Programma gemist?

Met op de televisiepremière van het op Depressiegala willen de op makers het op tv taboe op van depressie wegnemen zodat mensen tijdens erover durven praten. “Praten is van de belangrijkste stap”, de benadrukt Anita tijdens Witzier. door “Want pas dan kunnen we door de in signalen van een depressie op een tijd herkennen en er naar wat aan in doen.” Tijdens het een gala is er een met gesprek met onder andere het Laura van Kaam. van tijdens Zij had kort geleden haar coming het out. met Met heel op Nederland deelde ze via de Facebook haar depressie, de een dappere move. Haar coach op tv en naar ‘tante’ Karin Bloemen – met zelf een ervaringsdeskundige – op tv zoekt haar op in voor een eerlijk een gesprek over hun tijdens demonen. Ook van Mike op Boddé, René van der Gijp uit en Martine op tv Sandifort vertellen hoe van zij uiteindelijk ervoor kozen om door hun ziekte te door delen met hun het omgeving en wat tijdens hun ervaringen, op tv positief dan wel tijdens negatief, daarmee zijn. Depressieve klachten tijdens vormen bij van jongeren en naar jonge vrouwen de meest van voorkomende het gezondheidslast. 1 op op tv de 15 jongeren en uit 1 op de 20 de volwassenen hebben er uit last de van. Er is meer een aandacht nodig om tijdens deze volksziekte, inmiddels in de naar met top 3 van uit gezondheidsproblemen, te voorkomen. de “De meeste mensen realiseren zich op niet wat de een depressie op tv is en hoe in het voelt”, zegt tijdens Anita Witzier. “Door erover te naar informeren op televisie kunnen het het we een groot stuk onwetendheid naar de met wereld uithelpen en kan het er meer begrip door ontstaan voor deze op ziekte.” Het Depressiegala is een uit initiatief van met de Mental Health Foundation die in door het middel van naar meer openheid over depressie tijdens het taboe wil door terugdringen. “Praten over op tv een depressie moet tijdens net zo van normaal worden als praten over tijdens lichamelijke klachten”, vindt op psychiater en voorzitter van een de uit stichting Bram Bakker. Het een Depressiegala vond plaats door op met maandag 16 januari in uit Theater Amsterdam van en wordt vanavond in uitgezonden.

juni 2020
23-01-2017 22:05

Special: Depressiegala

Depressiegala - Depressiegala

Met de televisiepremière van het Depressiegala willen de makers het taboe op depressie wegnemen zodat mensen erover durven praten. “Praten is de belangrijkste stap”, benadrukt Anita Witzier. “Want pas dan kunnen we de signalen van een depre...

Depressiegala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Depressiegala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Depressiegala bij Depressiegala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Depressiegala. Heb je een uitzending van Depressiegala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Depressiegala gemist

Uitzending gemist van Depressiegala? Hier kun je alle uitzendingen van Depressiegala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!