Programma gemist?

In Nederland het wordt elke laatste naar zondag tijdens van januari de Holocaust herdacht, de van systematische vervolging en op tv uitroeiing van vooral naar Joodse burgers door op de met nazi's voor met en tijdens de een Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid een in het door Wertheimpark in Amsterdam staat centraal. het Daarbij zijn minister-president Rutte het en hoogwaardigheidsbekleders de uit binnen- en op tv buitenland aanwezig. in Bij het Auschwitzmonument naar van Jan een Wolkers is muziek van te horen van een het Carmel Quintet en er zijn uit toespraken van de naar Amsterdamse burgemeester Femke de Halsema, Jacques Grishaver van een (voorzitter van het in Nederlands Auschwitz Comité) en Gerdi Verbeet in (voorzitter van het het een Nationaal Comité 4 en 5 door mei). Daarna tijdens worden kransen gelegd. op tv Te gast in de uitzending op tv op tv is waarnemend burgemeester Onno Hoes van van Haarlemmermeer. op Hij vertelt op over zijn Joodse achtergrond en op zijn recente bezoek door aan het nazi-vernietigingskamp in Auschwitz.

De laatste op tv zondag van januari is op in Nederland de de dag van de tijdens Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan van door op tv een stille naar tocht worden bij het Auschwitz-monument in in het door Wertheimpark in op Amsterdam toespraken gehouden in en kransen gelegd. De sprekers zijn door schrijfster en columniste uit in Jessica Durlacher, waarnemend op tv burgemeester Jozias van uit Aartsen en de het voorzitter van het Auschwitz-comité, uit Jacques Grishaver. tijdens In de uitzending wordt live van verslag gedaan van tijdens de naar herdenking en is naar een reportage te zien over tijdens Jessica op tv Durlacher die voor het naar eerst van haar met leven een bezoek in brengt aan de tijdens plek die haar vader de - de naar schrijver en een socioloog G.L. Durlacher de - voor zijn leven heeft getekend: het een het vernietigingskamp Auschwitz. Ook praat uit presentator Rob naar Trip met Frank van een Vree, van de directeur van het NIOD Instituut van voor door Oorlogs-, Holocaust- en uit Genocidestudies.

Rechtstreeks op verslag van op tv de Nationale Holocaustherdenking, bij het door Spiegelmonument 'Nooit op tv meer Auschwitz' in het tijdens Wertheimpark in Amsterdam. op In Nederland wordt naar elke tijdens laatste zondag van op januari de Holocaust herdacht, de systematische door naar vervolging en uitroeiing op tv van vooral Joodse burgers het door de nazi's voor en tijdens tijdens de uit Tweede Wereldoorlog. Het rechtstreekse de een verslag van de nationale tijdens herdenking draait om de de kransleggingen in en de toespraken bij uit het Spiegelmonument 'Nooit naar meer Auschwitz' in het Wertheimpark naar een in Amsterdam. Bij de op tv herdenking zijn ook overlevenden van in de Holocaust met aanwezig.

juni 2020
27-01-2019 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het Wertheimp...

28-01-2018 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

De laatste zondag van januari is in Nederland de dag van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een stille tocht worden bij het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden en kransen gelegd. De sprek...

29-01-2017 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

Rechtstreeks verslag van de Nationale Holocaustherdenking, bij het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' in het Wertheimpark in Amsterdam. In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolgin...

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Holocaust Herdenking bij NOS Nationale Holocaust Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Holocaust Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Holocaust Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Holocaust Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!