Programma gemist?

In tijdens Fargo draait het uit om Lester Nygaard, uit gespeeld door de Martin Freeman. Hij is de bekend als Dr Watson in tijdens op tv de Britse serie de Sherlock en The tijdens Hobbit. Nygaard is op tv een mislukte polisverkoper. Zijn de vrouw is uit uitgekeken op hem het en zijn jongere door broer maakt juist in wel de blits tijdens als de geslaagde zakenman. Op een uit dag op tv loopt hij een oud met klasgenoot met tegen het lijf die hem in vroeger met altijd pestte. Ook nu loopt op hij een een gebroken neus op en raakt in in naar het ziekenhuis per ongeluk in met gesprek met van Lorne Malvo, huurmoordenaar van op tv beroep. op tv Twee dagen later hoort Nygaard een dat op tv zijn oud uit klasgenoot is vermoord en ontstaat de de uit chaos waar Fargo bekend voor staat. van Een dag later naar staat zijn tijdens hele leven op op zijn kop, want naar Nygaard slaat zijn eigen uit vrouw dood met met een hamer. uit In blinde op paniek belt hij Malvo in om hulp, de maar staat er een agent op op door de stoep. Malvo schiet de op tv agent neer en het weet te in verdwijnen. Een op tv radeloze Nygaard met ziet met het in hele politiekorps voor de de deur geen uitweg meer door en loopt in zo hard hij kan tegen naar een muur. op tv Bewusteloos tijdens wordt hij opgenomen in het ziekenhuis op met en ontvouwt zich een op bizar verhaal. De Netflix van Original Fargo is er in door tien afleveringen in door in geslaagd om de in originele film vijftien tijdens jaar vooruit te spoelen. Wel is tijdens in hetzelfde karakter gebleven, met het soms naar trage tempo op dat de suspanse in op tv waarde met laat. Ook een komt de kneuterigheid terug, met de de gitzwarte humor tijdens afgewisseld met keiharde actie het een en moord. De wat sullige en van zwangere Marge Gunderson door is in met de serie van vervangen door een ietwat de gezette Deputy Molly van Solverson. de Zij is een stuk slimmer van en doorziet veel, maar de op weet eigenlijk niet hoe ze haar van bevindingen vervolgens een om moet zetten de in op daden. Het zorgt voor van een fantastische op tv serie.

juni 2021
28-01-2017 21:20

The Rooster Prince

Fargo - The Rooster Prince

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

28-01-2017 20:00

Start: Netflix-serie Fargo

Fargo - The Crocodile's Dilemma

In Fargo draait het om Lester Nygaard, gespeeld door Martin Freeman. Hij is bekend als Dr Watson in de Britse serie Sherlock en The Hobbit. Nygaard is een mislukte polisverkoper. Zijn vrouw is uitgekeken op hem en zijn jongere broer maakt j...

Fargo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fargo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fargo bij Fargo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fargo. Heb je een uitzending van Fargo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fargo gemist

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

Uitzending gemist van Fargo? Hier kun je alle uitzendingen van Fargo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!