Programma gemist?

Vanavond uit is de laatste aflevering van in Leven in de met Brouwerij, het programma uit door waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn vriend in een Kasper van Kooten meeneemt in zijn een zoektocht naar het het antwoord op de op de vraag 'wat maakt een naar biertje perfect?'. Het een is eindelijk zo ver: het door op tv Patrick en Kasper in zelfgebrouwen bier is van klaar. Hoe uit smaakt dat van bier? De presentatoren nodigden op de brouwers, die zij in het de afgelopen weken bezochten, op uit voor tijdens een proefsessie in op het Amsterdamse Vondelpark; daar met waar hun zoektocht met tien weken geleden begon. het Zal het Leven in op uit de Brouwerij-bier bij de naar brouwers in de smaak op tv vallen?

Vandaag naar is een met belangrijke dag voor presentatoren Patrick een Stoof en Kasper naar van Kooten. De heren op op tv gaan namelijk het recept bepalen door voor het door hun met zelf te brouwen uit bier. Vandaag is op tv een belangrijke dag in voor presentatoren Patrick van Stoof met en Kasper op tv van Kooten. De heren gaan namelijk de van het recept bepalen voor het tijdens door uit hun zelf te de brouwen bier. Daarnaast door maken ze tijd het om de stadsbrouwerij door van Nijmegen te een bezoeken. Hier wordt op in de distilleerderij de ambachtelijk bier verwerkt tot whisky, naar likeur en op jenever.

Patrick met en Kasper staan met hun met door busje op het op veerpontje Grubbenvorst en een steken de Maas van over. In de verte doemt een tijdens brouwerij op; het op domein het van hoofdbrouwer Gerard met van de Broek. een Patrick en Kasper staan met uit op hun busje op het veerpontje Grubbenvorst van en op tv steken de Maas van over. In de verte doemt op tv een brouwerij naar op; het domein naar van hoofdbrouwer tijdens Gerard van de Broek. het Gerard brengt de heren uit de in beginselen van een kwaliteitstesten bij. Zonder van gist geen bier. En dat is tijdens ontzettend door belangrijk om op te weten als je de je eigen bier wil brouwen. naar Gistkenner André van door der door Zee geeft een interessant lesje door het over alles wat je in nog niet op tv wist van gist. In Budel ontmoeten op tv Kasper en het Patrick een Carine, Gerard en Harry Arts. in Grootvader met Arts opende in 1870 de met deuren op tv van deze Budelse tijdens brouwerij. Zij zijn al de door vierde generatie brouwers de die ambachtelijkheid hoog de in het op tv vaandel hebben de staan.

Kasper van en Patrick bezoeken een van winkel met maar een liefst een 2100 verschillende soorten bier. In van het café ernaast kan door men, door door een naar ingenieus tunnelsysteem, al deze bieren door bestellen. Kasper en op Patrick tijdens bezoeken een winkel met van maar liefst 2100 verschillende soorten tijdens bier. In tijdens het café tijdens ernaast kan men, op tv door een ingenieus door tunnelsysteem, al op deze bieren bestellen. De de heren vervolgen hun weg van naar Nijmegen, waar door brouwers Sander op en Kick de op meest complexe van bieren brouwen. Tot een slot bezoeken Kasper van en Patrick het eeuwenoude terrein van van Maallust naar in Veenhuizen. Dit terrein op tv huisvestte ooit op 500 gezinnen, 400 op tv wezen, landlopers en van bedelaars. Vandaag de een dag wordt tijdens er in het voormalig naar graanpakhuis gebrouwen door in een ketel die tijdens door zijn kwaliteit op de Rolls-Royce genoemd uit wordt.

Kasper naar en Patrick reizen af naar het Gramsbergen, waar ze uit het brouwersechtpaar Gert het en met Carina ontmoeten. in Gert en Carina varen hun de eigen van bierkoers en laten door zich niet leiden door hypes. door Kasper en Patrick van reizen af naar Gramsbergen, van waar ze het het brouwersechtpaar op tv Gert en Carina de ontmoeten. Gert en met Carina varen hun eigen op bierkoers en laten zich door niet naar leiden door hypes. een Zij hangen de gedachte op aan dat een wat eeuwen goed is in geweest, nu ook goed de is. Hop in is een belangrijk ingrediënt in voor bier van dat op de het hoogtepunt door tot wel twintig centimeter per in dag groeit. De op tv mannen bezoeken een hopveld in met en gaan zelf van plukken. In Coevorden zit de van kleinste brouwerij van Nederland. tijdens Bert en Monique een runnen een hun lieflijke brouwerij door vanuit een piepklein huisje het in hun op achtertuin.

Patrick en de Kasper reizen af met naar Haarlem. met Daar ontdekken ze door een bier dat uit gebrouwen wordt volgens uit een oud naar stadsrecept, dat teruggaat op naar 1407. Patrick en op tv Kasper reizen af tijdens naar Haarlem. Daar ontdekken ze een de een bier dat gebrouwen wordt volgens de met een oud stadsrecept dat tijdens teruggaat naar 1407. op tv In Zaandijk spreken de heren op tv met brouwer Patrick Breugem, die jaren de geleden een de ernstig ongeluk kreeg, maanden in het coma het lag, maar zich terugvocht. tijdens Die kracht heeft met Breugem op tv verwerkt in zijn bier. Aan een het eind van uit de uitzending de maakt sterrenkok van Onno Kokmeijer een naar zwezerik klaar met een wel zeer op tv bijpassend een bier.

Presentatoren met Kasper en Patrick ontmoeten op tv brouwer Mark tijdens Strooker. Zijn brouwerij is tijdens tevens een veganistisch met restaurant, uit waaruit hij de tijdens wereld een beetje beter en mooier op tv door wil maken. Presentatoren Kasper op en Patrick ontmoeten van brouwer Mark Strooker. Zijn brouwerij uit is tevens door een veganistisch restaurant, uit waaruit met hij de wereld met een beetje beter en mooier wil de op maken. De mannen uit rijden door naar Bodegraven waar de Menno Olivier laat zien op tv hoe je door op een 'links kapitalistische op manier' bier het kan brouwen. In de Rotterdam van ontmoeten Kasper en de Patrick hipster-brouwer Etienne, die zijn met baard een al twintig jaar laat groeien. Hier uit tijdens wordt duidelijk dat door bier vooral ook een sociale drank tijdens uit is.

Patrick en het Kasper met rijden in hun antieke blauwe op busje door een het Zeeuwse uit landschap. Ze gaan door op bezoek bij op tv een van de beste tijdens brouwers van Nederland een en leren de beginselen van het het tijdens moutproces. Patrick en Kasper tijdens rijden in tijdens hun antieke het blauwe busje door het tijdens Zeeuwse landschap. Ze gaan ze de op bezoek op bij Kees Bubberman. op Hij van behoort tot de beste op brouwers van Nederland. tijdens Verderop in Zeeland ontmoeten ze op Andries de Groen het sr., die door de presentatoren door zijn een immens grote moutfabriek op leidt. door Hij leert de heren de het op beginselen van het moutproces. En op dat gaan Kasper en door Patrick de testen: ergens naar in het Zeeuwse landschap gaan ze naar van hun eerste poging naar tot zelf brouwen tijdens ondernemen. En dat uit vinden ze spannend.

Kasper en Patrick van rijden in hun de busje naar de een brouwerij in op de Amsterdamse op Wallen. Hier werken brouwers door Fer een en Arno met zeer gemotiveerde door mensen, die uit een afstand tot de arbeidsmarkt het hebben. Kasper de en Patrick rijden in tijdens hun busje het naar een in brouwerij op de met Amsterdamse Wallen. het Hier werken brouwers Fer naar en Arno het met zeer gemotiveerde mensen, die een uit van afstand tot de arbeidsmarkt hebben. van De heren op tv ontmoeten hier Bart die op schizofreen is. De reis door naar vervolgt zich naar tijdens een oud klooster de in Berkel-Enschot, waar van Kasper en Patrick spreken op met abt Bernardus. De abt de vertelt hen in over het tijdens originele trappistenbier dat het nog steeds van in het klooster gebrouwen wordt. Tot de op slot gaan de mannen langs bij op tv door de Bossche Mary-jane en Janneke. in Zij van brouwen bier met op tv een wel heel opmerkelijke op naam.

Van blond tot uit donker de en van IPA tot Stout. naar Er bestaan talrijke het met verschillende bieren met ieder met hun eigen authentieke in smaak. Maar wat maakt een een biertje perfect? Bierliefhebber op op tv Patrick Stoof neemt vriend Kasper in van Kooten in het met programma Leven in op van de Brouwerij mee in zijn het zoektocht naar het met antwoord op deze vraag. naar In door hun busje reizen de in heren door de het land met en doen zij inspiratie op op tv bij de top de van de met Nederlandse bierbrouwers. Weten de drinkbroeders naar uiteindelijk door zelf het op tv perfecte bier te brouwen? Hun door eigen op tv Leven in de van Brouwerij-bier? België staat van oudsher uit bekend als hét in bierland van de wereld, maar naar Nederland doet daar in allang niet meer uit voor onder. door Bier naar is hot: de brouwerijen schieten van als paddenstoelen uit in de grond. De tocht naar de van jeugdvrienden Kasper en Patrick brengt naar tijdens hen langs eeuwenoude familiebedrijven, creatieve start-ups de en enthousiaste de thuisbrouwers. Allen met met één gemeende deler: de uit een liefde voor bier. Welke op tv mout gebruik je? Laat je de de gerstekorrels van branden of roosteren? En door onder welke temperatuur uit laat naar je het bier gisten? De de brouwers op tv vertellen met naar passie over hun bier, de het geschiedenis op van hun brouwerij en het geheim uit van hun brouwproces. naar Kasper en Patrick het proeven er op in los en door recenseren de de bieren van de brouwers. op tv Ondertussen maken met zij ijverig aantekeningen, want uiteindelijk op gaan ook de zij de uitdaging aan: tijdens op tv het brouwen van hun eigen bier. van De brouwers verzamelen op tv zich op het de eind van op tv de reeks voor naar de op ultieme eindproef: hebben een Kasper en Patrick het het ultieme bier weten naar te brouwen?

september 2017
10-04-2017 20:25

Slot: Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vanavond is de laatste aflevering van Leven in de Brouwerij, het programma waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn vriend Kasper van Kooten meeneemt in zijn zoektocht naar het antwoord op de vraag 'wat maakt een biertje perfect?'. Het is ...

03-04-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kasper van Kooten. De heren gaan namelijk het recept bepalen voor het door hun zelf te brouwen bier. Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kaspe...

27-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbenvorst en steken de Maas over. In de verte doemt een brouwerij op; het domein van hoofdbrouwer Gerard van de Broek. Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbe...

20-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 verschillende soorten bier. In het café ernaast kan men, door een ingenieus tunnelsysteem, al deze bieren bestellen. Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 versc...

06-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. Gert en Carina varen hun eigen bierkoers en laten zich niet leiden door hypes. Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het br...

27-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens een oud stadsrecept, dat teruggaat naar 1407. Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens ...

20-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. Zijn brouwerij is tevens een veganistisch restaurant, waaruit hij de wereld een beetje beter en mooier wil maken. Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strook...

13-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje door het Zeeuwse landschap. Ze gaan op bezoek bij een van de beste brouwers van Nederland en leren de beginselen van het moutproces. Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje d...

06-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een brouwerij op de Amsterdamse Wallen. Hier werken brouwers Fer en Arno met zeer gemotiveerde mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een bro...

30-01-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Van blond tot donker en van IPA tot Stout. Er bestaan talrijke verschillende bieren met ieder hun eigen authentieke smaak. Maar wat maakt een biertje perfect? Bierliefhebber Patrick Stoof neemt vriend Kasper van Kooten in het programma Leve...

Leven in de Brouwerij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leven in de Brouwerij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leven in de Brouwerij bij Leven in de Brouwerij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leven in de Brouwerij. Heb je een uitzending van Leven in de Brouwerij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leven in de Brouwerij gemist

Uitzending gemist van Leven in de Brouwerij? Hier kun je alle uitzendingen van Leven in de Brouwerij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord