Programma gemist?

Een dag met voor de inauguratie een van Donald Trump staat op RTL 5 de een hele op tv avond in in het teken van door de 46e president van de Verenigde op door Staten. Vanaf 20.30 uur uit staat de winnaar van naar misschien wel de naar meest controversiële in presidentsverkiezing uit in de Amerikaanse geschiedenis centraal in ?Trump tijdens Night?. Om de 20.30 uur het wordt de avond op afgetrapt met ?Jensen kiest door voor Amerika: met Waarom Trump won?. van In deze vierde aflevering van zijn tijdens serie door over de Amerikaanse een verkiezingen keert Robert door Jensen terug naar met de VS. In in de special deelt Jensen door zijn visie op tv over de tijdens kracht van Trump. Hij tijdens bezoekt opnieuw uit Mingo Junction, Ohio, om de te praten met de Trump-stemmers de die hij voor het de door verkiezingen ook al sprak het over hun door ontevredenheid. Hebben ze het gevoel tijdens in de juiste keuze te van hebben gemaakt en denken op tv ze dat in er écht iets met gaat veranderen? Ook met gaat Jensen tijdens naar New York: zijn de inwoners in van door The Big van Apple de schok al tijdens te boven en hoe door denken met zij over het Amerika onder Trump? Om van 21.30 van uur brengt RTL 5 tijdens de documentaire ?Wie Is het Donald Trump??, een van indrukwekkende van en onthullende van documentaire waarin zijn familie, celebs, tijdens acteurs, op vrienden en vijanden aan van het woord komen. van Zij schetsen het de beeld van tijdens de charismatische maar van ook polariserende zakenman die, sinds een hij bekendmaakte een met gooi te de doen naar op tv het presidentschap, de krantenkoppen domineerde. Zijn de oversized door ego, zijn tijdens vrouwen en zijn aard om te tijdens tijdens controleren en te een manipuleren passeren de revue tijdens in deze nietsverhullende documentaire in over een de nieuwe president van uit de Verenigde het Staten.

augustus 2021
19-01-2017 20:32

Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won bij Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!