Programma gemist?

In tijdens Nederland wordt elke laatste in zondag van januari de op Holocaust de herdacht, de door systematische vervolging en op tv uitroeiing van vooral Joodse burgers uit door de op nazi's voor het en tijdens de op tv Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid met in het van Wertheimpark in Amsterdam naar staat centraal. Daarbij tijdens zijn minister-president Rutte en hoogwaardigheidsbekleders uit door binnen- in en buitenland aanwezig. door Bij het naar Auschwitzmonument van Jan in Wolkers is muziek tijdens te horen van het Carmel op tv Quintet op en er zijn toespraken van de het Amsterdamse burgemeester Femke de Halsema, Jacques op tv Grishaver (voorzitter van een het Nederlands Auschwitz Comité) de op tv en Gerdi Verbeet (voorzitter van op tv het van Nationaal Comité 4 de en 5 mei). Daarna tijdens worden kransen gelegd. Te gast uit in de uitzending op is waarnemend burgemeester op Onno in Hoes van Haarlemmermeer. Hij naar vertelt over op tv zijn Joodse achtergrond en zijn door recente het bezoek aan het nazi-vernietigingskamp naar Auschwitz.

De het laatste zondag van januari uit is in in Nederland de tijdens dag van de op tv Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een het stille tocht worden bij door het Auschwitz-monument in in het uit Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden naar van en kransen gelegd. op De sprekers zijn schrijfster en columniste door Jessica Durlacher, met waarnemend tijdens burgemeester Jozias van uit Aartsen en de voorzitter van tijdens het Auschwitz-comité, Jacques van Grishaver. In de uitzending tijdens van wordt live verslag gedaan van de door herdenking en is uit een reportage te een met zien over Jessica Durlacher van die voor met het eerst van haar leven het een het bezoek brengt aan de van plek die haar in vader - de schrijver en naar socioloog G.L. Durlacher een - op voor zijn leven een heeft getekend: het vernietigingskamp op Auschwitz. Ook praat de presentator Rob Trip met in Frank van een Vree, de directeur de van het NIOD tijdens Instituut voor Oorlogs-, naar Holocaust- door en Genocidestudies.

Rechtstreeks van verslag van de het Nationale Holocaustherdenking, bij het naar Spiegelmonument 'Nooit uit meer Auschwitz' in door het Wertheimpark in Amsterdam. In naar Nederland wordt de elke laatste zondag van de januari de op tv Holocaust herdacht, de op systematische vervolging en uitroeiing uit van vooral Joodse door burgers tijdens door de nazi's met voor en tijdens de met Tweede met Wereldoorlog. Het rechtstreekse de verslag van de op nationale herdenking draait om met de kransleggingen en de van toespraken tijdens bij het Spiegelmonument 'Nooit meer uit Auschwitz' uit in het Wertheimpark in Amsterdam. op tv Bij de herdenking een zijn met ook overlevenden van het de Holocaust aanwezig.

januari 2021
27-01-2019 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het Wertheimp...

28-01-2018 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

De laatste zondag van januari is in Nederland de dag van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een stille tocht worden bij het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden en kransen gelegd. De sprek...

29-01-2017 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

Rechtstreeks verslag van de Nationale Holocaustherdenking, bij het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' in het Wertheimpark in Amsterdam. In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolgin...

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Holocaust Herdenking bij NOS Nationale Holocaust Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Holocaust Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Holocaust Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Holocaust Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!