Programma gemist?

Tot op tv nu toe van zijn de vrijwilligers erin geslaagd om van naar af te vallen. Dokter Chris en naar op hoogleraar Tanya zoeken van uit of hun persoonlijke op dieet hen helpt om door het afvallen vol te het houden. van Tot nu toe zijn de het vrijwilligers erin op geslaagd het om af te in vallen, maar nu zijn de van wittebroodsweken voorbij. met De laatste twee met maanden van het dieet uit zijn aangebroken en met hun lichaam en geest met beginnen te uit protesteren. Dokter tijdens Chris van Tulleken en naar hoogleraar Tanya in Byron zoeken uit of hun tijdens persoonlijke dieet van hen helpt om het naar afvallen de vol te houden en van de tijdens deskundigen onthullen wat uit het geheim is van met een permanent op dieetsucces.

Werkt het persoonlijke op tv de dieet ook in het het leven van tijdens alledag? De vrijwilligers moesten een van in drie door verschillende diëten tijdens volgen, op grond van hun eigen tijdens kenmerken. Werkt naar het persoonlijke een dieet ook met in het leven van alledag? De in vrijwilligers moesten een op tv van drie een verschillende diëten volgen, van op grond van uit hun het genetische, hormonale en psychische kenmerken. door Inmiddels zijn uit ze weer thuis, met waar ze met een alle stress en verleidingen de van de het dagelijks leven moeten van proberen om hun persoonlijke met dieet vol te houden. van Dokter Chris van van Tulleken met en hoogleraar Tanya Byron ontdekken van hoe op ons DNA de het lastig kan de maken om verleidingen naar te weerstaan, hoe kennis over door de hersenen opheldering biedt de door over de reden waarom wij uit onze toevlucht zoeken tijdens tot troosteten en wat op tv de door wetenschap ons kan vertellen naar over een de redenen waarom wij rampzalige de keuzes met maken als het op tv om eten gaat.

De tijdens beste manier om af op tv te het vallen is met een een persoonlijke aanpak. Dokter Chris van op tv Tulleken en hoogleraar van Tanya het Byron nemen deel in aan een baanbrekend experiment in tijdens Engeland. de De beste naar manier om af te het vallen is het niet de nieuwste dieetrage, maar een met persoonlijke met aanpak. Een in dieet dat is afgestemd op individuele het biologische en psychologische tijdens kenmerken de van mensen. tijdens Dokter Chris van Tulleken en in hoogleraar Tanya Byron een nemen deel aan een in baanbrekend experiment in uit de Engeland. Samen met een team tijdens van vooraanstaande deskundigen zetten op tv ze 75 tijdens te zware vrijwilligers op tijdens een dieet het dat vooral op tv bedoeld is om de naar oorzaken waarom zij te naar veel eten aan het te pakken. De op vrijwilligers verblijven de in een met kliniek waar een serie onderzoekjes op bij hen naar wordt afgenomen. Deze de moeten verklaren met op welke in manier hun genen, hormonen en psychische met kenmerken een van invloed zijn op tijdens hun eetgedrag. Vervolgens een moeten ze op tv een dieet gaan tijdens volgen dat volgens de van deskundigen uit het best bij hen past. Heeft door de wetenschap succes een de waar zoveel diëten op tv faalden?

oktober 2019
26-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen. Dokter Chris en hoogleraar Tanya zoeken uit of hun persoonlijke dieet hen helpt om het afvallen vol te houden. Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen, m...

25-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moesten een van drie verschillende diëten volgen, op grond van hun eigen kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moes...

24-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

De beste manier om af te vallen is met een persoonlijke aanpak. Dokter Chris van Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen deel aan een baanbrekend experiment in Engeland. De beste manier om af te vallen is niet de nieuwste dieetrage, maar e...

Dieet op maat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dieet op maat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dieet op maat bij Dieet op maat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dieet op maat. Heb je een uitzending van Dieet op maat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dieet op maat gemist

Uitzending gemist van Dieet op maat? Hier kun je alle uitzendingen van Dieet op maat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-01-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!