Programma gemist?

Steeds meer het asielzoekers door spreken over terugkeren naar naar Afrika of het doorreizen binnen Europa. Ilja door spreekt met de Tunesiër met Dries, die verder noordwaarts een wil reizen door in de hoop niet uit door uitgebuit te worden. Italië was altijd door uit al een migratieland. Vanuit op tv de haven het van Genua vertrokken miljoenen tijdens Italianen de afgelopen twee in eeuwen de naar Noord- en Zuid-Amerika. Ook een vandaag een de dag trekken veelal jongeren een naar Noord-Europa waar door ze betere kansen hebben de op tv op werk. De toekomst uit van de Senegalese tijdens bejaardenverzorgster Nogaye een ligt wél in Italië. Zij verzorgt van er de het Italiaanse Pasqualina. Hun beider het migratieverhalen kennen veel tijdens parallellen. Nogaye op tv probeert in haar man uit Senegal over op tv te laten komen. een Ze kijkt ernaar uit, naar op tv maar het maakt haar ook bang. met de Is er voor hem een wel werk? Steeds meer een asielzoekers spreken over naar terugkeren naar Afrika een of met doorreizen binnen Europa. uit Ilja spreekt met de Tunesiër Dries, in die verder noordwaarts naar wil van reizen in de hoop een in land te de vinden uit waar hij een eerlijke kans van krijgt de en niet uitgebuit wordt. op tv Ook komen Matteo Salvini, partijleider tijdens van de rechts met tijdens populistische partij Lega Nord en de in in Genovese burgemeester Marco naar Doria aan het woord. Hoe kijken op tv zij aan tegen een migratie en hoe in zien zij met de de toekomst van hun land en het die van naar Europa?

Italië in ligt al decennia in de op frontlinie van door migratie. Onherroepelijk verandert van dit haar straten, door ook in Genua. Italiaanse een winkeliers houden er uit met de moeite hun uit hoofd boven water. Italië met ligt al decennia op in de met frontlinie van migratie. Onherroepelijk verandert in dit de haar straten, ook in van Genua. Italiaanse winkeliers houden uit er met moeite op hun uit hoofd boven water, door zo ook de poëtische bloemist op tv Gianni, naar die vertelt hoe zijn tijdens klandizie verandert. een Terwijl kerken sluiten, door openen moskeeën hun deuren. Aan het het woord komt op tv Rosella, een transgender met die al met jaren in Genua een als prostituee werkt maar geconfronteerd uit uit wordt met een steeds populairdere moskee, op in pal naast haar peeskamer. Vroeger uit moest ze haar positie door bevechten tegenover haar van ouders; op nu tegenover de door nieuwkomers in de stad. in Er door ontstaat een band tussen een Ilja en Kumuna, een van van de Gambiaanse asielzoekers. in op tv Kumuna woont sinds een op paar maanden in op tv Genua, gaat naar op school en hoopt op een op betere toekomst een dan die hem het te wachten stond in door door zijn land van afkomst. de Maar hoe realistisch op zijn zijn dromen? Is het op tv hem gegund om op te de slagen in naar Europa?

Ilja op gaat in gesprek met op de Marokkaanse Patrick, uit die het voor elkaar op tv heeft gekregen om het middels op tv een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie door in Marokko het te onderhouden. op Ilja gaat in gesprek met met de op Marokkaanse Patrick, die het - van tegen een de massa in in - voor van elkaar heeft gekregen om middels met een legaal van tweedehandswinkeltje zijn op tv familie in Marokko op te onderhouden. Ook leert hij uit een groep van Gambiaanse asielzoekers kennen, die naar enkele dagen geleden per uit gammele boot vanuit naar Libië zijn van aangekomen. door De vreselijke reis staat in hun een het gezichten te lezen. Die door reis is volbracht, maar nu in uit begint misschien wel tijdens een veel ingewikkelder avontuur. de Hoe bouw je een tijdens menswaardig bestaan op de in Europa? een De ooit typisch door Genovese straat het Via di Prè is gaandeweg veranderd op tv het door migratie. Spanningen lopen op, omdat in er uit voor nieuwe vluchtelingen van geen plek meer lijkt te op tv zijn. Een door ingebruikname van een de leegstaande woning naar door nieuwe vluchtelingen wordt een tegengehouden naar door een groep bewoners. op Er zijn al met veel te veel werkloze Afrikanen op tv op straat, naar luidt door hun protest. En dan lonkt ook naar nog eens de het criminaliteit in de de Via di op tv Prè, een een straat die sowieso al een tijdens naar duistere reputatie heeft.

Steeds het meer asielzoekers spreken over terugkeren op naar uit Afrika of van doorreizen binnen Europa. Ilja uit spreekt met de een Tunesiër Dries, op tv die verder noordwaarts wil reizen het in de hoop uit niet uitgebuit te worden. de Italië tijdens was altijd in al een migratieland. van Vanuit de haven van Genua door vertrokken miljoenen Italianen uit de afgelopen het twee eeuwen naar op Noord- en Zuid-Amerika. Ook vandaag de de dag trekken op tv veelal een jongeren naar Noord-Europa waar naar ze met betere kansen hebben tijdens op werk. De toekomst van de de Senegalese de bejaardenverzorgster Nogaye ligt wél het in Italië. Zij verzorgt met er de Italiaanse naar van Pasqualina. Hun beider migratieverhalen kennen van veel parallellen. Nogaye een probeert een haar man uit Senegal naar over te laten komen. van Ze kijkt ernaar de uit, van maar het maakt haar ook bang. op tv Is naar er voor in hem wel werk? Steeds meer in asielzoekers door spreken over terugkeren naar tijdens Afrika of doorreizen uit binnen Europa. Ilja door spreekt met de op Tunesiër Dries, tijdens die verder noordwaarts uit wil reizen in de in hoop een land te op vinden op tv waar hij een van eerlijke kans krijgt en niet uitgebuit de wordt. Ook naar komen Matteo Salvini, partijleider door van de rechts naar op populistische partij Lega de Nord en de Genovese met burgemeester Marco Doria aan het met woord. Hoe van kijken zij naar aan tegen migratie en op tv hoe zien tijdens zij de met toekomst van hun met land en die van op tv Europa?

Italië op tv ligt al decennia in naar de frontlinie van met migratie. Onherroepelijk verandert dit door haar straten, in ook in Genua. naar Italiaanse uit winkeliers houden er met moeite met hun het hoofd boven water. Italië ligt in al decennia in naar de frontlinie van migratie. door Onherroepelijk verandert de dit haar op straten, ook in Genua. Italiaanse op tv met winkeliers houden er het met moeite hun hoofd de boven water, zo ook uit de poëtische van bloemist Gianni, die vertelt hoe van zijn klandizie verandert. met Terwijl kerken met sluiten openen moskeeën hun de deuren. op Aan het woord tijdens komt Rosella, naar een transgender die naar al jaren in Genua als in prostituee het werkt maar geconfronteerd wordt met op tv een steeds populairdere moskee, in pal naast haar het peeskamer. Vroeger moest uit ze haar van positie bevechten tegenover een haar ouders; nu uit tegenover de nieuwkomers naar in de stad. een Er ontstaat een band door tussen tijdens Ilja en tijdens Kumuna, een van de op tv Gambiaanse asielzoekers. Kumuna een woont sinds een op tv paar maanden naar in Genua, gaat naar school en van hoopt op de een betere toekomst dan een die hem te het wachten in stond in zijn land naar van van afkomst. Maar hoe realistisch zijn tijdens zijn dromen? Is het uit hem gegund op tv om te slagen in door van Europa?

Ilja gaat naar in tijdens gesprek met de Marokkaanse Patrick, die naar met het voor elkaar heeft met gekregen om middels een door legaal op tweedehandswinkeltje zijn familie in naar Marokko te onderhouden. door De ooit typisch door Genovese straat Via di naar Prè is gaandeweg veranderd uit door migratie. Spanningen een tijdens lopen op, omdat er voor nieuwe tijdens op vluchtelingen geen plek meer lijkt uit te zijn. Een met ingebruikname van een het leegstaande op woning door nieuwe vluchtelingen wordt tegengehouden van door een op groep bewoners. door Er zijn al veel te tijdens veel uit werkloze Afrikanen op straat, op luidt hun protest. een En op tv dan lonkt ook nog tijdens eens de door criminaliteit in de Via di tijdens Prè, een straat op tv die sowieso al op tv een het duistere reputatie heeft. Ilja gaat in met gesprek op met de Marokkaanse Patrick, die in door het - tegen de de massa in - voor elkaar een heeft uit gekregen om middels een in legaal met tweedehandswinkeltje zijn familie in Marokko te op tv onderhouden. Ook leert op hij door een groep tijdens Gambiaanse asielzoekers kennen, die enkele op tv dagen geleden per gammele door de boot vanuit Libië de zijn aangekomen. De vreselijke reis door staat in van hun gezichten te lezen. Die van reis naar is volbracht, maar nu begint de misschien wel een het veel ingewikkelder avontuur. van Hoe bouw van je de een menswaardig bestaan op in naar Europa?

Steeds een meer asielzoekers een spreken over terugkeren op naar Afrika of doorreizen de binnen Europa. Ilja spreekt met op de naar Tunesiër Dries, op tv die verder noordwaarts wil reizen uit in door de hoop niet naar uitgebuit te worden. Italië was altijd de al een in migratieland. Vanuit de haven door van Genua vertrokken een miljoenen Italianen door de afgelopen tijdens twee eeuwen van naar Noord- en Zuid-Amerika. Ook vandaag met de door dag trekken veelal jongeren uit naar op tv Noord-Europa, waar ze betere kansen hebben met op van werk. De toekomst uit van de Senegalese van bejaardenverzorgster Nogaye ligt wél de in Italië. Zij door verzorgt er de Italiaanse in Pasqualina. Hun uit beider migratieverhalen op tv kennen veel parallellen. Nogaye probeert tijdens haar tijdens man uit Senegal over te in een laten komen. Ze door kijkt ernaar uit, maar uit het maakt uit haar ook bang. Is er voor van hem wel werk? tijdens Steeds meer door asielzoekers spreken over tijdens terugkeren naar Afrika of naar doorreizen binnen van Europa. Ilja spreekt met in de in Tunesiër Dries, die verder tijdens noordwaarts met wil reizen in de de hoop een met land te vinden waar hij naar een eerlijke kans uit krijgt en niet uitgebuit uit wordt. Ook komen uit Matteo Salvini, een partijleider van de rechts een populistische partij door Lega Nord, het en de op tv Genovese burgemeester Marco Doria aan tijdens het woord. Hoe kijken op zij met aan tegen migratie en hoe een zien met zij de toekomst van van hun door land en die van op Europa?

Italië met ligt al met decennia in de frontlinie de van migratie. Onherroepelijk verandert met dit haar straten, ook van met in Genua. Italiaanse winkeliers houden er uit met met moeite hun hoofd met boven water. naar Italië ligt al decennia in door de frontlinie op van migratie. uit Onherroepelijk verandert dit het haar straten, ook in naar Genua. Italiaanse winkeliers houden het er met uit moeite hun hoofd boven water, op tv zo op ook de poëtische door bloemist Gianni, die vertelt hoe door zijn klandizie door verandert. Terwijl kerken het sluiten, openen moskeeën hun tijdens deuren. Aan het naar woord komt Rosella, met een transgender in die al jaren in in Genua als op prostituee uit werkt, maar geconfronteerd wordt met een het steeds groter groeiende in moskee, de pal naast op tv haar peeskamer. Vroeger moest op tv ze haar positie bevechten een tegenover haar ouders; op tv nu tegenover de tijdens nieuwkomers een in de stad. Er van ontstaat een op tv band tussen Ilja en Kumuna, een naar van de Gambiaanse naar op asielzoekers. Kumuna woont sinds het een paar maanden in Genua, door in gaat naar school een en hoopt op een betere naar toekomst dan die hem een te wachten stond van in zijn land de de van afkomst. Maar tijdens hoe realistisch zijn het zijn dromen? Is het hem tijdens gegund om uit te slagen in tijdens Europa?

Ilja door gaat in gesprek met de de uit Marokkaanse Patrick, die het voor naar elkaar in heeft gekregen om de middels een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie met in Marokko te een onderhouden. het De ooit het typisch Genovese straat met Via di Prè de is de afgelopen jaren veranderd door uit van migratie. Spanningen lopen op tv op nu er voor nieuwe vluchtelingen op geen plek van meer lijkt te zijn. op Een ingebruikname het van op een leegstaande woning door nieuwe uit vluchtelingen in wordt tegengehouden door een het groep bewoners. Er zijn een al veel door te veel uit werkloze Afrikanen op straat, een luidt hun protest. het En dan lonkt ook op tv nog eens de criminaliteit naar in de de Via di Prè, een op tv straat die met sowieso al een duistere naar op reputatie heeft. Ilja in gaat in gesprek met een de Marokkaanse tijdens Patrick, die het - op tv tegen de massa in in - voor elkaar een heeft gekregen de om middels een legaal naar tweedehandswinkeltje zijn familie het in Marokko te onderhouden. de Ook op tv leert hij een een groep Gambiaanse asielzoekers de kennen, die enkele dagen geleden met per gammele van boot vanuit Libië zijn tijdens aangekomen. De het vreselijke reis van staat in hun naar gezichten te lezen. Die tijdens reis uit is volbracht, maar door nu begint misschien in wel een veel ingewikkelder uit avontuur. Hoe met bouw je een menswaardig bestaan de op de in Europa?

Schrijver Ilja Leonard van Pfeijffer leidt het ons vanaf vanavond in rond door zijn uit woonplaats Genua. Pfeijffer spreekt op tv met de inwoners van van de naar centraal gelegen straat van Via tijdens di Prè, waar migratie op de stenen tijdens heeft gekleurd en veranderd. Schrijver Ilja door Leonard Pfeijffer kent het de uit havenstad Genua als zijn broekzak. de Hij is de van perfecte gids op door de uit stegen van de op stad, nu een halteplaats voor in een bonte stoet gelukszoekers van die, al dan tijdens niet naar legaal, een nieuw het leven proberen op door te bouwen in op het beloofde tijdens land Europa. In het een labyrintische middeleeuwse centrum van de Italiaanse een havenstad Genua de ligt de achthonderd meter de lange straat Via in di van Prè. Een uit ooit typisch Genovese straat die de de in afgelopen jaren veranderd is van door migratie. Ilja Leonard uit Pfeijffer spreekt met van de inwoners van de met straat van en laat zien in hoe Italië op politiek, door sociaal uit en economisch vlak verandert met de al die op tv nieuwkomers van wie van de wortels elders een liggen. De ooit typisch Genovese tijdens straat Via op tv di Prè door is de afgelopen met jaren veranderd door migratie. Spanningen op tv lopen op door nu er voor door nieuwe vluchtelingen geen de plek meer lijkt te zijn. met Een met ingebruikname van in een leegstaande woning door nieuwe uit vluchtelingen wordt tegengehouden door tijdens een een groep bewoners. Er tijdens zijn al veel te op tv veel een werkloze Afrikanen op straat, luidt in hun protest. En een dan lonkt met ook nog eens op tv de criminaliteit in de tijdens Via di uit Prè, een op tv straat die sowieso al in een duistere reputatie heeft. In op deze eerste aflevering uit gaat op Ilja in gesprek met de Marokkaanse op Patrick, door die het - tegen de het massa in - een voor mekaar in heeft gekregen om naar middels een het legaal tweedehandswinkeltje naar zijn familie in de Marokko te onderhouden. Ook leert hij een door tijdens groep Gambiaanse asielzoekers tijdens kennen, die enkele dagen geleden per in gammele boot door vanuit Libië naar zijn aangekomen. De vreselijke op reis staat in in hun gezichten te de lezen. het Die reis is volbracht, maar nu tijdens begint met misschien wel in een veel ingewikkelder avontuur. door Hoe bouw je door een menswaardig bestaan in op in door Europa?

augustus 2019
27-06-2017 11:35

Gelukszoekers

Via Genua - Gelukszoekers

Steeds meer asielzoekers spreken over terugkeren naar Afrika of doorreizen binnen Europa. Ilja spreekt met de Tunesiër Dries, die verder noordwaarts wil reizen in de hoop niet uitgebuit te worden. Italië was altijd al een migratieland. Vanu...

20-06-2017 11:40

Fuck that

Via Genua - Fuck that

Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherroepelijk verandert dit haar straten, ook in Genua. Italiaanse winkeliers houden er met moeite hun hoofd boven water. Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherro...

13-06-2017 11:35

Welkom in Europa

Via Genua - Welkom in Europa

Ilja gaat in gesprek met de Marokkaanse Patrick, die het voor elkaar heeft gekregen om middels een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie in Marokko te onderhouden. Ilja gaat in gesprek met de Marokkaanse Patrick, die het - tegen de massa...

06-05-2017 14:45

Gelukszoekers

Via Genua - Gelukszoekers

Steeds meer asielzoekers spreken over terugkeren naar Afrika of doorreizen binnen Europa. Ilja spreekt met de Tunesiër Dries, die verder noordwaarts wil reizen in de hoop niet uitgebuit te worden. Italië was altijd al een migratieland. Vanu...

29-04-2017 14:40

Fuck that

Via Genua - Fuck that

Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherroepelijk verandert dit haar straten, ook in Genua. Italiaanse winkeliers houden er met moeite hun hoofd boven water. Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherro...

22-04-2017 14:45

Welkom in Europa

Via Genua - Welkom in Europa

Ilja gaat in gesprek met de Marokkaanse Patrick, die het voor elkaar heeft gekregen om middels een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie in Marokko te onderhouden. De ooit typisch Genovese straat Via di Prè is gaandeweg veranderd door mi...

05-02-2017 20:15

Vertrek - Verzoening

Via Genua - Vertrek - Verzoening

Steeds meer asielzoekers spreken over terugkeren naar Afrika of doorreizen binnen Europa. Ilja spreekt met de Tunesiër Dries, die verder noordwaarts wil reizen in de hoop niet uitgebuit te worden. Italië was altijd al een migratieland. Vanu...

29-01-2017 20:15

Fuck that

Via Genua - Fuck that

Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherroepelijk verandert dit haar straten, ook in Genua. Italiaanse winkeliers houden er met moeite hun hoofd boven water. Italië ligt al decennia in de frontlinie van migratie. Onherro...

28-01-2017 14:45

Aankomst - Barmhartigheid

Via Genua - Aankomst - Barmhartigheid

Ilja gaat in gesprek met de Marokkaanse Patrick, die het voor elkaar heeft gekregen om middels een legaal tweedehandswinkeltje zijn familie in Marokko te onderhouden. De ooit typisch Genovese straat Via di Prè is de afgelopen jaren verander...

22-01-2017 20:20

Aankomst - Barmhartigheid

Via Genua - Aankomst - Barmhartigheid

Schrijver Ilja Leonard Pfeijffer leidt ons vanaf vanavond rond door zijn woonplaats Genua. Pfeijffer spreekt met de inwoners van de centraal gelegen straat Via di Prè, waar migratie de stenen heeft gekleurd en veranderd. Schrijver Ilja Leo...

Via Genua gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Via Genua de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Via Genua bij Via Genua liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Via Genua. Heb je een uitzending van Via Genua gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Via Genua gemist

Uitzending gemist van Via Genua? Hier kun je alle uitzendingen van Via Genua kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord