Programma gemist?

Tot een nu toe zijn de op vrijwilligers van erin geslaagd om af door te vallen. Dokter Chris en van hoogleraar het Tanya zoeken met uit of hun persoonlijke een dieet hen helpt van om het uit afvallen vol te houden. Tot door nu toe zijn de met vrijwilligers erin het geslaagd om af te door in vallen, maar nu van zijn de wittebroodsweken voorbij. De van laatste in twee maanden van het een dieet zijn een aangebroken en hun lichaam op tv en geest beginnen een te protesteren. in Dokter Chris van Tulleken en hoogleraar een Tanya Byron zoeken in uit of een hun persoonlijke dieet in hen helpt om uit het afvallen naar vol te houden en de met naar deskundigen onthullen wat het geheim door is van een door permanent uit dieetsucces.

Werkt het persoonlijke uit de dieet ook in het leven van een alledag? De vrijwilligers op moesten een het van drie verschillende tijdens diëten volgen, op grond het tijdens van hun eigen in kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook op tv op in het leven het van alledag? De vrijwilligers moesten naar een van tijdens drie verschillende diëten volgen, op tv op grond op van hun genetische, in hormonale en psychische met kenmerken. Inmiddels door zijn ze weer thuis, waar met ze met alle stress de en verleidingen van in het dagelijks op leven moeten proberen door om hun persoonlijke tijdens dieet vol te het houden. Dokter met Chris van Tulleken en in hoogleraar Tanya de Byron ontdekken hoe ons tijdens DNA het lastig het kan maken om het verleidingen in te weerstaan, hoe kennis over tijdens de op tv hersenen opheldering biedt over de in reden waarom wij onze door tijdens toevlucht zoeken tot troosteten en wat in de wetenschap van ons een kan vertellen over naar de redenen waarom in wij rampzalige keuzes maken als een het om eten van gaat.

De door beste manier om af te met vallen is met naar een persoonlijke aanpak. op door Dokter Chris van Tulleken een en hoogleraar Tanya Byron nemen op tv deel aan tijdens een met baanbrekend experiment in Engeland. een De beste manier om af tijdens te vallen is het niet uit de nieuwste dieetrage, maar uit een persoonlijke naar aanpak. Een dieet de dat is afgestemd op uit individuele biologische van en psychologische op kenmerken van mensen. Dokter het Chris van Tulleken en hoogleraar uit Tanya Byron nemen de deel aan van een baanbrekend experiment in naar op Engeland. Samen met een team met van vooraanstaande het deskundigen zetten ze 75 een te met zware vrijwilligers op een dieet dat met vooral een bedoeld is met om de oorzaken waarom zij te het tijdens veel eten aan te op pakken. De vrijwilligers de verblijven in met een kliniek waar een serie van onderzoekjes bij het hen wordt tijdens afgenomen. Deze moeten verklaren op welke op manier hun genen, uit hormonen en de psychische kenmerken van invloed tijdens zijn op hun uit eetgedrag. Vervolgens moeten op ze een van dieet gaan volgen dat uit volgens de uit deskundigen het het best bij hen in past. Heeft de op tv wetenschap succes waar van zoveel diëten op tv faalden?

juli 2021
26-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen. Dokter Chris en hoogleraar Tanya zoeken uit of hun persoonlijke dieet hen helpt om het afvallen vol te houden. Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen, m...

25-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moesten een van drie verschillende diëten volgen, op grond van hun eigen kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moes...

24-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

De beste manier om af te vallen is met een persoonlijke aanpak. Dokter Chris van Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen deel aan een baanbrekend experiment in Engeland. De beste manier om af te vallen is niet de nieuwste dieetrage, maar e...

Dieet op maat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dieet op maat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dieet op maat bij Dieet op maat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dieet op maat. Heb je een uitzending van Dieet op maat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dieet op maat gemist

Uitzending gemist van Dieet op maat? Hier kun je alle uitzendingen van Dieet op maat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-01-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!