Programma gemist?

Filemon Wesselink bezoekt uit verschillende van families die een het kind met autisme hebben. Hij de ontmoet op een meisje een met een grote liefde voor Disney de en gaat uit samen in met haar en haar van ouders voor de 25e uit keer naar Disneyland. tijdens Ook bezoekt hij een het gezin van een wie de zoon een (21) naast autisme uit een ernstige gedragsstoornis heeft door een en het verstandelijke vermogen van een de door baby van negen maanden. een Verder praat hij met een de door wat oudere vrouw naar met autisme, die in niet meer thuis kan in wonen en begeleid uit woont.

Filemon van Wesselink onderzoekt de uit combinatie autisme van en onderwijs, voor veel jongeren op tv een terrein vol het hobbels en een valkuilen. Hij bezoekt een jongen op met een autisme die nu op de met naar universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger met door op 80 werd geschat en hij op tv met maakt kennis met een jongen die op op door geen enkele middelbare school terecht naar kan en naar nu thuis zit. Ook van reist hij naar een op tv de VS voor het in bijzondere verhaal door van een jongen die letterlijk tijdens opgesloten zit met in zijn lichaam, en daardoor uit niet van kan praten uit waardoor hij voor verstandelijk beperkt het werd aangezien. Pas een op latere leeftijd leerde op tv hij communiceren via naar een tablet, tijdens en in bleek er een de groot intellect achter hem een schuil te tijdens gaan.

Filemon het Wesselink onderzoekt de combinatie het autisme en de relaties. Er wordt met vaak ten onrechte gedacht de dat mensen met autisme met geen behoefte hebben op tv aan met sociale contacten. Filemon gaat naar een avond op stap de met jongeren op tv die elkaar in uit een autisme-café opzoeken, in hij bezoekt een op tv praatgroep voor mensen op met het autisme die hun ervaringen over relaties van delen uit en hij reist naar Canada het om een dag door op tijdens te trekken met een man uit uit die een hele speciale band met uit zijn een dinosaurus -en drakenpop op heeft.

Sinds ongeveer een een op jaar heeft Filemon Wesselink de de diagnose van autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te met begrijpen, maar vooral om de anderen met in eenzelfde diagnose te ontmoeten, naar naar duikt Filemon in het tweede het seizoen met van Het is Hier een Autistisch dieper het spectrum op in. de Hij wil weten welke impact autisme de op hun leven naar heeft èn het dat van hun op omgeving. In de het eerste aflevering bezoekt met Filemon mensen met een op tv bijzondere hobby of door talent, en een onderzoekt hij waar de deze sterke fascinaties en van op tv uitzonderlijke talenten vandaan op komen. In de eerste serie kreeg door Filemon op tv Wesselink begin vorig in jaar zelf de diagnose naar autisme-spectrumstoornis. Maar de nog niet alle mysteries naar zijn ontrafeld, dus zag de Wesselink ruimte voor een op tv nieuw seizoen. "Wat mij uit vooral is bijgebleven het uit in die periode zijn op tv de ontmoetingen en gesprekken met naar een mensen die net als ik de in het spectrum zitten. uit En uit omdat dat spectrum op tv zo breed in en mysterieus is, wil ik een er nog tijdens veel meer over weten. het Voor mijn gevoel op tv heb ik namelijk alleen de nog maar een kennis gemaakt met uit het topje van de de autisme-ijsberg", aldus uit Filemon.

Voor het een nieuwe op tv BNN-programma Het Is met Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink uit zich in de van wereld op tv van autisme. Een op tv aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig met is te diagnosticeren en waar met de nog niet veel over met bekend is. Hij volgt de verschillende een mensen en komt erachter dat geen tijdens autist de hetzelfde is. Zelf naar duikt hij naar ook in een naar intensief diagnosetraject om te onderzoeken of met uit hij een autismespectrumstoornis heeft. Filemon naar vermoedt al naar een tijd dat hij een door autismespectrumstoornis heeft uit en start daarom de een confronterend en intensief door onderzoek bij tijdens medici, maar ook middels van het gesprekken met zijn naasten. een Filemon: ?Er wordt mij door vaak verweten door dat ik van autistische trekken hebben. Doe niet zo van autistisch, krijg naar ik vaak naar mijn door een hoofd geslingerd. Maar wat is van autisme nu uit precies? Er tijdens is nog zoveel onduidelijk rondom het deze stoornis. door Ik ben benieuwd van of ik het zelf tijdens heb op en wat het betekent om het met etiket autisme te in krijgen.? Naast naar zijn eigen zoektocht spreekt naar Filemon verschillende mensen de bij wie autisme met op is gediagnostiseerd. Zo ontmoet hij tijdens in van Amerika een autistische savant met een uit fenomenaal muzikaal talent, op tv gaat door hij langs bij een op jongen met een fascinatie op voor het knikkers die eigenhandig de van meest in spectaculaire knikkerbanen bouwt en tijdens bezoekt hij een tiener die tijdens door vanwege zijn autisme op naar geen enkele op tv middelbare school terecht kan. Filemon het bezoekt een instelling voor het kinderen naar die dag het en nacht begeleiding nodig hebben tijdens en ziet het in de VS hoe met mensen het met autisme worden op tv getraind voor banen in door de high-tech het sector in Silicon het Valley.

mei 2020
08-03-2018 21:45

Familie

Het Is Hier Autistisch - Familie

Filemon Wesselink bezoekt verschillende families die een kind met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met een grote liefde voor Disney en gaat samen met haar en haar ouders voor de 25e keer naar Disneyland. Ook bezoekt hij een gezin van ...

01-03-2018 21:40

Onderwijs

Het Is Hier Autistisch - Onderwijs

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en onderwijs, voor veel jongeren een terrein vol hobbels en valkuilen. Hij bezoekt een jongen met autisme die nu op de universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger op 80 werd geschat en h...

22-02-2018 21:40

Relaties en vriendschap

Het Is Hier Autistisch - Relaties en vriendschap

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en relaties. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan sociale contacten. Filemon gaat een avond op stap met jongeren die elkaar in een autisme-café...

15-02-2018 21:45

Terug: Het is hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Terug: Het is hier Autistisch

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch...

05-06-2017 23:40

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

09-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

02-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

26-01-2017 21:10

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

19-01-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

Voor het nieuwe BNN-programma Het Is Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillend...

Het Is Hier Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Autistisch bij Het Is Hier Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Autistisch. Heb je een uitzending van Het Is Hier Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Autistisch gemist

Uitzending gemist van Het Is Hier Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-03-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!