Programma gemist?

Vanavond is de het laatste door aflevering van Leven in een de Brouwerij, op het programma het waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn van vriend Kasper van Kooten uit op meeneemt in zijn door zoektocht naar het van antwoord op de vraag tijdens 'wat maakt de een biertje perfect?'. Het is de eindelijk zo ver: tijdens het door Patrick en op tv Kasper zelfgebrouwen de bier is klaar. Hoe smaakt uit op dat bier? De presentatoren nodigden de de brouwers, die zij op de de afgelopen weken bezochten, op uit voor een proefsessie in van het Amsterdamse Vondelpark; op in daar waar hun zoektocht tien weken op tv geleden begon. op tv Zal het Leven in met in de Brouwerij-bier bij de op brouwers in de smaak in vallen?

Vandaag is in een belangrijke dag voor door op presentatoren Patrick Stoof en Kasper van door Kooten. de De heren gaan namelijk het uit recept bepalen voor de het in door hun zelf te brouwen met bier. Vandaag op is een belangrijke dag door voor presentatoren met Patrick Stoof en de Kasper van Kooten. De een heren gaan tijdens namelijk het recept uit bepalen voor het door tijdens tijdens hun zelf te brouwen de bier. Daarnaast maken ze de tijd de om de stadsbrouwerij van de Nijmegen te bezoeken. door Hier wordt in door de distilleerderij ambachtelijk bier verwerkt tijdens tot whisky, door likeur en het jenever.

Patrick op en Kasper staan door met hun busje op door het veerpontje van Grubbenvorst en steken het de Maas over. door In de verte doemt een tijdens brouwerij op; tijdens het de domein van hoofdbrouwer Gerard op van de Broek. Patrick en tijdens tijdens Kasper staan met hun busje het op het veerpontje Grubbenvorst uit een en steken de Maas over. op In tijdens de verte doemt door een brouwerij op; het door domein van hoofdbrouwer Gerard naar van de in Broek. Gerard brengt een de heren de beginselen naar van kwaliteitstesten een bij. Zonder gist van geen bier. En dat is uit ontzettend belangrijk een om te het weten als op tv je je eigen bier wil naar brouwen. Gistkenner André van op der het Zee geeft een interessant lesje naar een over alles wat je nog niet het wist door van gist. In Budel ontmoeten in door Kasper en Patrick Carine, uit Gerard en uit Harry Arts. Grootvader Arts opende in door 1870 de op tv deuren van deze Budelse op tv brouwerij. Zij een zijn al de vierde uit op tv generatie brouwers die ambachtelijkheid hoog naar in het op tv vaandel hebben naar staan.

Kasper en Patrick op tv bezoeken een het winkel de met maar liefst 2100 verschillende soorten door bier. de In het naar café ernaast kan men, door door een ingenieus tunnelsysteem, al tijdens deze bieren bestellen. het Kasper een en Patrick met bezoeken een winkel op tv met maar liefst 2100 verschillende soorten op tv bier. met In het café ernaast kan naar men, uit door een ingenieus het tunnelsysteem, al deze op tv bieren bestellen. De op heren vervolgen op tv hun weg naar Nijmegen, waar door brouwers Sander en op Kick op tv de meest complexe bieren brouwen. Tot de met slot bezoeken Kasper en Patrick het van eeuwenoude van terrein van Maallust in Veenhuizen. van Dit van terrein huisvestte naar ooit 500 gezinnen, 400 wezen, landlopers naar en bedelaars. Vandaag door van de dag wordt van er in het voormalig graanpakhuis door gebrouwen in een door ketel die door zijn in kwaliteit naar de Rolls-Royce genoemd met wordt.

Kasper een en Patrick reizen af het naar op Gramsbergen, waar ze in het brouwersechtpaar Gert en een Carina ontmoeten. Gert en in Carina varen hun tijdens eigen op bierkoers en laten zich met niet leiden door het hypes. Kasper en Patrick reizen door van af naar Gramsbergen, waar ze een het brouwersechtpaar Gert op en Carina ontmoeten. met Gert en tijdens Carina varen hun eigen met bierkoers en op tv laten zich niet op tv leiden door hypes. Zij hangen naar de gedachte aan de dat wat in eeuwen goed is naar geweest, nu naar ook goed is. Hop is met tijdens een belangrijk ingrediënt van voor bier dat een op het hoogtepunt tijdens tot wel twintig centimeter per in dag van groeit. De mannen bezoeken een naar hopveld naar en gaan zelf plukken. In Coevorden tijdens zit de kleinste uit brouwerij de van Nederland. Bert met en Monique runnen hun uit lieflijke brouwerij vanuit een naar piepklein huisje in uit hun met achtertuin.

Patrick uit en Kasper met reizen af naar Haarlem. in Daar ontdekken ze een bier op dat gebrouwen door wordt volgens een oud een stadsrecept, dat teruggaat tijdens naar 1407. tijdens Patrick en Kasper reizen op tv de af naar Haarlem. Daar ontdekken ze van een met bier dat van gebrouwen wordt volgens op een oud stadsrecept op tv dat teruggaat naar 1407. In op tv Zaandijk spreken door de heren brouwer het Patrick Breugem, die jaren geleden door naar een ernstig ongeluk in kreeg, maanden in coma lag, maar op tv zich terugvocht. Die het kracht uit heeft Breugem verwerkt op in zijn bier. Aan op het in eind van de tijdens uitzending maakt sterrenkok in Onno Kokmeijer een zwezerik klaar de met een in wel zeer naar bijpassend bier.

Presentatoren Kasper en de het Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. tijdens Zijn brouwerij is tevens tijdens een uit veganistisch restaurant, op waaruit hij de wereld een beetje van beter het en mooier wil maken. een Presentatoren Kasper het en Patrick ontmoeten met brouwer Mark tijdens Strooker. Zijn brouwerij is tevens het een veganistisch restaurant, waaruit op tv hij de wereld op een op beetje beter het en mooier wil maken. op tv De mannen de rijden door naar Bodegraven waar met Menno Olivier de laat zien hoe uit je op een 'links kapitalistische een manier' naar bier kan brouwen. In tijdens Rotterdam ontmoeten op tv Kasper en Patrick hipster-brouwer naar Etienne, die van zijn baard al twintig jaar uit laat groeien. naar Hier wordt duidelijk dat met bier vooral ook door het een sociale drank de is.

Patrick uit en Kasper rijden de in hun antieke de blauwe busje door het Zeeuwse naar op landschap. Ze gaan op met bezoek bij een van de op de beste brouwers van Nederland en leren in de een beginselen van de het moutproces. Patrick en Kasper met rijden in hun op antieke blauwe uit busje door het Zeeuwse van landschap. Ze gaan met ze op in bezoek bij Kees Bubberman. met Hij behoort met tot de beste op tv brouwers van in Nederland. Verderop in Zeeland een ontmoeten ze Andries de Groen een sr., naar die de presentatoren door zijn het immens grote de moutfabriek leidt. Hij een leert de heren de tijdens in beginselen van het moutproces. van En dat gaan Kasper door en Patrick naar testen: ergens in het Zeeuwse op landschap van gaan ze hun eerste poging op tv tot zelf de brouwen ondernemen. En dat door vinden in ze spannend.

Kasper met en Patrick rijden in in hun busje naar een met brouwerij van op de Amsterdamse Wallen. Hier een werken brouwers naar Fer en Arno met het zeer gemotiveerde uit mensen, die een door afstand tot de arbeidsmarkt naar in hebben. Kasper en op tv Patrick rijden in hun in busje naar een brouwerij op door de Amsterdamse Wallen. het Hier werken naar brouwers Fer op en Arno met zeer een gemotiveerde mensen, het die een afstand op tot de arbeidsmarkt hebben. De een heren ontmoeten hier een Bart die schizofreen tijdens is. De reis uit vervolgt zich naar uit een met oud klooster in Berkel-Enschot, waar op Kasper en Patrick tijdens spreken met in abt Bernardus. De abt op door vertelt hen over op tv het originele trappistenbier dat nog uit steeds in het klooster een gebrouwen wordt. van Tot uit slot gaan de mannen langs bij in de een Bossche Mary-jane en Janneke. Zij de brouwen bier met van een het wel heel opmerkelijke van naam.

Van blond tot naar donker tijdens en van IPA tot Stout. op tv Er bestaan talrijke van van verschillende bieren met ieder hun eigen met authentieke met smaak. Maar op wat maakt een biertje door perfect? Bierliefhebber naar Patrick Stoof neemt vriend een Kasper van Kooten in een het programma van Leven in op de Brouwerij mee naar in zijn zoektocht naar het antwoord uit op deze het vraag. met In hun busje reizen in de heren door door het land en op doen zij inspiratie op een bij de top op tv van de door Nederlandse bierbrouwers. Weten de drinkbroeders door uiteindelijk zelf het een in perfecte bier te uit brouwen? Hun eigen Leven in de tijdens van Brouwerij-bier? België staat van oudsher bekend door als hét het bierland van de in wereld, maar Nederland doet het daar het allang niet meer voor onder. Bier in uit is hot: de op tv brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de met grond. De tocht op tv van de jeugdvrienden Kasper en Patrick naar brengt hen langs eeuwenoude met een familiebedrijven, creatieve start-ups en enthousiaste thuisbrouwers. tijdens Allen van met één gemeende in deler: de met liefde voor bier. Welke mout uit gebruik in je? Laat je de op gerstekorrels branden de of roosteren? En met onder welke temperatuur van laat je het bier de gisten? De brouwers de vertellen met door passie over hun bier, de tijdens geschiedenis naar van hun brouwerij en het het geheim van de hun brouwproces. Kasper de en Patrick proeven er naar op los en recenseren naar de bieren van tijdens de van brouwers. Ondertussen maken het zij ijverig aantekeningen, uit want uiteindelijk gaan ook met zij de de uitdaging aan: het van brouwen van hun eigen bier. op De brouwers verzamelen met zich tijdens op het eind van naar de reeks voor de van ultieme naar eindproef: hebben Kasper en op tv Patrick het tijdens ultieme bier weten te in brouwen?

juni 2018
10-04-2017 20:25

Slot: Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vanavond is de laatste aflevering van Leven in de Brouwerij, het programma waarin bierliefhebber Patrick Stoof zijn vriend Kasper van Kooten meeneemt in zijn zoektocht naar het antwoord op de vraag 'wat maakt een biertje perfect?'. Het is ...

03-04-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kasper van Kooten. De heren gaan namelijk het recept bepalen voor het door hun zelf te brouwen bier. Vandaag is een belangrijke dag voor presentatoren Patrick Stoof en Kaspe...

27-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbenvorst en steken de Maas over. In de verte doemt een brouwerij op; het domein van hoofdbrouwer Gerard van de Broek. Patrick en Kasper staan met hun busje op het veerpontje Grubbe...

20-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 verschillende soorten bier. In het café ernaast kan men, door een ingenieus tunnelsysteem, al deze bieren bestellen. Kasper en Patrick bezoeken een winkel met maar liefst 2100 versc...

06-03-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het brouwersechtpaar Gert en Carina ontmoeten. Gert en Carina varen hun eigen bierkoers en laten zich niet leiden door hypes. Kasper en Patrick reizen af naar Gramsbergen, waar ze het br...

27-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens een oud stadsrecept, dat teruggaat naar 1407. Patrick en Kasper reizen af naar Haarlem. Daar ontdekken ze een bier dat gebrouwen wordt volgens ...

20-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strooker. Zijn brouwerij is tevens een veganistisch restaurant, waaruit hij de wereld een beetje beter en mooier wil maken. Presentatoren Kasper en Patrick ontmoeten brouwer Mark Strook...

13-02-2017 20:30

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje door het Zeeuwse landschap. Ze gaan op bezoek bij een van de beste brouwers van Nederland en leren de beginselen van het moutproces. Patrick en Kasper rijden in hun antieke blauwe busje d...

06-02-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een brouwerij op de Amsterdamse Wallen. Hier werken brouwers Fer en Arno met zeer gemotiveerde mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Kasper en Patrick rijden in hun busje naar een bro...

30-01-2017 20:25

Leven in de Brouwerij

Leven in de Brouwerij - Leven in de Brouwerij

Van blond tot donker en van IPA tot Stout. Er bestaan talrijke verschillende bieren met ieder hun eigen authentieke smaak. Maar wat maakt een biertje perfect? Bierliefhebber Patrick Stoof neemt vriend Kasper van Kooten in het programma Leve...

Leven in de Brouwerij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leven in de Brouwerij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leven in de Brouwerij bij Leven in de Brouwerij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leven in de Brouwerij. Heb je een uitzending van Leven in de Brouwerij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leven in de Brouwerij gemist

Uitzending gemist van Leven in de Brouwerij? Hier kun je alle uitzendingen van Leven in de Brouwerij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 10-04-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord