Programma gemist?

Met de van televisiepremière van het op Depressiegala willen de makers de uit het taboe op depressie wegnemen zodat naar mensen erover door durven praten. “Praten in is de belangrijkste stap”, naar benadrukt Anita naar Witzier. “Want pas tijdens dan kunnen we de uit signalen in van een een depressie op tijd herkennen en er in wat op tv aan doen.” Tijdens tijdens het gala is er een gesprek van uit met onder andere Laura van Kaam. uit op Zij had kort geleden haar in coming out. Met het heel Nederland het deelde ze via Facebook met haar depressie, op een dappere move. Haar in coach en op tv ‘tante’ Karin Bloemen – van zelf een het ervaringsdeskundige – zoekt haar op het naar voor een eerlijk gesprek over hun op demonen. Ook het Mike Boddé, René in van een der Gijp en Martine Sandifort naar vertellen van hoe zij uiteindelijk ervoor kozen naar om van hun ziekte te door delen met hun omgeving en de wat hun ervaringen, van positief door dan wel negatief, daarmee zijn. Depressieve klachten met vormen bij jongeren de met en jonge vrouwen de meest voorkomende tijdens gezondheidslast. 1 op op tv de 15 jongeren tijdens en 1 op een de een 20 volwassenen hebben van er last van. Er door is meer aandacht nodig op een om deze volksziekte, inmiddels in uit de uit top 3 van door gezondheidsproblemen, te voorkomen. naar “De meeste mensen realiseren zich niet op tv wat een de depressie is en hoe met door het voelt”, zegt Anita Witzier. de “Door erover naar te informeren op televisie naar kunnen we de een groot stuk een onwetendheid de het wereld uithelpen en kan er op meer met begrip ontstaan voor deze ziekte.” Het het Depressiegala is een de initiatief een van de Mental Health Foundation die het door middel naar van meer van openheid over depressie het taboe een wil terugdringen. “Praten het van over een depressie met moet net zo normaal worden als tijdens praten tijdens over lichamelijke klachten”, op vindt psychiater en een voorzitter van de stichting met Bram Bakker. Het tijdens Depressiegala vond plaats op in maandag 16 een januari in Theater de Amsterdam en wordt vanavond naar van uitgezonden.

oktober 2021
23-01-2017 22:05

Special: Depressiegala

Depressiegala - Depressiegala

Met de televisiepremière van het Depressiegala willen de makers het taboe op depressie wegnemen zodat mensen erover durven praten. “Praten is de belangrijkste stap”, benadrukt Anita Witzier. “Want pas dan kunnen we de signalen van een depre...

Depressiegala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Depressiegala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Depressiegala bij Depressiegala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Depressiegala. Heb je een uitzending van Depressiegala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Depressiegala gemist

Uitzending gemist van Depressiegala? Hier kun je alle uitzendingen van Depressiegala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-01-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!