Programma gemist?

Meesterpatissier uit Robèrt van Beckhoven laat zijn naar door eigen bakkerij zien en in België in op tv bezoekt hij een aantal tijdens bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint uit zijn reis een door Europa in van de provincie Zeeland, naar waar boer Lennert op en zijn vader hun het graan oogsten. een In het Brabantse Oisterwijk uit op tv laat Robèrt zijn in eigen bakkerij zien. met Al zijn broden worden van met de hand gemaakt. Omdat op tv van het vandaag Sint Hubertusdag uit is, komt de pastoor in langs om Robèrts door speciale ‘hubkes tijdens broodjes’ te op zegenen. Robèrt leerde het bakkersvak in van België. Hij steekt daarom in de grens van over naar Antwerpen op waar hij van een aantal met bakkerijen bezoekt. Om meer te weten naar te komen met over het door verschil tussen desem en gist tijdens heeft Robèrt een uit op afspraak met Karl Desmet op in het Waalse uit Sankt Vith. Karl tijdens beheert een zuurdesembibliotheek waar desems op tv uit tijdens de hele wereld worden bewaard. door In Gent het ontmoet in Robèrt sterrenchef Kobe Desramaults de en de met Amerikaanse Sarah Lemke, die samen in een chique een bakkerij hebben. Hij het ziet hoe Sarah haar het zelfontworpen houtoven opwarmt, van waarin zij het haar desembroden tijdens bakt.

februari 2020
19-01-2017 22:25

Aflevering 1

Nederland & België - Aflevering 1

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven laat zijn eigen bakkerij zien en in België bezoekt hij een aantal bakkerijen en collega-bakkers. Robèrt begint zijn reis door Europa in de provincie Zeeland, waar boer Lennert en zijn vader hun graan oo...

Nederland & België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland & België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland & België bij Nederland & België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland & België. Heb je een uitzending van Nederland & België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland & België gemist

Uitzending gemist van Nederland & België? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland & België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!