Programma gemist?

Britse van documentaire over op tv zangeres Ruth Ojadi, bij wie naar op met 25-jarige leeftijd de diagnose Gilles door de la Tourette de werd de gesteld. Na de diagnose het stopte ze met een zingen. Drie een jaar later blaast op ze haar zangcarrière nieuw leven tijdens in.

Documentaire over een een het zangeres met het Tourette in Syndroom: Britse uit documentaire over zangeres Ruth Ojadi, op tv bij wie een op 25-jarige leeftijd de uit diagnose Gilles de la de door Tourette werd gesteld. De getalenteerde zangeres een had naar een veelbelovende carrière een in het van verschiet. Daar kwam verandering uit in toen uit de tics die naar ze al had heviger werden en een ze begon met in vloeken. Na de van diagnose stortte haar naar wereld volledig in. op tv Ruth sloot zich een uit volledig af van door de buitenwereld. Nu, drie naar jaar later, naar besluit ze het met roer om te gooien en van blaast ze haar met zangcarrière nieuw de leven in. Maar hoe doe van je door dat als de een supermarktbezoek al een martelgang door is?

Britse het documentaire over zangeres Ruth Ojadi, op tv bij wie op het een 25-jarige leeftijd Gilles op tv de la Tourette een werd gesteld. Na de diagnose stopte door ze naar met zingen. Drie jaar later op tv blaast Ruth uit haar zangcarrière op tv nieuw leven op tv in.

augustus 2021
05-01-2018 22:29

Afl. 1

Tourettes, I Swear I Can Sing - Afl. 1

Britse documentaire over zangeres Ruth Ojadi, bij wie op 25-jarige leeftijd de diagnose Gilles de la Tourette werd gesteld. Na de diagnose stopte ze met zingen. Drie jaar later blaast ze haar zangcarrière nieuw leven in.

28-07-2017 22:29

Docu: Tourettes: I Swear I Can Sing

Tourettes, I Swear I Can Sing - Docu: Tourettes: I Swear I Can Sing

Documentaire over een zangeres met het Tourette Syndroom: Britse documentaire over zangeres Ruth Ojadi, bij wie op 25-jarige leeftijd de diagnose Gilles de la Tourette werd gesteld. De getalenteerde zangeres had een veelbelovende carrière i...

03-02-2017 22:29

Afl. 1

Tourettes, I Swear I Can Sing - Afl. 1

Britse documentaire over zangeres Ruth Ojadi, bij wie op 25-jarige leeftijd Gilles de la Tourette werd gesteld. Na de diagnose stopte ze met zingen. Drie jaar later blaast Ruth haar zangcarrière nieuw leven in.

Tourettes, I Swear I Can Sing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tourettes, I Swear I Can Sing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tourettes, I Swear I Can Sing bij Tourettes, I Swear I Can Sing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tourettes, I Swear I Can Sing. Heb je een uitzending van Tourettes, I Swear I Can Sing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tourettes, I Swear I Can Sing gemist

Britse documentaire over zangeres Ruth Ojadi, bij wie op 25-jarige leeftijd de diagnose Gilles de la Tourette werd gesteld. De getalenteerde zangeres had een veelbelovende carrière in het verschiet. Daar kwam verandering in toen de tics die ze al had heviger werden en ze begon met vloeken. Na de diagnose stortte haar wereld volledig in. Ruth sloot zich volledig af van de buitenwereld. Nu, drie jaar later, besluit ze het roer om te gooien en blaast ze haar zangcarrière nieuw leven in. Maar hoe doe je dat als een supermarktbezoek al een martelgang is?

Uitzending gemist van Tourettes, I Swear I Can Sing? Hier kun je alle uitzendingen van Tourettes, I Swear I Can Sing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-01-2018 om 22:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!