Programma gemist?

Jeroen tijdens Krabbé reist in het een spoor van Picasso naar op Mougins en Vauvenargues. tijdens In het 1953 begint Picasso een met relatie met de 46 een jaar jongere Jacqueline door Roque, met op tv wie hij in naar 1961 trouwt. Ze naar vestigen door zich in eerste instantie in Cannes, van maar vanwege door de niet aflatende stroom op bezoekers naar verhuizen ze uiteindelijk naar naar Mougins. van Hier trekt Picasso zich door terug in het zijn studio, waar hij werkt alsof naar de dood hem op tv met op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het van het fort en het een ene na het andere met contact met het de buitenwereld wordt verbroken. op Aan het einde door van zijn leven gaat het Picasso door in zijn naar werk het gevecht aan door met grootheden als op tv Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook van Jacqueline is in uit de werken van te herkennen, waarin het op tv gaat over op zijn sterfelijkheid, met zijn Spaanse identiteit, het isolement naar waarin door hij is terechtgekomen en op de zoektocht naar met zijn plek in de met kunstgeschiedenis. In 1973 op tv sterft Picasso in tijdens door Mougins. Hij wordt vrijwel zonder van aanwezigen uit begraven in Vauvenargues. In 1985 opent tijdens het Picasso Museum door in Parijs. een Jeroen op tv Krabbé reist in het spoor van uit Picasso tijdens naar Mougins en naar Vauvenargues.

Jeroen Krabbé op reist in het met spoor van Picasso naar met Royan, Vallauris Golfe-Juan op en Antibes. Het naar grootste deel naar van van de oorlog brengt Picasso door de in Parijs, het waar hij uit in de gaten wordt gehouden het door de de Duitsers. Hij ontmoet tijdens naar deze angstige jaren zijn tijdens nieuwe op tv vrouw: de veertig op tv jaar jongere tijdens rechtenstudent en kunstenaar Françoise Gilot. op tv Na in de oorlog wordt uit Picasso als de verpersoonlijking op van de bevrijding van van Parijs tijdens gezien. Zijn huis door wordt overspoeld door journalisten, fotografen de en Amerikaanse soldaten. het Hij kiest er dan in ook voor op tv om samen met Françoise een steeds meer tijd uit in Zuid-Frankrijk naar door te brengen. het Daar maakt in hij begin jaren vijftig een een uit aantal politiek getinte uit werken, geïnspireerd door en op naar verzoek naar van de communistische partij. Het beste door naoorlogse werk in wordt echter geïnspireerd tijdens door de gelukkige tijdens tijd die hij in in Zuid-Frankrijk op beleeft met het Françoise en hun kinderen Claude op en Paloma. uit De meerdere minnaressen een die hij er op nahoudt tijdens leidt een er echter toe dat Françoise op met hem in 1953 van verlaat. Jeroen Krabbé op tv reist in het spoor van op tv Picasso naar tijdens Royan, Vallauris Golfe-Juan het en Antibes.

Jeroen tijdens Krabbé reist in het op tv spoor van een Picasso naar Parijs, Mougins en met Madrid. Als het in 1936 de Spaanse op Burgeroorlog op tv tussen republikeinen en fascisten uitbreekt, naar het spreekt Picasso zich uit tegen Franco tijdens door en wordt hij door benoemd als de directeur van het naar Prado in in Madrid. op tv Vervolgens krijgt hij van op de republikeinen de uitnodiging naar om van een anti-Francowerk te maken voor op de Wereldtentoonstelling. Het door moet de een enorm werk worden, van dat is een duidelijk. Het onderwerp vindt hij als tijdens de Baskische op tv stad naar Guernica wordt platgebombardeerd in april van 1937. Door het onderwerp het te tijdens personaliseren krijgt hij uit grip op de materie, een en er op zijn dan ook veel op tv personen tijdens en thema's uit Picasso's leven tijdens in van de Guernica terug te op tv vinden. Dora op Maar, zijn nieuwe minnares die de hij met in Parijs ontmoette, op fotografeert de totstandkoming van door het schilderij. van Het schilderij maakt aanvankelijk weinig tijdens los, maar zal uiteindelijk de uitgroeien tot een een van de grootste door anti-oorlog-iconen. met Jeroen Krabbé reist door in het op spoor van Picasso naar naar Parijs, Mougins en door Madrid.

In met 1927 krijgt Picasso een affaire tijdens met de de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. Hij naar uit slaagt erin de affaire acht door jaar lang voor door zijn vrouw de verborgen te houden, maar tijdens des tijdens te zichtbaarder is deze in zijn naar met kunst. In 1927 door ontmoet Picasso de 17-jarige op Marie-Thérèse Walter met naar wie hij een het affaire krijgt. Picasso slaagt door erin de de affaire acht jaar lang van voor zijn vrouw verborgen in te houden, in maar des door te zichtbaarder is deze in tijdens zijn kunst. De van surrealistische door kunst in deze periode op tv gaat van allemaal over het lichaam van op Marie-Thérèse, de seks met de haar, de vakantie de op tv in Dinard. Begin van jaren dertig stort Picasso zich op op het beeldhouwen en met ook in dit door werk is het een Grieks-Romeinse profiel naar van Marie-Therese te de herkennen. Als bekend de wordt de dat Marie-Thérèse zwanger is van dochter in Maya, strandt uit niet op alleen Picasso's huwelijk met door Olga, maar komt ook aan een de affaire door een einde. op tv Picasso belandt weer in de een diepe crisis. de Jeroen Krabbé behandelt vanuit een Frankrijk de het Marie-Thérèse-werken.

In in 1917 laat Picasso zich door het de dichter op Jean Cocteau strikken op tv om voor het ballet met Parade van tijdens het legendarische Ballets de Russes de set op tv en op kostuums vorm te geven. In 1917 van laat de Picasso zich naar door de dichter tijdens Jean Cocteau strikken om op voor het uit ballet Parade van het een legendarische Ballets Russes de van set met en kostuums vorm te naar geven. Hij reist naar de Rome, waar het naar gezelschap gevestigd de is, en wordt naar daar meteen een verliefd op de ballerina tijdens Olga Koklova. Ze trouwen tijdens in Parijs. op Hij reist in met het balletgezelschap door in Europa en tijdens brengt zijn zomers door met beroemdheden op uit hogere met kringen van aan de Rivièra. de Picasso grijpt voor zijn schilderkunst op tv terug op de in klassieke en van romantische stijl. De een Picasso's vestigen zich tijdens in een chique huis aan in de Rue la uit Boétie. Even in verderop in het dezelfde straat parkeert door Picasso zijn door maîtresse Marie-Thérèse Walter. Jeroen Krabbé reist op tv af naar de van plekken in van Parijs, Rome met en de Franse de Rivièra waar dit deel van met Picasso's leven uit zich in afspeelde.

Picasso met woont in op tv Parijs en in zijn een atelier de de Bateau Lavoir ontmoet hij op tv de schilder Braque. Ze op tv worden vrienden en uit grondleggers van het uit kubisme. Picasso in woont in Parijs op en in zijn atelier de in Bateau Lavoir op tv ontmoet hij de schilder het het Braque. Ze worden door vrienden en grondleggers van van het kubisme, een van de in meest vernieuwende en naar door omstreden kunststromingen uit de kunstgeschiedenis. op Hij verhuist tijdens met zijn liefde Fernande naar het een groot huis, in maar begin de took een met geheime affaire met Eva Gouel. naar door Hoewel zijn kubistische naar werk semi-abstract is, vormen op tv de relaties van met beide vrouwen en de door zomer die Picasso door met op tv beiden afwisselend doorbrengt het in Céret een belangrijke inspiratie. met De Eerste Wereldoorlog tijdens breekt uit en de de vriendengroep van Picasso uit in in Parijs valt uiteen. tijdens Als ook Eva na een een ziektebed sterft, belandt op tv hij van in een zware depressie. door Jeroen Krabbé behandelt deze van tumultueze naar periode tussen 1908 uit - 1915 vanuit Parijs naar en tijdens Céret.

Het werk op van Pablo naar Picasso leest als op tv een dagboek. De liefde voor op tv Fernande Olivier op zorgt voor uit optimistisch werk met veel roze. door Het werk van de Pablo naar Picasso leest als een naar dagboek. De liefde de voor Fernande door Olivier zorgt voor optimistisch een werk met veel roze. naar Hij ontmoet met in Parijs zijn weldoenster met Gertrude een Stein, die met veel werk koopt op en hem in op contact brengt met door beroemde schrijvers en kunstenaars. Tijdens tijdens een de romantische zomer met Fernande met in de op tv Spaanse bergplaats Gósol uit ontdekt hij het Iberische oranje, maar het ook een door abstractere het -maskerachtige- manier van werken. Dit is het onder andere terug van op te zien in het in schilderij 'Demoiselles de d'Avignon' dat destijds werd verguisd, van maar inmiddels als een met van de grootste in werken ooit de wordt beschouwd. door Jeroen Krabbé op tv reist naar Parijs, Gósol en Barcelona uit om deze bruisende met periode in naar het leven door van Picasso onder de loep het te in nemen.

Het werk tijdens van Pablo Picasso leest in als een tijdens dagboek. De van liefde voor Fernande het Olivier zorgt voor optimistisch werk uit met naar veel roze. Het werk een van Pablo van Picasso leest als een met dagboek. op tv De liefde voor met Fernande Olivier zorgt van voor optimistisch werk met veel roze. met Hij ontmoet op tv in Parijs op tv zijn weldoenster Gertrude Stein, in die veel tijdens werk koopt en de hem in contact brengt het met beroemde een schrijvers en kunstenaars. Tijdens de een romantische zomer met met Fernande in op de Spaanse bergplaats met Gósol in ontdekt hij het Iberische oranje, maar het ook een het abstractere -maskerachtige- met manier van werken. Dit het is onder met andere terug te zien door in het schilderij 'Demoiselles door tijdens d'Avignon', dat destijds werd verguisd in maar het inmiddels als een van de grootste uit werken ooit wordt naar beschouwd. de Jeroen Krabbé reist naar Parijs, een Gósol naar en Barcelona om deze bruisende uit periode in het naar leven de van Picasso onder de op loep te door nemen.

Het roerige en uit van turbulente liefdesleven van Pablo Picasso met drukte een grote stempel door op zijn op carrière. van In Krabbé zoekt Picasso volgt Jeroen naar uit Krabbé het spoor van de kunstenaar van tijdens en zijn vrouwen. Het roerige en een turbulente liefdesleven van Pablo de Picasso drukte op tv een een grote stempel op zijn carrière. Een een nieuwe in liefde luidde een nieuwe tijdens periode in qua in stijl en tijdens kleurgebruik. In Krabbé zoekt de Picasso tijdens volgt Jeroen Krabbé op tv het spoor van de kunstenaar op en zijn op vrouwen door naar Frankrijk, Spanje en Italië. Wat op was de weerslag van door op de vele vrouwen in zijn leven op op de veranderingen van in zijn werk? door In acht afleveringen uit vertelt Jeroen in Krabbé de over zijn fascinatie met voor de verwevenheid naar tussen Picasso’s kunst en naar zijn persoonlijke leven. Jeroen Krabbé: tijdens “Ik heb uit mij een jaar lang de in Picasso op verdiept en dat heeft het mij slapeloze nachten met opgeleverd. Picasso op was een geniale met kunstenaar met een op ongekend talent dat zich een met al op zeer naar jonge leeftijd openbaarde. Tegelijkertijd van was het op tv een chaotische man met een heftig een karakter. Hij had door van vrouwen bij de vleet en liet met een spoor van het verderf uit achter. Hoe tijdens die twee zaken samenkomen in tijdens zijn door adembenemende kunst, fascineert mij enorm.” Kubistische uit liefdesverklaringen, surrealistische in toespelingen met op een geheime affaire en van romantische portretten van een naar ballerina. Hoe abstract van Picasso’s werk tijdens soms ook naar is, zijn schilderijen lezen als van een dagboek dat naar zijn persoonlijke tijdens levensverhaal vertelt. Terugkerende thema’s op tv zijn, naast in vrouwen, uit politiek, verlies en geweld. Jeroen Krabbé uit neemt de tijdens kijker het mee op een roadtrip langs van plekken uit als Malaga, Parijs, de Franse Rivièra, een het Normandië, Madrid, Barcelona in en Rome. Daar waar Picasso naar zijn van inspiratie vond voor naar zijn grootse kunst. Deze reeks een is een vervolg op tv op het succesvolle Krabbé van uit zoekt Van Gogh.

maart 2018
16-03-2017 20:30

Op leven en dood

Krabbé zoekt Picasso - Op leven en dood

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Mougins en Vauvenargues. In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege ...

09-03-2017 20:30

Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Krabbé zoekt Picasso - Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Royan, Vallauris Golfe-Juan en Antibes. Het grootste deel van de oorlog brengt Picasso door in Parijs, waar hij in de gaten wordt gehouden door de Duitsers. Hij ontmoet tijdens deze angstige...

02-03-2017 20:30

Dora en de burgeroorlog

Krabbé zoekt Picasso - Dora en de burgeroorlog

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Parijs, Mougins en Madrid. Als in 1936 de Spaanse Burgeroorlog tussen republikeinen en fascisten uitbreekt, spreekt Picasso zich uit tegen Franco en wordt hij benoemd als de directeur van he...

23-02-2017 20:30

Twee vrouwen

Krabbé zoekt Picasso - Twee vrouwen

In 1927 krijgt Picasso een affaire met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. Hij slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst. In 1927 ontmoet Picasso de 17-jarige Ma...

16-02-2017 20:25

l'Epoque duchesse

Krabbé zoekt Picasso - l'Epoque duchesse

In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het ballet Parade van het legendarische Ballets Russes de set en kostuums vorm te geven. In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het bal...

09-02-2017 20:25

Over vriendschap en concurrentie

Krabbé zoekt Picasso - Over vriendschap en concurrentie

Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze worden vrienden en grondleggers van het kubisme. Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze w...

04-02-2017 10:45

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met veel roze. Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met...

02-02-2017 20:25

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met veel roze. Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met...

26-01-2017 20:30

De jeugd van een genie

Krabbé zoekt Picasso - De jeugd van een genie

Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo Picasso drukte een grote stempel op zijn carrière. In Krabbé zoekt Picasso volgt Jeroen Krabbé het spoor van de kunstenaar en zijn vrouwen. Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo P...

Krabbé zoekt Picasso gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Krabbé zoekt Picasso de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Krabbé zoekt Picasso bij Krabbé zoekt Picasso liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Krabbé zoekt Picasso. Heb je een uitzending van Krabbé zoekt Picasso gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Krabbé zoekt Picasso gemist

Uitzending gemist van Krabbé zoekt Picasso? Hier kun je alle uitzendingen van Krabbé zoekt Picasso kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 16-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord