo op tv zoekt het zwart met geld-traject van Van door Galen uit. Kitty begint met zich er op noodgedwongen steeds meer mee tijdens te bemoeien. Hugo op weet niet op tv dat hij in de op gaten gehouden het wordt door de de politie. Wally is het vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs: van op tv Tobias Kersloot, Bodil de de la Parra, Vincent van op der Valk, Eric de van Sauers, op Dunya Khayame en van Ad Knippels.

Hugo besluit van Marius en de Kitty te op helpen. Marius moet dan met wel openheid van zaken geven. tijdens Hugo viert met zijn benoeming tot directeur met het en probeert opnieuw Hannah en een Laura tot elkaar te op tv brengen. Wally zet het Abdu van onder druk van om erachter te op komen waar Marius uit is. Gastacteurs: Bodil de la Parra, in op Vincent van der in Valk, Eric van Sauers, Dunya uit Khayame en Ad op tv Knippels.

Suzan is op zoekgeraakt in de bossen met van van de jeugdherberg. Marius naar is bang dat zijn op vijanden erachter zitten. Hugo door wordt bijna gek een door van bezorgdheid. Laura heeft het liefdesverdriet. Marius ziet zich genoodzaakt door zelf op de wapens op te nemen door het tegen Wally. Gastacteurs: uit Bodil de la op tv Parra, Vincent van der met Valk, Eric van Sauers, Dunya van op tv Khayame en Ad op Knippels.

november 2018
15-11-2018 20:35

Klem: seizoen 2, aflevering 9

Klem - Klem: seizoen 2, aflevering 9

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Dramaserie (2018). Een kakbuurt in Zuid. Nu Wally gevonden is, wordt de situatie voor Hugo en Marius penibel. Ook Hugo's vriendin Sophie begint aan hem te twijfelen. De politie start een onderzoek. Wout legt zic...

08-11-2018 20:35

Hawala

Klem - Hawala

Hugo wordt door zijn eigen dochter beschuldigd dat hij de opdrachtgever is van de aanslag op Wout. Marius beseft dat Ron hem nooit meer met rust zal laten. Kitty moet een flinke som geld witwassen.

01-11-2018 20:35

Geruchten

Klem - Geruchten

Marius is bang dat hij nooit meer uit de gevangenis komt. Kitty probeert zich de FIOD van het lijf te houden. Hugo raakt ongewild meer en meer bij de Milners betrokken. Laura vertrouwt haar eigen vader niet meer.

25-10-2018 20:30

Een heel kort lontje

Klem - Een heel kort lontje

Hugo staat voor de keuze of hij het alibi van Marius bij de politie moet bevestigen of niet. Marius is op zoek naar Kitty. Wout zint op wraak.

18-10-2018 20:35

Een uitgestoken hand

Klem - Een uitgestoken hand

Marius probeert definitief van Ron af te komen, met alle gevaren van dien. Kitty krijgt last met de curator van haar restaurant. Hugo beseft dat Marius' actie tegen Wout zijn hele leven kapot kan maken.

04-10-2018 20:35

Ze zijn zo knap tegenwoordig

Klem - Ze zijn zo knap tegenwoordig

Hugo weigert mee te werken aan Marius' alibi. Wouts toestand is nog steeds kritiek. Laura probeert er met de politie achter te komen wie de man in het filmpje is. Kitty voelt zich verschrikkelijk schuldig.

27-09-2018 20:35

Gewoon een jongen

Klem - Gewoon een jongen

Hugo is geschokt door wat er met Wout is gebeurd. Marius probeert zijn sporen uit te wissen. Kitty raakt steeds verder verstrikt in haar fraude.

20-09-2018 20:35

Waar is Wally?

Klem - Waar is Wally?

Marius wordt voor een onmogelijke keuze gesteld door crimineel Ron. Kitty twijfelt of ze faillissementsfraude moet plegen. Hugo is bang dat zijn dochter Laura een fatale fout maakt door met haar vriend Wout te gaan samenwonen.

13-09-2018 20:30

Nieuw: Klem seizoen 2

Klem - Nieuw: Klem seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de spannende dramaserie Klem. De afleveringen zijn elke donderdag rond 20:35 uur te zien op NPO 1. De hoofdrollen zijn wederom voor Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Klem 2 gaat verder wa...

02-09-2018 22:55

Een tijdbom

Klem - Een tijdbom

De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen, maar deze laat zich niet zomaar aan de kant zetten. Gastacteurs: Tob...

26-08-2018 23:45

Chrissie8

Klem - Chrissie8

Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten, maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn relatie met de Milners. Gastacteurs: Tobias Kersloot, Bodil de...

19-08-2018 23:10

Ossobuco

Klem - Ossobuco

Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is. Ook Hannah vindt dat Hugo zich vreemd gedraagt. Gastacteurs...

12-08-2018 23:10

In principe niet illegaal

Klem - In principe niet illegaal

Hugo zoekt het zwart geld-traject van Van Galen uit. Kitty begint zich er noodgedwongen steeds meer mee te bemoeien. Hugo weet niet dat hij in de gaten gehouden wordt door de politie. Wally is vastbesloten Marius te vermoorden. Gastacteurs:...

05-08-2018 22:50

Natuurlijk spul

Klem - Natuurlijk spul

Hugo besluit Marius en Kitty te helpen. Marius moet dan wel openheid van zaken geven. Hugo viert zijn benoeming tot directeur en probeert opnieuw Hannah en Laura tot elkaar te brengen. Wally zet Abdu onder druk om erachter te komen waar Mar...

29-07-2018 22:40

Warm en sterk

Klem - Warm en sterk

Suzan is zoekgeraakt in de bossen van de jeugdherberg. Marius is bang dat zijn vijanden erachter zitten. Hugo wordt bijna gek van bezorgdheid. Laura heeft liefdesverdriet. Marius ziet zich genoodzaakt zelf de wapens op te nemen tegen Wally....

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klem bij Klem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klem. Heb je een uitzending van Klem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klem gemist

Uitzending gemist van Klem? Hier kun je alle uitzendingen van Klem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 30
  • Laatste uitzending op 15-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord