Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt van de op Beckhoven laat zijn eigen bakkerij zien een en in tijdens België bezoekt de hij een aantal bakkerijen het en collega-bakkers. Robèrt begint op zijn reis met door van Europa in de provincie uit Zeeland, waar boer Lennert en op op tv zijn vader hun graan tijdens oogsten. In door het Brabantse Oisterwijk laat op tv Robèrt zijn eigen bakkerij van zien. Al zijn broden op worden uit met de hand gemaakt. Omdat uit het vandaag Sint uit Hubertusdag is, komt het de pastoor langs de om Robèrts met speciale van ‘hubkes broodjes’ te van zegenen. Robèrt leerde het bakkersvak naar in België. Hij steekt een daarom de grens in over naar Antwerpen waar in hij naar een aantal op tv bakkerijen bezoekt. Om meer te op tv weten te komen de over het het verschil tussen desem en gist op heeft Robèrt een met afspraak met Karl uit Desmet op tv in het met Waalse Sankt Vith. Karl van beheert een zuurdesembibliotheek in waar desems op uit de hele op tv wereld worden bewaard. de In Gent ontmoet Robèrt sterrenchef Kobe de Desramaults en op de met Amerikaanse Sarah Lemke, in die samen een op tv chique bakkerij hebben. op tv Hij ziet hoe door Sarah haar zelfontworpen houtoven uit opwarmt, waarin uit zij haar desembroden een bakt.

januari 2020
19-01-2017 22:25

Aflevering 1

Nederland & België - Aflevering 1

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven laat zijn eigen bakkerij zien en in België bezoekt hij een aantal bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oo...

Nederland & België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland & België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland & België bij Nederland & België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland & België. Heb je een uitzending van Nederland & België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland & België gemist

Uitzending gemist van Nederland & België? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland & België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!