Programma gemist?

In Nederland in wordt elke laatste zondag een van naar januari de Holocaust herdacht, tijdens de systematische de vervolging en uitroeiing naar van vooral op tv Joodse burgers door de nazi's voor op en door tijdens de Tweede Wereldoorlog. een De herdenkingsplechtigheid in tijdens het met Wertheimpark in Amsterdam staat centraal. op tv Daarbij de zijn minister-president Rutte en hoogwaardigheidsbekleders uit op binnen- en naar buitenland aanwezig. Bij door het naar Auschwitzmonument van Jan Wolkers is door muziek te horen de van het Carmel Quintet door op tv en er zijn toespraken van met de Amsterdamse een burgemeester Femke Halsema, op tv Jacques Grishaver op (voorzitter van het Nederlands Auschwitz Comité) de en Gerdi naar Verbeet (voorzitter een van het het Nationaal Comité 4 tijdens en 5 mei). Daarna worden kransen door gelegd. Te gast naar in op de uitzending is waarnemend burgemeester uit Onno Hoes de van Haarlemmermeer. Hij vertelt door over zijn tijdens Joodse door achtergrond en zijn recente uit bezoek aan het nazi-vernietigingskamp door Auschwitz.

De laatste de zondag van januari is van naar in Nederland de dag van van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan een door een een stille tocht worden bij van naar het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in tijdens op Amsterdam toespraken gehouden met en kransen gelegd. een De sprekers zijn op schrijfster en columniste Jessica Durlacher, waarnemend het het burgemeester Jozias van Aartsen en een de in voorzitter van het Auschwitz-comité, Jacques tijdens Grishaver. In de uitzending een wordt uit live verslag gedaan van een de herdenking en is tijdens een reportage een te zien naar over Jessica Durlacher die de voor tijdens het eerst van haar leven van een bezoek brengt op aan in de plek die haar vader naar - van de schrijver en socioloog G.L. een Durlacher van - voor zijn leven heeft getekend: een een het vernietigingskamp Auschwitz. Ook praat presentator op tv Rob Trip met een Frank van Vree, een een de directeur van het uit NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- tijdens en de Genocidestudies.

Rechtstreeks verslag van het de in Nationale Holocaustherdenking, bij het in Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' naar in in het Wertheimpark in Amsterdam. In op op Nederland wordt elke op tv laatste zondag van januari de Holocaust tijdens herdacht, de systematische in door vervolging en uitroeiing van vooral in Joodse van burgers door de nazi's voor en in uit tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het op rechtstreekse verslag van een de nationale herdenking naar draait om de van kransleggingen en de op toespraken bij het Spiegelmonument op tv het 'Nooit meer Auschwitz' in naar het Wertheimpark in Amsterdam. Bij de de uit herdenking zijn van ook overlevenden van de Holocaust tijdens aanwezig.

januari 2020
27-01-2019 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het Wertheimp...

28-01-2018 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

De laatste zondag van januari is in Nederland de dag van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een stille tocht worden bij het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden en kransen gelegd. De sprek...

29-01-2017 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

Rechtstreeks verslag van de Nationale Holocaustherdenking, bij het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' in het Wertheimpark in Amsterdam. In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolgin...

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Holocaust Herdenking bij NOS Nationale Holocaust Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Holocaust Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Holocaust Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Holocaust Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!