Programma gemist?

In het de laatste met aflevering van De Maatschap uit is Benjamin Meyer op het door toppunt van het zijn op tv roem, maar hij kan voor zijn op tv broers niet van verhullen tijdens hoe diep hij in de problemen tijdens zit. Hij van wordt gemanipuleerd door door topcriminelen en het het Openbaar in Ministerie dreigt zijn een rol aan de tijdens kaak te stellen. met Als ook de fiscus het Benjamin dreigt aan te door pakken, moeten zijn tijdens broers een de maatschap redden tijdens door Benjamin eruit te uit zetten. Na deze nederlaag hoopt door uit Benjamin zich te door rehabiliteren, maar hij schoffeert door de rechterlijke de macht en beantwoordt de kritiek op zijn beroepsfouten het met dédain. Benjamin zal, net op tv het als Theo, uit op de advocatuur worden de gezet en ten slotte hangt Aron, naar zijn oudere broer, het hetzelfde boven het met uit hoofd. Matthias Meyer, aan door het eind van zijn tijdens dagen, roept het zijn zoons, alle op vier, nog eenmaal bij elkaar: uit zijn maatschap van mag dan te op gronde van zijn, zijn familie - als het naar het erop aankomt het belangrijkste - uit is nog te naar redden.

Matthias slaagt erin in Theo vrij te het pleiten. Maar de Theo blijft naar recalcitrant en naar Matthias keert zich definitief van de hem naar af. Nu is Benjamin papa's oogappel tijdens en mag het hij optreden in spectaculaire door processen. Matthias slaagt in erin Theo een vrij te pleiten. uit Maar Theo met blijft recalcitrant en met Matthias keert zich een definitief van hem uit af. Nu de is Benjamin papa's oogappel en mag naar hij naast door zijn vader optreden in in met spectaculaire processen. Er is een groeiende uit publieke belangstelling een voor de criminaliteit, ook het het OM gaat het het belang van pr inzien. Benjamin geniet op in van alle aandacht. met In zijn honger door naar vriendschap en bewondering van schurkt hij van soms gevaarlijk dicht met tegen zijn criminele cliënten het aan. Matthias een waarschuwt hem, maar hij heeft zijn uit in zoon niet meer in de een hand. Een het dansje met tijdens Desi Bouterse is breaking news en tijdens nu is het de Benjamin die de van familienaam te op tv schande dreigt te op tv maken.

Begin jaren met 70 studeren alle zoons de van Matthias rechten naar en Theo, de door enige zoon de die met zich af en toe tegen de een patriarch tijdens verzet, studeert als op tv eerste af: de kroonprins uit van de Meyerdynastie. Begin door jaren 70 op studeren in alle zoons van Matthias door rechten en Theo, van de enige zoon die zich de af tijdens en toe tegen de patriarch naar verzet, studeert met als eerste af: de door kroonprins van met de Meyerdynastie. de Matthias verzoent zich met op de lastpak en van geeft hem een uit eigen kantoor. Matthias verlaat met zijn vrouw Mieke, uit om met van zijn joodse op tv vriendin Rivka te gaan samenwonen. het De naar jongens blijken naar niet in staat de hun moeder te troosten. op Halverwege de jaren 80 vormen door de de vier zoons met het hun vader een tijdens ijzersterk merk. Meyer is dé van naam in de de Nederlandse op tv advocatuur. Maar dan naar gaat het mis met de Theo als in hij door door drugsverslaving in strafrechtelijke problemen komt. tijdens Op aandringen van Mieke van schiet tijdens Matthias zijn verloren zoon door te door hulp.

Zelden was met er zoveel uit commotie rond een Nederlandse dramaserie een als op tv bij De Maatschap, gebaseerd op uit de opkomst en uit met ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks een in juridische stappen van de familie op Moszkowicz, gaat de serie de tijdens toch van start. De het maatschap is het vanaf vanavond wekelijks te zien uit op NPO 2. De een hoofdrollen op tv in De maatschap worden gespeeld door door uit Pierre Bokma (de de oude Matthias Meyer), Maarten van Heijmans (de jonger Matthias), uit Guy Clemens (Benjamin van Meyer), de Daan Schuurmans (Theo Meyer), Diederik de Ebbinge de (Aron Meyer), Xander van Vledder (Jacob het op tv Meyer) en Katelijne Verbeke (Mieke een Meyer, vrouw van naar Matthias). De regie is in in handen van een op Michiel van Jaarsveld. De uit serie vertelt het verhaal van de de opkomst en ondergang het van het familie-imperium een met Meyer. Voor De maatschap hebben tijdens de schrijvers Hein met Schütz en Alma naar Popeyus zich laten op tv inspireren door met de familiegeschiedenis het van de bekende Nederlandse advocatenfamilie van Moszkowicz. Van de van grond af bouwt de naar uit jonge Matthias Meyer een advocatenimperium de dat in het het naoorlogse Nederland door zijn weerga tijdens niet kent. Niet uit alleen dat, hij bouwt uit een familie. van Een hecht gezin, samen tijdens één tegen de op tv rest. Zijn vier een zonen zullen zijn naar inzet, zijn flair van en zijn intelligentie van verder uitdragen. Met z'n vijven het trotseren de Meyers met de boze uit buitenwereld. Maar de de vanzelfsprekende loyaliteit in van de vier zoons tijdens aan hun vader en het tijdens aan elkaar wordt van binnenuit van ondermijnd. Naast in deze familiegeschiedenis gaat tijdens De maatschap over de ontwikkeling in op van de (straf)advocatuur in van Nederland.

oktober 2019
15-02-2017 20:25

Slot: De Maatschap

De maatschap - Ondergang

In de laatste aflevering van De Maatschap is Benjamin Meyer op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie d...

08-02-2017 20:25

De Kroonprins

De maatschap - De Kroonprins

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft recalcitrant en Matthias keert zich definitief van hem af. Nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij optreden in spectaculaire processen. Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten....

01-02-2017 20:25

Tweede Generatie

De maatschap - Tweede Generatie

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten...

25-01-2017 20:25

De Overlever

De maatschap - De Overlever

Zelden was er zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie als bij De Maatschap, gebaseerd op de opkomst en ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van de familie Moszkowicz, gaat de serie toch van start....

De maatschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maatschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maatschap bij De maatschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maatschap. Heb je een uitzending van De maatschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maatschap gemist

Uitzending gemist van De maatschap? Hier kun je alle uitzendingen van De maatschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!