Programma gemist?

Filemon Wesselink bezoekt op tv verschillende families die van een een kind met de autisme hebben. Hij ontmoet een naar meisje met een grote met liefde met voor Disney en in gaat samen het met haar en haar ouders voor naar de 25e in keer naar Disneyland. met Ook bezoekt hij een naar gezin van wie op de zoon (21) met naast autisme een een ernstige het gedragsstoornis heeft en met het verstandelijke vermogen van van een baby van met negen op maanden. Verder praat uit hij met een in wat oudere vrouw met door autisme, die uit niet meer thuis een kan wonen en begeleid uit woont.

Filemon Wesselink onderzoekt uit de uit combinatie autisme met en onderwijs, voor veel jongeren van een terrein vol door hobbels en valkuilen. het Hij bezoekt een jongen van met autisme tijdens die nu uit op de met universiteit studeert, terwijl zijn de IQ vroeger door op 80 werd geschat een en hij maakt kennis met naar een met jongen die op geen enkele met middelbare een school terecht kan en op nu het thuis zit. Ook reist hij naar op de VS in voor in het bijzondere verhaal van in een jongen door die letterlijk opgesloten zit in zijn de uit lichaam, en daardoor niet kan door praten waardoor hij door voor in verstandelijk beperkt werd aangezien. op Pas op latere leeftijd naar leerde hij de communiceren via een de tablet, en bleek met er een groot intellect tijdens achter hem schuil te op van gaan.

Filemon van Wesselink onderzoekt de door combinatie autisme en uit relaties. Er wordt uit vaak ten onrechte tijdens gedacht dat mensen op tv met autisme geen behoefte het hebben het aan sociale contacten. Filemon naar gaat een avond naar op stap met jongeren die op op tv elkaar in een tijdens autisme-café opzoeken, hij bezoekt van een praatgroep voor mensen met naar uit autisme die hun tijdens ervaringen over relaties tijdens delen en hij een reist naar Canada om tijdens een dag op te uit trekken met een man van die een op hele een speciale band met op tv zijn dinosaurus -en drakenpop van heeft.

Sinds ongeveer naar een jaar heeft Filemon het op tv Wesselink de diagnose op tv autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf van beter te begrijpen, maar vooral om naar op anderen met eenzelfde van diagnose te ontmoeten, op duikt Filemon in het tweede van seizoen van Het is een Hier Autistisch dieper met de het spectrum in. Hij wil in weten welke de impact autisme op hun uit leven heeft èn de dat de van hun omgeving. In de uit eerste aflevering bezoekt tijdens Filemon mensen met een met bijzondere hobby of uit talent, en in onderzoekt het hij waar deze sterke fascinaties op tv en uitzonderlijke uit talenten vandaan komen. In uit de eerste een serie kreeg Filemon Wesselink begin in vorig jaar uit zelf de diagnose in autisme-spectrumstoornis. Maar nog op tv niet alle mysteries door zijn ontrafeld, dus zag in Wesselink ruimte voor uit een nieuw seizoen. "Wat mij de vooral uit is bijgebleven in uit die periode in zijn de ontmoetingen het en gesprekken met mensen die naar net als uit ik in het tijdens spectrum zitten. En omdat dat tijdens spectrum zo op breed op en mysterieus is, wil ik er tijdens nog veel naar meer over tijdens weten. Voor mijn gevoel heb in ik de namelijk alleen nog maar kennis in gemaakt van met het in topje van de autisme-ijsberg", een aldus Filemon.

Voor een het nieuwe BNN-programma Het Is naar Hier uit Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich door uit in de wereld van autisme. van Een aangeboren ontwikkelingsstoornis van die lastig is door te in diagnosticeren en waar nog niet veel de over bekend is. op tv Hij een volgt verschillende mensen naar en komt door erachter dat geen autist hetzelfde is. de tijdens Zelf duikt hij ook in een tijdens intensief tijdens diagnosetraject om te een onderzoeken of hij een autismespectrumstoornis in heeft. Filemon op tv vermoedt naar al een tijd dat hij op een met autismespectrumstoornis heeft en start daarom een op tv confronterend naar en intensief onderzoek bij van medici, maar ook middels naar gesprekken uit met zijn naasten. Filemon: de ?Er wordt mij vaak op tv in verweten dat ik tijdens autistische trekken hebben. Doe niet op tv zo autistisch, tijdens krijg ik met vaak naar mijn hoofd uit geslingerd. Maar wat met is autisme nu precies? op tv Er is met nog zoveel met onduidelijk rondom deze stoornis. een Ik ben benieuwd in of ik het zelf heb door en wat het door een betekent om het uit etiket autisme te krijgen.? met Naast zijn eigen naar zoektocht spreekt Filemon verschillende in mensen uit bij wie autisme op tv is gediagnostiseerd. Zo ontmoet hij in van een Amerika een autistische savant met de een fenomenaal muzikaal naar talent, gaat hij met langs bij met een jongen met een op fascinatie voor op tv knikkers die het eigenhandig de meest tijdens spectaculaire knikkerbanen bouwt het en bezoekt hij een door tiener die vanwege zijn door autisme op met geen enkele middelbare school een terecht kan. Filemon een bezoekt een een instelling voor kinderen op tv die dag en op nacht begeleiding de nodig hebben en ziet in de een VS hoe mensen tijdens met de autisme worden van getraind voor banen in de high-tech een sector in in Silicon naar Valley.

februari 2020
08-03-2018 21:45

Familie

Het Is Hier Autistisch - Familie

Filemon Wesselink bezoekt verschillende families die een kind met autisme hebben. Hij ontmoet een meisje met een grote liefde voor Disney en gaat samen met haar en haar ouders voor de 25e keer naar Disneyland. Ook bezoekt hij een gezin van ...

01-03-2018 21:40

Onderwijs

Het Is Hier Autistisch - Onderwijs

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en onderwijs, voor veel jongeren een terrein vol hobbels en valkuilen. Hij bezoekt een jongen met autisme die nu op de universiteit studeert, terwijl zijn IQ vroeger op 80 werd geschat en h...

22-02-2018 21:40

Relaties en vriendschap

Het Is Hier Autistisch - Relaties en vriendschap

Filemon Wesselink onderzoekt de combinatie autisme en relaties. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat mensen met autisme geen behoefte hebben aan sociale contacten. Filemon gaat een avond op stap met jongeren die elkaar in een autisme-café...

15-02-2018 21:45

Terug: Het is hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Terug: Het is hier Autistisch

Sinds ongeveer een jaar heeft Filemon Wesselink de diagnose autisme-spectrumstoornis. Om zichzelf beter te begrijpen, maar vooral om anderen met eenzelfde diagnose te ontmoeten, duikt Filemon in het tweede seizoen van Het is Hier Autistisch...

05-06-2017 23:40

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

09-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

02-02-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

26-01-2017 21:10

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

19-01-2017 21:05

Het Is Hier Autistisch

Het Is Hier Autistisch - Het Is Hier Autistisch

Voor het nieuwe BNN-programma Het Is Hier Autistisch verdiept Filemon Wesselink zich in de wereld van autisme. Een aangeboren ontwikkelingsstoornis die lastig is te diagnosticeren en waar nog niet veel over bekend is. Hij volgt verschillend...

Het Is Hier Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Is Hier Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Is Hier Autistisch bij Het Is Hier Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Is Hier Autistisch. Heb je een uitzending van Het Is Hier Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Is Hier Autistisch gemist

Uitzending gemist van Het Is Hier Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Het Is Hier Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-03-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!