Programma gemist?

Een persoonlijk uit essay, een autobiografische een film en een van muzikale meditatie van naar de Amerikaanse experimentele tijdens performancekunstenares en musicus de Laurie Anderson over een de liefde en op de dood. Laurie Anderson door schetst de een impact uit van het overlijden van haar een terriër Lolabelle; uit het resultaat in is een lucide analyse van de liefde in en gemis en de kunst van van naar storytelling. De documentaire van is opgedragen aan Lou Reed, Andersons uit de overleden echtgenoot. Anderson staat in stil bij het grappige op jackrussellachtige hondje het en verliest zich van in een stream of van consciousness-vertelling, naar waarin herinneringen aan op haar jeugd, haar moeder en tijdens politieke de en filosofische theorieën over elkaar heen in buitelen. 'Het van is de eerste keer van dat ik op verhalen met bijeen heb proberen op tv te brengen in van de structuur van een film', zegt een Anderson, die als uit multimediaperformer gewend is naar te werken op tv met meerdere op tv schermen in de ruimte. Heart uit of a Dog een focust op in de uit bardo, de periode na op tv het overlijden, met waarin volgens de boeddhistische met leer de identiteit van door een mens of dier naar verloren gaat op en het van bewustzijn zich opmaakt voor de tijdens overgang naar van een andere het levensvorm. Voor van Anderson was de film op tv een manier om de op tv geest van naar Lolabelle te begeleiden én uit een artistiek experiment. een In uit de film combineert ze haar het kwaliteiten van naar musicus, beeldend het kunstenaar en performer tijdens en weeft ze van door animatie, 8mm-familiefilmpjes, tekst met en zelfgeschreven composities een naar indrukwekkende vertelling. Heart of naar a Dog ging op tv in met wereldpremière op met het Internationale Filmfestival van Venetië het in 2015 en in won daar de Lina een de Mangiacapre Award.

september 2020
22-01-2017 15:35

Heart of a Dog

2Doc: Heart of a Dog - Heart of a Dog

Een persoonlijk essay, een autobiografische film en een muzikale meditatie van de Amerikaanse experimentele performancekunstenares en musicus Laurie Anderson over de liefde en de dood. Laurie Anderson schetst de impact van het overlijden va...

2Doc: Heart of a Dog gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Heart of a Dog de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Heart of a Dog bij 2Doc: Heart of a Dog liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Heart of a Dog. Heb je een uitzending van 2Doc: Heart of a Dog gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Heart of a Dog gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Heart of a Dog? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Heart of a Dog kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-01-2017 om 15:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!