Programma gemist?

In van Nederland wordt in elke laatste zondag met van januari de Holocaust herdacht, de op systematische naar vervolging en uitroeiing naar van vooral Joodse burgers de door de nazi's voor op naar en tijdens de van Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het een Wertheimpark in uit Amsterdam staat uit centraal. Daarbij zijn naar minister-president Rutte en hoogwaardigheidsbekleders uit uit binnen- tijdens en buitenland aanwezig. Bij het het Auschwitzmonument van in Jan Wolkers tijdens is muziek op tv te horen van het Carmel naar Quintet en naar er zijn met toespraken van de Amsterdamse burgemeester met Femke Halsema, Jacques Grishaver op tv (voorzitter van uit het Nederlands Auschwitz Comité) naar en op tv Gerdi Verbeet door (voorzitter van het Nationaal Comité 4 de en 5 in mei). Daarna worden kransen op tv gelegd. Te gast met in in de uitzending is van waarnemend burgemeester Onno Hoes van door Haarlemmermeer. Hij vertelt op tv de over zijn Joodse achtergrond en op zijn recente naar bezoek aan het op tv nazi-vernietigingskamp Auschwitz.

De laatste zondag een met van januari is in Nederland naar de dag door van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan in door tijdens een stille tocht worden van bij een het Auschwitz-monument in op tv het Wertheimpark in naar Amsterdam toespraken gehouden met en kransen gelegd. De met sprekers zijn schrijfster en columniste op tv Jessica Durlacher, waarnemend in burgemeester Jozias tijdens van Aartsen op en de voorzitter tijdens van het van Auschwitz-comité, Jacques Grishaver. In de met uitzending wordt live met verslag op tv gedaan van de herdenking en is naar een reportage het te van zien over Jessica Durlacher die het voor het op tv eerst van haar in leven een bezoek van brengt aan de in plek die met haar vader - de schrijver en van socioloog G.L. naar Durlacher - voor op tv zijn leven een heeft getekend: een het vernietigingskamp Auschwitz. tijdens Ook praat presentator door Rob Trip met Frank door van Vree, de directeur van tijdens met het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- door en uit Genocidestudies.

Rechtstreeks verslag van naar door de Nationale Holocaustherdenking, bij naar het Spiegelmonument tijdens 'Nooit meer Auschwitz' in een het Wertheimpark het in Amsterdam. In Nederland wordt tijdens elke laatste een zondag van uit januari de Holocaust herdacht, de systematische naar vervolging en van uitroeiing van vooral tijdens Joodse burgers door de uit nazi's voor op en tijdens met de Tweede Wereldoorlog. een Het rechtstreekse verslag van uit de nationale tijdens herdenking draait om tijdens de kransleggingen en van de toespraken bij het Spiegelmonument tijdens 'Nooit meer naar Auschwitz' in het Wertheimpark met naar in Amsterdam. Bij van de herdenking zijn ook het overlevenden van de Holocaust het aanwezig.

april 2021
27-01-2019 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het Wertheimp...

28-01-2018 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

De laatste zondag van januari is in Nederland de dag van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een stille tocht worden bij het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden en kransen gelegd. De sprek...

29-01-2017 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

Rechtstreeks verslag van de Nationale Holocaustherdenking, bij het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' in het Wertheimpark in Amsterdam. In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolgin...

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Holocaust Herdenking bij NOS Nationale Holocaust Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Holocaust Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Holocaust Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Holocaust Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!