Programma gemist?

Vanavond is de de het laatste aflevering van Leven in de met uit Brouwerij, het programma op waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn vriend met Kasper van van Kooten meeneemt in met zijn zoektocht naar het het antwoord naar op de uit vraag 'wat maakt met een biertje perfect?'. Het is eindelijk zo van ver: met het door in Patrick en Kasper zelfgebrouwen bier van is klaar. Hoe in smaakt in dat bier? De uit presentatoren nodigden de brouwers, die in zij de door afgelopen weken bezochten, uit voor naar een proefsessie in het het Amsterdamse Vondelpark; een daar waar hun een van zoektocht tien weken geleden begon. Zal uit het Leven de in de de Brouwerij-bier bij de brouwers in op de smaak op vallen?

Vandaag in is een de belangrijke dag voor presentatoren tijdens Patrick Stoof en Kasper op tv van Kooten. De in heren gaan namelijk van het recept bepalen voor op tijdens het door hun zelf van te brouwen bier. Vandaag een is een belangrijke van dag voor met presentatoren Patrick uit Stoof en Kasper van Kooten. De van naar heren gaan namelijk het het recept bepalen voor het in door hun op zelf te brouwen bier. Daarnaast uit maken ze op tijd om naar de stadsbrouwerij van Nijmegen van te het bezoeken. Hier wordt in de distilleerderij in ambachtelijk bier op verwerkt uit tot whisky, likeur en op tv jenever.

Patrick en Kasper uit staan met met hun tijdens busje op het veerpontje Grubbenvorst en het steken de Maas een over. In tijdens de verte met doemt een brouwerij op tv op; het domein van hoofdbrouwer de Gerard van de naar met Broek. Patrick en Kasper in staan met hun tijdens busje op het veerpontje Grubbenvorst een en een steken de Maas over. In een de verte op tv doemt een brouwerij op; op het domein uit van hoofdbrouwer Gerard een van de Broek. de Gerard brengt de heren de op tv de beginselen van kwaliteitstesten bij. op Zonder met gist geen bier. En dat is met ontzettend belangrijk om een te tijdens weten als uit je je eigen bier wil op tv brouwen. Gistkenner in André van in der Zee geeft een interessant in lesje over alles uit wat naar je nog niet tijdens wist van gist. van In Budel ontmoeten Kasper en de Patrick Carine, uit Gerard en op tv Harry Arts. Grootvader Arts opende in door 1870 van de deuren van deze Budelse op het brouwerij. Zij zijn al de naar vierde generatie brouwers tijdens die een ambachtelijkheid hoog in het vaandel door hebben door staan.

Kasper op tv en Patrick bezoeken uit een winkel met het maar liefst op 2100 verschillende soorten bier. van In het tijdens café ernaast kan men, door een met uit ingenieus tunnelsysteem, al deze door bieren bestellen. Kasper en met Patrick bezoeken door een winkel met maar liefst in 2100 verschillende soorten de tijdens bier. In het café ernaast op tv kan men, door een op tv ingenieus met tunnelsysteem, al deze bieren uit bestellen. De van heren vervolgen hun weg naar naar Nijmegen, waar brouwers tijdens Sander in en Kick de door meest complexe bieren uit brouwen. Tot met slot bezoeken Kasper in en Patrick het op tv eeuwenoude terrein van op tv Maallust in Veenhuizen. Dit terrein het huisvestte ooit van 500 gezinnen, 400 wezen, landlopers in en bedelaars. Vandaag naar van de dag wordt de er in het voormalig graanpakhuis de gebrouwen in een ketel van die door zijn tijdens kwaliteit de in Rolls-Royce genoemd op wordt.

Kasper de en Patrick reizen op tv af naar Gramsbergen, waar ze uit in het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. op van Gert en Carina varen op tv hun eigen bierkoers door en laten zich in niet leiden door hypes. uit Kasper en Patrick reizen tijdens af naar Gramsbergen, door waar ze het uit brouwersechtpaar Gert van en Carina naar ontmoeten. Gert het en Carina varen hun uit eigen bierkoers en laten uit zich niet van leiden door hypes. uit Zij hangen de gedachte op aan een dat wat eeuwen goed is van geweest, in nu ook goed is. uit Hop is een belangrijk de ingrediënt voor bier met dat op op het hoogtepunt tot wel in twintig met centimeter per dag groeit. in De mannen van bezoeken een hopveld en gaan zelf van uit plukken. In Coevorden zit de een kleinste brouwerij van tijdens Nederland. Bert en tijdens Monique runnen hun in lieflijke brouwerij vanuit een met piepklein huisje met in hun van achtertuin.

Patrick door en Kasper reizen af door naar op Haarlem. Daar ontdekken ze een de bier dat gebrouwen uit wordt volgens een op oud stadsrecept, dat op teruggaat naar tijdens 1407. Patrick en de Kasper reizen tijdens af naar Haarlem. Daar ontdekken het ze een bier dat in gebrouwen wordt door volgens een oud van stadsrecept dat teruggaat door naar op 1407. In Zaandijk spreken tijdens de heren brouwer Patrick de Breugem, die jaren geleden met naar een ernstig ongeluk kreeg, maanden van in coma lag, op maar zich de terugvocht. Die de kracht heeft Breugem op verwerkt in zijn bier. Aan het naar eind het van de uitzending maakt sterrenkok in Onno op Kokmeijer een zwezerik klaar met van een wel zeer tijdens in bijpassend bier.

Presentatoren Kasper op tv en Patrick ontmoeten uit brouwer in Mark Strooker. Zijn brouwerij is het tevens een de veganistisch restaurant, waaruit hij de de wereld een met beetje beter met en mooier een wil maken. Presentatoren tijdens Kasper en Patrick met ontmoeten brouwer Mark het Strooker. Zijn brouwerij is de tevens een met veganistisch restaurant, waaruit hij de wereld het een beetje uit beter en mooier wil door maken. van De mannen rijden door naar met Bodegraven waar Menno tijdens Olivier laat met zien hoe je op de het een 'links kapitalistische manier' bier kan het brouwen. In met Rotterdam ontmoeten Kasper en op Patrick hipster-brouwer Etienne, met die zijn in baard al twintig jaar met laat groeien. Hier op wordt duidelijk dat door bier een vooral ook een van sociale drank op is.

Patrick en Kasper uit rijden uit in hun een antieke blauwe busje door het Zeeuwse door landschap. Ze gaan naar op bezoek bij met door een van de beste brouwers de van met Nederland en leren de beginselen op tv van het naar moutproces. Patrick en Kasper de rijden tijdens in hun antieke naar blauwe busje door het naar Zeeuwse landschap. tijdens Ze gaan ze op bezoek met bij Kees Bubberman. Hij een behoort tot de op tv door beste brouwers van naar Nederland. Verderop in Zeeland op tv ontmoeten ze Andries in de Groen sr., op tv die de presentatoren met door zijn door immens grote moutfabriek leidt. Hij leert van de heren de een beginselen een van het moutproces. En dat op gaan uit Kasper en Patrick testen: ergens van in het Zeeuwse in landschap gaan door ze hun op tv eerste poging tot zelf brouwen van ondernemen. En naar dat vinden van ze spannend.

Kasper van en Patrick rijden met in hun busje naar van een brouwerij in op de Amsterdamse door Wallen. Hier werken het brouwers Fer en met Arno met zeer gemotiveerde mensen, in die naar een afstand tot de arbeidsmarkt tijdens hebben. Kasper en naar Patrick tijdens rijden in hun busje naar in een uit brouwerij op de uit Amsterdamse Wallen. Hier werken de brouwers Fer en Arno door met zeer een gemotiveerde mensen, een die een afstand tot op tv de arbeidsmarkt in hebben. De heren op ontmoeten hier het Bart die schizofreen is. De van reis vervolgt zich naar in het een oud klooster in Berkel-Enschot, van waar Kasper en van Patrick spreken door met abt Bernardus. De van abt uit vertelt hen over van het originele trappistenbier dat met nog steeds in de het klooster gebrouwen door wordt. Tot slot gaan de op tv mannen langs uit bij een de Bossche Mary-jane en Janneke. Zij van in brouwen bier met een op tv wel heel uit opmerkelijke naam.

Van het blond tot donker en van naar IPA tot Stout. op Er bestaan talrijke van verschillende bieren met van ieder hun de eigen authentieke het smaak. Maar wat maakt een het biertje perfect? door Bierliefhebber Patrick Stoof neemt de vriend naar Kasper van Kooten in het op tv door programma Leven in de Brouwerij mee het in het zijn zoektocht naar het met antwoord op deze vraag. uit In hun busje uit reizen de de heren door tijdens het land en met doen zij inspiratie uit op bij de top in van in de Nederlandse bierbrouwers. Weten de uit drinkbroeders uiteindelijk zelf het het perfecte op tv bier te op brouwen? Hun eigen een Leven in de naar Brouwerij-bier? België staat van oudsher in bekend als hét tijdens bierland van uit de wereld, maar de Nederland doet daar in allang niet meer voor het onder. Bier is hot: een de brouwerijen schieten als op tv paddenstoelen van uit de grond. het De tocht op tv van jeugdvrienden Kasper en op tv Patrick brengt van hen langs eeuwenoude familiebedrijven, creatieve start-ups het een en enthousiaste thuisbrouwers. Allen met met één gemeende door deler: de door liefde voor bier. op tv Welke mout gebruik je? Laat naar je de tijdens gerstekorrels branden of roosteren? En van onder welke een temperatuur laat je het op bier van gisten? De brouwers vertellen de met passie over uit hun bier, de geschiedenis een van op tv hun brouwerij en het geheim op tv van hun brouwproces. de Kasper en Patrick door proeven er op op los en recenseren op de bieren naar van de brouwers. in Ondertussen tijdens maken zij ijverig aantekeningen, want een uiteindelijk gaan ook op zij een de uitdaging aan: het brouwen uit van hun eigen bier. op tv De de brouwers verzamelen zich op tv op het eind van de de reeks voor naar de ultieme eindproef: hebben op Kasper en door Patrick op het ultieme bier weten op te brouwen?

april 2018
10-04-2017 20:25

Slot: Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vanavond is de laatste aflevering van Leven in de Brouwerij, het programma waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn vriend Kasper van Kooten meeneemt in zijn zoektocht naar het antwoord op de vraag 'wat maakt een biertje perfect?'. Het is ...

03-04-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kasper van Kooten. De heren gaan namelijk het recept bepalen voor het door hun zelf te brouwen bier. Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kaspe...

27-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbenvorst en steken de Maas over. In de verte doemt een brouwerij op; het domein van hoofdbrouwer Gerard van de Broek. Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbe...

20-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 verschillende soorten bier. In het café ernaast kan men, door een ingenieus tunnelsysteem, al deze bieren bestellen. Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 versc...

06-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. Gert en Carina varen hun eigen bierkoers en laten zich niet leiden door hypes. Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het br...

27-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens een oud stadsrecept, dat teruggaat naar 1407. Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens ...

20-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. Zijn brouwerij is tevens een veganistisch restaurant, waaruit hij de wereld een beetje beter en mooier wil maken. Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strook...

13-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje door het Zeeuwse landschap. Ze gaan op bezoek bij een van de beste brouwers van Nederland en leren de beginselen van het moutproces. Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje d...

06-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een brouwerij op de Amsterdamse Wallen. Hier werken brouwers Fer en Arno met zeer gemotiveerde mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een bro...

30-01-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Van blond tot donker en van IPA tot Stout. Er bestaan talrijke verschillende bieren met ieder hun eigen authentieke smaak. Maar wat maakt een biertje perfect? Bierliefhebber Patrick Stoof neemt vriend Kasper van Kooten in het programma Leve...

Leven in de Brouwerij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leven in de Brouwerij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leven in de Brouwerij bij Leven in de Brouwerij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leven in de Brouwerij. Heb je een uitzending van Leven in de Brouwerij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leven in de Brouwerij gemist

Uitzending gemist van Leven in de Brouwerij? Hier kun je alle uitzendingen van Leven in de Brouwerij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord