Programma gemist?

In naar de laatste aflevering op tv van De Maatschap op is Benjamin Meyer op het het toppunt door van zijn uit roem, maar hij kan voor zijn tijdens tijdens broers niet verhullen hoe in diep hij in de problemen uit zit. Hij wordt tijdens met gemanipuleerd door topcriminelen en op het Openbaar Ministerie dreigt uit zijn rol aan de tijdens een kaak te stellen. Als ook met de fiscus op tv Benjamin dreigt in aan te pakken, moeten in zijn broers de maatschap redden van door Benjamin eruit de te zetten. met Na deze nederlaag hoopt op op Benjamin zich te rehabiliteren, maar het hij de schoffeert de rechterlijke van macht en beantwoordt kritiek op zijn naar beroepsfouten met in dédain. Benjamin zal, in net als Theo, uit in de advocatuur worden een met gezet en ten de slotte hangt Aron, zijn oudere van broer, hetzelfde door boven het hoofd. Matthias Meyer, uit van aan het eind van zijn dagen, uit het roept zijn zoons, alle vier, met nog eenmaal bij van elkaar: zijn een maatschap mag dan te gronde door door zijn, zijn familie de - als het door erop aankomt het belangrijkste tijdens - is van nog te redden.

Matthias slaagt erin tijdens door Theo vrij te pleiten. de Maar Theo de blijft recalcitrant en Matthias keert zich op definitief het van hem af. Nu een is Benjamin door papa's oogappel in en mag hij optreden in op spectaculaire processen. Matthias slaagt van erin Theo vrij naar te pleiten. Maar op Theo blijft recalcitrant uit de en Matthias keert een zich definitief van hem af. de Nu is het Benjamin papa's oogappel en mag uit hij naast zijn naar op vader optreden in de spectaculaire processen. Er is tijdens een groeiende publieke belangstelling voor met criminaliteit, ook het van OM in gaat het belang van pr van door inzien. Benjamin geniet van alle uit aandacht. In het zijn honger naar vriendschap en een bewondering schurkt hij op soms tijdens gevaarlijk dicht tegen door zijn criminele tijdens cliënten aan. Matthias waarschuwt hem, maar het hij heeft zijn tijdens zoon niet op tv meer in de op hand. Een dansje met met Desi naar Bouterse is breaking news en in nu op is het Benjamin op die de een familienaam te schande uit dreigt te maken.

Begin jaren op 70 door studeren alle zoons van Matthias rechten in en uit Theo, de enige zoon die door het zich af en toe tegen op tv de patriarch verzet, op studeert als eerste op af: op de kroonprins van de een Meyerdynastie. Begin jaren 70 met studeren alle zoons de van Matthias rechten door en Theo, de enige van een zoon die zich af de en toe tegen de de patriarch verzet, op tv studeert als naar eerste af: de kroonprins op van de Meyerdynastie. Matthias uit verzoent zich met met de lastpak de en geeft hem een eigen tijdens kantoor. Matthias verlaat de het zijn vrouw Mieke, om met zijn met joodse vriendin van Rivka te gaan op samenwonen. De door jongens blijken niet door in staat uit hun moeder te troosten. Halverwege het de met jaren 80 vormen de vier door zoons uit met hun vader een ijzersterk naar merk. uit Meyer is dé naam in door de Nederlandse de advocatuur. Maar dan gaat uit het mis met Theo uit als de hij door drugsverslaving in de strafrechtelijke op tv problemen komt. Op aandringen van Mieke met het schiet Matthias zijn verloren zoon het te uit hulp.

Zelden was er tijdens zoveel commotie rond naar een door Nederlandse dramaserie als tijdens bij De Maatschap, gebaseerd een op de opkomst en een ondergang van met de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks door juridische stappen op van de familie in Moszkowicz, de gaat de serie toch van start. tijdens naar De maatschap is vanaf vanavond wekelijks tijdens van te zien op NPO 2. De uit hoofdrollen in uit De maatschap worden gespeeld met door Pierre op tv Bokma (de oude Matthias Meyer), naar Maarten Heijmans (de met jonger Matthias), Guy de Clemens (Benjamin Meyer), uit Daan de Schuurmans (Theo Meyer), Diederik Ebbinge van (Aron het Meyer), Xander van Vledder (Jacob uit een Meyer) en Katelijne Verbeke van (Mieke Meyer, vrouw van Matthias). in De regie met is met in handen van een Michiel van Jaarsveld. De serie vertelt het tijdens naar verhaal van de op tv opkomst en ondergang van met het familie-imperium Meyer. Voor De naar maatschap hebben de het naar schrijvers Hein Schütz en naar Alma Popeyus naar zich laten inspireren door de familiegeschiedenis het van naar de bekende op tv Nederlandse advocatenfamilie Moszkowicz. Van de grond tijdens door af bouwt de jonge op tv Matthias Meyer een tijdens advocatenimperium dat in het naoorlogse naar Nederland in zijn weerga niet kent. Niet op in alleen dat, hij bouwt een een familie. met Een hecht gezin, samen één de tegen van de rest. Zijn op tv vier zonen zullen zijn een inzet, zijn flair met en zijn intelligentie verder naar uitdragen. Met z'n vijven naar trotseren de op tv Meyers naar de boze buitenwereld. Maar door de vanzelfsprekende met loyaliteit van de naar vier zoons aan hun vader naar en aan elkaar van wordt van de binnenuit ondermijnd. Naast op deze familiegeschiedenis gaat in De maatschap in over de ontwikkeling van van de (straf)advocatuur in tijdens Nederland.

mei 2020
15-02-2017 20:25

Slot: De Maatschap

De maatschap - Ondergang

In de laatste aflevering van De Maatschap is Benjamin Meyer op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie d...

08-02-2017 20:25

De Kroonprins

De maatschap - De Kroonprins

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft recalcitrant en Matthias keert zich definitief van hem af. Nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij optreden in spectaculaire processen. Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten....

01-02-2017 20:25

Tweede Generatie

De maatschap - Tweede Generatie

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten...

25-01-2017 20:25

De Overlever

De maatschap - De Overlever

Zelden was er zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie als bij De Maatschap, gebaseerd op de opkomst en ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van de familie Moszkowicz, gaat de serie toch van start....

De maatschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maatschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maatschap bij De maatschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maatschap. Heb je een uitzending van De maatschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maatschap gemist

Uitzending gemist van De maatschap? Hier kun je alle uitzendingen van De maatschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!