Programma gemist?

Regisseur David de Borenstein uit portretteert zijn Chinese werkgever uit Yana, een 24-jarige vrouw door die van met het platteland naar Chongqing tijdens is getrokken in van de op hoop het daar te maken. op Ze begint van een talent agency de voor buitenlanders op en boekt Borenstein als tijdens een van haar 'white monkeys'. op tv uit Hij wordt door heel China ingezet van om op te een treden het ter promotie van het vastgoed de dat de grond uit uitschiet. op tv Talent is niet nodig. tijdens De tijdens aanwezigheid van een witte man kan van een het project al op tv meer status geven, waardoor naar de huizenverkoop toeneemt. Terwijl op tv David en Yana op naar afgelegen het plekken vastgoed de marketen, sluipt een onaangename waarheid in met uit de film: de een nieuwe huizen verkopen niet, van de surrealistische vastgoedboom scheept China op uit op met steeds meer spooksteden. door Borenstein vertelt het persoonlijke de uit verhaal van zijn werkgever op tegen de achtergrond van door een een land dat geobsedeerd is door economische op groei. Als met blijkt dat van er echt de geen toekomst meer zit in deze met tijdens markt, komt Yana voor met een dilemma te staan: blijft in met ze in het bedrijf of uit moet tijdens ze een nieuwe op weg vinden naar de het Chinese droom?

Regisseur de David Borenstein door portretteert zijn Chinese een werkgever Yana, een van 24-jarige vrouw die van het platteland tijdens naar naar Chongqing is getrokken in de tijdens tijdens hoop het daar te de maken. Ze begint een talentenbureau uit de voor buitenlanders en boekt Borenstein als in een uit van haar naar ‘white monkeys'. Hij wordt door door heel China ingezet een om op te treden met ter van promotie van het vastgoed dat op tv de het grond uitschiet. tijdens Talent is niet nodig. De een aanwezigheid van een witte op tv man kan een met project al door meer status geven, waardoor met de huizenverkoop toeneemt. Terwijl een David en Yana een op afgelegen naar plekken vastgoed marketen, een sluipt een de onaangename waarheid met in de film: de het nieuwe huizen de verkopen niet, de surrealistische vastgoedboom scheept door China het op met steeds in meer spooksteden. door Borenstein vertelt het persoonlijke verhaal op van zijn werkgever tegen een de een achtergrond van een een land dat geobsedeerd tijdens is door uit economische groei. Als blijkt de dat er uit echt geen toekomst meer zit een in deze met markt, komt Yana op tv voor een dilemma te naar staan: uit blijft ze in het bedrijf of tijdens moet door ze een een nieuwe weg vinden naar op de Chinese het droom?

mei 2020
15-08-2019 23:00

2Doc: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - 2Doc: Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talent agency voor buitenlanders en boekt Borenstein als...

01-02-2017 22:55

Docu: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talentenbureau voor buitenlanders en boekt Borenstein al...

2Doc: Dream Empire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dream Empire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dream Empire bij 2Doc: Dream Empire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dream Empire. Heb je een uitzending van 2Doc: Dream Empire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dream Empire gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dream Empire? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dream Empire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!