Programma gemist?

Op zijn naar reis naar wil David ontdekken hoe in het kon gebeuren dat van een in obscure joodse sekte uit met een verre op tv uithoek van het Romeinse Rijk het de klassieke goden naar verdreef, de macht van op Caesar tartte door en uiteindelijk de meest uit dominante religie een werd op tv in de westerse wereld. Op zijn naar reis wil op David ontdekken een hoe het van kon gebeuren dat een obscure door joodse tijdens sekte uit een verre tijdens uithoek van het Romeinse de Rijk de klassieke goden van op tv verdreef, de macht van Caesar van tartte en uiteindelijk de uit meest uit dominante religie naar werd in de westerse wereld. uit De drijvende kracht achter naar deze sociale het en op religieuze revolutie was op tv de krachtige apostel Paulus, die het na Jezus de naar belangrijkste op figuur is in de geschiedenis op tv van het christendom een en naar de westerse wereld. Hij was uit de eerste internationale ambassadeur van tijdens van dit nieuwe geloof en verspreidde een Jezus' radicale boodschap op tv vanuit met Judea naar de rest van uit de mediterrane wereld. door In naar het jaar 40 in na Christus, toen Paulus door met een zijn zendingswerk begon, waren er maar op duizend christenen in de het hele Romeinse het Rijk. Driehonderd jaar van later op tv waren dat tijdens er meer dan zes miljoen. Het op tv was vooral in Paulus die verantwoordelijk met was voor deze explosieve met in groei van het christendom in een zijn rol van apostel, een van theoloog, brievenschrijver en verstokte reiziger. met De diepgaande kwesties waarmee met hij worstelde, door zoals samenleving, met geloof en op tv bevrijding, roepen ook nu nog op tv heftige door discussies op. Paulus met was een radicale denker die met in zijn tijd door werd gezien als in gevaarlijk en controversieel, en de die ook in nu op tv nog reacties zou oproepen. op tv Op zijn reis wil David op tv Suchet ontdekken de wat Paulus precies naar motiveerde. Hij naar wil uitzoeken hoe Paulus op kon zegevieren over het uit Romeinse tijdens Rijk in een ware naar botsing van beschavingen in en een de erfenis kon nalaten die voortduurt in tot op uit de dag van een vandaag.

David wil ontdekken op tv hoe het met kon de dat een joodse uit sekte uit een verre uithoek op van een het Romeinse Rijk de klassieke goden de verdreef en de uiteindelijk de de meest dominante religie werd tijdens in de door westerse wereld. Op zijn reis uit in wil David ontdekken hoe het het kon gebeuren dat een tijdens obscure joodse sekte naar van uit een verre uithoek van op het Romeinse Rijk de het klassieke op tv goden verdreef, de macht op van door Caesar tartte en in uiteindelijk de meest dominante religie werd de in de westerse naar wereld. De drijvende op kracht achter deze op met sociale en religieuze revolutie was de de krachtige apostel Paulus, tijdens het die na Jezus de belangrijkste het figuur is in de de geschiedenis de van het christendom van en de westerse wereld. de Hij was tijdens de eerste internationale ambassadeur van de door dit nieuwe geloof en verspreidde de Jezus' tijdens radicale boodschap vanuit Judea uit naar de rest van de op tv mediterrane op tv wereld. In het uit jaar 40 na Christus, toen de Paulus met met zijn zendingswerk begon, naar waren een er maar duizend christenen in het door hele Romeinse Rijk. de Driehonderd naar jaar later met waren dat er meer dan zes uit miljoen. van Het was vooral Paulus die de verantwoordelijk was de voor deze explosieve de groei van het christendom van in zijn op tv rol in van apostel, theoloog, brievenschrijver en verstokte de reiziger. De tijdens diepgaande kwesties op waarmee hij worstelde, zoals op tv samenleving, geloof en tijdens bevrijding, een roepen ook nu nog heftige met discussies uit op. Paulus was een op radicale denker de die in zijn tijd werd gezien tijdens als de gevaarlijk en controversieel, en die een op tv ook nu nog reacties zou tijdens oproepen. Op zijn reis in wil op tv David Suchet ontdekken wat op Paulus precies uit motiveerde. Hij door wil uitzoeken hoe op tv Paulus kon zegevieren over het in Romeinse Rijk in uit een ware botsing van van met beschavingen en een erfenis kon nalaten tijdens die voortduurt door tot op uit de dag op tv van vandaag.

augustus 2020
03-02-2017 16:45

In de voetstappen van Paulus

In de voetstappen van Paulus - In de voetstappen van Paulus

Op zijn reis wil David ontdekken hoe het kon gebeuren dat een obscure joodse sekte uit een verre uithoek van het Romeinse Rijk de klassieke goden verdreef, de macht van Caesar tartte en uiteindelijk de meest dominante religie werd in de wes...

02-02-2017 16:50

In de voetstappen van Paulus

In de voetstappen van Paulus - In de voetstappen van Paulus

David wil ontdekken hoe het kon dat een joodse sekte uit een verre uithoek van het Romeinse Rijk de klassieke goden verdreef en uiteindelijk de meest dominante religie werd in de westerse wereld. Op zijn reis wil David ontdekken hoe het kon...

In de voetstappen van Paulus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In de voetstappen van Paulus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In de voetstappen van Paulus bij In de voetstappen van Paulus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In de voetstappen van Paulus. Heb je een uitzending van In de voetstappen van Paulus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In de voetstappen van Paulus gemist

Uitzending gemist van In de voetstappen van Paulus? Hier kun je alle uitzendingen van In de voetstappen van Paulus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-02-2017 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!