Programma gemist?

Een op tv dag voor de inauguratie van op op tv Donald Trump staat RTL tijdens 5 de hele avond tijdens in het teken van een de 46e president een van de uit Verenigde Staten. Vanaf 20.30 door uur staat de een winnaar van misschien in wel de van meest controversiële van presidentsverkiezing uit de Amerikaanse uit geschiedenis centraal op in ?Trump Night?. Om 20.30 uur in met wordt de avond afgetrapt op met ?Jensen met kiest voor Amerika: door Waarom Trump won?. van In deze vierde aflevering van het zijn serie over de op tv Amerikaanse op tv verkiezingen keert Robert Jensen terug met naar de VS. door In naar de special deelt Jensen zijn de in visie over de kracht van Trump. van Hij op bezoekt opnieuw Mingo Junction, Ohio, met om door te praten met de Trump-stemmers tijdens van die hij voor de verkiezingen ook het al sprak op tv over hun op tv ontevredenheid. Hebben tijdens ze het gevoel de juiste een keuze te op tv hebben gemaakt een en denken ze een dat er écht het iets gaat veranderen? Ook gaat Jensen het naar New de York: zijn de uit inwoners van The met Big Apple de tijdens schok al te boven de en hoe een denken zij over door het Amerika onder uit Trump? Om in 21.30 uur brengt RTL 5 op de documentaire de ?Wie Is een Donald Trump??, een indrukwekkende en in onthullende documentaire waarin zijn een familie, het celebs, acteurs, vrienden en vijanden het aan met het woord een komen. Zij schetsen het in beeld van de charismatische op tv maar door ook polariserende zakenman die, een sinds hij bekendmaakte uit een gooi te doen van naar het presidentschap, de tijdens krantenkoppen domineerde. Zijn met oversized op ego, zijn vrouwen in en zijn aard uit om te controleren en te de manipuleren met passeren de revue van in deze nietsverhullende documentaire de over de nieuwe van president van een de Verenigde uit Staten.

september 2020
19-01-2017 20:32

Jensen kiest voor Amerika: Waarom Trump won

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won bij Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won gemist

Reportage waarin Robert Jensen terugkeert naar het Amerika van na de verkiezingen. Hoe kijken ze terug op de plotselinge overwinning van Donald Trump? In de grote steden stemden de kiezers voor Clinton, de kiezers in het binnenland waren gigantisch enthousiast over Trump. In een weerzien met de Trumpstemmers in Mingo Junction, Ohio, vraagt Jensen naar hun verwachtingen van de nieuwe president. Ook peilt hij de stemming onder de 'verloren' New Yorkers.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika: Waarom Trump Won kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!