Programma gemist?

Een een dag voor de door inauguratie van Donald Trump staat door naar RTL 5 de hele naar avond in het teken op van de op 46e president van de Verenigde een Staten. Vanaf 20.30 het uur staat door de in winnaar van misschien wel de naar meest controversiële presidentsverkiezing naar uit van de Amerikaanse geschiedenis centraal in naar ?Trump Night?. Om 21.30 uur het de brengt RTL 5 de de documentaire ?Wie Is van Donald Trump??, door een indrukwekkende en onthullende documentaire de waarin zijn van familie, celebs, acteurs, vrienden en de vijanden aan het met woord met komen. Zij schetsen het het beeld van de uit charismatische naar maar ook polariserende zakenman die, op sinds hij bekendmaakte een van gooi op tv te doen naar het uit presidentschap, met de krantenkoppen domineerde. naar Zijn oversized ego, zijn vrouwen en het op tv zijn aard om te controleren en uit te manipuleren passeren op tv de door revue in op tv deze nietsverhullende documentaire over de een nieuwe president van met de Verenigde uit Staten.

september 2020
19-01-2017 21:32

Docu: Wie Is Donald Trump?

Wie Is Donald Trump? - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Wie Is Donald Trump? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Donald Trump? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Donald Trump? bij Wie Is Donald Trump? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Donald Trump?. Heb je een uitzending van Wie Is Donald Trump? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Donald Trump? gemist

Documentaire over Donald Trump. Vanaf het moment dat hij bekendmaakte dat hij de volgende president van Amerika wilde worden, domineerde hij de krantenkoppen. Familie, schrijvers, celebraties, vrienden maar ook vijanden doen een boekje open over deze charismatische en tegelijkertijd polariserende zakenman. Aan bod komen zijn megalomane ego, zijn vrouwen en zijn drang te controleren en te manipuleren.

Uitzending gemist van Wie Is Donald Trump?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Donald Trump? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!