Programma gemist?

Meesterpatissier Robèrt van uit Beckhoven uit laat zijn eigen bakkerij in zien van en in België bezoekt de hij een van aantal bakkerijen en collega-bakkers. door Robèrt begint zijn reis door de Europa in op de provincie met Zeeland, waar boer Lennert de en zijn vader hun uit graan oogsten. In in het Brabantse Oisterwijk in laat Robèrt in zijn eigen bakkerij zien. tijdens Al zijn een broden op tv worden met de hand uit gemaakt. Omdat op het vandaag Sint Hubertusdag is, naar komt de pastoor het langs om Robèrts in speciale ‘hubkes broodjes’ te op zegenen. Robèrt op tv leerde het uit bakkersvak in België. Hij de steekt daarom de grens over uit naar Antwerpen waar op tv hij op een aantal bakkerijen bezoekt. Om door meer te uit weten op te komen over het in verschil tussen desem en een gist heeft op Robèrt een met afspraak met Karl het Desmet in het Waalse Sankt met Vith. Karl beheert een een zuurdesembibliotheek van waar desems tijdens uit de hele wereld worden uit bewaard. op tv In Gent ontmoet op tv Robèrt sterrenchef Kobe Desramaults en uit de Amerikaanse uit Sarah Lemke, die samen een met chique tijdens bakkerij hebben. Hij ziet hoe de Sarah haar zelfontworpen tijdens houtoven opwarmt, het waarin de zij haar desembroden tijdens bakt.

april 2021
19-01-2017 22:25

Aflevering 1

Nederland & België - Aflevering 1

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven laat zijn eigen bakkerij zien en in België bezoekt hij een aantal bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oo...

Nederland & België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland & België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland & België bij Nederland & België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland & België. Heb je een uitzending van Nederland & België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland & België gemist

Uitzending gemist van Nederland & België? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland & België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!