Programma gemist?

De uit komische dramaserie Bitterzoet, met van actrices Jennifer de Hoffman, Tina de Bruin en de Anniek Pheifer, is een op tv vanaf vanavond te zien bij Net5. een op tv Bitterzoet gaat over de naar dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro het (Tina de in Bruin) en Esmée de (Jennifer Hoffman), die op elkaar tijdens al sinds hun studententijd kennen. door De op vriendinnen hebben alle drie een eigen in leven, maar in ze op zien elkaar geregeld. door Daten, rimpels, seks, door opvoeding; niets blijft dan onbesproken. De met ambitieuze en drukke met Anna is de op tv meest serieuze van een het stel. Ze volgt op wekelijks mindfullness- en op tv het coaching-therapieën en daar profiteert iedereen (ongewild) op van mee. naar Anna is uit al jaren samen met in ondernemer Kees en van heeft twee dochters door van van 8 en 14 van jaar oud. De hardwerkende Esmee is de in juriste, regelt alles voor iedereen en naar houdt van uit biologische van happen en pure smaken. Esmee van is getrouwd met Bourgondiër met Pieter en op is moeder van van twee uit jongens van 9 en 11 naar jaar. van De impulsieve Caro is door single en in heeft drie kinderen met een mening. de Het leven van uit tijdens Caro bestaat uit uit wilde dates, experimentele een vakanties en veel op tv te veel drinken en roken. Het de drukke leven houdt een van haar jong, want oud en vet het is killing een voor door de datingjungle. Bitterzoet is het een samenwerking met LINDA.tv, waar op tv de afleveringen online te door met zien zijn. De scenario’s zijn geschreven op tv door door columnist en op LINDA.- auteur Roos met Schlikker.

september 2020
21-02-2017 21:25

Aflevering 6

Bitterzoet - Aflevering 6

14-02-2017 21:30

Aflevering 5

Bitterzoet - Aflevering 5

07-02-2017 21:30

Aflevering 4

Bitterzoet - Aflevering 4

31-01-2017 21:30

Aflevering 3

Bitterzoet - Aflevering 3

24-01-2017 22:00

Aflevering 2

Bitterzoet - Aflevering 2

24-01-2017 21:30

Aflevering 1

Bitterzoet - Aflevering 1

De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf vanavond te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman)...

Bitterzoet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bitterzoet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bitterzoet bij Bitterzoet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bitterzoet. Heb je een uitzending van Bitterzoet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bitterzoet gemist

Uitzending gemist van Bitterzoet? Hier kun je alle uitzendingen van Bitterzoet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!