Programma gemist?

Louis Theroux uit maakte in 2000 tijdens een docu over de uit toentertijd populaire door Britse radio- uit en tv-persoonlijkheid Jimmy Savile. Na de Savile's dood in tijdens door 2011 werd duidelijk dat op tv hij honderden kinderen tijdens seksueel had misbruikt. In het de op tv nieuwe film Savile Revisited probeert een Theroux van te begrijpen waarom hij van destijds niet heeft kunnen zien door wie hij voor op tv zich het had. Je bent altijd welkom om uit te komen logeren, het zegt Louis Theroux van tegen de Britse een tv- en radioster door Jimmy Savile tijdens in een het van de vele tijdens ongemakkelijke archiefbeelden uit Savile Revisited. een een Een vriend, zo noemde Theroux hem van na het maken van van zijn documentaire uit When Louis Met… door op tv Jimmy uit 2000. Maar de filmmaker de hield van ook contact met Savile het omdat hij het gevoel een had dat de door beroemdheid tijdens een geheim met had – een geheim waar Theroux in het nog achter wilde komen. Na de zijn dood in op tv 2011 bleek dat uit Savile honderden kinderen seksueel had de misbruikt. Theroux kon op tv wel een door de grond zakken: waarom in had hij de tijdens BBC-coryfee destijds niet op op weten te ontmaskeren? In de nieuwe de docu Savile het Revisited het onderzoekt hij deze uit vraag. Hij gaat uit in gesprek met slachtoffers van Savile in en met diens een door naaste collega’s. Janet door Cope, dertig jaar lang het Savile’s assistente, blijkt nog altijd tijdens de niet te geloven dat tijdens haar voormalige baas iets misdaan uit heeft. Savile het Revisited is een aangrijpend (zelf)onderzoek, op dat laat zien in hoe slinks de tijdens machtige een Savile te uit werk ging. Hij door wist Louis Theroux om de tuin een te leiden zoals met hij in dat decennialang in met heel Groot-Brittannië deed. Tegelijkertijd zei uit en deed naar de serieverkrachter voortdurend de dingen die naar met zijn ware aard hintten, op naar maar die hij liet overkomen als van humor of excentriciteit. een Theroux kijkt in uit met Savile Revisited eerlijk en openhartig de terug, met en geeft Savile’s slachtoffers de naar stem die ze tijdens in zijn eerste documentaire een op tv misten.

Louis Theroux op maakte in tijdens 2000 een documentaire tijdens over de uit toentertijd populaire Britse een radio- en tv-persoonlijkheid Jimmy Savile. Na met een Savile's dood in door 2011 werd duidelijk dat hij honderden uit een kinderen seksueel had misbruikt. in In de nieuwe film Savile een uit Revisited probeert Theroux te begrijpen de waarom hij tijdens destijds niet heeft kunnen naar zien wie een hij voor zich had. Na de het opnames van op de documentaire When Louis van Met… Jimmy op (2000) hield op tv Louis Theroux nog een aantal een naar jaar contact met Jimmy Savile. Deels door omdat met hij hem als een door vriend was uit gaan beschouwen, deels van omdat hij het gevoel op tv had een dat Savile een geheim had; op tv een geheim waar Theroux het nog het achter wilde komen. Nu op blikt de documentairemaker het terug en probeert het hij te achterhalen waarom met hij Savile van destijds niet heeft van kunnen ontmaskeren. In de Savile Revisited door praat Theroux met mensen die door nauw met Savile door samenwerkten en op tv met een aantal een van zijn slachtoffers. op Ook kijkt hij opnieuw naar op beelden uit op zijn eerdere documentaire en naar naar met beeldmateriaal dat nog niet eerder van de te zien is geweest. met Savile’s slachtoffers in praten met Theroux het over wat er met hen een is op tv gebeurd en wat ze naar van When het Louis Met… Jimmy uit vonden. Janet, dertig jaar de lang de assistente van het Savile, blijkt van nog altijd niet te van geloven dat op tv haar vroegere tijdens baas iets heeft misdaan. Louis een Theroux gaat in Savile Revisited met eerlijk en openhartig van op (zelf)onderzoek uit, een en op geeft Savile’s slachtoffers de de stem die ze in tijdens zijn eerste documentaire met op misten.

augustus 2020
28-10-2017 20:30

Docu: Louis Theroux: Savile Revisited

Louis Theroux: Savile Revisited - Docu: Louis Theroux: Savile Revisited

Louis Theroux maakte in 2000 een docu over de toentertijd populaire Britse radio- en tv-persoonlijkheid Jimmy Savile. Na Savile's dood in 2011 werd duidelijk dat hij honderden kinderen seksueel had misbruikt. In de nieuwe film Savile Revisi...

03-02-2017 20:30

Docu: Louis Theroux - Savile Revisited

Louis Theroux: Savile Revisited - Louis Theroux: Savile Revisited

Louis Theroux maakte in 2000 een documentaire over de toentertijd populaire Britse radio- en tv-persoonlijkheid Jimmy Savile. Na Savile's dood in 2011 werd duidelijk dat hij honderden kinderen seksueel had misbruikt. In de nieuwe film Savil...

Louis Theroux: Savile Revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Louis Theroux: Savile Revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Louis Theroux: Savile Revisited bij Louis Theroux: Savile Revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Louis Theroux: Savile Revisited. Heb je een uitzending van Louis Theroux: Savile Revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Louis Theroux: Savile Revisited gemist

Uitzending gemist van Louis Theroux: Savile Revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Louis Theroux: Savile Revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!