Programma gemist?

Een in dag voor de op inauguratie van Donald Trump naar staat RTL 5 van de hele door avond in uit het teken van de 46e president naar van de een Verenigde Staten. Vanaf uit 20.30 uur staat in de winnaar van door misschien het wel de meest controversiële een presidentsverkiezing uit de het Amerikaanse geschiedenis centraal met in ?Trump van Night?. Om 20.30 uur op tv wordt de avond afgetrapt met in ?Jensen kiest voor Amerika: door Waarom Trump won?. naar in In deze vierde aflevering van zijn met serie over de de Amerikaanse verkiezingen op tv keert Robert Jensen terug de naar de het VS. tijdens In de special deelt Jensen zijn naar visie een over de kracht de van Trump. Hij een bezoekt opnieuw Mingo Junction, Ohio, op door om te praten met op tv de Trump-stemmers die hij voor de de op tv verkiezingen ook tijdens al sprak over hun ontevredenheid. Hebben naar ze van het gevoel de juiste keuze door op tv te hebben gemaakt en naar denken ze dat er écht de iets gaat veranderen? met Ook een gaat Jensen naar New een York: zijn de uit inwoners van naar The Big Apple de uit schok al te uit boven en hoe op tv denken zij in over het Amerika onder van Trump? Om 21.30 uur tijdens brengt RTL 5 van de documentaire ?Wie Is in Donald Trump??, naar een indrukwekkende en onthullende het documentaire van waarin zijn familie, met celebs, acteurs, vrienden en vijanden de aan het woord door komen. Zij tijdens schetsen het beeld van door de charismatische van maar ook polariserende met zakenman die, op sinds hij bekendmaakte een het gooi te van doen naar het presidentschap, de de krantenkoppen domineerde. naar Zijn oversized de ego, zijn tijdens vrouwen en zijn aard om te het controleren en op te manipuleren passeren met de revue in deze in op tv nietsverhullende documentaire over in de nieuwe president van met de Verenigde met Staten.

oktober 2019
19-01-2017 20:32

Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won bij Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!