Programma gemist?

Regisseur uit David Borenstein portretteert door zijn Chinese op tv werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die het van het in platteland naar Chongqing op is van getrokken in de hoop uit het daar tijdens te maken. Ze begint een talent tijdens uit agency voor buitenlanders en boekt op tv Borenstein als een op van door haar 'white monkeys'. Hij wordt door door de heel China ingezet door om op te treden ter promotie met naar van het vastgoed dat de van grond uitschiet. Talent uit is in niet nodig. De aanwezigheid van de een door witte man kan een project al tijdens op meer status geven, van waardoor de huizenverkoop toeneemt. Terwijl uit David en Yana op met afgelegen plekken vastgoed een tijdens marketen, sluipt een onaangename waarheid in in de film: de het nieuwe huizen verkopen van niet, de tijdens surrealistische vastgoedboom scheept naar China op met naar steeds meer spooksteden. in Borenstein vertelt het persoonlijke door verhaal van van zijn werkgever tegen de met achtergrond van een uit land dat naar geobsedeerd is door economische het groei. Als op tv blijkt dat er de echt de geen toekomst meer zit in deze een markt, komt Yana uit naar voor een dilemma te tijdens staan: blijft ze door in het bedrijf of uit moet ze de een nieuwe weg vinden tijdens naar de Chinese door droom?

Regisseur in David Borenstein naar portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een in 24-jarige vrouw die tijdens van in het platteland in naar Chongqing is de getrokken in de hoop in het daar naar te maken. Ze begint een met talentenbureau voor het buitenlanders en boekt Borenstein op als uit een van haar ‘white op tv monkeys'. Hij wordt door heel met China ingezet om het op te treden van op tv ter promotie van het de vastgoed dat de de grond uitschiet. Talent een is niet nodig. De een aanwezigheid van een het witte man kan een van project al meer door status geven, door waardoor de van huizenverkoop toeneemt. Terwijl tijdens David en Yana op afgelegen een plekken vastgoed met marketen, sluipt door een onaangename waarheid in op de film: de nieuwe uit huizen in verkopen niet, de surrealistische uit vastgoedboom scheept op tv China op met steeds een meer spooksteden. het Borenstein vertelt het persoonlijke verhaal naar van zijn werkgever tijdens tegen het de achtergrond van de een land dat naar geobsedeerd is door economische in groei. Als blijkt dat op tv er op tv echt geen toekomst meer de zit in deze een markt, komt Yana met voor een dilemma te staan: uit blijft ze op tv in uit het bedrijf of moet ze een op nieuwe weg vinden naar met naar de Chinese uit droom?

september 2020
15-08-2019 23:00

2Doc: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - 2Doc: Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talent agency voor buitenlanders en boekt Borenstein als...

01-02-2017 22:55

Docu: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talentenbureau voor buitenlanders en boekt Borenstein al...

2Doc: Dream Empire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dream Empire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dream Empire bij 2Doc: Dream Empire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dream Empire. Heb je een uitzending van 2Doc: Dream Empire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dream Empire gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dream Empire? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dream Empire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!