Programma gemist?

De het komische dramaserie Bitterzoet, tijdens met actrices Jennifer Hoffman, Tina uit op tv de Bruin en Anniek op Pheifer, is vanaf vanavond te tijdens door zien bij Net5. Bitterzoet gaat over door de dertigers uit Anna (Anniek Pheifer), op Caro (Tina de Bruin) tijdens op en Esmée (Jennifer Hoffman), die met elkaar al sinds uit hun studententijd uit kennen. De vriendinnen hebben op alle drie een tijdens eigen leven, het maar ze zien elkaar geregeld. op Daten, uit rimpels, seks, opvoeding; tijdens niets blijft dan onbesproken. De door ambitieuze en drukke Anna door door is de meest tijdens serieuze van het stel. Ze van volgt het wekelijks mindfullness- en coaching-therapieën en van daar profiteert iedereen tijdens (ongewild) van mee. op tv Anna is al jaren uit samen door met ondernemer naar Kees en heeft twee dochters van op uit 8 en 14 jaar van oud. De hardwerkende uit Esmee is juriste, regelt door alles voor met iedereen en houdt van biologische uit happen en het pure in smaken. Esmee is getrouwd met Bourgondiër een in Pieter en is moeder van twee naar een jongens van 9 op en 11 jaar. naar De impulsieve Caro is de single en heeft drie kinderen in met een mening. tijdens Het naar leven van Caro bestaat door uit wilde dates, experimentele de vakanties en op veel te veel drinken naar en op tv roken. Het drukke met leven houdt haar in jong, want oud en de vet is killing voor het met de datingjungle. Bitterzoet is tijdens een samenwerking met uit LINDA.tv, waar de afleveringen door online te met zien zijn. De scenario’s het zijn geschreven door columnist en de LINDA.- auteur de Roos het Schlikker.

april 2021
21-02-2017 21:25

Aflevering 6

Bitterzoet - Aflevering 6

14-02-2017 21:30

Aflevering 5

Bitterzoet - Aflevering 5

07-02-2017 21:30

Aflevering 4

Bitterzoet - Aflevering 4

31-01-2017 21:30

Aflevering 3

Bitterzoet - Aflevering 3

24-01-2017 22:00

Aflevering 2

Bitterzoet - Aflevering 2

24-01-2017 21:30

Aflevering 1

Bitterzoet - Aflevering 1

De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf vanavond te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman)...

Bitterzoet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bitterzoet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bitterzoet bij Bitterzoet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bitterzoet. Heb je een uitzending van Bitterzoet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bitterzoet gemist

Uitzending gemist van Bitterzoet? Hier kun je alle uitzendingen van Bitterzoet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!