Programma gemist?

In 1953 in begint Picasso op tv een relatie met met de 46-jaar op jongere Jacqueline Roque, in met wie hij in 1961 trouwt. een van Ze vestigen zich in eerste van instantie de in Cannes, maar vanwege de niet op tv naar aflatende stroom bezoekers verhuizen ze uiteindelijk op het naar Mougins. Hier trekt Picasso zich tijdens de terug in zijn studio, waar het hij werkt alsof de met dood hem op op tv de hielen zit. naar Jacqueline bewaakt het het fort en het in van ene na het andere contact tijdens met de buitenwereld wordt op tv verbroken. Aan het door einde van zijn door leven gaat het Picasso in zijn werk de het gevecht aan de met naar grootheden als met Rembrandt, Velazquez en het Manet. Ook Jacqueline is in een de werken de te herkennen, waarin naar het gaat naar over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, met het isolement waarin een hij is terechtgekomen door met en de zoektocht naar het zijn plek in het de kunstgeschiedenis. In met 1973 sterft de Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel de de zonder aanwezigen begraven in op tv Vauvenargues. In 1985 van opent het door Picasso Museum in Parijs. Jeroen op tv Krabbé reist op tv in het spoor van in Picasso naar Mougins uit en uit Vauvenargues.

Het naar roerige en turbulente liefdesleven van op Pablo een Picasso drukte een tijdens grote stempel van op zijn carrière. Een nieuwe het liefde luidde een nieuwe tijdens periode in in qua stijl en naar kleurgebruik. op tv In Krabbé zoekt Picasso volgt met Jeroen Krabbé in het spoor door van de kunstenaar en op tv zijn vrouwen op tv door Frankrijk, Spanje en een Italië. Wat was de in weerslag van de vele op vrouwen in door zijn leven op tv op de veranderingen in het zijn werk? In tijdens acht afleveringen vertelt van Jeroen Krabbé over zijn met fascinatie voor de het verwevenheid tijdens tussen Picasso's kunst en zijn uit persoonlijke naar leven.

In 1927 ontmoet tijdens Picasso de een 17-jarige Marie-Thérèse Walter, met door wie tijdens hij een affaire krijgt. door Picasso slaagt uit erin de affaire van acht jaar de lang voor zijn vrouw verborgen op tv te houden, maar van des te van zichtbaarder is deze naar in zijn kunst. De surrealistische op tv het kunst in deze periode gaat door over het naar lichaam van Marie-Thérèse, de naar seks met haar, naar de op vakantie in Dinard. Begin jaren dertig van stort Picasso van zich op het beeldhouwen op een en ook in dit werk is met het Grieks-Romeinse profiel het van Marie-Thérèse op te met herkennen. Als bekend wordt dat door Marie-Thérèse zwanger is uit van dochter Maya, strandt met niet alleen in Picasso's huwelijk in met Olga, tijdens maar komt ook aan de in affaire een het einde. Picasso een belandt weer in in een diepe crisis. Jeroen Krabbé het behandelt vanuit Frankrijk de op tv uit Marie-Thérèse-werken.

In 1917 met laat Picasso zich door het op de dichter Jean Cocteau van strikken om een voor het ballet Parade van het door legendarische Ballets Russes de het de set en van kostuums vorm te geven. de Hij reist naar naar Rome, waar in het gezelschap gevestigd een is en wordt daar uit meteen verliefd op op tv de ballerina van Olga Koklova. Ze trouwen tijdens in Parijs. Hij reist met naar het op balletgezelschap door Europa op tv en brengt zijn zomers door met met beroemdheden uit uit op hogere kringen aan de de Rivièra. Picasso grijpt voor zijn in het schilderkunst terug op op klassieke en romantische een stijl. De Picasso's het vestigen zich in een chique huis de aan op de Rue la de Boétie. Even verderop van in dezelfde straat parkeert Picasso uit zijn maîtresse Marie-Thérèse een Walter. uit Jeroen Krabbé reist af van naar de een plekken in Parijs, Rome in en op de Franse Rivièra, waar op tv dit deel van Picasso's leven van zich op afspeelde.

Het roerige en naar turbulente in liefdesleven van Pablo met Picasso drukte de een grote stempel op met zijn carrière. Een nieuwe naar liefde luidde op tv een nieuwe periode tijdens in qua op stijl en kleurgebruik. In Krabbé zoekt naar Picasso volgt Jeroen het Krabbé het spoor met van door de kunstenaar en op zijn vrouwen door door Frankrijk, Spanje en Italië. op Wat was de weerslag in van tijdens de vele vrouwen in zijn de leven op van de veranderingen op in zijn uit werk? In acht afleveringen tijdens vertelt Jeroen Krabbé over zijn op fascinatie op voor de verwevenheid van tussen Picasso's door kunst en zijn persoonlijke op leven.

Jeroen Krabbé het reist van in het spoor van Picasso naar een Mougins en Vauvenargues. met In het 1953 begint Picasso een relatie tijdens met de tijdens 46 jaar jongere de Jacqueline op Roque, met wie hij in 1961 door trouwt. Ze vestigen op tv zich in op eerste instantie in in Cannes, maar naar vanwege de niet naar aflatende stroom bezoekers met verhuizen ze uiteindelijk naar het Mougins. op Hier trekt Picasso zich terug in in tijdens zijn studio, waar hij het werkt alsof uit de dood hem op de op tv hielen het zit. Jacqueline bewaakt het het fort en het de ene na het andere contact tijdens op tv met de buitenwereld van wordt verbroken. Aan door het einde van zijn leven op tv gaat Picasso in zijn naar het werk het gevecht aan met grootheden het als Rembrandt, in Velazquez het en Manet. Ook Jacqueline het is in de werken een te herkennen, in waarin het gaat over een zijn een sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het het isolement waarin hij in is tijdens terechtgekomen en de zoektocht naar zijn het plek in de met uit kunstgeschiedenis. In 1973 sterft door Picasso in Mougins. Hij wordt op tv vrijwel zonder aanwezigen een in begraven in Vauvenargues. door In 1985 opent een het Picasso Museum in Parijs. Jeroen tijdens Krabbé reist in op tv het spoor door van Picasso door naar Mougins en een Vauvenargues.

Jeroen in Krabbé reist in het op spoor uit van Picasso naar in Royan, Vallauris Golfe-Juan en van Antibes. Het naar grootste deel van met de oorlog brengt Picasso door een in met Parijs, waar hij in de gaten op tv wordt gehouden tijdens door de op tv Duitsers. Hij ontmoet tijdens deze op tv angstige tijdens jaren zijn nieuwe vrouw: een de veertig jaar op tv jongere rechtenstudent en kunstenaar van Françoise Gilot. op tv Na de door oorlog wordt een Picasso als de verpersoonlijking de van de bevrijding van Parijs op gezien. Zijn met huis de wordt overspoeld door met journalisten, fotografen en uit Amerikaanse soldaten. Hij kiest er op dan ook voor om met samen met door Françoise steeds meer uit tijd in Zuid-Frankrijk door met te naar brengen. Daar maakt op tv hij begin jaren op vijftig een aantal politiek getinte op werken, met geïnspireerd door en een op verzoek van de het communistische partij. Het op beste naoorlogse werk wordt op echter geïnspireerd door een van de gelukkige tijd die de hij in door Zuid-Frankrijk beleeft met op Françoise en hun kinderen Claude en in Paloma. De meerdere tijdens minnaressen op tv die hij er op met nahoudt leidt er echter op tv toe een dat Françoise hem in de 1953 verlaat. Jeroen tijdens Krabbé reist tijdens in het spoor in van Picasso naar Royan, het Vallauris Golfe-Juan en naar Antibes.

Jeroen op tv Krabbé reist in het op tv spoor van Picasso naar met Parijs, van Mougins en Madrid. Als tijdens in 1936 op tv de Spaanse Burgeroorlog tussen republikeinen een en fascisten uitbreekt, van spreekt op Picasso zich uit tegen het Franco en op wordt hij benoemd als de tijdens directeur van het het Prado in naar Madrid. Vervolgens krijgt met hij op tv van de republikeinen een de uitnodiging om van een anti-Francowerk te maken voor uit de Wereldtentoonstelling. Het moet het een enorm werk met worden, dat is met een duidelijk. Het onderwerp vindt hij als naar de Baskische op stad Guernica wordt het platgebombardeerd een in april 1937. Door het op onderwerp een te personaliseren krijgt in hij grip op de materie, door en er zijn naar dan ook veel personen uit en thema's met uit Picasso's leven in een de Guernica de terug op te vinden. Dora Maar, in zijn nieuwe minnares in die hij een in Parijs ontmoette, fotografeert de met totstandkoming van het op schilderij. Het schilderij maakt een van aanvankelijk weinig los, maar naar zal uiteindelijk uitgroeien naar tot een van de in grootste anti-oorlog-iconen. Jeroen naar Krabbé reist in het het spoor van Picasso naar op naar Parijs, Mougins en de Madrid.

In 1927 krijgt met Picasso het een affaire naar met de 17-jarige door Marie-Thérèse Walter. Hij slaagt erin de op van affaire acht jaar lang voor zijn een vrouw verborgen met te houden, maar door des te het zichtbaarder is het deze in zijn naar kunst. In 1927 ontmoet uit Picasso de tijdens 17-jarige Marie-Thérèse Walter met wie hij in in een affaire krijgt. Picasso slaagt erin tijdens de affaire het acht van jaar lang voor zijn vrouw het verborgen met te houden, maar het des te zichtbaarder is van deze in de zijn kunst. De op surrealistische kunst in deze periode gaat door allemaal over een het lichaam van Marie-Thérèse, de de seks met op haar, de vakantie in tijdens in Dinard. Begin jaren dertig op stort Picasso tijdens zich op het beeldhouwen en tijdens ook van in dit werk met is het de Grieks-Romeinse profiel van Marie-Therese te met herkennen. Als bekend door wordt dat Marie-Thérèse van zwanger is tijdens van dochter Maya, op strandt niet alleen Picasso's het huwelijk op tv met Olga, maar komt het ook aan de affaire de een einde. Picasso op belandt van weer in een met diepe crisis. Jeroen uit Krabbé behandelt vanuit tijdens Frankrijk de Marie-Thérèse-werken.

In in 1917 laat uit Picasso zich door de dichter Jean naar uit Cocteau strikken om voor het in ballet Parade door van het legendarische Ballets door Russes de set en met kostuums vorm op te geven. In 1917 op tv in laat Picasso zich door de dichter op Jean uit Cocteau strikken op om voor het ballet van Parade van het legendarische tijdens Ballets Russes de tijdens set uit en kostuums vorm te geven. Hij in naar reist naar Rome, op waar het gezelschap gevestigd is, en tijdens wordt daar de meteen verliefd op de met een ballerina Olga Koklova. Ze tijdens trouwen in Parijs. Hij reist uit door met het balletgezelschap uit door Europa en tijdens brengt zijn zomers door in met beroemdheden door uit hogere kringen aan de Rivièra. uit Picasso grijpt voor op tv in zijn schilderkunst terug op de klassieke door en romantische van stijl. het De Picasso's vestigen met zich in een chique in huis aan de Rue la van Boétie. Even met verderop naar in dezelfde straat parkeert de Picasso zijn maîtresse Marie-Thérèse naar Walter. Jeroen Krabbé in reist de af naar de plekken naar in Parijs, Rome en de door Franse Rivièra waar een dit een deel van Picasso's leven zich het in afspeelde.

Picasso op tv woont in Parijs en in de naar zijn atelier de Bateau Lavoir naar ontmoet het hij de schilder Braque. op Ze worden vrienden en de grondleggers van het kubisme. op tv op tv Picasso woont in Parijs een en in zijn de atelier de Bateau Lavoir ontmoet een hij de de schilder Braque. Ze de worden vrienden en tijdens grondleggers van het kubisme, uit een een van de meest het vernieuwende en omstreden het kunststromingen uit de kunstgeschiedenis. door Hij verhuist met uit zijn een liefde Fernande naar een groot huis, uit maar tijdens begin took een geheime de affaire van met Eva Gouel. Hoewel het zijn kubistische werk naar semi-abstract is, vormen in de relaties met beide vrouwen een en van de zomer die Picasso de met beiden afwisselend doorbrengt door in Céret de een belangrijke inspiratie. De op tv de Eerste Wereldoorlog breekt uit tijdens en de vriendengroep van Picasso met tijdens in Parijs valt uiteen. Als ook van Eva het na een ziektebed sterft, belandt met hij in een een zware depressie. Jeroen een Krabbé behandelt deze tijdens tumultueze van periode tussen 1908 een - 1915 door vanuit Parijs en in Céret.

Het werk van op tv Pablo Picasso leest op als een dagboek. door De liefde op tv voor Fernande van Olivier zorgt voor het optimistisch werk met uit veel roze. Het werk van van van Pablo Picasso leest als op tv een dagboek. De liefde de voor Fernande door Olivier zorgt voor optimistisch een werk van met veel roze. Hij naar ontmoet in Parijs zijn weldoenster een Gertrude Stein, een die veel werk met koopt en naar hem in contact door brengt met beroemde op schrijvers en kunstenaars. Tijdens uit een romantische zomer met tijdens Fernande op in de Spaanse door bergplaats Gósol ontdekt hij het door Iberische oranje, op maar ook op een abstractere -maskerachtige- manier naar van werken. naar Dit is onder andere terug de te zien van in naar het schilderij 'Demoiselles d'Avignon' dat destijds door naar werd verguisd, maar inmiddels als het een van de in grootste werken ooit naar wordt beschouwd. Jeroen naar Krabbé op tv reist naar Parijs, Gósol een en Barcelona om door deze bruisende periode in het van leven naar van Picasso onder een de loep in te nemen.

november 2019
15-09-2018 09:45

Op leven en dood

Krabbé zoekt Picasso - Op leven en dood

In 1953 begint Picasso een relatie met de 46-jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. ...

08-09-2018 09:50

Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Krabbé zoekt Picasso - Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo Picasso drukte een grote stempel op zijn carrière. Een nieuwe liefde luidde een nieuwe periode in qua stijl en kleurgebruik. In Krabbé zoekt Picasso volgt Jeroen Krabbé het spoor van de kunst...

01-09-2018 09:40

Dora en de burgeroorlog

Krabbé zoekt Picasso - Dora en de burgeroorlog

25-08-2018 09:50

Twee vrouwen

Krabbé zoekt Picasso - Twee vrouwen

In 1927 ontmoet Picasso de 17-jarige Marie-Thérèse Walter, met wie hij een affaire krijgt. Picasso slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst. De surrealistische...

18-08-2018 09:55

l'Époque duchesse

Krabbé zoekt Picasso - l'Époque duchesse

In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het ballet Parade van het legendarische Ballets Russes de set en kostuums vorm te geven. Hij reist naar Rome, waar het gezelschap gevestigd is en wordt daar meteen verl...

11-08-2018 10:00

Over vriendschap en concurrentie

Krabbé zoekt Picasso - Over vriendschap en concurrentie

Het roerige en turbulente liefdesleven van Pablo Picasso drukte een grote stempel op zijn carrière. Een nieuwe liefde luidde een nieuwe periode in qua stijl en kleurgebruik. In Krabbé zoekt Picasso volgt Jeroen Krabbé het spoor van de kunst...

04-08-2018 09:50

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

28-07-2018 09:55

De jeugd van een genie

Krabbé zoekt Picasso - De jeugd van een genie

16-03-2017 20:30

Op leven en dood

Krabbé zoekt Picasso - Op leven en dood

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Mougins en Vauvenargues. In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege ...

09-03-2017 20:30

Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Krabbé zoekt Picasso - Het naoorlogse gelukkige gezinsleven

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Royan, Vallauris Golfe-Juan en Antibes. Het grootste deel van de oorlog brengt Picasso door in Parijs, waar hij in de gaten wordt gehouden door de Duitsers. Hij ontmoet tijdens deze angstige...

02-03-2017 20:30

Dora en de burgeroorlog

Krabbé zoekt Picasso - Dora en de burgeroorlog

Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Parijs, Mougins en Madrid. Als in 1936 de Spaanse Burgeroorlog tussen republikeinen en fascisten uitbreekt, spreekt Picasso zich uit tegen Franco en wordt hij benoemd als de directeur van he...

23-02-2017 20:30

Twee vrouwen

Krabbé zoekt Picasso - Twee vrouwen

In 1927 krijgt Picasso een affaire met de 17-jarige Marie-Thérèse Walter. Hij slaagt erin de affaire acht jaar lang voor zijn vrouw verborgen te houden, maar des te zichtbaarder is deze in zijn kunst. In 1927 ontmoet Picasso de 17-jarige Ma...

16-02-2017 20:25

l'Epoque duchesse

Krabbé zoekt Picasso - l'Epoque duchesse

In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het ballet Parade van het legendarische Ballets Russes de set en kostuums vorm te geven. In 1917 laat Picasso zich door de dichter Jean Cocteau strikken om voor het bal...

09-02-2017 20:25

Over vriendschap en concurrentie

Krabbé zoekt Picasso - Over vriendschap en concurrentie

Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze worden vrienden en grondleggers van het kubisme. Picasso woont in Parijs en in zijn atelier de Bateau Lavoir ontmoet hij de schilder Braque. Ze w...

04-02-2017 10:45

Het leven krijgt kleur

Krabbé zoekt Picasso - Het leven krijgt kleur

Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met veel roze. Het werk van Pablo Picasso leest als een dagboek. De liefde voor Fernande Olivier zorgt voor optimistisch werk met...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Krabbé zoekt Picasso gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Krabbé zoekt Picasso de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Krabbé zoekt Picasso bij Krabbé zoekt Picasso liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Krabbé zoekt Picasso. Heb je een uitzending van Krabbé zoekt Picasso gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Krabbé zoekt Picasso gemist

Uitzending gemist van Krabbé zoekt Picasso? Hier kun je alle uitzendingen van Krabbé zoekt Picasso kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 15-09-2018 om 09:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!