Programma gemist?

Seizoen een 4 - Aflevering 11 een - door Docusoap: Burned out bathroom: Nicole op tv gaat uit aan de slag met de door bovenverdieping van op haar klushuis, waar de meeste op tv brandschade is. Ze tijdens het betegelt de badkamer in en weet een oud naar medicijnkastje te redden van de van op tv sloop.

Seizoen 4 - de Aflevering 10 - van Docusoap: Exterior miracles: van Nicole moet het het overgebleven het puin van het met gesloopte huis verwijderen. het Ze verft de buitenkant naar van uit de kluswoning en begint met met het wieden van met onkruid. Buurtbewoners bieden tijdens een helpende de hand.

Het werk tijdens gaat verder in Nicoles een klushuis van in Detroit. Niet alleen op de brandschade zorgt voor de problemen. het Een scheur in een afvoerpijp de uit heeft jarenlang gezorgd voor op tv lekkage. Daardoor brokkelt op de muur tussen in de keuken en badkamer af. een Nicole wil op tv een op het tijdens oog van zinloze ruimte in het het huis omtoveren tot van kantoorruimte.

Nicole wil in op Detroit een in huis van uit de jaren tijdens twintig redden. De duplexwoning naar is beschadigd en staat leeg het sinds van het huis ernaast werd in verwoest bij een uit brand. In samenwerking uit met het gemeentebestuur wil met Nicole het uitgebrande van door huis slopen. De achtertuin van Nicoles op tv op tv kluswoning is een ware jungle tijdens geworden, dus moet er door flink met gesnoeid worden. En ook de van binnenkant een van het van huis kan de nodige aandacht tijdens gebruiken.

Nicole helpt iemand uit uit de brand een met het door opknappen van een een kelder. Ze de wil hiervoor door zoveel mogelijk materiaal hergebruiken. De de fundering met moet hersteld worden en op tv Nicole heeft het ook plannen voor van de aanleg van de een badkamer.

Nicole legt de tijdens laatste hand de aan haar klushuis. het De buitenkant moet het geschilderd op worden. Om de het woning nog aantrekkelijker door te maken, pakt Nicole de verwilderde een tuin aan tijdens en zet van ze er door een mooi hek een omheen.

Nicole probeert het in op beste te maken van de door achtertuin. De garage krijgt door op een nieuwe fundering; dat naar is goedkoper een dan een nieuwe garage. Het de huis heeft een een nieuw dak nodig, van iets waar naar Nicole nog in geen ervaring mee heeft. Ze de kiest een door unieke kleur om het huis uit te laten op opvallen in de op tv buurt.

In in de voormalige tijdens duplexwoning wil Nicole op tv de bijkeuken omtoveren tot badkamer. van Nu de layout uit is veranderd, zal ze op de op houten vloeren moeten repareren. Het door merendeel van de op tv ramen is kapot, het dus het gaat Nicole op zoek de naar reserveonderdelen bij de op tv op tv fabrikant.

Nicole met wil een opgesplitst huis op weer ombouwen tot een een eengezinswoning. met Daarvoor moet het ze eerst de layout veranderen en naar uitvinden met waar de oorspronkelijke doorgangen zaten. naar Ook het is er een van prachtig glas-in-loodraam dat gerepareerd in moet met worden.

Nicole met richt zich op uit de keuken van het van klushuis. Ze moet een een manier vinden de om uit de voorraadkasten te moderniseren en wil door oude deuren uit gebruiken om werkbladen van met te in maken.

Nicole gaat van aan tijdens de slag met de een dichtgetimmerd huis uit de in negentiende eeuw. Ze treft de structurele problemen op tv aan in de in kelder, van met rotte steunbalken uit tot een afbrokkelende vloer. Ook moet in de onveilige trap op tv vervangen met worden.

De tijdens renovatie is bijna klaar, een maar Nicole moet door nog op tv een layout bedenken voor de nieuwe in keuken. door Lukt het op om de oude het keukenkastjes te redden en te door combineren met nieuwe apparatuur? van Nicole door vindt voor een aantal overgebleven in de spullen een nieuw plekje door in de door kelder.

Op naar de bovenverdieping van het tijdens klushuis krijgt Nicole op tv te maken met versleten op tv vloerbedekking naar en muren een vol waterschade. De kleine tijdens badkamer heeft een update nodig. door Nicole probeert zoveel met mogelijk met originele kenmerken te door behouden.

De entree van van van het klushuis is donker en somber, naar een dus besluit Nicole er op meer licht door en ruimte in te brengen. Ze van herstelt van de glas-in-loodramen en wil van de trap vervangen. door Er is naar een probleem met de vloer van van de in veranda, op tv dus die moet gerepareerd de worden.

Nicole begint van aan de tijdens binnenkant van haar laatste klushuis. tijdens De woning op zit een vol met oud houtwerk dat is tijdens op tv overgeschilderd. Nicole wil de oude houtstructuur op tv weer in zichtbaar maken, dus moeten naar de naar verflagen worden verwijderd. in Dat is heel veel werk, maar de ze is op tv vastberaden de de klus te naar klaren.

oktober 2017
17-10-2017 17:05

Verslaafd aan verbouwen

Verslaafd Aan Verbouwen - Verslaafd aan verbouwen

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Docusoap: Burned out bathroom: Nicole gaat aan de slag met de bovenverdieping van haar klushuis, waar de meeste brandschade is. Ze betegelt de badkamer en weet een oud medicijnkastje te redden van de sloop.

16-10-2017 17:08

Verslaafd aan verbouwen

Verslaafd Aan Verbouwen - Verslaafd aan verbouwen

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Docusoap: Exterior miracles: Nicole moet het overgebleven puin van het gesloopte huis verwijderen. Ze verft de buitenkant van de kluswoning en begint met het wieden van onkruid. Buurtbewoners bieden een helpende ...

13-10-2017 17:07

Cracked pipe kitchen

Verslaafd Aan Verbouwen - Cracked pipe kitchen

Het werk gaat verder in Nicoles klushuis in Detroit. Niet alleen de brandschade zorgt voor problemen. Een scheur in een afvoerpijp heeft jarenlang gezorgd voor lekkage. Daardoor brokkelt de muur tussen de keuken en badkamer af. Nicole wil e...

12-10-2017 17:10

Fire damage fixes

Verslaafd Aan Verbouwen - Fire damage fixes

Nicole wil in Detroit een huis uit de jaren twintig redden. De duplexwoning is beschadigd en staat leeg sinds het huis ernaast werd verwoest bij een brand. In samenwerking met het gemeentebestuur wil Nicole het uitgebrande huis slopen. De a...

11-10-2017 17:07

Scrap wood basement

Verslaafd Aan Verbouwen - Scrap wood basement

Nicole helpt iemand uit de brand met het opknappen van een kelder. Ze wil hiervoor zoveel mogelijk materiaal hergebruiken. De fundering moet hersteld worden en Nicole heeft ook plannen voor de aanleg van een badkamer.

10-10-2017 17:09

Revived exterior

Verslaafd Aan Verbouwen - Revived exterior

Nicole legt de laatste hand aan haar klushuis. De buitenkant moet geschilderd worden. Om de woning nog aantrekkelijker te maken, pakt Nicole de verwilderde tuin aan en zet ze er een mooi hek omheen.

09-10-2017 17:05

Back yard on a budget

Verslaafd Aan Verbouwen - Back yard on a budget

Nicole probeert het beste te maken van de achtertuin. De garage krijgt een nieuwe fundering; dat is goedkoper dan een nieuwe garage. Het huis heeft een nieuw dak nodig, iets waar Nicole nog geen ervaring mee heeft. Ze kiest een unieke kleur...

06-10-2017 17:05

Master suite remade

Verslaafd Aan Verbouwen - Master suite remade

In de voormalige duplexwoning wil Nicole de bijkeuken omtoveren tot badkamer. Nu de layout is veranderd, zal ze de houten vloeren moeten repareren. Het merendeel van de ramen is kapot, dus gaat Nicole op zoek naar reserveonderdelen bij de f...

05-10-2017 17:07

A bright, open living room

Verslaafd Aan Verbouwen - A bright, open living room

Nicole wil een opgesplitst huis weer ombouwen tot een eengezinswoning. Daarvoor moet ze eerst de layout veranderen en uitvinden waar de oorspronkelijke doorgangen zaten. Ook is er een prachtig glas-in-loodraam dat gerepareerd moet worden.

04-10-2017 17:07

Kitchen cabinets remade

Verslaafd Aan Verbouwen - Kitchen cabinets remade

Nicole richt zich op de keuken van het klushuis. Ze moet een manier vinden om de voorraadkasten te moderniseren en wil oude deuren gebruiken om werkbladen van te maken.

03-10-2017 17:08

Boarded up beauty

Verslaafd Aan Verbouwen - Boarded up beauty

Nicole gaat aan de slag met een dichtgetimmerd huis uit de negentiende eeuw. Ze treft structurele problemen aan in de kelder, van rotte steunbalken tot een afbrokkelende vloer. Ook moet de onveilige trap vervangen worden.

02-10-2017 17:06

Kitchen breakthrough

Verslaafd Aan Verbouwen - Kitchen breakthrough

De renovatie is bijna klaar, maar Nicole moet nog een layout bedenken voor de nieuwe keuken. Lukt het om de oude keukenkastjes te redden en te combineren met nieuwe apparatuur? Nicole vindt voor een aantal overgebleven spullen een nieuw ple...

29-09-2017 17:06

Sensational second floor

Verslaafd Aan Verbouwen - Sensational second floor

Op de bovenverdieping van het klushuis krijgt Nicole te maken met versleten vloerbedekking en muren vol waterschade. De kleine badkamer heeft een update nodig. Nicole probeert zoveel mogelijk originele kenmerken te behouden.

28-09-2017 17:06

Five-star foyer

Verslaafd Aan Verbouwen - Five-star foyer

De entree van het klushuis is donker en somber, dus besluit Nicole er meer licht en ruimte in te brengen. Ze herstelt de glas-in-loodramen en wil de trap vervangen. Er is een probleem met de vloer van de veranda, dus die moet gerepareerd wo...

27-09-2017 17:07

Breaking the woodwork rules

Verslaafd Aan Verbouwen - Breaking the woodwork rules

Nicole begint aan de binnenkant van haar laatste klushuis. De woning zit vol met oud houtwerk dat is overgeschilderd. Nicole wil de oude houtstructuur weer zichtbaar maken, dus moeten de verflagen worden verwijderd. Dat is heel veel werk, m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verslaafd Aan Verbouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verslaafd Aan Verbouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verslaafd Aan Verbouwen bij Verslaafd Aan Verbouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verslaafd Aan Verbouwen. Heb je een uitzending van Verslaafd Aan Verbouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verslaafd Aan Verbouwen gemist

Amerikaans realityprogramma waarin makelaar en binnenhuisarchitect Nicole Curtis oude huizen opknapt. Historische panden in Detroit en Minneapolis worden gerestaureerd en gered van de sloop. Curtis speurt rommelmarkten en kringloopwinkels af naar oude meubels om een unieke sfeer te creëren en de gloriedagen van de woningen te laten herleven.

Uitzending gemist van Verslaafd Aan Verbouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Verslaafd Aan Verbouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 145
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord