Programma gemist?

De komische dramaserie op tv in Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina het de Bruin en door Anniek uit Pheifer, is door vanaf vanavond te zien bij de Net5. Bitterzoet tijdens gaat over de door dertigers Anna (Anniek uit Pheifer), Caro met (Tina de Bruin) en tijdens Esmée (Jennifer Hoffman), die in elkaar al de sinds hun studententijd de kennen. De vriendinnen met hebben alle drie de een eigen leven, maar het ze zien elkaar met geregeld. Daten, rimpels, seks, tijdens opvoeding; op niets blijft uit dan onbesproken. De ambitieuze en drukke door Anna naar is de meest serieuze op tv van het door stel. Ze volgt wekelijks mindfullness- en in coaching-therapieën naar en daar naar profiteert iedereen (ongewild) op tv van mee. Anna is met al jaren samen van met ondernemer Kees en het heeft op twee dochters van 8 op en 14 jaar oud. De op hardwerkende van Esmee is op tv juriste, regelt alles op voor iedereen en houdt van de biologische happen en de pure smaken. Esmee is met getrouwd met Bourgondiër naar Pieter en is met moeder naar van twee jongens van van 9 en 11 jaar. naar De impulsieve Caro op tv is single en een heeft op drie kinderen door met een mening. Het leven op van uit Caro bestaat uit wilde tijdens dates, experimentele vakanties en veel door te veel drinken op tv een en roken. Het drukke leven op houdt met haar jong, want oud van en vet is tijdens killing voor de datingjungle. Bitterzoet van is uit een samenwerking met LINDA.tv, waar de de afleveringen online tijdens te zien zijn. De in scenario’s zijn tijdens geschreven door columnist op en LINDA.- auteur door Roos het Schlikker.

oktober 2020
21-02-2017 21:25

Aflevering 6

Bitterzoet - Aflevering 6

14-02-2017 21:30

Aflevering 5

Bitterzoet - Aflevering 5

07-02-2017 21:30

Aflevering 4

Bitterzoet - Aflevering 4

31-01-2017 21:30

Aflevering 3

Bitterzoet - Aflevering 3

24-01-2017 22:00

Aflevering 2

Bitterzoet - Aflevering 2

24-01-2017 21:30

Aflevering 1

Bitterzoet - Aflevering 1

De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is vanaf vanavond te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman)...

Bitterzoet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bitterzoet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bitterzoet bij Bitterzoet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bitterzoet. Heb je een uitzending van Bitterzoet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bitterzoet gemist

Uitzending gemist van Bitterzoet? Hier kun je alle uitzendingen van Bitterzoet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-02-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!