Programma gemist?

Een op tv persoonlijk essay, een van autobiografische film de en een muzikale meditatie van de het op Amerikaanse experimentele performancekunstenares de en musicus Laurie Anderson op over de liefde en tijdens de dood. Laurie van Anderson van schetst de impact van het overlijden in van haar terriër op tv naar Lolabelle; het resultaat is een in lucide analyse van liefde tijdens en gemis het en de kunst van met tijdens storytelling. De documentaire is op opgedragen aan Lou Reed, Andersons een overleden echtgenoot. uit Anderson staat stil bij de met het grappige jackrussellachtige hondje en verliest uit zich tijdens in een de stream of consciousness-vertelling, waarin tijdens herinneringen aan haar jeugd, op haar moeder en de politieke en filosofische op tv theorieën over elkaar heen met op tv buitelen. 'Het is de eerste uit keer dat tijdens ik verhalen bijeen tijdens heb proberen te brengen in in de structuur van op tv een film', zegt de Anderson, van die als multimediaperformer tijdens gewend is door te werken met in meerdere schermen in de de ruimte. Heart met of a Dog focust op met de bardo, de van periode na het overlijden, het de waarin volgens de boeddhistische leer de op tv op tv identiteit van een mens of uit dier verloren door gaat en naar het bewustzijn zich op tv opmaakt voor de overgang naar een naar andere levensvorm. Voor van een Anderson was de in film een manier om de geest met van tijdens Lolabelle te begeleiden door én een artistiek experiment. met In de het film combineert ze met haar kwaliteiten van musicus, de beeldend kunstenaar en op tv performer en weeft van ze uit van animatie, 8mm-familiefilmpjes, in tekst en zelfgeschreven met composities een indrukwekkende tijdens vertelling. Heart of a Dog op tv ging in wereldpremière op van het op Internationale Filmfestival naar van Venetië in 2015 en won in een daar de Lina Mangiacapre het Award.

mei 2021
22-01-2017 15:35

Heart of a Dog

2Doc: Heart of a Dog - Heart of a Dog

Een persoonlijk essay, een autobiografische film en een muzikale meditatie van de Amerikaanse experimentele performancekunstenares en musicus Laurie Anderson over de liefde en de dood. Laurie Anderson schetst de impact van het overlijden va...

2Doc: Heart of a Dog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heart of a Dog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heart of a Dog bij 2Doc: Heart of a Dog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heart of a Dog. Heb je een uitzending van 2Doc: Heart of a Dog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heart of a Dog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heart of a Dog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heart of a Dog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2017 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!