Programma gemist?

Een op dag voor met de inauguratie van Donald op Trump staat RTL 5 door de hele avond in op tv het op tv teken van de 46e president tijdens de van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 door uur staat de het winnaar van op tv misschien wel in de meest controversiële presidentsverkiezing met uit de Amerikaanse geschiedenis door centraal in van ?Trump Night?. Om 21.30 met uur brengt naar RTL 5 de documentaire ?Wie door Is het Donald Trump??, een indrukwekkende en het op tv onthullende documentaire waarin zijn de familie, celebs, acteurs, op tv vrienden en vijanden aan het van het woord komen. Zij schetsen door het beeld van van de charismatische maar ook polariserende naar zakenman uit die, sinds hij uit bekendmaakte een gooi in te doen naar door het presidentschap, de krantenkoppen een domineerde. Zijn tijdens oversized ego, zijn vrouwen en de zijn aard om een van te controleren en naar te manipuleren passeren de revue van in deze nietsverhullende een documentaire over door de nieuwe op president van de Verenigde tijdens Staten.

november 2020
19-01-2017 21:32

Docu: Wie Is Donald Trump?

Wie Is Donald Trump? - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Wie Is Donald Trump? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Donald Trump? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Donald Trump? bij Wie Is Donald Trump? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Donald Trump?. Heb je een uitzending van Wie Is Donald Trump? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Donald Trump? gemist

Documentaire over Donald Trump. Vanaf het moment dat hij bekendmaakte dat hij de volgende president van Amerika wilde worden, domineerde hij de krantenkoppen. Familie, schrijvers, celebraties, vrienden maar ook vijanden doen een boekje open over deze charismatische en tegelijkertijd polariserende zakenman. Aan bod komen zijn megalomane ego, zijn vrouwen en zijn drang te controleren en te manipuleren.

Uitzending gemist van Wie Is Donald Trump?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Donald Trump? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!