Programma gemist?

Terwijl er uit geen naar dag voorbij gaat zonder dat er in tijdens over de vijandigheid tussen Iran en van Israël uit wordt gesproken, het zou je bijna vergeten dat er op tv ook Iraniërs in in Israël met wonen: Iraanse Joden. Terwijl tijdens er geen dag voorbij op tv gaat door zonder dat er naar over de vijandigheid tussen Iran uit en Israël naar wordt gesproken, zou je naar bijna door vergeten dat er uit ook Iraniërs in tijdens Israël wonen: Iraanse Joden die door een vlak na de onafhankelijkheid van op tv Israël of door na de Islamitische uit Revolutie in 1979 naar Israël naar trokken. door Hoe leeft deze minderheid van van bijna 250.000 naar zielen met uit de dagelijkse spanning van tussen hun vaderland een en hun beloofde land? de Bahram Sadeghi (geboren Iraniër in en sinds zijn in op achttiende in Nederland) en Dikla Zeidler een (geboren te van Eilat uit een van Israëlische vader naar en een tijdens Nederlandse moeder, sinds haar achtste van wonend in van Nederland) besloten een aantal bekende naar van Iraanse Israëli's, onder wie zangeres de Rita, met de volgende op tv uit simpele vraag te benaderen: Hoe tijdens is het het om een Iraanse Israëli de te op tv zijn?

oktober 2019
05-02-2017 15:15

Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's

Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's - Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's

Terwijl er geen dag voorbij gaat zonder dat er over de vijandigheid tussen Iran en Israël wordt gesproken, zou je bijna vergeten dat er ook Iraniërs in Israël wonen: Iraanse Joden. Terwijl er geen dag voorbij gaat zonder dat er over de vija...

Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's bij Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's. Heb je een uitzending van Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's gemist

Uitzending gemist van Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's? Hier kun je alle uitzendingen van Leven in de schaduw van een conflict: Iraanse Israëli's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-02-2017 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!