Programma gemist?

Een dag voor op de inauguratie met van Donald in Trump staat RTL met 5 de hele avond in op tv het teken van het de een 46e president van de op Verenigde Staten. het Vanaf 20.30 uur staat uit de naar winnaar van misschien op tv wel de meest controversiële van presidentsverkiezing uit de Amerikaanse geschiedenis naar centraal in met ?Trump met Night?. Om 21.30 uur op tv brengt RTL 5 de documentaire ?Wie het uit Is Donald Trump??, op tv een indrukwekkende en tijdens onthullende documentaire waarin zijn in familie, celebs, een acteurs, vrienden en vijanden aan het op woord het komen. Zij schetsen het op beeld van de tijdens charismatische maar ook polariserende door de zakenman die, sinds hij bekendmaakte een in gooi te doen van naar met het presidentschap, het de krantenkoppen domineerde. Zijn oversized ego, naar zijn vrouwen en uit het zijn aard om te op tv controleren en te manipuleren door passeren de revue de in deze met nietsverhullende documentaire over de van nieuwe president naar van de Verenigde een Staten.

april 2020
19-01-2017 21:32

Docu: Wie Is Donald Trump?

Wie Is Donald Trump? - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Wie Is Donald Trump? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Donald Trump? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Donald Trump? bij Wie Is Donald Trump? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Donald Trump?. Heb je een uitzending van Wie Is Donald Trump? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Donald Trump? gemist

Documentaire over Donald Trump. Vanaf het moment dat hij bekendmaakte dat hij de volgende president van Amerika wilde worden, domineerde hij de krantenkoppen. Familie, schrijvers, celebraties, vrienden maar ook vijanden doen een boekje open over deze charismatische en tegelijkertijd polariserende zakenman. Aan bod komen zijn megalomane ego, zijn vrouwen en zijn drang te controleren en te manipuleren.

Uitzending gemist van Wie Is Donald Trump?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Donald Trump? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!