Programma gemist?

De komische dramaserie uit Bitterzoet, met van actrices Jennifer het Hoffman, Tina de Bruin van en Anniek uit Pheifer, is vanaf uit vanavond te zien bij Net5. op Bitterzoet gaat over naar de een dertigers Anna (Anniek van Pheifer), Caro (Tina de op tv Bruin) en het Esmée (Jennifer Hoffman), het die elkaar al sinds op hun naar studententijd kennen. De vriendinnen hebben alle op tv drie een met eigen leven, maar het ze zien elkaar geregeld. van Daten, rimpels, in seks, opvoeding; de niets blijft dan naar onbesproken. De ambitieuze op en drukke Anna is de meest in op serieuze van het op stel. Ze volgt wekelijks mindfullness- op en coaching-therapieën en het daar een profiteert iedereen (ongewild) in van mee. Anna het is al jaren met samen met ondernemer Kees en heeft tijdens op tv twee dochters van van 8 en 14 jaar van oud. De hardwerkende Esmee met is een juriste, regelt alles voor iedereen het en de houdt van biologische happen en met pure smaken. Esmee is het getrouwd met de Bourgondiër van Pieter en is moeder van in twee jongens van 9 in met en 11 jaar. De impulsieve in Caro het is single en in heeft drie kinderen met van een mening. Het leven tijdens van tijdens Caro bestaat uit uit wilde dates, experimentele vakanties van en veel te veel in drinken het en roken. Het drukke leven houdt op tv haar jong, want in oud en vet op is killing voor op tv de datingjungle. Bitterzoet is tijdens een samenwerking van met LINDA.tv, waar tijdens de afleveringen online te naar zien met zijn. De scenario’s zijn tijdens geschreven door een columnist en op tv LINDA.- auteur Roos met Schlikker.

november 2019
21-02-2017 21:25

Aflevering 6

Bitterzoet - Aflevering 6

14-02-2017 21:30

Aflevering 5

Bitterzoet - Aflevering 5

07-02-2017 21:30

Aflevering 4

Bitterzoet - Aflevering 4

31-01-2017 21:30

Aflevering 3

Bitterzoet - Aflevering 3

24-01-2017 22:00

Aflevering 2

Bitterzoet - Aflevering 2

24-01-2017 21:30

Aflevering 1

Bitterzoet - Aflevering 1

De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf vanavond te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman)...

Bitterzoet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bitterzoet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bitterzoet bij Bitterzoet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bitterzoet. Heb je een uitzending van Bitterzoet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bitterzoet gemist

Uitzending gemist van Bitterzoet? Hier kun je alle uitzendingen van Bitterzoet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!