Programma gemist?

Met de televisiepremière een van door het Depressiegala naar willen de makers het taboe op van een depressie wegnemen zodat mensen erover de durven praten. in “Praten is de belangrijkste door stap”, een benadrukt Anita Witzier. op tv “Want pas dan kunnen we tijdens de signalen van tijdens een depressie naar op tijd herkennen van en er naar wat aan doen.” Tijdens het gala uit is er door een gesprek de met onder andere Laura van van Kaam. naar Zij had kort op geleden haar coming een out. Met heel Nederland deelde het ze op via Facebook haar depressie, een dappere de move. Haar coach uit en een ‘tante’ Karin de Bloemen – zelf een ervaringsdeskundige het – zoekt haar van op voor een eerlijk in met gesprek over hun van demonen. Ook Mike Boddé, René door van der Gijp en door een Martine Sandifort vertellen hoe zij in uiteindelijk in ervoor kozen om hun ziekte te door delen met op tv hun omgeving en naar wat hun ervaringen, positief met dan tijdens wel negatief, daarmee het zijn. Depressieve klachten op tv vormen bij jongeren en door jonge vrouwen de meest naar voorkomende gezondheidslast. 1 de op de de 15 jongeren in en 1 op de van 20 volwassenen door hebben er last van. Er met is meer op tv aandacht nodig de om deze volksziekte, inmiddels in het de top 3 in van gezondheidsproblemen, in te voorkomen. het “De meeste mensen realiseren op zich niet wat een uit depressie is en een hoe het naar voelt”, zegt Anita tijdens Witzier. “Door erover van te informeren op naar televisie kunnen we een tijdens groot door stuk onwetendheid de tijdens wereld uithelpen en kan er de meer begrip naar ontstaan voor deze ziekte.” Het een Depressiegala is op een initiatief van de naar Mental Health Foundation die op tv in door middel van meer openheid naar over de depressie het taboe wil terugdringen. “Praten met over een depressie met op tv moet net zo normaal met worden als op tv praten over lichamelijke klachten”, vindt psychiater door en voorzitter van naar tijdens de stichting Bram Bakker. Het Depressiegala de vond plaats op in maandag een 16 januari de in Theater Amsterdam en naar wordt vanavond op tv uitgezonden.

september 2020
23-01-2017 22:05

Special: Depressiegala

Depressiegala - Depressiegala

Met de televisiepremière van het Depressiegala willen de makers het taboe op depressie wegnemen zodat mensen erover durven praten. “Praten is de belangrijkste stap”, benadrukt Anita Witzier. “Want pas dan kunnen we de signalen van een depre...

Depressiegala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Depressiegala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Depressiegala bij Depressiegala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Depressiegala. Heb je een uitzending van Depressiegala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Depressiegala gemist

Uitzending gemist van Depressiegala? Hier kun je alle uitzendingen van Depressiegala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!