Programma gemist?

Tot tijdens nu toe zijn door de vrijwilligers erin geslaagd naar om een af te vallen. Dokter Chris en tijdens hoogleraar Tanya zoeken op tv uit of de hun persoonlijke uit dieet hen helpt een om het afvallen vol op tv te houden. Tot met nu toe zijn de het op tv vrijwilligers erin geslaagd om af te een de vallen, maar nu zijn van de wittebroodsweken voorbij. in De laatste met twee maanden van door het dieet zijn aangebroken een en hun uit lichaam en geest op tv beginnen te protesteren. Dokter Chris van naar Tulleken en naar hoogleraar Tanya Byron zoeken een uit tijdens of hun persoonlijke op dieet hen helpt om de het afvallen op tv vol te houden en de door deskundigen onthullen wat het het geheim door is van van een permanent naar dieetsucces.

Werkt het persoonlijke van in dieet ook in het in leven van alledag? De vrijwilligers het door moesten een van drie verschillende met diëten volgen, op met grond van hun eigen de kenmerken. Werkt het in op tv persoonlijke dieet ook in in het leven van alledag? De het vrijwilligers met moesten een met van drie verschillende diëten door volgen, op grond van hun in genetische, hormonale een en psychische kenmerken. in Inmiddels zijn ze het weer thuis, door waar ze met tijdens alle stress uit en verleidingen van het dagelijks leven op tv van moeten proberen om een hun persoonlijke dieet vol het te houden. Dokter Chris tijdens van Tulleken en hoogleraar uit uit Tanya Byron ontdekken naar hoe ons DNA het lastig op kan maken om verleidingen een van te weerstaan, hoe kennis van over de door hersenen opheldering biedt over in de reden waarom wij een onze toevlucht zoeken de tot troosteten van en wat de wetenschap ons in naar kan vertellen over de redenen een waarom wij door rampzalige keuzes maken als het door op tv om eten gaat.

De op tv beste manier een om af te vallen is met met tijdens een persoonlijke aanpak. Dokter naar Chris van op tv Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen het deel van aan een baanbrekend experiment in een Engeland. het De beste manier om de af te in vallen is met niet de nieuwste dieetrage, met maar een persoonlijke tijdens aanpak. Een dieet dat is het afgestemd op op tv individuele biologische en psychologische de kenmerken van mensen. met Dokter Chris van een in Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen een deel aan de een baanbrekend experiment met in met Engeland. Samen met een een team van vooraanstaande van deskundigen zetten ze 75 te tijdens zware door vrijwilligers op een dieet dat door vooral het bedoeld is om de oorzaken uit waarom zij te in veel het eten aan van te pakken. De vrijwilligers verblijven in door een een kliniek waar een serie onderzoekjes met bij uit hen wordt afgenomen. Deze moeten een de verklaren op welke uit manier hun genen, met hormonen en psychische kenmerken door van invloed zijn van op hun eetgedrag. Vervolgens moeten uit ze op tv een dieet gaan volgen dat uit volgens de in deskundigen naar het best bij op tv hen past. Heeft de wetenschap tijdens succes met waar zoveel diëten uit faalden?

september 2020
26-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen. Dokter Chris en hoogleraar Tanya zoeken uit of hun persoonlijke dieet hen helpt om het afvallen vol te houden. Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen, m...

25-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moesten een van drie verschillende diëten volgen, op grond van hun eigen kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moes...

24-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

De beste manier om af te vallen is met een persoonlijke aanpak. Dokter Chris van Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen deel aan een baanbrekend experiment in Engeland. De beste manier om af te vallen is niet de nieuwste dieetrage, maar e...

Dieet op maat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dieet op maat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dieet op maat bij Dieet op maat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dieet op maat. Heb je een uitzending van Dieet op maat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dieet op maat gemist

Uitzending gemist van Dieet op maat? Hier kun je alle uitzendingen van Dieet op maat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-01-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!