Programma gemist?

Een dag uit voor de inauguratie het van Donald Trump staat op tv RTL 5 de het hele door avond in het op teken van de 46e president de van de Verenigde in Staten. Vanaf 20.30 tijdens uur staat de het winnaar van op misschien wel de naar meest controversiële van presidentsverkiezing uit de de Amerikaanse geschiedenis centraal in ?Trump uit in Night?. Om 21.30 uur brengt RTL het 5 tijdens de documentaire ?Wie Is Donald door Trump??, met een indrukwekkende en naar onthullende documentaire waarin zijn familie, in celebs, acteurs, vrienden en van door vijanden aan het woord van komen. Zij schetsen het door beeld van op tv de charismatische in maar ook polariserende uit zakenman die, sinds hij het bekendmaakte een gooi te doen tijdens op naar het presidentschap, de krantenkoppen door domineerde. Zijn oversized ego, met zijn vrouwen en de door zijn aard om te controleren tijdens en te manipuleren passeren uit op tv de revue in naar deze nietsverhullende documentaire over de nieuwe in naar president van de Verenigde een Staten.

augustus 2021
19-01-2017 21:32

Docu: Wie Is Donald Trump?

Wie Is Donald Trump? - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Wie Is Donald Trump? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Donald Trump? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Donald Trump? bij Wie Is Donald Trump? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Donald Trump?. Heb je een uitzending van Wie Is Donald Trump? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Donald Trump? gemist

Documentaire over Donald Trump. Vanaf het moment dat hij bekendmaakte dat hij de volgende president van Amerika wilde worden, domineerde hij de krantenkoppen. Familie, schrijvers, celebraties, vrienden maar ook vijanden doen een boekje open over deze charismatische en tegelijkertijd polariserende zakenman. Aan bod komen zijn megalomane ego, zijn vrouwen en zijn drang te controleren en te manipuleren.

Uitzending gemist van Wie Is Donald Trump?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Donald Trump? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!