Programma gemist?

Hij van heeft meerdere namen: naar Hans en Jean. En door meerdere kwaliteiten: beeldhouwen, op tv schilderen en dichten. Hij in behoorde tot uit allerlei stromingen: in Van dada tijdens tot surrealisme en De Stijl. uit Hij het heeft meerdere namen: tijdens Hans en Jean. En meerdere de kwaliteiten: op beeldhouwen, schilderen en op dichten. Hij behoorde tot door allerlei stromingen: Van dada tot tijdens surrealisme in en De Stijl. Maar op bovenal is hij zichzelf, een uit de kunstenaar Hans (Jean) Arp. door Iemand die door met humor nieuwe op tv vormen creëert en uit ervan houdt door om een tikkie ongrijpbaar te op tv blijven. Directeur van De tijdens naar Fundatie, Ralph Keuning, duikt in het een uit Kröller-Müller Museum in zijn oeuvre op tv op de uit tentoonstelling 'Arp: op The Poetrty of door Forms'.

Volgens Rudi de Fuchs, oud-directeur van op tv het Stedelijk Museum, is met abstractie de in enige echte vernieuwing in het de kunst van in de op twintigste eeuw. naar Volgens Rudi Fuchs, oud-directeur de van het tijdens Stedelijk Museum, is abstractie op de enige echte met vernieuwing in de kunst uit van de twintigste het eeuw. Fundatie directeur naar Ralph Keuning trekt op zijn wandelschoenen door aan om op de uit openlucht door kunstroute Art Zuid in Amsterdam op tv de keuze van Fuchs met te bekijken. Hij van koos namelijk zo'n met 60 grote beeldhouwwerken naar uit een voor de tentoonstelling Art Zuid, met te het zien in de straten een van tijdens Amsterdam Zuid tussen 19 mei en op tv 17 van september.

Een kei van in het schilderen van op tv vogels. Dat van was de de achttiende eeuwse kunstenaar Aert Schouman. in van Een kei in het schilderen van door vogels. Dat was tijdens de achttiende het eeuwse kunstenaar Aert door Schouman. Als in kind van de Verlichting bestudeerde in hij zijn dieren de op een bijna van door wetenschappelijke manier, veertje voor veertje de schilderde hij de, van vaak op tv opgezette, vogels na. Hij mocht door zelfs de in exotische dierentuin van in prins Willem V in vastleggen, inclusief de op eerste orang-oetang die ooit uit in Europa te zien met was. uit Directeur van het Van Gogh op tv Museum Axel Rüger in kijkt naar zijn ogen uit op tijdens de tentoonstelling 'Koninklijk een Paradijs'.

Zij tijdens is de meest afgebeelde met vrouw op in de kunstgeschiedenis: Maria. Zij in is de op meest afgebeelde vrouw in de uit een kunstgeschiedenis: Maria. Directeur van een het Frans Halsmuseum een Ann Demeester onderzoekt een hoe haar beeltenis kunstenaars de tot op de dag tijdens van in vandaag inspireert in Museum van Het Catharijneconvent in in Utrecht.

Museumdirecteuren reizen met het hele land het door met om kijkers wekelijks te wijzen op op op tv een niet te het missen tentoonstelling die op in dat moment ergens te zien het van is.

Cathelijne met Broers naar 'In tijdens het hart van de Renaissance' op tv in Rijksmuseum Twenthe. met Rafaël was de het met cultheld uit de Renaissance. Hij uit wordt in tijdens een adem genoemd het met Michelangelo en Leonardo da het Vinci. Met: in Cathelijne Broers het naar 'In door het hart van op tv de Renaissance' in Rijksmuseum door Twenthe. Rafaël was de naar cultheld uit uit de Renaissance. Hij op wordt in een adem uit genoemd met Michelangelo en tijdens Leonardo da Vinci. op tv van Maar zijn schilderijen zitten geen enkele de uit collectie van een Nederlands museum. op tv Nu zijn een paar op jeugdwerken naar te zien het in Rijksmuseum Twenthe. een Dat alleen al is een voor Cathelijne Broers, directeur door van De Hermitage, aanleiding het om naar uit Enschede af te reizen, uit de waar zij de doeken van op Rafaël en van het minder bekende schilders op uit de Renaissance door onder de loep uit neemt.

Axel Rüger naar onderzoekt 'Hyperrealisme, 50 jaar de schilderkunst' in De een Kunsthal. naar Het lijken net foto's, maar met het tijdens zijn schilderijen. Axel Rüger met onderzoekt 'Hyperrealisme, uit 50 jaar schilderkunst' in De een Kunsthal. op Het lijken net foto's, maar naar het zijn schilderijen. van op tv Is er dan sprake van het de gewoon in het naschilderen op van een foto? Of tijdens is het kunst? Die met vraag onderzoekt Axel Rüger, de directeur van op tv het Van Gogh Museum, door op de een tentoonstelling over op hyperrealisme, ook wel fotorealisme uit genoemd.

Ralph Keuning op tv bezoekt 'Gek van Surrealisme' tijdens in in Museum Boijmans van Beuningen. Ralph door Keuning bezoekt 'Gek op tv van Surrealisme' in het Museum het Boijmans van Beuningen. Verzamelaars zijn door gek van op kunst. Zo ook de de Britse Edward uit James, die warme banden naar door had met Surrealistische kunstenaars op tv als René Magritte de en Salvador het Dalí. Sterker nog, veel van de de de kunst van Dalí, zoals de op beroemde lippensofa, was er op met niet geweest zonder James. Directeur van in De Fundatie Ralph uit Keuning onderzoekt die in bijzondere relatie tussen naar surrealistische kunstenaars en op tv hun op mecenas.

Ann een Demeester bekijkt Glenn Brown in op tv het Rembrandthuis. Ann de Demeester bekijkt door Glenn Brown in in het Rembrandthuis. Hij zoekt een een uit afbeelding van een schilderij het van Rembrandt op met zijn op tv computer en maakt daar een schilderij met door van, de Britse op tv kunstenaar Glenn Brown. Maar het uit is geen kwestie van op tv naschilderen - een hij in maakt er hypermodern werk van. op tv Met het tijdens kleurenpalet van Kees uit van Dongen of Picasso, een of met een tekeningen die hij in op de iPad maakt. het Ann Demeester, directeur in van het Frans Hals een museum, op tv neemt een kijkje bij van zijn van tentoonstelling. Nu te Zien het t/m 23 tijdens april in Museum het Rembrandthuis in met naar Amsterdam.

Een tijdens beetje fout was naar hij wel, een de Oost-Duitse kunstenaar Werner Tübke. uit Hij naar werkte namelijk voor het regime van naar de op tv communistische DDR. Maar schilderen, dat in het kon hij! Een beetje fout door was hij in wel, de Oost-Duitse kunstenaar door Werner een Tübke. Hij werkte namelijk door voor het met regime van de het communistische DDR. Maar het schilderen, dat kon op hij! Zijn bijzondere werk is van nu t/m 14 door mei te op tv zien in in Museum De Fundatie in Zwolle. op Axel Rüger, directeur door van het op tv Van Gogh Museum, nam er uit een van kijkje.

Nog de nooit was zijn werk in in Nederland te zien, op tv maar nu zijn van de spectaculaire uit schilderijen van de met Berlijnse van kunstenaar Johannes Grützke volop aanwezig op tv in Museum op tv More in Gorssel. Nog van nooit was op tv zijn werk in Nederland te de zien, maar nu in zijn de van spectaculaire uit schilderijen van de op tv Berlijnse kunstenaar Johannes met Grützke volop aanwezig een in Museum More in Gorssel. Groot het van formaat, theatraal, van naar grotesk, laagdrempelig en tegelijk raadselachtig. in Directeur van De Fundatie in Ralph Keuning van neemt een op tv kijkje op de tentoonstelling die het t/m 11 naar juni te zien op is in tijdens Museum More in uit Gorssel.

Het lijkt naar wel soep in het een op hoofd van de Britse met kunstenaar Martin Creed. Zijn hoofd van zit vol door angsten en fobieën. een Om een orde aan te door brengen in die chaos, maakt op hij kunst. Hij ordent van alledaagse dingen. in Het naar lijkt wel soep in een het hoofd van met de Britse kunstenaar de Martin Creed. Zijn hoofd zit uit vol angsten op en fobieën. Om naar orde aan te met brengen in die chaos naar maakt hij kunst. in Hij ordent een alledaagse dingen. door Zo stapelt hij bijvoorbeeld stoelen op tv op elkaar, van tijdens groot naar op tv klein. Maar altijd door met uit een knipoog en met in humor, hij is op tv tenslotte een op tv Engelsman. Ann Demeester, directeur van de het Frans de Hals Museum, bezoekt de op tentoonstelling Martin uit Creed, Say Cheese! naar in Museum Voorlinden in Wassenaar. op tv op Nu te Zien op tv t/m 7 mei.

Museumdirecteuren reizen het het in hele land door om kijkers te in wijzen op een een niet te missen tijdens tentoonstelling die uit op in dat moment ergens te zien de is.

Museumdirecteur de Cathelijne Broers onderzoekt wie in de beroemde kleurencombinatie de rood, geel een en blauw van de De Stijl heeft bedacht, Piet op tv Mondriaan of van Bart van der Leck. met op Museumdirecteur Cathelijne Broers onderzoekt wie van de beroemde op tv kleurencombinatie rood, geel en blauw uit van De met Stijl heeft bedacht, het Piet Mondriaan of naar Bart van op der Leck. In het Gemeentemuseum in in Den op tv Haag is een in grote tentoonstelling over deze op twee grootmeesters van tijdens De Stijl, op tv de beweging door van nieuwe kunst die precies van honderd op tv jaar geleden op is opgericht.

Museumdirecteur Ann Demeester van onderzoekt het de werk van de uit fotograaf die zichzelf door een jager met noemde: Ed van der een Elsken. Museumdirecteur Ann een Demeester onderzoekt het naar werk van de fotograaf op tv die tijdens zichzelf een een jager noemde: Ed op tv van der Elsken. Zijn experimentele foto's, op boeken en van films zijn nu van te tijdens zien in de op tentoonstelling 'Ed van der Elsken, De een op Verliefde Camera' in het van Stedelijk Museum van Amsterdam.

juli 2017
17-05-2017 21:05

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Hij heeft meerdere namen: Hans en Jean. En meerdere kwaliteiten: beeldhouwen, schilderen en dichten. Hij behoorde tot allerlei stromingen: Van dada tot surrealisme en De Stijl. Hij heeft meerdere namen: Hans en Jean. En meerdere kwaliteiten...

10-05-2017 21:00

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Volgens Rudi Fuchs, oud-directeur van het Stedelijk Museum, is abstractie de enige echte vernieuwing in de kunst van de twintigste eeuw. Volgens Rudi Fuchs, oud-directeur van het Stedelijk Museum, is abstractie de enige echte vernieuwing in...

03-05-2017 22:45

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Een kei in het schilderen van vogels. Dat was de achttiende eeuwse kunstenaar Aert Schouman. Een kei in het schilderen van vogels. Dat was de achttiende eeuwse kunstenaar Aert Schouman. Als kind van de Verlichting bestudeerde hij zijn diere...

26-04-2017 21:05

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Zij is de meest afgebeelde vrouw in de kunstgeschiedenis: Maria. Zij is de meest afgebeelde vrouw in de kunstgeschiedenis: Maria. Directeur van het Frans Halsmuseum Ann Demeester onderzoekt hoe haar beeltenis kunstenaars tot op de dag van v...

19-04-2017 21:03

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Museumdirecteuren reizen het hele land door om kijkers wekelijks te wijzen op een niet te missen tentoonstelling die op dat moment ergens te zien is.

12-04-2017 21:05

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Cathelijne Broers naar 'In het hart van de Renaissance' in Rijksmuseum Twenthe. Rafaël was de cultheld uit de Renaissance. Hij wordt in een adem genoemd met Michelangelo en Leonardo da Vinci. Met: Cathelijne Broers naar 'In het hart van de ...

05-04-2017 21:05

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Axel Rüger onderzoekt 'Hyperrealisme, 50 jaar schilderkunst' in De Kunsthal. Het lijken net foto's, maar het zijn schilderijen. Axel Rüger onderzoekt 'Hyperrealisme, 50 jaar schilderkunst' in De Kunsthal. Het lijken net foto's, maar het zij...

29-03-2017 21:00

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Ralph Keuning bezoekt 'Gek van Surrealisme' in Museum Boijmans van Beuningen. Ralph Keuning bezoekt 'Gek van Surrealisme' in Museum Boijmans van Beuningen. Verzamelaars zijn gek op kunst. Zo ook de Britse Edward James, die warme banden had ...

22-03-2017 21:00

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Ann Demeester bekijkt Glenn Brown in het Rembrandthuis. Ann Demeester bekijkt Glenn Brown in het Rembrandthuis. Hij zoekt een afbeelding van een schilderij van Rembrandt op zijn computer en maakt daar een schilderij van, de Britse kunstenaa...

16-03-2017 21:45

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Een beetje fout was hij wel, de Oost-Duitse kunstenaar Werner Tübke. Hij werkte namelijk voor het regime van de communistische DDR. Maar schilderen, dat kon hij! Een beetje fout was hij wel, de Oost-Duitse kunstenaar Werner Tübke. Hij werkt...

09-03-2017 21:45

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Nog nooit was zijn werk in Nederland te zien, maar nu zijn de spectaculaire schilderijen van de Berlijnse kunstenaar Johannes Grützke volop aanwezig in Museum More in Gorssel. Nog nooit was zijn werk in Nederland te zien, maar nu zijn de sp...

02-03-2017 21:50

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Het lijkt wel soep in het hoofd van de Britse kunstenaar Martin Creed. Zijn hoofd zit vol angsten en fobieën. Om orde aan te brengen in die chaos, maakt hij kunst. Hij ordent alledaagse dingen. Het lijkt wel soep in het hoofd van de Britse ...

23-02-2017 21:45

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Museumdirecteuren reizen het hele land door om kijkers te wijzen op een niet te missen tentoonstelling die op dat moment ergens te zien is.

16-02-2017 21:45

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Museumdirecteur Cathelijne Broers onderzoekt wie de beroemde kleurencombinatie rood, geel en blauw van De Stijl heeft bedacht, Piet Mondriaan of Bart van der Leck. Museumdirecteur Cathelijne Broers onderzoekt wie de beroemde kleurencombinat...

09-02-2017 21:45

Nu te Zien!

Nu te zien - Nu te Zien!

Museumdirecteur Ann Demeester onderzoekt het werk van de fotograaf die zichzelf een jager noemde: Ed van der Elsken. Museumdirecteur Ann Demeester onderzoekt het werk van de fotograaf die zichzelf een jager noemde: Ed van der Elsken. Zijn e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu te zien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu te zien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu te zien bij Nu te zien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu te zien. Heb je een uitzending van Nu te zien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu te zien gemist

Uitzending gemist van Nu te zien? Hier kun je alle uitzendingen van Nu te zien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 17-05-2017 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord