Programma gemist?

In de laatste van uit aflevering van De de Maatschap is Benjamin Meyer op uit het toppunt van zijn tijdens roem, maar hij naar kan voor in zijn broers niet verhullen tijdens hoe diep de hij in de problemen van zit. Hij het wordt gemanipuleerd de door topcriminelen en het Openbaar naar Ministerie dreigt zijn op tv tijdens rol aan de kaak in te stellen. Als ook het de door fiscus Benjamin dreigt aan uit te pakken, moeten zijn naar broers de de maatschap redden uit door Benjamin eruit op tv te zetten. Na deze op nederlaag hoopt Benjamin zich te het rehabiliteren, maar hij van schoffeert de in rechterlijke macht op en beantwoordt kritiek op tijdens zijn beroepsfouten met dédain. op tv Benjamin zal, in net als Theo, uit van de advocatuur door worden gezet en door ten slotte hangt het Aron, een zijn oudere broer, hetzelfde boven uit het hoofd. uit Matthias Meyer, aan het eind op van zijn dagen, tijdens roept zijn het zoons, alle vier, een nog eenmaal uit bij elkaar: zijn maatschap een mag een dan te gronde zijn, zijn familie van een - als het erop uit aankomt het belangrijkste op - is de nog te redden.

Matthias naar slaagt erin op Theo vrij te pleiten. Maar uit Theo blijft recalcitrant en van Matthias uit keert zich definitief van met hem op af. Nu is Benjamin van papa's oogappel en mag uit hij optreden in naar spectaculaire processen. Matthias de slaagt erin Theo het vrij te pleiten. Maar tijdens uit Theo blijft recalcitrant en door Matthias keert een zich definitief van van hem af. Nu is Benjamin papa's tijdens oogappel met en mag hij op tv naast zijn vader optreden in van spectaculaire processen. naar Er is een van groeiende publieke een belangstelling voor criminaliteit, ook met het OM naar gaat het belang van met pr inzien. Benjamin het geniet van alle aandacht. uit In zijn naar honger naar vriendschap een en bewondering schurkt van hij soms uit gevaarlijk dicht tegen in zijn criminele cliënten aan. op Matthias waarschuwt door hem, maar hij heeft met zijn zoon niet meer door in de van hand. uit Een dansje met de Desi Bouterse is breaking een news en nu van is het Benjamin die de door het familienaam te schande van dreigt te maken.

Begin van jaren 70 studeren alle zoons de van in Matthias rechten en Theo, op tv de enige een zoon die zich af en naar toe tegen de naar door patriarch verzet, studeert als eerste af: een de het kroonprins van de het Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren in alle zoons van de het Matthias rechten en Theo, de het enige zoon die zich een af en in toe naar tegen de patriarch verzet, met studeert als eerste af: de een kroonprins van de door Meyerdynastie. Matthias verzoent een zich met uit de uit lastpak en geeft de hem een eigen kantoor. Matthias met verlaat zijn vrouw Mieke, naar op tv om met zijn door joodse vriendin Rivka met te gaan samenwonen. De jongens door blijken door niet in staat hun op moeder te troosten. Halverwege door de naar jaren 80 vormen de vier zoons tijdens op tv met hun vader een in ijzersterk merk. Meyer van is dé de naam in de Nederlandse tijdens advocatuur. Maar dan gaat het op mis met Theo een als hij met door drugsverslaving in strafrechtelijke op van problemen komt. Op aandringen van Mieke naar schiet Matthias zijn de verloren zoon door te tijdens hulp.

Zelden was het er zoveel op commotie rond een Nederlandse op tv dramaserie een als bij De uit Maatschap, gebaseerd op de opkomst het en ondergang van de een advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks op juridische stappen naar van de familie door Moszkowicz, met gaat de serie toch van start. van De door maatschap is in vanaf vanavond wekelijks te zien op een NPO in 2. De hoofdrollen in De maatschap tijdens op tv worden gespeeld door Pierre Bokma op tv (de oude Matthias Meyer), een Maarten op Heijmans (de jonger Matthias), naar Guy Clemens met (Benjamin Meyer), Daan Schuurmans uit (Theo Meyer), Diederik de Ebbinge (Aron Meyer), op Xander van Vledder (Jacob naar in Meyer) en Katelijne Verbeke (Mieke door Meyer, vrouw van Matthias). met De regie is naar in handen door van Michiel van uit Jaarsveld. De van serie vertelt het op tv verhaal van de opkomst en op ondergang van het familie-imperium uit Meyer. Voor van De tijdens maatschap hebben de naar schrijvers Hein Schütz en tijdens Alma Popeyus zich laten van inspireren door de familiegeschiedenis tijdens een van de bekende Nederlandse advocatenfamilie Moszkowicz. tijdens Van de door grond af op bouwt de uit jonge Matthias Meyer een advocatenimperium dat op in het de naoorlogse Nederland zijn weerga tijdens niet uit kent. Niet op alleen dat, hij bouwt in een familie. Een hecht gezin, van samen de één tegen door de rest. Zijn vier zonen naar zullen zijn inzet, zijn in flair tijdens en zijn tijdens intelligentie verder uitdragen. Met z'n tijdens vijven trotseren de in Meyers de boze buitenwereld. door Maar de met vanzelfsprekende loyaliteit van de met vier zoons aan op hun vader en een aan elkaar van wordt een van binnenuit ondermijnd. uit Naast deze familiegeschiedenis gaat De de maatschap over de ontwikkeling in van tijdens de (straf)advocatuur het in Nederland.

september 2020
15-02-2017 20:25

Slot: De Maatschap

De maatschap - Ondergang

In de laatste aflevering van De Maatschap is Benjamin Meyer op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie d...

08-02-2017 20:25

De Kroonprins

De maatschap - De Kroonprins

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft recalcitrant en Matthias keert zich definitief van hem af. Nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij optreden in spectaculaire processen. Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten....

01-02-2017 20:25

Tweede Generatie

De maatschap - Tweede Generatie

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten...

25-01-2017 20:25

De Overlever

De maatschap - De Overlever

Zelden was er zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie als bij De Maatschap, gebaseerd op de opkomst en ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van de familie Moszkowicz, gaat de serie toch van start....

De maatschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maatschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maatschap bij De maatschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maatschap. Heb je een uitzending van De maatschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maatschap gemist

Uitzending gemist van De maatschap? Hier kun je alle uitzendingen van De maatschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!