Programma gemist?

In de uit laatste aflevering van De in Maatschap uit is Benjamin Meyer op het het toppunt van van zijn roem, maar hij de kan voor de zijn broers met niet verhullen hoe van diep hij in door de problemen zit. Hij wordt op gemanipuleerd door topcriminelen op tv het en het Openbaar door Ministerie dreigt zijn rol aan de door kaak te stellen. de het Als ook de fiscus Benjamin dreigt uit aan te pakken, de moeten zijn op broers de op tv maatschap redden door Benjamin op eruit te zetten. Na op tv deze nederlaag hoopt het naar Benjamin zich te rehabiliteren, maar met hij schoffeert de rechterlijke uit macht en de beantwoordt tijdens kritiek op zijn beroepsfouten met dédain. van Benjamin zal, tijdens net als met Theo, uit op tv de advocatuur worden gezet en ten op tv slotte hangt Aron, door zijn oudere broer, uit hetzelfde boven tijdens het hoofd. Matthias door Meyer, aan het eind het van met zijn dagen, uit roept zijn zoons, alle de vier, nog eenmaal van bij elkaar: zijn in maatschap mag dan te gronde door zijn, een zijn familie uit - als het erop aankomt van het belangrijkste een - is nog te het redden.

Matthias het slaagt erin Theo vrij te met pleiten. Maar naar Theo blijft door recalcitrant en de Matthias keert zich definitief van hem het af. Nu het is Benjamin in papa's oogappel en mag hij de optreden in van spectaculaire processen. Matthias in slaagt erin naar Theo vrij tijdens te pleiten. Maar Theo blijft op tv recalcitrant en Matthias keert met zich met definitief van hem een af. Nu is Benjamin papa's op tv het oogappel en mag hij naast het zijn vader een optreden in door spectaculaire processen. Er is een in groeiende publieke belangstelling voor uit criminaliteit, ook het het OM gaat met het belang op tv van pr inzien. uit Benjamin geniet van alle op tv aandacht. In zijn honger een in naar vriendschap en bewondering de schurkt hij een soms gevaarlijk dicht tegen de zijn criminele cliënten aan. op Matthias waarschuwt hem, maar de hij heeft uit zijn op zoon niet meer in de uit hand. Een uit dansje met Desi Bouterse is tijdens breaking news en uit nu is het het Benjamin tijdens die de familienaam door te schande dreigt te een maken.

Begin jaren 70 het studeren de alle zoons van van Matthias rechten de en Theo, de enige zoon een die zich in af en toe tegen de op patriarch verzet, de studeert als eerste in af: de kroonprins van van de in Meyerdynastie. Begin jaren 70 naar studeren alle in zoons van Matthias rechten het en Theo, een de enige zoon die zich uit af tijdens en toe tegen de patriarch door in verzet, studeert als in eerste af: de kroonprins van de de Meyerdynastie. Matthias verzoent de de zich met de lastpak en tijdens geeft hem de een eigen kantoor. Matthias met verlaat zijn vrouw Mieke, tijdens om met zijn in joodse vriendin Rivka het te gaan samenwonen. met De jongens tijdens blijken niet in door staat uit hun moeder te troosten. naar Halverwege de jaren met 80 vormen de vier zoons op op tv met hun vader een ijzersterk door merk. tijdens Meyer is dé naam op in de Nederlandse op tv advocatuur. Maar dan gaat door het met mis met Theo als hij op tv door drugsverslaving in tijdens strafrechtelijke problemen komt. Op het het aandringen van Mieke een schiet Matthias zijn verloren door zoon te van hulp.

Zelden was er door op zoveel commotie rond een een Nederlandse dramaserie als naar bij De Maatschap, gebaseerd op op tv de de opkomst en ondergang van van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks naar juridische stappen van op tv de tijdens familie Moszkowicz, gaat de van serie toch van van start. De maatschap door is vanaf vanavond van wekelijks van te zien op op NPO 2. De hoofdrollen het in De maatschap worden tijdens gespeeld door Pierre van Bokma (de oude Matthias met Meyer), Maarten tijdens Heijmans (de jonger een Matthias), Guy Clemens tijdens (Benjamin Meyer), Daan Schuurmans (Theo op Meyer), Diederik Ebbinge uit (Aron Meyer), Xander in van Vledder (Jacob de Meyer) door en Katelijne Verbeke (Mieke de Meyer, vrouw door van Matthias). De regie is door in in handen van het Michiel van Jaarsveld. De serie met vertelt het door verhaal van de opkomst uit en ondergang van het de familie-imperium Meyer. Voor De tijdens maatschap hebben naar de schrijvers Hein van Schütz en het Alma Popeyus zich laten op inspireren door de familiegeschiedenis een van de in bekende op tv Nederlandse advocatenfamilie Moszkowicz. Van de door grond af op tv bouwt de jonge Matthias van Meyer door een advocatenimperium dat uit in het naoorlogse Nederland een zijn weerga niet kent. van Niet alleen het dat, hij op tv bouwt een familie. Een hecht de gezin, samen uit één tegen de rest. Zijn op tv vier zonen het zullen uit zijn inzet, zijn flair en zijn op intelligentie verder uitdragen. op tv van Met z'n vijven trotseren de Meyers in de boze uit buitenwereld. Maar de in vanzelfsprekende de loyaliteit van de vier zoons aan het hun vader en op tv aan op elkaar wordt van binnenuit uit ondermijnd. Naast deze familiegeschiedenis naar gaat De een maatschap over de tijdens ontwikkeling van de tijdens (straf)advocatuur in in Nederland.

januari 2020
15-02-2017 20:25

Slot: De Maatschap

De maatschap - Ondergang

In de laatste aflevering van De Maatschap is Benjamin Meyer op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie d...

08-02-2017 20:25

De Kroonprins

De maatschap - De Kroonprins

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft recalcitrant en Matthias keert zich definitief van hem af. Nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij optreden in spectaculaire processen. Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten....

01-02-2017 20:25

Tweede Generatie

De maatschap - Tweede Generatie

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten...

25-01-2017 20:25

De Overlever

De maatschap - De Overlever

Zelden was er zoveel commotie rond een Nederlandse dramaserie als bij De Maatschap, gebaseerd op de opkomst en ondergang van de advocatenfamilie Moszkowicz. Ondanks juridische stappen van de familie Moszkowicz, gaat de serie toch van start....

De maatschap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maatschap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maatschap bij De maatschap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maatschap. Heb je een uitzending van De maatschap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maatschap gemist

Uitzending gemist van De maatschap? Hier kun je alle uitzendingen van De maatschap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 15-02-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!