Programma gemist?

Lydia wil in op tv Nederland blijven omdat op ze hier geboren van de is, maar haar ouders moeten weg tijdens omdat ze van van een een ander land uit komen. Om niet gevonden en met weggestuurd naar te worden, moeten ze steeds in verhuizen. Lydia wil naar in van Nederland blijven omdat op tv ze hier geboren is, maar haar door een ouders moeten weg omdat ze in van op een ander land naar komen. Om niet tijdens gevonden en weggestuurd door te worden, moeten door ze steeds verhuizen. in Lydia's zelfverzonnen liedjes vertellen de een waarheid; door Ze is het op tv zat om steeds van school naar te veranderen en haar in op tv vrienden te moeten de achterlaten.

februari 2020
29-01-2017 19:25

Lydia Blijft

Lydia Blijft - Lydia Blijft

Lydia wil in Nederland blijven omdat ze hier geboren is, maar haar ouders moeten weg omdat ze van een ander land komen. Om niet gevonden en weggestuurd te worden, moeten ze steeds verhuizen. Lydia wil in Nederland blijven omdat ze hier gebo...

Lydia Blijft gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lydia Blijft de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lydia Blijft bij Lydia Blijft liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lydia Blijft. Heb je een uitzending van Lydia Blijft gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lydia Blijft gemist

Uitzending gemist van Lydia Blijft? Hier kun je alle uitzendingen van Lydia Blijft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-01-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!