Programma gemist?

In Fargo tijdens draait het om de Lester Nygaard, gespeeld door op Martin op Freeman. Hij is bekend naar als Dr Watson een in de Britse serie naar Sherlock en door The Hobbit. Nygaard door is een mislukte van polisverkoper. Zijn vrouw is met uitgekeken van op hem naar en zijn jongere op broer maakt juist wel de blits op tv als de geslaagde tijdens zakenman. Op tijdens een in dag loopt hij een door oud klasgenoot door tegen het lijf die hem uit vroeger altijd een pestte. Ook nu loopt hij op een gebroken neus met de op en raakt in het ziekenhuis een per ongeluk in door tijdens gesprek met Lorne Malvo, huurmoordenaar van naar beroep. Twee uit dagen later hoort Nygaard in dat de zijn oud klasgenoot is uit vermoord en ontstaat van de chaos op tv waar Fargo bekend voor staat. tijdens Een op tv dag later op staat zijn hele leven op zijn een het kop, want Nygaard het slaat zijn eigen van vrouw dood met een op hamer. In blinde de paniek belt de hij Malvo om hulp, in maar staat er tijdens een agent op de stoep. door Malvo schiet de op agent neer en de weet tijdens te verdwijnen. Een een radeloze Nygaard ziet in met het hele politiekorps voor op door de deur geen uitweg meer en op loopt zo hard door hij kan tegen een een muur. op tv Bewusteloos wordt de hij opgenomen in met het ziekenhuis met en ontvouwt zich een bizar verhaal. De op tv door Netflix Original Fargo is er een in tien afleveringen in op tv uit geslaagd om de op originele film vijftien jaar vooruit te tijdens spoelen. Wel is uit hetzelfde karakter gebleven, van met tijdens het soms trage tempo dat tijdens de suspanse met in waarde laat. Ook op tv komt van de kneuterigheid terug, van met de gitzwarte op humor afgewisseld van met keiharde actie en moord. met De wat sullige de en zwangere Marge Gunderson naar is het in de serie vervangen uit door door een ietwat gezette Deputy Molly naar Solverson. Zij is een op tv stuk slimmer van en met doorziet veel, maar weet eigenlijk niet tijdens hoe ze naar haar bevindingen in vervolgens om moet zetten in tijdens daden. Het de zorgt voor een op fantastische op serie.

juli 2020
28-01-2017 21:20

The Rooster Prince

Fargo - The Rooster Prince

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

28-01-2017 20:00

Start: Netflix-serie Fargo

Fargo - The Crocodile's Dilemma

In Fargo draait het om Lester Nygaard, gespeeld door Martin Freeman. Hij is bekend als Dr Watson in de Britse serie Sherlock en The Hobbit. Nygaard is een mislukte polisverkoper. Zijn vrouw is uitgekeken op hem en zijn jongere broer maakt j...

Fargo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fargo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fargo bij Fargo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fargo. Heb je een uitzending van Fargo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fargo gemist

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

Uitzending gemist van Fargo? Hier kun je alle uitzendingen van Fargo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!