Programma gemist?

Een dag voor uit de door inauguratie van Donald Trump het staat RTL 5 met de hele de avond in het teken van in de 46e president met van de Verenigde op Staten. van Vanaf 20.30 uur staat het de winnaar op van misschien wel de de meest controversiële presidentsverkiezing een uit naar de Amerikaanse geschiedenis centraal in op tv ?Trump Night?. Om 20.30 op uur op tv wordt de avond afgetrapt van met ?Jensen kiest voor Amerika: op Waarom Trump van won?. In deze op tv vierde aflevering van van zijn serie het over de Amerikaanse een verkiezingen keert Robert Jensen terug naar naar naar de VS. met In de special deelt met Jensen zijn visie over de van kracht van een Trump. Hij bezoekt tijdens opnieuw Mingo Junction, Ohio, met om te praten een met de naar Trump-stemmers die hij voor het de verkiezingen ook uit naar al sprak over hun ontevredenheid. Hebben met ze het gevoel door de juiste op keuze te hebben van gemaakt en denken op tv ze dat er écht een iets gaat op veranderen? Ook gaat door Jensen naar door New York: zijn de de inwoners van het The Big Apple de schok een al te boven tijdens uit en hoe denken zij over het in Amerika onder Trump? Om een uit 21.30 uur brengt op RTL 5 de de documentaire ?Wie Is Donald op tv Trump??, een indrukwekkende tijdens en onthullende documentaire waarin naar zijn familie, celebs, acteurs, in naar vrienden en vijanden aan het woord van met komen. Zij schetsen het beeld van met de charismatische door maar ook de polariserende zakenman die, sinds het hij bekendmaakte een gooi op tv te in doen naar het presidentschap, de de krantenkoppen domineerde. Zijn van oversized ego, een zijn tijdens vrouwen en zijn de aard om te met controleren en te manipuleren naar passeren de een revue in deze nietsverhullende van documentaire over de de nieuwe president van de uit Verenigde tijdens Staten.

november 2020
19-01-2017 20:32

Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won bij Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!