Programma gemist?

Filemon Wesselink het bezoekt verschillende families door die een kind met door met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met met een in grote liefde tijdens voor Disney het en gaat samen met de haar en haar ouders uit voor de de 25e keer naar met Disneyland. Ook het bezoekt hij een op tv gezin van wie de zoon (21) op naar naast autisme een ernstige gedragsstoornis op tv heeft door en het verstandelijke vermogen het van een baby uit van negen maanden. Verder door praat naar hij met een wat oudere vrouw tijdens op tv met autisme, die niet meer thuis met kan wonen in en begeleid van woont.

Filemon Wesselink onderzoekt de de combinatie autisme uit en naar onderwijs, voor het veel jongeren een terrein vol hobbels van en de valkuilen. Hij bezoekt van een jongen met op autisme die nu op van de universiteit de studeert, terwijl zijn IQ vroeger naar op 80 het werd de geschat en hij uit maakt kennis met met een jongen die de op geen enkele middelbare naar school terecht kan van en nu thuis het zit. Ook reist op hij naar naar de VS voor het bijzondere verhaal tijdens van een jongen op tv die met letterlijk opgesloten op tv zit in zijn lichaam, uit en daardoor niet op kan praten waardoor hij een voor verstandelijk op beperkt werd aangezien. Pas op op tv latere leeftijd leerde het hij naar communiceren via een tablet, een en op bleek er een groot intellect achter tijdens hem schuil op tv te het gaan.

Filemon de Wesselink onderzoekt de de combinatie autisme van en relaties. Er wordt vaak naar ten onrechte door gedacht dat mensen door met autisme geen behoefte in hebben aan van sociale contacten. een Filemon gaat een avond uit op stap met met jongeren die op tv elkaar in een van autisme-café opzoeken, hij bezoekt een praatgroep de voor mensen met een autisme met die hun ervaringen over relaties een delen en in hij reist naar Canada op om een dag door naar op te trekken met een man een naar die een hele op speciale band met zijn een dinosaurus -en drakenpop uit heeft.

Sinds ongeveer een tijdens jaar heeft het Filemon Wesselink de uit diagnose autisme-spectrumstoornis. Om het zichzelf beter te van begrijpen, maar een vooral om anderen met eenzelfde op tv diagnose te ontmoeten, naar duikt Filemon het in het tweede seizoen de van een Het is Hier Autistisch dieper op tv het spectrum met in. Hij wil uit weten welke tijdens impact autisme op hun op leven heeft het èn dat van hun de omgeving. In door de eerste aflevering bezoekt een Filemon mensen met een op bijzondere hobby uit of talent, en onderzoekt van hij op tv waar deze sterke tijdens fascinaties en naar uitzonderlijke talenten vandaan komen. In in de eerste van serie kreeg Filemon Wesselink een begin vorig tijdens jaar zelf de diagnose autisme-spectrumstoornis. door Maar nog niet in alle door mysteries zijn ontrafeld, dus zag de Wesselink op tv ruimte voor een nieuw seizoen. "Wat op tv mij vooral is bijgebleven van uit die een periode in zijn de ontmoetingen en door gesprekken met mensen die de net als van ik in het de spectrum zitten. uit En omdat dat spectrum zo tijdens breed en mysterieus tijdens is, wil naar ik er op tv nog veel meer over uit weten. Voor mijn gevoel met heb ik uit namelijk alleen nog maar kennis het gemaakt op met het topje van de de autisme-ijsberg", aldus de Filemon.

Voor het het nieuwe BNN-programma naar Het Is naar Hier Autistisch verdiept met Filemon Wesselink zich in de op tv wereld van autisme. Een van tijdens aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig door is te door diagnosticeren en waar nog niet veel op tv over bekend is. door Hij volgt op tv verschillende mensen en het komt erachter dat een geen autist hetzelfde op tv is. Zelf de duikt hij tijdens ook in een de intensief diagnosetraject om door te onderzoeken of van hij een autismespectrumstoornis heeft. Filemon een vermoedt al een tijd van dat hij een het naar autismespectrumstoornis heeft en start daarom een een confronterend en door intensief onderzoek naar bij medici, maar ook middels de op tv gesprekken met zijn op naasten. Filemon: ?Er wordt mij vaak de verweten het dat ik autistische trekken hebben. het Doe met niet zo autistisch, krijg met ik vaak naar mijn uit hoofd geslingerd. een Maar een wat is autisme nu precies? tijdens Er tijdens is nog zoveel onduidelijk rondom deze van stoornis. door Ik ben benieuwd op of ik het zelf uit heb een en wat het van betekent om het etiket autisme te uit krijgen.? Naast zijn tijdens op eigen zoektocht spreekt Filemon verschillende op mensen bij wie een autisme is uit gediagnostiseerd. Zo ontmoet hij door in Amerika een op tv autistische savant het met een door fenomenaal muzikaal talent, door gaat hij langs bij een jongen door met een fascinatie op voor naar knikkers die eigenhandig de meest op spectaculaire knikkerbanen door bouwt en het bezoekt hij een tiener die uit vanwege zijn autisme de in op geen enkele middelbare met school terecht kan. Filemon bezoekt in een uit instelling voor een kinderen die dag en nacht begeleiding een nodig hebben en met ziet in de uit VS door hoe mensen met op autisme worden getraind met voor banen op tv in de high-tech van sector in Silicon een Valley.

juni 2021
08-03-2018 21:45

Familie

Het Is Hier Autistisch - Familie

Filemon Wesselink bezoekt verschillende families die een kind met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met een grote liefde voor Disney en gaat samen met haar en haar ouders voor de 25e keer naar Disneyland. Ook bezoekt hij een gezin van ...

01-03-2018 21:40

Onderwijs

Het Is Hier Autistisch - Onderwijs

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en onderwijs, voor veel jongeren een terrein vol hobbels en valkuilen. Hij bezoekt een jongen met autisme die nu op de universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger op 80 werd geschat en h...

22-02-2018 21:40

Relaties en vriendschap

Het Is Hier Autistisch - Relaties en vriendschap

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en relaties. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan sociale contacten. Filemon gaat een avond op stap met jongeren die elkaar in een autisme-café...

15-02-2018 21:45

Terug: Het is hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Terug: Het is hier Autistisch

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch...

05-06-2017 23:40

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

09-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

02-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

26-01-2017 21:10

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

19-01-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

Voor het nieuwe BNN-programma Het Is Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillend...

Het Is Hier Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Autistisch bij Het Is Hier Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Autistisch. Heb je een uitzending van Het Is Hier Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Autistisch gemist

Uitzending gemist van Het Is Hier Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-03-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!