Programma gemist?

De Libanees-Amerikaanse kunstenaar door in Walid Raad heeft het zijn eerste solotentoonstelling in Nederland. Museumdirecteur de van een het Centraal Museum Bart op Rutten bekijkt op Raads scherpe en soms ook tijdens geestige visie van op geweld en van de Libanese met oorlogen. Daarnaast is hij ook door kritisch over de op kunsten in de het Arabische met wereld.

De inmiddels het wereldberoemde door Belgische schilder Luc Tuymans is een een meester in twijfel door zaaien van bij de kijker: wat zie de je, wat in betekent in het beeld in zijn schilderijen? Museumdirecteur tijdens van het van Frans Hals Museum, Ann van Demeester, in is fan van zijn in werk en bekijkt de tijdens expositie in Museum een De Pont in de op Tilburg.

Het Kröller-Müller Museum door naar staat bekend om in zijn beeldentuin en naar grote collectie moderne sculptuur. op Terwijl de oprichtster van door het de museum, Helene Kröller-Müller, juist schilderijen verzamelde. op op Museumdirecteur van De Fundatie, Ralph Keuning, de onderzoekt op door de tentoonstelling Het tijdens begin van een op tv nieuwe op tv wereld hoe die bijzondere een beeldencollectie ontstaan een is.

Directeur de van Het Scheepvaartmuseum, Michael van Huijser tijdens reist af naar een het Italië van de een 19e eeuw in de door tentoonstelling Sprezzatura. met Het Drents met Museum toont meer dan tijdens zeventig meesterwerken uit de schilderkunst. de Het biedt een met unieke naar blik op de Italiaanse op tv droom.

Suzanne Swarts, directeur door van Museum van Voorlinden het ervaart in Genk in in België de unieke wereld tijdens van kunstenaar Koen op tv Vanmechelen. Hij op creëerde in naar zijn nieuwe project Labiomista op tv een combinatie met tussen kunst, wetenschap en dieren. Voor met kippen blijkt uit een uit bijzondere hoofdrol weggelegd.

Cathelijne naar Broers, directeur de van de Hermitage en Nieuwe een Kerk uit in Amsterdam ontdekt van de magie van naar Carel Willink. In Kasteel Ruurlo een bekijkt ze in tientallen schilderijen van tijdens de grootmeester van van het imaginair het realisme. Een unieke combinatie tussen droom een en in werkelijkheid.

Directeur Suzanne Swarts de van de Museum Voorlinden van bekijkt in Museum de Fundatie het werken van Charlotte van tijdens Pallandt. de Ze werd de beroemd om haar portretten het van bekende en onbekende tijdens Nederlanders, koppen naar die het de karakter van haar modellen met laten zien.

Suzanne tijdens Swarts, directeur van van Museum Voorlinden, tijdens bezoekt in België het Modemuseum Hasselt. tijdens naar Creaties van bekende het modeontwerpsters als Coco door Chanel, Vivienne Westwood tijdens en Ann Demeulemeester staan met centraal in de van tentoonstelling Wonder Women, sterke vrouwen van uit die hun stempel drukten op naar de door modegeschiedenis.

Bart Rutten, op directeur het van het Centraal Museum, met laat zich in Keulen inspireren met in op tv het museum Kolumba. Het moderne uit museum met met religieuze kunst werd gebouwd in op de van ruïnes van een uit eeuwenoude uit kerk. Het zorgt met voor een unieke op tv ervaring.

Museumdirecteur Michael een Huijser van wandelt de kunstroute ArtZuid in Amsterdam. de Tientallen beelden een en installaties het van bekende en onbekende kunstenaars in naar staan opgesteld in van de buurt. Een stadswandeling naar vol verrassingen.

Bart een Rutten, directeur in van het Centraal Museum, bezoekt de een unieke kunstcollectie van met Slot tijdens Anholt in Duitsland. De adellijke op tv bewoners van het op tv kasteel door verzamelden in de loop der tijdens eeuwen op 701 schilderijen. Met door als hoogtepunt een een Rembrandt.

Ralph Keuning, directeur in een van De Fundatie, op tv bekijkt in de Rijksmuseumtuinen de in Amsterdam werk van Louise van Bourgeois. Zij werd de wereldberoemd een met haar naar beelden van metershoge, bronzen spinnen. van Krachtige door symbolen van een bijzondere het dame.

Cathelijne Broers, directeur op van de op Hermitage, het ervaart het werk van de uit Zuid-Koreaanse een kunstenaar Do Ho Suh. Hij het plaatste zijn levensgrote op tv kamers van felgekleurde de stof het in Wassenaer in Museum Voorlinden. Zo op creëert op tv hij een bijzondere van droomwereld.

Museumdirecteur van De de het Fundatie Ralph Keuning duikt naar in de unieke wereld op tv van Ruud naar van de met Wint in de een duinen bij Den Helder. op tv Hij bezoekt project De Nollen, met waar op tv de kunstenaar woonde uit en werkte. Daar komen zijn de uit kunst en het landschap naar op bijzondere wijze door samen.

Ann het Demeester, directeur in van het Frans Hals Museum, duikt met in de kleurrijke van wereld van Jessica uit van Stockholder in het Centraal van Museum in Utrecht. De kunstenares een van combineert haar eigen tijdens werk met objecten van uit het museumdepot. uit Ze creëert zo een eigen van werkelijkheid.

september 2019
11-09-2019 20:45

Walid Raad

Nu te zien - Walid Raad

De Libanees-Amerikaanse kunstenaar Walid Raad heeft zijn eerste solotentoonstelling in Nederland. Museumdirecteur van het Centraal Museum Bart Rutten bekijkt Raads scherpe en soms ook geestige visie op geweld en de Libanese oorlogen. Daarna...

04-09-2019 20:45

Luc Tuymans

Nu te zien - Luc Tuymans

De inmiddels wereldberoemde Belgische schilder Luc Tuymans is een meester in twijfel zaaien bij de kijker: wat zie je, wat betekent het beeld in zijn schilderijen? Museumdirecteur van het Frans Hals Museum, Ann Demeester, is fan van zijn we...

29-08-2019 21:35

Kröller-Müller Museum moderne sculptuur

Nu te zien - Kröller-Müller Museum moderne sculptuur

Het Kröller-Müller Museum staat bekend om zijn beeldentuin en grote collectie moderne sculptuur. Terwijl de oprichtster van het museum, Helene Kröller-Müller, juist schilderijen verzamelde. Museumdirecteur van De Fundatie, Ralph Keuning, on...

22-08-2019 21:35

Sprezzatura; Drents Museum

Nu te zien - Sprezzatura; Drents Museum

Directeur van Het Scheepvaartmuseum, Michael Huijser reist af naar het Italië van de 19e eeuw in de tentoonstelling Sprezzatura. Het Drents Museum toont meer dan zeventig meesterwerken uit de schilderkunst. Het biedt een unieke blik op de I...

15-08-2019 21:35

Kasteel Ruurlo

Nu te zien - Kasteel Ruurlo

Suzanne Swarts, directeur van Museum Voorlinden ervaart in Genk in België de unieke wereld van kunstenaar Koen Vanmechelen. Hij creëerde in zijn nieuwe project Labiomista een combinatie tussen kunst, wetenschap en dieren. Voor kippen blijkt...

08-08-2019 21:35

La Biomista

Nu te zien - La Biomista

Cathelijne Broers, directeur van de Hermitage en Nieuwe Kerk in Amsterdam ontdekt de magie van Carel Willink. In Kasteel Ruurlo bekijkt ze tientallen schilderijen van de grootmeester van het imaginair realisme. Een unieke combinatie tussen ...

01-08-2019 21:35

Charlotte van Pallandt, Museum de Fundatie

Nu te zien - Charlotte van Pallandt, Museum de Fundatie

Directeur Suzanne Swarts van Museum Voorlinden bekijkt in Museum de Fundatie werken van Charlotte van Pallandt. Ze werd beroemd om haar portretten van bekende en onbekende Nederlanders, koppen die het karakter van haar modellen laten zien.

25-07-2019 21:35

Modemuseum Hasselt

Nu te zien - Modemuseum Hasselt

Suzanne Swarts, directeur van Museum Voorlinden, bezoekt in België het Modemuseum Hasselt. Creaties van bekende modeontwerpsters als Coco Chanel, Vivienne Westwood en Ann Demeulemeester staan centraal in de tentoonstelling Wonder Women, ste...

18-07-2019 21:35

Kolumba, Keulen

Nu te zien - Kolumba, Keulen

Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, laat zich in Keulen inspireren in het museum Kolumba. Het moderne museum met religieuze kunst werd gebouwd op de ruïnes van een eeuwenoude kerk. Het zorgt voor een unieke ervaring.

11-07-2019 21:35

ArtZuid

Nu te zien - ArtZuid

Museumdirecteur Michael Huijser wandelt de kunstroute ArtZuid in Amsterdam. Tientallen beelden en installaties van bekende en onbekende kunstenaars staan opgesteld in de buurt. Een stadswandeling vol verrassingen.

04-07-2019 21:50

Slot Anholt

Nu te zien - Slot Anholt

Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, bezoekt de unieke kunstcollectie van Slot Anholt in Duitsland. De adellijke bewoners van het kasteel verzamelden in de loop der eeuwen 701 schilderijen. Met als hoogtepunt een Rembrandt.

27-06-2019 19:10

Louise Bourgeois

Nu te zien - Louise Bourgeois

Ralph Keuning, directeur van De Fundatie, bekijkt in de Rijksmuseumtuinen in Amsterdam werk van Louise Bourgeois. Zij werd wereldberoemd met haar beelden van metershoge, bronzen spinnen. Krachtige symbolen van een bijzondere dame.

20-06-2019 21:40

Do Ho Suh

Nu te zien - Do Ho Suh

Cathelijne Broers, directeur van de Hermitage, ervaart het werk van de Zuid-Koreaanse kunstenaar Do Ho Suh. Hij plaatste zijn levensgrote kamers van felgekleurde stof in Wassenaer in Museum Voorlinden. Zo creëert hij een bijzondere droomwer...

13-06-2019 21:45

De Nollen

Nu te zien - De Nollen

Museumdirecteur van De Fundatie Ralph Keuning duikt in de unieke wereld van Ruud van de Wint in de duinen bij Den Helder. Hij bezoekt project De Nollen, waar de kunstenaar woonde en werkte. Daar komen zijn kunst en het landschap op bijzonde...

06-06-2019 19:10

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Ann Demeester, directeur van het Frans Hals Museum, duikt in de kleurrijke wereld van Jessica Stockholder in het Centraal Museum in Utrecht. De kunstenares combineert haar eigen werk met objecten uit het museumdepot. Ze creëert zo een eigen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu te zien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu te zien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu te zien bij Nu te zien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu te zien. Heb je een uitzending van Nu te zien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu te zien gemist

Uitzending gemist van Nu te zien? Hier kun je alle uitzendingen van Nu te zien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 11-09-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord