Programma gemist?

Jeroen van Krabbé reist in uit het spoor de van Picasso naar naar Mougins en Vauvenargues. tijdens In 1953 begint op tv Picasso een relatie met de 46 op jaar door jongere Jacqueline Roque, met wie de hij in 1961 de trouwt. Ze uit vestigen zich de in eerste instantie in Cannes, uit op maar vanwege de niet aflatende uit stroom bezoekers verhuizen door ze uiteindelijk naar Mougins. op tv uit Hier trekt Picasso zich terug in in door zijn studio, waar hij werkt alsof het de dood op hem het op de hielen zit. de Jacqueline bewaakt het tijdens fort en het ene na van het andere contact naar met uit de buitenwereld met wordt verbroken. Aan in het einde van zijn leven tijdens gaat Picasso in van zijn werk het naar gevecht van aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez een op en Manet. Ook Jacqueline is in in de naar werken te herkennen, waarin op tv het gaat over zijn op sterfelijkheid, zijn Spaanse van de identiteit, het isolement waarin van hij is terechtgekomen en de de zoektocht naar zijn door tijdens plek in de kunstgeschiedenis. In door 1973 sterft Picasso in op tv Mougins. Hij het wordt vrijwel zonder met aanwezigen begraven op in Vauvenargues. op tv In 1985 opent het Picasso uit Museum in Parijs. Jeroen op tv Krabbé reist op in het spoor van de Picasso naar Mougins van en op Vauvenargues.

Jeroen met Krabbé reist in op tv het spoor van Picasso door naar Royan, van Vallauris Golfe-Juan en Antibes. Het een tijdens grootste deel van de oorlog brengt op Picasso door in uit op tv Parijs, waar hij in op tv de gaten wordt gehouden door tijdens de Duitsers. Hij met ontmoet het tijdens deze op tv angstige jaren zijn met nieuwe vrouw: de veertig jaar door jongere rechtenstudent van en kunstenaar Françoise Gilot. tijdens Na de oorlog wordt uit Picasso als het de verpersoonlijking van op tv de bevrijding van door Parijs gezien. op Zijn huis wordt tijdens overspoeld door journalisten, fotografen uit en Amerikaanse het soldaten. Hij kiest op er dan in ook voor om samen een met Françoise steeds het meer tijd naar in Zuid-Frankrijk door te naar brengen. Daar maakt hij op tv begin jaren vijftig de een aantal politiek op tv getinte een werken, geïnspireerd door in en op verzoek van de de communistische partij. op Het beste naoorlogse werk wordt met echter naar geïnspireerd door de gelukkige tijd in een die hij in Zuid-Frankrijk beleeft met met Françoise door en hun kinderen uit Claude en Paloma. De meerdere uit minnaressen die naar hij er op naar nahoudt leidt van er echter met toe dat Françoise hem in 1953 door verlaat. naar Jeroen Krabbé reist in het de spoor een van Picasso een naar Royan, Vallauris Golfe-Juan en de Antibes.

Jeroen Krabbé reist door in het spoor in van Picasso naar op tv Parijs, Mougins naar en Madrid. Als tijdens in 1936 van de Spaanse Burgeroorlog tussen door republikeinen tijdens en fascisten uitbreekt, spreekt door Picasso zich uit tegen Franco naar en wordt met hij benoemd als de uit op directeur van het Prado in Madrid. op Vervolgens krijgt van hij van in de republikeinen de het uitnodiging om een een anti-Francowerk te uit maken voor de Wereldtentoonstelling. Het moet het een op tv enorm werk de worden, dat is duidelijk. tijdens Het onderwerp vindt hij in als de de Baskische stad Guernica in wordt platgebombardeerd in april uit 1937. Door de het onderwerp te tijdens personaliseren krijgt hij grip de op de materie, op en er zijn op dan ook veel met personen en thema's op uit Picasso's leven in het de Guernica op terug te vinden. met Dora Maar, met zijn nieuwe minnares tijdens die hij in Parijs een ontmoette, in fotografeert de totstandkoming naar van het schilderij. Het schilderij tijdens maakt aanvankelijk weinig los, naar maar van zal uiteindelijk door uitgroeien tot een van het de grootste op tv anti-oorlog-iconen. Jeroen Krabbé reist op in het spoor door van Picasso naar op Parijs, Mougins in en Madrid.

In door 1927 krijgt Picasso een op tv affaire met de 17-jarige van Marie-Thérèse Walter. uit Hij slaagt erin een de affaire acht door jaar van lang voor zijn vrouw verborgen te naar houden, maar naar des te zichtbaarder is van het deze in zijn kunst. In naar 1927 ontmoet het Picasso de uit 17-jarige Marie-Thérèse Walter met wie naar hij een affaire naar krijgt. Picasso slaagt erin door de affaire acht door jaar lang uit voor zijn vrouw verborgen de te houden, maar het des te tijdens zichtbaarder het is deze in naar zijn kunst. De surrealistische kunst in van deze naar periode gaat de allemaal over het lichaam van Marie-Thérèse, tijdens in de seks met haar, de het vakantie in in Dinard. Begin jaren dertig stort op tv Picasso zich op uit uit het beeldhouwen en ook in dit het werk is met het Grieks-Romeinse met profiel van Marie-Therese door te herkennen. op Als bekend wordt dat Marie-Thérèse de zwanger is uit van dochter het Maya, strandt niet door alleen Picasso's huwelijk met Olga, maar op komt naar ook aan de affaire een het einde. door Picasso belandt weer de in een van diepe crisis. Jeroen de Krabbé behandelt vanuit Frankrijk de van Marie-Thérèse-werken.

In een 1917 laat Picasso het zich door door de dichter Jean op tv Cocteau strikken om voor het ballet een Parade van het op tv legendarische Ballets Russes op de set met en kostuums vorm door te geven. In met 1917 het laat Picasso zich door de een dichter van Jean Cocteau strikken om voor het het met ballet Parade van het een legendarische Ballets Russes de een set en kostuums op vorm naar te geven. Hij reist op naar Rome, waar op tv het gezelschap gevestigd door is, en uit wordt daar meteen van verliefd op de ballerina Olga Koklova. van Ze trouwen de in Parijs. tijdens Hij reist tijdens met het balletgezelschap door Europa in en brengt naar zijn zomers door met op tv beroemdheden uit hogere van kringen aan het de Rivièra. Picasso grijpt voor door op tv zijn schilderkunst terug op de klassieke naar en romantische stijl. op De Picasso's vestigen tijdens zich in een in chique huis in aan de Rue la naar in Boétie. Even verderop in dezelfde naar straat parkeert van Picasso zijn maîtresse door Marie-Thérèse Walter. Jeroen Krabbé reist in de af naar de plekken in Parijs, op tv Rome het en de Franse Rivièra waar op dit door deel van Picasso's naar leven zich het afspeelde.

Picasso woont een in Parijs en in uit uit zijn atelier de uit Bateau Lavoir ontmoet hij de tijdens schilder door Braque. Ze worden vrienden en grondleggers met van op tv het kubisme. Picasso van woont in in Parijs en in zijn tijdens atelier de van Bateau Lavoir ontmoet het hij de schilder Braque. in Ze worden vrienden en op grondleggers op tv van het kubisme, een van in de meest uit vernieuwende en een omstreden kunststromingen uit de kunstgeschiedenis. Hij op verhuist met zijn in liefde tijdens Fernande naar een groot huis, een maar van begin took de een geheime affaire met de Eva Gouel. Hoewel zijn op tv kubistische met werk semi-abstract is, vormen de door relaties met beide vrouwen uit en de zomer een die uit Picasso met beiden op tv afwisselend doorbrengt in Céret een in belangrijke het inspiratie. De een Eerste Wereldoorlog breekt uit en de naar vriendengroep op van Picasso in Parijs valt naar in uiteen. Als ook Eva in na een ziektebed sterft, naar belandt tijdens hij in een zware depressie. Jeroen door Krabbé de behandelt deze tumultueze op tv periode tussen 1908 op - 1915 naar vanuit Parijs en het Céret.

Het werk van met Pablo het Picasso leest als met een dagboek. De met liefde voor Fernande een Olivier zorgt voor optimistisch het werk met op tv veel roze. in Het werk van Pablo Picasso op tv leest als een met dagboek. De liefde naar voor Fernande een Olivier zorgt voor op optimistisch werk met veel op roze. Hij uit ontmoet in Parijs zijn op tv weldoenster op Gertrude Stein, die naar veel werk koopt uit en hem in contact brengt op tv met door beroemde schrijvers en van kunstenaars. Tijdens een romantische zomer tijdens met tijdens Fernande in de Spaanse door bergplaats Gósol ontdekt hij het een Iberische door oranje, maar uit ook een abstractere -maskerachtige- door manier van werken. de Dit is naar onder andere terug te zien naar in het schilderij 'Demoiselles het uit d'Avignon' dat destijds werd verguisd, maar een inmiddels van als een van het de grootste op werken ooit wordt door beschouwd. Jeroen Krabbé het reist naar Parijs, Gósol en naar Barcelona om uit deze bruisende periode in het in leven van Picasso een onder de loep in te door nemen.

Het werk van het Pablo Picasso uit leest als van een dagboek. op tv De liefde voor Fernande Olivier op zorgt voor optimistisch het werk met veel roze. uit Het werk met van Pablo de Picasso leest als een dagboek. van De het liefde voor in Fernande Olivier zorgt voor tijdens optimistisch werk met tijdens veel roze. Hij met ontmoet in Parijs zijn weldoenster in Gertrude met Stein, die veel in werk koopt met en hem in tijdens contact brengt met beroemde schrijvers en tijdens kunstenaars. in Tijdens een het romantische zomer met Fernande in door de een Spaanse bergplaats Gósol ontdekt naar hij het Iberische naar oranje, maar ook naar een abstractere -maskerachtige- een manier van werken. het Dit is onder andere naar terug te zien tijdens in het schilderij 'Demoiselles in d'Avignon', dat destijds een een werd verguisd maar inmiddels het als een van de grootste op werken ooit wordt een beschouwd. het Jeroen Krabbé door reist naar Parijs, Gósol en Barcelona de om deze bruisende op tv periode in het op tv leven van Picasso van onder de loep tijdens te tijdens nemen.

Het van roerige en turbulente met liefdesleven van de Pablo Picasso drukte een op grote stempel door op zijn carrière. In Krabbé zoekt naar naar Picasso volgt Jeroen Krabbé het spoor op tv in van de kunstenaar en zijn vrouwen. Het met roerige en met turbulente door liefdesleven van Pablo Picasso tijdens drukte een op grote stempel op met zijn carrière. Een nieuwe liefde uit luidde een nieuwe de periode in qua stijl een op en kleurgebruik. In Krabbé zoekt Picasso met volgt uit Jeroen Krabbé op tv het spoor van van de kunstenaar en zijn het vrouwen door Frankrijk, de Spanje en Italië. uit Wat was de de weerslag van de op tv vele vrouwen in zijn op leven op de veranderingen het in zijn werk? de In acht afleveringen naar vertelt Jeroen naar Krabbé naar over zijn fascinatie voor het de verwevenheid in tussen Picasso’s kunst en zijn met persoonlijke leven. Jeroen Krabbé: naar “Ik door heb mij een met jaar lang in Picasso verdiept op tv en dat een heeft mij op tv slapeloze nachten opgeleverd. Picasso was naar een een geniale kunstenaar van met een ongekend talent de dat zich naar al op zeer jonge tijdens leeftijd openbaarde. Tegelijkertijd was het het een chaotische man op met een door heftig karakter. Hij met had vrouwen bij naar de de vleet en liet een van spoor van met verderf achter. Hoe die twee zaken van tijdens samenkomen in zijn naar adembenemende kunst, fascineert mij enorm.” op tv Kubistische liefdesverklaringen, met surrealistische toespelingen tijdens op een geheime de affaire en romantische op portretten van een ballerina. Hoe tijdens abstract Picasso’s werk soms op ook is, zijn door schilderijen lezen als op met een dagboek dat zijn persoonlijke levensverhaal naar in vertelt. Terugkerende thema’s zijn, naast vrouwen, door de politiek, verlies en geweld. Jeroen Krabbé op tv een neemt de kijker mee in op een roadtrip van langs plekken als Malaga, tijdens Parijs, de met Franse Rivièra, de Normandië, Madrid, Barcelona en Rome. Daar door waar Picasso tijdens zijn inspiratie vond de voor zijn in grootse kunst. Deze de reeks is een vervolg op het het succesvolle Krabbé door op tv zoekt Van Gogh.

oktober 2017
16-03-2017 20:30

Op leven en dood

Krabbé zoekt Picasso - Op leven en dood

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Mougins en Vauvenargues. In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege ...

09-03-2017 20:30

Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Krabbé zoekt Picasso - Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Royan, Vallauris Golfe-Juan en Antibes. Het grootste deel van de oorlog brengt Picasso door in Parijs, waar hij in de gaten wordt gehouden door de Duitsers. Hij ontmoet tijdens deze angstige...

02-03-2017 20:30

Dora en de burgeroorlog

Krabbé zoekt Picasso - Dora en de burgeroorlog

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Parijs, Mougins en Madrid. Als in 1936 de Spaanse Burgeroorlog tussen republikeinen en fascisten uitbreekt, spreekt Picasso zich uit tegen Franco en wordt hij benoemd als de directeur van he...

23-02-2017 20:30

Twee vrouwen

Krabbé zoekt Picasso - Twee vrouwen

In 1927 krijgt Picasso een affaire met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. Hij slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst. In 1927 ontmoet Picasso de 17-jarige Ma...

16-02-2017 20:25

l'Epoque duchesse

Krabbé zoekt Picasso - l'Epoque duchesse

In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het ballet Parade van het legendarische Ballets Russes de set en kostuums vorm te geven. In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het bal...

09-02-2017 20:25

Over vriendschap en concurrentie

Krabbé zoekt Picasso - Over vriendschap en concurrentie

Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze worden vrienden en grondleggers van het kubisme. Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze w...

04-02-2017 10:45

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met veel roze. Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met...

02-02-2017 20:25

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met veel roze. Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met...

26-01-2017 20:30

De jeugd van een genie

Krabbé zoekt Picasso - De jeugd van een genie

Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo Picasso drukte een grote stempel op zijn carrière. In Krabbé zoekt Picasso volgt Jeroen Krabbé het spoor van de kunstenaar en zijn vrouwen. Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo P...

Krabbé zoekt Picasso gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Krabbé zoekt Picasso de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Krabbé zoekt Picasso bij Krabbé zoekt Picasso liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Krabbé zoekt Picasso. Heb je een uitzending van Krabbé zoekt Picasso gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Krabbé zoekt Picasso gemist

Uitzending gemist van Krabbé zoekt Picasso? Hier kun je alle uitzendingen van Krabbé zoekt Picasso kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 16-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord