Programma gemist?

Vanavond op is de het laatste aflevering van de Leven in de het Brouwerij, het programma waarin de bierliefhebber Patrick Stoof zijn een vriend op Kasper van Kooten meeneemt door in zijn zoektocht naar het de antwoord op de met vraag tijdens 'wat maakt met een biertje perfect?'. Het is van eindelijk zo door ver: het door door Patrick en Kasper zelfgebrouwen bier door is klaar. in Hoe smaakt dat bier? De uit presentatoren nodigden de met een brouwers, die zij de afgelopen weken uit bezochten, uit uit voor een naar proefsessie in het Amsterdamse van Vondelpark; tijdens daar waar hun zoektocht tien het weken geleden uit begon. Zal het Leven naar in de Brouwerij-bier uit bij de brouwers in van de smaak met vallen?

Vandaag naar is een uit belangrijke dag voor het presentatoren Patrick Stoof en op tv Kasper van Kooten. De op heren gaan door namelijk het op tv recept bepalen voor het door hun met zelf te uit brouwen bier. Vandaag is naar een belangrijke tijdens dag voor presentatoren naar Patrick Stoof van en Kasper van Kooten. door De heren tijdens gaan namelijk het recept uit bepalen voor het een door hun zelf op tv te brouwen bier. Daarnaast door maken ze in tijd op tv om de stadsbrouwerij van Nijmegen door te met bezoeken. Hier wordt in in de distilleerderij ambachtelijk bier verwerkt op door tot whisky, likeur het en jenever.

Patrick en door Kasper staan met door hun busje op het het veerpontje Grubbenvorst en tijdens steken de naar Maas over. In naar de verte doemt door een brouwerij op; tijdens het domein het van hoofdbrouwer Gerard van de de Broek. Patrick en op tv Kasper een staan met hun op busje op tijdens het veerpontje Grubbenvorst en steken de op tv in Maas over. In de door verte doemt een brouwerij met op; het domein een van hoofdbrouwer Gerard uit van het de Broek. Gerard uit brengt de heren de van beginselen van uit kwaliteitstesten bij. Zonder het gist geen bier. En dat door is ontzettend belangrijk in om te weten als een je het je eigen bier wil een brouwen. Gistkenner André van op de der Zee geeft een interessant lesje de over alles wat naar je nog op niet wist op tv van gist. de In Budel ontmoeten Kasper en Patrick op Carine, Gerard tijdens en Harry Arts. Grootvader tijdens Arts opende op in 1870 de deuren door met van deze Budelse het brouwerij. Zij zijn al uit de vierde generatie brouwers naar die het ambachtelijkheid hoog in het vaandel hebben uit uit staan.

Kasper en van Patrick bezoeken een winkel door naar met maar liefst 2100 een verschillende soorten bier. In het met café ernaast het kan tijdens men, door een ingenieus tunnelsysteem, een al deze bieren een bestellen. Kasper de en Patrick bezoeken een winkel het met maar liefst op 2100 de verschillende soorten bier. In het door café van ernaast kan men, door een door ingenieus tunnelsysteem, al met deze bieren bestellen. naar De heren tijdens vervolgen hun weg van naar Nijmegen, door waar brouwers Sander uit en Kick de meest complexe een bieren brouwen. tijdens Tot slot bezoeken Kasper op tv naar en Patrick het door eeuwenoude terrein van Maallust in op Veenhuizen. van Dit terrein huisvestte een ooit 500 gezinnen, op tv 400 wezen, landlopers en bedelaars. Vandaag een de dag wordt tijdens er in uit het tijdens voormalig graanpakhuis gebrouwen in een uit ketel die door zijn van kwaliteit de naar Rolls-Royce genoemd met wordt.

Kasper en Patrick uit reizen af met naar Gramsbergen, waar van ze het uit brouwersechtpaar Gert op tv en Carina ontmoeten. Gert in en Carina naar varen hun eigen bierkoers uit en laten van zich niet leiden door hypes. Kasper op tv op tv en Patrick reizen af op tv naar Gramsbergen, op waar ze het brouwersechtpaar Gert en met Carina ontmoeten. de Gert en Carina varen in op hun eigen bierkoers en op tv laten zich niet tijdens leiden door hypes. met Zij hangen de gedachte een aan met dat wat eeuwen goed tijdens is geweest, met nu ook goed is. naar Hop is een het belangrijk ingrediënt van voor bier dat uit op het hoogtepunt tot wel naar twintig centimeter per op tv dag groeit. op De mannen bezoeken een hopveld het en gaan zelf op plukken. In het Coevorden uit zit de kleinste brouwerij van Nederland. het Bert en een Monique runnen hun lieflijke in brouwerij vanuit naar een piepklein huisje de in in hun achtertuin.

Patrick en Kasper een reizen af naar de Haarlem. door Daar ontdekken ze een een bier dat gebrouwen wordt in volgens een oud tijdens met stadsrecept, dat teruggaat naar 1407. Patrick door en Kasper het reizen af naar Haarlem. in uit Daar ontdekken ze een met bier dat gebrouwen wordt volgens met een oud op stadsrecept uit dat teruggaat naar 1407. In naar Zaandijk spreken op de heren brouwer Patrick Breugem, van die jaren uit geleden een van ernstig ongeluk kreeg, maanden uit in coma lag, tijdens maar zich terugvocht. het Die kracht op tv heeft Breugem verwerkt in op zijn bier. Aan op het in eind van de uitzending maakt sterrenkok een Onno Kokmeijer het een zwezerik klaar met uit een tijdens wel zeer bijpassend van bier.

Presentatoren Kasper door en Patrick ontmoeten brouwer tijdens Mark Strooker. een Zijn brouwerij is een tevens een op tv veganistisch restaurant, waaruit hij met de op wereld een beetje beter en mooier de wil maken. Presentatoren van Kasper de en Patrick ontmoeten brouwer Mark uit Strooker. Zijn brouwerij van van is tevens een veganistisch restaurant, het waaruit hij de naar wereld een beetje van beter en mooier wil het maken. tijdens De mannen rijden door naar van Bodegraven van waar Menno Olivier in laat zien hoe je op de een 'links kapitalistische van manier' bier kan uit van brouwen. In Rotterdam met ontmoeten Kasper en tijdens Patrick hipster-brouwer Etienne, die zijn in baard de al twintig jaar laat groeien. Hier in uit wordt duidelijk dat bier uit vooral ook een sociale de drank op is.

Patrick op en Kasper rijden in door hun antieke blauwe busje met uit door het Zeeuwse landschap. het Ze gaan op bezoek bij door een van de naar beste met brouwers van Nederland en leren op de op tv beginselen van naar het moutproces. Patrick en uit Kasper rijden in hun het antieke blauwe busje door in door het Zeeuwse landschap. in Ze gaan ze op bezoek op bij Kees Bubberman. Hij op het behoort tot de beste brouwers van van Nederland. Verderop in van Zeeland tijdens ontmoeten ze Andries de Groen de sr., die van de van presentatoren door zijn met immens grote moutfabriek het leidt. Hij leert de door heren de een beginselen van het moutproces. met En dat gaan een Kasper en Patrick de testen: ergens in het Zeeuwse een landschap gaan uit ze hun eerste poging in tot zelf brouwen tijdens ondernemen. En met dat vinden op tv ze spannend.

Kasper door en Patrick rijden in hun met busje naar van een brouwerij op op de Amsterdamse uit Wallen. Hier het werken brouwers Fer en in Arno met zeer gemotiveerde mensen, van een die een afstand tot de op arbeidsmarkt hebben. naar Kasper en op Patrick rijden in hun busje naar in door een brouwerij op de Amsterdamse Wallen. uit Hier werken uit brouwers een Fer en Arno met met zeer gemotiveerde mensen, die een tijdens afstand tot de op arbeidsmarkt tijdens hebben. De met heren ontmoeten hier Bart het die schizofreen is. tijdens De reis vervolgt zich naar naar een oud door klooster op in Berkel-Enschot, waar Kasper en Patrick de spreken tijdens met abt Bernardus. in De abt vertelt een hen over het originele tijdens trappistenbier dat nog het steeds in het klooster het gebrouwen wordt. Tot een tijdens slot gaan de mannen een langs bij de Bossche Mary-jane met en het Janneke. Zij de brouwen bier met een de wel heel opmerkelijke met naam.

Van blond tot de donker en van de IPA tot met Stout. Er bestaan van talrijke verschillende op tv bieren met in ieder hun eigen authentieke smaak. van Maar wat uit maakt een biertje perfect? Bierliefhebber op Patrick naar Stoof neemt vriend door Kasper van Kooten op in het programma de Leven in de Brouwerij mee van in zijn zoektocht de naar het uit antwoord op deze in vraag. In uit hun busje reizen naar de heren op door het land tijdens en doen zij inspiratie op bij een door de top van een de Nederlandse bierbrouwers. Weten de door drinkbroeders uiteindelijk zelf op het perfecte uit bier te brouwen? Hun op tv eigen Leven naar in de Brouwerij-bier? België staat van de in oudsher bekend als van hét bierland van de in wereld, maar Nederland doet daar op allang niet meer de voor tijdens onder. Bier is hot: de naar in brouwerijen schieten als paddenstoelen van uit de uit grond. De tocht van in jeugdvrienden Kasper tijdens en Patrick brengt met hen langs eeuwenoude familiebedrijven, creatieve een start-ups en enthousiaste naar thuisbrouwers. naar Allen met één door gemeende deler: de liefde voor bier. een op tv Welke mout gebruik je? Laat je tijdens op tv de gerstekorrels branden of roosteren? En naar onder naar welke temperatuur laat je een het bier met gisten? De brouwers op tv vertellen met door passie over hun op bier, de geschiedenis van hun tijdens brouwerij en door het geheim van hun met brouwproces. tijdens Kasper en Patrick proeven er op met op los en recenseren de bieren van tijdens de met brouwers. Ondertussen maken zij de ijverig met aantekeningen, want uiteindelijk van gaan ook zij de in uitdaging aan: met het brouwen van hun eigen de bier. naar De brouwers verzamelen zich op het door eind het van de reeks voor de de ultieme eindproef: met hebben Kasper en de Patrick het ultieme bier van uit weten te brouwen?

juli 2017
10-04-2017 20:25

Slot: Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vanavond is de laatste aflevering van Leven in de Brouwerij, het programma waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn vriend Kasper van Kooten meeneemt in zijn zoektocht naar het antwoord op de vraag 'wat maakt een biertje perfect?'. Het is ...

03-04-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kasper van Kooten. De heren gaan namelijk het recept bepalen voor het door hun zelf te brouwen bier. Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kaspe...

27-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbenvorst en steken de Maas over. In de verte doemt een brouwerij op; het domein van hoofdbrouwer Gerard van de Broek. Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbe...

20-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 verschillende soorten bier. In het café ernaast kan men, door een ingenieus tunnelsysteem, al deze bieren bestellen. Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 versc...

06-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. Gert en Carina varen hun eigen bierkoers en laten zich niet leiden door hypes. Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het br...

27-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens een oud stadsrecept, dat teruggaat naar 1407. Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens ...

20-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. Zijn brouwerij is tevens een veganistisch restaurant, waaruit hij de wereld een beetje beter en mooier wil maken. Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strook...

13-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje door het Zeeuwse landschap. Ze gaan op bezoek bij een van de beste brouwers van Nederland en leren de beginselen van het moutproces. Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje d...

06-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een brouwerij op de Amsterdamse Wallen. Hier werken brouwers Fer en Arno met zeer gemotiveerde mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een bro...

30-01-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Van blond tot donker en van IPA tot Stout. Er bestaan talrijke verschillende bieren met ieder hun eigen authentieke smaak. Maar wat maakt een biertje perfect? Bierliefhebber Patrick Stoof neemt vriend Kasper van Kooten in het programma Leve...

Leven in de Brouwerij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leven in de Brouwerij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leven in de Brouwerij bij Leven in de Brouwerij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leven in de Brouwerij. Heb je een uitzending van Leven in de Brouwerij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leven in de Brouwerij gemist

Uitzending gemist van Leven in de Brouwerij? Hier kun je alle uitzendingen van Leven in de Brouwerij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord