Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt uit van Beckhoven laat in zijn eigen bakkerij naar zien en naar in België bezoekt het hij een aantal door bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint uit door zijn reis door tijdens Europa in de provincie Zeeland, tijdens waar boer Lennert en naar in zijn vader hun tijdens graan oogsten. In het in Brabantse Oisterwijk laat Robèrt het zijn eigen bakkerij zien. uit op tv Al zijn broden worden met de het hand gemaakt. Omdat op het het vandaag Sint in Hubertusdag is, komt op tv de pastoor langs om tijdens Robèrts speciale ‘hubkes broodjes’ te door zegenen. Robèrt leerde de het bakkersvak van in België. op tv Hij steekt daarom uit de grens over naar Antwerpen waar een een hij een aantal een bakkerijen bezoekt. Om meer te weten met te komen over van het verschil op tussen met desem en gist heeft Robèrt een het afspraak met Karl de door Desmet in het Waalse naar Sankt Vith. Karl beheert de een zuurdesembibliotheek met waar desems uit de op hele naar wereld worden bewaard. In Gent naar ontmoet Robèrt sterrenchef in Kobe op Desramaults en de Amerikaanse Sarah een Lemke, die samen in een chique op bakkerij hebben. Hij ziet het hoe Sarah haar in zelfontworpen houtoven opwarmt, door waarin op zij haar desembroden een bakt.

september 2020
19-01-2017 22:25

Aflevering 1

Nederland & België - Aflevering 1

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven laat zijn eigen bakkerij zien en in België bezoekt hij een aantal bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oo...

Nederland & België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland & België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland & België bij Nederland & België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland & België. Heb je een uitzending van Nederland & België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland & België gemist

Uitzending gemist van Nederland & België? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland & België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!