Programma gemist?

Tot nu toe met met zijn de vrijwilligers erin door geslaagd om met af te vallen. Dokter op tv Chris en hoogleraar het Tanya zoeken uit of door hun persoonlijke dieet hen op tv helpt om het in afvallen vol te het houden. de Tot nu toe zijn de de vrijwilligers door erin geslaagd om af op te vallen, maar nu op zijn naar de wittebroodsweken voorbij. De laatste tijdens twee maanden door van het dieet de zijn aangebroken en hun met lichaam en tijdens geest beginnen tijdens te protesteren. de Dokter Chris van Tulleken de en hoogleraar een Tanya Byron zoeken uit of in hun persoonlijke met dieet hen helpt in om het afvallen op vol te houden en op de deskundigen onthullen wat van het geheim is in van een van permanent naar dieetsucces.

Werkt het persoonlijke van uit dieet ook in het leven van van alledag? De vrijwilligers een moesten een van het drie op verschillende diëten volgen, op het grond van hun eigen het kenmerken. naar Werkt het persoonlijke uit dieet ook in de het leven van alledag? De naar vrijwilligers van moesten een van drie verschillende in naar diëten volgen, op met grond van hun genetische, hormonale naar en psychische kenmerken. Inmiddels van zijn ze naar weer thuis, waar op ze met door alle stress met en verleidingen van het het dagelijks leven naar moeten proberen om hun persoonlijke uit dieet op tv vol te houden. Dokter Chris van met Tulleken en hoogleraar op Tanya Byron ontdekken de hoe ons DNA met het lastig kan uit met maken om verleidingen te weerstaan, van hoe uit kennis over de tijdens hersenen opheldering biedt over de reden de waarom wij in onze toevlucht zoeken van tot het troosteten en wat de wetenschap op tv ons kan een vertellen over door de redenen waarom in wij rampzalige keuzes maken de als het om eten de gaat.

De van beste manier om af te de vallen is met een een persoonlijke aanpak. de Dokter Chris van een met Tulleken en hoogleraar uit Tanya Byron nemen tijdens deel aan een baanbrekend experiment op in Engeland. De in beste van manier om af door te vallen is niet de door nieuwste dieetrage, maar in een persoonlijke de aanpak. Een dieet dat is de afgestemd op tv op individuele de biologische en psychologische kenmerken van door mensen. op tv Dokter Chris van Tulleken en hoogleraar in Tanya Byron het nemen deel van aan een baanbrekend de experiment in met Engeland. Samen met een team van een vooraanstaande deskundigen zetten uit ze 75 een te tijdens zware vrijwilligers op de een dieet dat vooral bedoeld is het naar om de oorzaken waarom zij de te veel van eten aan te pakken. naar De een vrijwilligers verblijven in een kliniek waar het een serie onderzoekjes met bij hen op wordt een afgenomen. Deze moeten verklaren van op welke manier hun door genen, op hormonen en psychische kenmerken van invloed een zijn op op hun op eetgedrag. Vervolgens moeten ze een het dieet gaan door volgen dat volgens op tv de deskundigen het best de bij hen het past. Heeft de wetenschap uit succes op waar zoveel diëten een faalden?

juni 2020
26-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen. Dokter Chris en hoogleraar Tanya zoeken uit of hun persoonlijke dieet hen helpt om het afvallen vol te houden. Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen, m...

25-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moesten een van drie verschillende diëten volgen, op grond van hun eigen kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moes...

24-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

De beste manier om af te vallen is met een persoonlijke aanpak. Dokter Chris van Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen deel aan een baanbrekend experiment in Engeland. De beste manier om af te vallen is niet de nieuwste dieetrage, maar e...

Dieet op maat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dieet op maat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dieet op maat bij Dieet op maat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dieet op maat. Heb je een uitzending van Dieet op maat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dieet op maat gemist

Uitzending gemist van Dieet op maat? Hier kun je alle uitzendingen van Dieet op maat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-01-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!