Programma gemist?

In Nederland wordt naar elke laatste zondag uit van van januari de Holocaust herdacht, de naar systematische vervolging en in uitroeiing van van vooral van Joodse burgers door de in nazi's voor en tijdens door de Tweede Wereldoorlog. De het herdenkingsplechtigheid in met het Wertheimpark in Amsterdam in tijdens staat centraal. Daarbij zijn minister-president een Rutte en op hoogwaardigheidsbekleders uit binnen- naar en buitenland aanwezig. Bij een het Auschwitzmonument van Jan het Wolkers tijdens is muziek te horen een van het Carmel Quintet op en er door zijn toespraken van uit de Amsterdamse burgemeester de Femke Halsema, Jacques tijdens Grishaver (voorzitter uit van het de Nederlands Auschwitz Comité) en tijdens Gerdi Verbeet op (voorzitter van het Nationaal op tv Comité 4 de en 5 mei). Daarna worden van kransen gelegd. Te in gast in de op uitzending is waarnemend op tv burgemeester Onno het Hoes van Haarlemmermeer. op Hij vertelt over zijn tijdens Joodse een achtergrond en zijn recente bezoek aan het het nazi-vernietigingskamp op Auschwitz.

De laatste zondag een van januari met is in het Nederland de dag naar van de Nationale een Holocaustherdenking. Voorafgegaan door op een stille tocht worden tijdens bij het met Auschwitz-monument in het in Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden het en op tv kransen gelegd. tijdens De sprekers zijn door schrijfster en columniste met Jessica Durlacher, waarnemend burgemeester met Jozias van Aartsen en de op tv voorzitter van tijdens het het Auschwitz-comité, Jacques Grishaver. het In de uitzending het wordt live verslag gedaan met van de herdenking en is uit een reportage te door zien over Jessica uit Durlacher die voor op tv het de eerst van op haar leven een in bezoek brengt aan de door plek die de haar vader - de schrijver en naar socioloog G.L. Durlacher op - voor door zijn leven heeft getekend: met met het vernietigingskamp Auschwitz. Ook met praat presentator Rob Trip met naar Frank van Vree, tijdens de directeur van de het de NIOD Instituut voor op Oorlogs-, Holocaust- en uit Genocidestudies.

Rechtstreeks in verslag van naar de Nationale Holocaustherdenking, bij van het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' een in naar het Wertheimpark in met Amsterdam. In Nederland tijdens wordt elke door laatste zondag van januari de Holocaust tijdens herdacht, de systematische met vervolging en naar uitroeiing van vooral naar Joodse op tv burgers door de nazi's uit voor en tijdens de Tweede met Wereldoorlog. Het rechtstreekse tijdens verslag van op de nationale herdenking op tv draait om de kransleggingen met door en de toespraken bij het een Spiegelmonument in 'Nooit meer Auschwitz' in het op tv Wertheimpark in op tv Amsterdam. Bij de herdenking op zijn ook het overlevenden van de Holocaust naar aanwezig.

juli 2020
27-01-2019 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolging en uitroeiing van vooral Joodse burgers door de nazi's voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De herdenkingsplechtigheid in het Wertheimp...

28-01-2018 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

De laatste zondag van januari is in Nederland de dag van de Nationale Holocaustherdenking. Voorafgegaan door een stille tocht worden bij het Auschwitz-monument in het Wertheimpark in Amsterdam toespraken gehouden en kransen gelegd. De sprek...

29-01-2017 11:00

NOS Nationale Holocaust Herdenking

NOS Nationale Holocaust Herdenking - NOS Nationale Holocaust Herdenking

Rechtstreeks verslag van de Nationale Holocaustherdenking, bij het Spiegelmonument 'Nooit meer Auschwitz' in het Wertheimpark in Amsterdam. In Nederland wordt elke laatste zondag van januari de Holocaust herdacht, de systematische vervolgin...

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Nationale Holocaust Herdenking bij NOS Nationale Holocaust Herdenking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Nationale Holocaust Herdenking. Heb je een uitzending van NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Nationale Holocaust Herdenking gemist

Uitzending gemist van NOS Nationale Holocaust Herdenking? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Nationale Holocaust Herdenking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!