Programma gemist?

Seizoen 5 in - Aflevering in 8 - Amerikaanse realityreeks. Too Close op tv in for Comfort. Nicole moet haar vakantie door afbreken tijdens als ze te horen krijgt dat een haar in huis waterschade heeft door opgelopen. De waterleidingen zijn gebarsten door door het de extreme kou. de Met haar team gaat ze een het op zoek naar de precieze het locaties een van de lekken, met extra naar schade tot naar gevolg.

Seizoen 5 - door Aflevering tijdens 7 - door Amerikaanse realityreeks. Up and Away. Het klassieke huis in van in St. Paul krijgt naar toch een moderne touch: Nicole op wil een op lift installeren in tijdens het midden van op tv het huis. Daar op heeft met ze nog geen uit ervaring mee, dus moet ze met goed op tv opletten geen fouten te het maken.

Seizoen tijdens 5 - Aflevering 6 het - Amerikaanse realityreeks. Brightening met the met Bedrooms. Nicole besluit het oorspronkelijke houtwerk in op tv op een van de met slaapkamers van het uit klushuis weer zichtbaar te op tv maken. Ook een herstelt ze twee open naar haarden en maakt ze de het badkamer op weer toonbaar.

De buitenkant op tv van het huis door in St. tijdens Paul is van al sinds 1972 niet meer op tv geschilderd en kan een wel een facelift een gebruiken. Houten details een zijn weggerot en moeten op het worden vervangen. Nicole geeft haar zoon in Ethan tijdens handige klustips.

Nicole beitst op tv de verwaarloosde vloer in in de van woonkamer van haar klushuis tijdens en doet een onaangename de op ontdekking in de studeerkamer. Tussen het op klussen op door vindt met Nicole tijd om naar mee te doen aan een een liefdadigheidsevenement.

Nicole maakt uit het zwembad van op haar klushuis schoon met en richt de in garage in anders in. Werkzaamheden aan de riolering van veroorzaken meer het rommel dan uit verwacht.

Nicole een gaat aan de slag met met de eetkamer van naar haar van klushuis. Het zit vol met roze en door goudkleurige kitsch naar uit de jaren 70. De vloeren op en de naar glas-in-loodramen in moeten worden gerepareerd de om de oorspronkelijke sfeer het terug te krijgen. De potentiële tijdens koper van een uit ander naar huis van Nicole trekt op zich op tv op het laatste moment terug, uit dus op tv moet ze snel uit een aantal beslissingen uit nemen.

Nicoles een nieuwe project uit is een historisch herenhuis in naar St. Paul. Sommige ruimtes van op zijn compleet vernield. Nicole een begint met het op toilet, dat op ze in een klassieke stijl wil tijdens renoveren. het Hiervoor moet ze creatief het zijn, want uit de originele materialen op tv zijn niet langer tijdens verkrijgbaar.

Nicole werkt aan uit de de laatste ruimtes op van de klusbungalow. een Ze moet de vloer op tv in de woonkamer afwerken en met een wastafel uit repareren. een Voordat ze het huis te in koop naar zet, plaatst Nicole nog op tv een aantal uit meubelen in de op bungalow.

Hoewel de muren de in naar de klusbungalow waterschade naar hebben opgelopen, uit zijn de vloeren nog intact. Nicole op tv gebruikt een oude materialen naar om de ventilatieschachten in de bungalow tijdens een het originele look in te geven.

De vorige bewoners van tijdens van de klusbungalow waren naar begonnen met een de bouw van een slaapkamer op in in zolder. Nicole besluit dit plan te van perfectioneren door het tijdens uit dak te isoleren en een open de badkamer toe te door voegen. Bij een tijdens schroothandel in vindt Nicole door een oude badkuip door die ze wil in restaureren.

Bij de het restaureren van een door bungalow uit de uit jaren 20 komt op tv veel van metselwerk kijken. De trap naar op de voordeur is los uit komen te tijdens staan en de op tv plantenbakken zijn uiteengevallen. in De in binnenmuren zijn verzwakt na waterschade een en om meer schade van te voorkomen, moet naar dus ook tijdens het uit dak worden gerepareerd.

Nicole legt van de de laatste hand aan van het klushuis in Detroit. Ze op tv werkt aan uit het plafond in de eetkamer van en vervangt de in naar verbrande vensters. De van buurtbewoners verzamelen zich om naar een gemeenschappelijke met tuin aan te een leggen.

Bij het het verwijderen van het oude, de stinkende in tapijt op de begane grond het ontdekt tijdens Nicole een houten vloer. Ze met weet de precies wat op ze moet doen om die te tijdens herstellen. Een in expert helpt op tv haar met van de glas-in-loodramen.

Nicole door gaat aan de slag met naar de bovenverdieping van in een haar klushuis, waar de meeste brandschade een is. Ze uit betegelt de de badkamer en weet uit een oud medicijnkastje te op redden van de naar sloop.

juli 2018
20-07-2018 17:05

Verslaafd aan verbouwen

Verslaafd Aan Verbouwen - Verslaafd aan verbouwen

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse realityreeks. Too Close for Comfort. Nicole moet haar vakantie afbreken als ze te horen krijgt dat haar huis waterschade heeft opgelopen. De waterleidingen zijn gebarsten door de extreme kou. Met haa...

19-07-2018 17:01

Verslaafd aan verbouwen

Verslaafd Aan Verbouwen - Verslaafd aan verbouwen

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse realityreeks. Up and Away. Het klassieke huis in St. Paul krijgt toch een moderne touch: Nicole wil een lift installeren in het midden van het huis. Daar heeft ze nog geen ervaring mee, dus moet ze g...

18-07-2018 17:02

Verslaafd aan verbouwen

Verslaafd Aan Verbouwen - Verslaafd aan verbouwen

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse realityreeks. Brightening the Bedrooms. Nicole besluit het oorspronkelijke houtwerk in een van de slaapkamers van het klushuis weer zichtbaar te maken. Ook herstelt ze twee open haarden en maakt ze d...

17-07-2018 17:02

Brick by brick restoration

Verslaafd Aan Verbouwen - Brick by brick restoration

De buitenkant van het huis in St. Paul is al sinds 1972 niet meer geschilderd en kan wel een facelift gebruiken. Houten details zijn weggerot en moeten worden vervangen. Nicole geeft haar zoon Ethan handige klustips.

16-07-2018 17:00

Living room cover-up

Verslaafd Aan Verbouwen - Living room cover-up

Nicole beitst de verwaarloosde vloer in de woonkamer van haar klushuis en doet een onaangename ontdekking in de studeerkamer. Tussen het klussen door vindt Nicole tijd om mee te doen aan een liefdadigheidsevenement.

14-07-2018 18:25

In at the deep end

Verslaafd Aan Verbouwen - In at the deep end

Nicole maakt het zwembad van haar klushuis schoon en richt de garage anders in. Werkzaamheden aan de riolering veroorzaken meer rommel dan verwacht.

14-07-2018 17:57

Distressed dining room

Verslaafd Aan Verbouwen - Distressed dining room

Nicole gaat aan de slag met de eetkamer van haar klushuis. Het zit vol roze en goudkleurige kitsch uit de jaren 70. De vloeren en de glas-in-loodramen moeten worden gerepareerd om de oorspronkelijke sfeer terug te krijgen. De potentiële kop...

13-07-2018 17:02

Powder room predicament

Verslaafd Aan Verbouwen - Powder room predicament

Nicoles nieuwe project is een historisch herenhuis in St. Paul. Sommige ruimtes zijn compleet vernield. Nicole begint met het toilet, dat ze in een klassieke stijl wil renoveren. Hiervoor moet ze creatief zijn, want de originele materialen ...

12-07-2018 17:04

Everything we had leftover

Verslaafd Aan Verbouwen - Everything we had leftover

Nicole werkt aan de laatste ruimtes van de klusbungalow. Ze moet de vloer in de woonkamer afwerken en een wastafel repareren. Voordat ze het huis te koop zet, plaatst Nicole nog een aantal meubelen in de bungalow.

11-07-2018 17:04

Water damaged kitchen

Verslaafd Aan Verbouwen - Water damaged kitchen

Hoewel de muren in de klusbungalow waterschade hebben opgelopen, zijn de vloeren nog intact. Nicole gebruikt oude materialen om de ventilatieschachten in de bungalow een originele look te geven.

10-07-2018 17:03

Master suite madness

Verslaafd Aan Verbouwen - Master suite madness

De vorige bewoners van de klusbungalow waren begonnen met de bouw van een slaapkamer op zolder. Nicole besluit dit plan te perfectioneren door het dak te isoleren en een open badkamer toe te voegen. Bij een schroothandel vindt Nicole een ou...

09-07-2018 17:00

Bungalow brickwork

Verslaafd Aan Verbouwen - Bungalow brickwork

Bij het restaureren van een bungalow uit de jaren 20 komt veel metselwerk kijken. De trap naar de voordeur is los komen te staan en de plantenbakken zijn uiteengevallen. De binnenmuren zijn verzwakt na waterschade en om meer schade te voork...

07-07-2018 18:25

From charred to charming

Verslaafd Aan Verbouwen - From charred to charming

Nicole legt de laatste hand aan het klushuis in Detroit. Ze werkt aan het plafond in de eetkamer en vervangt de verbrande vensters. De buurtbewoners verzamelen zich om een gemeenschappelijke tuin aan te leggen.

07-07-2018 17:58

Lower level living room

Verslaafd Aan Verbouwen - Lower level living room

Bij het verwijderen van het oude, stinkende tapijt op de begane grond ontdekt Nicole een houten vloer. Ze weet precies wat ze moet doen om die te herstellen. Een expert helpt haar met de glas-in-loodramen.

06-07-2018 17:00

Burned out bathroom

Verslaafd Aan Verbouwen - Burned out bathroom

Nicole gaat aan de slag met de bovenverdieping van haar klushuis, waar de meeste brandschade is. Ze betegelt de badkamer en weet een oud medicijnkastje te redden van de sloop.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verslaafd Aan Verbouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verslaafd Aan Verbouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verslaafd Aan Verbouwen bij Verslaafd Aan Verbouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verslaafd Aan Verbouwen. Heb je een uitzending van Verslaafd Aan Verbouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verslaafd Aan Verbouwen gemist

Amerikaans realityprogramma waarin makelaar en binnenhuisarchitect Nicole Curtis oude huizen opknapt. Historische panden in Detroit en Minneapolis worden gerestaureerd en gered van de sloop. Curtis speurt rommelmarkten en kringloopwinkels af naar oude meubels om een unieke sfeer te creëren en de gloriedagen van de woningen te laten herleven.

Uitzending gemist van Verslaafd Aan Verbouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Verslaafd Aan Verbouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 351
  • Laatste uitzending op 20-07-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord