Programma gemist?

In een Nederland wordt elke laatste zondag het van januari de met Holocaust herdacht, de tijdens systematische vervolging een en in uitroeiing van vooral Joodse de burgers door op de nazi's voor naar en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De uit herdenkingsplechtigheid in met het Wertheimpark in het Amsterdam staat in centraal. Daarbij door zijn minister-president Rutte en hoogwaardigheidsbekleders de uit naar binnen- en buitenland aanwezig. Bij het een Auschwitzmonument van op Jan Wolkers is muziek de te horen met van de het Carmel Quintet en er op zijn in toespraken van de Amsterdamse burgemeester Femke in Halsema, Jacques naar Grishaver (voorzitter van het een een Nederlands Auschwitz Comité) en naar Gerdi Verbeet (voorzitter het van het Nationaal Comité 4 het door en 5 mei). Daarna op tv worden kransen gelegd. op Te gast in de uitzending op tv is waarnemend burgemeester de Onno Hoes van van Haarlemmermeer. Hij met vertelt over zijn Joodse met achtergrond uit en zijn in recente bezoek aan het nazi-vernietigingskamp de Auschwitz.

De laatste zondag tijdens van een januari is in op Nederland de het dag van de Nationale Holocaustherdenking. met Voorafgegaan door door een stille tocht worden in bij door het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in op Amsterdam toespraken uit gehouden en kransen gelegd. door op De sprekers zijn schrijfster en columniste op Jessica Durlacher, van waarnemend een burgemeester Jozias van Aartsen tijdens en de het voorzitter van het Auschwitz-comité, Jacques naar Grishaver. In de op uitzending wordt live uit verslag gedaan van de in herdenking en het is een de reportage te zien over Jessica in Durlacher op tv die voor het de eerst van haar uit leven een op bezoek brengt aan de het plek die haar vader tijdens - de schrijver door en socioloog G.L. Durlacher een - voor zijn de leven in heeft getekend: het het vernietigingskamp Auschwitz. Ook praat de presentator van Rob Trip met op tv Frank van Vree, de directeur van van het NIOD Instituut een een voor Oorlogs-, Holocaust- en uit Genocidestudies.

Rechtstreeks verslag van in de Nationale het Holocaustherdenking, bij het door Spiegelmonument 'Nooit meer naar Auschwitz' in het Wertheimpark uit van in Amsterdam. In Nederland van wordt elke laatste uit zondag van januari de Holocaust door herdacht, de systematische op vervolging de en uitroeiing van vooral Joodse met burgers een door de nazi's uit voor en tijdens de door Tweede op Wereldoorlog. Het rechtstreekse verslag van met de nationale in herdenking draait om de kransleggingen de en de tijdens toespraken bij het de Spiegelmonument 'Nooit meer op tv Auschwitz' in de het Wertheimpark in het Amsterdam. Bij de herdenking van zijn op tv ook overlevenden van de op tv Holocaust aanwezig.

september 2020
27-01-2019 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het Wertheimp...

28-01-2018 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

De laatste zondag van januari is in Nederland de dag van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een stille tocht worden bij het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden en kransen gelegd. De sprek...

29-01-2017 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

Rechtstreeks verslag van de Nationale Holocaustherdenking, bij het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' in het Wertheimpark in Amsterdam. In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolgin...

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Holocaust Herdenking bij NOS Nationale Holocaust Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Holocaust Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Holocaust Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Holocaust Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!