Programma gemist?

Een dag door voor de inauguratie tijdens van Donald Trump staat van RTL 5 de tijdens uit hele avond in van het teken van de 46e president tijdens tijdens van de Verenigde Staten. naar Vanaf 20.30 op uur staat de naar winnaar van misschien van wel de meest een controversiële presidentsverkiezing uit de Amerikaanse geschiedenis op tv centraal in ?Trump tijdens Night?. Om 21.30 uur het brengt het RTL 5 de documentaire ?Wie op tv Is op tv Donald Trump??, in een indrukwekkende en onthullende met documentaire waarin zijn familie, naar celebs, acteurs, vrienden en naar het vijanden aan het woord komen. Zij de schetsen het beeld in op van de charismatische naar maar ook polariserende uit zakenman die, sinds hij bekendmaakte een door gooi te doen een naar het uit presidentschap, de krantenkoppen domineerde. naar Zijn op oversized ego, zijn vrouwen en door zijn met aard om te uit controleren en te manipuleren passeren op de met revue in door deze nietsverhullende documentaire met over de nieuwe in president van de op Verenigde Staten.

november 2019
19-01-2017 21:32

Docu: Wie Is Donald Trump?

Wie Is Donald Trump? - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Wie Is Donald Trump? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Donald Trump? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Donald Trump? bij Wie Is Donald Trump? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Donald Trump?. Heb je een uitzending van Wie Is Donald Trump? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Donald Trump? gemist

Documentaire over Donald Trump. Vanaf het moment dat hij bekendmaakte dat hij de volgende president van Amerika wilde worden, domineerde hij de krantenkoppen. Familie, schrijvers, celebraties, vrienden maar ook vijanden doen een boekje open over deze charismatische en tegelijkertijd polariserende zakenman. Aan bod komen zijn megalomane ego, zijn vrouwen en zijn drang te controleren en te manipuleren.

Uitzending gemist van Wie Is Donald Trump?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Donald Trump? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!