Programma gemist?

Seizoen op tv 5 - Aflevering 5 - door Britse realityreeks: op tv Brick by brick restoration: tijdens naar De buitenkant van met het huis in St. Paul op tv is al op sinds 1972 niet op meer geschilderd en kan wel in naar een facelift gebruiken. Houten details op tv zijn weggerot en moeten een worden naar vervangen. Nicole geeft de haar zoon Ethan handige in klustips.

Seizoen naar 5 - Aflevering naar 4 - Britse door realityreeks: Living room cover-up: Nicole in de beitst de verwaarloosde vloer op in de woonkamer uit van haar op tv klushuis en doet een onaangename ontdekking uit in met de studeerkamer. Tussen het klussen in met door vindt Nicole uit tijd om mee te doen een aan een het liefdadigheidsevenement.

Nicole maakt op het zwembad in van haar klushuis uit schoon en richt van de garage anders in. Werkzaamheden met aan de riolering naar de veroorzaken meer rommel dan tijdens verwacht.

Nicole op gaat aan de de slag met tijdens de eetkamer van haar klushuis. Het met met zit vol roze en goudkleurige kitsch met uit de door jaren 70. De tijdens vloeren en de glas-in-loodramen op moeten in worden gerepareerd om in de oorspronkelijke op sfeer terug te krijgen. een De potentiële koper van met een ander huis naar van Nicole trekt in zich op het laatste in moment terug, door dus moet door ze snel een aantal beslissingen op uit nemen.

Nicoles nieuwe het project is met een historisch herenhuis in naar St. Paul. tijdens Sommige ruimtes zijn compleet vernield. naar Nicole begint op tv met het tijdens toilet, dat met ze in een een klassieke stijl wil renoveren. Hiervoor de moet ze op creatief zijn, want de de originele materialen zijn niet de langer in verkrijgbaar.

Nicole werkt aan op de laatste de ruimtes van de van klusbungalow. Ze moet de tijdens vloer tijdens in de woonkamer afwerken en naar een wastafel van repareren. naar Voordat ze het huis met te koop zet, plaatst Nicole met nog een van aantal meubelen in de het naar bungalow.

Hoewel de muren op op in de klusbungalow waterschade hebben opgelopen, tijdens zijn de vloeren van nog het intact. Nicole het gebruikt oude materialen om op tv de ventilatieschachten in tijdens de bungalow een originele van look met te geven.

De uit vorige bewoners van de klusbungalow naar waren begonnen met op de in bouw van een slaapkamer op de zolder. met Nicole besluit dit op plan te perfectioneren door het tijdens dak te isoleren uit en het een open badkamer toe te in voegen. Bij een door schroothandel vindt van Nicole een oude naar badkuip die ze wil tijdens op tv restaureren.

Bij het het restaureren van een een bungalow uit de jaren op tv 20 op tv komt veel metselwerk tijdens kijken. De het trap naar de op voordeur is los komen de te staan en het de plantenbakken van zijn uiteengevallen. De binnenmuren de zijn verzwakt na een waterschade en om meer schade naar te voorkomen, moet op dus ook het op dak op worden gerepareerd.

Nicole legt de met laatste hand aan op tv het het klushuis in van Detroit. Ze werkt aan het het plafond op tv in de eetkamer en vervangt de uit verbrande met vensters. De buurtbewoners op verzamelen zich door om een gemeenschappelijke op tv tuin aan te door leggen.

Bij met het verwijderen van uit het oude, stinkende tapijt door op de uit begane grond ontdekt van Nicole een houten vloer. Ze naar weet een precies wat een ze moet doen uit om die te herstellen. de Een expert tijdens helpt haar met de het glas-in-loodramen.

Nicole gaat met aan de op tv slag met de bovenverdieping naar van van haar klushuis, waar de met meeste brandschade is. Ze met betegelt door de badkamer en weet een oud een medicijnkastje te door redden van de in sloop.

Nicole moet het met overgebleven puin van een het uit gesloopte huis in verwijderen. Ze verft de buitenkant uit van de kluswoning op tv en begint met het op wieden van de onkruid. een Buurtbewoners bieden een helpende een hand.

Het met werk gaat met verder in Nicoles klushuis in Detroit. de Niet met alleen de brandschade zorgt voor in problemen. Een scheur naar naar in een afvoerpijp heeft jarenlang gezorgd van voor met lekkage. Daardoor op brokkelt de muur tussen op de keuken en tijdens badkamer af. Nicole uit wil een het op het oog een zinloze ruimte in het huis tijdens omtoveren tot op tv kantoorruimte.

Nicole tijdens wil in met Detroit een huis uit de jaren tijdens twintig redden. De tijdens duplexwoning is beschadigd naar en staat leeg tijdens sinds het uit huis met ernaast werd verwoest uit bij een brand. In samenwerking met van het gemeentebestuur wil door door Nicole het uitgebrande huis slopen. De tijdens achtertuin van Nicoles uit de kluswoning is een ware jungle geworden, de dus moet er door met flink gesnoeid worden. een En ook de op binnenkant van het huis kan in de nodige een aandacht gebruiken.

maart 2018
16-03-2018 17:04

Verslaafd aan verbouwen

Verslaafd Aan Verbouwen - Verslaafd aan verbouwen

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Britse realityreeks: Brick by brick restoration: De buitenkant van het huis in St. Paul is al sinds 1972 niet meer geschilderd en kan wel een facelift gebruiken. Houten details zijn weggerot en moeten worden verva...

15-03-2018 17:04

Verslaafd aan verbouwen

Verslaafd Aan Verbouwen - Verslaafd aan verbouwen

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Britse realityreeks: Living room cover-up: Nicole beitst de verwaarloosde vloer in de woonkamer van haar klushuis en doet een onaangename ontdekking in de studeerkamer. Tussen het klussen door vindt Nicole tijd om...

14-03-2018 17:07

In at the deep end

Verslaafd Aan Verbouwen - In at the deep end

Nicole maakt het zwembad van haar klushuis schoon en richt de garage anders in. Werkzaamheden aan de riolering veroorzaken meer rommel dan verwacht.

13-03-2018 17:05

Distressed dining room

Verslaafd Aan Verbouwen - Distressed dining room

Nicole gaat aan de slag met de eetkamer van haar klushuis. Het zit vol roze en goudkleurige kitsch uit de jaren 70. De vloeren en de glas-in-loodramen moeten worden gerepareerd om de oorspronkelijke sfeer terug te krijgen. De potentiële kop...

12-03-2018 17:04

Powder room predicament

Verslaafd Aan Verbouwen - Powder room predicament

Nicoles nieuwe project is een historisch herenhuis in St. Paul. Sommige ruimtes zijn compleet vernield. Nicole begint met het toilet, dat ze in een klassieke stijl wil renoveren. Hiervoor moet ze creatief zijn, want de originele materialen ...

09-03-2018 17:09

Everything we had leftover

Verslaafd Aan Verbouwen - Everything we had leftover

Nicole werkt aan de laatste ruimtes van de klusbungalow. Ze moet de vloer in de woonkamer afwerken en een wastafel repareren. Voordat ze het huis te koop zet, plaatst Nicole nog een aantal meubelen in de bungalow.

08-03-2018 17:09

Water damaged kitchen

Verslaafd Aan Verbouwen - Water damaged kitchen

Hoewel de muren in de klusbungalow waterschade hebben opgelopen, zijn de vloeren nog intact. Nicole gebruikt oude materialen om de ventilatieschachten in de bungalow een originele look te geven.

07-03-2018 17:07

Master suite madness

Verslaafd Aan Verbouwen - Master suite madness

De vorige bewoners van de klusbungalow waren begonnen met de bouw van een slaapkamer op zolder. Nicole besluit dit plan te perfectioneren door het dak te isoleren en een open badkamer toe te voegen. Bij een schroothandel vindt Nicole een ou...

06-03-2018 17:09

Bungalow brickwork

Verslaafd Aan Verbouwen - Bungalow brickwork

Bij het restaureren van een bungalow uit de jaren 20 komt veel metselwerk kijken. De trap naar de voordeur is los komen te staan en de plantenbakken zijn uiteengevallen. De binnenmuren zijn verzwakt na waterschade en om meer schade te voork...

05-03-2018 17:06

From charred to charming

Verslaafd Aan Verbouwen - From charred to charming

Nicole legt de laatste hand aan het klushuis in Detroit. Ze werkt aan het plafond in de eetkamer en vervangt de verbrande vensters. De buurtbewoners verzamelen zich om een gemeenschappelijke tuin aan te leggen.

02-03-2018 17:08

Lower level living room

Verslaafd Aan Verbouwen - Lower level living room

Bij het verwijderen van het oude, stinkende tapijt op de begane grond ontdekt Nicole een houten vloer. Ze weet precies wat ze moet doen om die te herstellen. Een expert helpt haar met de glas-in-loodramen.

01-03-2018 17:08

Burned out bathroom

Verslaafd Aan Verbouwen - Burned out bathroom

Nicole gaat aan de slag met de bovenverdieping van haar klushuis, waar de meeste brandschade is. Ze betegelt de badkamer en weet een oud medicijnkastje te redden van de sloop.

28-02-2018 17:09

Exterior miracles

Verslaafd Aan Verbouwen - Exterior miracles

Nicole moet het overgebleven puin van het gesloopte huis verwijderen. Ze verft de buitenkant van de kluswoning en begint met het wieden van onkruid. Buurtbewoners bieden een helpende hand.

27-02-2018 17:08

Cracked pipe kitchen

Verslaafd Aan Verbouwen - Cracked pipe kitchen

Het werk gaat verder in Nicoles klushuis in Detroit. Niet alleen de brandschade zorgt voor problemen. Een scheur in een afvoerpijp heeft jarenlang gezorgd voor lekkage. Daardoor brokkelt de muur tussen de keuken en badkamer af. Nicole wil e...

26-02-2018 17:08

Fire damage fixes

Verslaafd Aan Verbouwen - Fire damage fixes

Nicole wil in Detroit een huis uit de jaren twintig redden. De duplexwoning is beschadigd en staat leeg sinds het huis ernaast werd verwoest bij een brand. In samenwerking met het gemeentebestuur wil Nicole het uitgebrande huis slopen. De a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verslaafd Aan Verbouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verslaafd Aan Verbouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verslaafd Aan Verbouwen bij Verslaafd Aan Verbouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verslaafd Aan Verbouwen. Heb je een uitzending van Verslaafd Aan Verbouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verslaafd Aan Verbouwen gemist

Amerikaans realityprogramma waarin makelaar en binnenhuisarchitect Nicole Curtis oude huizen opknapt. Historische panden in Detroit en Minneapolis worden gerestaureerd en gered van de sloop. Curtis speurt rommelmarkten en kringloopwinkels af naar oude meubels om een unieke sfeer te creëren en de gloriedagen van de woningen te laten herleven.

Uitzending gemist van Verslaafd Aan Verbouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Verslaafd Aan Verbouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 250
  • Laatste uitzending op 16-03-2018 om 17:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord