Programma gemist?

Vanavond is door de met laatste aflevering van Leven in uit de Brouwerij, het naar programma waarin bierliefhebber naar Patrick Stoof zijn vriend uit Kasper een van Kooten meeneemt in naar zijn zoektocht naar de het antwoord door op de in vraag 'wat maakt een biertje perfect?'. Het een is in eindelijk zo op tv ver: het door Patrick en Kasper tijdens zelfgebrouwen bier is met klaar. het Hoe smaakt dat bier? De naar presentatoren nodigden naar de door brouwers, die zij in de afgelopen weken bezochten, uit voor op een proefsessie in door het Amsterdamse Vondelpark; uit daar naar waar hun zoektocht tien een weken geleden van begon. Zal het Leven van in de met Brouwerij-bier bij de brouwers in op tv de de smaak vallen?

Vandaag is van een belangrijke dag met voor presentatoren Patrick van Stoof en Kasper van de Kooten. tijdens De heren gaan namelijk het op recept door bepalen voor het door op hun zelf te naar brouwen bier. Vandaag is tijdens een belangrijke dag de op voor presentatoren Patrick naar Stoof en Kasper op van Kooten. De heren gaan namelijk van de het recept bepalen voor uit het door hun tijdens zelf te door brouwen bier. Daarnaast maken ze tijd de met om de stadsbrouwerij in van Nijmegen te met bezoeken. Hier wordt op tv in de distilleerderij op tv ambachtelijk bier verwerkt tot op whisky, likeur en naar jenever.

Patrick op en Kasper in staan met hun busje op door het in veerpontje Grubbenvorst en van steken de Maas over. In de in verte doemt de een van brouwerij op; het domein in van hoofdbrouwer Gerard op tv van de Broek. Patrick en van op tv Kasper staan met hun busje op een uit het veerpontje Grubbenvorst en steken de van Maas door over. In de verte doemt het met een brouwerij op; het domein uit van hoofdbrouwer Gerard met van de Broek. Gerard door met brengt de heren de beginselen een van kwaliteitstesten bij. Zonder op gist uit geen bier. En dat op tv is ontzettend belangrijk om uit een te weten als je naar je eigen bier een wil brouwen. Gistkenner André het van der Zee geeft tijdens een door interessant lesje over op tv alles wat je uit nog niet de wist van gist. van In Budel ontmoeten Kasper en Patrick uit Carine, Gerard en een door Harry Arts. Grootvader Arts op tv opende in 1870 in de deuren van deze Budelse op brouwerij. Zij zijn op tv het al de vierde generatie uit brouwers die ambachtelijkheid op hoog in op tv het vaandel hebben op staan.

Kasper uit en Patrick op tv bezoeken een winkel met maar liefst door uit 2100 verschillende soorten bier. In in het café ernaast kan tijdens men, op tv door een ingenieus tunnelsysteem, een al deze bieren uit bestellen. Kasper en Patrick tijdens met bezoeken een winkel met maar met liefst uit 2100 verschillende soorten bier. In op het op tv café ernaast kan men, door een van ingenieus tunnelsysteem, op al tijdens deze bieren bestellen. De heren een vervolgen hun weg op naar uit Nijmegen, waar brouwers Sander en Kick het door de meest complexe bieren op tv brouwen. Tot slot bezoeken Kasper uit en op tv Patrick het eeuwenoude terrein van op Maallust van in Veenhuizen. in Dit terrein huisvestte ooit 500 op tv gezinnen, 400 op wezen, landlopers een en bedelaars. Vandaag de tijdens dag wordt naar er in het voormalig graanpakhuis op tv gebrouwen in een ketel van die door zijn door kwaliteit van de Rolls-Royce het genoemd wordt.

Kasper en op Patrick reizen uit af naar Gramsbergen, waar ze in op het brouwersechtpaar Gert en naar Carina ontmoeten. Gert en uit Carina varen hun eigen van op tv bierkoers en laten zich niet een leiden door hypes. Kasper de en Patrick door reizen het af naar Gramsbergen, tijdens waar ze het brouwersechtpaar naar Gert en Carina op tv ontmoeten. Gert en Carina op tv varen naar hun eigen bierkoers en met laten zich niet leiden door een hypes. Zij naar hangen de gedachte aan de dat wat uit eeuwen goed de is geweest, nu ook goed op tv is. Hop de is een belangrijk het ingrediënt voor bier op dat tijdens op het hoogtepunt tot wel twintig op tv centimeter per dag op groeit. tijdens De mannen bezoeken het een hopveld en gaan zelf op tv plukken. In naar Coevorden zit op de kleinste brouwerij van met Nederland. Bert tijdens en Monique runnen hun uit lieflijke brouwerij vanuit de een door piepklein huisje in hun in achtertuin.

Patrick en tijdens Kasper met reizen af naar Haarlem. door Daar ontdekken het ze een bier dat een gebrouwen wordt volgens de een oud stadsrecept, uit dat teruggaat naar 1407. door Patrick op tv en Kasper reizen af naar een Haarlem. Daar ontdekken naar ze een bier dat een op gebrouwen wordt volgens een op oud stadsrecept dat een teruggaat naar 1407. met In Zaandijk spreken de heren door brouwer Patrick Breugem, het in die jaren geleden een ernstig ongeluk tijdens tijdens kreeg, maanden in coma lag, maar met de zich terugvocht. Die kracht heeft de Breugem verwerkt in zijn naar uit bier. Aan het naar eind van de uitzending uit maakt sterrenkok Onno Kokmeijer een uit zwezerik klaar met het een wel zeer op tv bijpassend van bier.

Presentatoren Kasper en naar in Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. uit Zijn met brouwerij is tevens uit een veganistisch restaurant, waaruit hij de met wereld op een beetje beter en mooier op tv wil maken. Presentatoren het naar Kasper en Patrick ontmoeten brouwer met Mark Strooker. naar Zijn brouwerij is tevens met een de veganistisch restaurant, waaruit uit hij de wereld een uit beetje beter de en mooier wil maken. De op mannen rijden door door naar Bodegraven waar uit Menno Olivier naar laat zien in hoe je op uit een 'links kapitalistische manier' de bier kan brouwen. In Rotterdam tijdens ontmoeten Kasper en het Patrick hipster-brouwer Etienne, met die zijn van baard al twintig tijdens jaar laat het groeien. Hier wordt duidelijk door dat bier vooral een ook een sociale drank uit door is.

Patrick en van Kasper rijden in hun het antieke blauwe busje met door het de Zeeuwse landschap. Ze met gaan op het bezoek bij een van op de beste brouwers van van Nederland en de leren in de beginselen van het naar moutproces. Patrick en Kasper rijden tijdens in het hun antieke tijdens blauwe busje door het het Zeeuwse landschap. Ze gaan ze een op op tv bezoek bij Kees in Bubberman. Hij behoort van tot de beste door brouwers van Nederland. Verderop in door Zeeland ontmoeten ze uit in Andries de Groen van sr., die de presentatoren tijdens door zijn van immens grote moutfabriek leidt. Hij van leert de heren de het beginselen naar van het moutproces. in En dat gaan Kasper op tv en Patrick testen: ergens uit op tv in het Zeeuwse landschap gaan een ze hun op eerste poging tot naar zelf brouwen ondernemen. En dat het een vinden ze spannend.

Kasper en op tv Patrick een rijden in hun in busje naar een brouwerij op de het Amsterdamse Wallen. Hier tijdens van werken brouwers Fer op tv en Arno met zeer door gemotiveerde mensen, die op een afstand tot de arbeidsmarkt met hebben. de Kasper en Patrick de rijden in de hun busje naar een brouwerij op de tijdens de Amsterdamse Wallen. van Hier werken brouwers Fer het en Arno tijdens met zeer gemotiveerde door mensen, die een afstand een tot de arbeidsmarkt hebben. in De heren ontmoeten op tv hier uit Bart die schizofreen is. De met reis vervolgt zich een naar een oud van klooster een in Berkel-Enschot, waar Kasper het en Patrick spreken met naar abt naar Bernardus. De abt een vertelt hen over het op tv originele trappistenbier dat nog steeds naar in het klooster op tv gebrouwen de wordt. Tot uit slot gaan de mannen de langs bij de door Bossche Mary-jane en het Janneke. Zij brouwen op bier met naar een wel heel opmerkelijke het naam.

Van blond door tot donker en het van IPA tot Stout. de Er het bestaan talrijke verschillende bieren met van ieder hun van eigen authentieke tijdens smaak. Maar op tv wat maakt een biertje perfect? het Bierliefhebber tijdens Patrick Stoof neemt vriend Kasper een van Kooten in van het programma Leven in met de de Brouwerij mee op in zijn zoektocht in naar het antwoord op deze tijdens vraag. tijdens In hun busje tijdens reizen de heren door het het land op tv en doen zij inspiratie op tv op bij tijdens de top van de door Nederlandse bierbrouwers. Weten de drinkbroeders een uiteindelijk van zelf het perfecte bier te door op brouwen? Hun eigen Leven tijdens in de op tv Brouwerij-bier? België staat van naar oudsher bekend als hét bierland in van van de wereld, maar Nederland doet uit daar allang van niet meer voor op tv onder. Bier is in hot: de brouwerijen schieten tijdens als paddenstoelen naar uit de grond. De met tocht de van jeugdvrienden Kasper en Patrick uit brengt hen in langs eeuwenoude familiebedrijven, creatieve door start-ups en enthousiaste de thuisbrouwers. Allen met naar één van gemeende deler: de liefde voor bier. met Welke mout gebruik van je? Laat je de de gerstekorrels van branden of het roosteren? En onder welke van temperatuur laat je het op bier de gisten? De brouwers vertellen naar met passie over hun een bier, de naar geschiedenis van hun brouwerij op tv en een het geheim van hun naar brouwproces. Kasper en naar Patrick met proeven er op uit los en recenseren de de bieren van de tijdens brouwers. Ondertussen tijdens maken zij ijverig aantekeningen, want uit uiteindelijk gaan ook uit zij de uitdaging op tv aan: het brouwen een van hun door eigen bier. De brouwers een verzamelen zich op het van door eind van de reeks voor op de ultieme met eindproef: hebben Kasper en Patrick van het met ultieme bier weten te met brouwen?

november 2017
10-04-2017 20:25

Slot: Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vanavond is de laatste aflevering van Leven in de Brouwerij, het programma waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn vriend Kasper van Kooten meeneemt in zijn zoektocht naar het antwoord op de vraag 'wat maakt een biertje perfect?'. Het is ...

03-04-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kasper van Kooten. De heren gaan namelijk het recept bepalen voor het door hun zelf te brouwen bier. Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kaspe...

27-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbenvorst en steken de Maas over. In de verte doemt een brouwerij op; het domein van hoofdbrouwer Gerard van de Broek. Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbe...

20-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 verschillende soorten bier. In het café ernaast kan men, door een ingenieus tunnelsysteem, al deze bieren bestellen. Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 versc...

06-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. Gert en Carina varen hun eigen bierkoers en laten zich niet leiden door hypes. Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het br...

27-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens een oud stadsrecept, dat teruggaat naar 1407. Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens ...

20-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. Zijn brouwerij is tevens een veganistisch restaurant, waaruit hij de wereld een beetje beter en mooier wil maken. Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strook...

13-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje door het Zeeuwse landschap. Ze gaan op bezoek bij een van de beste brouwers van Nederland en leren de beginselen van het moutproces. Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje d...

06-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een brouwerij op de Amsterdamse Wallen. Hier werken brouwers Fer en Arno met zeer gemotiveerde mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een bro...

30-01-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Van blond tot donker en van IPA tot Stout. Er bestaan talrijke verschillende bieren met ieder hun eigen authentieke smaak. Maar wat maakt een biertje perfect? Bierliefhebber Patrick Stoof neemt vriend Kasper van Kooten in het programma Leve...

Leven in de Brouwerij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leven in de Brouwerij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leven in de Brouwerij bij Leven in de Brouwerij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leven in de Brouwerij. Heb je een uitzending van Leven in de Brouwerij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leven in de Brouwerij gemist

Uitzending gemist van Leven in de Brouwerij? Hier kun je alle uitzendingen van Leven in de Brouwerij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord