Programma gemist?

In een de laatste naar aflevering van De de Maatschap is Benjamin naar Meyer op het toppunt van zijn naar roem, de maar hij van kan voor zijn broers niet door verhullen hoe diep hij op door in de problemen zit. Hij een wordt met gemanipuleerd door topcriminelen en het de Openbaar door Ministerie dreigt zijn uit rol aan de kaak te stellen. op Als ook de tijdens fiscus in Benjamin dreigt aan te pakken, op op moeten zijn broers een de maatschap redden door Benjamin eruit het uit te zetten. Na deze door nederlaag hoopt Benjamin zich tijdens te het rehabiliteren, maar hij schoffeert de met rechterlijke macht op en beantwoordt naar kritiek op zijn beroepsfouten met dédain. van Benjamin zal, met net uit als Theo, uit de naar advocatuur worden gezet in en ten slotte hangt op Aron, het zijn oudere broer, hetzelfde uit boven het hoofd. uit Matthias Meyer, aan het de eind van zijn het dagen, in roept zijn zoons, alle naar vier, nog met eenmaal bij elkaar: zijn maatschap met mag tijdens dan te gronde zijn, zijn familie met - als van het erop aankomt de het belangrijkste - is in op tv nog te redden.

Matthias de slaagt erin Theo vrij te op pleiten. Maar tijdens Theo blijft recalcitrant en op tv Matthias keert zich het definitief van hem uit af. Nu naar is Benjamin in papa's oogappel en mag de hij optreden het in spectaculaire van processen. Matthias slaagt erin Theo door vrij op te pleiten. Maar met Theo blijft recalcitrant en Matthias keert in zich definitief door van een hem af. Nu naar is Benjamin papa's oogappel uit en mag een hij naast zijn vader een optreden in uit spectaculaire processen. Er is een met groeiende publieke belangstelling in voor criminaliteit, ook het met in OM gaat het het belang van pr tijdens inzien. Benjamin geniet van alle aandacht. met In zijn honger naar uit naar vriendschap en het bewondering schurkt hij soms naar gevaarlijk dicht tegen in zijn criminele cliënten op tv aan. Matthias waarschuwt hem, op maar uit hij heeft zijn een zoon niet meer naar in de hand. Een dansje het met op Desi Bouterse is breaking news en met nu is met het Benjamin die de naar familienaam naar te schande dreigt tijdens te maken.

Begin jaren 70 op studeren alle in zoons van Matthias op rechten en met Theo, de enige zoon de die een zich af en toe tegen naar de patriarch de verzet, studeert op tv als eerste af: de kroonprins van de de Meyerdynastie. tijdens Begin jaren 70 met studeren met alle zoons van Matthias uit rechten en Theo, de met enige zoon die uit zich met af en toe tegen de patriarch de verzet, studeert als tijdens door eerste af: de kroonprins naar van de in Meyerdynastie. Matthias verzoent zich met de op tv lastpak en geeft met hem een eigen op tv kantoor. Matthias de verlaat zijn vrouw Mieke, uit om met zijn tijdens op tv joodse vriendin Rivka te gaan uit samenwonen. in De jongens blijken uit niet in staat hun op moeder te troosten. Halverwege de van naar jaren 80 vormen de vier een zoons door met hun vader een ijzersterk merk. door Meyer is dé op naam in de een naar Nederlandse advocatuur. Maar dan de gaat het mis met met Theo als tijdens hij door drugsverslaving in strafrechtelijke het problemen komt. Op tijdens aandringen op van Mieke schiet Matthias op tv zijn in verloren zoon te naar hulp.

Zelden was op tv er op tv zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie tijdens als bij door De tijdens Maatschap, gebaseerd op de opkomst en door ondergang de van de op tv advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van tijdens de familie Moszkowicz, van gaat met de serie toch van start. de De van maatschap is vanaf vanavond de wekelijks te de zien op naar NPO 2. De hoofdrollen op in De maatschap in worden gespeeld door Pierre het Bokma (de oude Matthias naar Meyer), Maarten Heijmans op tv (de jonger een Matthias), Guy Clemens (Benjamin een Meyer), door Daan Schuurmans (Theo Meyer), Diederik door Ebbinge tijdens (Aron Meyer), Xander van op Vledder (Jacob Meyer) het en Katelijne Verbeke (Mieke op Meyer, een vrouw van Matthias). De tijdens regie is in uit handen van Michiel van Jaarsveld. De van serie vertelt uit het verhaal van de met opkomst en ondergang een het van het familie-imperium Meyer. het Voor De maatschap hebben door de schrijvers van Hein Schütz en naar Alma Popeyus zich de laten inspireren door de naar familiegeschiedenis naar van de bekende Nederlandse advocatenfamilie naar Moszkowicz. op tv Van de grond uit af bouwt de jonge door Matthias Meyer in een advocatenimperium dat in het naoorlogse door Nederland zijn weerga met met niet kent. Niet alleen op dat, hij bouwt een familie. op tv Een hecht het gezin, samen één naar tegen de rest. op tv Zijn vier een zonen zullen zijn inzet, in zijn flair en naar zijn intelligentie verder uitdragen. uit Met z'n vijven op tv trotseren de Meyers op de boze buitenwereld. op Maar de vanzelfsprekende met naar loyaliteit van de vier zoons het aan hun vader en de aan van elkaar wordt van binnenuit ondermijnd. uit Naast deze door familiegeschiedenis gaat De naar maatschap over de op tv ontwikkeling van de op (straf)advocatuur in met Nederland.

september 2021
15-02-2017 20:25

Slot: De Maatschap

De maatschap - Ondergang

In de laatste aflevering van De Maatschap is Benjamin Meyer op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie d...

08-02-2017 20:25

De Kroonprins

De maatschap - De Kroonprins

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft recalcitrant en Matthias keert zich definitief van hem af. Nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij optreden in spectaculaire processen. Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten....

01-02-2017 20:25

Tweede Generatie

De maatschap - Tweede Generatie

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten...

25-01-2017 20:25

De Overlever

De maatschap - De Overlever

Zelden was er zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie als bij De Maatschap, gebaseerd op de opkomst en ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van de familie Moszkowicz, gaat de serie toch van start....

De maatschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maatschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maatschap bij De maatschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maatschap. Heb je een uitzending van De maatschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maatschap gemist

Uitzending gemist van De maatschap? Hier kun je alle uitzendingen van De maatschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!