Programma gemist?

Tot nu toe in op tv zijn de vrijwilligers erin met geslaagd om uit af te vallen. Dokter Chris en een hoogleraar Tanya zoeken met uit of hun op tv persoonlijke tijdens dieet hen helpt om met het afvallen een vol te houden. Tot nu met toe met zijn de vrijwilligers erin geslaagd een om af van te vallen, de maar nu op tv zijn de wittebroodsweken voorbij. De laatste uit twee maanden van het het dieet een zijn aangebroken uit en hun lichaam en geest een beginnen te een protesteren. Dokter Chris van naar Tulleken en een hoogleraar Tanya Byron zoeken door tijdens uit of hun persoonlijke dieet het hen helpt door om het afvallen op tv vol te houden en de uit deskundigen van onthullen wat het door geheim is de van een permanent de dieetsucces.

Werkt door het persoonlijke dieet ook in door het door leven van in alledag? De vrijwilligers door moesten een van drie op tv verschillende diëten volgen, op grond met van hun tijdens eigen kenmerken. door Werkt het het persoonlijke dieet ook in het leven naar van alledag? De naar vrijwilligers moesten een naar het van drie verschillende diëten op tv volgen, op grond van hun van genetische, door hormonale en psychische het kenmerken. Inmiddels op tv zijn ze weer de thuis, waar ze op tv met alle stress en uit verleidingen van het dagelijks naar leven moeten proberen om op tv hun persoonlijke dieet de naar vol te houden. Dokter Chris van van op Tulleken en hoogleraar Tanya de Byron ontdekken op tv hoe ons DNA het lastig kan op tv maken om verleidingen in te weerstaan, uit hoe kennis over een de hersenen met opheldering biedt over de reden naar tijdens waarom wij onze toevlucht zoeken tot de troosteten van en wat van de wetenschap ons kan van vertellen over de door redenen waarom van wij rampzalige keuzes maken als het op tv om een eten gaat.

De beste manier het om af te met vallen is met tijdens een persoonlijke op tv aanpak. Dokter Chris naar van Tulleken en het hoogleraar Tanya van Byron nemen deel aan tijdens een baanbrekend uit experiment in een Engeland. De beste manier om door af te vallen is met door niet de nieuwste dieetrage, maar een een persoonlijke aanpak. in Een dieet dat is door afgestemd op individuele de biologische en psychologische de kenmerken van mensen. het Dokter tijdens Chris van Tulleken en tijdens hoogleraar Tanya een Byron nemen deel aan een het de baanbrekend experiment in Engeland. Samen een met een team door van vooraanstaande deskundigen van zetten ze 75 de te zware op tv vrijwilligers op de een dieet dat vooral van bedoeld is om naar de oorzaken waarom naar zij te veel met eten aan van te pakken. De vrijwilligers verblijven op tv in een de kliniek waar op tv een serie onderzoekjes bij hen naar wordt afgenomen. Deze moeten op verklaren op welke van met manier hun genen, hormonen tijdens en psychische kenmerken van invloed op tv zijn in op hun eetgedrag. met Vervolgens moeten de ze een dieet gaan uit volgen dat op tv volgens de deskundigen het best bij op hen past. op Heeft de in wetenschap succes op waar zoveel diëten in faalden?

januari 2021
26-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen. Dokter Chris en hoogleraar Tanya zoeken uit of hun persoonlijke dieet hen helpt om het afvallen vol te houden. Tot nu toe zijn de vrijwilligers erin geslaagd om af te vallen, m...

25-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moesten een van drie verschillende diëten volgen, op grond van hun eigen kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moes...

24-01-2017 16:50

Dieet op maat

Dieet op maat - Dieet op maat

De beste manier om af te vallen is met een persoonlijke aanpak. Dokter Chris van Tulleken en hoogleraar Tanya Byron nemen deel aan een baanbrekend experiment in Engeland. De beste manier om af te vallen is niet de nieuwste dieetrage, maar e...

Dieet op maat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dieet op maat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dieet op maat bij Dieet op maat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dieet op maat. Heb je een uitzending van Dieet op maat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dieet op maat gemist

Uitzending gemist van Dieet op maat? Hier kun je alle uitzendingen van Dieet op maat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-01-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!