Programma gemist?

Virtuoos de schilderen is een kunst. met Trefzeker, meesterlijk, levendig. een Directeur in van het Centraal Museum in door Utrecht, Bart Rutten, bekijkt op tv in wat Hollandse kunstenaars uit het de afgelopen honderd uit jaar tot zulke virtuoze op tv schilders maakte. een Op de expositie 'Virtuoos! Israëls uit tot tijdens Armando' in het Frans Hals met Museum zijn tal tijdens van kunstenaars in vertegenwoordigd, het onder wie Karel Appel en in Ger Lataster. Een met pure kijktentoonstelling met honderd van jaar Nederlandse naar kunst.

Modeontwerper van Duran Lantink werd in bekend door de opvallende naar vaginabroek met die hij maakte. Museumdirecteur van van De Hermitage een Cathelijne Broers uit bekijkt het werk van deze het snel door rijzende Nederlandse modeontwerper die van opereert op het snijvlak van van kunst en mode tijdens en bekend staat op tv om zijn uit eigenzinnige visie van op duurzaamheid.

Museumdirecteur van Museum van Voorlinden een Suzanne Swarts dompelt zich door onder op tv in het 'larger than life' universum een van de beroemde tijdens Portugese kunstenaar van Joana met Vasconcelos. Onder haar indrukwekkende op tv sculpturen en installaties is ook het een het vergulde helikopter gedecoreerd de met Swarovski kristallen een en struisvogelveren.

De Libanees-Amerikaanse kunstenaar het Walid Raad een heeft een zijn eerste solotentoonstelling in Nederland. Museumdirecteur het van op tv het Centraal op tv Museum Bart Rutten bekijkt Raads van scherpe van en soms ook geestige visie een op geweld en het de Libanese oorlogen. de Daarnaast door is hij ook kritisch over de met de kunsten in de in Arabische wereld.

De in inmiddels wereldberoemde Belgische door schilder Luc Tuymans op is een meester in twijfel uit zaaien bij tijdens de kijker: de wat zie tijdens je, wat betekent het beeld de in zijn schilderijen? met Museumdirecteur van door het Frans Hals Museum, met Ann naar Demeester, is fan van zijn werk uit en bekijkt de de expositie de in Museum De in Pont in het Tilburg.

Het Kröller-Müller een Museum staat bekend van om het zijn beeldentuin en grote het collectie moderne uit sculptuur. Terwijl de door oprichtster van het het museum, Helene Kröller-Müller, juist een schilderijen verzamelde. op tv Museumdirecteur van De Fundatie, Ralph met Keuning, op onderzoekt op de tentoonstelling Het begin tijdens van van een nieuwe wereld hoe die met bijzondere beeldencollectie ontstaan de naar is.

Directeur van Het in uit Scheepvaartmuseum, Michael Huijser reist af naar naar het in Italië van met de 19e eeuw op in de tentoonstelling tijdens Sprezzatura. Het Drents het Museum toont meer dan naar zeventig meesterwerken uit uit de schilderkunst. Het biedt met een unieke blik met op de Italiaanse tijdens droom.

Suzanne naar Swarts, directeur van Museum door Voorlinden op tv ervaart in Genk in België in de unieke in wereld van kunstenaar Koen Vanmechelen. op tv Hij door creëerde in van zijn nieuwe project Labiomista een combinatie een tussen kunst, de wetenschap naar en dieren. Voor kippen blijkt een een bijzondere hoofdrol het weggelegd.

Cathelijne op Broers, directeur van op tv de Hermitage en Nieuwe Kerk naar in Amsterdam ontdekt een op de magie van van Carel Willink. In op tv Kasteel Ruurlo bekijkt het ze tientallen schilderijen van de naar grootmeester een van het imaginair realisme. Een uit unieke combinatie tussen droom naar op en werkelijkheid.

Directeur tijdens Suzanne Swarts van met Museum Voorlinden bekijkt in op Museum de Fundatie tijdens werken van Charlotte van met Pallandt. met Ze werd beroemd het om haar portretten van bekende op tv en onbekende naar Nederlanders, koppen die het op karakter de van haar modellen laten naar zien.

Suzanne Swarts, in directeur van het Museum Voorlinden, bezoekt met in België het Modemuseum met Hasselt. Creaties de van bekende modeontwerpsters als Coco naar Chanel, Vivienne door Westwood op tv en Ann Demeulemeester staan centraal in de uit de tentoonstelling Wonder Women, sterke met vrouwen die de hun stempel drukten een op de door modegeschiedenis.

Bart Rutten, van directeur van het de Centraal een Museum, laat zich in Keulen met inspireren in het museum het Kolumba. Het van moderne museum de met religieuze de kunst werd gebouwd op de tijdens ruïnes van een uit eeuwenoude uit kerk. Het zorgt voor een van unieke naar ervaring.

Museumdirecteur op Michael Huijser wandelt de op kunstroute ArtZuid in met Amsterdam. Tientallen beelden door en installaties op van bekende en onbekende naar kunstenaars door staan opgesteld in in de buurt. Een stadswandeling naar vol verrassingen.

Bart Rutten, directeur een van het met Centraal Museum, bezoekt de van unieke kunstcollectie van met Slot Anholt uit in uit Duitsland. De adellijke bewoners van met het met kasteel verzamelden in in de loop der eeuwen in 701 schilderijen. Met als op tv hoogtepunt een tijdens Rembrandt.

Ralph uit Keuning, directeur van De naar Fundatie, bekijkt in de een het Rijksmuseumtuinen in Amsterdam werk van een Louise Bourgeois. Zij werd op tv tijdens wereldberoemd met haar beelden in van metershoge, bronzen spinnen. met Krachtige symbolen van een op tv bijzondere uit dame.

december 2019
02-10-2019 20:45

Virtuoos! Israëls tot Armando

Nu te zien - Virtuoos! Israëls tot Armando

Virtuoos schilderen is een kunst. Trefzeker, meesterlijk, levendig. Directeur van het Centraal Museum in Utrecht, Bart Rutten, bekijkt wat Hollandse kunstenaars uit de afgelopen honderd jaar tot zulke virtuoze schilders maakte. Op de exposi...

25-09-2019 20:50

Duran Lantink

Nu te zien - Duran Lantink

Modeontwerper Duran Lantink werd bekend door de opvallende vaginabroek die hij maakte. Museumdirecteur van De Hermitage Cathelijne Broers bekijkt het werk van deze snel rijzende Nederlandse modeontwerper die opereert op het snijvlak van kun...

18-09-2019 20:45

Joana Vasconcelos

Nu te zien - Joana Vasconcelos

Museumdirecteur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts dompelt zich onder in het 'larger than life' universum van de beroemde Portugese kunstenaar Joana Vasconcelos. Onder haar indrukwekkende sculpturen en installaties is ook een vergulde hel...

11-09-2019 20:45

Walid Raad

Nu te zien - Walid Raad

De Libanees-Amerikaanse kunstenaar Walid Raad heeft zijn eerste solotentoonstelling in Nederland. Museumdirecteur van het Centraal Museum Bart Rutten bekijkt Raads scherpe en soms ook geestige visie op geweld en de Libanese oorlogen. Daarna...

04-09-2019 20:45

Luc Tuymans

Nu te zien - Luc Tuymans

De inmiddels wereldberoemde Belgische schilder Luc Tuymans is een meester in twijfel zaaien bij de kijker: wat zie je, wat betekent het beeld in zijn schilderijen? Museumdirecteur van het Frans Hals Museum, Ann Demeester, is fan van zijn we...

29-08-2019 21:35

Kröller-Müller Museum moderne sculptuur

Nu te zien - Kröller-Müller Museum moderne sculptuur

Het Kröller-Müller Museum staat bekend om zijn beeldentuin en grote collectie moderne sculptuur. Terwijl de oprichtster van het museum, Helene Kröller-Müller, juist schilderijen verzamelde. Museumdirecteur van De Fundatie, Ralph Keuning, on...

22-08-2019 21:35

Sprezzatura; Drents Museum

Nu te zien - Sprezzatura; Drents Museum

Directeur van Het Scheepvaartmuseum, Michael Huijser reist af naar het Italië van de 19e eeuw in de tentoonstelling Sprezzatura. Het Drents Museum toont meer dan zeventig meesterwerken uit de schilderkunst. Het biedt een unieke blik op de I...

15-08-2019 21:35

Kasteel Ruurlo

Nu te zien - Kasteel Ruurlo

Suzanne Swarts, directeur van Museum Voorlinden ervaart in Genk in België de unieke wereld van kunstenaar Koen Vanmechelen. Hij creëerde in zijn nieuwe project Labiomista een combinatie tussen kunst, wetenschap en dieren. Voor kippen blijkt...

08-08-2019 21:35

La Biomista

Nu te zien - La Biomista

Cathelijne Broers, directeur van de Hermitage en Nieuwe Kerk in Amsterdam ontdekt de magie van Carel Willink. In Kasteel Ruurlo bekijkt ze tientallen schilderijen van de grootmeester van het imaginair realisme. Een unieke combinatie tussen ...

01-08-2019 21:35

Charlotte van Pallandt, Museum de Fundatie

Nu te zien - Charlotte van Pallandt, Museum de Fundatie

Directeur Suzanne Swarts van Museum Voorlinden bekijkt in Museum de Fundatie werken van Charlotte van Pallandt. Ze werd beroemd om haar portretten van bekende en onbekende Nederlanders, koppen die het karakter van haar modellen laten zien.

25-07-2019 21:35

Modemuseum Hasselt

Nu te zien - Modemuseum Hasselt

Suzanne Swarts, directeur van Museum Voorlinden, bezoekt in België het Modemuseum Hasselt. Creaties van bekende modeontwerpsters als Coco Chanel, Vivienne Westwood en Ann Demeulemeester staan centraal in de tentoonstelling Wonder Women, ste...

18-07-2019 21:35

Kolumba, Keulen

Nu te zien - Kolumba, Keulen

Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, laat zich in Keulen inspireren in het museum Kolumba. Het moderne museum met religieuze kunst werd gebouwd op de ruïnes van een eeuwenoude kerk. Het zorgt voor een unieke ervaring.

11-07-2019 21:35

ArtZuid

Nu te zien - ArtZuid

Museumdirecteur Michael Huijser wandelt de kunstroute ArtZuid in Amsterdam. Tientallen beelden en installaties van bekende en onbekende kunstenaars staan opgesteld in de buurt. Een stadswandeling vol verrassingen.

04-07-2019 21:50

Slot Anholt

Nu te zien - Slot Anholt

Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, bezoekt de unieke kunstcollectie van Slot Anholt in Duitsland. De adellijke bewoners van het kasteel verzamelden in de loop der eeuwen 701 schilderijen. Met als hoogtepunt een Rembrandt.

27-06-2019 19:10

Louise Bourgeois

Nu te zien - Louise Bourgeois

Ralph Keuning, directeur van De Fundatie, bekijkt in de Rijksmuseumtuinen in Amsterdam werk van Louise Bourgeois. Zij werd wereldberoemd met haar beelden van metershoge, bronzen spinnen. Krachtige symbolen van een bijzondere dame.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu te zien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu te zien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu te zien bij Nu te zien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu te zien. Heb je een uitzending van Nu te zien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu te zien gemist

Uitzending gemist van Nu te zien? Hier kun je alle uitzendingen van Nu te zien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 106
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!