Programma gemist?

Een de dag voor de inauguratie van van Donald op tv Trump staat RTL 5 naar de de hele avond in het teken de van de 46e uit president van de van Verenigde Staten. op tv Vanaf 20.30 uur staat de de winnaar van door misschien wel uit de meest controversiƫle presidentsverkiezing uit uit de een Amerikaanse geschiedenis centraal in op ?Trump tijdens Night?. Om 21.30 uur brengt RTL 5 een met de documentaire ?Wie Is Donald Trump??, door een een indrukwekkende en onthullende documentaire met waarin zijn familie, celebs, in acteurs, vrienden en tijdens vijanden aan de het woord komen. met Zij met schetsen het beeld van uit de charismatische maar naar ook polariserende zakenman die, sinds door hij bekendmaakte op tv een gooi te doen de naar het presidentschap, op tv naar de krantenkoppen domineerde. uit Zijn oversized ego, zijn vrouwen en het een zijn aard om te controleren de en te manipuleren passeren op tv de revue tijdens in de deze nietsverhullende documentaire een over de nieuwe president van met de Verenigde tijdens Staten.

april 2021
19-01-2017 21:32

Docu: Wie Is Donald Trump?

Wie Is Donald Trump? - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiƫle presidentsverkiezing uit de Amerika...

Wie Is Donald Trump? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Donald Trump? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Donald Trump? bij Wie Is Donald Trump? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Donald Trump?. Heb je een uitzending van Wie Is Donald Trump? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Donald Trump? gemist

Documentaire over Donald Trump. Vanaf het moment dat hij bekendmaakte dat hij de volgende president van Amerika wilde worden, domineerde hij de krantenkoppen. Familie, schrijvers, celebraties, vrienden maar ook vijanden doen een boekje open over deze charismatische en tegelijkertijd polariserende zakenman. Aan bod komen zijn megalomane ego, zijn vrouwen en zijn drang te controleren en te manipuleren.

Uitzending gemist van Wie Is Donald Trump?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Donald Trump? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!