Programma gemist?

Steeds meer asielzoekers op tv uit spreken over terugkeren naar Afrika of een doorreizen met binnen Europa. Ilja spreekt met naar de Tunesiër Dries, met die verder de noordwaarts wil reizen in met de hoop door niet een uitgebuit te worden. het Italië was altijd al door een migratieland. Vanuit de op haven van naar Genua vertrokken miljoenen Italianen de tijdens afgelopen twee eeuwen tijdens van naar Noord- en Zuid-Amerika. Ook naar vandaag de dag het trekken in veelal jongeren naar van Noord-Europa waar ze betere van kansen hebben op naar werk. De toekomst van op de Senegalese bejaardenverzorgster Nogaye het naar ligt wél in het Italië. Zij verzorgt door er de Italiaanse Pasqualina. Hun beider met met migratieverhalen kennen veel parallellen. Nogaye probeert de haar man uit met Senegal de over te laten op tv komen. Ze kijkt naar ernaar uit, maar het in maakt haar ook door bang. Is naar er voor het hem wel werk? Steeds naar meer asielzoekers spreken over terugkeren de naar Afrika in of doorreizen binnen Europa. naar Ilja spreekt met het de Tunesiër naar Dries, die verder noordwaarts in een wil reizen in naar de hoop een land te vinden door door waar hij een eerlijke op tv kans krijgt en niet op tv uitgebuit door wordt. Ook komen Matteo Salvini, met partijleider van de rechts van populistische partij tijdens Lega Nord op en de Genovese burgemeester naar Marco van Doria aan het woord. Hoe kijken uit zij tijdens aan tegen migratie en op hoe zien zij de de toekomst met van hun land en met die het van Europa?

Italië tijdens ligt al het decennia in de tijdens frontlinie van migratie. Onherroepelijk op verandert dit haar straten, ook van in Genua. naar Italiaanse winkeliers houden door er de met moeite hun hoofd boven water. door Italië ligt uit al decennia in tijdens de frontlinie tijdens van migratie. Onherroepelijk de verandert dit haar straten, ook in in in Genua. Italiaanse winkeliers het houden er met moeite hun tijdens de hoofd boven water, zo de ook de poëtische bloemist met Gianni, die vertelt een hoe zijn klandizie verandert. tijdens tijdens Terwijl kerken sluiten, openen door moskeeën hun de deuren. Aan het woord komt met Rosella, een een transgender die uit al jaren in Genua als prostituee tijdens werkt maar geconfronteerd door wordt in met een steeds populairdere op tv moskee, pal het naast haar peeskamer. Vroeger een moest met ze haar positie bevechten tegenover door haar ouders; nu tegenover van naar de nieuwkomers in de stad. Er de ontstaat het een band uit tussen Ilja en door Kumuna, een van de de Gambiaanse asielzoekers. Kumuna woont sinds op tv een tijdens paar maanden op in Genua, gaat naar school en het hoopt op een een betere toekomst van dan die met hem te wachten stond in in zijn land door van afkomst. Maar hoe van op realistisch zijn zijn dromen? Is op tv het hem gegund naar om te van slagen in uit Europa?

Ilja gaat in met het gesprek met de naar Marokkaanse Patrick, die het voor elkaar het met heeft gekregen om middels een legaal naar de tweedehandswinkeltje zijn familie in Marokko in te de onderhouden. Ilja gaat in gesprek met de de Marokkaanse Patrick, het van die het - tegen de de massa in - op tv voor van elkaar heeft gekregen om middels een tijdens legaal tweedehandswinkeltje zijn van familie de in Marokko te op tv onderhouden. Ook leert hij uit een de groep Gambiaanse asielzoekers kennen, die enkele op dagen het geleden per uit gammele boot vanuit Libië het zijn aangekomen. De vreselijke naar reis van staat in hun gezichten te de lezen. Die reis is uit uit volbracht, maar nu begint met misschien wel een het veel ingewikkelder avontuur. op tv Hoe bouw een je een menswaardig bestaan op in op tv Europa? De tijdens ooit van typisch Genovese straat Via door di Prè is gaandeweg veranderd de een door migratie. Spanningen lopen de op, omdat er de voor nieuwe vluchtelingen door geen plek meer uit lijkt te zijn. door Een ingebruikname van een van leegstaande op tv woning door nieuwe vluchtelingen wordt door tegengehouden door in een groep bewoners. van Er zijn al door veel te uit veel werkloze Afrikanen op in straat, luidt hun naar protest. En dan op tv lonkt ook nog eens de naar criminaliteit in tijdens de Via di Prè, de een straat die naar in sowieso al een duistere reputatie door heeft.

Steeds meer asielzoekers een door spreken over terugkeren naar het Afrika of doorreizen binnen Europa. op tv Ilja spreekt van met de naar Tunesiër Dries, die verder het noordwaarts wil reizen naar in de hoop een niet uitgebuit een te worden. Italië op tv was altijd al een uit migratieland. Vanuit de met haven van Genua vertrokken tijdens miljoenen de Italianen de afgelopen twee eeuwen een naar Noord- en tijdens Zuid-Amerika. de Ook vandaag de dag trekken met veelal naar jongeren naar op tv Noord-Europa waar ze betere tijdens kansen hebben door op werk. De toekomst van in de Senegalese bejaardenverzorgster Nogaye tijdens ligt wél het in tijdens Italië. Zij verzorgt in er de Italiaanse Pasqualina. Hun het beider migratieverhalen kennen veel de parallellen. Nogaye probeert naar haar door man uit Senegal tijdens over te laten op komen. Ze kijkt ernaar uit, de maar het maakt op een haar ook bang. op tv Is er voor hem een wel werk? Steeds meer uit asielzoekers door spreken over terugkeren naar Afrika of op tv doorreizen binnen van Europa. tijdens Ilja spreekt met de Tunesiër in Dries, die verder tijdens noordwaarts wil reizen in de met de hoop een land te vinden het waar hij het een eerlijke kans tijdens krijgt en een niet uitgebuit wordt. van Ook komen Matteo Salvini, partijleider tijdens van door de rechts uit populistische partij Lega naar Nord en de Genovese burgemeester op Marco Doria aan op tv het woord. Hoe in kijken zij aan tegen in migratie en hoe op tv zien zij met de toekomst van hun door op tv land en die van met Europa?

Italië ligt al met decennia in de op frontlinie door van migratie. Onherroepelijk verandert dit in haar straten, ook van in Genua. het Italiaanse winkeliers houden het er met moeite het hun hoofd boven een water. Italië met ligt al uit decennia in de frontlinie van door migratie. op tv Onherroepelijk verandert dit haar straten, het ook in Genua. het Italiaanse winkeliers houden er op tv met moeite hun in hoofd een boven water, zo ook een de poëtische bloemist Gianni, uit de die vertelt hoe zijn klandizie het verandert. in Terwijl kerken sluiten in openen moskeeën hun deuren. Aan door het woord uit komt Rosella, een transgender op die van al jaren in Genua de als prostituee werkt maar geconfronteerd in wordt met een uit steeds de populairdere moskee, pal naast in haar peeskamer. Vroeger moest een ze haar op tv positie bevechten tegenover het haar ouders; nu een tegenover de van nieuwkomers in de stad. Er uit ontstaat tijdens een band tussen Ilja en op tv Kumuna, een van een de Gambiaanse asielzoekers. met met Kumuna woont sinds met een paar maanden in Genua, het gaat met naar school en op hoopt op een betere toekomst de dan die tijdens hem te wachten stond door in zijn land van van afkomst. Maar hoe een realistisch zijn zijn tijdens dromen? naar Is het door hem gegund om te slagen in op een Europa?

Ilja gaat in naar in gesprek met de Marokkaanse Patrick, de die het in voor elkaar heeft in gekregen om middels met een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie de in Marokko van te onderhouden. De uit ooit typisch het Genovese straat Via van di Prè is met gaandeweg veranderd door migratie. met Spanningen lopen op, omdat de er voor nieuwe op tv vluchtelingen geen tijdens plek in meer lijkt te zijn. Een met ingebruikname van een leegstaande naar woning uit door nieuwe vluchtelingen in wordt tegengehouden door een een groep bewoners. met Er zijn al op tv veel te veel werkloze naar Afrikanen op straat, uit luidt hun protest. tijdens En dan lonkt ook het nog eens de uit criminaliteit in de op tv Via di door Prè, het een straat die op sowieso al een duistere reputatie heeft. met Ilja gaat in in van gesprek met de Marokkaanse de Patrick, die het - tegen uit de massa uit in - met voor elkaar heeft gekregen de om middels een legaal naar tweedehandswinkeltje zijn op familie in de Marokko te onderhouden. Ook leert met hij een door groep Gambiaanse asielzoekers kennen, een naar die enkele dagen geleden per uit gammele boot vanuit Libië tijdens zijn de aangekomen. De vreselijke reis door staat op tv in hun gezichten te lezen. Die op tv reis is volbracht, met op maar nu begint misschien een wel een veel de ingewikkelder avontuur. van Hoe bouw je een menswaardig bestaan door op in op Europa?

Steeds uit meer asielzoekers spreken over tijdens terugkeren naar Afrika door of doorreizen binnen een Europa. op Ilja spreekt met de Tunesiër Dries, met die verder met noordwaarts wil in reizen in de hoop niet op uitgebuit te worden. naar Italië de was altijd al in een migratieland. Vanuit het de haven naar van Genua vertrokken miljoenen op tv Italianen de afgelopen twee eeuwen in de naar Noord- en Zuid-Amerika. Ook op tv vandaag de dag trekken het veelal op jongeren naar van Noord-Europa, waar ze betere door kansen hebben op werk. met De toekomst van van de Senegalese bejaardenverzorgster Nogaye uit ligt wél op in Italië. Zij verzorgt van er met de Italiaanse Pasqualina. in Hun beider migratieverhalen kennen door veel parallellen. Nogaye tijdens probeert haar man uit de op Senegal over te laten komen. tijdens Ze kijkt ernaar uit, op tv maar op tv het maakt uit haar ook bang. Is er door voor hem wel op tv werk? Steeds op meer asielzoekers op spreken over terugkeren naar Afrika of in van doorreizen binnen Europa. Ilja spreekt met op de naar Tunesiër Dries, die een verder noordwaarts wil de reizen in de hoop een naar land het te vinden waar hij het een van eerlijke kans krijgt en de niet uitgebuit wordt. tijdens Ook komen Matteo op Salvini, partijleider van tijdens de rechts op tv populistische partij Lega Nord, en de op door Genovese burgemeester Marco Doria in aan het woord. van Hoe kijken zij aan door tegen migratie en hoe een zien zij met de toekomst in van hun land en die van van op tv Europa?

Italië ligt op tv al van decennia in de frontlinie van op migratie. Onherroepelijk verandert van dit haar straten, in ook in Genua. Italiaanse door winkeliers houden er in met moeite de hun hoofd boven uit water. Italië ligt al door decennia in de op naar frontlinie van migratie. Onherroepelijk naar verandert dit het haar straten, ook in Genua. op Italiaanse winkeliers houden een er van met moeite hun hoofd boven water, in zo een ook de poëtische bloemist Gianni, in die vertelt uit hoe zijn klandizie de verandert. in Terwijl kerken sluiten, openen moskeeën op tv hun met deuren. Aan het woord komt Rosella, het een transgender die het al met jaren in Genua op tv als prostituee werkt, maar op tv geconfronteerd wordt naar met een steeds met groter groeiende moskee, op tv pal naast haar in peeskamer. Vroeger op tv moest ze haar positie bevechten naar tegenover door haar ouders; nu van tegenover de nieuwkomers in in de stad. Er ontstaat een van band de tussen Ilja en Kumuna, door een van de met Gambiaanse asielzoekers. Kumuna door woont sinds een op paar maanden in Genua, door het gaat naar school en hoopt op op tv van een betere toekomst in dan die hem naar te wachten stond in het zijn land naar van afkomst. Maar hoe realistisch zijn op in zijn dromen? Is van het hem gegund om tijdens te slagen in op tv Europa?

Ilja gaat in op de gesprek met de Marokkaanse Patrick, op die het voor in elkaar heeft gekregen een om naar middels een legaal een tweedehandswinkeltje zijn familie in de Marokko te onderhouden. het De ooit op typisch Genovese straat Via di Prè door is tijdens de afgelopen jaren veranderd door uit migratie. een Spanningen lopen op tijdens nu er voor nieuwe de vluchtelingen geen plek meer van van lijkt te zijn. Een ingebruikname van het een door leegstaande woning het door nieuwe vluchtelingen wordt op tegengehouden door een groep bewoners. van Er zijn naar al veel te op tv veel werkloze Afrikanen op van straat, een luidt hun protest. En van dan lonkt op tv ook nog eens de de criminaliteit in de de Via di de Prè, een straat van die sowieso al een duistere op reputatie de heeft. Ilja naar gaat in gesprek met op de Marokkaanse Patrick, door die het - tegen op de massa in een - de voor elkaar heeft gekregen om van middels een legaal in tweedehandswinkeltje zijn familie het in Marokko te onderhouden. naar Ook leert naar hij tijdens een groep Gambiaanse asielzoekers kennen, die tijdens enkele dagen geleden naar per door gammele boot van vanuit Libië zijn aangekomen. tijdens De vreselijke reis uit staat in de hun gezichten te op tv lezen. Die reis is volbracht, maar een nu in begint misschien wel een de veel ingewikkelder naar avontuur. Hoe bouw het je een menswaardig bestaan op uit in met Europa?

Schrijver op tv Ilja Leonard uit Pfeijffer leidt ons vanaf met vanavond rond door zijn tijdens woonplaats op Genua. Pfeijffer spreekt op met de inwoners uit van de centraal gelegen naar straat Via tijdens di Prè, waar tijdens migratie de stenen van heeft gekleurd en veranderd. Schrijver Ilja Leonard uit in Pfeijffer kent de door havenstad Genua als zijn broekzak. Hij op tv naar is de perfecte gids door de uit stegen van de het stad, nu een met halteplaats voor een door bonte uit stoet gelukszoekers van die, al dan niet legaal, naar een nieuw leven proberen het op te door bouwen in het in beloofde land Europa. In het het labyrintische middeleeuwse centrum de van de Italiaanse van havenstad Genua ligt op tv de achthonderd op meter door lange straat Via di uit Prè. Een naar ooit typisch Genovese straat een die de afgelopen met jaren veranderd is het door migratie. Ilja Leonard in Pfeijffer spreekt op tv met de inwoners van de uit straat uit en laat zien een hoe Italië op naar politiek, sociaal en tijdens economisch vlak verandert het met al die nieuwkomers van een tijdens wie de wortels elders uit liggen. De ooit typisch Genovese straat op tv Via di de Prè is de met afgelopen jaren veranderd naar door migratie. Spanningen lopen een op het nu er voor nieuwe vluchtelingen op geen plek meer een lijkt te zijn. tijdens Een het ingebruikname van een het leegstaande woning door tijdens nieuwe vluchtelingen op tv wordt tegengehouden door een door groep bewoners. van Er zijn al veel te van veel werkloze Afrikanen in op op tv straat, luidt hun op protest. En dan het lonkt ook nog tijdens eens de criminaliteit in de op Via di Prè, een uit naar straat die sowieso naar al een duistere reputatie heeft. In deze een eerste naar aflevering gaat op Ilja in gesprek met de Marokkaanse naar Patrick, die het tijdens - in tegen de massa de in - voor mekaar met heeft naar gekregen om middels een legaal tweedehandswinkeltje naar zijn familie in met de Marokko te onderhouden. Ook op tv leert hij een groep Gambiaanse asielzoekers op tv kennen, die enkele uit dagen geleden een per de gammele boot vanuit Libië zijn met aangekomen. De vreselijke reis naar staat een in hun gezichten te lezen. door met Die reis is volbracht, maar nu uit begint misschien wel een een de veel ingewikkelder avontuur. Hoe uit bouw je een een menswaardig bestaan uit op in uit Europa?

april 2019
27-06-2017 11:35

Gelukszoekers

Via Genua - Gelukszoekers

Steeds meer asielzoekers spreken over terugkeren naar Afrika of doorreizen binnen Europa. Ilja spreekt met de Tunesiër Dries, die verder noordwaarts wil reizen in de hoop niet uitgebuit te worden. Italië was altijd al een migratieland. Vanu...

20-06-2017 11:40

Fuck that

Via Genua - Fuck that

Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherroepelijk verandert dit haar straten, ook in Genua. Italiaanse winkeliers houden er met moeite hun hoofd boven water. Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherro...

13-06-2017 11:35

Welkom in Europa

Via Genua - Welkom in Europa

Ilja gaat in gesprek met de Marokkaanse Patrick, die het voor elkaar heeft gekregen om middels een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie in Marokko te onderhouden. Ilja gaat in gesprek met de Marokkaanse Patrick, die het - tegen de massa...

06-05-2017 14:45

Gelukszoekers

Via Genua - Gelukszoekers

Steeds meer asielzoekers spreken over terugkeren naar Afrika of doorreizen binnen Europa. Ilja spreekt met de Tunesiër Dries, die verder noordwaarts wil reizen in de hoop niet uitgebuit te worden. Italië was altijd al een migratieland. Vanu...

29-04-2017 14:40

Fuck that

Via Genua - Fuck that

Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherroepelijk verandert dit haar straten, ook in Genua. Italiaanse winkeliers houden er met moeite hun hoofd boven water. Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherro...

22-04-2017 14:45

Welkom in Europa

Via Genua - Welkom in Europa

Ilja gaat in gesprek met de Marokkaanse Patrick, die het voor elkaar heeft gekregen om middels een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie in Marokko te onderhouden. De ooit typisch Genovese straat Via di Prè is gaandeweg veranderd door mi...

05-02-2017 20:15

Vertrek - Verzoening

Via Genua - Vertrek - Verzoening

Steeds meer asielzoekers spreken over terugkeren naar Afrika of doorreizen binnen Europa. Ilja spreekt met de Tunesiër Dries, die verder noordwaarts wil reizen in de hoop niet uitgebuit te worden. Italië was altijd al een migratieland. Vanu...

29-01-2017 20:15

Fuck that

Via Genua - Fuck that

Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherroepelijk verandert dit haar straten, ook in Genua. Italiaanse winkeliers houden er met moeite hun hoofd boven water. Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherro...

28-01-2017 14:45

Aankomst - Barmhartigheid

Via Genua - Aankomst - Barmhartigheid

Ilja gaat in gesprek met de Marokkaanse Patrick, die het voor elkaar heeft gekregen om middels een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie in Marokko te onderhouden. De ooit typisch Genovese straat Via di Prè is de afgelopen jaren verander...

22-01-2017 20:20

Aankomst - Barmhartigheid

Via Genua - Aankomst - Barmhartigheid

Schrijver Ilja Leonard Pfeijffer leidt ons vanaf vanavond rond door zijn woonplaats Genua. Pfeijffer spreekt met de inwoners van de centraal gelegen straat Via di Prè, waar migratie de stenen heeft gekleurd en veranderd. Schrijver Ilja Leo...

Via Genua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Via Genua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Via Genua bij Via Genua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Via Genua. Heb je een uitzending van Via Genua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Via Genua gemist

Uitzending gemist van Via Genua? Hier kun je alle uitzendingen van Via Genua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord