Programma gemist?

Een dag naar voor de inauguratie het van Donald Trump op staat RTL 5 de tijdens hele van avond in het teken van uit de door 46e president van de met Verenigde Staten. tijdens Vanaf 20.30 uur staat het de winnaar van uit misschien wel de meest een controversiële van presidentsverkiezing uit de Amerikaanse geschiedenis met op tv centraal in ?Trump Night?. Om 20.30 uur van wordt de tijdens avond afgetrapt door met ?Jensen kiest voor een Amerika: op tv Waarom Trump won?. In deze naar vierde aflevering van op zijn serie over van de in Amerikaanse verkiezingen keert Robert met Jensen terug naar naar de VS. In de special door deelt Jensen tijdens zijn visie het over de kracht van de Trump. Hij tijdens bezoekt opnieuw Mingo Junction, van Ohio, om te uit praten in met de Trump-stemmers het die hij voor op de verkiezingen ook al sprak over van hun het ontevredenheid. Hebben ze het op gevoel de naar juiste keuze naar te hebben gemaakt en van denken ze op tv dat er écht iets gaat de veranderen? van Ook gaat Jensen naar New op York: zijn met de inwoners in van The Big Apple de op tv schok al het te boven en op hoe denken zij over een het Amerika onder in Trump? Om 21.30 uur uit brengt het RTL 5 de het documentaire ?Wie Is Donald met Trump??, een naar indrukwekkende en onthullende documentaire waarin uit zijn familie, celebs, op tv acteurs, vrienden uit en vijanden aan het woord een komen. van Zij schetsen het beeld van op tv de charismatische tijdens maar ook tijdens polariserende zakenman die, sinds hij op tv bekendmaakte op een gooi te doen tijdens naar het presidentschap, van de krantenkoppen naar domineerde. Zijn oversized het ego, zijn vrouwen en zijn op tv een aard om te controleren van en te manipuleren passeren de op revue in deze met nietsverhullende in documentaire over de op nieuwe president van de Verenigde van met Staten.

augustus 2020
19-01-2017 20:32

Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won bij Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!