Programma gemist?

De uit Libanese designer Huda leidt door Nadia en Merijn tijdens rond in Beirut op tv en Saida. De Libanese uit designer Huda naar toont vervallen tijdens paleizen in Beirut, de markt met van Saida en de haar eigen op tv buitenhuis, een uit riant en van comfortabel onderkomen. Toch is met de oorlog nooit door ver weg.

Nadia en met Merijn ontmoeten Rima uit en gaan granaatappels plukken. de Nadia en de Merijn ontmoeten uit de Druzische Rima, die een wekelijks op een de biologische naar markt in Beirut staat het en in het het meest trendy restaurant tijdens van de stad kookt. Het de is oogstseizoen en van de granaatappels het zijn op tv rijp voor de met pluk.

Nadia op tv en Merijn ontmoeten de naar Irakese Alice de die vluchtelingen helpt in op tv Libanon. De Irakese Alice in zamelt kleding in naar voor families op tv die voor IS tijdens gevlucht zijn uit naar Libanon. De gezinsleden vertellen in Nadia en in Merijn over naar hun angstige ervaringen. Toch van gaat het eten altijd het door: ze uit koken een typisch Iraakse gerechten.

Nadia en Merijn tijdens gaan het koken met Deema tijdens Hajjawi en ontmoeten twee opmerkelijke door zusjes. Nadia de en Merijn gaan op koken op met de Jordaanse tv-chef Deema Hajjawi, in ambassadrice van twee naar oer-Hollandse uit bedrijven en het bekend in het hele op tv Midden Oosten. Ze door bespreken het clichébeeld van van de Arabische in vrouw en ontmoeten met twee opmerkelijke op zusjes.

Merijn en Nadia met met koken met Oum de Ratib een maaltijd in een door Libanees vluchtelingenkamp. De door Syrische Oum Ratib woont het met haar twee uit op dochters en kleinkinderen het in een klein vluchtelingenkamp in tijdens Libanon. In het tijdens piepkleine geïmproviseerde op keukentje in haar tent is van het niet makkelijk op koken op maar toch komen er lekkere naar gerechten op tafel. uit Jongste naar dochter Nejmeh droomt naar van het op meedoen aan The Voice en met een zangcarrière. Merijn op tv en in Nadia gaan met Oum Ratib naar het het naburige dorp uit om de vlees te halen om met naar haar te koken uit voor het kleine de met kamp.

Koks Merijn naar en Nadia uit zijn in Noord-Jordanië een voor het Biscuithuis, het de feestgerecht mansaf door en de op olijven. Koks Merijn door en Nadia gaan tijdens op pad met op de Jordaanse Oum Hamza in het door op tv noorden van Jordanië. op tv Ze nemen een kijkje de in de met keuken van het Biscuithouse een en ontmoeten naar een stoere grootmoeder die tijdens een autobedrijf runt met haar de zonen. Naast het tijdens traditionele gerecht door mansaf gaat het het natuurlijk ook over tijdens ingemaakte uit olijven in deze aflevering, want vele het het verkoopstalletjes aan de de kant van de weg op tv nodigen uit tot in proeven.

augustus 2020
17-05-2017 14:30

Op zoek naar de granaatappel

Op zoek naar de granaatappel - Op zoek naar de granaatappel

De Libanese designer Huda leidt Nadia en Merijn rond in Beirut en Saida. De Libanese designer Huda toont vervallen paleizen in Beirut, de markt van Saida en haar eigen buitenhuis, een riant en comfortabel onderkomen. Toch is de oorlog nooit...

10-05-2017 14:15

Op zoek naar de granaatappel

Op zoek naar de granaatappel - Op zoek naar de granaatappel

Nadia en Merijn ontmoeten Rima en gaan granaatappels plukken. Nadia en Merijn ontmoeten de Druzische Rima, die wekelijks op de biologische markt in Beirut staat en in het meest trendy restaurant van de stad kookt. Het is oogstseizoen en de ...

03-05-2017 14:15

Op zoek naar de granaatappel

Op zoek naar de granaatappel - Op zoek naar de granaatappel

Nadia en Merijn ontmoeten de Irakese Alice die vluchtelingen helpt in Libanon. De Irakese Alice zamelt kleding in voor families die voor IS gevlucht zijn naar Libanon. De gezinsleden vertellen Nadia en Merijn over hun angstige ervaringen. T...

26-04-2017 14:15

Op zoek naar de granaatappel

Op zoek naar de granaatappel - Op zoek naar de granaatappel

Nadia en Merijn gaan koken met Deema Hajjawi en ontmoeten twee opmerkelijke zusjes. Nadia en Merijn gaan koken met de Jordaanse tv-chef Deema Hajjawi, ambassadrice van twee oer-Hollandse bedrijven en bekend in het hele Midden Oosten. Ze bes...

19-04-2017 13:15

Op zoek naar de granaatappel

Op zoek naar de granaatappel - Op zoek naar de granaatappel

Merijn en Nadia koken met Oum Ratib een maaltijd in een Libanees vluchtelingenkamp. De Syrische Oum Ratib woont met haar twee dochters en kleinkinderen in een klein vluchtelingenkamp in Libanon. In het piepkleine geïmproviseerde keukentje i...

12-04-2017 14:15

Op zoek naar de granaatappel

Op zoek naar de granaatappel - Op zoek naar de granaatappel

Koks Merijn en Nadia zijn in Noord-Jordanië voor het Biscuithuis, het feestgerecht mansaf en de olijven. Koks Merijn en Nadia gaan op pad met de Jordaanse Oum Hamza in het noorden van Jordanië. Ze nemen een kijkje in de keuken van het Biscu...

Op zoek naar de granaatappel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op zoek naar de granaatappel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op zoek naar de granaatappel bij Op zoek naar de granaatappel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op zoek naar de granaatappel. Heb je een uitzending van Op zoek naar de granaatappel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op zoek naar de granaatappel gemist

Uitzending gemist van Op zoek naar de granaatappel? Hier kun je alle uitzendingen van Op zoek naar de granaatappel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!