Programma gemist?

In met Fargo draait het om Lester in op tv Nygaard, gespeeld door in Martin Freeman. Hij is bekend een als Dr Watson van in de door Britse serie Sherlock een en The Hobbit. Nygaard is van een mislukte polisverkoper. in Zijn vrouw op is uitgekeken van op hem en van zijn jongere broer tijdens maakt juist wel op tv de blits als naar de geslaagde het zakenman. Op een van dag loopt hij op een oud klasgenoot tegen het van lijf de die hem vroeger altijd pestte. de Ook nu loopt tijdens hij naar een gebroken neus op en raakt op tv in het ziekenhuis in de per ongeluk in gesprek met het Lorne Malvo, huurmoordenaar van op beroep. Twee uit dagen later hoort Nygaard in naar dat zijn oud klasgenoot is vermoord met en ontstaat de de chaos waar op tv Fargo bekend voor staat. met Een dag later door staat zijn op hele leven op op zijn kop, het want Nygaard slaat op tv zijn eigen vrouw dood met het een met hamer. In door blinde paniek belt hij uit Malvo om uit hulp, maar staat er uit een agent op de uit stoep. op Malvo schiet de agent neer een en weet tijdens te verdwijnen. Een radeloze op Nygaard ziet een met het hele politiekorps tijdens voor tijdens de deur geen in uitweg meer en van loopt zo hard hij kan op tv tegen tijdens een muur. Bewusteloos in wordt hij opgenomen in van het ziekenhuis en ontvouwt zich tijdens een tijdens bizar verhaal. De door Netflix Original Fargo is er op in tien afleveringen uit in geslaagd op tv om de een originele film vijftien jaar vooruit te de van spoelen. Wel is naar hetzelfde karakter gebleven, met het in soms trage tempo het dat door de suspanse in waarde in laat. Ook naar komt de kneuterigheid terug, uit met de gitzwarte op humor afgewisseld een met keiharde actie en moord. tijdens De wat sullige met en in zwangere Marge Gunderson is in de op serie uit vervangen door een ietwat uit gezette Deputy op Molly Solverson. Zij is in een stuk slimmer op tv en doorziet veel, van maar in weet eigenlijk niet tijdens hoe ze haar bevindingen vervolgens om tijdens moet zetten in tijdens van daden. Het zorgt voor een fantastische met in serie.

oktober 2021
28-01-2017 21:20

The Rooster Prince

Fargo - The Rooster Prince

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

28-01-2017 20:00

Start: Netflix-serie Fargo

Fargo - The Crocodile's Dilemma

In Fargo draait het om Lester Nygaard, gespeeld door Martin Freeman. Hij is bekend als Dr Watson in de Britse serie Sherlock en The Hobbit. Nygaard is een mislukte polisverkoper. Zijn vrouw is uitgekeken op hem en zijn jongere broer maakt j...

Fargo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fargo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fargo bij Fargo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fargo. Heb je een uitzending van Fargo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fargo gemist

Lester is een mislukte verkoper van verzekeringen, heeft een saai huwelijk en is jaloers op zijn broer die het als geslaagde zakenman wel he...

Uitzending gemist van Fargo? Hier kun je alle uitzendingen van Fargo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-02-2017 om 00:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!