Programma gemist?

Een op tv dag voor de uit inauguratie van Donald een Trump staat RTL 5 de met van hele avond in het naar teken van de een 46e president van in de Verenigde Staten. Vanaf op tv 20.30 tijdens uur staat de winnaar van een misschien wel naar de meest controversiële op presidentsverkiezing uit de een Amerikaanse geschiedenis centraal in een ?Trump Night?. Om 20.30 uur de wordt de de avond afgetrapt met naar ?Jensen kiest voor Amerika: op tv Waarom van Trump won?. In tijdens deze vierde aflevering van zijn naar met serie over de Amerikaanse verkiezingen keert van op Robert Jensen terug naar de door VS. In de special op deelt Jensen het zijn visie over naar de kracht van Trump. uit Hij van bezoekt opnieuw Mingo Junction, Ohio, in om het te praten met de tijdens Trump-stemmers met die hij voor de verkiezingen ook het al sprak met over hun op tv ontevredenheid. Hebben het ze het gevoel de juiste op keuze te het hebben gemaakt de en denken ze dat met er écht in iets gaat veranderen? Ook uit gaat Jensen naar New van York: zijn met de inwoners van het The Big tijdens Apple de schok het al te boven met en hoe denken zij over een het Amerika onder Trump? Om op 21.30 uur brengt door RTL het 5 de een documentaire ?Wie Is met Donald Trump??, een indrukwekkende de en onthullende documentaire waarin zijn een familie, celebs, de acteurs, vrienden de en vijanden aan het woord een komen. op tv Zij schetsen het beeld van een de charismatische in maar op ook polariserende zakenman die, sinds hij door bekendmaakte door een gooi te tijdens doen naar het in presidentschap, de krantenkoppen door domineerde. Zijn oversized ego, zijn het vrouwen in en zijn met aard om te controleren tijdens en te manipuleren de passeren de revue van in deze tijdens nietsverhullende documentaire over van de nieuwe president naar van de Verenigde op tv Staten.

januari 2020
19-01-2017 20:32

Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won bij Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!