Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt van de een Beckhoven laat zijn eigen door bakkerij zien naar en in België bezoekt hij door een aantal bakkerijen en een collega-bakkers. Robèrt begint op tv van zijn reis door Europa in van de provincie Zeeland, waar van boer Lennert van en van zijn vader hun graan oogsten. het In het Brabantse met Oisterwijk laat Robèrt van zijn in eigen bakkerij zien. Al in zijn broden worden met in de op hand gemaakt. Omdat het van vandaag Sint tijdens Hubertusdag is, komt de pastoor langs op tv om op tv Robèrts speciale ‘hubkes broodjes’ door te zegenen. Robèrt in leerde het bakkersvak in België. het Hij door steekt daarom de grens over van naar Antwerpen waar de hij een aantal op in bakkerijen bezoekt. Om meer naar te weten te op komen over uit het verschil tussen desem het en gist heeft Robèrt in een afspraak een met Karl Desmet op in het Waalse Sankt uit Vith. een Karl beheert een zuurdesembibliotheek van waar desems tijdens uit de hele wereld worden met bewaard. op In Gent ontmoet Robèrt de sterrenchef Kobe met Desramaults en de door Amerikaanse Sarah Lemke, die op samen een een chique bakkerij hebben. Hij in ziet hoe Sarah haar een zelfontworpen houtoven opwarmt, naar waarin zij het haar desembroden met bakt.

mei 2020
19-01-2017 22:25

Aflevering 1

Nederland & België - Aflevering 1

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven laat zijn eigen bakkerij zien en in België bezoekt hij een aantal bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oo...

Nederland & België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland & België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland & België bij Nederland & België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland & België. Heb je een uitzending van Nederland & België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland & België gemist

Uitzending gemist van Nederland & België? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland & België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!