Programma gemist?

In Fargo draait door het door om Lester Nygaard, op gespeeld door Martin de Freeman. Hij is op bekend als Dr in Watson in op tv de Britse serie Sherlock en tijdens The het Hobbit. Nygaard is het een mislukte polisverkoper. het Zijn vrouw is uitgekeken op de hem en zijn tijdens jongere broer naar maakt juist een wel de blits op als de geslaagde van zakenman. Op een dag van loopt hij een oud klasgenoot de tegen het lijf tijdens die in hem vroeger altijd pestte. het Ook nu een loopt hij een van gebroken neus uit op en raakt in het ziekenhuis van per ongeluk met in gesprek met Lorne op Malvo, huurmoordenaar van een beroep. Twee dagen door door later hoort Nygaard dat op zijn oud klasgenoot in is vermoord door en ontstaat de de chaos waar Fargo bekend voor staat. naar Een dag tijdens later tijdens staat zijn hele leven een op zijn kop, want naar Nygaard slaat op tv zijn eigen vrouw met dood met op een hamer. In op blinde paniek belt hij de Malvo om hulp, de maar staat er de een agent op uit de stoep. Malvo schiet de van agent neer een en weet te verdwijnen. naar Een radeloze naar Nygaard ziet met het van hele politiekorps voor naar de deur geen van uitweg de meer en loopt zo hard een hij kan de tegen een het muur. Bewusteloos wordt hij opgenomen met in het de ziekenhuis en ontvouwt zich uit een bizar verhaal. De uit Netflix uit Original Fargo is er in op tien afleveringen in in geslaagd om de van originele film vijftien op jaar vooruit naar te in spoelen. Wel is hetzelfde met karakter gebleven, met op het soms trage tempo dat het de suspanse in op waarde op tv laat. Ook het komt de kneuterigheid terug, met door de gitzwarte humor afgewisseld op met keiharde actie van en moord. in De wat van sullige en met zwangere Marge Gunderson van is in de serie vervangen naar door een tijdens ietwat gezette Deputy Molly het Solverson. Zij is met een door stuk slimmer en van doorziet veel, maar weet eigenlijk niet naar hoe ze haar van door bevindingen vervolgens om uit moet zetten in naar daden. Het zorgt met voor een fantastische een serie.

februari 2021
28-01-2017 21:20

The Rooster Prince

Fargo - The Rooster Prince

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

28-01-2017 20:00

Start: Netflix-serie Fargo

Fargo - The Crocodile's Dilemma

In Fargo draait het om Lester Nygaard, gespeeld door Martin Freeman. Hij is bekend als Dr Watson in de Britse serie Sherlock en The Hobbit. Nygaard is een mislukte polisverkoper. Zijn vrouw is uitgekeken op hem en zijn jongere broer maakt j...

Fargo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fargo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fargo bij Fargo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fargo. Heb je een uitzending van Fargo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fargo gemist

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

Uitzending gemist van Fargo? Hier kun je alle uitzendingen van Fargo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!