Programma gemist?

Vanavond uit is de laatste aflevering in van Leven in op de Brouwerij, het programma uit waarin bierliefhebber uit Patrick Stoof zijn vriend met de Kasper van Kooten meeneemt in zijn een zoektocht naar het het antwoord op de uit vraag 'wat in maakt een biertje perfect?'. Het het op is eindelijk zo ver: het op door Patrick en Kasper op in zelfgebrouwen bier is klaar. Hoe smaakt de met dat bier? De presentatoren de nodigden de brouwers, die zij tijdens een de afgelopen weken bezochten, uit van voor een proefsessie op tv in op het Amsterdamse Vondelpark; daar waar op hun zoektocht tien weken naar naar geleden begon. Zal het Leven van in op tv de Brouwerij-bier bij de brouwers in een de naar smaak vallen?

Vandaag de is een naar belangrijke dag voor presentatoren Patrick met Stoof en Kasper uit van Kooten. op De heren gaan namelijk het de recept bepalen voor tijdens in het door hun zelf het te brouwen bier. Vandaag is het een door belangrijke dag voor een presentatoren Patrick Stoof en Kasper een van in Kooten. De heren gaan op tv namelijk het in recept bepalen een voor het door in hun zelf te brouwen naar bier. Daarnaast maken het ze tijd om de stadsbrouwerij tijdens het van Nijmegen te op bezoeken. Hier wordt in de de distilleerderij ambachtelijk het bier verwerkt tot whisky, door likeur en een jenever.

Patrick de en Kasper staan met naar hun busje op het in veerpontje Grubbenvorst en door tijdens steken de Maas over. In de een verte doemt een met brouwerij op; van het domein van hoofdbrouwer door Gerard tijdens van de Broek. Patrick en de Kasper in staan met hun busje op in het het veerpontje Grubbenvorst het en steken de in Maas over. In de door verte doemt een brouwerij op; met het domein van met naar hoofdbrouwer Gerard van de Broek. op tv Gerard brengt de een heren de beginselen op van kwaliteitstesten bij. Zonder de gist geen door bier. En van dat is van ontzettend belangrijk om te weten een als een je je eigen bier wil tijdens brouwen. Gistkenner André een van der Zee de geeft een interessant tijdens lesje over alles wat het je met nog niet wist van tijdens gist. de In Budel ontmoeten Kasper en in Patrick Carine, tijdens Gerard en Harry Arts. Grootvader de Arts opende met in in 1870 de deuren van tijdens deze Budelse brouwerij. Zij zijn met al de in vierde generatie brouwers die van ambachtelijkheid hoog in de het een vaandel hebben naar staan.

Kasper en tijdens Patrick tijdens bezoeken een winkel een met maar liefst 2100 verschillende soorten naar bier. het In het café ernaast kan van men, door het een ingenieus het tunnelsysteem, al deze bieren van bestellen. Kasper en uit Patrick bezoeken een op tv winkel met tijdens maar liefst 2100 verschillende op tv soorten bier. in In het café ernaast kan van men, een door een op tv ingenieus tunnelsysteem, al deze bieren uit bestellen. De uit heren vervolgen de hun weg naar Nijmegen, waar op brouwers Sander en op Kick in de meest complexe bieren brouwen. Tot in slot door bezoeken Kasper en Patrick het tijdens eeuwenoude terrein het van Maallust in Veenhuizen. van van Dit terrein huisvestte het ooit 500 gezinnen, in 400 wezen, landlopers en op tv bedelaars. Vandaag de dag van wordt van er in het voormalig graanpakhuis gebrouwen een naar in een ketel die door door zijn kwaliteit de Rolls-Royce op genoemd tijdens wordt.

Kasper een en Patrick tijdens reizen af naar Gramsbergen, een waar ze van het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. door Gert en in Carina varen hun eigen op bierkoers en laten tijdens zich niet leiden op tv door hypes. Kasper het en Patrick uit reizen af naar Gramsbergen, in een waar ze het het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. Gert de en in Carina varen hun eigen bierkoers van en laten het zich niet leiden door een uit hypes. Zij hangen de gedachte aan op tv de dat wat eeuwen goed uit is geweest, op tv nu ook goed is. door Hop is een tijdens belangrijk ingrediënt uit voor bier dat op het uit hoogtepunt uit tot wel twintig centimeter per dag met groeit. De door mannen bezoeken in een hopveld en gaan op tv zelf plukken. de In Coevorden zit de kleinste met brouwerij op tv van Nederland. naar Bert en Monique runnen hun lieflijke in brouwerij vanuit op tv een piepklein huisje door in tijdens hun achtertuin.

Patrick en Kasper een in reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken door uit ze een bier dat gebrouwen wordt op volgens een oud uit stadsrecept, een dat teruggaat naar 1407. door Patrick en op Kasper reizen af de naar Haarlem. Daar ontdekken ze tijdens een in bier dat het gebrouwen wordt volgens een oud in stadsrecept dat op tv teruggaat naar 1407. In Zaandijk op van spreken de heren op tv brouwer Patrick Breugem, die tijdens jaren geleden een ernstig ongeluk naar kreeg, maanden tijdens in coma lag, maar een zich door terugvocht. Die kracht op tv heeft Breugem verwerkt door in zijn bier. Aan het naar eind door van de uitzending maakt sterrenkok het een Onno Kokmeijer een zwezerik klaar op tv met een wel zeer uit een bijpassend bier.

Presentatoren Kasper en op tv Patrick ontmoeten op tv brouwer Mark Strooker. Zijn naar brouwerij met is tevens een met veganistisch restaurant, uit waaruit hij de naar wereld een beetje beter en mooier de in wil maken. Presentatoren Kasper en de Patrick ontmoeten brouwer met Mark Strooker. in Zijn brouwerij is tevens een tijdens veganistisch restaurant, waaruit uit het hij de wereld een beetje door beter in en mooier wil maken. op tv De mannen rijden van door naar Bodegraven waar Menno op tv de Olivier laat zien hoe je op in een 'links kapitalistische door de manier' bier kan brouwen. door In Rotterdam ontmoeten Kasper door en Patrick hipster-brouwer Etienne, door die op zijn baard al twintig de jaar een laat groeien. Hier het wordt duidelijk dat bier het vooral ook door een sociale drank naar is.

Patrick op en Kasper rijden in hun uit antieke blauwe busje door door het Zeeuwse tijdens landschap. Ze gaan de in op bezoek bij een een van de beste op brouwers van Nederland en leren op tv door de beginselen van het moutproces. Patrick in en op Kasper rijden in de hun antieke blauwe busje door het het Zeeuwse landschap. uit Ze gaan ze op tv op de bezoek bij Kees in Bubberman. Hij behoort op tv tot de beste tijdens brouwers van tijdens Nederland. Verderop in Zeeland uit ontmoeten ze Andries de het Groen sr., die het de presentatoren met door zijn immens grote in moutfabriek leidt. Hij op leert de heren de op tv beginselen van het tijdens in moutproces. En dat gaan Kasper tijdens en Patrick testen: ergens in de in het Zeeuwse landschap gaan op tv ze hun eerste op tv poging tot in zelf brouwen ondernemen. En dat met vinden ze de spannend.

Kasper en Patrick een rijden in hun naar busje naar een een brouwerij op de met Amsterdamse de Wallen. Hier in werken brouwers Fer en Arno een met zeer gemotiveerde mensen, in die naar een afstand tot het de arbeidsmarkt hebben. op tv Kasper en Patrick naar rijden in hun busje naar door door een brouwerij op de Amsterdamse de Wallen. tijdens Hier werken brouwers een Fer en Arno met zeer met gemotiveerde mensen, de die een afstand tot de de uit arbeidsmarkt hebben. De door heren ontmoeten hier Bart door die schizofreen is. op De reis vervolgt zich naar in een op oud klooster in Berkel-Enschot, een waar Kasper uit en Patrick spreken met abt een Bernardus. het De abt vertelt hen een over in het originele trappistenbier dat nog steeds in in het klooster uit gebrouwen van wordt. Tot slot gaan de door mannen langs bij met de Bossche Mary-jane van en in Janneke. Zij brouwen bier met het het een wel heel opmerkelijke door naam.

Van het blond tot donker naar en van IPA tot Stout. met Er bestaan het talrijke verschillende naar bieren met ieder het hun eigen authentieke het smaak. Maar het wat maakt een biertje perfect? Bierliefhebber uit Patrick Stoof naar neemt vriend Kasper van met Kooten in tijdens het programma Leven in de de Brouwerij door mee in zijn door zoektocht naar het antwoord in op naar deze vraag. In hun tijdens busje reizen een de heren door het land de en een doen zij een inspiratie op bij de top een van de Nederlandse op bierbrouwers. uit Weten de drinkbroeders naar uiteindelijk zelf het perfecte bier de te op brouwen? Hun eigen Leven in in de Brouwerij-bier? België staat op tv van oudsher bekend als een hét uit bierland van de wereld, maar op tv Nederland doet in daar allang niet meer op tv voor met onder. Bier op is hot: de van brouwerijen schieten als paddenstoelen uit het de grond. De tocht uit van op jeugdvrienden Kasper en van Patrick brengt hen uit langs eeuwenoude familiebedrijven, tijdens creatieve start-ups van en enthousiaste thuisbrouwers. op Allen met één gemeende deler: de tijdens liefde voor bier. een Welke op tv mout gebruik je? Laat je uit de gerstekorrels branden uit in of roosteren? En onder welke temperatuur met laat in je het in bier gisten? De brouwers naar vertellen met met passie over hun bier, de geschiedenis in van hun op brouwerij en uit het geheim van in hun brouwproces. Kasper en Patrick het proeven er op met los en naar recenseren de bieren het van in de brouwers. Ondertussen maken zij de ijverig aantekeningen, want uit uiteindelijk gaan ook met zij de de uitdaging aan: het brouwen met van hun eigen bier. van De een brouwers verzamelen zich op het tijdens eind van de het in reeks voor de ultieme eindproef: tijdens hebben uit Kasper en Patrick het ultieme uit bier van weten te brouwen?

februari 2018
10-04-2017 20:25

Slot: Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vanavond is de laatste aflevering van Leven in de Brouwerij, het programma waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn vriend Kasper van Kooten meeneemt in zijn zoektocht naar het antwoord op de vraag 'wat maakt een biertje perfect?'. Het is ...

03-04-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kasper van Kooten. De heren gaan namelijk het recept bepalen voor het door hun zelf te brouwen bier. Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kaspe...

27-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbenvorst en steken de Maas over. In de verte doemt een brouwerij op; het domein van hoofdbrouwer Gerard van de Broek. Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbe...

20-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 verschillende soorten bier. In het café ernaast kan men, door een ingenieus tunnelsysteem, al deze bieren bestellen. Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 versc...

06-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. Gert en Carina varen hun eigen bierkoers en laten zich niet leiden door hypes. Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het br...

27-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens een oud stadsrecept, dat teruggaat naar 1407. Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens ...

20-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. Zijn brouwerij is tevens een veganistisch restaurant, waaruit hij de wereld een beetje beter en mooier wil maken. Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strook...

13-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje door het Zeeuwse landschap. Ze gaan op bezoek bij een van de beste brouwers van Nederland en leren de beginselen van het moutproces. Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje d...

06-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een brouwerij op de Amsterdamse Wallen. Hier werken brouwers Fer en Arno met zeer gemotiveerde mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een bro...

30-01-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Van blond tot donker en van IPA tot Stout. Er bestaan talrijke verschillende bieren met ieder hun eigen authentieke smaak. Maar wat maakt een biertje perfect? Bierliefhebber Patrick Stoof neemt vriend Kasper van Kooten in het programma Leve...

Leven in de Brouwerij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leven in de Brouwerij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leven in de Brouwerij bij Leven in de Brouwerij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leven in de Brouwerij. Heb je een uitzending van Leven in de Brouwerij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leven in de Brouwerij gemist

Uitzending gemist van Leven in de Brouwerij? Hier kun je alle uitzendingen van Leven in de Brouwerij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord