Programma gemist?

In Nederland wordt de elke tijdens laatste zondag van januari de op tv Holocaust met herdacht, de van systematische vervolging en uitroeiing van op vooral met Joodse burgers door de het nazi's voor door en tijdens de naar Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in met het uit Wertheimpark in Amsterdam een staat centraal. Daarbij zijn minister-president door Rutte en met hoogwaardigheidsbekleders uit binnen- en buitenland in aanwezig. Bij op tv het Auschwitzmonument de van Jan op tv Wolkers is muziek te horen van de het Carmel op tv Quintet en er in zijn toespraken met van de Amsterdamse op tv burgemeester Femke Halsema, tijdens Jacques Grishaver (voorzitter van van het Nederlands Auschwitz Comité) met en door Gerdi Verbeet (voorzitter naar van het Nationaal Comité een 4 en op 5 mei). tijdens Daarna worden kransen gelegd. van Te gast in de uitzending van is het waarnemend burgemeester Onno Hoes tijdens van op Haarlemmermeer. Hij vertelt over van zijn Joodse achtergrond en zijn van van recente bezoek aan het de nazi-vernietigingskamp Auschwitz.

De de laatste zondag van januari is op tv in Nederland de uit dag het van de Nationale Holocaustherdenking. op tv Voorafgegaan tijdens door een stille tocht worden bij door het Auschwitz-monument een in het Wertheimpark met in Amsterdam toespraken een gehouden en kransen op gelegd. het De sprekers zijn schrijfster in en columniste Jessica Durlacher, waarnemend op tv burgemeester Jozias van op tv Aartsen en de naar een voorzitter van het Auschwitz-comité, in Jacques Grishaver. In de tijdens uitzending het wordt live verslag gedaan van de van herdenking en het is in een reportage te zien over door Jessica tijdens Durlacher die voor het een eerst van haar leven een een bezoek brengt tijdens aan de plek die tijdens haar vader een - de schrijver en naar socioloog G.L. Durlacher de - voor met zijn het leven heeft getekend: het vernietigingskamp Auschwitz. door het Ook praat presentator een Rob Trip met op tv Frank van Vree, de naar directeur van het NIOD Instituut de voor Oorlogs-, Holocaust- met van en Genocidestudies.

Rechtstreeks van verslag van de Nationale Holocaustherdenking, de bij het in Spiegelmonument 'Nooit van meer Auschwitz' in tijdens het Wertheimpark met in Amsterdam. In door Nederland wordt elke met laatste zondag van januari de Holocaust door herdacht, naar de systematische vervolging en uitroeiing op tv van het vooral Joodse burgers naar door de van nazi's voor en tijdens op de Tweede Wereldoorlog. Het op rechtstreekse in verslag van de nationale herdenking van draait om de een kransleggingen en de door toespraken op bij het Spiegelmonument 'Nooit met meer Auschwitz' op in het Wertheimpark in Amsterdam. van Bij de door herdenking zijn ook in overlevenden van de naar Holocaust aanwezig.

oktober 2020
27-01-2019 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het Wertheimp...

28-01-2018 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

De laatste zondag van januari is in Nederland de dag van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een stille tocht worden bij het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden en kransen gelegd. De sprek...

29-01-2017 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

Rechtstreeks verslag van de Nationale Holocaustherdenking, bij het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' in het Wertheimpark in Amsterdam. In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolgin...

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Holocaust Herdenking bij NOS Nationale Holocaust Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Holocaust Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Holocaust Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Holocaust Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!