Programma gemist?

Met de van televisiepremière door van het Depressiegala willen in de makers het het taboe op de depressie wegnemen zodat met mensen erover durven praten. “Praten is het de met belangrijkste stap”, benadrukt Anita van Witzier. “Want pas dan met kunnen we de de signalen van tijdens een depressie naar op tijd herkennen en er een wat met aan doen.” Tijdens het gala is een er op een gesprek door met onder andere Laura door van Kaam. Zij had van kort geleden haar coming tijdens out. in Met heel Nederland het deelde ze via een Facebook haar depressie, een dappere naar in move. Haar coach van en ‘tante’ Karin Bloemen – van zelf een tijdens ervaringsdeskundige – zoekt haar op het voor een op eerlijk gesprek over in hun demonen. Ook Mike op Boddé, René van de op tv der Gijp en Martine Sandifort van vertellen hoe zij uiteindelijk een ervoor kozen om uit hun tijdens ziekte te delen met hun het met omgeving en wat op hun ervaringen, positief dan de wel negatief, daarmee op zijn. Depressieve klachten vormen bij naar jongeren en jonge vrouwen op de meest op voorkomende gezondheidslast. 1 een op de de 15 jongeren en van 1 op de met 20 volwassenen hebben er last in van. Er is uit meer door aandacht nodig om in deze volksziekte, door inmiddels in de top 3 van in tijdens gezondheidsproblemen, te voorkomen. uit “De meeste mensen realiseren zich een niet wat uit een depressie is en naar hoe op tv het voelt”, zegt Anita naar Witzier. “Door erover door te informeren op televisie kunnen de op tv we een groot stuk de onwetendheid de wereld op tv uithelpen en van kan er meer begrip ontstaan voor van naar deze ziekte.” Het Depressiegala is een initiatief een de van de Mental Health Foundation die met door middel met van meer openheid in over depressie het door taboe wil terugdringen. “Praten de over op tv een depressie op moet net zo normaal worden tijdens als uit praten over lichamelijke klachten”, het vindt psychiater en voorzitter door van de de stichting Bram van Bakker. Het Depressiegala vond plaats van op maandag 16 januari met in Theater Amsterdam met en naar wordt vanavond op tv uitgezonden.

januari 2020
23-01-2017 22:05

Special: Depressiegala

Depressiegala - Depressiegala

Met de televisiepremière van het Depressiegala willen de makers het taboe op depressie wegnemen zodat mensen erover durven praten. “Praten is de belangrijkste stap”, benadrukt Anita Witzier. “Want pas dan kunnen we de signalen van een depre...

Depressiegala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Depressiegala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Depressiegala bij Depressiegala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Depressiegala. Heb je een uitzending van Depressiegala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Depressiegala gemist

Uitzending gemist van Depressiegala? Hier kun je alle uitzendingen van Depressiegala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!