Programma gemist?

Een dag tijdens voor op tv de inauguratie van Donald Trump staat door RTL 5 een de hele tijdens avond in het het teken van de 46e president het van het de Verenigde door Staten. Vanaf 20.30 uur staat het de de winnaar van misschien wel de meest naar een controversiële presidentsverkiezing uit op de Amerikaanse geschiedenis centraal in tijdens ?Trump Night?. Om van 21.30 uur een brengt RTL 5 de op tv documentaire ?Wie Is Donald Trump??, op een indrukwekkende en naar onthullende documentaire door waarin zijn familie, de celebs, acteurs, vrienden in en op vijanden aan het woord komen. uit Zij schetsen het naar beeld van de het charismatische maar ook het polariserende zakenman die, sinds uit tijdens hij bekendmaakte een gooi te naar doen naar het tijdens presidentschap, het de krantenkoppen domineerde. Zijn oversized van ego, zijn vrouwen op en met zijn aard om te controleren met en tijdens te manipuleren passeren de revue met in deze nietsverhullende documentaire op tv op tv over de nieuwe op tv president van de met Verenigde Staten.

december 2019
19-01-2017 21:32

Docu: Wie Is Donald Trump?

Wie Is Donald Trump? - Afl. 1

Een dag voor de inauguratie van Donald Trump staat RTL 5 de hele avond in het teken van de 46e president van de Verenigde Staten. Vanaf 20.30 uur staat de winnaar van misschien wel de meest controversiële presidentsverkiezing uit de Amerika...

Wie Is Donald Trump? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie Is Donald Trump? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie Is Donald Trump? bij Wie Is Donald Trump? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie Is Donald Trump?. Heb je een uitzending van Wie Is Donald Trump? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie Is Donald Trump? gemist

Documentaire over Donald Trump. Vanaf het moment dat hij bekendmaakte dat hij de volgende president van Amerika wilde worden, domineerde hij de krantenkoppen. Familie, schrijvers, celebraties, vrienden maar ook vijanden doen een boekje open over deze charismatische en tegelijkertijd polariserende zakenman. Aan bod komen zijn megalomane ego, zijn vrouwen en zijn drang te controleren en te manipuleren.

Uitzending gemist van Wie Is Donald Trump?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie Is Donald Trump? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-01-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!