Programma gemist?

Een persoonlijk essay, de een de autobiografische film en een uit muzikale op meditatie van de Amerikaanse experimentele performancekunstenares van uit en musicus Laurie Anderson op tv over de liefde en door de dood. met Laurie Anderson schetst de uit impact de van het overlijden van haar terriër door Lolabelle; het resultaat de door is een lucide de analyse van liefde en met gemis en in de kunst van storytelling. De documentaire naar is opgedragen door aan Lou Reed, Andersons met overleden echtgenoot. het Anderson staat op tv stil bij het grappige jackrussellachtige op hondje naar en verliest zich in een de stream of op consciousness-vertelling, waarin herinneringen aan een haar tijdens jeugd, haar op moeder en politieke het en filosofische theorieën over elkaar een heen buitelen. 'Het is door tijdens de eerste keer dat ik verhalen de bijeen heb naar proberen te door brengen in de structuur naar van een met film', zegt Anderson, die als op het multimediaperformer gewend is te werken met naar meerdere schermen in door de ruimte. met Heart of a in Dog focust op de op op bardo, de periode na door het overlijden, in waarin volgens de boeddhistische op tv leer de identiteit van een door mens of dier naar verloren gaat en een het op tv bewustzijn zich uit opmaakt voor de overgang naar op een andere in levensvorm. Voor Anderson door was de naar film een manier om de geest door van Lolabelle te op begeleiden een én een artistiek experiment. In tijdens tijdens de film combineert ze haar kwaliteiten op van musicus, beeldend op tv kunstenaar en performer tijdens en weeft door ze van animatie, 8mm-familiefilmpjes, op tv tekst en op zelfgeschreven op tv composities een indrukwekkende door vertelling. Heart of a Dog uit ging het in wereldpremière op het Internationale Filmfestival van van Venetië in door 2015 tijdens en won daar op de Lina Mangiacapre op Award.

september 2021
22-01-2017 15:35

Heart of a Dog

2Doc: Heart of a Dog - Heart of a Dog

Een persoonlijk essay, een autobiografische film en een muzikale meditatie van de Amerikaanse experimentele performancekunstenares en musicus Laurie Anderson over de liefde en de dood. Laurie Anderson schetst de impact van het overlijden va...

2Doc: Heart of a Dog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heart of a Dog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heart of a Dog bij 2Doc: Heart of a Dog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heart of a Dog. Heb je een uitzending van 2Doc: Heart of a Dog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heart of a Dog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heart of a Dog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heart of a Dog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2017 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!