Programma gemist?

Meesterpatissier op tv Robèrt van Beckhoven uit laat zijn op eigen bakkerij zien en in België van bezoekt een hij een aantal bakkerijen van en collega-bakkers. Robèrt van begint zijn reis door uit Europa met in de provincie een Zeeland, waar uit boer Lennert en zijn vader met hun graan van oogsten. In de het Brabantse Oisterwijk het laat Robèrt zijn op tv eigen bakkerij zien. Al zijn een broden worden met met de het hand gemaakt. Omdat het op vandaag Sint Hubertusdag op is, komt de pastoor langs de om Robèrts van speciale met ‘hubkes broodjes’ te zegenen. Robèrt leerde uit het van bakkersvak in België. Hij van steekt daarom een de grens over naar Antwerpen naar waar op hij een aantal van bakkerijen bezoekt. Om meer te een weten te komen over op het een verschil tussen desem en gist het heeft uit Robèrt een afspraak op met Karl Desmet in het in Waalse Sankt tijdens Vith. Karl beheert in een het zuurdesembibliotheek waar desems uit de uit hele wereld worden bewaard. op door In Gent ontmoet Robèrt naar sterrenchef Kobe Desramaults en de een Amerikaanse Sarah de Lemke, de die samen een chique bakkerij hebben. in Hij van ziet hoe Sarah het haar zelfontworpen houtoven opwarmt, uit waarin de zij haar desembroden tijdens bakt.

augustus 2021
19-01-2017 22:25

Aflevering 1

Nederland & België - Aflevering 1

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven laat zijn eigen bakkerij zien en in België bezoekt hij een aantal bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oo...

Nederland & België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland & België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland & België bij Nederland & België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland & België. Heb je een uitzending van Nederland & België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland & België gemist

Uitzending gemist van Nederland & België? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland & België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!