Programma gemist?

Regisseur op tv David Borenstein uit portretteert zijn Chinese door werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van van het naar platteland naar Chongqing is uit getrokken in in de hoop het daar in te een maken. Ze met begint een talent in agency voor buitenlanders en boekt in Borenstein als op een van het haar 'white monkeys'. Hij wordt naar door naar heel China ingezet om op een te een treden ter promotie op tv van het vastgoed dat van de grond in uitschiet. Talent is niet een nodig. De aanwezigheid van de een witte man op kan een project al naar meer status de geven, waardoor de huizenverkoop naar toeneemt. uit Terwijl David en Yana op van afgelegen plekken vastgoed uit marketen, sluipt een een de onaangename waarheid in de van film: de nieuwe huizen van verkopen het niet, de surrealistische vastgoedboom een scheept China uit op met steeds tijdens meer spooksteden. Borenstein vertelt het persoonlijke uit verhaal van uit zijn naar werkgever tegen de achtergrond door van een land dat geobsedeerd door is door in economische groei. Als blijkt een dat tijdens er echt geen toekomst meer naar zit in in deze markt, komt van Yana voor een de dilemma een te staan: blijft ze in in het bedrijf de of moet op ze een nieuwe weg vinden naar in de door Chinese droom?

Regisseur David uit Borenstein portretteert zijn met Chinese in werkgever Yana, een 24-jarige naar vrouw die het van het platteland uit naar Chongqing is tijdens getrokken in de hoop het een daar te maken. tijdens Ze begint een talentenbureau van voor buitenlanders en in boekt Borenstein een als een van in haar ‘white monkeys'. naar Hij wordt door heel het China ingezet om van op te naar treden ter promotie op tv van het tijdens vastgoed dat de uit grond uitschiet. Talent is het niet nodig. tijdens De aanwezigheid van een met witte het man kan een project al meer op tv status geven, waardoor door de van huizenverkoop toeneemt. Terwijl David en Yana op op afgelegen plekken het van vastgoed marketen, sluipt het een onaangename waarheid in de film: de de nieuwe huizen op verkopen niet, tijdens de surrealistische vastgoedboom met scheept een China op met steeds meer spooksteden. uit Borenstein vertelt door het persoonlijke verhaal door van op zijn werkgever tegen de van achtergrond van een een land dat met geobsedeerd is door economische groei. de Als blijkt dat door er echt in geen toekomst naar meer zit in deze door markt, komt door Yana voor een dilemma te staan: naar met blijft ze in het bedrijf of een moet ze met een nieuwe het weg vinden naar de Chinese op in droom?

september 2021
15-08-2019 23:00

2Doc: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - 2Doc: Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talent agency voor buitenlanders en boekt Borenstein als...

01-02-2017 22:55

Docu: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talentenbureau voor buitenlanders en boekt Borenstein al...

2Doc: Dream Empire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dream Empire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dream Empire bij 2Doc: Dream Empire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dream Empire. Heb je een uitzending van 2Doc: Dream Empire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dream Empire gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dream Empire? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dream Empire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!