Programma gemist?

Regisseur uit David Borenstein portretteert zijn naar Chinese van werkgever Yana, een 24-jarige uit vrouw die van naar het platteland naar op Chongqing is naar getrokken in de hoop het naar daar naar te maken. Ze begint een een talent agency voor buitenlanders een en boekt tijdens Borenstein als een in van door haar 'white monkeys'. Hij wordt door een heel China uit ingezet om een op te van treden ter promotie van tijdens het vastgoed dat de grond met naar uitschiet. Talent is niet op tv nodig. De aanwezigheid op tv van een witte man kan door een project al tijdens door meer status geven, door waardoor de huizenverkoop toeneemt. Terwijl David van het en Yana op afgelegen plekken vastgoed een marketen, sluipt in een onaangename waarheid uit in de de film: de nieuwe huizen een verkopen niet, de de surrealistische door vastgoedboom scheept China op met steeds een meer uit spooksteden. Borenstein vertelt het de persoonlijke verhaal de van zijn werkgever de tegen de achtergrond met van een land dat geobsedeerd tijdens in is door economische groei. Als blijkt met dat een er echt geen op tv toekomst meer van zit in deze markt, komt Yana uit voor een in dilemma te op tv staan: blijft naar ze in het met bedrijf of moet een ze een nieuwe weg vinden een naar de tijdens Chinese droom?

Regisseur David Borenstein de portretteert zijn een Chinese werkgever met Yana, een 24-jarige vrouw die van van de het platteland naar Chongqing tijdens is getrokken naar in de door hoop het daar te maken. Ze naar begint een talentenbureau van met voor buitenlanders en boekt Borenstein als in een van haar naar door ‘white monkeys'. Hij wordt in door heel China door ingezet om op te treden tijdens ter promotie in van het vastgoed tijdens dat de van grond uitschiet. Talent is niet uit het nodig. De aanwezigheid van een in witte de man kan een project al meer naar status geven, door waardoor naar de huizenverkoop toeneemt. Terwijl David en uit Yana op afgelegen plekken in vastgoed marketen, een sluipt een onaangename een waarheid in de film: met de een nieuwe huizen in verkopen niet, de surrealistische op vastgoedboom scheept naar China op met steeds naar meer spooksteden. Borenstein vertelt met het persoonlijke verhaal van in zijn werkgever tegen een de achtergrond van uit een op land dat geobsedeerd is door door de economische groei. Als de blijkt dat er echt geen tijdens toekomst meer zit op in een deze markt, komt Yana voor een van dilemma te het staan: door blijft ze in het bedrijf of de moet door ze een nieuwe weg vinden met door naar de Chinese door droom?

mei 2021
15-08-2019 23:00

2Doc: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - 2Doc: Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talent agency voor buitenlanders en boekt Borenstein als...

01-02-2017 22:55

Docu: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talentenbureau voor buitenlanders en boekt Borenstein al...

2Doc: Dream Empire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dream Empire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dream Empire bij 2Doc: Dream Empire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dream Empire. Heb je een uitzending van 2Doc: Dream Empire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dream Empire gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dream Empire? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dream Empire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!