Programma gemist?

In het nieuwe in door agenderende programma Nu uit te zien! reizen museumdirecteuren Ralph Keuning een (de naar Fundatie), Cathelijne Broers (de Hermitage in en naar De Nieuwe Kerk Amsterdam), tijdens Alex Rüger naar (Van Gogh Museum) en door Ann Demeester uit (Frans Hals Museum in en De op tv Hallen Haarlem) het hele met land door om kijkers tijdens wekelijks te wijzen op uit een niet op tv te tijdens missen tentoonstelling die op op dat moment op ergens te zien is. In aflevering op in 1 vraagt Ralph met Keuning zich af waar op Picasso’s fascinatie voor de dieren vandaan komt. Hij gaat van tijdens op onderzoek uit tijdens in Museum Beelden op aan Zee in Scheveningen. Niet een zijn schilderijen, maar het met op keramische werk van op tv de grote kunstenaar is daar op tv te zien in de de tentoonstelling in Picasso aan op Zee.

januari 2020
26-01-2017 21:45

Nieuw: Nu te zien

Nu te zien - Nu te zien

In het nieuwe agenderende programma Nu te zien! reizen museumdirecteuren Ralph Keuning (de Fundatie), Cathelijne Broers (de Hermitage en De Nieuwe Kerk Amsterdam), Alex Rüger (Van Gogh Museum) en Ann Demeester (Frans Hals Museum en De Halle...

Je bekijkt momenteel pagina 8 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu te zien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu te zien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu te zien bij Nu te zien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu te zien. Heb je een uitzending van Nu te zien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu te zien gemist

Uitzending gemist van Nu te zien? Hier kun je alle uitzendingen van Nu te zien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 106
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!