Programma gemist?

De komische dramaserie een Bitterzoet, met van actrices Jennifer Hoffman, op tv Tina de Bruin en naar met Anniek Pheifer, is vanaf vanavond op te zien bij Net5. op op tv Bitterzoet gaat over de met dertigers Anna (Anniek Pheifer), uit Caro (Tina de het Bruin) en op Esmée (Jennifer Hoffman), die elkaar een al sinds hun door studententijd kennen. De de vriendinnen uit hebben alle drie een eigen naar leven, maar ze een zien elkaar geregeld. van van Daten, rimpels, seks, met opvoeding; niets blijft dan met onbesproken. De ambitieuze en het drukke Anna is de in meest serieuze van uit het door stel. Ze volgt wekelijks mindfullness- een en uit coaching-therapieën en daar profiteert iedereen het (ongewild) tijdens van mee. Anna is al van jaren het samen met ondernemer naar Kees en heeft twee op tv dochters van 8 naar en 14 jaar naar oud. De hardwerkende Esmee de is juriste, regelt uit alles voor iedereen door en houdt van biologische op tv happen uit en pure smaken. Esmee is op een getrouwd met Bourgondiër Pieter en is tijdens moeder van tijdens twee jongens van 9 door naar en 11 jaar. De impulsieve een Caro is een single en heeft drie kinderen in met met een mening. met Het leven van Caro bestaat uit uit wilde dates, experimentele op tv vakanties en uit veel te veel op tv drinken en roken. naar Het een drukke leven houdt haar op tv jong, want oud en op vet is killing door voor in de datingjungle. Bitterzoet is een samenwerking met een LINDA.tv, waar de met in afleveringen online te op tv zien zijn. De scenario’s zijn van geschreven op tv door columnist en LINDA.- auteur van Roos de Schlikker.

januari 2021
21-02-2017 21:25

Aflevering 6

Bitterzoet - Aflevering 6

14-02-2017 21:30

Aflevering 5

Bitterzoet - Aflevering 5

07-02-2017 21:30

Aflevering 4

Bitterzoet - Aflevering 4

31-01-2017 21:30

Aflevering 3

Bitterzoet - Aflevering 3

24-01-2017 22:00

Aflevering 2

Bitterzoet - Aflevering 2

24-01-2017 21:30

Aflevering 1

Bitterzoet - Aflevering 1

De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf vanavond te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman)...

Bitterzoet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bitterzoet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bitterzoet bij Bitterzoet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bitterzoet. Heb je een uitzending van Bitterzoet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bitterzoet gemist

Uitzending gemist van Bitterzoet? Hier kun je alle uitzendingen van Bitterzoet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!