Programma gemist?

In het 1953 begint Picasso een relatie door met van de 46-jaar jongere Jacqueline Roque, door de met wie hij in 1961 trouwt. tijdens Ze vestigen zich op tv de in eerste instantie in in Cannes, maar vanwege de niet naar aflatende stroom bezoekers tijdens verhuizen ze op uiteindelijk op tv naar Mougins. Hier trekt Picasso zich uit terug uit in zijn op studio, waar hij werkt alsof met de uit dood hem op de hielen met zit. Jacqueline bewaakt het door fort en het tijdens ene na het op andere contact met op de buitenwereld een wordt verbroken. Aan het tijdens einde de van zijn door leven gaat Picasso met in zijn werk het gevecht door aan met grootheden naar als Rembrandt, door Velazquez en Manet. op tv Ook Jacqueline door is in de werken te uit herkennen, waarin het door gaat over zijn sterfelijkheid, op zijn Spaanse identiteit, de het isolement van waarin hij in is terechtgekomen en tijdens de zoektocht tijdens naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. van In 1973 sterft met Picasso de in Mougins. Hij wordt vrijwel op zonder aanwezigen begraven naar in naar Vauvenargues. In 1985 opent het de Picasso in Museum in Parijs. het Jeroen Krabbé de reist in het spoor door van Picasso met naar Mougins en de Vauvenargues.

Het op tv roerige en turbulente met liefdesleven van Pablo Picasso de drukte een in grote stempel op zijn op carrière. uit Een nieuwe liefde luidde een tijdens nieuwe periode in uit qua door stijl en kleurgebruik. In van Krabbé zoekt tijdens Picasso volgt Jeroen Krabbé een het spoor van de kunstenaar een het en zijn vrouwen door naar Frankrijk, Spanje met en Italië. Wat was de weerslag op naar van de vele met vrouwen in zijn leven met op de het veranderingen in zijn werk? In met acht met afleveringen vertelt Jeroen Krabbé over een zijn fascinatie in voor de verwevenheid op tv tussen Picasso's kunst en in zijn met persoonlijke leven.

In 1927 een ontmoet Picasso met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter, met op de wie hij een affaire krijgt. Picasso tijdens slaagt erin de door affaire op acht jaar lang voor zijn tijdens vrouw de verborgen te op tv houden, maar des een te zichtbaarder is van deze in zijn kunst. tijdens De surrealistische kunst in in deze periode gaat tijdens over op tv het lichaam van op tv Marie-Thérèse, de seks met naar haar, de vakantie in in Dinard. Begin jaren dertig tijdens uit stort Picasso zich in op het beeldhouwen en ook in van uit dit werk is het Grieks-Romeinse profiel met van Marie-Thérèse te tijdens herkennen. in Als bekend wordt dat de Marie-Thérèse op zwanger is van dochter Maya, strandt naar niet alleen naar Picasso's op tv huwelijk met Olga, maar komt van ook tijdens aan de affaire een einde. in Picasso een belandt weer in een diepe crisis. uit uit Jeroen Krabbé behandelt vanuit Frankrijk de in op tv Marie-Thérèse-werken.

In 1917 laat op tv Picasso zich door het de op dichter Jean Cocteau strikken om van naar voor het ballet uit Parade van het legendarische Ballets met Russes de set op tv en kostuums door vorm te geven. op tv Hij reist naar Rome, waar door het gezelschap gevestigd de is en naar wordt daar meteen verliefd van op een de ballerina het Olga Koklova. Ze trouwen de in Parijs. Hij de reist met het balletgezelschap door in Europa en op tv brengt zijn in zomers door met op tv beroemdheden uit tijdens hogere kringen aan de naar Rivièra. Picasso grijpt het voor zijn schilderkunst terug op van tijdens klassieke en romantische stijl. door De Picasso's vestigen zich tijdens in op een chique huis aan de naar Rue op tv la Boétie. Even het verderop in dezelfde straat parkeert Picasso een zijn maîtresse Marie-Thérèse een Walter. Jeroen op Krabbé reist uit af naar de plekken in van Parijs, Rome het en de Franse naar Rivièra, waar dit in deel van op tv Picasso's leven een zich afspeelde.

Het de roerige en turbulente uit liefdesleven van Pablo met Picasso drukte een grote naar stempel op zijn carrière. naar Een nieuwe liefde met luidde tijdens een nieuwe periode uit in qua stijl met en kleurgebruik. In Krabbé met zoekt Picasso door volgt Jeroen Krabbé het in spoor van tijdens de kunstenaar en zijn vrouwen de op door Frankrijk, Spanje in en Italië. Wat op tv was de weerslag van de van vele vrouwen door in zijn leven op de naar veranderingen in het zijn werk? de In acht afleveringen vertelt Jeroen op tv Krabbé over zijn op tv fascinatie voor in de verwevenheid op tussen Picasso's het kunst en zijn persoonlijke met leven.

Jeroen Krabbé reist naar in het het spoor de van Picasso naar Mougins en op tv Vauvenargues. In 1953 begint de een Picasso een relatie het met de 46 een jaar jongere Jacqueline Roque, met met wie hij in 1961 een op tv trouwt. Ze vestigen tijdens zich in eerste instantie in in Cannes, een maar vanwege de niet op aflatende stroom op tv bezoekers verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. van een Hier trekt Picasso op tv zich terug in zijn studio, de waar hij het werkt alsof de dood hem naar op de hielen op zit. in Jacqueline bewaakt op het fort en in het ene na op tv het andere contact met de buitenwereld naar wordt verbroken. Aan met het met einde van zijn leven gaat naar Picasso in zijn op werk de het gevecht het aan met grootheden als Rembrandt, op tv Velazquez en Manet. Ook het Jacqueline is van in met de werken te herkennen, waarin het op gaat de over zijn uit sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het een isolement de waarin hij is op terechtgekomen en de zoektocht naar zijn het plek door in de kunstgeschiedenis. In 1973 van de sterft Picasso in Mougins. Hij door wordt vrijwel zonder aanwezigen in begraven een in Vauvenargues. op In 1985 opent het Picasso Museum het in tijdens Parijs. Jeroen door Krabbé reist in het spoor van van Picasso uit naar Mougins en door Vauvenargues.

Jeroen in Krabbé reist tijdens in het spoor van Picasso naar op tv Royan, Vallauris Golfe-Juan op tv en tijdens Antibes. Het grootste deel van op tv de oorlog brengt het Picasso door in de Parijs, waar hij in in een de gaten wordt gehouden een door de Duitsers. uit Hij naar ontmoet tijdens deze naar angstige jaren zijn nieuwe een vrouw: de veertig jaar het jongere naar rechtenstudent en kunstenaar de Françoise Gilot. Na de oorlog wordt een Picasso als uit de verpersoonlijking de van de uit bevrijding van Parijs door gezien. Zijn huis wordt overspoeld door van journalisten, fotografen en de uit Amerikaanse soldaten. Hij op kiest er dan ook door voor om samen met Françoise van steeds op meer tijd in Zuid-Frankrijk uit door te brengen. Daar uit maakt op hij begin de jaren vijftig een op aantal politiek getinte werken, een geïnspireerd door de en op verzoek de van de communistische partij. van Het beste naoorlogse het werk wordt echter geïnspireerd naar door in de gelukkige tijd die in hij in Zuid-Frankrijk beleeft de met Françoise en op hun kinderen in Claude en Paloma. De meerdere het minnaressen die in hij er op tv op nahoudt op tv leidt er echter toe naar dat Françoise hem in 1953 de verlaat. op tv Jeroen Krabbé reist in op het spoor naar van Picasso naar Royan, op Vallauris Golfe-Juan en het Antibes.

Jeroen door Krabbé reist in een het spoor van Picasso naar op tv Parijs, een Mougins en van Madrid. Als in 1936 de het Spaanse Burgeroorlog tussen republikeinen uit op en fascisten uitbreekt, spreekt door Picasso zich naar uit tegen Franco en wordt hij op tv benoemd de als de met directeur van het Prado door in Madrid. Vervolgens op tv krijgt hij van de een republikeinen de het uitnodiging om een met anti-Francowerk te maken door voor de door Wereldtentoonstelling. Het moet een tijdens enorm werk worden, dat is met duidelijk. Het onderwerp naar vindt in hij als de Baskische stad op tv het Guernica wordt platgebombardeerd in in april 1937. Door het onderwerp de te personaliseren krijgt met hij grip op uit het de materie, en er zijn het dan ook veel personen door en van thema's uit Picasso's leven in een de op tv Guernica terug te vinden. Dora naar Maar, zijn het nieuwe minnares die uit hij in Parijs uit ontmoette, fotografeert de in totstandkoming op tv van het schilderij. Het in schilderij maakt naar aanvankelijk weinig los, maar zal de uiteindelijk uitgroeien van tot een van de grootste met uit anti-oorlog-iconen. Jeroen Krabbé van reist in het spoor van Picasso met naar het Parijs, Mougins en de Madrid.

In het 1927 krijgt uit Picasso een affaire uit met de 17-jarige Marie-Thérèse de Walter. Hij slaagt erin de van affaire het acht jaar lang voor zijn van vrouw verborgen te naar houden, de maar des te zichtbaarder door is deze in zijn tijdens kunst. In in 1927 ontmoet Picasso het de 17-jarige de Marie-Thérèse Walter met naar wie hij een naar affaire krijgt. Picasso slaagt erin met tijdens de affaire acht op tv jaar lang voor zijn vrouw verborgen van te houden, maar een des te zichtbaarder met is deze in uit zijn kunst. De de surrealistische naar kunst in deze periode gaat op allemaal over het de uit lichaam van Marie-Thérèse, de seks op tv met haar, de van vakantie in Dinard. tijdens Begin jaren het dertig stort tijdens Picasso zich op met het beeldhouwen en ook in tijdens dit werk uit is het Grieks-Romeinse profiel van tijdens Marie-Therese te van herkennen. Als tijdens bekend wordt in dat Marie-Thérèse zwanger op tv is van dochter Maya, op strandt niet alleen in Picasso's huwelijk met op tv Olga, maar komt ook aan de het de affaire een een einde. Picasso belandt weer in een de diepe crisis. Jeroen naar Krabbé behandelt naar vanuit Frankrijk de uit Marie-Thérèse-werken.

In 1917 laat tijdens Picasso zich door de de door dichter Jean Cocteau strikken in om voor op tv het ballet Parade op tv van het naar legendarische Ballets Russes de set op en kostuums vorm te met het geven. In 1917 laat van Picasso zich door de het dichter Jean van Cocteau strikken om op voor het ballet Parade door van met het legendarische Ballets Russes de set het en van kostuums vorm uit te geven. Hij naar reist naar Rome, door waar het gezelschap een gevestigd is, en op wordt daar meteen tijdens verliefd op de ballerina Olga tijdens Koklova. Ze uit trouwen in Parijs. op Hij reist met het balletgezelschap met door Europa naar en brengt zijn zomers in door met beroemdheden in uit in hogere kringen aan de de Rivièra. Picasso grijpt van voor zijn naar schilderkunst terug op de klassieke een het en romantische stijl. met De Picasso's vestigen tijdens zich in een chique huis op aan de Rue la op tv naar Boétie. Even verderop in naar dezelfde straat parkeert uit Picasso zijn maîtresse Marie-Thérèse Walter. tijdens met Jeroen Krabbé reist van af naar de naar plekken in Parijs, Rome en de de Franse van Rivièra waar dit deel van van door Picasso's leven zich van afspeelde.

Picasso het woont in Parijs en de in zijn atelier de van Bateau Lavoir ontmoet van tijdens hij de schilder Braque. Ze in worden vrienden en van grondleggers van het kubisme. op Picasso woont in het Parijs en in de zijn atelier op de Bateau Lavoir ontmoet van hij de naar schilder Braque. Ze door worden vrienden en uit grondleggers van het kubisme, van een door van de van meest vernieuwende en het omstreden kunststromingen uit de kunstgeschiedenis. een Hij verhuist met in zijn met liefde Fernande naar een groot huis, van maar begin op took een geheime affaire met met Eva Gouel. door Hoewel zijn kubistische een werk semi-abstract is, op tv vormen de relaties in met beide vrouwen naar en de zomer een die de Picasso met beiden afwisselend tijdens doorbrengt in in Céret een belangrijke een inspiratie. De Eerste Wereldoorlog tijdens breekt uit en een de de vriendengroep van Picasso in Parijs valt het uiteen. Als een ook Eva na een door van ziektebed sterft, belandt een hij in een zware depressie. door Jeroen door Krabbé behandelt deze tumultueze periode tussen de uit 1908 - 1915 vanuit in Parijs en van Céret.

Het op tv werk van Pablo met Picasso leest naar als een dagboek. De liefde een voor Fernande Olivier in zorgt tijdens voor optimistisch werk met veel met roze. Het door werk van een Pablo Picasso leest als de een dagboek. in De liefde voor tijdens Fernande Olivier zorgt voor op optimistisch werk met met veel roze. Hij een ontmoet in Parijs zijn uit weldoenster Gertrude uit Stein, die veel werk op koopt en hem naar in door contact brengt met beroemde schrijvers uit en het kunstenaars. Tijdens een romantische zomer van met Fernande in de een op tv Spaanse bergplaats Gósol uit ontdekt hij het Iberische oranje, maar in ook op tv een abstractere -maskerachtige- manier van van werken. Dit is van onder op andere terug te van zien in naar het schilderij 'Demoiselles d'Avignon' dat tijdens destijds werd verguisd, tijdens maar inmiddels naar als een uit van de grootste naar werken ooit wordt beschouwd. met Jeroen Krabbé reist naar Parijs, met Gósol en Barcelona op tv om deze de bruisende naar periode in het een leven van Picasso onder in de loep uit te nemen.

augustus 2019
15-09-2018 09:45

Op leven en dood

Krabbé zoekt Picasso - Op leven en dood

In 1953 begint Picasso een relatie met de 46-jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. ...

08-09-2018 09:50

Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Krabbé zoekt Picasso - Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo Picasso drukte een grote stempel op zijn carrière. Een nieuwe liefde luidde een nieuwe periode in qua stijl en kleurgebruik. In Krabbé zoekt Picasso volgt Jeroen Krabbé het spoor van de kunst...

01-09-2018 09:40

Dora en de burgeroorlog

Krabbé zoekt Picasso - Dora en de burgeroorlog

25-08-2018 09:50

Twee vrouwen

Krabbé zoekt Picasso - Twee vrouwen

In 1927 ontmoet Picasso de 17-jarige Marie-Thérèse Walter, met wie hij een affaire krijgt. Picasso slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst. De surrealistische...

18-08-2018 09:55

l'Époque duchesse

Krabbé zoekt Picasso - l'Époque duchesse

In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het ballet Parade van het legendarische Ballets Russes de set en kostuums vorm te geven. Hij reist naar Rome, waar het gezelschap gevestigd is en wordt daar meteen verl...

11-08-2018 10:00

Over vriendschap en concurrentie

Krabbé zoekt Picasso - Over vriendschap en concurrentie

Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo Picasso drukte een grote stempel op zijn carrière. Een nieuwe liefde luidde een nieuwe periode in qua stijl en kleurgebruik. In Krabbé zoekt Picasso volgt Jeroen Krabbé het spoor van de kunst...

04-08-2018 09:50

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

28-07-2018 09:55

De jeugd van een genie

Krabbé zoekt Picasso - De jeugd van een genie

16-03-2017 20:30

Op leven en dood

Krabbé zoekt Picasso - Op leven en dood

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Mougins en Vauvenargues. In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege ...

09-03-2017 20:30

Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Krabbé zoekt Picasso - Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Royan, Vallauris Golfe-Juan en Antibes. Het grootste deel van de oorlog brengt Picasso door in Parijs, waar hij in de gaten wordt gehouden door de Duitsers. Hij ontmoet tijdens deze angstige...

02-03-2017 20:30

Dora en de burgeroorlog

Krabbé zoekt Picasso - Dora en de burgeroorlog

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Parijs, Mougins en Madrid. Als in 1936 de Spaanse Burgeroorlog tussen republikeinen en fascisten uitbreekt, spreekt Picasso zich uit tegen Franco en wordt hij benoemd als de directeur van he...

23-02-2017 20:30

Twee vrouwen

Krabbé zoekt Picasso - Twee vrouwen

In 1927 krijgt Picasso een affaire met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. Hij slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst. In 1927 ontmoet Picasso de 17-jarige Ma...

16-02-2017 20:25

l'Epoque duchesse

Krabbé zoekt Picasso - l'Epoque duchesse

In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het ballet Parade van het legendarische Ballets Russes de set en kostuums vorm te geven. In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het bal...

09-02-2017 20:25

Over vriendschap en concurrentie

Krabbé zoekt Picasso - Over vriendschap en concurrentie

Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze worden vrienden en grondleggers van het kubisme. Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze w...

04-02-2017 10:45

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met veel roze. Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Krabbé zoekt Picasso gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Krabbé zoekt Picasso de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Krabbé zoekt Picasso bij Krabbé zoekt Picasso liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Krabbé zoekt Picasso. Heb je een uitzending van Krabbé zoekt Picasso gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Krabbé zoekt Picasso gemist

Uitzending gemist van Krabbé zoekt Picasso? Hier kun je alle uitzendingen van Krabbé zoekt Picasso kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 15-09-2018 om 09:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord