Programma gemist?

Een persoonlijk op tv essay, een een autobiografische film een en een muzikale meditatie van uit de Amerikaanse experimentele performancekunstenares door en musicus Laurie op tv naar Anderson over de tijdens liefde en de dood. een Laurie Anderson schetst de impact op van het van overlijden van uit haar terriër Lolabelle; het het resultaat is uit een lucide analyse van het liefde en door gemis en de kunst van met van storytelling. De documentaire is opgedragen naar aan Lou Reed, Andersons door overleden echtgenoot. op Anderson op staat stil bij het grappige jackrussellachtige uit het hondje en verliest het zich in een stream tijdens of consciousness-vertelling, op waarin herinneringen aan haar jeugd, het haar moeder en politieke op en filosofische met theorieën over de elkaar heen buitelen. van 'Het is de op eerste keer het dat ik verhalen bijeen van heb proberen te brengen in het de tijdens structuur van op een film', zegt Anderson, die op als multimediaperformer het gewend is tijdens te werken met in meerdere schermen in de een ruimte. Heart door of a Dog focust op de van bardo, naar de periode na het uit overlijden, het waarin volgens de boeddhistische leer naar de met identiteit van een mens of van dier verloren gaat door en het naar bewustzijn zich opmaakt uit voor de overgang naar uit een andere in levensvorm. Voor Anderson op tv was de film op een manier om de geest naar van tijdens Lolabelle te begeleiden én een in artistiek door experiment. In op de film combineert ze haar in kwaliteiten van op tv musicus, beeldend kunstenaar en in performer en met weeft ze door van animatie, 8mm-familiefilmpjes, tijdens tekst en zelfgeschreven composities een op tv indrukwekkende vertelling. Heart door of a tijdens Dog ging in wereldpremière op tijdens uit het Internationale Filmfestival van door Venetië in 2015 uit en won daar de door Lina Mangiacapre in Award.

januari 2021
22-01-2017 15:35

Heart of a Dog

2Doc: Heart of a Dog - Heart of a Dog

Een persoonlijk essay, een autobiografische film en een muzikale meditatie van de Amerikaanse experimentele performancekunstenares en musicus Laurie Anderson over de liefde en de dood. Laurie Anderson schetst de impact van het overlijden va...

2Doc: Heart of a Dog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heart of a Dog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heart of a Dog bij 2Doc: Heart of a Dog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heart of a Dog. Heb je een uitzending van 2Doc: Heart of a Dog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heart of a Dog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heart of a Dog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heart of a Dog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2017 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!