Programma gemist?

Regisseur David Borenstein de op tv portretteert zijn Chinese werkgever uit Yana, een 24-jarige vrouw die tijdens van het platteland naar naar van Chongqing is getrokken in door de de hoop het daar naar te maken. Ze begint een het talent agency voor het buitenlanders en in boekt Borenstein als het een van haar op 'white monkeys'. in Hij wordt door heel in China ingezet een om op te tijdens treden ter promotie op tv van het vastgoed het dat de grond van uitschiet. Talent is niet nodig. met De aanwezigheid van een op tv witte man kan met een in project al meer status geven, uit waardoor de de huizenverkoop toeneemt. Terwijl met David en op tv Yana op afgelegen plekken vastgoed uit tijdens marketen, sluipt een onaangename de waarheid in de op film: de nieuwe de huizen verkopen niet, de met surrealistische vastgoedboom scheept China op tv op op met steeds door meer spooksteden. Borenstein vertelt het persoonlijke naar verhaal van zijn van werkgever door tegen de achtergrond van een op tv land in dat geobsedeerd is door van economische groei. uit Als blijkt dat het er echt geen toekomst door meer in zit in deze markt, komt Yana de voor een een dilemma te uit staan: blijft ze in het het bedrijf of van moet ze een nieuwe het weg tijdens vinden naar in de Chinese droom?

Regisseur een David Borenstein portretteert zijn Chinese van werkgever Yana, een het 24-jarige vrouw uit die uit van het platteland naar Chongqing is een getrokken door in de hoop tijdens het daar te een maken. Ze begint met een talentenbureau voor op tv buitenlanders en boekt tijdens Borenstein als een van het haar ‘white monkeys'. het Hij wordt de door heel China ingezet om naar op op tv te treden ter promotie naar van het vastgoed dat in de een grond uitschiet. Talent is de niet nodig. De aanwezigheid het van een witte een man kan de een het project al meer status geven, het waardoor door de huizenverkoop toeneemt. Terwijl David op en Yana op afgelegen het plekken de vastgoed marketen, sluipt een een onaangename waarheid in de film: met de nieuwe uit huizen op tv verkopen niet, de surrealistische het vastgoedboom scheept China tijdens op met steeds meer in spooksteden. Borenstein vertelt het het persoonlijke uit verhaal van zijn werkgever op tegen de achtergrond uit van een land op tv dat geobsedeerd is door de economische groei. op tv Als blijkt dat er in echt geen toekomst door de meer zit in deze met markt, komt Yana voor een door een dilemma te staan: naar blijft ze in het tijdens bedrijf of met moet ze een nieuwe weg naar vinden naar op de Chinese naar droom?

juni 2021
15-08-2019 23:00

2Doc: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - 2Doc: Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talent agency voor buitenlanders en boekt Borenstein als...

01-02-2017 22:55

Docu: Dream Empire

2Doc: Dream Empire - Dream Empire

Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing is getrokken in de hoop het daar te maken. Ze begint een talentenbureau voor buitenlanders en boekt Borenstein al...

2Doc: Dream Empire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Dream Empire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Dream Empire bij 2Doc: Dream Empire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Dream Empire. Heb je een uitzending van 2Doc: Dream Empire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Dream Empire gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Dream Empire? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Dream Empire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!