Programma gemist?

De komische dramaserie naar Bitterzoet, met actrices in Jennifer naar Hoffman, Tina de Bruin naar en Anniek het Pheifer, is vanaf van vanavond te zien uit bij Net5. Bitterzoet van gaat over tijdens de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro van (Tina de Bruin) in en Esmée tijdens (Jennifer Hoffman), die uit elkaar op tv al sinds hun studententijd kennen. naar De vriendinnen op hebben alle drie een door eigen leven, door maar ze zien door elkaar geregeld. een Daten, rimpels, seks, opvoeding; in niets blijft dan onbesproken. De ambitieuze het met en drukke Anna is de meest een serieuze van een het stel. Ze volgt de wekelijks mindfullness- met en op tv coaching-therapieën en daar een profiteert iedereen (ongewild) van van mee. Anna is met al jaren samen met ondernemer op tv Kees op en heeft twee dochters van door 8 van en 14 jaar oud. De uit hardwerkende Esmee tijdens is juriste, regelt alles door voor iedereen het en houdt van biologische met happen en pure van smaken. op Esmee is tijdens getrouwd met Bourgondiër Pieter en uit is moeder op tv van twee jongens op van 9 en 11 jaar. door De tijdens impulsieve Caro van is single en heeft drie kinderen met van met een mening. Het leven door van Caro bestaat uit uit wilde een dates, experimentele vakanties en op veel te veel drinken naar en roken. Het een drukke leven houdt de een haar jong, want oud en vet door is een killing voor de datingjungle. Bitterzoet is naar een samenwerking met met LINDA.tv, door waar de afleveringen online te met zien met zijn. De scenario’s zijn geschreven de door columnist en op tv LINDA.- auteur Roos naar de Schlikker.

september 2021
21-02-2017 21:25

Aflevering 6

Bitterzoet - Aflevering 6

14-02-2017 21:30

Aflevering 5

Bitterzoet - Aflevering 5

07-02-2017 21:30

Aflevering 4

Bitterzoet - Aflevering 4

31-01-2017 21:30

Aflevering 3

Bitterzoet - Aflevering 3

24-01-2017 22:00

Aflevering 2

Bitterzoet - Aflevering 2

24-01-2017 21:30

Aflevering 1

Bitterzoet - Aflevering 1

De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf vanavond te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman)...

Bitterzoet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bitterzoet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bitterzoet bij Bitterzoet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bitterzoet. Heb je een uitzending van Bitterzoet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bitterzoet gemist

Uitzending gemist van Bitterzoet? Hier kun je alle uitzendingen van Bitterzoet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!