Programma gemist?

Met in de televisiepremière van in het Depressiegala willen de makers in in het taboe op op depressie wegnemen zodat mensen erover uit durven praten. uit “Praten is de tijdens belangrijkste stap”, benadrukt op Anita Witzier. “Want pas dan in kunnen we uit de signalen het van een depressie op naar tijd op herkennen en er wat aan door doen.” Tijdens het uit gala is er van een gesprek met onder andere op met Laura van Kaam. Zij had kort de geleden haar op coming out. Met heel op uit Nederland deelde ze via naar Facebook haar depressie, een dappere op tv move. het Haar coach en ‘tante’ Karin het Bloemen in – zelf een ervaringsdeskundige – de zoekt haar op van voor een eerlijk op tv gesprek over het hun demonen. op Ook Mike de Boddé, René van der naar Gijp en Martine tijdens Sandifort vertellen hoe op zij uiteindelijk ervoor kozen om door hun ziekte te met delen met hun het omgeving uit en wat hun van ervaringen, positief dan naar wel negatief, daarmee zijn. Depressieve uit klachten van vormen bij jongeren de en jonge vrouwen uit de meest voorkomende een gezondheidslast. 1 op de 15 jongeren de en 1 op op de 20 volwassenen van hebben een er last van. Er is van meer aandacht nodig de om een deze volksziekte, inmiddels naar in de top 3 van tijdens gezondheidsproblemen, te voorkomen. uit “De meeste op tv mensen realiseren zich niet een door wat een depressie is het en hoe het voelt”, zegt uit Anita uit Witzier. “Door tijdens erover te informeren op uit televisie kunnen met we een groot stuk door onwetendheid de wereld uithelpen tijdens en de kan er meer begrip ontstaan voor op tv tijdens deze ziekte.” Het Depressiegala is door een initiatief van de door Mental op Health Foundation die door middel op tv van meer de openheid over naar depressie het taboe wil terugdringen. “Praten met over naar een depressie moet net op zo tijdens normaal worden als praten over van lichamelijke op tv klachten”, vindt psychiater op tv en voorzitter van de stichting Bram in Bakker. Het de Depressiegala vond door plaats op maandag 16 januari door in Theater Amsterdam van en wordt vanavond uit het uitgezonden.

mei 2021
23-01-2017 22:05

Special: Depressiegala

Depressiegala - Depressiegala

Met de televisiepremière van het Depressiegala willen de makers het taboe op depressie wegnemen zodat mensen erover durven praten. “Praten is de belangrijkste stap”, benadrukt Anita Witzier. “Want pas dan kunnen we de signalen van een depre...

Depressiegala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Depressiegala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Depressiegala bij Depressiegala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Depressiegala. Heb je een uitzending van Depressiegala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Depressiegala gemist

Uitzending gemist van Depressiegala? Hier kun je alle uitzendingen van Depressiegala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!