Programma gemist?

Seizoen 7 naar - Aflevering 10 - uit naar Docusoap: One extraordinary exterior: Nicole Curtis op is bijna het klaar de met de verbouwing van de het huis van van haar grootouders. Ze zorgt van ervoor dat de buitenkant in van het huis een er weer uit net zo naar mooi uitziet als naar toen het tijdens net gebouwd was. het Ze restaureert de veranda en legt tijdens een nieuwe tuin tijdens naar aan.

Nicole de Curtis wil een mooie op tv gastenbadkamer maken in het de kelder van haar tijdens uit klushuis. Hiervoor moet tijdens ze afrekenen met een flinke de lekkage. het Ze verbetert de naar lay-out van de oude badkamer en op tv gebruikt oude met tegels door voor een originele look. Ook installeert met ze uit een kelderkoekoek.

De in renovatie van de kelder in het het huis van van Nicole uit Curtis' grootouders is het een flinke klus. Nicole het krijgt te maken een met structurele problemen, van water, gammele ramen uit en een slecht geplaatst op tv ventilatiesysteem. Toch wil met ze deze naar verwaarloosde uit ruimte omtoveren tot een gezellige van kamer.

De van slaapkamers in het huis in van haar grootouders op tv vormen een op tv grote uitdaging voor Nicole Curtis. op tv een De vorige eigenaars hebben de de oorspronkelijke ramen vervangen met en andere aanpassingen de gedaan van die Nicole nu ongedaan wil maken. op tv Lukt het haar tijdens tijdens om de verwoeste ruimtes nieuw leven met op in te blazen?

Nicole Curtis op gaat aan door de slag een met de woonkamer een en eetkamer van de het huis van haar grootouders. Het de op tv herstellen van de open het haard geeft veel het rommel, maar tijdens is relatief eenvoudig. Het vinden de van een nieuwe kroonluchter op die tijdens lijkt op de op tv originele is door een stuk ingewikkelder.

Op het het perceel van van de grootouders van Nicole in Curtis bevindt zich behalve op het woonhuis ook uit een uit gastenverblijf. En de ook dat krijgt aandacht van het Nicole. Voor niet al uit uit te veel geld knapt ze het naar verwaarloosde appartement in op.

De een oorspronkelijke badkamer in het huis een van op tv de grootouders van Nicole in Curtis krijgt een update. op tv De door blauwe tegels mogen met blijven en vormen met de basis voor een nieuw het ontwerp. Nicole uit verwijdert een kitscherig meubel het het uit de jaren 80 en installeert het een dubbele op wastafel.

Nicole tijdens Curtis gaat aan de slag met met op de familiekamer in het huis met van haar grootouders. in Ze uit wil de uit kamer updaten en ziet ook nog in de mogelijkheid een in naar mooie badkamer toe te voegen. van De vernieuwde kamer moet het eer doen aan op tv de oorspronkelijke plannen uit een van haar grootvader.

De met grootvader van Nicole Curtis het bouwde zelf van een zwembad naar in zijn huis. Maar deze ruimte van is toe tijdens aan een serieuze met opknapbeurt. Nicole met zorgt er allereerst tijdens voor dat het van bad voldoet aan de uit moderne veiligheidsstandaarden. Het houten door de plafond mag blijven en de naar muren krijgen de nieuwe verf. naar De oude deuren worden vervangen door naar grote glazen de garagedeuren, voor extra het licht en een mooi op in uitzicht.

Nicole Curtis door gaat de keuken op tv van haar grootouders opknappen. van een De keuken stamt uit 1956 met en werd in de een de jaren 90 gemoderniseerd. naar Nicole wil de nostalgische sfeer uit naar de jaren 50 de zien terug te op brengen. op tv Ze ontwerpt nieuwe keukenkastjes op tv en vervangt het linoleum uit door een hardhouten met tijdens vloer.

Met de hulp de door van familie pakt Nicole Curtis de een in oude schuur aan. Voor in deze klus wil ze zo het door weinig mogelijk geld uitgeven. een Er wordt geschilderd, op de vloeren worden naar vernieuwd en er een komt een de nieuw hek.

De garage van van op tv het oude Tudorhuis een is jarenlang verwaarloosd. Nicole door Curtis begint de met het repareren van het dak. de Het tijdens lukt haar met naar oude en naar nieuwe dakpannen de oude 'look' de te naar herstellen.

Op de zolder op van het uit honderd jaar oude in klushuis naar sliep vroeger het personeel. Daarna werd in op tv de stoffige ruimte gebruikt voor opslag op en nu besluit in Nicole Curtis tijdens er een grote slaapkamer tijdens van te op maken.

Nicole Curtis wil door door een grote slaapkamer maken uit op de op tweede verdieping van in haar klushuis, maar door daar hoort dan wel een in mooie badkamer bij. naar Ze breekt een van muur door op tv om genoeg ruimte te maken naar voor een douche op en naar een losstaande tijdens badkuip.

Nicole in Curtis vindt het fantastisch door om kamers te renoveren een die authentieke details tijdens met bevatten. De wastafel in de naar badkamer van haar klushuis de is in nog in goede staat, dus tijdens die op tv mag blijven! Verder gaat op Nicole aan de op slag een met twee slaapkamers, waar ze de uit vloeren de opknapt en het naar behang van een de muren haalt.

december 2017
15-12-2017 17:10

Verslaafd aan verbouwen

Verslaafd Aan Verbouwen - Verslaafd aan verbouwen

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Docusoap: One extraordinary exterior: Nicole Curtis is bijna klaar met de verbouwing van het huis van haar grootouders. Ze zorgt ervoor dat de buitenkant van het huis er weer net zo mooi uitziet als toen het net ...

14-12-2017 17:08

The basement reborn

Verslaafd Aan Verbouwen - The basement reborn

Nicole Curtis wil een mooie gastenbadkamer maken in de kelder van haar klushuis. Hiervoor moet ze afrekenen met een flinke lekkage. Ze verbetert de lay-out van de oude badkamer en gebruikt oude tegels voor een originele look. Ook installeer...

13-12-2017 17:08

Reclaiming the rec room

Verslaafd Aan Verbouwen - Reclaiming the rec room

De renovatie van de kelder in het huis van Nicole Curtis' grootouders is een flinke klus. Nicole krijgt te maken met structurele problemen, water, gammele ramen en een slecht geplaatst ventilatiesysteem. Toch wil ze deze verwaarloosde ruimt...

12-12-2017 17:06

Mid-century bedroom revival

Verslaafd Aan Verbouwen - Mid-century bedroom revival

De slaapkamers in het huis van haar grootouders vormen een grote uitdaging voor Nicole Curtis. De vorige eigenaars hebben de oorspronkelijke ramen vervangen en andere aanpassingen gedaan die Nicole nu ongedaan wil maken. Lukt het haar om de...

11-12-2017 17:05

The hearts of the home

Verslaafd Aan Verbouwen - The hearts of the home

Nicole Curtis gaat aan de slag met de woonkamer en eetkamer van het huis van haar grootouders. Het herstellen van de open haard geeft veel rommel, maar is relatief eenvoudig. Het vinden van een nieuwe kroonluchter die lijkt op de originele ...

08-12-2017 17:13

Apartment refresh

Verslaafd Aan Verbouwen - Apartment refresh

Op het perceel van de grootouders van Nicole Curtis bevindt zich behalve het woonhuis ook een gastenverblijf. En ook dat krijgt aandacht van Nicole. Voor niet al te veel geld knapt ze het verwaarloosde appartement op.

07-12-2017 17:09

Mid-century bathroom remade

Verslaafd Aan Verbouwen - Mid-century bathroom remade

De oorspronkelijke badkamer in het huis van de grootouders van Nicole Curtis krijgt een update. De blauwe tegels mogen blijven en vormen de basis voor een nieuw ontwerp. Nicole verwijdert een kitscherig meubel uit de jaren 80 en installeert...

06-12-2017 17:06

All about family

Verslaafd Aan Verbouwen - All about family

Nicole Curtis gaat aan de slag met de familiekamer in het huis van haar grootouders. Ze wil de kamer updaten en ziet ook nog de mogelijkheid een mooie badkamer toe te voegen. De vernieuwde kamer moet eer doen aan de oorspronkelijke plannen ...

05-12-2017 17:06

Pool room refresher

Verslaafd Aan Verbouwen - Pool room refresher

De grootvader van Nicole Curtis bouwde zelf een zwembad in zijn huis. Maar deze ruimte is toe aan een serieuze opknapbeurt. Nicole zorgt er allereerst voor dat het bad voldoet aan de moderne veiligheidsstandaarden. Het houten plafond mag bl...

04-12-2017 17:10

Kitschy kitchen

Verslaafd Aan Verbouwen - Kitschy kitchen

Nicole Curtis gaat de keuken van haar grootouders opknappen. De keuken stamt uit 1956 en werd in de jaren 90 gemoderniseerd. Nicole wil de nostalgische sfeer uit de jaren 50 zien terug te brengen. Ze ontwerpt nieuwe keukenkastjes en vervang...

01-12-2017 17:03

Family affair

Verslaafd Aan Verbouwen - Family affair

Met de hulp van familie pakt Nicole Curtis een oude schuur aan. Voor deze klus wil ze zo weinig mogelijk geld uitgeven. Er wordt geschilderd, de vloeren worden vernieuwd en er komt een nieuw hek.

30-11-2017 17:08

Grand garage

Verslaafd Aan Verbouwen - Grand garage

De garage van het oude Tudorhuis is jarenlang verwaarloosd. Nicole Curtis begint met het repareren van het dak. Het lukt haar met oude en nieuwe dakpannen de oude 'look' te herstellen.

29-11-2017 17:07

Rehab attic

Verslaafd Aan Verbouwen - Rehab attic

Op de zolder van het honderd jaar oude klushuis sliep vroeger het personeel. Daarna werd de stoffige ruimte gebruikt voor opslag en nu besluit Nicole Curtis er een grote slaapkamer van te maken.

28-11-2017 17:06

Master bath overhaul

Verslaafd Aan Verbouwen - Master bath overhaul

Nicole Curtis wil een grote slaapkamer maken op de tweede verdieping van haar klushuis, maar daar hoort dan wel een mooie badkamer bij. Ze breekt een muur door om genoeg ruimte te maken voor een douche en een losstaande badkuip.

27-11-2017 17:09

Jack and Jill suite

Verslaafd Aan Verbouwen - Jack and Jill suite

Nicole Curtis vindt het fantastisch om kamers te renoveren die authentieke details bevatten. De wastafel in de badkamer van haar klushuis is nog in goede staat, dus die mag blijven! Verder gaat Nicole aan de slag met twee slaapkamers, waar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verslaafd Aan Verbouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verslaafd Aan Verbouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verslaafd Aan Verbouwen bij Verslaafd Aan Verbouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verslaafd Aan Verbouwen. Heb je een uitzending van Verslaafd Aan Verbouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verslaafd Aan Verbouwen gemist

Amerikaans realityprogramma waarin makelaar en binnenhuisarchitect Nicole Curtis oude huizen opknapt. Historische panden in Detroit en Minneapolis worden gerestaureerd en gered van de sloop. Curtis speurt rommelmarkten en kringloopwinkels af naar oude meubels om een unieke sfeer te creëren en de gloriedagen van de woningen te laten herleven.

Uitzending gemist van Verslaafd Aan Verbouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Verslaafd Aan Verbouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 186
  • Laatste uitzending op 15-12-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord