Programma gemist?

De met komische dramaserie door Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina het naar de Bruin en Anniek Pheifer, is met in vanaf vanavond te door zien bij Net5. Bitterzoet gaat over met op tv de dertigers Anna (Anniek Pheifer), het Caro op (Tina de Bruin) en Esmée door (Jennifer Hoffman), de die elkaar met al sinds hun studententijd van kennen. De uit vriendinnen hebben alle drie op een eigen leven, maar het ze zien elkaar het geregeld. Daten, rimpels, naar seks, opvoeding; niets blijft met dan onbesproken. De ambitieuze door en drukke Anna in is de meest met op serieuze van het stel. Ze volgt op wekelijks mindfullness- en op coaching-therapieën en met daar profiteert tijdens iedereen (ongewild) van mee. Anna met is het al jaren samen met een ondernemer Kees en op tv heeft twee dochters op tv van 8 en op 14 jaar oud. in De hardwerkende naar Esmee is juriste, regelt tijdens alles voor iedereen en van houdt van biologische naar happen en pure op tv smaken. door Esmee is getrouwd met in Bourgondiër Pieter en op is moeder van van twee in jongens van 9 en 11 het jaar. op De impulsieve Caro op tv is single en tijdens heeft drie kinderen met van een mening. Het leven door van Caro tijdens bestaat uit wilde dates, experimentele op vakanties en met veel te veel drinken naar en op tv roken. Het de drukke leven houdt haar jong, tijdens want oud en de vet is het killing voor de datingjungle. Bitterzoet naar is een samenwerking van met een LINDA.tv, waar de afleveringen online op te het zien zijn. De scenario’s van zijn geschreven door door columnist en LINDA.- auteur Roos het op Schlikker.

mei 2020
21-02-2017 21:25

Aflevering 6

Bitterzoet - Aflevering 6

14-02-2017 21:30

Aflevering 5

Bitterzoet - Aflevering 5

07-02-2017 21:30

Aflevering 4

Bitterzoet - Aflevering 4

31-01-2017 21:30

Aflevering 3

Bitterzoet - Aflevering 3

24-01-2017 22:00

Aflevering 2

Bitterzoet - Aflevering 2

24-01-2017 21:30

Aflevering 1

Bitterzoet - Aflevering 1

De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf vanavond te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman)...

Bitterzoet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bitterzoet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bitterzoet bij Bitterzoet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bitterzoet. Heb je een uitzending van Bitterzoet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bitterzoet gemist

Uitzending gemist van Bitterzoet? Hier kun je alle uitzendingen van Bitterzoet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!