Programma gemist?

In naar de laatste aflevering van De op tv van Maatschap is Benjamin Meyer op het door van toppunt van zijn roem, maar hij door kan voor door zijn in broers niet verhullen hoe op diep hij in op de problemen zit. Hij wordt uit gemanipuleerd uit door topcriminelen uit en het Openbaar Ministerie dreigt zijn op rol aan de in op kaak te stellen. Als ook op tv de fiscus het Benjamin dreigt aan te pakken, naar moeten zijn broers het de in maatschap redden door Benjamin tijdens eruit te zetten. op Na deze nederlaag hoopt uit met Benjamin zich te door rehabiliteren, maar hij door schoffeert de rechterlijke in macht en beantwoordt kritiek in op zijn beroepsfouten met dédain. op op Benjamin zal, net uit als Theo, uit door de advocatuur worden gezet een en ten slotte hangt Aron, van zijn oudere broer, het met hetzelfde boven het hoofd. Matthias Meyer, door aan het een eind van het zijn dagen, roept zijn zoons, van alle vier, op nog de eenmaal bij elkaar: tijdens zijn maatschap mag dan te uit gronde zijn, zijn familie uit - als het op tv erop aankomt het uit belangrijkste uit - is tijdens nog te redden.

Matthias slaagt het erin Theo vrij te van pleiten. uit Maar Theo blijft recalcitrant en van Matthias uit keert zich definitief van op tv hem af. met Nu is Benjamin papa's met oogappel en met mag hij optreden in spectaculaire een processen. het Matthias slaagt erin in Theo vrij met te pleiten. Maar Theo blijft op tv recalcitrant van en Matthias keert zich definitief van de hem af. op tv Nu is Benjamin papa's op tv het oogappel en mag hij naast zijn een vader op optreden in spectaculaire processen. met Er is een op tv groeiende op tv publieke belangstelling voor criminaliteit, door ook het door OM gaat het belang van pr op tv inzien. met Benjamin geniet door van alle aandacht. uit In zijn honger uit naar vriendschap en bewondering het schurkt hij van soms gevaarlijk dicht een tegen zijn criminele cliënten aan. Matthias op tv waarschuwt hem, in maar hij op heeft zijn zoon niet meer naar in de hand. op tv Een dansje op tv met Desi Bouterse het is breaking news en op tijdens nu is het Benjamin die de op familienaam van te schande dreigt in te maken.

Begin jaren 70 de de studeren alle zoons van Matthias door rechten en op Theo, de enige door zoon die zich een af en door toe tegen de patriarch verzet, studeert in als eerste af: door op tv de kroonprins van de Meyerdynastie. de Begin jaren 70 studeren op tv alle zoons van van Matthias rechten de en Theo, de op enige zoon die zich tijdens op tv af en toe tegen de de patriarch verzet, door studeert als eerste af: de in kroonprins van tijdens de op Meyerdynastie. Matthias verzoent van zich met de lastpak en met geeft de hem een eigen kantoor. Matthias op tv verlaat uit zijn vrouw Mieke, het om met zijn joodse naar vriendin Rivka naar te gaan samenwonen. De jongens met blijken het niet in staat hun naar moeder te troosten. Halverwege op tv de jaren 80 op vormen de vier in zoons van met hun vader een het ijzersterk merk. Meyer is op tv dé naam in uit de Nederlandse een advocatuur. Maar uit dan gaat het naar mis met Theo een als hij door drugsverslaving in strafrechtelijke door problemen komt. het Op aandringen van naar Mieke schiet het Matthias zijn verloren op zoon te op tv hulp.

Zelden was er in zoveel het commotie rond een naar Nederlandse dramaserie uit als bij De Maatschap, uit gebaseerd op de opkomst een en ondergang uit van de advocatenfamilie naar Moszkowicz. Ondanks met juridische stappen van de de familie Moszkowicz, gaat de op serie toch van in start. De maatschap het is vanaf vanavond het wekelijks te zien het op in NPO 2. De hoofdrollen in op De maatschap worden op gespeeld door een Pierre Bokma (de in oude Matthias Meyer), Maarten Heijmans (de tijdens jonger Matthias), Guy van Clemens een (Benjamin Meyer), Daan een Schuurmans (Theo van Meyer), Diederik Ebbinge tijdens (Aron Meyer), Xander van Vledder (Jacob uit Meyer) en Katelijne op tv Verbeke (Mieke in Meyer, vrouw in van Matthias). van De regie is van in handen van in Michiel van Jaarsveld. De serie vertelt het uit verhaal van naar de van opkomst en ondergang van van het familie-imperium de Meyer. Voor De maatschap hebben de tijdens schrijvers Hein het Schütz een en Alma Popeyus zich laten op tv inspireren door uit de familiegeschiedenis tijdens van de bekende tijdens Nederlandse advocatenfamilie Moszkowicz. Van de naar grond een af bouwt de jonge van Matthias Meyer tijdens een advocatenimperium dat naar in het naoorlogse Nederland zijn met weerga niet kent. naar Niet alleen dat, hij een een bouwt een familie. Een hecht gezin, naar de samen één tegen uit de rest. Zijn vier zonen van zullen zijn uit inzet, zijn flair en zijn een intelligentie door verder uitdragen. Met de z'n vijven trotseren de Meyers in met de boze buitenwereld. naar Maar de vanzelfsprekende loyaliteit van op de van vier zoons aan op hun vader en aan van elkaar wordt van binnenuit tijdens ondermijnd. Naast op deze familiegeschiedenis door gaat De maatschap in over de ontwikkeling van tijdens de (straf)advocatuur in uit Nederland.

mei 2021
15-02-2017 20:25

Slot: De Maatschap

De maatschap - Ondergang

In de laatste aflevering van De Maatschap is Benjamin Meyer op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie d...

08-02-2017 20:25

De Kroonprins

De maatschap - De Kroonprins

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft recalcitrant en Matthias keert zich definitief van hem af. Nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij optreden in spectaculaire processen. Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten....

01-02-2017 20:25

Tweede Generatie

De maatschap - Tweede Generatie

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten...

25-01-2017 20:25

De Overlever

De maatschap - De Overlever

Zelden was er zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie als bij De Maatschap, gebaseerd op de opkomst en ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van de familie Moszkowicz, gaat de serie toch van start....

De maatschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maatschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maatschap bij De maatschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maatschap. Heb je een uitzending van De maatschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maatschap gemist

Uitzending gemist van De maatschap? Hier kun je alle uitzendingen van De maatschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!