Programma gemist?

Filemon op Wesselink bezoekt verschillende families die in het een kind met autisme tijdens hebben. Hij ontmoet in een meisje met een in grote van liefde voor Disney en gaat samen naar met haar tijdens en haar ouders voor op de 25e keer van naar Disneyland. Ook de bezoekt op tv hij een gezin van van wie op de zoon (21) naast autisme het een ernstige op tv gedragsstoornis heeft en het verstandelijke het uit vermogen van een baby van negen een maanden. Verder praat door hij het met een wat oudere met vrouw uit met autisme, die het niet meer thuis kan wonen met en begeleid tijdens woont.

Filemon door Wesselink onderzoekt de combinatie autisme door en onderwijs, het voor naar veel jongeren een terrein vol met hobbels en van valkuilen. Hij bezoekt op een jongen met het autisme die nu op met de universiteit studeert, terwijl met op tv zijn IQ vroeger tijdens op 80 werd geschat tijdens en hij naar maakt kennis met een door jongen die op geen in enkele middelbare het school terecht van kan en nu thuis zit. op Ook reist hij naar het de VS voor een op tv het bijzondere verhaal van van een jongen die naar letterlijk opgesloten uit zit in zijn door lichaam, en daardoor niet kan het praten waardoor het hij voor verstandelijk beperkt de werd aangezien. Pas op op latere tijdens leeftijd leerde hij communiceren de via de een tablet, en bleek door er een een groot intellect achter hem schuil te een op tv gaan.

Filemon naar Wesselink onderzoekt de combinatie autisme van en door relaties. Er wordt vaak ten op tv onrechte gedacht dat op tv mensen met een autisme geen behoefte hebben naar door aan sociale contacten. Filemon gaat een in op tv avond op stap met jongeren die naar de elkaar in een autisme-café van opzoeken, hij bezoekt de een praatgroep voor mensen de met autisme die de hun ervaringen met over relaties het delen en hij tijdens reist naar Canada om het een dag op te trekken van met een uit man die met een hele speciale band op tv met zijn dinosaurus naar -en drakenpop van heeft.

Sinds in ongeveer een jaar heeft naar Filemon Wesselink de diagnose het autisme-spectrumstoornis. naar Om zichzelf met beter te begrijpen, uit maar vooral om anderen met eenzelfde naar diagnose te ontmoeten, op duikt Filemon in naar het tweede seizoen het van uit Het is Hier Autistisch dieper van het met spectrum in. Hij wil tijdens weten van welke impact autisme op hun uit leven naar heeft èn dat van hun tijdens omgeving. In de eerste het aflevering bezoekt Filemon met op tv mensen met een bijzondere hobby uit of talent, en de onderzoekt hij waar in deze sterke fascinaties het en uitzonderlijke talenten tijdens vandaan tijdens komen. In de eerste serie van kreeg Filemon Wesselink een begin vorig uit jaar zelf de diagnose op autisme-spectrumstoornis. Maar nog niet alle het mysteries zijn ontrafeld, het dus zag Wesselink een ruimte voor van een tijdens nieuw seizoen. "Wat mij vooral is bijgebleven van van uit die periode zijn naar de ontmoetingen en gesprekken tijdens met mensen die tijdens net als ik van in het spectrum een zitten. En een omdat dat spectrum zo breed uit en mysterieus een is, in wil ik er nog veel meer een over weten. Voor op tv naar mijn gevoel heb ik het namelijk alleen nog uit maar kennis gemaakt met het de topje van in de autisme-ijsberg", aldus door Filemon.

Voor het het nieuwe BNN-programma op Het Is een Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich met in de uit wereld op tv van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die op tv van lastig is te diagnosticeren de en waar het nog niet veel over bekend is. in uit Hij volgt verschillende het mensen en komt erachter dat de geen autist hetzelfde is. naar het Zelf duikt hij de ook in een met intensief diagnosetraject om te onderzoeken of het hij van een autismespectrumstoornis van heeft. Filemon vermoedt al een tijd met met dat hij een autismespectrumstoornis heeft uit en start daarom met een confronterend en intensief naar onderzoek de bij medici, maar ook middels het gesprekken door met zijn van naasten. Filemon: ?Er wordt mij vaak een verweten de dat ik autistische door trekken hebben. Doe niet zo op autistisch, krijg ik een vaak tijdens naar mijn uit hoofd geslingerd. Maar naar wat is autisme op nu precies? Er uit is nog zoveel onduidelijk rondom deze tijdens stoornis. Ik ben uit benieuwd in of ik het zelf uit heb en met wat het betekent om het het etiket autisme te van krijgen.? Naast zijn op eigen zoektocht met spreekt Filemon verschillende op tv mensen bij wie autisme op tv is gediagnostiseerd. Zo het ontmoet hij met in door Amerika een autistische savant op tv met een fenomenaal muzikaal met talent, door gaat hij langs bij een naar jongen met een fascinatie tijdens voor knikkers die op tv een eigenhandig de meest spectaculaire knikkerbanen bouwt op en bezoekt hij op een tiener uit die vanwege zijn autisme door op geen enkele het middelbare school terecht de kan. Filemon bezoekt op tv een tijdens instelling voor kinderen die op tv dag en nacht het begeleiding nodig hebben en naar ziet in de de VS hoe mensen uit met autisme van worden getraind uit voor banen in de high-tech door sector in Silicon in op tv Valley.

december 2020
08-03-2018 21:45

Familie

Het Is Hier Autistisch - Familie

Filemon Wesselink bezoekt verschillende families die een kind met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met een grote liefde voor Disney en gaat samen met haar en haar ouders voor de 25e keer naar Disneyland. Ook bezoekt hij een gezin van ...

01-03-2018 21:40

Onderwijs

Het Is Hier Autistisch - Onderwijs

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en onderwijs, voor veel jongeren een terrein vol hobbels en valkuilen. Hij bezoekt een jongen met autisme die nu op de universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger op 80 werd geschat en h...

22-02-2018 21:40

Relaties en vriendschap

Het Is Hier Autistisch - Relaties en vriendschap

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en relaties. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan sociale contacten. Filemon gaat een avond op stap met jongeren die elkaar in een autisme-café...

15-02-2018 21:45

Terug: Het is hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Terug: Het is hier Autistisch

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch...

05-06-2017 23:40

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

09-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

02-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

26-01-2017 21:10

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

19-01-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

Voor het nieuwe BNN-programma Het Is Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillend...

Het Is Hier Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Autistisch bij Het Is Hier Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Autistisch. Heb je een uitzending van Het Is Hier Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Autistisch gemist

Uitzending gemist van Het Is Hier Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-03-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!