Programma gemist?

Een dag voor een de inauguratie van met Donald in Trump staat RTL door 5 de hele avond in tijdens op tv het teken van de met 46e president in van de Verenigde Staten. door Vanaf 20.30 het uur staat de een winnaar van misschien wel de in meest met controversiële presidentsverkiezing uit de Amerikaanse geschiedenis met centraal op in ?Trump Night?. Om 20.30 uur in wordt de avond in afgetrapt in met ?Jensen van kiest voor Amerika: Waarom Trump won?. op In deze tijdens vierde aflevering het van zijn de serie over de Amerikaanse verkiezingen keert op Robert het Jensen terug naar de VS. op In de in special deelt Jensen zijn op visie van over de kracht van Trump. door een Hij bezoekt opnieuw het Mingo Junction, Ohio, om op tv te praten naar met de Trump-stemmers een die hij voor de verkiezingen ook door door al sprak over hun ontevredenheid. door Hebben ze de het gevoel de tijdens juiste keuze te hebben tijdens gemaakt en op tv denken ze dat uit er écht naar iets gaat veranderen? Ook een gaat Jensen naar met New York: zijn de tijdens inwoners op van The Big van Apple de schok al te boven naar en hoe de denken zij door over het Amerika onder Trump? Om met 21.30 van uur brengt RTL 5 op de een documentaire ?Wie Is Donald door Trump??, een indrukwekkende en onthullende uit met documentaire waarin zijn met familie, celebs, acteurs, tijdens vrienden en vijanden aan het het woord komen. op tv Zij schetsen het beeld op tv van de de charismatische maar ook polariserende door zakenman die, het sinds hij bekendmaakte een een gooi te doen met naar het presidentschap, uit de krantenkoppen domineerde. op tv Zijn oversized het ego, zijn vrouwen door en zijn op tv aard om te controleren en tijdens te door manipuleren passeren de revue de in deze nietsverhullende documentaire naar over van de nieuwe president van de Verenigde door tijdens Staten.

april 2021
19-01-2017 20:32

Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won bij Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!