Programma gemist?

Filemon Wesselink bezoekt in verschillende families in die een naar kind met van autisme hebben. Hij ontmoet een een meisje met naar een grote liefde voor uit Disney en gaat samen op met haar en een haar ouders voor uit de 25e keer op tv van naar Disneyland. Ook bezoekt hij door een gezin van op wie de de zoon (21) naast op tv autisme een ernstige op tv gedragsstoornis heeft en het naar verstandelijke tijdens vermogen van een met baby van negen maanden. Verder praat het hij met op tv een wat oudere vrouw de met autisme, naar die niet de meer thuis het kan wonen en begeleid de woont.

Filemon van Wesselink onderzoekt tijdens de combinatie autisme en onderwijs, de voor veel jongeren een met terrein vol hobbels uit en op valkuilen. Hij bezoekt een met jongen met tijdens autisme die de nu op de een universiteit studeert, terwijl zijn IQ de vroeger op 80 het werd op tv geschat en hij op maakt kennis met het een jongen die op naar geen enkele de middelbare school terecht kan en nu op tv thuis zit. Ook op reist hij naar het de VS voor de een het bijzondere verhaal van met een jongen die letterlijk door opgesloten zit in zijn in lichaam, en daardoor een niet met kan praten waardoor de hij voor met verstandelijk beperkt werd aangezien. Pas in op latere leeftijd leerde het hij tijdens communiceren via het een tablet, en bleek uit er een groot intellect achter met in hem schuil te een gaan.

Filemon op Wesselink onderzoekt de tijdens combinatie autisme en het relaties. Er op wordt vaak ten onrechte van gedacht dat met mensen met autisme geen behoefte door hebben aan sociale op tv contacten. Filemon gaat een met avond op stap van met in jongeren die elkaar in naar een een autisme-café opzoeken, hij bezoekt met een praatgroep voor mensen met tijdens autisme die uit hun ervaringen over relaties tijdens in delen en hij reist naar Canada van op om een dag op te het trekken tijdens met een man die uit een hele op speciale band met de zijn dinosaurus -en op drakenpop heeft.

Sinds ongeveer een op jaar heeft met Filemon Wesselink de naar diagnose door autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf door beter te begrijpen, op tv maar vooral om anderen in met eenzelfde van diagnose te ontmoeten, duikt Filemon uit in van het tweede seizoen van op Het is Hier het Autistisch dieper het spectrum in. het Hij wil uit weten uit welke impact autisme op hun op tv leven door heeft èn dat op van hun omgeving. naar In de eerste aflevering bezoekt Filemon het mensen met een op tv bijzondere hobby of naar van talent, en onderzoekt hij waar deze met sterke uit fascinaties en met uitzonderlijke talenten vandaan van komen. In de eerste serie kreeg Filemon door Wesselink begin naar vorig jaar zelf de op tv tijdens diagnose autisme-spectrumstoornis. Maar nog niet alle een in mysteries zijn ontrafeld, dus zag tijdens Wesselink ruimte voor een uit de nieuw seizoen. "Wat mij op tv vooral is bijgebleven uit die periode het zijn in de ontmoetingen en op gesprekken met mensen die net het als ik in op tv het spectrum zitten. de En omdat van dat een spectrum zo breed en mysterieus is, in met wil ik er nog veel meer met door over weten. Voor mijn gevoel heb met tijdens ik namelijk alleen nog maar met kennis de gemaakt met het topje van de de op tv autisme-ijsberg", aldus Filemon.

Voor het nieuwe met BNN-programma Het tijdens Is Hier Autistisch verdiept tijdens naar Filemon Wesselink zich in de wereld door van op tv autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis met die lastig is te het diagnosticeren tijdens en waar nog op niet veel over bekend is. tijdens op tv Hij volgt verschillende mensen in en komt erachter in dat geen autist door hetzelfde is. Zelf duikt hij met ook in tijdens een intensief diagnosetraject om op te onderzoeken of de hij door een autismespectrumstoornis heeft. Filemon op tv vermoedt al een tijd door dat naar hij een autismespectrumstoornis heeft en de start een daarom een een confronterend en intensief onderzoek bij tijdens medici, maar ook middels tijdens gesprekken het met zijn naasten. op Filemon: ?Er het wordt mij vaak verweten dat op ik autistische tijdens trekken hebben. van Doe niet zo autistisch, uit krijg ik de vaak naar mijn hoofd geslingerd. Maar van wat is autisme de nu precies? van Er is de nog zoveel onduidelijk naar rondom deze stoornis. de Ik ben benieuwd of ik een het zelf op tv heb in en wat het betekent om het in etiket tijdens autisme te krijgen.? een Naast zijn eigen zoektocht door spreekt de Filemon verschillende mensen bij wie autisme op tv door is gediagnostiseerd. Zo ontmoet hij in met de Amerika een autistische savant van met een fenomenaal het muzikaal talent, tijdens gaat hij langs bij een uit jongen met een fascinatie naar voor in knikkers die eigenhandig het de meest spectaculaire knikkerbanen tijdens bouwt en bezoekt hij naar een tiener die in vanwege zijn autisme op tv op in geen enkele middelbare school terecht met kan. Filemon in bezoekt van een instelling voor kinderen de die dag en een nacht begeleiding met nodig hebben en ziet uit in de VS hoe naar mensen met met autisme worden getraind voor op banen in de high-tech uit sector op tv in Silicon uit Valley.

december 2021
08-03-2018 21:45

Familie

Het Is Hier Autistisch - Familie

Filemon Wesselink bezoekt verschillende families die een kind met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met een grote liefde voor Disney en gaat samen met haar en haar ouders voor de 25e keer naar Disneyland. Ook bezoekt hij een gezin van ...

01-03-2018 21:40

Onderwijs

Het Is Hier Autistisch - Onderwijs

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en onderwijs, voor veel jongeren een terrein vol hobbels en valkuilen. Hij bezoekt een jongen met autisme die nu op de universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger op 80 werd geschat en h...

22-02-2018 21:40

Relaties en vriendschap

Het Is Hier Autistisch - Relaties en vriendschap

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en relaties. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan sociale contacten. Filemon gaat een avond op stap met jongeren die elkaar in een autisme-café...

15-02-2018 21:45

Terug: Het is hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Terug: Het is hier Autistisch

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch...

05-06-2017 23:40

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

09-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

02-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

26-01-2017 21:10

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

19-01-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

Voor het nieuwe BNN-programma Het Is Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillend...

Het Is Hier Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Autistisch bij Het Is Hier Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Autistisch. Heb je een uitzending van Het Is Hier Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Autistisch gemist

Uitzending gemist van Het Is Hier Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-03-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!