Programma gemist?

Regisseur de David Borenstein portretteert in zijn Chinese werkgever de Yana, een 24-jarige een vrouw die van met het platteland met naar Chongqing is getrokken in de met hoop het het daar met te maken. Ze begint een een talent agency voor een buitenlanders en boekt een Borenstein als een van een haar op tv 'white monkeys'. Hij wordt door naar heel China naar ingezet om in op te op treden ter promotie een van het vastgoed dat de grond de uitschiet. op tv Talent is het niet nodig. De aanwezigheid van een in witte man kan het uit een project al meer status op geven, waardoor de huizenverkoop naar toeneemt. de Terwijl David en tijdens Yana op uit afgelegen plekken vastgoed marketen, van sluipt een onaangename tijdens waarheid in de film: de door nieuwe uit huizen verkopen niet, de surrealistische van de vastgoedboom scheept China op in met steeds meer spooksteden. tijdens Borenstein vertelt het tijdens persoonlijke door verhaal van zijn werkgever in tegen de op achtergrond van een land naar dat geobsedeerd is door economische op tv groei. Als blijkt de dat er met echt geen tijdens toekomst meer zit in in deze op tv markt, komt Yana voor de een dilemma op te staan: blijft op tv ze in het bedrijf of op tv moet ze een nieuwe naar weg vinden van naar de Chinese het droom?

Regisseur door David Borenstein portretteert zijn uit Chinese werkgever Yana, een op tv 24-jarige vrouw van die op tv van het platteland het naar Chongqing is getrokken een in de op tv hoop het daar te maken. op Ze begint een door talentenbureau voor buitenlanders op tv en boekt Borenstein het als een op van haar door ‘white monkeys'. Hij wordt door uit heel de China ingezet om op een te treden het ter promotie van het vastgoed dat het de de grond uitschiet. Talent is niet de nodig. De aanwezigheid door van een met witte man met kan een van project al meer status geven, van waardoor de huizenverkoop in toeneemt. Terwijl uit David en Yana op afgelegen uit plekken vastgoed marketen, van sluipt een onaangename waarheid uit naar in de film: de nieuwe het huizen verkopen niet, de op tv uit surrealistische vastgoedboom scheept China op met door steeds meer op tv spooksteden. Borenstein op vertelt het persoonlijke verhaal uit van zijn de werkgever tegen de achtergrond van door een met land dat op geobsedeerd is door economische groei. in Als op blijkt dat er echt geen toekomst naar meer zit met in deze markt, komt tijdens Yana voor op een dilemma te staan: op tv blijft ze met in het bedrijf met of moet ze in een nieuwe op weg vinden naar naar de Chinese naar droom?

januari 2021
15-08-2019 23:00

2Doc: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - 2Doc: Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talent agency voor buitenlanders en boekt Borenstein als...

01-02-2017 22:55

Docu: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talentenbureau voor buitenlanders en boekt Borenstein al...

2Doc: Dream Empire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dream Empire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dream Empire bij 2Doc: Dream Empire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dream Empire. Heb je een uitzending van 2Doc: Dream Empire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dream Empire gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dream Empire? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dream Empire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!