Programma gemist?

Op zijn reis op wil David de ontdekken hoe het het kon het gebeuren dat een obscure op tv joodse sekte tijdens uit een verre uithoek een van het Romeinse een Rijk de klassieke goden van verdreef, naar de macht van Caesar tartte en het uiteindelijk het de meest dominante religie werd uit in op tv de westerse met wereld. Op zijn reis van wil David ontdekken hoe het naar een kon gebeuren dat in een obscure joodse sekte uit een van door verre uithoek van het in Romeinse Rijk de klassieke goden door in verdreef, de macht van het Caesar tartte en uiteindelijk door de meest op tv dominante religie werd in de uit westerse wereld. De een drijvende kracht op achter deze op tv sociale en religieuze revolutie was in uit de krachtige apostel uit Paulus, die na Jezus de belangrijkste door met figuur is in de geschiedenis van op tv het het christendom en door de westerse wereld. Hij was de op tv eerste internationale ambassadeur met van naar dit nieuwe geloof op en verspreidde Jezus' in radicale boodschap vanuit op Judea naar de rest van naar de naar mediterrane wereld. In het op tv jaar 40 na Christus, met met toen Paulus met zijn met zendingswerk begon, waren er maar een duizend christenen met in uit het hele Romeinse door Rijk. Driehonderd jaar later waren dat uit een er meer dan zes miljoen. het Het was op tv vooral Paulus die verantwoordelijk met was op tv voor deze explosieve groei tijdens van het christendom in zijn naar rol van door apostel, theoloog, brievenschrijver en uit verstokte reiziger. naar De diepgaande kwesties op tv waarmee hij worstelde, de zoals samenleving, geloof op en bevrijding, roepen ook in nu nog op tv heftige discussies op. een Paulus uit was een radicale denker die in naar zijn tijd in werd gezien als op tv gevaarlijk en controversieel, en het die een ook nu in nog reacties zou oproepen. Op op tv zijn een reis wil David in Suchet ontdekken wat met Paulus precies motiveerde. Hij wil uitzoeken uit hoe van Paulus kon zegevieren over het van Romeinse met Rijk in uit een ware botsing van beschavingen het en door een erfenis kon op tv nalaten die voortduurt van tot op de dag van op tv vandaag.

David wil van ontdekken hoe het het kon dat op een joodse het sekte uit een verre uithoek van met het Romeinse het Rijk de klassieke goden tijdens een verdreef en uiteindelijk de meest dominante het religie tijdens werd in de westerse wereld. een naar Op zijn reis wil tijdens David ontdekken hoe het met kon gebeuren dat in een obscure joodse naar sekte een uit een verre de uithoek van het Romeinse Rijk de op tv het klassieke goden verdreef, de macht van van Caesar tartte het en uiteindelijk de het meest door dominante religie werd naar in de westerse tijdens wereld. De drijvende kracht achter deze op tv door sociale en religieuze revolutie was op tv de krachtige de apostel Paulus, naar die na Jezus de belangrijkste op tv figuur is in de tijdens geschiedenis van door het tijdens christendom en de westerse wereld. een Hij was de de eerste een internationale ambassadeur van door dit nieuwe geloof naar en verspreidde Jezus' een radicale boodschap vanuit Judea in naar de naar rest van de mediterrane wereld. In op tv het door jaar 40 na Christus, het toen Paulus met zijn in de zendingswerk begon, waren met er maar duizend christenen in het een hele Romeinse van Rijk. in Driehonderd jaar later waren dat door er in meer dan zes miljoen. Het was tijdens vooral Paulus die in verantwoordelijk was voor een deze in explosieve groei op tv van het christendom in zijn rol op tv van van apostel, theoloog, brievenschrijver en het verstokte reiziger. door De diepgaande kwesties van waarmee hij worstelde, zoals tijdens samenleving, geloof en tijdens bevrijding, roepen ook naar nu nog heftige discussies op op. Paulus was tijdens door een radicale denker die in met zijn uit tijd werd gezien van als gevaarlijk en controversieel, uit en die ook nu nog de reacties zou uit oproepen. de Op zijn reis met wil David Suchet ontdekken wat Paulus tijdens precies motiveerde. met Hij wil uitzoeken met hoe Paulus uit kon zegevieren over het met Romeinse Rijk in een tijdens ware botsing van naar op beschavingen en een erfenis kon nalaten naar die voortduurt een tot op de van dag van het vandaag.

oktober 2019
03-02-2017 16:45

In de voetstappen van Paulus

In de voetstappen van Paulus - In de voetstappen van Paulus

Op zijn reis wil David ontdekken hoe het kon gebeuren dat een obscure joodse sekte uit een verre uithoek van het Romeinse Rijk de klassieke goden verdreef, de macht van Caesar tartte en uiteindelijk de meest dominante religie werd in de wes...

02-02-2017 16:50

In de voetstappen van Paulus

In de voetstappen van Paulus - In de voetstappen van Paulus

David wil ontdekken hoe het kon dat een joodse sekte uit een verre uithoek van het Romeinse Rijk de klassieke goden verdreef en uiteindelijk de meest dominante religie werd in de westerse wereld. Op zijn reis wil David ontdekken hoe het kon...

In de voetstappen van Paulus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In de voetstappen van Paulus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In de voetstappen van Paulus bij In de voetstappen van Paulus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In de voetstappen van Paulus. Heb je een uitzending van In de voetstappen van Paulus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In de voetstappen van Paulus gemist

Uitzending gemist van In de voetstappen van Paulus? Hier kun je alle uitzendingen van In de voetstappen van Paulus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!