Programma gemist?

In tijdens Fargo draait de het om Lester Nygaard, gespeeld een door van Martin Freeman. Hij is op tv bekend als tijdens Dr Watson in de Britse van serie Sherlock tijdens en The op tv Hobbit. Nygaard is een mislukte tijdens polisverkoper. Zijn met vrouw is uitgekeken op hem naar en uit zijn jongere broer maakt juist van wel de blits uit als de het geslaagde zakenman. in Op een dag tijdens loopt hij een oud klasgenoot naar tegen het lijf van die hem vroeger uit altijd pestte. Ook het nu loopt hij van een een gebroken neus op op en raakt op in het ziekenhuis per ongeluk de in gesprek met met Lorne Malvo, huurmoordenaar het van de beroep. Twee dagen later naar hoort Nygaard op dat zijn oud de klasgenoot is vermoord van en ontstaat de chaos waar een Fargo bekend voor staat. met Een dag naar later staat zijn hele met leven op zijn tijdens kop, want Nygaard door in slaat zijn eigen vrouw dood de met een hamer. In op in blinde paniek belt hij een Malvo om hulp, maar in staat er een agent op tv op de op tv stoep. Malvo een schiet de agent neer het en op weet te verdwijnen. Een radeloze tijdens Nygaard ziet door met het hele politiekorps door voor de het deur geen uitweg het meer en naar loopt zo hard hij kan naar tegen een muur. met Bewusteloos wordt hij opgenomen het in het op ziekenhuis en ontvouwt zich op een door bizar verhaal. De Netflix tijdens Original Fargo door is er in naar tien afleveringen in geslaagd om met de originele film vijftien een van jaar vooruit te spoelen. Wel in is hetzelfde karakter op gebleven, met het soms de trage tempo dat tijdens de suspanse uit in waarde laat. een Ook een komt de kneuterigheid terug, met de van gitzwarte humor afgewisseld uit met op keiharde actie en met moord. De wat sullige en van zwangere naar Marge Gunderson is in de een serie vervangen naar door een met ietwat gezette Deputy uit Molly Solverson. Zij is een een stuk slimmer en met doorziet uit veel, maar weet van eigenlijk niet hoe van ze haar bevindingen vervolgens naar om moet zetten in in daden. uit Het zorgt een voor een fantastische in serie.

februari 2020
28-01-2017 21:20

The Rooster Prince

Fargo - The Rooster Prince

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

28-01-2017 20:00

Start: Netflix-serie Fargo

Fargo - The Crocodile's Dilemma

In Fargo draait het om Lester Nygaard, gespeeld door Martin Freeman. Hij is bekend als Dr Watson in de Britse serie Sherlock en The Hobbit. Nygaard is een mislukte polisverkoper. Zijn vrouw is uitgekeken op hem en zijn jongere broer maakt j...

Fargo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fargo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fargo bij Fargo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fargo. Heb je een uitzending van Fargo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fargo gemist

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

Uitzending gemist van Fargo? Hier kun je alle uitzendingen van Fargo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!