Programma gemist?

In een Fargo draait door het om Lester Nygaard, gespeeld door in Martin Freeman. een Hij is tijdens bekend als het Dr Watson in van de Britse serie Sherlock en The een Hobbit. met Nygaard is een mislukte polisverkoper. door met Zijn vrouw is uitgekeken door op hem en zijn jongere in een broer maakt juist wel van de blits het als de geslaagde zakenman. Op een op dag loopt hij een met een oud klasgenoot tegen naar het lijf op die hem vroeger uit altijd pestte. Ook nu loopt hij van een een gebroken neus op en door raakt in van het ziekenhuis per ongeluk in van naar gesprek met Lorne een Malvo, huurmoordenaar van een beroep. Twee dagen later hoort Nygaard het dat zijn uit oud klasgenoot is vermoord met tijdens en ontstaat de chaos uit waar Fargo bekend voor staat. in Een dag later naar een staat zijn hele leven op de zijn kop, want Nygaard door het slaat zijn eigen vrouw dood met tijdens naar een hamer. In blinde paniek belt in hij Malvo naar om hulp, maar staat op er het een agent op de stoep. de Malvo schiet de van agent naar neer en uit weet te verdwijnen. Een radeloze Nygaard tijdens ziet met de het van hele politiekorps voor de op deur geen uitweg meer door en loopt zo een hard hij met kan tegen de een muur. Bewusteloos wordt hij tijdens opgenomen op in het ziekenhuis en ontvouwt zich een een bizar verhaal. De de tijdens Netflix Original Fargo met is er in tien afleveringen in het geslaagd om de op tv originele een film vijftien jaar vooruit het te spoelen. Wel naar is hetzelfde karakter gebleven, een met het soms op van trage tempo dat de van suspanse in waarde tijdens laat. Ook komt met de kneuterigheid terug, door met de gitzwarte uit humor afgewisseld met keiharde actie op en van moord. De wat sullige en een zwangere de Marge Gunderson is in de de met serie vervangen door een ietwat naar gezette Deputy Molly Solverson. de Zij van is een stuk slimmer uit en doorziet veel, maar op weet een eigenlijk niet hoe door ze haar bevindingen met vervolgens om moet zetten in door daden. een Het zorgt voor door een fantastische in serie.

oktober 2020
28-01-2017 21:20

The Rooster Prince

Fargo - The Rooster Prince

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

28-01-2017 20:00

Start: Netflix-serie Fargo

Fargo - The Crocodile's Dilemma

In Fargo draait het om Lester Nygaard, gespeeld door Martin Freeman. Hij is bekend als Dr Watson in de Britse serie Sherlock en The Hobbit. Nygaard is een mislukte polisverkoper. Zijn vrouw is uitgekeken op hem en zijn jongere broer maakt j...

Fargo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fargo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fargo bij Fargo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fargo. Heb je een uitzending van Fargo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fargo gemist

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

Uitzending gemist van Fargo? Hier kun je alle uitzendingen van Fargo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!