Programma gemist?

Met de uit televisiepremière van het op Depressiegala een willen de makers het op tv taboe op depressie wegnemen op tv zodat op tv mensen erover durven praten. naar “Praten is de het belangrijkste stap”, benadrukt Anita door Witzier. uit “Want pas dan kunnen we met de de signalen van een depressie op tijd door herkennen tijdens en er de wat aan doen.” Tijdens de het gala is naar er een gesprek met onder andere met Laura van Kaam. door Zij had kort het een geleden haar coming out. de Met heel Nederland deelde de ze via Facebook haar het met depressie, een dappere move. Haar de coach en ‘tante’ van Karin Bloemen uit – zelf op tv een ervaringsdeskundige – zoekt haar de op voor een van eerlijk gesprek over hun de demonen. Ook in Mike met Boddé, René van der Gijp uit en Martine met Sandifort vertellen hoe een zij uiteindelijk ervoor de kozen om hun uit ziekte te delen met de hun omgeving en van wat een hun ervaringen, positief dan tijdens wel negatief, een daarmee zijn. Depressieve klachten vormen bij op jongeren en jonge in vrouwen de meest voorkomende door gezondheidslast. 1 het op de de 15 jongeren met en 1 op de 20 volwassenen een naar hebben er last van. in Er is meer aandacht uit nodig om deze op volksziekte, door inmiddels in de top 3 in van gezondheidsproblemen, te op tv voorkomen. “De meeste op mensen realiseren in zich niet wat een depressie tijdens is en hoe in het voelt”, zegt op Anita tijdens Witzier. “Door erover te een informeren op in televisie kunnen we van een groot stuk onwetendheid de met wereld uithelpen in en kan er meer een naar begrip ontstaan voor met deze ziekte.” Het Depressiegala een is een initiatief van de Mental door de Health Foundation die door middel uit van meer openheid in over depressie uit het taboe naar wil terugdringen. “Praten over een tijdens depressie moet net zo tijdens normaal van worden als praten naar over lichamelijke tijdens klachten”, vindt psychiater door en voorzitter van de van stichting Bram Bakker. Het Depressiegala door door vond plaats op maandag 16 januari met in in Theater Amsterdam met en wordt vanavond het uitgezonden.

september 2021
23-01-2017 22:05

Special: Depressiegala

Depressiegala - Depressiegala

Met de televisiepremière van het Depressiegala willen de makers het taboe op depressie wegnemen zodat mensen erover durven praten. “Praten is de belangrijkste stap”, benadrukt Anita Witzier. “Want pas dan kunnen we de signalen van een depre...

Depressiegala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Depressiegala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Depressiegala bij Depressiegala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Depressiegala. Heb je een uitzending van Depressiegala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Depressiegala gemist

Uitzending gemist van Depressiegala? Hier kun je alle uitzendingen van Depressiegala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!