Programma gemist?

Filemon van Wesselink bezoekt verschillende families die een een het kind met autisme hebben. Hij de het ontmoet een meisje door met een grote liefde voor Disney de naar en gaat samen met haar tijdens en haar van ouders voor de naar 25e keer naar uit Disneyland. Ook bezoekt hij een van gezin naar van wie door de zoon (21) van naast autisme een ernstige gedragsstoornis heeft op tv en het in verstandelijke vermogen van een uit in baby van negen maanden. Verder door praat hij met een van wat oudere op tv vrouw de met autisme, die niet meer op tv thuis op kan wonen en begeleid op tv woont.

Filemon op Wesselink onderzoekt de combinatie op autisme en een onderwijs, voor veel door jongeren een terrein vol hobbels van en valkuilen. Hij op bezoekt tijdens een jongen met autisme een die nu op de op in universiteit studeert, terwijl zijn uit IQ vroeger op 80 werd naar geschat en van hij maakt uit kennis met van een jongen die op geen de enkele het middelbare school terecht kan en met nu thuis op tv zit. Ook door reist hij naar de tijdens VS voor het bijzondere door verhaal van een van jongen die letterlijk opgesloten naar zit op tv in zijn lichaam, en in daardoor niet kan praten de waardoor hij een voor verstandelijk de beperkt werd aangezien. op Pas op latere leeftijd leerde in hij communiceren via naar de een tablet, en bleek er in een groot intellect op achter hem met schuil te het gaan.

Filemon Wesselink het onderzoekt de combinatie uit autisme naar en relaties. Er wordt vaak het ten onrechte op tv gedacht dat tijdens mensen met autisme in geen behoefte hebben aan sociale uit contacten. Filemon gaat een met uit avond op stap met jongeren die in tijdens elkaar in een autisme-café opzoeken, hij van bezoekt een praatgroep in voor mensen het met autisme de die hun ervaringen de over relaties delen en het hij een reist naar Canada om een naar dag op uit te trekken met een man in die het een hele speciale uit band met zijn tijdens dinosaurus -en drakenpop tijdens heeft.

Sinds ongeveer naar een jaar heeft Filemon met Wesselink de diagnose op tv een autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf het beter te begrijpen, maar vooral van om anderen met op eenzelfde diagnose het te ontmoeten, duikt de Filemon in het tweede seizoen uit van Het is door Hier met Autistisch dieper het naar spectrum in. Hij tijdens wil weten welke op impact autisme op naar hun leven heeft in èn dat door van hun omgeving. tijdens In de eerste aflevering tijdens bezoekt Filemon mensen met een naar in bijzondere hobby of talent, en onderzoekt een hij op tv waar deze sterke fascinaties naar en uitzonderlijke talenten de vandaan komen. In de eerste met serie een kreeg Filemon Wesselink tijdens begin vorig jaar zelf het de diagnose autisme-spectrumstoornis. met Maar nog niet alle naar de mysteries zijn ontrafeld, dus zag naar Wesselink ruimte voor een het nieuw seizoen. "Wat in mij vooral is bijgebleven door uit die door periode zijn de ontmoetingen het op en gesprekken met mensen die naar net als op ik in naar het spectrum zitten. naar En omdat dat spectrum zo op tv breed het en mysterieus is, wil ik een er nog van veel meer over tijdens weten. Voor in mijn gevoel heb ik namelijk alleen door nog maar de kennis gemaakt met met het topje van de tijdens naar autisme-ijsberg", aldus Filemon.

Voor het in nieuwe in BNN-programma Het Is Hier Autistisch in verdiept Filemon Wesselink zich door uit in de wereld van het autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis tijdens die lastig door is te diagnosticeren en een waar nog het niet veel over bekend is. van in Hij volgt verschillende mensen en komt van door erachter dat geen autist hetzelfde naar is. een Zelf duikt hij door ook in een het intensief diagnosetraject om uit te onderzoeken of hij een autismespectrumstoornis een in heeft. Filemon vermoedt al een de tijd dat op tv hij een op tv autismespectrumstoornis heeft en start daarom uit een confronterend en intensief het de onderzoek bij medici, maar ook middels op tv van gesprekken met zijn naasten. Filemon: ?Er het wordt mij de vaak verweten uit dat ik autistische trekken hebben. door Doe niet zo op autistisch, krijg de ik op vaak naar mijn door hoofd geslingerd. Maar wat de is autisme nu precies? van Er is nog op tv zoveel onduidelijk rondom deze het stoornis. Ik ben het benieuwd of uit ik het zelf heb van en wat het in de betekent om het etiket autisme te een krijgen.? op Naast zijn eigen uit zoektocht spreekt naar Filemon verschillende mensen bij op wie autisme is het gediagnostiseerd. Zo ontmoet naar hij in op tv Amerika een autistische op tv savant met een fenomenaal muzikaal talent, op tv gaat hij langs de bij een jongen de tijdens met een fascinatie voor uit knikkers die eigenhandig het de meest de spectaculaire knikkerbanen bouwt van en bezoekt hij een tiener die op vanwege het zijn autisme op tv op geen enkele middelbare school tijdens terecht kan. Filemon tijdens bezoekt een op tv instelling voor kinderen die op tv dag en naar nacht begeleiding door nodig hebben en het ziet in de VS hoe naar mensen een met autisme worden getraind in voor banen uit in de high-tech sector in Silicon naar een Valley.

januari 2020
08-03-2018 21:45

Familie

Het Is Hier Autistisch - Familie

Filemon Wesselink bezoekt verschillende families die een kind met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met een grote liefde voor Disney en gaat samen met haar en haar ouders voor de 25e keer naar Disneyland. Ook bezoekt hij een gezin van ...

01-03-2018 21:40

Onderwijs

Het Is Hier Autistisch - Onderwijs

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en onderwijs, voor veel jongeren een terrein vol hobbels en valkuilen. Hij bezoekt een jongen met autisme die nu op de universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger op 80 werd geschat en h...

22-02-2018 21:40

Relaties en vriendschap

Het Is Hier Autistisch - Relaties en vriendschap

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en relaties. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan sociale contacten. Filemon gaat een avond op stap met jongeren die elkaar in een autisme-café...

15-02-2018 21:45

Terug: Het is hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Terug: Het is hier Autistisch

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch...

05-06-2017 23:40

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

09-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

02-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

26-01-2017 21:10

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

19-01-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

Voor het nieuwe BNN-programma Het Is Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillend...

Het Is Hier Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Autistisch bij Het Is Hier Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Autistisch. Heb je een uitzending van Het Is Hier Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Autistisch gemist

Uitzending gemist van Het Is Hier Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-03-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!