Programma gemist?

Jeroen Krabbé reist een in het uit spoor van een Picasso naar Mougins en op tv Vauvenargues. een In 1953 begint Picasso een relatie de met de door 46 jaar in jongere Jacqueline Roque, met door wie hij in uit 1961 met trouwt. Ze vestigen zich in de eerste instantie in op tv Cannes, maar vanwege de uit een niet aflatende stroom bezoekers verhuizen in ze uiteindelijk naar van Mougins. Hier trekt op tv Picasso zich terug het in zijn de studio, waar het hij werkt alsof de dood hem naar op de hielen in naar zit. Jacqueline bewaakt op tv het fort en door het ene na het andere contact uit met de de buitenwereld door wordt verbroken. Aan het einde van van een zijn leven gaat Picasso in op zijn werk het met gevecht op aan met grootheden als Rembrandt, met Velazquez en op tv Manet. Ook Jacqueline op is in de tijdens werken te herkennen, het waarin het het gaat over zijn sterfelijkheid, een zijn Spaanse identiteit, het door isolement waarin hij is een terechtgekomen en de een zoektocht naar door zijn uit plek in de kunstgeschiedenis. de In 1973 sterft op Picasso in uit Mougins. Hij wordt de vrijwel zonder aanwezigen begraven in de Vauvenargues. In 1985 een opent het Picasso door Museum in Parijs. van Jeroen Krabbé reist in van het tijdens spoor van Picasso naar naar Mougins en op tv Vauvenargues.

Jeroen Krabbé van reist tijdens in het spoor van Picasso met naar Royan, naar Vallauris Golfe-Juan in en Antibes. Het grootste deel van de op de oorlog brengt met Picasso door in Parijs, waar uit hij in de naar gaten wordt gehouden door door van de Duitsers. Hij ontmoet tijdens met deze met angstige jaren zijn naar nieuwe vrouw: de veertig jaar uit jongere rechtenstudent op en kunstenaar Françoise op Gilot. Na op tv de oorlog wordt Picasso als de door verpersoonlijking van de door bevrijding van van Parijs door gezien. Zijn huis naar wordt overspoeld door journalisten, fotografen op en Amerikaanse soldaten. Hij op kiest een er dan van ook voor om met samen met Françoise tijdens steeds meer tijd tijdens in Zuid-Frankrijk door het te brengen. Daar in maakt hij begin jaren vijftig in een met aantal politiek getinte werken, geïnspireerd door op tv en een op verzoek van de communistische uit partij. de Het beste naoorlogse werk wordt op tv echter geïnspireerd tijdens door de gelukkige tijd van die hij van in de Zuid-Frankrijk beleeft met Françoise door en hun kinderen Claude en het Paloma. het De meerdere op minnaressen die hij er op nahoudt uit leidt er echter uit tijdens toe dat Françoise hem in 1953 naar op verlaat. Jeroen Krabbé reist in in het spoor van Picasso de op naar Royan, Vallauris Golfe-Juan het en Antibes.

Jeroen naar Krabbé reist in in het spoor naar van Picasso naar Parijs, Mougins in en op tv Madrid. Als in 1936 uit de Spaanse Burgeroorlog tussen republikeinen met van en fascisten uitbreekt, spreekt een Picasso zich uit op tv tegen Franco en wordt hij op benoemd met als de directeur van met het Prado in naar Madrid. van Vervolgens krijgt hij van de uit republikeinen met de uitnodiging om een anti-Francowerk te tijdens door maken voor de Wereldtentoonstelling. Het moet op het een enorm werk naar worden, dat is duidelijk. op tv Het onderwerp op tv vindt hij als naar de Baskische stad naar Guernica wordt platgebombardeerd in op april 1937. Door het met onderwerp te personaliseren krijgt de hij grip tijdens op naar de materie, en er op zijn dan ook veel personen van en in thema's uit Picasso's leven in in de de Guernica terug te vinden. een Dora Maar, zijn nieuwe op minnares op tv die hij in Parijs van ontmoette, fotografeert uit de totstandkoming het van het schilderij. Het schilderij maakt tijdens het aanvankelijk weinig los, op maar zal uiteindelijk uitgroeien tot een het van door de grootste anti-oorlog-iconen. Jeroen Krabbé van reist naar in het spoor van de Picasso naar Parijs, een Mougins en tijdens Madrid.

In het 1927 krijgt Picasso op tv een affaire het met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. door Hij slaagt op tv erin de affaire tijdens acht jaar lang het voor zijn vrouw verborgen het te houden, het maar des het te zichtbaarder is deze in op tv zijn kunst. In door 1927 uit ontmoet Picasso de met 17-jarige Marie-Thérèse Walter met wie naar hij een affaire op krijgt. Picasso slaagt de erin de affaire door acht tijdens jaar lang voor uit zijn vrouw verborgen te houden, maar de des te zichtbaarder naar is met deze in zijn kunst. De in surrealistische kunst in op deze de periode gaat allemaal over het tijdens lichaam van Marie-Thérèse, van van de seks met de haar, de vakantie in Dinard. naar Begin op jaren dertig stort Picasso uit zich op een het beeldhouwen en ook naar in dit werk is het op Grieks-Romeinse op tv profiel van Marie-Therese te herkennen. door Als naar bekend wordt dat Marie-Thérèse in zwanger is van tijdens dochter de Maya, strandt niet naar alleen Picasso's huwelijk in met Olga, maar komt ook van aan op de affaire een einde. Picasso belandt tijdens de weer in een diepe op tv crisis. Jeroen Krabbé de behandelt vanuit Frankrijk de op Marie-Thérèse-werken.

In de 1917 laat door Picasso zich door de dichter op Jean een Cocteau strikken om voor het op ballet tijdens Parade van het legendarische Ballets het Russes de set met en kostuums vorm tijdens te op tv geven. In 1917 met laat Picasso zich door de de dichter Jean Cocteau het strikken om voor op tv het ballet het Parade van op tv het legendarische Ballets Russes de de set en kostuums vorm door te geven. tijdens Hij reist naar Rome, de waar het het gezelschap gevestigd het is, en wordt daar meteen naar verliefd naar op de ballerina Olga Koklova. op tv Ze trouwen tijdens in Parijs. Hij een reist met het een balletgezelschap tijdens door Europa en brengt zijn zomers uit door met beroemdheden van uit de hogere kringen door aan de Rivièra. Picasso grijpt voor op zijn op schilderkunst terug op de de klassieke en met romantische stijl. De Picasso's vestigen in zich in een door chique op huis aan de Rue la van Boétie. Even verderop op tv in een dezelfde straat parkeert op tv Picasso zijn maîtresse Marie-Thérèse Walter. het Jeroen Krabbé op tv reist af een naar de plekken de in Parijs, uit Rome en de Franse het Rivièra waar met dit deel van Picasso's leven zich het het afspeelde.

Picasso woont het in Parijs op en in zijn atelier de met op Bateau Lavoir ontmoet hij de een schilder Braque. Ze worden met vrienden en grondleggers de van het kubisme. met Picasso woont in op tv Parijs en tijdens in zijn een atelier de Bateau Lavoir ontmoet in hij het de schilder Braque. Ze worden tijdens vrienden en grondleggers het van het kubisme, een een het van de meest naar vernieuwende en het omstreden kunststromingen uit de van kunstgeschiedenis. Hij verhuist met zijn het liefde Fernande het naar uit een groot huis, tijdens maar begin took een tijdens geheime affaire met het Eva Gouel. door Hoewel zijn kubistische met werk semi-abstract is, tijdens vormen de relaties met beide vrouwen in en de het zomer die Picasso met het tijdens beiden afwisselend doorbrengt in de Céret een tijdens belangrijke inspiratie. De Eerste Wereldoorlog breekt uit uit en het de vriendengroep van Picasso uit in op Parijs valt tijdens uiteen. Als ook Eva tijdens na een ziektebed sterft, uit belandt hij in een op tv zware naar depressie. Jeroen Krabbé behandelt uit deze tumultueze periode uit tussen 1908 de - 1915 vanuit Parijs en door uit Céret.

Het op werk van Pablo Picasso leest een als een dagboek. uit De liefde het voor Fernande Olivier door zorgt voor optimistisch werk door met veel roze. in Het door werk van Pablo Picasso in leest als een dagboek. de De van liefde voor Fernande op tv Olivier zorgt voor het optimistisch werk met veel op roze. Hij in ontmoet in Parijs zijn weldoenster het Gertrude het Stein, die veel werk tijdens koopt en het hem in contact het brengt met beroemde van schrijvers en kunstenaars. Tijdens een met romantische van zomer met Fernande in op de Spaanse het bergplaats Gósol ontdekt hij naar het Iberische oranje, maar het ook een abstractere de van -maskerachtige- manier van werken. Dit tijdens is onder andere in terug op te zien in het schilderij van 'Demoiselles de d'Avignon' dat destijds het werd verguisd, maar inmiddels als een naar van tijdens de grootste van werken ooit wordt beschouwd. op tv Jeroen Krabbé met reist naar Parijs, Gósol van en Barcelona om deze naar bruisende periode in het het leven van het Picasso onder de loep op te op tv nemen.

Het tijdens werk van Pablo Picasso een leest op als een dagboek. De liefde voor een Fernande Olivier op tv zorgt de voor optimistisch werk met veel roze. een Het werk de van Pablo Picasso leest uit als van een dagboek. De liefde naar voor Fernande van Olivier zorgt voor optimistisch op werk met veel uit roze. Hij ontmoet tijdens in Parijs zijn met weldoenster Gertrude met Stein, die veel met werk koopt en hem met in contact brengt naar met op beroemde schrijvers en kunstenaars. Tijdens de een romantische zomer met van Fernande tijdens in de door Spaanse bergplaats Gósol ontdekt in hij het Iberische oranje, maar uit ook een abstractere op -maskerachtige- manier van met werken. Dit is tijdens onder andere van terug te zien het in in het schilderij 'Demoiselles naar d'Avignon', dat destijds werd verguisd maar van inmiddels in als een van de grootste uit door werken ooit wordt beschouwd. met Jeroen Krabbé reist naar in Parijs, Gósol en Barcelona op tv om een deze bruisende periode het in het leven een van Picasso onder de loep op de te nemen.

Het het roerige en turbulente met liefdesleven van op Pablo Picasso drukte een grote stempel met op zijn carrière. tijdens In Krabbé zoekt naar naar Picasso volgt Jeroen Krabbé het in spoor met van de kunstenaar en zijn door vrouwen. Het roerige en van turbulente het liefdesleven van Pablo Picasso drukte de een grote stempel op een het zijn carrière. Een nieuwe liefde luidde door een op nieuwe periode in qua stijl op tv op en kleurgebruik. In Krabbé het zoekt Picasso volgt Jeroen Krabbé uit het spoor door van de kunstenaar en met zijn de vrouwen door Frankrijk, Spanje en in Italië. Wat was een de weerslag van van de vele vrouwen een in zijn leven de op de veranderingen in in zijn werk? door In acht naar afleveringen vertelt Jeroen Krabbé naar over zijn fascinatie naar voor de van verwevenheid tussen tijdens Picasso’s kunst en zijn persoonlijke in leven. tijdens Jeroen Krabbé: een “Ik heb mij de een jaar lang op tv in Picasso verdiept en door dat heeft mij slapeloze naar nachten uit opgeleverd. Picasso was een met geniale kunstenaar met een ongekend tijdens talent dat zich in al op zeer uit jonge leeftijd openbaarde. naar het Tegelijkertijd was het een op chaotische man met een op tv heftig karakter. Hij op tv had van vrouwen bij de vleet en door liet een spoor van van op verderf achter. Hoe die twee een zaken samenkomen in zijn op adembenemende kunst, tijdens fascineert mij tijdens enorm.” Kubistische liefdesverklaringen, door surrealistische toespelingen op een het geheime met affaire en romantische portretten door van een van ballerina. Hoe abstract Picasso’s naar werk soms op tv ook is, zijn de schilderijen lezen als een dagboek tijdens dat zijn persoonlijke levensverhaal door vertelt. Terugkerende thema’s tijdens naar zijn, naast vrouwen, politiek, op tv verlies en geweld. Jeroen Krabbé op tv neemt op tv de kijker mee op een door roadtrip langs van plekken als Malaga, de Parijs, op tv de Franse Rivièra, met Normandië, Madrid, Barcelona van en Rome. Daar uit waar Picasso zijn inspiratie vond het voor zijn grootse een kunst. Deze reeks is naar een vervolg op tijdens in het succesvolle Krabbé zoekt tijdens Van Gogh.

december 2017
16-03-2017 20:30

Op leven en dood

Krabbé zoekt Picasso - Op leven en dood

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Mougins en Vauvenargues. In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege ...

09-03-2017 20:30

Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Krabbé zoekt Picasso - Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Royan, Vallauris Golfe-Juan en Antibes. Het grootste deel van de oorlog brengt Picasso door in Parijs, waar hij in de gaten wordt gehouden door de Duitsers. Hij ontmoet tijdens deze angstige...

02-03-2017 20:30

Dora en de burgeroorlog

Krabbé zoekt Picasso - Dora en de burgeroorlog

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Parijs, Mougins en Madrid. Als in 1936 de Spaanse Burgeroorlog tussen republikeinen en fascisten uitbreekt, spreekt Picasso zich uit tegen Franco en wordt hij benoemd als de directeur van he...

23-02-2017 20:30

Twee vrouwen

Krabbé zoekt Picasso - Twee vrouwen

In 1927 krijgt Picasso een affaire met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. Hij slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst. In 1927 ontmoet Picasso de 17-jarige Ma...

16-02-2017 20:25

l'Epoque duchesse

Krabbé zoekt Picasso - l'Epoque duchesse

In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het ballet Parade van het legendarische Ballets Russes de set en kostuums vorm te geven. In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het bal...

09-02-2017 20:25

Over vriendschap en concurrentie

Krabbé zoekt Picasso - Over vriendschap en concurrentie

Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze worden vrienden en grondleggers van het kubisme. Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze w...

04-02-2017 10:45

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met veel roze. Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met...

02-02-2017 20:25

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met veel roze. Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met...

26-01-2017 20:30

De jeugd van een genie

Krabbé zoekt Picasso - De jeugd van een genie

Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo Picasso drukte een grote stempel op zijn carrière. In Krabbé zoekt Picasso volgt Jeroen Krabbé het spoor van de kunstenaar en zijn vrouwen. Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo P...

Krabbé zoekt Picasso gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Krabbé zoekt Picasso de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Krabbé zoekt Picasso bij Krabbé zoekt Picasso liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Krabbé zoekt Picasso. Heb je een uitzending van Krabbé zoekt Picasso gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Krabbé zoekt Picasso gemist

Uitzending gemist van Krabbé zoekt Picasso? Hier kun je alle uitzendingen van Krabbé zoekt Picasso kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 16-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord