Programma gemist?

In de door laatste aflevering uit van De Maatschap door is Benjamin Meyer een op het uit toppunt van zijn roem, maar hij het een kan voor zijn op tv broers niet verhullen in hoe diep hij in de tijdens problemen zit. Hij wordt met gemanipuleerd door door topcriminelen en het tijdens Openbaar op Ministerie dreigt zijn het rol aan de een kaak te stellen. het Als ook de fiscus Benjamin dreigt in aan te op pakken, met moeten zijn broers de maatschap redden met door Benjamin eruit met te door zetten. Na deze nederlaag hoopt in tijdens Benjamin zich te rehabiliteren, maar hij tijdens schoffeert de door rechterlijke macht en het beantwoordt kritiek op de zijn beroepsfouten in met dédain. Benjamin de zal, net als Theo, uit op tv de advocatuur worden een gezet naar en ten slotte hangt Aron, van zijn oudere naar broer, hetzelfde boven het het hoofd. Matthias Meyer, het aan het eind naar van zijn dagen, op uit roept zijn zoons, tijdens alle vier, nog tijdens eenmaal bij elkaar: zijn maatschap mag het dan op tv te gronde naar zijn, zijn familie tijdens - als het erop met aankomt het belangrijkste het - is nog op te redden.

Matthias slaagt erin met Theo vrij te in pleiten. het Maar Theo blijft recalcitrant en naar Matthias keert op tv zich definitief op van hem af. Nu is op de Benjamin papa's oogappel op tv en mag hij optreden van in spectaculaire processen. Matthias slaagt van erin naar Theo vrij te met pleiten. Maar Theo door blijft recalcitrant en van Matthias keert zich uit definitief van hem af. de Nu is door Benjamin papa's oogappel en uit mag hij naast zijn op tv vader tijdens optreden in spectaculaire processen. Er een op is een groeiende publieke belangstelling voor van het criminaliteit, ook het OM tijdens gaat het belang van tijdens pr inzien. op Benjamin geniet van alle van aandacht. In naar zijn honger naar vriendschap in en bewondering op schurkt hij soms gevaarlijk dicht naar tegen de zijn criminele cliënten van aan. Matthias waarschuwt met hem, maar van hij heeft zijn naar zoon niet meer tijdens in de hand. door Een dansje met een Desi Bouterse is in breaking news en nu is door het Benjamin op tv die de familienaam te schande uit een dreigt te maken.

Begin naar jaren 70 studeren in alle zoons de van Matthias rechten en op tv Theo, de enige zoon naar die op zich af en toe tegen de tijdens patriarch verzet, studeert een als eerste af: op tv de van kroonprins van van de Meyerdynastie. Begin jaren in 70 studeren alle op tv zoons van Matthias rechten tijdens en Theo, de enige het zoon op die zich af en toe op tv tegen de patriarch van verzet, met studeert als eerste af: de door kroonprins van door de Meyerdynastie. Matthias naar verzoent uit zich met de lastpak en geeft door door hem een eigen kantoor. Matthias een verlaat zijn vrouw Mieke, een om met met zijn joodse vriendin Rivka tijdens te op tv gaan samenwonen. van De jongens blijken niet in op staat hun een moeder te op tv troosten. Halverwege de jaren op 80 vormen de vier uit zoons met door hun vader een ijzersterk op merk. Meyer is met dé naam de in de een Nederlandse advocatuur. Maar dan gaat het het mis op tv met Theo als met hij door drugsverslaving in naar strafrechtelijke problemen van komt. Op aandringen van Mieke door schiet op Matthias zijn naar verloren zoon te op tv hulp.

Zelden het was er op zoveel commotie rond een Nederlandse het dramaserie als bij in De tijdens Maatschap, gebaseerd op naar de opkomst en ondergang uit van de het advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen op van met de familie Moszkowicz, gaat de op serie toch van start. met De maatschap van is vanaf vanavond wekelijks de te op tv zien op NPO 2. De het hoofdrollen het in De maatschap worden gespeeld naar door Pierre door Bokma (de oude Matthias een Meyer), Maarten Heijmans naar (de jonger het Matthias), Guy Clemens in (Benjamin Meyer), door Daan Schuurmans (Theo Meyer), Diederik Ebbinge op tv (Aron op tv Meyer), Xander van Vledder met (Jacob Meyer) op tv en Katelijne Verbeke (Mieke uit Meyer, vrouw van Matthias). een De regie is van de in handen van Michiel van Jaarsveld. De uit tijdens serie vertelt het verhaal van de van van opkomst en ondergang een van het familie-imperium Meyer. Voor De een maatschap hebben in de schrijvers tijdens Hein Schütz en Alma van Popeyus zich laten tijdens inspireren door de familiegeschiedenis naar van de bekende tijdens Nederlandse advocatenfamilie Moszkowicz. uit Van op de grond af bouwt de op jonge Matthias een Meyer op een advocatenimperium dat in het een naoorlogse Nederland een zijn weerga niet kent. Niet een alleen op tv dat, hij op tv bouwt een familie. Een hecht gezin, een van samen één tegen de rest. in Zijn vier zonen zullen het zijn inzet, door zijn flair en het zijn intelligentie met verder uitdragen. op tv Met z'n vijven van trotseren de Meyers de boze tijdens buitenwereld. de Maar de vanzelfsprekende naar loyaliteit van de vier zoons de aan hun door vader en aan elkaar uit wordt van binnenuit tijdens ondermijnd. Naast deze met familiegeschiedenis gaat De op tv maatschap een over de ontwikkeling van de met (straf)advocatuur in uit Nederland.

januari 2021
15-02-2017 20:25

Slot: De Maatschap

De maatschap - Ondergang

In de laatste aflevering van De Maatschap is Benjamin Meyer op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie d...

08-02-2017 20:25

De Kroonprins

De maatschap - De Kroonprins

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft recalcitrant en Matthias keert zich definitief van hem af. Nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij optreden in spectaculaire processen. Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten....

01-02-2017 20:25

Tweede Generatie

De maatschap - Tweede Generatie

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten...

25-01-2017 20:25

De Overlever

De maatschap - De Overlever

Zelden was er zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie als bij De Maatschap, gebaseerd op de opkomst en ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van de familie Moszkowicz, gaat de serie toch van start....

De maatschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maatschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maatschap bij De maatschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maatschap. Heb je een uitzending van De maatschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maatschap gemist

Uitzending gemist van De maatschap? Hier kun je alle uitzendingen van De maatschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!