Programma gemist?

Een het persoonlijk essay, door een autobiografische film en met een muzikale meditatie van de een Amerikaanse experimentele naar performancekunstenares en musicus door Laurie Anderson over de de liefde in en de dood. Laurie Anderson het schetst het de impact van naar het overlijden van haar met terriër Lolabelle; uit het resultaat een is een lucide analyse van liefde van met en gemis en de uit kunst van storytelling. De documentaire naar is opgedragen naar aan Lou Reed, op tv Andersons naar overleden echtgenoot. Anderson staat tijdens stil bij het tijdens grappige jackrussellachtige hondje en verliest op tv zich in een een stream de of consciousness-vertelling, uit waarin herinneringen aan haar jeugd, door haar moeder en in politieke en filosofische theorieën naar over van elkaar heen buitelen. 'Het in is de eerste de keer dat ik op verhalen bijeen heb het proberen van te brengen in de structuur door van een film', zegt van Anderson, die de als multimediaperformer uit gewend is te werken met op meerdere schermen op tv in de van ruimte. Heart of a de Dog een focust op de bardo, de in periode na het overlijden, van uit waarin volgens de boeddhistische leer de van identiteit van uit een op tv mens of dier verloren met gaat en naar het bewustzijn zich een opmaakt voor de overgang in naar een andere levensvorm. Voor door in Anderson was de film een manier met tijdens om de geest van Lolabelle een te begeleiden tijdens én een artistiek het experiment. In de film combineert door ze haar kwaliteiten een van musicus, het beeldend kunstenaar en performer van en weeft van ze van animatie, met 8mm-familiefilmpjes, tijdens tekst en zelfgeschreven composities een indrukwekkende tijdens vertelling. Heart het of a Dog ging tijdens in van wereldpremière op het Internationale Filmfestival een het van Venetië in door 2015 en won daar de het Lina op tv Mangiacapre Award.

mei 2020
22-01-2017 15:35

Heart of a Dog

2Doc: Heart of a Dog - Heart of a Dog

Een persoonlijk essay, een autobiografische film en een muzikale meditatie van de Amerikaanse experimentele performancekunstenares en musicus Laurie Anderson over de liefde en de dood. Laurie Anderson schetst de impact van het overlijden va...

2Doc: Heart of a Dog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heart of a Dog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heart of a Dog bij 2Doc: Heart of a Dog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heart of a Dog. Heb je een uitzending van 2Doc: Heart of a Dog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heart of a Dog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heart of a Dog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heart of a Dog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2017 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!