Programma gemist?

Virtuoos schilderen op is een kunst. Trefzeker, het meesterlijk, een levendig. Directeur van het door Centraal met Museum in Utrecht, Bart door Rutten, bekijkt wat uit Hollandse kunstenaars tijdens uit de afgelopen honderd jaar tijdens tot in zulke virtuoze schilders maakte. Op de door expositie 'Virtuoos! Israëls tijdens tot Armando' in op het tijdens Frans Hals Museum zijn tal het van op kunstenaars vertegenwoordigd, onder wie een Karel op Appel en Ger Lataster. op Een pure in kijktentoonstelling met honderd jaar Nederlandse de kunst.

Modeontwerper Duran met Lantink werd bekend door met de naar opvallende vaginabroek die uit hij maakte. het Museumdirecteur van De Hermitage Cathelijne door Broers het bekijkt het werk van deze op snel rijzende Nederlandse tijdens modeontwerper die opereert op de het snijvlak van van kunst met en mode en door bekend staat door om zijn eigenzinnige visie een op duurzaamheid.

Museumdirecteur door van Museum Voorlinden Suzanne op Swarts dompelt zich onder de in het in 'larger than met life' universum uit van de beroemde Portugese een kunstenaar Joana Vasconcelos. Onder de haar indrukwekkende sculpturen op tv en installaties tijdens is ook het een vergulde helikopter gedecoreerd met het Swarovski kristallen het en struisvogelveren.

De met Libanees-Amerikaanse kunstenaar Walid Raad heeft van zijn uit eerste solotentoonstelling in Nederland. van Museumdirecteur van de het Centraal Museum Bart Rutten door bekijkt van Raads scherpe met en soms ook geestige visie op op geweld op en de Libanese oorlogen. Daarnaast het door is hij ook kritisch over de een kunsten in met de Arabische in wereld.

De de inmiddels wereldberoemde Belgische schilder Luc de een Tuymans is een meester in de twijfel met zaaien bij de kijker: op tv wat zie je, van wat betekent op tv het beeld in zijn met schilderijen? Museumdirecteur van de het Frans Hals Museum, Ann uit op Demeester, is fan tijdens van zijn werk en bekijkt in de expositie in Museum van De Pont in uit met Tilburg.

Het door Kröller-Müller Museum staat van bekend om zijn beeldentuin op en grote collectie uit moderne sculptuur. Terwijl de de oprichtster uit van het museum, naar Helene Kröller-Müller, juist schilderijen met verzamelde. van Museumdirecteur van De Fundatie, de Ralph Keuning, onderzoekt de op de door tentoonstelling Het begin van een een nieuwe wereld hoe die van bijzondere beeldencollectie ontstaan tijdens op is.

Directeur op van Het Scheepvaartmuseum, Michael een Huijser tijdens reist af naar het tijdens Italië van de 19e tijdens eeuw in de een tentoonstelling Sprezzatura. Het Drents het Museum het toont meer dan zeventig meesterwerken in uit de schilderkunst. het Het in biedt een unieke op tv blik op de met Italiaanse droom.

Suzanne Swarts, directeur op tv van tijdens Museum Voorlinden ervaart op tv in Genk in door België de unieke de wereld van een kunstenaar Koen Vanmechelen. een Hij creëerde in zijn in nieuwe project het Labiomista een combinatie tussen kunst, wetenschap tijdens met en dieren. Voor kippen blijkt tijdens een bijzondere hoofdrol van weggelegd.

Cathelijne met Broers, directeur van de Hermitage naar en in Nieuwe Kerk uit in Amsterdam ontdekt op de magie van Carel Willink. In een Kasteel tijdens Ruurlo bekijkt ze tientallen schilderijen met van de op tv grootmeester van in het imaginair realisme. Een unieke naar combinatie tussen naar droom van en werkelijkheid.

Directeur Suzanne Swarts een op tv van Museum Voorlinden bekijkt in met Museum tijdens de Fundatie werken van uit Charlotte van Pallandt. Ze werd door met beroemd om haar portretten van een bekende op en onbekende Nederlanders, koppen die het uit karakter van haar naar modellen laten een zien.

Suzanne de Swarts, directeur van naar Museum Voorlinden, bezoekt een in België het door Modemuseum Hasselt. uit Creaties van bekende naar modeontwerpsters als Coco Chanel, met Vivienne Westwood en Ann naar Demeulemeester staan met centraal in de tentoonstelling Wonder de Women, sterke op vrouwen op tv die hun stempel een drukten op de tijdens modegeschiedenis.

Bart Rutten, in directeur van tijdens het Centraal Museum, door laat zich met in Keulen inspireren in het het museum de Kolumba. Het moderne museum het met religieuze kunst werd de gebouwd op de een ruïnes van een met eeuwenoude met kerk. Het zorgt met voor een unieke in ervaring.

Museumdirecteur door Michael Huijser wandelt de kunstroute uit ArtZuid van in Amsterdam. Tientallen door beelden en installaties de van bekende en onbekende in kunstenaars staan opgesteld in van de van buurt. Een stadswandeling vol op tv verrassingen.

Bart Rutten, directeur een van het tijdens Centraal op tv Museum, bezoekt de unieke kunstcollectie van met Slot Anholt in op tv Duitsland. De uit adellijke bewoners van een het kasteel verzamelden door in de loop op tv der eeuwen 701 van schilderijen. Met als naar hoogtepunt een op tv Rembrandt.

Ralph een Keuning, directeur van het De Fundatie, bekijkt in de de Rijksmuseumtuinen in Amsterdam in werk van Louise tijdens Bourgeois. Zij het werd wereldberoemd met haar op beelden van metershoge, met bronzen naar spinnen. Krachtige symbolen van een een bijzondere naar dame.

september 2020
02-10-2019 20:45

Virtuoos! Israëls tot Armando

Nu te zien - Virtuoos! Israëls tot Armando

Virtuoos schilderen is een kunst. Trefzeker, meesterlijk, levendig. Directeur van het Centraal Museum in Utrecht, Bart Rutten, bekijkt wat Hollandse kunstenaars uit de afgelopen honderd jaar tot zulke virtuoze schilders maakte. Op de exposi...

25-09-2019 20:50

Duran Lantink

Nu te zien - Duran Lantink

Modeontwerper Duran Lantink werd bekend door de opvallende vaginabroek die hij maakte. Museumdirecteur van De Hermitage Cathelijne Broers bekijkt het werk van deze snel rijzende Nederlandse modeontwerper die opereert op het snijvlak van kun...

18-09-2019 20:45

Joana Vasconcelos

Nu te zien - Joana Vasconcelos

Museumdirecteur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts dompelt zich onder in het 'larger than life' universum van de beroemde Portugese kunstenaar Joana Vasconcelos. Onder haar indrukwekkende sculpturen en installaties is ook een vergulde hel...

11-09-2019 20:45

Walid Raad

Nu te zien - Walid Raad

De Libanees-Amerikaanse kunstenaar Walid Raad heeft zijn eerste solotentoonstelling in Nederland. Museumdirecteur van het Centraal Museum Bart Rutten bekijkt Raads scherpe en soms ook geestige visie op geweld en de Libanese oorlogen. Daarna...

04-09-2019 20:45

Luc Tuymans

Nu te zien - Luc Tuymans

De inmiddels wereldberoemde Belgische schilder Luc Tuymans is een meester in twijfel zaaien bij de kijker: wat zie je, wat betekent het beeld in zijn schilderijen? Museumdirecteur van het Frans Hals Museum, Ann Demeester, is fan van zijn we...

29-08-2019 21:35

Kröller-Müller Museum moderne sculptuur

Nu te zien - Kröller-Müller Museum moderne sculptuur

Het Kröller-Müller Museum staat bekend om zijn beeldentuin en grote collectie moderne sculptuur. Terwijl de oprichtster van het museum, Helene Kröller-Müller, juist schilderijen verzamelde. Museumdirecteur van De Fundatie, Ralph Keuning, on...

22-08-2019 21:35

Sprezzatura; Drents Museum

Nu te zien - Sprezzatura; Drents Museum

Directeur van Het Scheepvaartmuseum, Michael Huijser reist af naar het Italië van de 19e eeuw in de tentoonstelling Sprezzatura. Het Drents Museum toont meer dan zeventig meesterwerken uit de schilderkunst. Het biedt een unieke blik op de I...

15-08-2019 21:35

Kasteel Ruurlo

Nu te zien - Kasteel Ruurlo

Suzanne Swarts, directeur van Museum Voorlinden ervaart in Genk in België de unieke wereld van kunstenaar Koen Vanmechelen. Hij creëerde in zijn nieuwe project Labiomista een combinatie tussen kunst, wetenschap en dieren. Voor kippen blijkt...

08-08-2019 21:35

La Biomista

Nu te zien - La Biomista

Cathelijne Broers, directeur van de Hermitage en Nieuwe Kerk in Amsterdam ontdekt de magie van Carel Willink. In Kasteel Ruurlo bekijkt ze tientallen schilderijen van de grootmeester van het imaginair realisme. Een unieke combinatie tussen ...

01-08-2019 21:35

Charlotte van Pallandt, Museum de Fundatie

Nu te zien - Charlotte van Pallandt, Museum de Fundatie

Directeur Suzanne Swarts van Museum Voorlinden bekijkt in Museum de Fundatie werken van Charlotte van Pallandt. Ze werd beroemd om haar portretten van bekende en onbekende Nederlanders, koppen die het karakter van haar modellen laten zien.

25-07-2019 21:35

Modemuseum Hasselt

Nu te zien - Modemuseum Hasselt

Suzanne Swarts, directeur van Museum Voorlinden, bezoekt in België het Modemuseum Hasselt. Creaties van bekende modeontwerpsters als Coco Chanel, Vivienne Westwood en Ann Demeulemeester staan centraal in de tentoonstelling Wonder Women, ste...

18-07-2019 21:35

Kolumba, Keulen

Nu te zien - Kolumba, Keulen

Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, laat zich in Keulen inspireren in het museum Kolumba. Het moderne museum met religieuze kunst werd gebouwd op de ruïnes van een eeuwenoude kerk. Het zorgt voor een unieke ervaring.

11-07-2019 21:35

ArtZuid

Nu te zien - ArtZuid

Museumdirecteur Michael Huijser wandelt de kunstroute ArtZuid in Amsterdam. Tientallen beelden en installaties van bekende en onbekende kunstenaars staan opgesteld in de buurt. Een stadswandeling vol verrassingen.

04-07-2019 21:50

Slot Anholt

Nu te zien - Slot Anholt

Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, bezoekt de unieke kunstcollectie van Slot Anholt in Duitsland. De adellijke bewoners van het kasteel verzamelden in de loop der eeuwen 701 schilderijen. Met als hoogtepunt een Rembrandt.

27-06-2019 19:10

Louise Bourgeois

Nu te zien - Louise Bourgeois

Ralph Keuning, directeur van De Fundatie, bekijkt in de Rijksmuseumtuinen in Amsterdam werk van Louise Bourgeois. Zij werd wereldberoemd met haar beelden van metershoge, bronzen spinnen. Krachtige symbolen van een bijzondere dame.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu te zien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu te zien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu te zien bij Nu te zien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu te zien. Heb je een uitzending van Nu te zien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu te zien gemist

Uitzending gemist van Nu te zien? Hier kun je alle uitzendingen van Nu te zien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 106
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!