Programma gemist?

Een dag met voor de in inauguratie van de Donald Trump staat RTL 5 op de hele avond tijdens in het teken naar van de tijdens 46e president van in de Verenigde Staten. Vanaf uit 20.30 uur staat de de winnaar een van misschien wel de tijdens meest controversiële het presidentsverkiezing uit de Amerikaanse een geschiedenis centraal in de ?Trump Night?. Om 21.30 tijdens uur uit brengt RTL 5 de documentaire ?Wie met in Is Donald Trump??, een indrukwekkende en van onthullende het documentaire waarin zijn familie, tijdens celebs, acteurs, een vrienden en vijanden aan op tv het naar woord komen. Zij schetsen het beeld op tv een van de charismatische maar met ook polariserende zakenman die, naar sinds hij bekendmaakte een naar gooi te door doen naar uit het presidentschap, de met krantenkoppen domineerde. Zijn naar oversized ego, de zijn vrouwen en zijn aard naar om te controleren door en te uit manipuleren passeren de uit revue in van deze nietsverhullende documentaire over op tv de nieuwe president van in de Verenigde de Staten.

augustus 2020
19-01-2017 21:32

Docu: Wie Is Donald Trump?

Wie Is Donald Trump? - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Wie Is Donald Trump? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Donald Trump? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Donald Trump? bij Wie Is Donald Trump? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Donald Trump?. Heb je een uitzending van Wie Is Donald Trump? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Donald Trump? gemist

Documentaire over Donald Trump. Vanaf het moment dat hij bekendmaakte dat hij de volgende president van Amerika wilde worden, domineerde hij de krantenkoppen. Familie, schrijvers, celebraties, vrienden maar ook vijanden doen een boekje open over deze charismatische en tegelijkertijd polariserende zakenman. Aan bod komen zijn megalomane ego, zijn vrouwen en zijn drang te controleren en te manipuleren.

Uitzending gemist van Wie Is Donald Trump?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Donald Trump? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!