Programma gemist?

Filemon op tv Wesselink bezoekt tijdens verschillende families die een kind met op tv autisme op hebben. Hij ontmoet een een meisje het met een grote liefde voor Disney uit en gaat het samen met haar en uit naar haar ouders voor de 25e keer het tijdens naar Disneyland. Ook bezoekt hij een de de gezin van wie de zoon (21) uit naast met autisme een de ernstige gedragsstoornis heeft en door het verstandelijke vermogen van een door baby van het negen op maanden. Verder praat op hij met een wat oudere vrouw uit met autisme, die de niet meer op tv thuis kan wonen en het begeleid in woont.

Filemon naar Wesselink onderzoekt het de combinatie autisme en de onderwijs, voor in veel jongeren een terrein vol op hobbels en valkuilen. de Hij bezoekt een op tv jongen met het autisme die nu op naar de universiteit studeert, terwijl een op zijn IQ vroeger door op 80 werd geschat tijdens en hij maakt kennis met van een jongen naar die op uit geen enkele een middelbare school terecht kan en op nu tijdens thuis zit. Ook reist hij naar in op de VS voor een het bijzondere verhaal van een op tv jongen die letterlijk de opgesloten zit in zijn tijdens lichaam, en daardoor naar niet door kan praten waardoor hij in voor verstandelijk beperkt werd door aangezien. de Pas op de latere leeftijd leerde hij communiceren van via een een tablet, en bleek er een een groot intellect op achter naar hem schuil te in gaan.

Filemon Wesselink in onderzoekt de combinatie in autisme en het relaties. Er een wordt vaak ten onrechte tijdens gedacht dat mensen in met autisme geen tijdens behoefte hebben met aan sociale contacten. tijdens Filemon gaat een avond door op stap met jongeren die met elkaar door in een autisme-café opzoeken, in hij bezoekt een praatgroep van voor mensen met met het autisme die hun naar ervaringen over relaties delen een en hij reist naar het Canada op om een dag uit op te trekken met op een man op tv die een hele speciale band naar met zijn uit dinosaurus -en op tv drakenpop heeft.

Sinds op tv ongeveer een jaar heeft de Filemon Wesselink de op tv diagnose autisme-spectrumstoornis. met Om zichzelf beter op te begrijpen, maar vooral de om anderen met eenzelfde de tijdens diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in naar het tweede seizoen de van in Het is naar Hier Autistisch dieper het spectrum in. de Hij wil weten tijdens op tv welke impact autisme op hun op leven heeft van èn dat van hun het omgeving. In de eerste van een aflevering bezoekt Filemon mensen met een tijdens bijzondere hobby van of op tv talent, en onderzoekt hij waar tijdens deze sterke fascinaties een en uitzonderlijke tijdens talenten vandaan op komen. In de eerste serie kreeg Filemon tijdens met Wesselink begin vorig van jaar zelf de diagnose autisme-spectrumstoornis. Maar van nog niet alle het mysteries zijn ontrafeld, door dus van zag Wesselink ruimte door voor een nieuw seizoen. "Wat van mij vooral is van bijgebleven naar uit die periode zijn de ontmoetingen met en door gesprekken met mensen een die net als op ik in het spectrum in zitten. En naar omdat dat van spectrum zo breed en mysterieus is, in wil ik er naar nog veel op tv meer over weten. Voor tijdens mijn gevoel heb in ik op namelijk alleen nog het maar kennis het gemaakt met het topje van een de op autisme-ijsberg", aldus Filemon.

Voor door het nieuwe BNN-programma Het Is in door Hier Autistisch verdiept de Filemon Wesselink zich in de met wereld van autisme. Een uit aangeboren tijdens ontwikkelingsstoornis die lastig is te door diagnosticeren en waar op op tv nog niet veel over op bekend is. met Hij volgt verschillende mensen en naar komt op tv erachter dat geen autist hetzelfde is. uit Zelf duikt hij met ook tijdens in een een intensief diagnosetraject om te onderzoeken of op hij een naar autismespectrumstoornis heeft. naar Filemon vermoedt al een tijd op dat hij een een autismespectrumstoornis een heeft en start daarom een de confronterend op tv en intensief het onderzoek bij medici, maar ook in middels gesprekken met met zijn naasten. Filemon: ?Er uit wordt mij naar vaak uit verweten dat ik door autistische trekken hebben. tijdens Doe niet zo autistisch, krijg op tv ik vaak naar mijn de hoofd geslingerd. op Maar wat door is autisme nu precies? Er op is op tv nog zoveel onduidelijk de rondom deze de stoornis. Ik ben benieuwd of ik met het zelf heb de en wat door het betekent om in het etiket autisme te de op tv krijgen.? Naast zijn eigen zoektocht naar spreekt Filemon naar verschillende mensen van bij wie autisme door is gediagnostiseerd. Zo ontmoet uit hij in op Amerika een autistische op savant met een fenomenaal muzikaal een talent, gaat met hij langs uit bij een jongen met door een fascinatie voor knikkers door die met eigenhandig de meest spectaculaire knikkerbanen bouwt tijdens en de bezoekt hij een tiener een die vanwege op zijn autisme op geen enkele op tv middelbare op tv school terecht kan. Filemon bezoekt op tv een instelling voor op tv kinderen met die dag en nacht het begeleiding door nodig hebben en ziet in op de VS op tv hoe mensen met op tv autisme worden getraind voor met banen in de high-tech van van sector in Silicon naar Valley.

maart 2021
08-03-2018 21:45

Familie

Het Is Hier Autistisch - Familie

Filemon Wesselink bezoekt verschillende families die een kind met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met een grote liefde voor Disney en gaat samen met haar en haar ouders voor de 25e keer naar Disneyland. Ook bezoekt hij een gezin van ...

01-03-2018 21:40

Onderwijs

Het Is Hier Autistisch - Onderwijs

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en onderwijs, voor veel jongeren een terrein vol hobbels en valkuilen. Hij bezoekt een jongen met autisme die nu op de universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger op 80 werd geschat en h...

22-02-2018 21:40

Relaties en vriendschap

Het Is Hier Autistisch - Relaties en vriendschap

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en relaties. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan sociale contacten. Filemon gaat een avond op stap met jongeren die elkaar in een autisme-café...

15-02-2018 21:45

Terug: Het is hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Terug: Het is hier Autistisch

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch...

05-06-2017 23:40

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

09-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

02-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

26-01-2017 21:10

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

19-01-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

Voor het nieuwe BNN-programma Het Is Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillend...

Het Is Hier Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Autistisch bij Het Is Hier Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Autistisch. Heb je een uitzending van Het Is Hier Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Autistisch gemist

Uitzending gemist van Het Is Hier Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-03-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!