Programma gemist?

Filemon Wesselink bezoekt van verschillende families in die een van kind met autisme door hebben. Hij ontmoet van een meisje met het een grote liefde voor Disney met en gaat samen de uit met haar en haar ouders met voor op tv de 25e keer uit naar Disneyland. Ook bezoekt hij een naar gezin het van wie de zoon de (21) naast door autisme een ernstige door gedragsstoornis heeft en het van verstandelijke door vermogen van een baby van een negen maanden. Verder praat in hij uit met een in wat oudere vrouw met autisme, die van op tv niet meer thuis kan wonen op en begeleid met woont.

Filemon met Wesselink onderzoekt de tijdens combinatie autisme en onderwijs, de voor veel tijdens jongeren een door terrein vol hobbels en tijdens valkuilen. Hij door bezoekt een jongen in met autisme die door nu op de door universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger door op 80 door werd geschat de en hij met maakt kennis met een jongen van die tijdens op geen enkele in middelbare school terecht kan en nu het thuis zit. een Ook reist hij op naar de van VS voor het bijzondere door verhaal van een jongen van die letterlijk door opgesloten zit in naar zijn lichaam, en van daardoor niet op kan praten in waardoor hij voor verstandelijk een beperkt werd aangezien. Pas op door latere leeftijd leerde door hij communiceren op via een tablet, op tv en van bleek er een groot tijdens intellect achter hem schuil te met tijdens gaan.

Filemon door Wesselink onderzoekt het de combinatie autisme op tv en relaties. Er wordt naar vaak ten het onrechte gedacht dat mensen met op autisme geen behoefte uit hebben aan sociale in contacten. Filemon gaat het een avond op stap door door met jongeren die elkaar in het een autisme-café naar opzoeken, hij bezoekt een een praatgroep voor in mensen met autisme die hun van ervaringen over op tv relaties delen en naar hij reist naar op tv Canada om een het dag op te met trekken met met een man die een op hele speciale band met met tijdens zijn dinosaurus -en drakenpop van heeft.

Sinds ongeveer een in jaar heeft Filemon van Wesselink de diagnose op tv de autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter in te begrijpen, een maar vooral om anderen met eenzelfde door een diagnose te ontmoeten, duikt Filemon de in het een tweede seizoen het van Het is Hier van Autistisch dieper het spectrum de in. Hij wil de weten welke impact autisme het op uit hun leven het heeft èn dat uit van hun omgeving. in In de eerste aflevering in bezoekt Filemon mensen met in een bijzondere hobby of van talent, en onderzoekt naar hij waar deze naar sterke fascinaties en de uitzonderlijke talenten vandaan van in komen. In de eerste op serie kreeg Filemon tijdens Wesselink begin vorig jaar zelf een de diagnose door autisme-spectrumstoornis. Maar nog niet van alle mysteries zijn met ontrafeld, dus een zag Wesselink ruimte een voor een nieuw van seizoen. "Wat mij vooral is bijgebleven de uit die periode op zijn de ontmoetingen de naar en gesprekken met mensen tijdens die net als ik het in het spectrum zitten. van uit En omdat dat spectrum uit zo breed en mysterieus naar is, wil ik van er nog veel op meer over weten. de Voor mijn gevoel het heb ik namelijk alleen met nog maar naar kennis gemaakt met het een topje van een de naar autisme-ijsberg", aldus Filemon.

Voor naar het nieuwe uit BNN-programma Het Is Hier op tv Autistisch verdiept op tv Filemon Wesselink zich het in de wereld van op autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die op lastig met is te door diagnosticeren en waar op tv nog niet veel over bekend is. op op tv Hij volgt verschillende mensen en naar komt op erachter dat geen autist een hetzelfde is. naar Zelf duikt hij ook in een tijdens intensief diagnosetraject van om te tijdens onderzoeken of hij een autismespectrumstoornis op tv heeft. Filemon naar vermoedt in al een tijd dat hij een een uit autismespectrumstoornis heeft en start daarom een met confronterend en intensief tijdens onderzoek bij de medici, maar de ook middels naar gesprekken met zijn naasten. Filemon: ?Er tijdens wordt een mij vaak verweten naar dat ik autistische trekken hebben. naar Doe niet uit zo autistisch, uit krijg ik vaak naar mijn op tv hoofd het geslingerd. Maar wat is de autisme nu precies? in Er is nog op tv zoveel onduidelijk rondom door deze in stoornis. Ik ben benieuwd tijdens of ik uit het zelf heb en wat naar het betekent om van het etiket autisme van te krijgen.? Naast zijn in eigen zoektocht spreekt met Filemon verschillende mensen van bij op wie autisme is gediagnostiseerd. een Zo ontmoet hij het in Amerika een autistische op op tv savant met een fenomenaal muzikaal talent, een het gaat hij langs bij een de jongen met een fascinatie door voor knikkers een die het eigenhandig de meest spectaculaire knikkerbanen door bouwt en van bezoekt hij een tiener de die vanwege in zijn autisme op geen enkele door middelbare op tv school terecht kan. Filemon het bezoekt uit een instelling voor kinderen die dag op en de nacht begeleiding nodig hebben van en van ziet in de VS met hoe mensen met autisme met worden tijdens getraind voor banen in het de high-tech sector in van Silicon een Valley.

oktober 2020
08-03-2018 21:45

Familie

Het Is Hier Autistisch - Familie

Filemon Wesselink bezoekt verschillende families die een kind met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met een grote liefde voor Disney en gaat samen met haar en haar ouders voor de 25e keer naar Disneyland. Ook bezoekt hij een gezin van ...

01-03-2018 21:40

Onderwijs

Het Is Hier Autistisch - Onderwijs

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en onderwijs, voor veel jongeren een terrein vol hobbels en valkuilen. Hij bezoekt een jongen met autisme die nu op de universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger op 80 werd geschat en h...

22-02-2018 21:40

Relaties en vriendschap

Het Is Hier Autistisch - Relaties en vriendschap

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en relaties. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan sociale contacten. Filemon gaat een avond op stap met jongeren die elkaar in een autisme-café...

15-02-2018 21:45

Terug: Het is hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Terug: Het is hier Autistisch

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch...

05-06-2017 23:40

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

09-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

02-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

26-01-2017 21:10

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

19-01-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

Voor het nieuwe BNN-programma Het Is Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillend...

Het Is Hier Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Autistisch bij Het Is Hier Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Autistisch. Heb je een uitzending van Het Is Hier Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Autistisch gemist

Uitzending gemist van Het Is Hier Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-03-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!