Programma gemist?

Met door de televisiepremière van uit het Depressiegala door willen de makers het taboe op met door depressie wegnemen zodat mensen erover tijdens durven praten. het “Praten is de tijdens belangrijkste stap”, benadrukt Anita Witzier. een “Want pas dan van kunnen we naar de signalen van naar een depressie op tijd door herkennen op tv en er wat aan het doen.” Tijdens het gala naar is er de een gesprek met onder op andere Laura naar van Kaam. Zij door had kort geleden haar coming door out. Met van heel Nederland deelde tijdens ze via Facebook in haar depressie, naar een dappere move. Haar coach met de en ‘tante’ Karin uit Bloemen – zelf een ervaringsdeskundige door – de zoekt haar op voor uit een eerlijk uit gesprek over hun demonen. Ook op Mike Boddé, het René van der Gijp en naar Martine Sandifort in vertellen hoe zij tijdens uiteindelijk ervoor kozen om in hun ziekte tijdens te delen met naar hun omgeving uit en wat de hun ervaringen, positief dan wel negatief, door daarmee van zijn. Depressieve klachten vormen bij jongeren naar en jonge de vrouwen tijdens de meest voorkomende van gezondheidslast. 1 op de 15 jongeren uit en 1 op met de met 20 volwassenen in hebben er last uit van. Er is meer het aandacht nodig om een deze volksziekte, inmiddels op tv in de top op tv 3 van op gezondheidsproblemen, te voorkomen. “De door meeste mensen realiseren zich niet de het wat een depressie is van en hoe het het voelt”, zegt Anita Witzier. het “Door erover het te informeren op naar televisie kunnen we een op groot naar stuk onwetendheid de wereld uithelpen en in kan het er meer van begrip ontstaan voor deze het ziekte.” Het Depressiegala uit is een initiatief van de Mental het naar Health Foundation die door de middel van meer uit openheid over depressie de het taboe wil terugdringen. tijdens “Praten op over een depressie moet net zo van normaal worden als op praten de over lichamelijke klachten”, vindt op tv psychiater de en voorzitter van de uit stichting Bram Bakker. Het op Depressiegala vond plaats een op een maandag 16 januari in in Theater Amsterdam de en wordt vanavond een uitgezonden.

januari 2021
23-01-2017 22:05

Special: Depressiegala

Depressiegala - Depressiegala

Met de televisiepremière van het Depressiegala willen de makers het taboe op depressie wegnemen zodat mensen erover durven praten. “Praten is de belangrijkste stap”, benadrukt Anita Witzier. “Want pas dan kunnen we de signalen van een depre...

Depressiegala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Depressiegala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Depressiegala bij Depressiegala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Depressiegala. Heb je een uitzending van Depressiegala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Depressiegala gemist

Uitzending gemist van Depressiegala? Hier kun je alle uitzendingen van Depressiegala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!