Programma gemist?

Kijk van hier aflevering 8 tijdens van seizoen 1 tijdens van Das de je goed recht bij SBS 6 een een van donderdag 23 juli in (herhaling).

Bekijk van hier de eerste beelden van met de tijdens uitzending van zondag 01 februari naar het 2009.

juni 2020
24-07-2009 00:30

Aflevering 8

Das Je Goed Recht - Aflevering 8

Kijk hier aflevering 8 van seizoen 1 van Das je goed recht bij SBS 6 van donderdag 23 juli (herhaling).

30-01-2009 10:31

Das je goed recht: Het conflict met de aannemer

Das Je Goed Recht - Das je goed recht: Het conflict met de aannemer

Bekijk hier de eerste beelden van de uitzending van zondag 01 februari 2009.

01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

Das Je Goed Recht - Bekijk hier alle afleveringen

'Das je goed recht' is een Nederlands televisieprogramma, uitgezonden door SBS 6. Doel van het programma is mensen bijstaan bij juridische conflicten en geschillen waar ze zelf niet uitkomen met de tegenpartij. Alberto Stegeman presenteerde...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Das Je Goed Recht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Je Goed Recht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Je Goed Recht bij Das Je Goed Recht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Je Goed Recht. Heb je een uitzending van Das Je Goed Recht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Je Goed Recht gemist

'Das je goed recht' is een Nederlands televisieprogramma, uitgezonden door SBS 6. Doel van het programma is mensen bijstaan bij juridische conflicten en geschillen waar ze zelf niet uitkomen met de tegenpartij. Alberto Stegeman presenteerde het programma in 2008. Begin 2009 heeft John van den Heuvel het van Alberto overgenomen. Elke week behandelt hij een aantal zaken en vertelt hij mensen welke rechten ze hebben bij hun conflicten.

Uitzending gemist van Das Je Goed Recht? Hier kun je alle uitzendingen van Das Je Goed Recht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 19-08-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!