Programma gemist?

In Nederland wordt met elke laatste een zondag van januari de uit Holocaust tijdens herdacht, de systematische door vervolging en uitroeiing op tv van vooral uit Joodse burgers door de nazi's op voor van en tijdens de Tweede Wereldoorlog. tijdens De herdenkingsplechtigheid door in het Wertheimpark in de Amsterdam staat centraal. tijdens Daarbij zijn minister-president de Rutte en het hoogwaardigheidsbekleders uit binnen- en buitenland uit aanwezig. met Bij het van Auschwitzmonument van Jan Wolkers is muziek in te horen van uit het op tv Carmel Quintet en er tijdens zijn toespraken van de uit Amsterdamse burgemeester een Femke Halsema, de Jacques Grishaver (voorzitter van in het Nederlands de Auschwitz Comité) en Gerdi in Verbeet (voorzitter van een het Nationaal Comité een 4 op tv en 5 mei). Daarna naar worden kransen gelegd. Te op gast op tv in de uitzending is waarnemend uit burgemeester van Onno Hoes van Haarlemmermeer. uit Hij vertelt van over zijn Joodse op tv achtergrond en zijn recente bezoek uit aan uit het nazi-vernietigingskamp Auschwitz.

De laatste de zondag van tijdens januari is in Nederland uit de dag van de uit Nationale naar Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een in stille tocht het worden bij het Auschwitz-monument van in het naar Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden op tv de en kransen gelegd. een De sprekers zijn schrijfster en columniste in een Jessica Durlacher, waarnemend naar burgemeester Jozias van Aartsen en in de het voorzitter van het Auschwitz-comité, op Jacques Grishaver. In de een uitzending wordt live verslag naar op gedaan van de het herdenking en is de een reportage te zien over Jessica tijdens Durlacher een die voor het uit eerst van haar leven op een naar bezoek brengt aan op tv de plek die haar vader - door de met schrijver en socioloog van G.L. Durlacher een - voor zijn naar leven heeft getekend: het vernietigingskamp op tv Auschwitz. Ook praat presentator uit Rob Trip met uit Frank het van Vree, de naar directeur van het NIOD Instituut tijdens voor Oorlogs-, Holocaust- naar met en Genocidestudies.

Rechtstreeks verslag in van de Nationale Holocaustherdenking, de bij het tijdens Spiegelmonument 'Nooit tijdens meer Auschwitz' door in het Wertheimpark op tv in Amsterdam. In op Nederland wordt elke tijdens laatste zondag van januari op de Holocaust in herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing de van van vooral Joodse een burgers door de nazi's naar voor en tijdens de op tv Tweede Wereldoorlog. van Het rechtstreekse verslag op tv van de een nationale herdenking draait tijdens om de kransleggingen en de uit toespraken bij het Spiegelmonument naar 'Nooit meer Auschwitz' naar in het Wertheimpark met in in Amsterdam. Bij een de herdenking zijn ook overlevenden een van de het Holocaust aanwezig.

augustus 2021
27-01-2019 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het Wertheimp...

28-01-2018 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

De laatste zondag van januari is in Nederland de dag van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een stille tocht worden bij het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden en kransen gelegd. De sprek...

29-01-2017 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

Rechtstreeks verslag van de Nationale Holocaustherdenking, bij het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' in het Wertheimpark in Amsterdam. In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolgin...

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Holocaust Herdenking bij NOS Nationale Holocaust Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Holocaust Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Holocaust Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Holocaust Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!