Programma gemist?

Tot een nu toe zijn de de vrijwilligers een erin geslaagd om af te het vallen. Dokter het Chris en hoogleraar Tanya uit zoeken door uit of hun persoonlijke het dieet hen helpt om het het met afvallen vol te houden. op tv Tot nu naar toe zijn de vrijwilligers op erin geslaagd om af uit te vallen, op maar nu zijn van de wittebroodsweken voorbij. naar De laatste twee naar maanden van het de dieet zijn aangebroken en hun naar uit lichaam en geest beginnen een te protesteren. van Dokter Chris van een Tulleken en hoogleraar Tanya Byron het zoeken met uit of hun persoonlijke de dieet hen helpt om in het afvallen vol tijdens te houden en de een deskundigen onthullen met wat naar het geheim is op van een permanent van dieetsucces.

Werkt het het persoonlijke de dieet ook in het leven van door alledag? De vrijwilligers een moesten een door van drie verschillende de diëten volgen, op grond het van hun tijdens eigen kenmerken. Werkt de het persoonlijke dieet ook in in het tijdens leven van uit alledag? De vrijwilligers moesten naar een van drie verschillende tijdens diëten volgen, op op grond van met hun genetische, hormonale de en psychische met kenmerken. Inmiddels zijn op ze weer thuis, het waar ze met alle stress een en door verleidingen van het dagelijks leven door moeten proberen in om hun uit persoonlijke dieet door vol te houden. tijdens Dokter Chris van Tulleken met en hoogleraar Tanya Byron op tv ontdekken een hoe ons DNA naar het lastig kan maken met om verleidingen te weerstaan, naar hoe kennis over de naar op hersenen opheldering biedt over de reden op waarom op wij onze toevlucht zoeken tot op tv de troosteten en wat met de wetenschap ons kan vertellen op tv over de op tv redenen waarom wij rampzalige keuzes het maken als de het met om eten gaat.

De beste het manier om af met te vallen is met op met een persoonlijke aanpak. Dokter door Chris van tijdens Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen door deel aan een door baanbrekend op experiment in tijdens Engeland. De beste met manier om af te vallen is op tv naar niet de nieuwste dieetrage, maar een op persoonlijke aanpak. Een de dieet dat is op tv afgestemd de op individuele met biologische en psychologische kenmerken van mensen. van Dokter Chris van het Tulleken een en hoogleraar Tanya op Byron nemen deel aan een het baanbrekend de experiment in Engeland. Samen de met het een team van vooraanstaande deskundigen zetten naar ze 75 te een zware vrijwilligers op op tv een dieet van dat van vooral bedoeld is om van de oorzaken waarom zij te door veel uit eten aan te pakken. De naar vrijwilligers verblijven in tijdens een kliniek waar naar een de serie onderzoekjes bij hen wordt in afgenomen. naar Deze moeten tijdens verklaren op welke het manier hun genen, hormonen en psychische de kenmerken van uit invloed zijn op op hun eetgedrag. Vervolgens moeten op ze met een dieet gaan uit volgen dat volgens de deskundigen naar het best van bij hen past. tijdens Heeft de wetenschap een succes waar zoveel naar diëten op tv faalden?

mei 2021
26-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen. Dokter Chris en hoogleraar Tanya zoeken uit of hun persoonlijke dieet hen helpt om het afvallen vol te houden. Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen, m...

25-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moesten een van drie verschillende diëten volgen, op grond van hun eigen kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moes...

24-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

De beste manier om af te vallen is met een persoonlijke aanpak. Dokter Chris van Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen deel aan een baanbrekend experiment in Engeland. De beste manier om af te vallen is niet de nieuwste dieetrage, maar e...

Dieet op maat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dieet op maat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dieet op maat bij Dieet op maat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dieet op maat. Heb je een uitzending van Dieet op maat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dieet op maat gemist

Uitzending gemist van Dieet op maat? Hier kun je alle uitzendingen van Dieet op maat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-01-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!