Programma gemist?

In een de laatste aflevering van door De Maatschap naar is Benjamin op tv Meyer op het toppunt van zijn door een roem, maar hij door kan voor zijn broers niet in verhullen hoe diep tijdens hij in een de problemen zit. Hij door wordt gemanipuleerd door topcriminelen in en het Openbaar uit in Ministerie dreigt zijn op rol aan de kaak te stellen. tijdens Als ook de op tv fiscus Benjamin dreigt van naar aan te pakken, van moeten zijn broers de maatschap de redden door uit Benjamin eruit te het zetten. Na deze nederlaag uit hoopt Benjamin tijdens zich te rehabiliteren, maar hij op tv op tv schoffeert de rechterlijke een macht en beantwoordt een kritiek op zijn beroepsfouten met dédain. naar Benjamin zal, net door als Theo, op uit de advocatuur worden op tv gezet en ten een slotte hangt Aron, tijdens zijn oudere broer, in een hetzelfde boven het hoofd. Matthias Meyer, op tv aan het het eind van zijn naar dagen, het roept zijn zoons, alle het vier, nog door eenmaal bij elkaar: zijn maatschap naar mag dan naar te gronde zijn, zijn in familie - tijdens als het met erop aankomt het belangrijkste uit - is nog door te redden.

Matthias het slaagt erin Theo naar vrij te pleiten. een Maar Theo blijft recalcitrant met en Matthias keert uit zich definitief van de hem af. Nu de is Benjamin papa's oogappel met en mag hij naar optreden in spectaculaire van in processen. Matthias slaagt erin Theo het vrij te pleiten. door Maar Theo blijft recalcitrant door en Matthias keert van van zich definitief van hem af. Nu de is Benjamin papa's de oogappel en op tv mag hij naast zijn van vader optreden op tv in spectaculaire processen. Er tijdens is uit een groeiende publieke op tv belangstelling voor criminaliteit, ook het het OM van gaat het de belang van pr inzien. Benjamin geniet door van alle de aandacht. In zijn tijdens honger naar door vriendschap en tijdens bewondering schurkt hij soms tijdens gevaarlijk dicht naar tegen zijn criminele cliënten aan. door Matthias het waarschuwt hem, maar hij heeft zijn in zoon uit niet meer in de hand. een van Een dansje met Desi Bouterse is een breaking op news en tijdens nu is het een Benjamin die de familienaam te met schande dreigt met te maken.

Begin jaren 70 uit studeren alle op zoons van op Matthias rechten en Theo, de van tijdens enige zoon die zich uit af en op tv toe tegen de patriarch uit verzet, studeert als eerste af: uit de kroonprins met van de Meyerdynastie. Begin met jaren op 70 studeren alle zoons van de Matthias in rechten en Theo, de enige door zoon het die zich door af en toe tegen de patriarch tijdens verzet, studeert in als eerste af: in de tijdens kroonprins van de Meyerdynastie. Matthias verzoent op tv zich met de in een lastpak en geeft hem een op eigen kantoor. Matthias verlaat in zijn vrouw Mieke, de om met van zijn joodse vriendin Rivka uit te een gaan samenwonen. De jongens op tv blijken naar niet in staat hun moeder te de troosten. met Halverwege de jaren 80 de vormen de naar vier zoons op met hun vader een ijzersterk merk. door Meyer op is dé uit naam in de naar Nederlandse advocatuur. Maar dan gaat het het mis met door Theo als het hij door drugsverslaving in strafrechtelijke op tv problemen op komt. Op aandringen in van Mieke schiet Matthias zijn een van verloren zoon te van hulp.

Zelden was tijdens er zoveel commotie rond een een een Nederlandse dramaserie als een bij De Maatschap, tijdens gebaseerd op tijdens de opkomst en naar ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks door juridische stappen met van de familie van Moszkowicz, gaat de in serie toch van met start. De maatschap is met de vanaf vanavond wekelijks te zien een op NPO 2. De in hoofdrollen in De uit maatschap in worden gespeeld door in Pierre Bokma (de een oude Matthias Meyer), de Maarten Heijmans (de jonger Matthias), Guy in Clemens (Benjamin van Meyer), het Daan Schuurmans (Theo met Meyer), Diederik Ebbinge van (Aron Meyer), Xander in van Vledder (Jacob Meyer) en Katelijne naar Verbeke van (Mieke Meyer, vrouw van Matthias). van De met regie is in op handen van Michiel van van Jaarsveld. De door serie vertelt het verhaal met van de met opkomst en ondergang van op het familie-imperium in Meyer. Voor De maatschap hebben van de schrijvers Hein in Schütz en op tv Alma Popeyus zich het laten inspireren op tv door de familiegeschiedenis van de bekende een Nederlandse advocatenfamilie door Moszkowicz. door Van de grond naar af bouwt de jonge een Matthias Meyer met een advocatenimperium dat in het het naoorlogse van Nederland zijn weerga niet kent. Niet van op alleen dat, hij bouwt een familie. met op tv Een hecht gezin, samen één op tv tegen de op rest. Zijn vier zonen op zullen zijn inzet, naar zijn uit flair en zijn intelligentie op tv verder uitdragen. van Met z'n vijven trotseren de Meyers in van de boze buitenwereld. van Maar de vanzelfsprekende loyaliteit van van de vier zoons het aan hun tijdens vader en aan met elkaar wordt het van binnenuit ondermijnd. Naast deze familiegeschiedenis de gaat tijdens De maatschap naar over de ontwikkeling van van de (straf)advocatuur in door Nederland.

oktober 2021
15-02-2017 20:25

Slot: De Maatschap

De maatschap - Ondergang

In de laatste aflevering van De Maatschap is Benjamin Meyer op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie d...

08-02-2017 20:25

De Kroonprins

De maatschap - De Kroonprins

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft recalcitrant en Matthias keert zich definitief van hem af. Nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij optreden in spectaculaire processen. Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten....

01-02-2017 20:25

Tweede Generatie

De maatschap - Tweede Generatie

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten...

25-01-2017 20:25

De Overlever

De maatschap - De Overlever

Zelden was er zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie als bij De Maatschap, gebaseerd op de opkomst en ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van de familie Moszkowicz, gaat de serie toch van start....

De maatschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maatschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maatschap bij De maatschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maatschap. Heb je een uitzending van De maatschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maatschap gemist

Uitzending gemist van De maatschap? Hier kun je alle uitzendingen van De maatschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!