Programma gemist?

Een dag voor uit de inauguratie van de Donald van Trump staat RTL 5 de het hele avond uit in een het teken van de de 46e president van de Verenigde door Staten. Vanaf tijdens 20.30 op uur staat de op winnaar van misschien wel de in meest tijdens controversiële presidentsverkiezing uit de Amerikaanse tijdens geschiedenis centraal tijdens in ?Trump Night?. Om uit 20.30 uur wordt met de avond afgetrapt met uit ?Jensen door kiest voor Amerika: Waarom Trump een won?. In op deze vierde aflevering van de zijn serie over de tijdens Amerikaanse verkiezingen met keert Robert Jensen de terug het naar de VS. In de special uit deelt Jensen zijn van op tv visie over de kracht van Trump. een Hij bezoekt opnieuw op Mingo Junction, een Ohio, om te uit praten het met de Trump-stemmers die hij voor in de verkiezingen door ook op tv al sprak over door hun ontevredenheid. Hebben ze door het gevoel de juiste de keuze op te hebben gemaakt op tv en denken ze op tv dat er écht naar iets gaat veranderen? op Ook gaat Jensen naar New de York: zijn de inwoners naar van The Big naar op Apple de schok uit al te boven en hoe op tv denken zij over tijdens het Amerika onder Trump? Om naar 21.30 uur brengt de door RTL 5 de documentaire ?Wie op tv Is door Donald Trump??, een indrukwekkende de en onthullende uit documentaire waarin zijn familie, celebs, acteurs, een de vrienden en vijanden tijdens aan het woord op tv komen. Zij schetsen het het beeld van van de charismatische maar ook door polariserende zakenman die, sinds een hij op bekendmaakte een gooi te doen naar naar het naar presidentschap, de krantenkoppen het domineerde. Zijn oversized ego, op tv zijn vrouwen en zijn naar van aard om te controleren en te een manipuleren een passeren de in revue in deze met nietsverhullende documentaire over de nieuwe president het van een de Verenigde de Staten.

april 2020
19-01-2017 20:32

Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won bij Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!