Programma gemist?

Meesterpatissier het Robèrt van Beckhoven door laat zijn eigen het bakkerij zien en uit in België bezoekt hij met een aantal op bakkerijen en collega-bakkers. een Robèrt begint zijn reis op tv door Europa in de op provincie Zeeland, door waar boer in Lennert en zijn de vader hun naar graan oogsten. In het Brabantse op Oisterwijk op tv laat Robèrt zijn eigen bakkerij naar zien. Al zijn broden van worden met de een hand gemaakt. Omdat in door het vandaag Sint Hubertusdag tijdens is, komt de pastoor met langs op tv om Robèrts speciale ‘hubkes broodjes’ te uit zegenen. Robèrt leerde het op tv bakkersvak in op tv België. Hij op tv steekt daarom de uit grens over naar Antwerpen waar uit hij het een aantal bakkerijen bezoekt. Om naar tijdens meer te weten uit te komen over met het verschil tussen in desem en gist heeft Robèrt tijdens een afspraak met de Karl Desmet in het op met Waalse Sankt Vith. Karl het beheert een zuurdesembibliotheek waar een desems uit de een hele wereld worden met bewaard. een In Gent ontmoet op Robèrt sterrenchef Kobe Desramaults uit en de Amerikaanse Sarah het Lemke, die samen tijdens een chique een bakkerij hebben. Hij ziet op hoe Sarah haar zelfontworpen op tv houtoven opwarmt, van waarin zij haar desembroden met uit bakt.

januari 2021
19-01-2017 22:25

Aflevering 1

Nederland & België - Aflevering 1

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven laat zijn eigen bakkerij zien en in België bezoekt hij een aantal bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oo...

Nederland & België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland & België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland & België bij Nederland & België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland & België. Heb je een uitzending van Nederland & België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland & België gemist

Uitzending gemist van Nederland & België? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland & België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!